Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 42
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3143 ori - Nota 5.40 (5 voturi)
Intr-un final, dupa acel rolercoaster de placere, si-a deschis ochii si l-a gasit privind chipul ei.
“Buna!” a zis el, ranjind, doar un cutremur mic al buzelor lui i-a zis superbei bruneta ca el nu prea mai era in controlul eruptiei lui.
Codruta l-a privit ca si cum el era un nebun. El isi avea penisul lui monstruos adanc in pasarica ei si tocmai a trecut-o prin doua orgasme zdruncinatoare si era pe cale sa o conduca prin al treilea… si el s-a oprit doar sa ii zica Buna?
“Sper ca primesc numarul tau dupa asta…” a adaugat el ranjind.
Codruta a ras in ciuda absurditatii situatiei. Era un penis adanc in pasarica ei, crema ei imbiba coapsele ei interioare si probabil si bilele lui si ei nici macar nu au schimbat numerele de telefon. “0-7-4-4-7-5-2-7-4-4” a murmurat ea.
“Credeam ca trebe sa fut tot numarul afara din tine!” si apoi i-a mai dat o alta pompare lunga si delicioasa si ea a suspinat de placere.
Ea a ras. “Uita ca am zis ceva!” Apoi a dat buzelor lui o linsoare lunga cu limba ei. “Fute-ma pana il scoti de tot din mine!” A mai soptit ea.
Nicolae a sarutat-o lacom, si apoi i-a dat o alta pompare lunga si in urmatorul moment i-a mutat de langa perete, carand-o asa implantata si scancind si gafaind pe penisul lui. Codruta, inca revenindu-si de la fiorul de placere pe care pomparea lui l-a scos din ea, a incercat sa isi reaminteasca ca lucrul acesta nu era ceva care vroia sa il lase sa faca cu ea azi. Nu ca se plangea. Ea se bucura enorm de mult de mainile acelea care inca framantau delicios fesele fundului ei si peretii vaginului ei se contractau de fiecare data cand facea un pas imprejurul tubului acela adanc infipt in ea. In timp ce el pasea impreuna cu pasarica ei imprejurul pistonului lui, micile miscari care penisul lui le facea acolo faceau ca peretii ei sa se prelinga si mai tare si afara din tunelul ei. Codruta deja a inceput sa adulmece binecunoscuta aroma a sexului ei, aceia care nu demult a lins-o de pe degetul lui parca in urma cu o eternitate.
Nicolae a carat-o prin holul apartamentului ei pana cand au ajuns in camera de zi si acolo a ochit o carpeta care parea foarte confortabila. Sarutand-o, el incet a asezat-o jos pe carpeta pe spate si el deasupra. Picioarele ei au cazut din prejurul mijlocului lui atunci cand el si-a ridicat bustul in sus si penisul lui a alunecat pana cand iarasi a facut contact cu cervixul ei. Intr-un final, Nicolae s-a asezat in genunchi intre coapsele ei larg desfacute, maieul ei inca facut sul imprejurul abdomenului ei si ochelarii inca pe nasucul ei. El atent a tras maieul in sus peste trupul ei si apoi peste capul ei si l-a aruncat cat colo. Apoi, repede si el si-a tras tricoul lui peste cap, penisul lui inca foarte adanc in pasarica ei pulCodruta. Pubisul ei era in intregime fara par, la fel ca labile si toata zona aceia, continuand cu picioarele ei. Si un lucru ciudat, si pubisul lui era la fel de lipsit de par ca al ei. Nu era ras, dar cu siguranta a fost ras nu de mult. Aceasta priveliste a pubisurilor lor unite era un lucru foarte erotic si penisul lui parea sa pulseze in interiorul ei in timp ce pasarica ei a continuat sa se contracteze si sa se relaxeze imprejurul lui, aproape in acelasi ritm cu respiratia ei. Apoi el s-a aplecat peste ea si a lins fiecare sfarc in parte, sugandu-l lung si puternic in gura lui, si apoi s-a intins si mai sus si a capturat buzele ei.
Apoi a inceput sa o futa iarasi. De data asta a inceput scurt si incet pana cand a devenit lung si rapid, adanc si foarte penetrant. Codruta a inceput sa planga si sa geama odata cu fiecare pompare a soldurilor lui, infasurandu-si picioarele imprejurul spatelui lui in timp ce el continua sa pistoneze pasarica ei. Si-a arcuit spatele, incepand sa pompeze in sus pelvisul ei in timp sa intalneasca fiecare pompare a lui, gafaind mereu dupa o gura de aer. Dintr-o data focoasa bruneta iarasi a avut avut un orgasm, devenind rigida cu un scancet de extaz, dar el nu s-a oprit din pomparile lui. Codruta si-a gasit mainile presate de tamplele ei ca si cum ar incerca sa apere mintea ei de valurile de placere care se rupeau in cascade prin ea. Daca asta era ce insemna pentru el sa futa numarul ei de telefon afara din ea, focoasa bruneta nu vroia ca el sa se opreasca vreodata. Si-a aruncat bratele imprejurul gatului lui, si-a desfacut picioarele din prejurul spatelui lui si le-a largit cat de mult a putut. S-a inclestat de spatele lui in timp ce el si-a inclestat iarasi buzele de ale ei, simtind cum sanii ei se presau direct de pectoralii lui si sfarcurile ei se frecau de pielea lui foarte delicios, o alta sursa de placere in afara ravasirii brutale a pasaricii ei.
“0-7-4-4-7-5-2-7-4-4” a plans ea. “0-7-4-4-7-5-2-7-4-4! 0-7-4-4-7-5-2-7-4-4!... fuck! 0-7-4-4-7-5-2-7-4-4! Viiiiiiiinnnn! Ohhhh, woooow! Ohhh, te rog! 0-7-4-4-7-5-2-7-4-4!” Pasarica ei facea exercitii mult mai viguroase decat a primit vreodata si focoasa bruneta a explodat iarasi, inca continuand sa tipe numarul ei de telefon. Degetele de la picioarele ei s-au inclestat in slapii ei si capul ei se rotea violent dintr-o parte in alta in timp ce Nicolae continua sa o futa printr-un alt orgasm, pomparile lui intrand cat puteau de adanc in pasarica ei fierbinte.
