Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 40
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 4696 ori - Nota 3.33 (3 voturi)
“Ooooohhhh… o sa iubesc sa fut pasarica asta stramta…” Nicolae a impins si mai departe si si-a indesat penisul lui pana la baza in pasarica ei stramta, la fel ca la inceput, in cel mai incet si atent mod posibil.
“Ohhhhhh… uhhhhhhhhhh… ummmmmmmmmm!” a scacit focoasa bruneta intr-un mod foarte pofticios si nevoias, in timp ce masivul lui penis penetra si desfacea pasarica ei stramta pana la limitele ei.
“Ahhhhhhhh… pula ta e de tot in mine!” a tipat ea. “Ooooohhhh, iubitule… pula ta… e asa de adanca!”
Codrutei pur si simplu nu ii venea sa creada ca totul i se intampla. Ca asa ceva i se intampla. Acum ca durerea initiala a disparut subit, ceea ce simtea de la penisul acela masiv indesat de tot in pasarica ei stramta a excitat-o in cel mai salbatic mod posibil. Nimic pana acum nu a simtit si nu a fost asa de placut ca acest penis urias indesat adanc in pasarica ei stramta. Il simtea parca era in stomacul ei, asa de adanc era, labile ei erau asa de desfacute imprejurul circumferintei lui masive. Codruta si-a aruncat privirea in sus pe ochii lui pasionali, ochii ei plini de o urgenta timida.
“Mai mult, iubitule!” s-a rugat ea. “Da-mi mai mult… mai mult!”
Ea deabia mai putea respira, prinsoarea lui asupra ei era asa de stramta si excitatia asa de intensa. Ea gafaia si scancea de placere in timp ce el a inceput sa o futa incet. Abdomenul ei plat era in intregime umplut cu penisul lui urias si a suspinat de placere atunci cand parca a observat ca avea o umflatura acolo, in adancurile ei. Era un simtamant care focoasa bruneta fara sa vrea avea sa invete in curand ca era cel mai placut din lume. Incet, Nicolae a inceput sa isi ridice pelvisul si apoi sa il lase iarasi in jos, zambind la privirea de placere foarte evidenta de pe chipul ei frumos in timp ce penisul lui aluneca inainte si inapoi in tunelul ei alunecos si imbibat la greu cu sucurile ei.
“Iti place sa fi fututa, asa e, Codruta, dragoste!” a soptit el, pompand penisul lui gentil in si in afara tunelului ei inclestat si stramt. “Iti place cand pula mea te fute, asa e?... zi-o… zi-mi cat de mult iti place, iubire!”
“Oh, ohhhhh, daaaaaa!” a gemut focoasa bruneta. “Ohhhhh, ce iubesc asta… iubesc pula ta… fute… ohhhhhh… parca ma fute un armasar!”
“Nu un armasar, dragoste! Doar o pula mare de tot!” a raspuns Nicolae cu un ranjet.
El a inceput sa se miste mai repede in timp ce penisul lui devenea foarte lubrificat de crema ei abundenta. Penisul lui parca era un boa constrictor si era infasurat asa de placut de tunelul ei adanc si se presa urgent si era strans ca si cum viata era stoarsa afara din el. Si Nicolae parca era intr-un extaz total. Prinsoarea ei perfecta era asa de stramta, pasarica ei era pur si simplu minunata.
Codruta a gemut de placere in timp ce Nicolae a inceput sa umple si sa dezgoleasca abdomenul ei cu coloana lui de granit, viteza lui crescand tot mai mult. Penisul lui lung si pistonand facea ca pasarica ei sa se simta in viata… in viata parca pentru prima data… umpluta cu o nesatula pofta dupa sex.
Era cea mai erotica placere pe care trupul ei a simtit vreodata. Era cu mult mai placut ca atunci cand pasarica ei a fost linsa pentru prima data, mai bine ca atunci cand a avut un deget inserat acolo, si cu mult… mult… mult mai placut ca atunci cand era fututa de iubitul ei cu penisul lui ca un creion. Nimic nu a simtit asa de placut ca penisul acestui tanar necunoscut… nimic… nimic! Codruta pe loc s-a hotarat sa aiba mai mult grija atunci cand se cupleaza cu cineva… unul din lucrurile care le va cauta la un barbat va fi cat de mare e unealta… pentru ca penisul acesta monstros o facea sa se simta ca si cum plutea intr-o alta lume.
