Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 41
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3406 ori - Nota 5.00 (5 voturi)
Capitolul 49

12 iulie 2005 - marti

“Stai asa sa vad daca inteleg… faceai jogging si i-ai vazut pe Codruta si inca unul cum se futeau… si el a plecat si a lasat-o acolo… in mijlocul padurii…” a zis Diana, incepand sa spele vasele.
“Nu l-ai cunoscut crede-ma… odata stiu ca m-am intalnit cu el si crede-ma… era un inganfat si jumate… anul ala a terminat faculta si si-a gasit un job prin Bucuresti si dus a fost…” a raspuns Nicolae, incepand sa clateasca farfurile care le primea de la Diana. Trebuia sa recunoasca erau intr-un sincron perfect care s-a format dealungul anilor cand primeau sarcina asta de la parinti.
“Si dupa te-ai intalnit cu Codruta?”
“Oh… da… aia trebe sa recunosc a fost o intalnire memorabila… defapt un intreg weekend nu am iesit afara din apartamentul ei… i-am terminat toata frisca parca…”
“Huh?”
“Pai………”

************

Codruta a facut o pauza in fata unui studio de dans profesionist, o privire melancolica pe chipul ei. Doua manechine de plastic in leotarzi erau expuse intr-o vitrina, amandoua stand intr-un deget al unui picior cu celalalt extins la spatele lor intr-un unghi aproape perpenticular cu mijlocul lor arcuit. Un manechin era mai mic si parca era o balerina, celalalt mai inalt si avea formele unei dansatoare profesioniste. In timp ce privea manechinele, o femeie cu o fata au trecut pe langa ea si apoi au intrat in studiol de dans. Cu siguranta la o lectie de balet.
Codruta si-a reamintit cat de mult i-a placut cand mergea la orele de balet pana cand avea vreo paisprezece ani, pana cand pubertatea a lovit-o si a inceput sa altereze formele trupului ei in ceva care trupul unei balerine nu putea fi. In special un piept care se apropia de 98. Nu conta, mijlocul a ramas undeva la 59 si posteriorul un 89. Dar nu conta, chiar si dupa toti acesti ani, Codruta era foarte sigura ca inca mai era destul de flexibila sa faca aproape orice facea atunci cand mergea la balet. A zambit in sinea ei, ehhhh, poate nu chiar totul.
Cu un zambet pe chipul ei, ea a pasit prin fata vitrinelor, window shopping cum s-ar zice, schimband din cand in cand cate un salut cu chipuri familiare, deabia observand ca soarele cadea tot mai in jos la orizont, pana cand dintr-o data a auzit cum stomacul ei i-a facut semn ca are nevoie de ceva delicios si in pricipal ca era momentul intalnirii aceia cu chipesul ei salvator din padurea intunecata, dupa cum a inceput sa il numeasca.
Cinci minute mai tarziu a ajuns in fata restaurantului unde i-a dat intalnire si care avea in spate o terasa foarte frumoasa, ceva rustic si foarte relaxant. Mesele de la terasa erau ocupate destul de multe. Un chelner pe care il cunostea a salutat-o si apoi a condus-o la masa la care deobicei se aseza cand venea cu prietenele aici, relaxandu-se in zilele toride, dupa examene, sau naiba stie, doar sa piarda vremea. Dar acuma era libera si nu era nimeni acolo. In jur de sase a zis sa se intalneasca cu chipesul ei salvator. dar nah, se pare ca intarzie putin. Chelnerul intre timp i-a luat comanda si in curand avea un cosulet cu niste rulade si o salata in fata ei. Chiar ca ii era foame.
Tocmai a trecut la a treia rulada cand dintr-o data a auzit o voce care aproape a facut-o sa inghita mancarea prin tranhee.
“Wooow, d-soara in primejdie!” vocea lui s-a auzit amuzata.
Repede, stergandu-si buzele cu un servetel, si surprinsa de cat de fericita se simtea sa il vada, Codruta i-a aruncat un zambet dinacela foarte multumitor. “Cavalerul meu salvator!”
El s-a schimbat foarte mult fata de tipul care l-a intalnit atunci in padure. Avea un tricou alb si niste pantaloni comando ca ai ei, undeva pana sub genunchi, dar fata de ai ei care erau aproape mulati pe trupul ei, ai lui erau foarte largi. Si binenteles, si niste slapi. Si la fel ca ea, avea si el o pereche de ochelari de soare care pareau a fi heliotropi. Si apoi, cand si-a aruncat ochii la buzele lui, a observat un zambet care au facut-o pe Codruta sa se furnice peste tot.
“Buna!” a zis ea, zambind.
“Buna!” a raspuns el. “Cum a fost examenul?”
“Zece cu steluta…” a zis ea, simtind cum un fior fierbinte a inceput sa se intinda prin obrajii ei. “Un tip grozav m-a relaxat asa de mult cu o seara inainte…”
“Ce te face sa crezi ca sunt grozav?” a zis el, ranjind tachinator.
“Cine a zis ca esti tu?” a revenit ea cu o replica, un ranjet jucaus pe chipul ei.
“Touche!” a recunoscut el, razand.
Ea a chicotit, observand cum doua tipe s-au asezat la o masa de vizavi, conduse de acelasi chelner dragut. “Ai luat cina cumva?” a continuat ea.
“Nu… din pacate!” a zis el, incet, fugarindu-si privirea foarte lacom in sus si in josul trupului ei.
“Atunci ce mai astepti? Treci aici si comanda ce vrei…” a facut ea un gest ca el sa se aseze in banca din fata ei. “Fac cinste!” a adaugat ea ferm. “Lasa-ma sa iti multumesc asa cum trebe…”
“… o cina in compania unei frumuseti ca tine era exact ce vroiam dupa ce am terminat cu examenele…” si apoi el s-a asezat l-a masa. “Dar!” a continuat el cand s-a asezat jos. “Nu prea e nevoie sa imi faci cinste!”