Dintr-o data Nicolae a intepenit deasupra ei, apoi s-a tras afara din pasarica ei, gemand puternic si apoi toata samanta lui a inceput sa aterizeze peste abdomenul si s-a alaturat lubrificatiei care era imprejurul pasaricii ei. Iesea in torente si parca nu se mai termina. Pana cand, intr-un final si el a cazut deasupra ei, gafaind si zdrobind foarte delicios sanii aia majestuosi de pe pieptul lui. Codruta a putut doar sa il tina in brate, tinand capul lui pe pieptul ei, dezmierdand foarte dragastos parul lui, complet incapabila sa scoata vreun cuvant.
“Asta a fost incredibil…” a zis ea intr-un final cand respiratia ei a revenit cat de cat la normal si sub controlul ei.
“Subestimarea secolului…” a raspuns el, inca cutremurandu-se.
Codruta a erupt intr-un ras nebun, oprindu-se doar atunci cand buzele lui surazande le-au acoperit pe ale ei si apoi l-a rupt si a mers in jos la sanii ei. Codruta si-a arcuit spatele lenes, asa de imbibata de placere incat tot ce putea face e sa continue sa dezmierde parul acestui barbat care statea lenes intre picioarele ei si sugea la sanii ei. Apoi el iarasi s-a ridicat in sus si a inceput sa sarute buzele ei. Codruta a gemut de placere in gura lui.
“0-7-4-4-7-5-2-7-4-4?” a intrebat Nicolae, o spranceana ridicata si zambind.
“Chiar ca esti un tip ciudat!” a respirat Codruta.
“Nu te contrazic!”
Tonul vocii ei a devenit mai suav, mai tachinator, buzele ei rasucindu-se in sus in timp ce si-a miscat nasul jucaus. “Si foarte obraznic!”
El s-a ridicat iarasi in sus si a lins buzele ei, cupand un san si ciupind sfarcul. “Nu te contrazic!” a repetat el.
“Imi place obraznicia!” a zambit Codruta, aducand buzele lui in jos la ale ei. Sarutul era unul lenes si incet, lung, lingeri moi si fierbinti, sugeri si probari si Codruta a simtit cum fiorii incepeau iarasi sa se construiasca intre picioarele ei in timp ce Nicolae se juca foarte expert cu sanii ei si in special cu sfarcurile ei inca tari. Era peste tot acoperita cu sperma lui si transpiratia si sucurile ei, lipicioasa peste toata suprafata pieptului si abdomenului si coapselor si pubisului. Pomparile care pasarica ei le-a primit pana acum inca mai trimitea fiori magici prin trupul ei.
Si apoi dintr-o data si-a dat seama ca trupul ei parca se pregatea pentru o alta futaie. Si din cauza asta, la fel era si unealta lui care deja era pe jumate ridicata dealungul coapselor lui. Woooow, maica maiculita, parca era un tub care nu se mai termina. Ea dintr-o data si-a dat seama ca el iarasi era gata, si focoasa bruneta iarasi o sa il lase in interiorul ei chiar daca pasarica ei si-a revenit sau nu din futaia primita. Si nu stia de ce, dar vroia sa parieze ca ea va fi gata de o alta futaie inainte ca el sa fie gata.
El cu siguranta nu era genul care sa lase o frumusete ca ea sa isi traga rasuflarea. El cu siguranta era genul acela care futea pana femeia lesina, a gandit Codruta, amintindu-si ce au facut in scurta plimbare care deobicei dura vreo zece minute deobicei, dar in seara asta a durat undeva aproape de o juma de ora. Era foarte bucuroasa sa simta intarirea si ingrosarea constanta a penisului lui. S-a zvarcolit sub el in timp ce saruta si lingea buzele si gatul ei, pasarica ei a pulsat afara un alt torent lichid de crema in anticiparea urmatoarei penetrari.
Oare era in stare sa o futa in afara apartamentului ei daca nu deschidea usa la timp? Se intreba in sinea ei. Ar trebui sa fie nervoasa pe el, credea, dar limba lui s-a impins asa de delicios in gura ei. Aproape ca a dezbracat-o intr-un loc public pana la urma. Dar amintindu-si cat de aproape a fost ca el sa isi plonjeze monstrul in pasarica ei chiar pe coridor langa usa apartamentului ei… focoasa bruneta a gandit ca asta era un lucru care facea apel la partea ei obraznica… mult mai mult decat era sanatos…
Si ce credea ca era si mai ciudat era faptul ca amandoi inca mai aveau ochelarii heliotropi inca pe nas!
Apoi dintr-o data ochii Codrutei s-au deschis alarmati si a rupt sarutul in timp ce si-a dat seama ca a uitat ceva. Iegarii si chilorii ei inca mai erau aruncati in fata apartamentului ei, pe coridor.
“Hainele mele inca mai sunt afara!” a zis ea, o voce ridicata la privirea lui intrebatoare.
“Asa si?”
Codruta l-a privit nevenindu-i sa creada. “Ce vrei sa zici cu asa si?”
“Nu vrei ca lumea sa afle…” a ranjit el.
Ei nu ii venea sa creada, nu stia daca sa rada sau sa planga. “Nu vreau ca vecinii sa afle ca fac sex!” a exclamat ea, incercand sa il impinga de pe ea.
Nicolae a ranjit smechereste. “Nu stiu cum a fost pentru tine… dar credeam ca a fost sex incredibil.” Dar pana la urma s-a ridicat de pe trupul ei.
Codruta a simtit cum caldura deja se ridica inspre obrajii ei, imbujorandu-se, in timp ce ea s-a ridicat in fund pe carpeta unde tocmai a fost fututa in cel mai placut mod posibil, ochii ei atintiti direct in ochii lui. “A fost mai mult decat incredibil!” Apoi s-a aplecat inainte si l-a sarutat usor. Apoi mana ei s-a ridicat pe obrazul lui si l-a palmuit intr-un mod jucaus. “Dar eu te-am invitat aici doar pentru desert, stiai?”
“Merci!” a zis Nicolae, facand un semn care sa fie foarte clar pentru ce desert ii multumea. Apoi s-a intins inspre marginea trupului ei si si-a fugarit degetele de pe marginea curburii sanilor ei pana la soldul ei. Pielea ei era foarte catifelata si neteda si foarte placuta la atingere.