Chiar daca penisul lui l-a simtit intolerabil de urias in pasarica ei la inceput, Codruta putea sa simta cum pasarica ei se adjusta marimii. Peretii ei alunecosi si elastici se desfaceau ca un mulaj imprejurul monstrului lui sa ii dea indeajuns de mult loc sa se miste perfect si sucurile copioase care se prelingeau afara de acolo ungeau coloana lui de granit de fiecare data cand plonja adanc in ea, facand ca pasarica ei sa scoata niste sunete de ventuza. Capul lui purpuriu intra mai adanc in pasarica decat orice lucru care l-a inserat acolo vreodata, nici macar vibratorul ei nu intra asa de adanc. Ea putea sa il simta cum parca lovea puternic direct in adancul pasaricii ei cu fiecare pompare foarte atenta care el o facea. Si in acelasi timp, ea simtea cum bilele lui greoaie se plesneau de funduletul ei sexy si pubisul lui, ciudat lipsit de par, se plesnea de labile ei netede.
Nicolae si-a aruncat privirea in jos la trupul zvelt de sub el. Parea a fi aproape ca al lui, la intaltime cu siguranta nu era cu mult mai inalt ca ea, chipul ei imbujorat si imbibat cu stropi de transpiratie in timp ce pur si simplu se tinea de el parca era ultima linie de salvare din viata ei, o privire determinata pe trasaturile ei frumoase.
“E vreo problema, iubire?” a intrebat Nicolae, incetinind pomparile lui. “Te ranesc?”
“Uhhhhmmmmm… n… nuuuuu… e asa de placut… dar m-a durut la inceput!”
“Nu si acum, iubire! Ridica picioarele pe umerii mei si te fut de nu te mai vezi!”
Cu un scancet de placere, Codruta a facut asta imediat, tragand genunchii ei in sus si si-a aruncat picioarele ei tonifiate direct pe umerii lui, exact asa cum el i-a cerut. Apoi, Nicolae a inceput sa isi pompeze unealta in si in afara ei pe toata lungimea, conducand capul lui purpuriu adanc in ea. Dupa doar cateva pompari, focoasa bruneta a inceput sa se miste odata cu el, ridicand pelvisul ei in sus la el intr-un mod ritmic, fesele ei lucrand instinctiv sa impinga pasarica ei stramta direct inspre acel penis care plonja asa de delicios acolo. Cu fiecare penetrare, ea iubea sexul tot mai mult si mai mult a inceput sa isi serpuiasca mijlocul in cel mai obscen mod posibil pe coloana lui uriasa.
“Fute-ma, Nicolae!” a plans ea in ghiarele placerii ei. “Fute-ma tare de tot! fa-ma sa explodez! Fa-ma sa explodez! Uhhhhhhh… hhuuuuuhhhh… ohhhhh… ce placut eeeeeeeee!”
“Ce s-a intamplat cu tipa inocenta de mai devreme?” a gafait Nicolae.
“Ahhhhhhh… ummmmm… euu… ooooooohhhhh… wooow… s-a trezit… dar nu te opri… fute-maaaaaaaaa… ooooohhhhh… ce imi place pula ta…”
Nicolae doar a ranjit si a continuat sa penetreze tunelul stramt si alunecos al superbei bruneta iar si iar si iar, retragand capul lui purpuriu pana cand acela mai era intre labile ei si apoi il conducea pana la baza in pasarica ei. Trupul lui se cutremura de la fiecare pompare care o facea, si o futea din ce in ce mai viguros. Respiratia lui devenea tot mai greoaie si obosita de la exercitiul acesta.
“Fuck… unghhh.. unghh.. ungh.. ohhh… woooow… esti o pizda minunata… Codruta…” a gafait Nicolae in timp ce isi plonja monstrul adanc in ea. “Ohhhhh, ce pizda stramta ai… uh… uhhhhhhh…”
Codruta deabia a auzit. Era un sunet in urechile ei si parca pulsul ei il auzea acolo in timp ce val dupa val de fiori de extaz se rupeau prin trupul ei. Penisul lui o conducea si o facea sa se comporte ca un animal salbatic aflat in ghiarele placerii primordiale.
“Ohhhhhhhhhh… oihhhhhhh!” a tipat Codruta. “Fa-o mai tare… uhhhhhnnggghhhh… oooohhh… fute-ma… se intampla… se intampla iara… vv… vvv… viiiiiiiiiinnnnnnnnn!”
Si ea chiar ca venea si Nicolae stia ca va fi unul mare de tot exact cand a simtit trupul ei atletic si frumos tonifiat incordandu-se sub el. Pasarica ei stramta s-a convulsat imprejurul penisului lui urias cu contractii rapide si ritmice, pelvisul ei era aruncat in sus si se serpuia salbatic, disperata pentru mai mult din penisul minunat si pistonand al acestui necunoscut. Nicolae ii dadea exact ceea ce vroia, futand-o pe aceasta superba si minunata bruneta cat de tare si puternic si viguros putea, minunandu-se de senzatile pasaricii ei stramte si care climaxa imprejurul penisului lui pulsand.