“Care e problema daca eu vreau sa zic multumesc?” a intrebat Codruta.
“Nu am facut nimic special…” a protestat el.
Ea a punctat. “Niciodata sa nu spui asta. Ai fost foarte minunat si dragut si in special atunci cand aveam nevoie de cineva!” Ea nu si-a ridicat vocea si inca tot zambea, dar cu siguranta erau ceva scantei in vocea ei, si in ochii ei. “Asta inseamna mult pentru mine!”
“Poate compania ta va fi indeajuns!” a zis el dupa un moment lung si silentios, in timp ce ochii lui au calatorit incet peste tot trupul ei. Sau… hai sa facem un targ!” a zis el. “Eu platesc cina ta, si tu platesti pentru a mea!”
“Nu scapi asa de usor…”
“Tu poti face cinste cu desertul.”
“Inca nu e indeajuns!” a insistat Codruta.
“Hai sa incepem cu desertul atunci!” a zis el, cu o atingere ferma in vocea lui si o arcuire sugestiva a sprancenei lui.
Codruta dintr-o data a simtit un fior rece trecand prin tot trupul ei atunci cand el si-a ridicat spranceana. A gasit acel gest remarcabil de sexy. Cum se face ca l-a observat, dar nu l-a vazut inainte?
Dar inainte ca ea sa deschida gura si sa ii raspunda in acelasi mod ferm si punctat care l-a zis el mai devreme, sa ii zica ca va plati pentru cina, inclusiv pentru desert, chelnerul, observand noua aditiune la masa ei, a sosit exact atunci si l-a intrebat pe domn daca era pregatit sa comande. Si binenteles, acesta a comandat.
“Hai sa facem cunostinta asa cum trebuie… eu sunt, Nicolae…” a zis el in timp ce chelnerul a plecat sa aduca comanda, si cu niste instructiuni sa le aduca la masa cina in acelasi timp. El si-a intins mana inspre ea in ceea ce ei ei mereu i s-a parut a fi un gest doar intre barbati.
“Codruta!” a zis Codruta, delicat plasandu-si mana in palma lui desfacuta, intr-un mod foarte feminin, si si-a dat seama ca a mentinut-o acolo un moment mai lung decat vroia si trebuia. S-a agitat putin pe banca in care statea, simtind cum caldura incepea se se ridice imprejurul gatului ei in timp ce isi retragea mana din a lui. Dar pe moment, si-a mentinut ochii direct in ai lui in timp ce isi odihnea barbia in cealalta mana, un cot direct pe masa. “Deci… esti un tip dragut, d-le Nicolae?” zambetul ei era foarte jucaus.
Si asa, pentru urmatoarele trei ore, au povestit despre orice si nimic in special, doar intrerupti de sosirea cinei sau a eventualelor racoritoare care le-au comandat pe parcurs. Atentia focoasei brunete era directionata in intregime asupra acestui chipes tip care se dovedea a fi o persoana foarte de gasca si cu care avea subiecte de discutie la gramada si care practic nu se mai saturau.
Codruta nici nu a observat trecerea timpului. Era mult prea hipnotizata de discutia foarte incitanta care o avea cu acest tanar chipes. A aflat ca Nicolae era student in anul doi, la un profil cat se poate de asemanator cu al ei. dar caruia ii placea sa umble mult pe sub capota masinilor, un hobby care il avea decand a invatat cum se desface un motor.
El a aflat ca Codruta ca iubea enorm de mult masinile, in special sa le conduca. Nu ii venea sa creada ca a gasit o fata care stia aproape la fel de multe despre masini ca el. Sau un alt lucru care le placea la amandoi, jocurile pe playstation, in special alea cu masini. Un alt lucru, l-a care se potriveau era in bucatarie, mai exact, Codruta stia cum se face lasagna si lui ii placeau enorm de mult sa le manance... si tot asa, multe alte lucruri. Filme, muzica. Si un alt lucru la care la amandoi le placea, sa joace bascket. La un moment dat chiar si-au propus sa joace un meci, sa vada care era mai bun.
In cele aproape trei ore care le-au petrecut impreuna, Codruta si-a dat seama ca iubea enorm de mult compania acestui barbat, intr-un fel care nu l-a mai simtit de ceva timp. Si in special iubea frictiunea si tensiunea sexuala care se construia intre ei. Si totusi, se simtea asa de confortabila in compania lui, nesimtind nimic din felul mai retinut care il simtea deobicei la o prima intalnire cu un barbat. Si ce era mai surprinzator, era faptul ca Nicolae nu era deloc “tipul ei” de barbat, cel putin tipul acela de care deobicei se simtea atrasa.
Si apoi cand au inceput sa povesteasca despre copilarile lor, aventurile si intamplarile, pur si simplu nu se mai terminau. La cate patanii au avut amandoi pur si simplu povestile nu se mai terminau.
“Esti asa un nazdravan!” a ras ea in timp ce el povestea ce s-a intamplat cand el avea poate vreo zece ani si a furat motocigleta bunicului si dupa o cursa pe strada de vreo suta de metri, a intrat direct in sant. Codruta nu a ras pentru ca el a intrat in sant, ci datorita faptului ca sora a lui nu a putut sa se tina de el si l-a strans asa de tare incat numai putea respira si a intrat direct in sant. Un lucru constant in nazdravanile lui din copilarie si care l-a observat era sora lui. In cateva cuvinte, sora lui era cea cu ideile si el era cel care primea pedeapsa pentru o nazdravanie. Un lucru aproape identic, daca nu chiar identic cu situatia ei. Ea la fel ca el avea un frate mai mic … cu vreo cinci minute, erau gemeni defapt, dar mereu l-a considerat a fi fratele ei mai mic. Si un lucru care era foarte asemanator cu situatia ei, si Nicolae era foarte apropiat de sora lui mai mare.