Codruta a chicotit. “Vreau sa sti ca asta nu e ceva care fac cu orice barbat care ma aduce acasa. Tu trebuia sa servesti niste tort si niste inghetata… nu…” a suspinat atunci cand mana lui si-a gasit drumul intre coapsele ei, “… pe mine!”
Degetele lui s-au fugarit apoi peste abdomenul ei foarte frumos sculptat si inca acoperit cu sperma lui. “Te servesc pe tine in loc de inghetata oricand!”
Codruta a ochit penisul lui acuma aproape erect si a simtit cum caldura a inceput sa erupa intre picioarele ei intr-un infern de nevoie. Dar a rezistat poftei sa il impinga pe Nicolae pe spate si sa il inghita iarasi cu pasarica ei. “Dar ai promis!” I-a trebuit multa vointa sa nu sara pe el in timp ce mana lui a calatorit in sus, degetele lui dezmierdand prin partea foarte sensibila care era sub semisfera sanului ei. “De ce nu pe amandoua?” a adaugat ea cu un fior de placere in timp ce el tachina sfarcul intarit cu buricele degetelor. “Poti avea desert si…” a privit mana aceia care a inceput sa cupeze sanul ei si s-a aplecat inainte usor sa puna mai mult din sanul ei in palma lui, “… si mai mult ‘desert’.”
El doar a zambit. “Binenteles. Niste inghetata ar fi buna.”
Codruta a zambit foarte inocent inapoi, aruncandu-i in acelasi timp una din cele mai inocente fete din lume. “Deci… ai putea te rog sa imi aduci hainele de pe coridor in timp ce eu merg pana in bucatarie?”
Nicolae a renuntat intr-un final. “Bine… ai castigat!” Apoi dintr-o data s-a intins inspre ea si a tras-o inainte direct in poala lui. O mana s-a prins si a inceput sa framante fundul ei in timp ce cealalta s-a dus direct intre picioarele ei si doua degete au alunecat in pasarica ei alunecoasa. Buzele lui le-au gasit pe ale ei si iarasi superba blonca era neajutorata in timp ce gemea direct in gura lui, pelvisul ei rotindu-se si zvarcolindu-se involuntar in mana lui. Degetul mare de la mana lui a inceput sa dezmierde clitorisul ei in timp ce celelalte degete au inceput sa probeze in pasarica ei pana cand au gasit punctul G si ochii Codrutei s-au dau peste cap, rupand pe loc sarutul si aruncand capul pe spate.
“Uite-te la mine, Codruta!” a comandat el si ea si-a deschis ochii. Respiratia lui era greoaie, Codruta isi avea mana imprejurul membrului lui umflat la maxim si il pompa incet cu pumnul ei, lungimea lui intarita inca imbibata cu sucurile din pasarica ei. Degetele lui in aceste momente pompau in pasarica ei foarte incet. “Vreau ca vecinii tai sa stie ca esti fututa, Codruta!” a gafait el dupa un moment lung in care amandoi dezmierda la organele genitale pe celalalt. “Vreau ca ei sa stie cand te fut. Vreau ca toate lumea sa stie ca te fut!”
In loc sa fie socata sau cel putin oripilata, focoasa bruneta a aflat ca era si mai excitata, pasarica ei contractandu-se si cutremurandu-se imprejurul degetelor lui explorande. Intrebandu-se oare ce vor crede vecinii ei daca vor vedea hainele ei imprastiate pe coridor si stiind ca gandurile lor ar fi foarte departe de adevar trebuia ca totul sa fie foarte umilitor, dar din contra ea se simtea foarte excitata. Totul era asa de obraznic. Si nu era nici o intrebare in mintea ei ca va fi fututa si maine si in ziua urmatoare si ziua urmatoare si in multe zile din viitor. Si nu putea face nimic doar sa isi pregateasca pasarica pentru ceea ce se promitea a fi o perioada foarte intensa si extrem de placuta din viata ei. Si daca se gandea ce lucruri minunate faceau degetele lui la pasarica ei in aceste momente, ea era foarte sigura ca va fi fututa iar si iar si iar…
Cu siguranta, chiar acum.
Ea deja era avea picioarele desfacute si tragea de zor de penisul lui, facandu-l cat de tare posibil, tragandu-l inspre pasarica ei atunci cand degetele lui au iesit de acolo. Toate gandurile legate de hainele ei de pe coridor au fost uitate. Codruta a inceput sa se miste in poala lui in asa fel incat penisul lui era pozitionat direct la intrarea in pasarica ei si tot ce trebuia sa faca era sa se lase in jos. Dar el, intr-un act de retinere suprema, a tinut-o ferma pe pozitie, facand-o sa murmure in protest.
“Lasa-ma sa iti aduc hainele de pe coridor!” a zis Nicolae. Dar murmurul lui a lasat urme clare ca si el era foarte aproape sa isi piarda controlul si sa pompeze adanc in pasarica ei.
Dar in acele momente. Codrutei nu ii mai pasa deloc de hainele ei si ea vehement isi scutura capul in timp ce a inceput sa se agite, mentinand prinsoarea asupra penisului lui si fiind foarte determinata sa il aiba in adancul pasaricii ei. Deja a reusit cam jumate din telul ei, picioarele ei erau larg desfacute imprejurul picioarelor lui, cand el dintr-o data nu s-a mai impotrivit. Codruta s-a aplecat in fata, lasand o un rau de lava cu limba ei direct pe pieptul lui in timp ce era suspendata direct deasupra penisului lui, ghidandu-l cu mana ei direct la pasarica ei. A simtit cum capul penisului lui era pozitionat direct la intrarea in tunelul ei stramt si si-a muscat buza de jos in anticipare in timp ce intr-un final si-a luat mainile de pe penisul lui si le-a pus pe umerii lui pentru suport. Exact atunci a sarutat-o, lasand-o iarasi fara respiratie, dar tinand-o in acelasi timp de mijloc, prevenind-o sa alunece mai jos pe unealta lui. Codruta gafaia disperata in gura lui.
“Iti aduc hainele acu!” a zis el, rupand sarutul in timp ce usor a ridicat-o din poala lui.