El plonja in ea fara nici o mila, zdrobic pubisul lui direct de clitorisul ei pulsand, zdrobind penisul lui cat putea de adanc in pasarica ei cu pompari lungi si viguroase… pompari care daca ea nu era pregatita sa le ia, cu siguranta nu le putea primi. Si ea chiar ca era pregatita si vroia asa ceva. Rabdarea si controlul lui Nicolae a platit intr-un final si acuma o futea pe aceasta ninfeta in devenire exact asa cum iubita lui iubea sa fie fututa, de cand a futut-o prima data… adanc… puternic… repede… viguros… si spre placerea lui, Codruta il futea inapoi cu nerabdarea si pofta ei ascunsa de atat timp, fara nici o rusine aruncand pasarica ei fierbinte si stramta in sus in demonul care plonja in ea.
“Arrrhhhh… uhhhhhmmmmm… ohhhh… ohhhh… iubi… fute-ma… fute-ma.. fute-maaaaaaaaaaaa!” a tipat Codruta in timp ce Nicolae isi plonja monstrul iar si iar si iar si o conducea dincolo de culmea orgasmica inca odata. Ei nu ii venea sa creada! Niciodata… nici in cele mai salbatice fantezii ale ei… focoasa bruneta nu si-a imaginat ca un penis putea sa o faca sa climaxeze de asa de multe ori... una dupa alta…
Pur si simplu ii lua respiratia de la gura si toate inhibitile ei in acelasi timp. Si apoi pasarica ei pur si simplu exploda ca o racheta. Si tunelul ei elibera fluide dupa fluide care il umpleau la refuz iar si iar si iar. Asa de multa crema se prelingea afara din ea incat parca putea sa inece pe oricine ar fi lins acolo… si pasarica ei era plina la refuz cu douazecisicinci de cm de penis solid, tare, lung si gros. Si apoi pomparile lui si pubisul lui se zdrobea asa de delicios de pubisul ei, trimitand clitorisul ei in spasmuri salbatice de placere extrem de intensa.
“Ahhhhhhhgggghhhhhh! Nu imi vine sa cred!” a scancit Codruta in timp ce un al treilea orgasm a inceput adanc in salele ei extrem de excitate. “Viiiinnnnn… iara… oh… ohhhhhh… oooooooo… nu te opri… niciodata nu te opri… fa-ma sa explodez pe vesnicie…”
Si Nicolae nu avea nici o intentie sa se opreasca. Focoasa bruneta era cu siguranta o bucata care cu siguranta o va fute iarasi si aceasta adauga propriei lui excitatii intr-un mod enorm si apoi… iubea sa dea partenerelor lui placere… orgasme multiple. Pasarica ei se contracta asa de delicios delaungul penisului lui rigid in timp ce il plonja tot mai adanc in tunelul ei ravasit, gafaielile si gemetele pe care ea le scotea il innebuneau si pe el. Nicolae simtea cum bilele lui se plesneau de fundul ei sexy si nu rezista sa nu isi imagineze cat de tare mai putea sa isi stranga prinsoarea imprejurul coloanei lui. El s-a aplecat inainte si a incercat sa suga unul din sanii ei majestuosi in gura lui, dar nu a putut sa ajunga acolo, asa ca si-a intins gatul si a sarutat-o direct pe gatul ei transpirat si imbujorat. Codruta imediat s-a prins de ceafa lui si a zdrobit buzele ei de ale lui, sarutandu-l puternic si focos. Limba ei fierbinte a penetrat in gura lui cu acelasi tempo si entuziasm pe care penisul lui il arata atunci cand plonja nemilos in si in afara pasaricii ei.
Miscandu-se ritmic si fara sa se opreasca pentru nici o clipa, Nicolae o conducea pe Codruta prin cate orgasme pasarica ei fierbinte putea sa indure, incercand in acelasi timp sa isi retina propria lui eruptie. Chiar si dupa gemetele ei de placere se mai domoleau, Nicolae continua pomparile lui salbatice, pana cand era convins ca focoasa bruneta isi terminase orgasmul. Apoi, cand trupul ei incepea sa se relaxeze dupa un al patrulea sau al cincilea orgasm consecutiv, si muschii ei nu erau chiar asa de flexati, el s-a retras dintre coapsele ei si s-a asezat pe iarba langa ea, penisul lui inca odihnindu-se imbibat pe coapsa ei cremoasa. El a inceput sa isi fugareasca mainile peste pielea ei infierbantata si imbibata cu stropi de transpiratie in timp ce ea doar statea acolo pe iarba, gafaind ca dupa un maraton. Ochii ei erau inchisi si respiratia ei era ca dupa o tura extrem de extenuanta la sala.