“Recunosc asta!” a recunoscut el razand. “Atunci bunicu ma pedepsit sa ii repar mobra. Crede-ma cand zic, l-a inceput am stricat-o mai tare. Apoi, nu stiu cum, dar bunicu se tot uita la ce faceam si nu stiu ce l-a determinat, dar a inceput sa imi arate cate una, cate alta. Oricum, in dimineata urmatoare, bunicu m-a luat de mana si mi-a pus cheia de zece in mana si mi-a zis sa ma apuc sa desfac toate suruburile de la piesa care era strica. Si cam asa am inceput cu hobby-ul asta.” a adaugat el. Ochii lui s-au atintit direct pe ai ei si cu o sclipire foarte obraznica in ei a zis. “Dar binenteles, am citit si am invatat multe in timp. Si cateodata mai citesc tot felul de articole. Si unul in special acu de curand, ceva de genu cum se face ca femeile frumoase ca tine nu e bine sa manance singure, niciodata!”
“Ce vrei sa zici, femei ca mine?” a intrebat ea, simtindu-se foarte flatata si amuzata.
“Frumoasa, inteligenta, de gasca, cu care pot depana povesti si niciodata sa nu ma plictisesc!” El s-a intins si a observat ca dosul palmei ei care era asezat langa un pahar pe masa, si ochii lui au inceput sa calatoreasca in sus si in jos pe trupul ei. Sclipirea din ochii lui parca urmarea fiecare miscare care ea o facea, chiar si respiratia ei. “Cel putin din cate am vazut pana acum!”
Codruta s-a simtit cum se imbujoreaza, si ciudat, ea a inceput sa simta ceva suspicios ca se intampla cu ea, ceva de genul unei excitari dinalea la greu. Si-a lins buzele. “Si ce te face sa crezi ca vei vedea mai mult decat ce ai vazut pana acum?”
El a ranjit si a continuat sa dezmierde mana ei cu degetele lui. “Am asa o… presimtire!”
“Cred!” a zis ea, zambind cu ochi putin lasati in jos. “ca tu chiar esti un baiat foarte obraznic.”
“Si de ce am sentimentul ca tie iti place tipul asta de baieti?”
“Cineva ar trebui sa te puna in banca ta!” Codruta gandea ca ea chiar ar trebui sa isi miste mana dintre degetele care o dezmierdau asa de placut. Acea dezmierdare a devenit in ultima jumate de ora ceva care era ii distragea foarte tare atentia.
Zambetul lui era mai mereu acolo pe buze, mereu o gluma sau ceva comic, si in aceste momente, s-a transformat in alceva. “Binenteles. Daca te-as putea lua cu mine!”
Respiratia lui a stat pentru o clipa si caldura a inceput sa se intinda injos si sa se mute de pe obrajii ei mai jos pe abdomenul ei, apoi si mai jos. S-a agitat in banca ei fara sa isi dea seama si si-a lins buzele inainte sa se poate opri. “Serios?” a intrebat ea, pentru putin timp retinand respiratia. “Si ce mi-ai face acolo?”
O imagine cu ea, goala, picioarele ei atletice infasurate imprejurul spatelui lui musculos si el plonjand fara oprire in pasarica ei, a explodat in mintea ei. A simtit o caldura care incepea sa se imprastie in interiorul maieului ei. Mai exact acela foarte sexy care il avea in aceste momente sub tricou, unul taiat pana undeva sub sanii ei si care etala asa de sexy trupul ei. Pe loc a simtit cum sfarcurile ei incepeau sa se intareasca. Apoi o alta imagine, de data asta ea era deasupra si frenetic aluneca in sus si in jos pe penisul lui, sanii ei cupati de mainile lui…
Codruta pur si simplu a inceput sa se prelinga intre coapse, buzele ei erau intredeschise foarte suav si se holba la el in aceste momente. Zambetul ei era cu siguranta predator in timp ce el pur si simplu o dezbraca din priviri. “Nu stiu!” a raspuns ea un moment mai tarziu dupa ce el si-a arcuit iarasi o spranceana la momentul de liniste dat de ea, respiratia ei devenind si mai greoaie. “De ce nu imi zici?”
“Am impresia ca si tu vei fi…” a continuat el, dezmierd mana ei, “…foarte obraznica!”
Codruta dintr-o data s-a vazut in ochii mintii cum era asezata in maini si genunchi, cu el la spatele ei, mainile lui pe mijlocul ei si penisul lui foarte delicios alunecand inainte si inapoi in pasarica ei umeda. Sfarcurile ei erau complet tari in aceste momente si respiratia ei a devenit si mai ragusita, cercurile pe care buricele degetelor lui le faceau pe mana ei pur si simplu faceau ca gandurile ei sa devina si mai nastrusnice. S-a vazut iarasi, de data asta incalecand capul lui, sanii ei atarnand liberi, limba lui lingea si explora crepatura dintre labile ei in timp ce ea in repetate randuri il lua in gura ei si avea grija de erectia lui cu limba ei.
“Cred…” a zis ea, lingandu-si buzele iarasi. “... ca trebe sa merg pana la toaleta.” Acele ultime cuvinte au iesit parca in graba.
El doar a ranjit si a aprobat din cap. “Binenteles!”