“Nenorocitule!” a tipat Codruta, atunci cand Nicolae s-a ridicat in picioare. Ea abrupt s-a lasat inapoi, greutatea ei centrata pe maini si pe picioarele larg deschide imprejurul lui, genunchii indoiti si calcaiele pe podea, o furie vizibila pe chipul ei. “Treci aici inapoi si fute-ma!”
I-a trebuit lui Nicolae toata voita sa se opreasca si sa nu sara pe ea si sa isi indese penisul adanc in pasarica ei printr-o pompare lunga si solida.
Codruta a ramas goala in fata lui cu exceptia ochelarilor de pe nasul ei, slapii inca in picioarele ei, lantisorul dintre sanii ei si o panglica care tinea parul ei scurt si foarte burzuluit. Sfarcurile ei erau foarte tari pe semisferele sanilor ei si ieseau foarte frumos in evidenta pe pieptul ei, pielea ei frumos bronzata si fara urme inca imbibata cu sperma lui, in special abdomenul, pubisul si coapsele ei. Pasarica ei era foarte umeda si sclipea cu sucurile care se prelingeau afara de acolo, ale lui si ale ei, labia ei umflata, coapsele ei interioare inca imbibate cu lubrificantul acela. Clitorisul ei era asa de intarit in capatul crepaturii dintre labile ei. Si apoi in aer era o aroma de sex foarte distictiva care o excita pe focoasa bruneta foarte tare.
Si erau si niste nervii in ochii din spatele ochelarilor ei, pofta trupeasca, pasiune si anticipare. Ii privea unealta aceia monstru cu o pofta care se apropia de disperare. Asa ca a inceput sa se masturbeze singura.
“Treci aici!” a murmurat ea nervoasa. “Sau jur ca o sa…”
Nicolae a renuntat la retinerea lui si a sarit direct pe ea. A luat mana ei de la pasarica si ea si-a ridicat pelvisul de pe podea sa intalneasca pomparea lui, infasurandu-si o mana imprejurul gatului lui si tragand buzele lui fortos deasupra alor ei. A plans de placere, jumate murmur, jumate geamat in timp ce pasarica ei foarte pofticioasa accepta si se inchidea imprejurul acelui oaspete foarte bine venit. Pe loc el a inceput sa o futa iarasi, pompari lungi si adanci, dar Codruta avea alte idei. Cu o forta care nu credea ca o are, in principal alimentata de nevoia ei, ea a saltat de pe podea si s-a rotit peste el pana cand era calare si deasupra amantului ei. Ea a lins buzele lui si apoi pe gatul lui in timp ce isi tragea genunchii in sus in asa fel sa se odihneasca pe ei si apoi s-a lasat iarasi in jos, stand in pozitie de drepti calare pe el si foarte delicios implantata in monstruozitatea lui. In timp ce mainile lui s-au intins imprejurul mijlocului ei, ea s-a prins de incheietura mainii lui si a tras-o in sus pana cand era facuta cupa imprejurul unui san si sfarcul ei tare era direct in palma lui.
“Daaaaa…” a suspinat ea. S-a ridicat cam jumate de pe penisul lui si apoi s-a trantit inapoi, inghitindu-l pana la baza, cutremurandu-se si scotand un scancet ascutit de placere. Apoi a inceput sa isi onduleze si serpuiasca soldurile in cercuri deasupra lui. Avea un zambet pe buzele ei, un zambet destinat barbatului dintre picioarele ei, nervii ei disparand complet in momentul cand penisul lui monstruos a intrat pana la baza in pasarica ei. “O sa ma faci sa explodez, Nicolae…”
Nicolae putea doar sa gafaie fara sa scoata nici un cuvant, faptul ca el a pierdut controlul facand-o pe focoasa bruneta sa se excite la fel de mult ca de la penisul care era implantat pana la cervix in pasarica ei.
Codruta a inceput sa il calareasca foarte viguros. Fiecare ridicare si cadere a pelvisului ei era placere pura in timp ce aluneca in sus si in jos pe penisul lui, scotand mereu plasete de placere afara din gura ei. Ea a inceput incet, soldurile ei miscandu-se in miscari incete si in cercuri de fiecare data cand salta pe el. Singurul lucru care se auzea in acele momente era respiratia ei greoaie in timp ce un penis monstruos era indesat adanc in pasarica ei. Dar pe masura ce viteza crestea, la fel si volumul zgomotului si in curand ea scancea zgomotos de fiecare data cand pasarica ei inghitea monstruozitatea lui pana la baza si apoi parca o scuipa iarasi afara. Placerea intensa era dincolo de imaginatie, punand stapanire pe ea in timp ce salta in sus si in jos pe unealta lui, sanii ei majestuosi zgaltaindu-se foarte excitant pe pieptul ei, amandoi in aceste clipe cupati de palmele lui. El tragea si framanta si ciupea sfarcurile ei, de fiecare data facand-o pe focoasa bruneta sa isi arunce capul pe spate, leganandu-l in toate directile, murmurand cuvinte inteligibile.
“… oh… da… ohh… daaaa… viiiiiinnnnnnn!”
Primul val orgasmic a venit dupa doar cateva minute in care a calarit penisul lui Nicolae si Codruta a trebuit sa faca o pauza, trupul ei devenind rigid, ochii inchizandu-se puternic si muscandu-si buza sa previna peirderea intreaga a controlului care il avea si strigand cat putea de tare placerea ei.
Ea doar a inceput sa se cutremure deasupra lui, pasarica ei inca stramta si in intregime infasurata imprejurul monstrului lui, cand dintr-o data una din mainile lui Nicolae au parasit sanul ei stang si incet si tachinator si-a facut drum in jos pana acolo unde penisul lui disparea in pasarica ei. Ferm, el a inceput sa maseze clitorisul ei cu degetul mare, facand-o pe focoasa bruneta sa scanceasca. Codruta a plans neputincioasa de placere, gafaind, sanii ei ridicandu-se repede odata cu respiratia ei in timp ce Nicolae mentinea presiunea asupra clitorisului ei, mulgand val dupa val de placere orgasmica afara din ea.