“Pun pariu ca nici unul din iubitii tai nu te-a facut sa explodezi asa, iubire?” a soptit Nicolae infierbantat in urechea ei. El a inceput sa dezmierde semisferele ferme ale sanilor ei, frecand sfarcurile ei gentil intre degetul mare si aratator.
“Ohhhhh… ohhhhh… nuuuu… niciodata!” a respirat ea, aruncandu-si bratele imprejurul lui. “Niciodata nu am simtit ceva asa de minunat in viata mea… a fost fantastic…”
Nicolae si-a aruncat privirea in jos la albastrul ochilor ei si a zambit. “Orice sa fac pe plac unei frumuseti ca tine!” a respirat el, alunecand doua dintre degetele lui printre labile ei zemoase.
“Oooooooo… esti asa de obraznic… iubitule…” a chicotit Codruta, rotind pelvisul ei direct pe degetele lui probande. “Mmmmmmmmm… ohhhhh… daca o ti asa… ma infierbanti iara…”
“Asta e idea… scumpo…” a gafait Nicolae, scufundand degetele lui cat de adanc a putut in tunelul ei care iarasi se strangea imprejurul lui. “Joaca-te cu pula mea in timp ce te infierbant inca odata!”
Codruta s-a intins inspre penisul lui si a suspinat surprinsa cand l-a simtit cum inca pulsa rigid dupa futaia care tocmai a primit-o. Nu ii venea sa creada, cu siguranta a trecut un sfert de ora de cand si-a plonjat monstrul in ea si el inca mai era tare ca piatra.
“Inca nu ai ejaculat!” a zis ea foarte surprinsa. “Iubitul meu a explodat inainte ca macar sa incep sa ma simt bine…”
“El e el, eu sunt eu… scumpa mea Codruta… si oricand… oriunde… cu toata placerea…” a ranjit el.
Codruta se holba la acel organ monstruos cum pulsa si se odihnea in mana ei. Era acoperit cu umezeala ei si inima ei parca a sarit peste o bataie datorita excitatiei care incepea iarasi sa se formeze prin trupul ei… si apoi cand a simtit ca penisul acela inca mai era imbibat in sucurile ei… Parea sa fie asa de urias si inrosit si purpuriu printre degetele ei. Si acum ca stia ce inseamna placerea cu adevarat, cat de fantastic si placut era sa plonjeze in si in afara pasaricii ei stramte… si ea vroia mai mult… mult mai mult…
Nicolae a observat privirea lacoma din ochii ei si a zambit in sinea lui. Era pur si simplu obsedata de penisul lui, a gandit in sinea lui. Degetele lui au gasit clitorisul ei si el a inceput sa se joace cu el, dezmierdandu-l si frecand expert acel nod de nervi intarit. Si nu a rezistat sa nu priveasca cum ea se agita sub atingerea lui.
“Cate orgasme ai avut, iubire?” a intrebat el.
“Oh… wooooow… asa de multe ca le-am pierdut numar… cred ca la un moment dat am si lesinat… asa de minunat a fost…” Dintr-o data, ea l-a privit cu o pofta trupeasca in ochi.
“Va fi mereu asa de placut de fiecare data?”
“Cu mine, sper ca da… cu altii… aia nu stiu…” a ranjit Nicolae.
“Minunat… hai fute-ma inca odata… chiar acum!” a zis ea entuziasmata, tragand de penisul lui. Codruta s-a lasat iarasi inapoi pe spate asa cum era mai devreme si si-a desfacut coapsele ei atletice cat de larg a putut, crepatura ei stramta sclipind in lumina apusului de soare imbibata cu sucurile ei si pregatita sa primeasca inapoi penisul lui urias si tare ca piatra.
Dar Nicolae avea alte idei. A prins-o pe focoasa bruneta de mijloc si a rotit-o pe burta, tragand-o deasupra lui pana cand pasarica ei stramta era pozitionata direct deasupra penisului lui erect. Ea inca era in maini si genunchi deasupra lui, genunchii ei incalecand mijlocul lui, si mainile ei pe umerii lui, proptind trupul ei ferm deasupra lui.
“Acuma stai jos pe pula mea, Codruta dragoste!” a gemut Nicolae. “Asa… poti sa ai cat vrei de mult… tu esti in control… iubire…”
Codruta s-a intins printre coapsele ei si s-a prins de penisul lui cu niste degete tremurande si a presat capul lui purpuriu direct la intrarea in pasarica ei. Pulsa si tresarea nerabdator si il fugarea peste labile ei alunecoase cu capul lui urias. Focoasa bruneta s-a cutremurat de placere la acest contact foarte intim, gemand adanc in gatul ei in timp ce freca capul lui purpuriu in sus si in jos peste crepatura zemoasa dintre labile ei.