Codruta i-a zambit in timp ce isi impingea banca putin inapoi si apoi s-a ridicat in picioare. Si-a mentinut capul si ochii asupra lui pentru cateva clipe in timp ce se indrepta spre usa din spate a restaurantului. Apoi, in timp ce si el o privea, ea dintr-o data i-a aruncat un pupic din vant, exact atunci cand intra in restaurant. Fara ca ea sa isi dea seama, atunci cand s-a ridicat de la masa, marginea tricoului ei, s-a ridicat sus, pana era mai sus de buricul ei, dar doar pentru o secunda, si apoi a cazut iarasi in jos. Dar nu inainte ca Nicolae sa vada ca iegarii ei erau foarte jos pe soldurile ei, si marginile chilotilor ei erau vizibili. Aceasta priveliste a acelei expansiuni de piele nuda si catifelata aproape ca la facut pe chipesul tanar mut. Si apoi o imagine a buzelor ei in timp ce saruta…
Codruta a intrat intr-o cabina din toaleta si repede si-a tras iegarii si chilotii pana cand erau imprejurul genunchilor ei, vezica urinara chiar ca era plina. Dar mintea ei era undeva foarte departe. A facut treaba mica si apoi s-a curatat. Dar inca nu s-a ridicat de pe toaleta chiar daca a tras apa dupa ea. Imagini cu Nicolae in timp ce o futea inundau mintea ei oricat de tare incerca sa le alunge de acolo. Pentru o clipa, o imagine a ceea ce s-ar putea intampla daca l-ar fi tras aici impreuna cu ea, direct pe toaleta cu capacul acoperit, iarasi a fulgerat prin mintea ei. El cu siguranta statea pe toaleta si ea ar fi implantata in unealta lui, tricoul ei tras pana deasupra sanilor si maieul dedesupt cu siguranta rupt de mainile lui puternice si gura lui direct pe unul din sfarcurile ei…
Codruta s-a intins iarasi intre picioarele ei si s-a atins cu degetele, infiorandu-se in timp ce scotea un geamat usor de placere. Chiar ca era umeda acolo jos. Asa de uda ca se revarsa in jos pe coapsele ei. Trupul ei pur si simplu parca se pregatea pentru o partida dinaia de sex, una dinaia care cu siguranta nu o va uita de curand, si nu conta ce alte ganduri avea despre asta.
Dar nu se va culca cu el in aceasta noapte, s-a decis cu fermitate. Data trecuta, acolo in padure a fost ceva intamplator. Daca vroia o relatie cu el, era bine sa ia totul pas cu pas. Dar oare rezista? Nu a mai facut niciodata asa ceva. Nu conta cat de bine s-a simtit atunci cand si-a indesat penisul in pasarica ei. Si sa simta limba lui pe sanii ei, mainile lui in timp ce o tineau de mijloc si soldurile lui pompau inainte si inapoi in…. uuuuuuuuhhhhh
Codruta si-a scuturat capul repede.
O sa il sarute, cel mai mult. Ehhhh, poate un sarut dinacela lung si fierbinte. Dar nu putea face mai mult de atat. Nu il cunostea aproape deloc. Doar cate au povestit. Intrebarea era cate din ce a zis el erau adevarate sau doar niste gogomanii ca sa intre in chilotii ei.
Nicolae s-a intors sa o priveasca atunci cand ea a pasit afara din usile pliante ale restaurantului si a inceput sa paseasca printre mesele de pe terasa inspre masa care a impartit-o cu el. Masa lor se pare ca a fost deja golita de farfurii si pahare in timp ce ea era la toaleta. In timp ce ea pasea, soldurile ei au inceput sa se legene intr-un fel care era foarte aproape de scandalos, dar ea pur si simplu nu se putea abtine. Si vroia asa de mult ca el sa priveasca. L-a atins pe umar atunci cand a pasit pe langa el si s-a asezat inapoi la masa, zambindu-i intr-un fel foarte seducator.
“Ti-a fost dor de mine?” a intrebat ea tachinator.
“Putin!” a tachinat si el, primind o privire mai incruntata de la ea, dar apoi a inceput sa chicoteasca.
El doar a ranjit si s-a intins peste masa sa ia iarasi mana ei in a lui. Degetele lui iarasi au inceput sa se miste in cercuri mici si foarte incitante pe pielea ei si ea a suspinat usor foarte… excitata, si doar bucurandu-se de aceasta atingere care desi nu era deloc ceva erotic, avea asa un aer intim si placut.
“Deci…” a zis ea, lasandu-si pleoapele in jos. “Ce ai de gand sa faci dupa cina asta buna de tot?”
“Sa ma gandesc la tine!” Degetele lui au inceput sa gadile palma ei delicata.
Zambetul Codrutei i-a telegrafiat euforia ei. “Si eu o sa ma gandesc la tine!” a confesat ea. Zambetul ei a devenit ceva si mai senzual in timp ce ea si-a ridicat piciorul pe sub masa. atingandu-l de al lui, si a inceput sa il miste incet si intr-un fel care a inceput sa imite miscarea degetelor lui pe mana ei. Codruta si-a lins buzele in timp ce privea cum ochii lui au inceput parca sa sclipeasca surprinsi, si apoi s-au atintit asupra ochilor ei, un colt al gurii lui putin ridicat sugestiv. Ea s-a agitat in scaunul ei, trupul ei dintr-o data parca devenind si mai sensibil. Caldura dintre picioarele ei incet a devenit si mai intensa, si aproape dupa un minut intreg de liniste, doar atingandu-se sugestiv unul pe celalalt, ea a lasat sa ii scape un scancet scurt de placere.
Exact atunci, chelnerul a venit cu nota de plata. Sau mai exact, doua note de plata separate.
“Mi-am permis sa ii rog sa separe notele de plata cand au venit sa curete masa. Mai ti minte!” a zis Nicolae, “Tu platesti pentru al meu, si eu platesc pentru al tau.”
“Asta nu e corect…” a protestat ea.
“Prea tarziu!” a murmurat el, scotandu-si portofelul si punand banii pe nota lui de plata.
Codruta s-a bosumflat, de ce naiba nu putea sa faca ce vroia cu tipu asta. Deobicei juca baietii pe degete, dar gagicu asta parca se juca cu ea. Facand putina drama, apoi a ras, si-a scos afara portofelul si a scos ceva bani pentru nota de plata. Chelnerul tocmai a venit sa ia bani, cand ea si-a reamintit ceva. “Ziceai ca pot plati eu desertul?”