Gura ei inca era deschisa in timp ce incerca sa traga o gura de aer, cand dintr-o data Nicolae a tras bustul ei in jos deasupra lui intr-o imbratisare puternica, mainile lui mergand imprejurul spatelui ei. Calcaiele lui s-au pozitionat ferm pe podea. El a inceput sa linga imprejurul sfarcurilor ei si apoi a luat unul in gura lui. Apoi a inceput sa pompeze de sub ea puternic in pasarica ei, si sucurile ei au inceput sa se prelinga in torente afara din ea in timp ce el se tinea ferm de soldurile ei si o futea cu pompari lungi si penetrante. Gura lui calatorea de la unul din sani si sfarcurile ei la celalalt, limba lui lapaind foarte tachinator in valea dintre sanii ei de fiecare data cand facea calatoria. Neajutoara, Codruta tot ce a putut face e sa isi propteasca palmele pe podea de o parte si alta a capului lui, ochii ei inchisi si plangand placerea ei, explodand de nici numai stia cate ori pe penisul acela monstru care o futea asa de delicios. Gura lui fierbinte cand calatorea de la un sfarc la altul ii intensifica placerea enorm.
Codruta pur si simplu a cazut deasupra lui atunci cand el s-a oprit din pomparile lui. Si era asa de tare in pasarica ei si tunelul ei era asa de stramt imprejurul lui. Ochii inca inchisi, focoasa bruneta a simtit cum era intoarsa pe spate cu el deasupra. Picioarele ei au cazut larg inapoi imprejurul lui in timp ce buzele lui au cazut direct pe ale ei si Codruta si-a deschis gura pentru ca limba lui sa intre in gura ei, si apoi a impins-o inapoi in gura lui si apoi iarasi in gura ei, un duel pentru suprematie intamplandu-se acolo. El s-a oprit din pomparile lui si doar a mentinut unealta lui adanc proptita in ea in timp ce sarutul lor devenea tot mai pasional. Dupa ce a avut orgasme care pur si simplu le-a pierdut numarul, Codruta era foarte multumita doar sa savureze penisul acela care era inca tare ca piatra in pasarica ei si sa se bucure de sarutul lor. Si apoi sanii ei se frecau asa de delicios de pieptul lui…
Intr-un final, el a rupt sarutul si si-a ridicat capul sa o priveasca direct in ochi. Ea i-a zambit si si-a ridicat mana si a inceput sa dezmierde parul lui. “O sa ma omori, Nicolae…”
El si-a coborat iarasi capul si a inceput iarasi sa o sarute, incet si tandru de data asta. Apoi dintr-o data a rupt sarutul si s-a retras din confortabila ei pasarica, facand-o sa murmure neaprobator. El s-a ridicat in picioare, penisul lui inca tare si sclipind cu umezeala ei. Codruta s-a ridicat in fund, surprinsa si simtindu-se intr-un mod ciudat, foarte goala, in special intre picioarele ei. Aceasta priveliste a penisului lui a facut ca goliciunea din pasarica ei sa devina si mai acuta. Codruta era socata datorita faptului ca il vroia asa de mult in ea dupa ce a explodat asa de mult in ultimul timp, acu a avut mai multe orgasme decat a avut in ultimele doua luni si ea inca tot mai era pregatita sa isi desfaca picioarele pentru el. Zambind linistitor, el a intins o mana inspre ea si ea si-a pus mana in a lui si a ajutat-o in picioare.
Genunchii Codrutei inca mai erau moi si nesiguri si sarutul care i l-a dat apoi nu a ajutat-o deloc pentru ca pur si simplu s-a topit in imbratisarea lui. Coloana lui de granit s-a presat asa de delicios dealungul labilor ei. Pentru un moment, Codruta a crezut ca iarasi o va aseza pe monstruozitatea lui, dar mana lui a mers intre fesele fundului ei si a inserat doua degete direct in pasarica ei. Gemand, Codruta a ridicat un picior in sus pe langa coapsa lui si apoi s-a proptit de pieptul lui, dandu-i si mai mult acces.
“Ma duc sa iti aduc hainele!” a zis el, ranjind, degetele lui explorand delicios pasarica ei. “si tu mergi sa ne faci ceva desert!”
Codruta s-a cutremurat, degetele din pasarica ei facand minuni cu simturile ei. “Dar inca nu ai explodat…” Propria ei mana s-a inchis imprejurul coloanei lui, sau cel putin a incercat si ea era foarte multumita cand l-a simtit cum se cutremura atunci cand a inceput sa il pompeze. Vroia sa se aseze jos in genunchi si sa il ia in gura ei pana cand exploda, si il vroia asa de mult.
“N-ai frica!” a sarutat-o apoi iarasi in timp ce isi scotea degetele afara din ea. Apoi a adus degetele la gura ei si ea le-a supt pana cand erau curate, mana inca infasurata imprejurul monstrului acela, cat putea, cel putin. “Il salvez pentru tine.”
Ea a dat aprobator din cap, bucuroasa si apoi a tras capul lui in jos sa il sarute iarasi, limba ei jucausa facand niste promisiuni foarte direct la ce o sa-i faca mai tarziu in timp ce pumnul ei inca se misca pe coloana lui.
“Cred ca trebe sa merg pana la baie!” a zis ea cand sarutul s-a terminat.
“Ok!” a zis Nicolae amuzat.
“Pot sa te curat acolo jos putin?” pomparile ei incete pe penisul lui i-au zis exact la ce se referea ea.
Nicolae s-a cutremurat iarasi inainte sa ii faca semn ca da si Codruta s-a asezat in genunchi si a inceput sa isi fugareasca limba peste toata coloana lui uriasa. A supt putin capul pana cand l-a facut sa reverse niste presperma si apoi a continuat mai departe sub el sa curete bilele lui cu limba ei. El avea un gust si o aroma care era in mare parte a ei si ea iubea asta. Dar Codruta stia ca el inca nu vroia sa ejaculeze, asa ca a terminat repede curatenia si apoi s-a ridicat in picioare, lingandu-si buzele si ranjind foarte obraznic inspre el. Nici o grija, o sa-l suga pana explodeaza in gura ei alta data. “Yummy!” a zis ea.
El a mai sarutat-o iarasi, zdrobind-o cu bratele lui puternice de pieptul lui si apoi a inceput sa linga prin prejurul buzelor si gatului ei, facand iarasi ca genunchii ei sa se inmoaie. Mintea ei s-a umplut iarasi cu tot felul de imagini, una in special, un saizecisinoua impreuna cu el. Era sigura ca stia foarte bine cum sa linga pasarica ei pana cand lesina de placere. Intr-un final l-a sarutat inca odata si apoi s-a despartit de el, in timp ce el s-a dus sa aduca hainele ei, ea a intrat in baie.