Raspunsul ei involuntar a facut ca penisul lui Nicolae sa tresara, organul lui ridig pulsand excitant la acest display de pofta trupeasca al ei. El putea sa simta tesutul tandru al pasaricii ei cum se deschidea atunci cand ea se lasa tot mai jos pe coloana lui de granit. El privea si simtea cu o excitatie crescanda in timp ce labile ei se desparteau si penisul lui intra in ea, alunecand tot mai adanc in tunelul ei stramt si apoi s-a trantit subit dintr-o data in jos. Chiar daca pasarica ei era foarte lubrificata de la futaia lor anterioara, greutatea ei nu a fost sufiecienta sa preseze penisul lui pana la baza in pasarica ei stramta. Nicolae s-a prins de fesele atletice ale fundului ei si pur si simplu a tras pasarica ei in jos pe coloana lui de granit. Prinsoarea ei era asa de stramta si fierbinte si Nicolae a gemut inca odata atunci cand a simtit cum intregul lui penis era adanc infipt in tunelul ei stramt.
“Oh, iubire… wooooow… dar chiar ca esti stramta…” a suspinat el in timp ce Codruta se pozitiona calare pe el, ca si cum era in saua unui armasar. “Ohhhhhh… esti minunata… sexy… si te fut de nu ma uiti niciodata, iubire!”
“Oooooooohhh, iubitule…” a tors ea. “Oooooooo… daaaaaaa… fute-ma… fute pizda mea… oh… da… daaaa… mmmmmmmm… pula ta e fantastica in mine… e de tot in mine… dragosteeeeee… acuma fute-ma bine de tot… fute pizda mea bine de tot!”
“Unnnngggghhhhh… woooooww… asta fac… mmmmmmmm… crede-ma asta o sa fac…”
Extrem de nerabdatoare, excitata studenta a inceput sa isi salte pasarica ei stramta in sus si in jos pe penisul lui Nicolae, murmurand si gemant incoerent in timp ce coloana aceia de granit futea in si in afara pasaricii ei. Fesele ei ferme se inclestau si relaxau datorita efortului si spatele ei zvelt si atletic se arcuia datorita extazului in timp ce Codruta pur si simplu lua cat mai multa placere. Fundul ei ferm si atletic, semisferele ferme si pline ale sanilor ei se zvarcoleau sensual in timp ce calarea deasupra acestui necunoscut ca atunci cand era la calarie.
Pelvisul lui Nicolae facea miscari solide in timp ce isi muncea penisul lui lung si gros cat putea de adanc in interiorul acelei pasaricii foarte stramte. Labile ei imbujorate erau largite si ca un inel imprejurul penisului lui masiv, si le zdrobea in repetate randuri la baza coloanei lui de fiecre data cand el plonja adanc in ea.
“Uhhhhhhhhhhhh.. ohhhhhhhh… woooooww… ce pulaaaaaa!” a scancit Codruta, saltand in sus si in jos deasupra lui ca o salbatica. “Ohhhhhh, fute-ma iubitule! Umple pizda mea cu pula ta si fute-ma… ohhhhh… uhhhhhhhhhhhh!”
Auzind plansetele ei de pofta, Nicolae si-a plonjat penisul in sus cat de tare a putut, indesand coloana lui tare ca piatra si pulCodruta cat de adanc era posibil in tunelul alunecos al focoasei brunete.
“Mmmmmmmmmm… esti fantastica…” a gemut el. “Uhhhhhhh, yeahhhhhh…fierbinte si stramta si alunecoasa… ohhhhh… iubesc pizda ta… ooooohhhh… misca pizda aia pentru mine, iubire… daaaa... asta eeeee…”
Amandoi faceau niste zgomote care niste animale salbatice si in calduri, muschii interiori ai pasaricii ei strangandu-se ca un cleste imprejurul penisului lui plonjand. El a inceput sa pompeze mai tare dedesupt, stiind ca aceasta ninfomana in devenire era mult prea pregatita pentru tot ceea ce putea el sa ii dea. Codruta gafaia puternic cu fiecare pompare puternic, arcuind spatele ei si trantind pelvisul ei in jos sa intalneasca penisul lui monstruos. Ea salta si calarea salbatic deasupra lui, gemand si scancind si gafaind in timp ce muncea si vroia sa impinga penisul lui si mai adanc in pasarica ei. Codruta se simtea ca si cum isi pierdea mintile, penisul lui pulsand intra asa de adanc in tunelul ei incat aproape ca o durea… dar o durea asa de placut incat tanara bruneta vroia sa simta si mai mult in ea.