“Ziceai ca numai intra nimic mai devreme, mai ti minte?” a zis Nicolae, in cel mai inocent mod posibil si in acelasi timp parand asa de elegant.
Chiar ca se simtea exasperata, dar a ras, amuzata de felul foarte simplu si glumet prin care el a dejucat tentativa ei de a plati si cina lui. Apoi un gand i-a trecut, un gand foarte obraznic, si nu s-a retinut sa nu il zica cu voce tare. “Nu conteaza, am ceva tort si inghetata acasa!” Era doar in momentul in care cuvintele au parasit buzele ei, doar atunci Codruta si-a dat seama ca era aproape sa il invite pe acest chipes tip acasa la ea. Dar apoi, privindu-l si furnicandu-se peste tot, in special acolo jos intre coapse, ea dintr-o data si-a dat seama cat de “periculos” era sa fie singura cu el.
Se intreba cum cineva care arata asa de diferit de tipul ei de barbat sa il vrea in interiorul asa de mult, si nici macar nu il cunostea doar de trei zile. Dar nu conta, era hotarata, astazi doar o sa-l sarute, si-a zis foarte ferm in sinea ei, incercand cat putea de mult sa respinga imaginile trupurilor lor goale in ghiarele placerii afara din mintea ei. Chiar daca il va invita pana sus in apartamentul ei, ea avea de gand sa se opreasca doar la un sarut. Iarasi s-a agitat in scaunul ei. Nimic mai mult.
Si el o privea cu o spranceana ridicata, intrebator.
Pur si simplu nu putea, dar din moment ce l-a invitat la ea, acu nu se mai putea intoarce inapoi. “Daca nu ma lasi sa fac cinste cu ceva desert, cel putin atunci lasa-ma sa iti fac unul!” Fara sa isi dea seama, si-a lins buzele si el a observat asta. “Si NU, nu este un raspuns pe care il accept!” a mai adaugat.
El doar a ranjit cu doar o sclipire predratoate in ochii lui albastrii. “Nu am nici o objectie!”
Uuuuh, NU il va lasa sa ii manance pasarica direct pe canapea sau sa il futa aplecata peste masuta din camera de zi… si cu siguranta nu o sa-l suga! Dormitorul era interzis in aceasta seara. Doar o sa-l sarute, si-a reamintit ea. O sa stea doar pe canapea, o sa manance ceva tort si niste inghetata si se vor saruta… cateva ore cu siguranta. Codruta a tras aer adanc in piept, pasarica ei deja incepand sa se simta ca parca era pe foc.
“Minunat!” a zis Codruta bucuroasa. Dar apoi, ea abrupt a ridicat un deget sa anunte o alta decizie. “Dar data ce vine o sa fac eu cinste, cina, desert, toata masa. Si NU, nu este un raspuns care il accept.”
Nicolae doar a renuntat sa mai refuze. “Bine, bine, ai castigat. Data ce vine faci cinste!”
Codruta a ras. “Bine. Foarte bine!” Aha, a gandit Codruta, daca insist prea mult, atunci cu siguranta renunta. E bine de stiut pe viitor.
Intre timp, chelnerul a revenit si le-a adus restul si apoi a plecat.
“E vremea sa plecam?” a intrebat Nicolae in timp ce isi aluneca restul inapoi in portofel.
Codruta s-a uitat la ceasul ei. “Yeah, asa cred si eu.”
“Bine!” a zis Nicolae. “Hai sa mergem…”
Erau la cateva minute de restaurant si au trecut deja de pe bulevard pe o strada mai laturalnica, in tot acest timp continuand sa povesteasca foarte amical, cand Nicolae foarte confident si-a intins mana si a luat-o pe a ei. Codruta a ramas tacuta pe moment direct in mijlocul unei intamplari care o povestea si si-a aruncat privirea inspre el, zambetul ei putin ezitant, dar degetele ei foarte comod s-au infasurat de degetele lui.
Nicolae dintr-o data s-a oprit in mijlocul alei si a tras-o inspre el. Codruta deabia a avut timp sa inteleaga ceea ce el vroia sa faca pentru ca buzele lui s-au lipit de ale ei. Codruta instinctiv si-a deschis gura pentru a primi limba lui si apoi si-a aruncat mainile imprejurul gatului lui in timp ce a simtit cum mainile lui s-au infasurat comod imprejurul mijlocului ei si au tras-o si mai puternic inspre trupul lui, pur si simplu facand trupul ei sa se infasoare imprejurul trupului lui. Degetele de la picioare pur si simplu s-au inclestat, genunchii ei devenind moi ca jeleul in timp ce limba lui s-a intalnit cu a ei si o batalie pentru suprematie a inceput. Ea a simtit cum unealta lui a inceput sa se ingroase direct prin pantalonii lui atunci cand a atins-o cu pubisul ei. Nu a rezistat sa nu scoata un geamat direct in gura lui. Apoi pur si simplu si-a bagat limba adanc in gura lui si a inceput suga parca buzele lui in gura ei.
Sfarcurile ei iarasi au devenit erecte si tari, devenind mari aproape de un cm cub si iesind ca niste nasturi sub tricoul ei. Si vroia asa de mult ca Nicolae sa simta excitatia ei, in special cat de excitata era. In special sfarcurile ei care in aceste momente se impungeau foarte delicios de pectoralii lui. Cumva, cumva, si-a dat seama ca mainile lui au inceput sa dezmierde direct pielea cremoasa a mijlocului lui, intrand direct sub tricoul ei. Asa si-a dat seama ca iegarii ei au alunecat si mai jos pe soldurile ei, cu siguranta au trecut de marginea de sus a crepaturii fundului ei.