Codruta a intrat in baie si a fost imediat transfigurata de imaginea care o privea inapoi din oglinda de deasupra ghiuvetei. Buzele ei erau inrosite, sfarcurile ei intarite si stand mandre pe semisferele sanilor ei. Avea urme de saruturi dragastoase peste tot si o urma direct pe clavicula ei, una cu ceva dinti care sigur se va vedea si maine, dar nu si-a reamintit cand Nicolae a facut-o. Sperma era aproape uscate pe abdomenul ei plat, in special prin vaile dintre muschii ei abdominali. Pubisul si prin prejurul coapselor ei sclipeau umede cu un amestec de sperma si crema din pasarica ei. Codruta nu era ingrijorata ca va ramane insarcinata. Implantul ei anti sarcina era cel mai efectiv anticonceptional de pe piata si inca mai era valabil pentru opt luni. Minunat, se privea hipnotizata pe ea. O mana a trasat marginile unei muscaturi cu dintii care era direct sub unul din sanii ei. Moama, dar chiar ca a lasat urme ale dragostei lui pe pielea ei. In special un sarut care era direct pe gatul ei.
In cateva cuvinte, parca era o femeie care s-a futut zile intregi. In realitate, Codruta niciodata nu s-a simtit asa de ravasita in toata viata ei. Asa de bine uzata, si nici macar inca nu a ajuns in pat.
Si totusi, chiar daca a avut mai multe orgasme in ultima ora decat a avut in ultimele cateva luni, ea inca mai putea sa vada focul din ochii ei, si ciudat, inca mai purta ochelarii aceia heliotropi si inca mai era in ghiarele poftei trupesti animalice. Sfarcurile ei erau tari, atintite inspre ea, cea din oglinda.
Si apoi mai era si pasarica ei, care se simtea asa de goala. Moama, dar chiar ca a largit-o. Imaginea acelui penis monstruos care a futut-o asa de delicios inca mai era prezenta in mintea ei, dar de data asta nu a incercat sa impinga imaginea din mintea ei. Ce rost mai avea? Si apoi si-a reamintit penisul lui imbibat cu sucurile ei dupa ce l-a scos afara din ea. Mmmmmm, chiar ca vroia sa il i-a adanc in gatul ei si sa il faca sa ejaculeze torente de sperma direct in stomacul ei. Si apoi o alta imagine in care Nicolae era in spatele ei, in adancurile ei si ea era aplecata de la mijloc si pompa de zor in pasarica ei… Codruta dintr-o data si-a dat seama ca o mana dea ei a mers in jos la pasarica ei si a inceput sa faca cercuri imprejurul clitorisului ei. Mana de pe sanul ei a inceput sa maseze sanii ei si sa ciupeasca sfarcurile in acelasi ritm cu mana de la clitorisul ei.
Apoi, dintr-o data si-a scuturat capul, parca trezindu-se la realitate si repede si-a luat mainile de pe trupul ei. A facut un pas si s-a asezat pe toaleta. A facut pipi si s-a sters. Mana ei aluneca peste coapsele ei imbibate cu sucurile ei si sperma lui si apoi peste pasarica ei. Si-a aruncat privirea in jos, gandindu-se. In curand o sa isi desfaca picioarele pentru Nicolae sa o futa iarasi, era sigura de asta. In curand, a gandit ea, in timp ce a simtit cum parca niste furnici umblau printre picioarele ei. Si nu stia de ce, dar avea impresia ca va fi de mai multe ori inainte ca noaptea sa se termine. Si se va trezi acoperita cu sperma lui.
Intr-un final, s-a ridicat si a mai aruncat o privire peste trupul ei si apoi s-a intins dupa un prosop mic. L-a inmuiat in apa calda in ghiuveta si incet s-a sters peste abdomen, curantind sperma aceia copioasa de acolo. Moama, dar chiar ca a ejaculat mult. Si-a folosit un deget sa curete zonele mai uscate si apoi l-a dus la gura, gustand samanta lui.
Cand a terminat, a mai aruncat o privire in oglinda si si-a dat jos elasticul care tinea parul ei, lasandu-l liber. Era lung, dincolo de umeri. Si-a dat seama apoi ca inca mai avea slapii in picioare si i-a dat jos. Dar si-a mentinut ochelarii heliotropi, nu stia de ce, dar faptul ca ii purta parca o faceau sa se simta mult mai obraznica.
Dar acum, noaptea inca mai era proaspata. Ranjind miseleste, Codruta a parasit baia si a intrat in dormitorul ei. Trei minute mai tarziu, Codruta se examina in fata oglinzii in timp ce isi pieptana parul, aplica niste luciu de buze, si-a aruncat privirea inca odata asupra trupului ei nud si a observat semnul muscaturii de pe sanul ei. Era tocmai langa sfarc, acolo unde el s-a infruntat din sanul ei. Buzele Codrutei s-au intredeschis atunci cand a pus piaptanul jos pe masuta, pasarica ei s-a contractat parca imprejurul unui intrus imaginar in timp ce isi reamintea cum Nicolae a alunecat monstruozitatea aia a lui in pasarica ei si vrand sa il simta iarasi acolo. Mmmmmmm. Codruta a lasat sa ii scape un scancet scurt in timp ce gentil s-a atins acolo jos, fugarindu-si degetul prin umezeala pasaricii ei, sperand intr-un fel sa pregateasca desertul macar inainte ca nevoia din pasarica ei sa puna stapanire iara pe ea.