“Iubi… iubi… iubi!” a tipat ea, neputincioasa sa se mai stapaneasca pentru mult timp. “Fute-ma… ohhhhhh… fute-ma tare de tot… mai repede… OHHHHHH… FUTE-MAAAAAAAAAAA!”
Semisferele ferme si pline ale sanilor ei zgaltaiau si saltau odata cu miscarile trupului ei si parul ei brunet salta imprejurul capului ei in timp ce Nicolae isi plonja penisul lui monstros in si in afara pasaricii ei ravasite asa de placut. Penisul rigid dintre picioarel eei parea sa devina si mai urias si mai tare cu fiecare penetrare adanca si in curand Codruta a inceput sa planga afara placerea ei, tipand datorita extazului si placerii excruciante cauzata de acest berbec care plonja asa de delicios in pasarica ei nesatula si asa de mult timp retinuta de la a primi asa o placere fantastica. Pasarica ei practic era in flacari si fiecare plonjare a penisului lui trimitea valuri de extaz pur prin coloana ei vertebrala. In curand totul a devenit mult prea mult pentru ea.
“Maica maiculita… ohhh… ohhhhhh… ohhhhhhhhhhh… daaa… daaaaaaa… uuuuuuhhh… uuuhhhhh… o sa explodezzzzzzzzzz…”
Sucurile pasaricii ei acopereau bilele acum si, in timp ce Nicolae continua sa pompeze nemilos, tot mai mult se prelingea direct pe penisul lui saturat in totalite si imbibat si alunecos. Si el era asa de aproape de o explozie si a marit viteza pomparilor lui in asa fel ca amandoi sa aiba un orgasm aproape simultan.
“Haide, iubire… vino cu mine… o sa explodez… o simt!” a gafait Nicolae. Codruta dintr-o data a simtit cum penisul lui a inceput sa se umfle la niste proportii inimaginabile, largind tunelul ei si mai mult in timp ce sperma a inceput sa se umfle in bilele lui.
“Ohhhhh, iubitule… daaaaa… vino in mine… umple-ma cu sperma ta… uhhhh… uggghhhhhh…” Nicolae a simtit cum focoasa bruneta a inceput sa se incordeze si sa se cutremure, murmurand datorita placerii pure care a inceput sa explodeze prin tot trupul ei si a inceput sa climaxeze. Tunelul ei stramt a dat penisului lui o stransoare ca de menghina in timp ce muschii ei vaginali au inceput sa faca spasmuri, contractandu-se si relaxandu-se cu viteza luminii in timp ce un orgasm ravasitor a inceput sa puna stapanire pe ea.
Dar totusi, Nicolae inca nu a explodat. Era destul de aproape, o putea simti si tot ce avea nevoie sa fie impins dincolo de culme erau cateva pompari adanc si era acolo.
“Fute-ma, iubire! Misca pizda aia pe pula mea! Uhhhhhhhhh! Mmmmmmmm, asta e, strange pizda aia… ohhhhhh… acuma vine… uhhhhhhh… fute Codruta… FUCK… fute pizda aia pe pula mea cat poti de tare, dragoste… arghhhhhhhh… viiiiiiiiiinnnnnn!”
Ea a simtit cum el se tensioneaza si apoi penisul lui a tresarit in interiorul ei. Dintr-o data, a existat o eruptie adanc in pasarica ei care a trimis toata mintea ei superexcitata in supercharge. Un geyser de sperma fierbinte si vulcanica a erupt in adancul abdomenului ei in torent dupa torent dupa torent, facand pasarica ei sa climaxeze imediat. Tot ce putea ea sa faca sa se retina din lesinul care batea la usa era sa tipe.
“AHHHHHHHHHHHHH… AOLEUUUUUUUUU GGGGGHHHHHNNNNUUUUGGGGHHHHHH HHHHHUUUUUHHHHH GGGGGAAAAHHHHHH OOOOOOOHHHHHH IIIIIUUUUBBBBIIIIITTTTUUULLLLEEEE OHHHH FUCKKKKKKKKKKK!”