El a aprofundat sarutul, practic ridicand talpile ei de pe betonul aleii, si dintr-o data o imagine foarte familiara a intrat in mintea ei, in special una in care ea avea picioarele imprejurul mijlocului lui in timp ce el pompa de zor adanc in pasarica ei. Intregul ei trup a inceput sa se furnice, pasarica ei parca fiind aruncata pe foc si un torent de sucuri a inceput sa imbibe chilotii ei.
Dupa nici numai stia cat timp, ea parca numai putea respira atunci cand talpile ei iarasi au atins betonul alei si sarutul lor s-a rupt. Codruta si-a deschis ochii si pur si simplu se holba la el, intrebatoare. A fost sarutul perfect, intim si salbatic de erotic. Deobicei ii placea putina intimitate atunci cand se saruta, dar pe moment nu mai ii pasa daca o vedeau chiar si parintii ei, ce sa mai zica de trecatori.
Dar nu conta, in seara asta mai mult de un sarut nu va primi… si nu se va aseza deasupra lui si gura lui nu va linge sanii ei in timp ce ii calarea penisul care din cate stia era un monstru. Nu conta cat de bine saruta.
El inca isi mai avea mainile pe sub tricoul ei, pe pielea mijlocului ei si ea inca mai avea mainile imprejurul gatului lui si inca se mai tineau unul in bratele celuilalt pentru cateva momente lungi, zambete foarte mari pe chipurile lor. Apoi el a ridicat una dintre maini in sus si a inceput sa dezmierde chipul ei, degetele lui lasand un rau de lava pe drumul care l-a parcurs. Degetele lui au inceput sa dezmierde fruntea ei, incercand sa indeparteze firele de par care erau acolo, facand parul de pe fruntea ei sa se imparta in doua. Codruta si-a inchis ochii iarasi, gemand usor in gatul ei. Limba ei a iesit obraznic afara printre buzele ei suave si a inceput sa linga degetele lui in timp ce el a trasat o linie exact peste buzele ei intredeschise.
“Am vrut sa fac asta de cum te-am vazut azi!” a zis el, incet.
Ochii Codrutei parca au iesit din orbite, dar apoi i-a inchis iarasi atunci cand a sarutat-o iarasi, mult mai pasional de data asta, dar indeajuns sa o faca iarasi sa respire greoi atunci cand si-a ridicat buzele de pe ale ei. “CE?” a intrebat ea, cand a putut sa respire iarasi normal.
“Am vrut sa te sarut asa de cum te-am vazut azi!” a zambit el, cu spranceana ridicata, iarasi incepand sa traseze peste buzele ei cu degetele lui.
Repede, ea a tras capul lui aproape de al ei si l-a sarutat iarasi, nepasandu-i daca cineva admira spectacolul dat de cei doi care se sarutau in mijlocul strazii. Si-a plonjat limba in gura lui, explorand si sugand la buzele lui cat de tare a putut. Si-a presat si frecat sanii ei de pectoralii lui, cutremurandu-se de la frictiunea sfarcurilor ei sensibile. L-a sarutat asa de mult pana cand l-a auzit cum incearca sa traga o gura de aer, penisul lui devenind si mai gros in pantalonii lui si printre coapsele ei puternic presate de ale lui. Pasarica ei a parut ca se contracta.
“Si eu!” a zis ea cand a rupt sarutul si privea ochii aceia albastri ai lui. Flacara din proprii ei ochi i-a zis exact ceea ce vroia. Nu conta cum s-au intalnit, atata timp cat s-au intalnit. “Dar trebe sa iti zic ceva!”
“Ascult!”
“Nu sunt pregatita de ceva serios.”
Ceva a tresarit in ochii lui, dar el doar i-a zambit. “Deci pot sa te sarut ca mai devreme oricand vreau?”
Codruta cu siguranta nu vroia sa opreasca aceste saruturi care pur si simplu faceau ca picioarele ei sa se inmoaie. “Chiar te rog… poti sa ma saruti asa oricand vrei tu.”
“Aha… dar…?”
“Dar inca sunt cu tipu ala…” a zis Codruta, lingandu-si buzele. “Si pe moment nu vreau sa afle!”
“Aha… si atunci incotro ne indreptam? Pentru ca as vrea sa te mai vad iarasi!” a zis el gentil, dupa ce a privit-o pentru o clipa. “Si as vrea sa te sarut iarasi.” Ea chiar ca vroia sa se mai intalneasca cu el, si-a dat seama pe loc. Si sa il sarute iarasi. Gandul care trecea prin capul ei in aceste momente era legat de acea relatie care a inceput-o mai demult si cat mai repede sa o termine. Si-a aruncat ochii iarasi in ochii lui si a luat o gura mare de aer, gandindu-se. Pe moment, daca se va intampla ceva cu el si cu siguranta se va intampla, ceva pasager va fi indeajuns s-a decis ea intr-un final. Asa ca a zis. “Am putea avea un… aranjament?”
El a privit-o foarte amuzat, in loc sa fie indignat asa cum ea se astepta. “Si care ar fi detalile acestui… aranjament?” El a inceput sa dezmierde pielea dintr-un loc de pe coloana ei vertebrala.
Ea a strans mainile ei imprejurul gatului lui. “Am putea sa petrecem timpul impreuna… si sa facem lucruri impreuna…si am putea fi prieteni…, dar nimic serios. Nimic emotional.”
“Lucruri?”
Privirea ei i-a zis exact ceea ce vroia ea exact. “Lucruri. Sti tu. Prieteni cu beneficii.”
El a ramas in liniste pentru o clipa lunga, doar privind-o, si dupa un moment Codruta si-a lasat ochii in jos, intelegand ca el nu mai vroia sa se mai intalneasca cu ea. Chiar ca era un tip de gasca si sincer, ea nu putea intelege de ce el mai vroia sa continue sa isi piarda timpul cu o femeie care nu era in intregime libera pentru o alta relatie. Dar, apoi el a ranjit. “Bine. Dar inca mai primesc ceva tort?”