Lingandu-si degetele pana erau curate dupa ce le-a scos din pasarica ei, ea a parasit dormitorul repede, intrand apoi in camera de zi. Nicolae nu era acolo. A inghetat, un sentiment de goliciune in pieptul ei, apoi a vazut hainele ei… si ale lui, adunate pe un fotoliu chiar cand a observat lumina pe sub usa de la baie. Respirand o gura de aer care nu stia ca o retinea in pieptul ei, ea s-a grabit si a intrat in bucatarie inainte ca el sa iasa afara din baie si sa o vada. Asa ca s-a grabit si a scos niste farfurii afara, aproape a alunecat pe faianta bucatariei. A scos si doua lingurite si apoi a mers sa scoata un tort de ciocolata afara din frigider. Repede a taiat doua felii, una mai mare pentru el, si apoi le-a pus pe farfurii. Apoi a scos inghetata afara din frigider si a pus cate o lingura mare pe cele doua farfurii. Apoi a spreiat niste sirop de ciocolata pe inghetata si atenta a pus cateva capsune proaspete din frigider.
In total i-a trebuit cateva minute sa pregateasca totul si tocmai cand se apleca sa puna farfurile pe masa din bucatarie l-a auzit si pe el ca intra in bucatarie in spatele ei. Parul de pe ceafa ei s-a ridicat brusc. A auzit aerul care l-a tras el in piept atunci cand a vazut-o si Codruta a simtit un fior de placere care s-a intins prin tot trupul ei, sfarcurile ei devenind iarasi tari. Stia foarte bine ca pasarica ei era crepata doar perfect pentru privirea lui atunci cand s-a aplecat peste masa sa aseze farfurile. Asa ca a ramas aplecata in acea pozitie pentru un moment mai lung decat trebuia pentru ca el sa se uite cat mai bine.
Apoi si-a indreptat trupul si incet, s-a intors cu fata inspre el, lasandu-l sa priveasca trupul ei in toata gloria lui. Ochii ei s-au facut mari atunci cand a observat ce bata de baseball avea. A ochit tubul acela gros si lung, sanii ei ridicandu-se tot mai repede pe masura ce pulsul ei se marea si caldura dintre coapsele ei iarasi a devenit un infern lichid. Un geamat usor a scapat printre buzele ei suave atunci cand si-a ridicat ochi in sus, buzele intredeschise, sfarcurile tari si umflate, pasarica ei revarsandu-se.
“Mai vrei niste desert?” a intrebat ea in cel mai inocent mod posibil.
Drept raspuns, el a traversat mica distanta dintre ei si era asupra ei inainte ca ea sa aiba timp sa faca alceva decat sa isi deschida ochii alarmati. Sarutul a fost asa de tare si lacom si Codruta a gemut iarasi in gura lui atunci cand mainile lui au calatorit in sus si in jos pe trupul ei, dezmierdandu-l, masand si ciupind sanii ei pana cand focoasa bruneta numai stia daca e atinsa de un singur barbat sau o mie. Ea a aruncat bratele ei imprejurul gatului lui, impingand limba ei inapoi in gura lui, tinandu-se de ceafa lui in timp ce isi freca sanii de pectoralii lui. Ea era foarte constienta de mana care a mers in jos intre picioarele ei numai cu o bataie de inima inainte sa inceapa sa isi fugareasca degetele dealungul umezelii dintre labile ei. Codruta s-a cutremurat si a devenit moale in bratele lui.
El o tinea in pozitie cu mana care nu era la pasarica ei, imprejurul mijlocului ei in timp ce cu cealalta a inceput sa maseze labile ei imbibate si clitorisul intarit. Codruta si-a ingropat chipul pe umarul lui, gemand, soldurile ei onduindu-se in timp ce el intentionat o masturba, tinand-o in picioare pentru ca pur si simplu picioarele ei iarasi erau moi ca jeleul. Codruta statea pe varful degetelor de la picioare, coapsele desfacute pentru a permite un acces cat mai bun asupra pasaricii ei, si apoi, dupa nici un minut, un alt orgasm a lovit-o si a devenit rigida, suspinand dupa o gura aer. Genunchii ei au devenit moi in timp ce isi plangea placerea, un scancet care a lasat-o moale in bratele lui. El in tot acest timp parca vroia sa scoata fiecare strop de placere cu degetele lui.
“Cum poti sa imi faci asa ceva?” a intrebat Codruta cand intr-un final a putut sa puna doua cuvinte intr-o propozitie. Faptul ca nu avea degetele in pasarica ei ajuta mult. In aceste momente, el avea amandoua mainie imprejurul mijlocului lui si ea inca mai avea mainile imprejurul gatului lui. Orgasmul ei a acoperit cat de cat nevoia ei, dar nu era indeajuns. Ce avea sa ii astampere poftele asa cum trebe era acel penis lung si gros care se presa in aceste clipe de coapsele ei. Mana ei deja a inceput sa il cupeze si sa il maseze.
Dar inainte ca Codruta sa inceapa sa ii maseze penisul asa cum trebe, Nicolae a miscat-o cu spatele inapoi pana cand fundul ei a facut contact cu masa din bucatarie. Se intreba daca el planuia sa o futa chiar acolo. Codruta si-a aruncat privirea inspre el cu un amestec de curiozitate si anticipare.
El doar a ranjit cu acea sclipire predatoare din ochi. “Avem nevoie doar de o farfurie!”
Codruta era confuza. “De ce?” Apoi s-a bosumflat. “Ai promis!”
“Ai incredere in mine!” Nicolae a sarutat buzele ei. “Si da, inca mai vreau niste desert!” a raspuns la intrebarea ei, sarutand buzele ei iarasi.
Codruta a raspuns la sarut, ganduri obscene sarind in mintea ei. Sa am incredere in el? In urma cu mai bine de sase ore ea se indrepta inspre apartamentul ei. Nu avea nici o idee ca in seara asta va face ceea ce facea acum. Si aici era cu un barbat care facea lucruri cu trupul ei, lucruri pe care nici un alt barbat nu a putut sa faca cu ea. Practic era un necunoscut care deja i-a dat mai multe orgasme decat a putut numara si deja avea incredere in el mai mult decat era sanatos pentru o bruneta ca ea.
“Ma gandeam ca poate ma vei hrani tu!” a zis el atunci cand buzele lui au terminat atacul asupra buzelor ei. Ochii Codrutei au scanteiat si el a adaugat. “Pune totul pe o farfurie!”