Lui Nicolae i se parea ca bilele lui erau mulse si lasa-te de orice strop de aceasta focoasa bruneta cu pasarica ei stramta care sugea pe toata lungimea penisului lui. Si l-a supt de tot pana cand numai era nimic in bilele lui si totul era adanc in pasarica ei. Si apoi acea crema a inceput sa se prelinga afara din tunelul ei pe marginea grosimii lui si direct pe iarba. Codruta pur si simplu a cazut inainte direct pe pieptul lui, si cei doi doar stateau acolo gafaind datorita extenuarii pentru clipe lungi, incercand sa isi readuca respiratia la normal. Buzele lor s-au intalnit repede si au inceput un sarut lenes, pasional, limba lui intrand in gura ei si apoi limba lui in gura ei. Nu se mai saturau, doar se sarutau si chiar si nevoia de aer nu i-a oprit. Penisul lui inca mai era infipt adanc in pasarica ei stramta si care inca mai tresarea dealungul coloanei lui si el putea sa simta cum pasarica ei bine satisfacuta ii masa coloana de la baza pana la varf. El s-a intins in jos si a cupat fesele fundului ei. Acele movile ferme se potriveau perfect in mainile lui si, in timp ce le dezmierda si framanta, Codruta a reactionat zdrobindu-si pasarica puternic la baza penisului lui, focurile poftelor ei trupesti repede incepand in salele ei.
“Ohhhhhhhh, asta a fost mai minunat ca orice pana acum!” a gemut ea, rupand sarutul si incepand sa ciupeasca cu buzele pe gatul lui. “Am explodat asa de tare ca aproape am lesinat… ti-a placut?”
“Foarte mult… dragoste…” a raspuns el. “Nu cred ca mai am vreo picatura in bile… pizda ta m-a stors de tot…”
“Sper ca nu, scumpule…” a chicotit ea, frecand trupul ei excitat de al lui foarte sugestiv. “Vreau sa ma futi iarasi!”
“Si uite asa apare la suprafata o ninfomana!” a ras el, plesnind fundul ei jucaus. “Nu te mai saturi niciodata de pula mea, asa e?”
“Nope!” a ranjit Codruta. Ea a simtit penisul lui semierect cum tresare si incepe sa se umfle iarasi in pasarica ei si a adaugat. “Oooooo… si cred ca tu nu te saturi de pizda mea…”
Penisul lui Nicolae, care a inceput sa se dezumfle imediat ce e ejaculat adanc in pasarica ei, deja a devenit iarasi tare in timp ce ea statea acolo deasupra lui si il avea inchis in tunelul ei stramt. Era drept, la inceput doar a vrut sa o futa, si sa ii dea cate placere putea si apoi sa o lase, dar deja incepea sa se excite iarasi si cu siguranta nu putea sa plece acum. Chiar ca a inceput sa ii placa de ea si penisul lui iarasi a inceput sa se umfle si sa devina iarasi tare in adancurile ei.
“Cred ca asta e inceputul unei prietenii foarte interesante…” a zis el, ca si cum avea o presemtire. “Am oare dreptate?”
“Mmmmmmmmm… poate…” a murmurat Codruta, bucurandu-se de felul delicios dat de penisul lui care iarasi largea pasarica ei destul de repede, parca era prins intr-o inchisoare mulata, fierbinte, zemoasa. In curand era la fel de lung si de gros si de tare ca mai devreme, pulsand direct dealungul peretilor stramti ai pasaricii ei in toata gloria lui anterioara. Fara sa isi miste pelvisul, Nicolae a incordat si relaxat penisul lui adanc in pasarica ei.
“Simti asta, scumpo?” a ranjit el foarte marsav.
“Ooooooohhh… daaaaa… fuck… si ce o mai simt… e la fel de mare ca mai devreme…”
“Poate asa e, iubire… dar am impresia ca pasarica ta a fost fututa asa de mult in ultima ora incat cred ca e ravasita… oricum… esti foarte stramta… si iubesc pasarica ta…”
“Foarte bine… atunci taci din gura si fute-ma iara!” a gemut Codruta, saltand pelvisul ei fara nici o jena in sus si in jos deasupra lui. Ea chiar ca era nerabdatoare pentru mai mult din acea placere excuizita care penisul lui mare si gros putea sa ii dea.
“Bine, dragoste… dar hai sa incercam alceva…” a sugerat el. “Da-te jos de pe mine… si iti arat un alt fel de futut!” Codruta, fara tragere de inima, s-a ridicat de pe el, mai mult decat suparata ca se misca din pozitia aceia extrem de comoda si in special de la faptul ca penisul lui paraseste pasarica ei pentru cateva clipe.
Nicolae i-a zis sa se aseze in maini si genunchi si sa isi desfaca coapsele si apoi el a ingenunchiat aproape de posteriorul ei, penisul lui pulsand rigid intre coapsele ei deschise. A tinut erectia lui uriasa cu o mana si s-a intins printre coapsele ei cu cealalta, fugarind degetele lui pe intreaga lungime a pasaricii ei din care se prelingea un amestec copios de sperma si crema de a ei, le-a si inserat adanc in ea, scotand afara acel amestec si l-a intins peste pielea interioara a coapselor ei, peste fesele ei, peste tot in zona ei pubiana.