Ea a zambit radiind la el, foarte bucuroasa. “Oh, eu insist!”
“Pot primi un alt sarut?”
Ea a zambit si mai tare si a dat aprobator din cap inainte ca el sa isi apropie buzele iarasi de ale ei si a inceput un alt sarut. Acesta a fost moale si rapid, dar si acesta a facut-o sa scoata un geamat usor. Apoi s-au despartit si au continuat plimbarea pana la apartamentul ei, degetele lui infasurate incitant imprejurul degetelor ei. Codruta inca era putin uluita cat de repede a acceptat “conditile” ei. Ea stia ca sfarcurile ei ieseau foarte mult in evidenta prin tricoul ei in aceasta noapte calda de vara si si-a dat seama ca toata lumea care trecea pe langa ei, in special aceia care i-au vazut cand se sarutau, puteau observa acele umflaturi direct pe semisferele sanilor ei, dar pe moment, ei pur si simplu nu ii pasa. Atata timp cat Nicolae ii putea observa si stia ca sunt tari datorita lui.
Ea inca o sa il serveasca ceva inghetata si o sa il sarute, si-a zis in sinea ei. Nimic mai mult nu trebe sa se intample in seara asta. Si in nici un caz nu se va plimba prin apartamentul ei implantata si gemand in penisul lui. In seara asta nu va fi in pasarica ei. In nici un caz.
“Stiu o scurtatura!” a zis ea cand au ajuns langa o alee ingusta care se intorcea la capat. Dupa alte doua colturi, ajungea intr-un mic parc dintre blocuri si de acolo era doar o scurta plimbare prin intuneric pana la strada ei si apoi inca cateva minute pana la blocul unde era apartamentul ei. A prins doar pentru o clipa sclipirea ochilor lui, dar un lucru era acolo. Avea o privire de predator si era indeajuns doar sa o vada ca deja inima ei incepea sa bata salbatic.
Tocmai au facut primul colt pe alei cand el dintr-o data a impins-o cu spatele in peretele unui bloc si a inceput sa o sarute lacom. Codruta nu a avut ce face doar sa il sarute inapoi cu o lacomie si mai mare in timp ce el a inceput sa se prinda de sanii ei plini si a inceput sa traseze cercuri imprejurul sfarcurilor ei. Apoi a rupt sarutul si s-a aplecat, incepand sa sarute pielea delicata de pe gatul ei. Ea si-a aruncat mainile imprejurul gatului lui, lingand la urechea lui. Si-a dat seama ca tricoul ei, era ridicat peste sanii ei si el isi avea buzele frumos infasurate imprejurul unui sfarc intarit direct prin maieul acela rupt care il avea pe dedesupt. Dar exact atunci ea l-a impins, gentil de acolo, dar respirand greoi. Pasarica ei ardea si parca avea inauntru un infern umed.
“Nu o sa ma futi in seara asta, Nicolae!” a zis ea putin mai tare decat o soapta, simtind cum obrajii ei incepeau sa arda infierbantati.
El doar a ranjit. “Mai vedem noi!”
Ea s-a dezlipit de langa peretele blocului si a inceput sa paseasca in fata lui, simtind cum parul de pe ceafa ei parca a inceput sa se ridice atunci cand l-a auzit cum pasea in urma ei. Stiind ca el o sorbea din priviri, ea a pus o serpuire foarte sexy in pasul ei. Avea de gand doar sa il sarute, nimic mai mult, si-a zis in sinea ei. Nu avea de gand sa se lase fututa de la spate in timp ce mainile lui se jucau delicios cu sanii ei si se zgaltaiau de fiecare data cand pompa puternic in pasarica ei penisul ala monstruos care stia cat de fantastic era a fost acu trei zile in pasarica ei si era foarte sigura ca il va avea in curand iarasi, oricat de mult nega poftele trupului ei.
Si apoi cand tocmai au trecut de al doilea colt, a prins-o de mijloc de la spate si a tras-o puternic inapoi in asa fel incat penisul lui tare sa se potriveasca direct intre fesele ei. Ea a gemut atunci cand una din mainile lui s-a intins in fata ei sa cupeze unul din sanii ei, degetele lui ciupind sfarcul acela erect direct prin tricou. Cealalta mana a lui s-a infasurat imprejurul mijlocului ei, degetele lui incepand sa dezmierde pielea catifelata a abdomenului ei. Nu a mai rezistat la atata tachinare si focoasa bruneta si-a aruncat capul pe spate si a gemut adanc in gatul ei, ochii inchisi in timp ce el a inceput sa linga lobul urechii ei. S-a zvarcolit de placere in bratele lui, intinzandu-se cu o mana la spatele ei sa se tina de ceafa lui, tinandu-l ferm intr-un loc. Cand el a eliberat intr-un final lobul urechii ei, ea si-a intors capul sa intalneasca buzele lui. Dar intre timp, mana lui care era imprejurul mijlocului ei a inceput sa alunece in jos pe dedesuptul elasticului pantalonilor ei. Limba lui a plonjat in gura ei in timp ce a cupat cu cealalta mana sanul ei direct prin maieul care il avea pe dedesupt, dezmierdandu-l foarte incitant si ea a gafait puternic, arcuindu-si fundul in erectia lui. Exact atunci degetele lui au alunecat incet peste pubisul ei si apoi mai departe prin materialul umed al chilotilor ei si apoi un deget de al lui a gasit pasarica ei.