Codruta a dat afirmativ din cap, bucuroasa, si fara tragere de inima a lasat penisul lui. Repode s-a intors roata, cu fata la masa si a intors o farfurie cu fata peste cealalta si apoi pe o farfurie erau cele doua felii de tort, inghetata, siropul de ciocolata si capsunele, facand in acelasi timp un amestec cat de cat aratos. Apoi si-a inchis ochii si a suspinat atunci cand mana lui s-a inchis imprejurul mijlocului ei de la spate in timp ce saruta foarte fierbinte gatul ei. Focoasa bruneta pur si simplu facea o baie de placere datorita atingerii lui, dar apoi, gentil s-a dezlipit din imbratisarea lui si s-a intors roata, cu fata la el, tinand farfuria in mainile ei si doua lingurite. “Deci?”
“O lingurita e indeajuns!” a zis el, si ea a pus o lingurita pe masa.
“Sa nu le scapi!” a avertizat el in timp ce foarte atent a luat-o in brate. Codruta tinea farfuria intr-un balans perfect in mainile ei in timp ce el o ducea inapoi in camera de zi. Acolo, in aceste clipe, singura iluminare erau doua veioze si ceva muzica romantica se auzea in surdina. El a sarutat tampla ei atunci cand au intrat in camera de zi si Codruta a indreptat buzele ei suave inspre ale lui. El s-a oprit sa o sarute iarasi, asa cum ea vroia. Si apoi a continuat drumul pana cand au ajuns la canapea si apoi s-a asezat impreuna cu ea in brate pe canapea.
Odata ce a asezat-o intr-o pozitie confortabila in poala lui, el a tras capul ei in jos pentru un alt sarut si Codruta a raspuns entuziasmata, amuzata in timp ce incepea sa isi dea seama cam cum vroia el sa isi ia desertul. Ea dintr-o data si-a dat seama ca o avea intr-o pozitie intradevar foarte vulnerabila. In timp ce ea se va concentra si va incerca sa il hraneasca pe el si pe ea, avand farfuria si lingurita in maini, el va fi liber sa dezmierde si sa atinga trupul ei peste tot unde vroia. Buzele ei, gatul ei, sanii ei, abdomenul ei, pubisul ei, coapsele ei, pasarica ei, toate astea erau ale lui sa dezmierde si sa tachineze. O alta distractie era faptul ca ea putea sa simta penisul lui tare ca piatra direct pe crepatura fundului ei.
“Esti un nebun!” a zis ea, facand o fata foarte teatrala atunci cand a bagat o lingurita cu tort direct in gura lui.
El doar a ranjit, dezmierdand abdomenul ei in timp ce inghitea bucatura de tort. Codruta a pretins ca nu observa si a bagat o lingurita de tort in gura ei. Chiar in acel moment el a tachinat un sfarc erect cu degetele lui. Codruta s-a zvarcolit in poala lui, penisul lui mulandu-se delicios dealungul crepaturii dintre fesele ei si miscandu-se si mai placut. Ea dintr-o data s-a infiorat atunci cand niste stropi de inghetata si tort au cazut pe sanul ei si apoi a inceput sa se prelinga in jos pe pielea ei catifelata.
“Obraznico!” a zis el, si ea privea si se cutremura de placere, el aplecandu-si capul inainte si a lins exact acolo unde inghetata se prelingea pe sanul ei. “Trebe sa am grija de curatenia ta, se pare!”
Un sfert de ora mai tarziu, Codruta era o masa de nervi foarte excitati, pasarica ei pulsa si era plina cu sucurile ei, aroma excitatiei ei era foarte grea in aerul camerei. A fost linsa si sarutata peste tot, dezmierdata si masata si tachinata in tot acest timp cat l-a hranit cu tort si inghetata pe amantul ei. El a avut grija ca ea sa il hraneasca exact atunci cand isi avea degetul in pasarica ei. Si apoi a pus-o sa il curete si apoi a lins si a sarutat tot gatul ei sensibil si apoi pieptul ei, atunci cand a varsat niste inghetata acolo. Si a varsat pentru ca se zvarcolea prea tare de la degetele lui. A plans la un moment dat de placere atunci cand a curatat sfarcurile ei de tortul care iarasi a cazut exact acolo, lasandu-le curate ca lacrima si imbibate cu saliva lui. Mainile lui se miscau in mod constant, dezmierdand-o cu atentie, sanii, abdomenul, pubisul nu au scapat degetele lui. Si apoi cand ajungeau intre coapsele ei, faceau minuni. Degetele lui apoi si-au indreptat atentia asupra pasaricii ei si iarasi, faceau cercuri imprejurul clitorisului ei intarit in timp ce ea se zvarcolea si agita si gemea in poala lui, farfuria si lingurita cu greu erau tinute in mainile ei, determinata sa ii hraneasca acel desert pana cand toata farfuria era terminata.
Inca mai era ceva inghetata si crema de la tort ramase cand el dintr-o data a sarutat-o focos pe buze, lingand in gura ei. Apoi a luat farfuria si lingurita din mainile ei si a pus-o pe o masuta. Apoi s-a ridicat impreuna cu ea in brate si s-a intors cu ea pe canapea, asezand-o cu spatele pe spatar, picioarele ei pe podea. El a ramas in picioare, a privit-o pentru o clipa lunga, sorbind-o din priviri, sorbind frumusetea ei, si apoi a ingenunchiat pe carpeta din fata canapelei si s-a aplecat in fata sa o sarute, mainile lui cupand sanii ei si apoi tinand-o de solduri, a tras funduletul mai jos pe canapea pana cand era pe margine si apoi a despartit picioarele ei. Dar atunci cand buzele lui le-au parasit pe ale ei, el nu s-a indreptat ca sa impinga penisul lui in pasarica ei. El a continuat sa linga si sa sarute in jos pe trupul ei, incepand cu gatul, apoi sanii, valea dintre sani, in jos pe abdomenul ei. Apoi, atent, a ridicat talpile ei de pe podea si le-a pus pe canapea, desfacand-o cat a putut de larg, pasarica ei umeda a scos in relief pana si adancurile ei pentru privirea lui lacoma.
Acela a fost momentul cand Nicolae s-a intins inspre farfuria cu inghetata si inspre lingurita. Codruta a murmurat, sanii ei majestuosi zgaltaindu-se datorita fiorilor dati de inghetata. Paraiase reci se prelingeau incet peste tot pubisul ei si apoi si prin crepatura dintre labile ei. El picura inghetata si pe clitorisul ei, pe labile ei, peste crep...



    Login