“Uhhhhhhhh… ce placuttt eeeeeee… mmmmmmm… dar pula ta… ar fi mult mai placut acolo… mult mai placut…” a chicotit ea, zambind foarte inocent inapoi la el peste umar.
Wooooow… era unul din cele mai sexy zambete care le-a vazut Nicolae vreodata. Parul ei negru ca noaptea o facea mult mai sexy ca orice femeie a futut vreodata si chipul ei frumos il privea cu acea contorsionare care zicea doar un lucru. Nu o mai lungi si fute-ma. Asta era privirea care femeile o arunca atunci cand numai rezista nici o clipa si deabia asteapta sa fie futute. Coapsele ei atletice erau larg desfacute, crepatura umeda dintre labile ei fiind foarte sexy scoasa in evidenta… umflata si sclipind cu sucuri… deabia asteptand sa fie fututa. Si in excitatia ei, ea se oferea lui fara nici o jena si opreliste, serpuind funduletul ei sexy in cea mai pofticioasa invitatie posibila.
“Ohhhhhhhhh… dar chiar ca esti o curva sexy…” a murmurat Nicolae luat prin surprindere de felul acesta sexy prin care ea practic se ruga de el sa o futa. El a continuat sa isi fugareasca degetele imbibate peste pielea ei, peste pasarica ei. Focoasa bruneta a gemut usor si si-a presat pasarica sugestiv de mana lui maCodruta.
“Deci sunt o curva, huh?” a murmurat ea suav, desfacand coapsele ei chiar si mai tare. “Atunci de ce nu faci ceva… treci aici… iubitule… pune pula aia frumoasa si grasa in pizda mea si fute-ma ca o curva ce sunt…” Privelistea aceia angelica de pe chipul ei era pofta trupeasca pura si nimic alceva.
Pasarica zemoasa si expusa a superbei bruneta pur si simplu se ruga sa fie fututa iarasi, si Nicolae nu a mai rezistat nici o clipa mai mult. El s-a prins de soldurile ei si a tras-o inspre el.
“Bine, iubire… tu ai vrut-o…” a gafait el. “… si o primesti acuma… fi gata pentru futaia vietii tale… curva minunata ce esti…”
Repede pozitionand capul penisului intre labile desfacute ale pasaricii ei, Nicolae a impins inainte, si, cu o pompare lunga si gentila si fortoasa, si-a condus penisul lui pulsand in pasarica ei pana la bile.
“UUUUUUUUHHHHHHHHH… WOOOOOOOOWWWWOOOO… MAICAAAAAA MAICULITAAAAAAA!” a tipat Codruta in timp ce penisul lui Nicolae aluneca in tunelul ei stramt si parea ca nu se mai oprea deloc, asa de adanc intra. Parea ca intra si mai adanc in pozitia asta.
“Iubire, oooohhh… iubire… ce stramta… esti… ummmmmm… strange-l Codruta… strange pula mea cu pizda ta fierbinte, iubire!” a gemut Nicolae in timp ce isi pompa penisul in ea cu toata pofta carnala care o simtea. Fundul ei se cutremura in timp ce a impins si mai tare in ea, bagand penisul lui cat de adanc putea intra, apoi tragandu-l inapoi exact in acelasi fel.
“Ohhhhhh… iubitule… Nicolae… fute-ma… baga pula aia pana in stomac… o iubesc… ce o iubesc… ooooohhhhh… uuuuhhhhhhhhhhhhh… fuck… ohhhhh!”
Cuvintele si gemetele ei il excitau pe Nicolae la fel de mult ca incredibila frictiune a pasaricii ei stramte dealungul penisului lui pompand. In scurt timp, ea isi serpuia si rotea si misca fundul ca o salbatica… gemand puternic in timp ce Nicolae isi plonja masiva lui erectie in pasarica ei stramta ca un berbec de spart zidurile cetatilor. Pielea zemoasa si inflacarata a pasaricii ei se misca inainte si inapoi si imprejurul pitonului lui odata cu fiecare pompare puternica a lui, inclestandu-se ca o mie de degete dealungul coloanei lui. Nicolae s-a intins inainte si a inceput sa dezmierde semisferele ferme ale sanilor ei, strangand acele movile perfecte si ciupind sfarcurile ei erecte.
“Oooooohhh… daaaa… joaca-te cu sanii mei, iubitule… joaca-te cu sanii mei in timp ce ma futi…”
Codruta si-a inchis ochii si pur si simplu a inceput sa se concentreze asupra senzatilor primite in timpul acestei futai minunate. Se visa parca ca plutea pe un nor de puff. Si asta a condus-o pe focoasa bruneta sa fie si ma...



    Login