Era asa de intuneric pe acolo incat nimeni nu ii vedea. Si Codruta a devenit rigida in bratele lui, gafaind in gura lui. Apoi soldurile ei au inceput sa se serpuiasca si sa se roteasca datorita actiunii extrem de placute care el o facea asupra clitorisului ei. Genunchii frumoasei brunete s-au inmuiat pe loc si sarutul s-a rupt. Doar atunci focoasa bruneta si-a dat seama ca el a ridicat si maieul care il avea pe dedesupt si mainile lui erau direct pe pielea sanului ei si apoi el a mai adaugat un alt deget in interiorul pasaricii ei. Ea inca isi zvarcolea fesele in erectia lui, mai mult fara sa isi dea seama, dar cumva, cumva a reusit sa se elibereze din imbratisarea lui. Ea repede si-a tras maieul in jos si si-a ajustat iegarii pe soldurile ei, incruntandu-se acuzator inspre el si respirand foarte greoi.
“Nu o sa ma futi in seara asta, Nicolae!” a zis ea putin mai sever, dar in realitate ardea pe interior cu o pofta trupeasca salbatica.
El a ranjit iarasi. “Mai vedem!”
Codruta a vrut sa mai zica ceva in acel ton sever al ei, dar in urmatorul moment el s-a miscat iarasi si o avea presata direct de peretele blocului. O mana a lui era pe peretele din spatele ei, si incet si-a adus cealalta mana in fata chipului ei in timp ce privea foarte intens in ochii ei. Era exact mana care mai devreme a fost la pasarica ei si degetele mijlociu si aratator sclipeau umede si ea dintr-o a putut sa adulmece aroma care era pe ele. Codruta a privit, hipnotizata in timp ce el a lins cele doua degete imbibate cu crema din pasarica ei.
Inca privindu-l direct in ochi, ea si-a deschis gura atunci cand el a adus degetul lui mijlociu la buzele ei si l-a supt foarte intens. L-a curatat cu limba ei, gustandu-se de pe degetul lui. Era asa de umeda incat a crezut ca putea sa simta sucurile ei cum curgeau in rauri in jos pe coapsele ei. Sfarcurile ei erau asa de umflate si tari, incat aproape o dureau.
Dar imediat ce degetul lui era curat, l-a scos afara dintre buzele ei si l-a impins iarasi inapoi un pas si si-a incrucisat mainile direct sub sanii ei, incruntandu-se. “Nu o sa ma futi in seara asta, Nicolae. Nici sa nu te gandesti.”
El doar a ranjit iarasi. “Mai vedem!”
Codruta si-a scos limba afara la el ca un copil obraznic care facea in ciuda la cineva si apoi repede a trecut pe langa el inainte sa o prinda. El doar a zambit, nefacand nici o tentativa sa se intinda dupa ea. Nu a facut nici o tentativa nici atunci cand au trecut de un alt colt si Codruta si-a aruncat privirea inapoi la el peste umar si l-a vazut cum ranjea in directia ei. Ea si-a aruncat nasul in aer ca si cum l-ar provoca si a continuat sa paseasca in acel pas foarte serpuitor al soldurilor ei. Dar el doar a urmat-o pana cand au ajuns pe alea care intra in micul parc dintre blocuri.
Poate ca parcul era mic, dar avea niste copaci foarte inalti si batrani, si care in aceste momente infloreau si apoi mai erau si micile imprejmuirile de flori. Lampoanele erau putine in aceasta zona si la departare unul de altul si copacii blocau destul de bine lumina semilunei. Totul era aproape intunecat in aceasta zona si nu era aproape nimeni.
Codruta si-a continuat serpuirea soldurilor ei, trecand pe langa un mesteacan foarte batran cand dintr-o data s-a gasit iarasi impinsa si lipita de trunchiul copacului. Buzele lui Nicolae iarasi au cazut peste ale ei asa de repede incat deabia a avut timp sa suspina surpriza ei. Mainile lui au intrat iarasi sub tricoul ei si apoi mai departe sub maieul ei pana cand s-au odihnit pe pielea cremoasa a sanilor si pe soldurile ei. Codruta avea o mana libera imprejurul gatului lui, sarutandu-l inapoi foarte lacom in timp ce el si-a pus un genunchi direct intre picioarele ei. Ea a inceput sa se frece de coapsa lui, un murmur de placere scapand printre buzele ei atunci cand ale lui le-au parasit pe ale ei, doar ca sa calatoreasca mai jos dealungul maxilarului ei si apoi pe gatul ei. Ea inca se mai freca de coapsa lui musculoasa atunci cand el si-a aplecat capul si a luat unul din sfarcurile ei in gura lui. Ea s-a cutremurat, pur si simplu lasand sa ii scape un scancet mic de placere atunci cand gura lui a calatorit de la un san la celalalt, lasand un rau de lava prin valea sanilor ei. Apoi si-a ridicat iarasi capul si a inceput sa sarute gura ei iarasi.
Dupa un minut care a parut a fi o ora in care limba lui jucausa a facut minuni in gura ei, buzele lui le-au parasit pe ale ei si Codruta si-a deschis ochii doar sa isi gaseasca tricoul si maieul ei ridicati deasupra sanilor ei si sanii ei cupati de mainile lui. Practic incepand de la marginea iegarilor ei care erau destul de josi si pana deasupra sanilor era goala in mijlocul unui parc. In aceste momente ea nici macar nu a mai incercat sa il impinga. Ea doar se holba neputincioasa la el, pasarica ei arzand cu o flacara interioara. Dar tot nu il va lasa sa o futa. Nu il va lasa…
Apoi el iarasi s-a aplecat si a sarutat-o, pasional. “O sa te fut in seara asta, Codruta!” a zis el, sarutand-o apoi iarasi. “O sa te fut si maine iarasi” A sarutat-o iarasi, masand cu degetele mari peste sfarcurile ei intarite. “Si in noaptea urmatoare!” A ciupit sfarcurile ei si apoi a inghitit suspinul care l-a scos ea cu un alt sarut. “Si in noaptea urmatoare!” El a lins buzele ei. “Si in noaptea urmatoare!”
Codruta respira greoi, facand ca sanii ei majestuosi sa se ridice si sa cada incitant odata cu mainile lui. Buzele ei erau intredeschise si doar il privea pr...



    Login