Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 4
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 9705 ori - Nota 6.74 (34 voturi)
Capitolul 8

26 iunie 2005 – duminica

Nicolae statea intins pe spate pe pat, frecand monstrul lui incet sa-l mentina erect in timp ce o astepta pe sora lui sa iasa din baie. El nu putea sa-si dea seama de ce sta asa de mult, si era pe cale sa mearga si sa afle cand dintr-o data usa baii s-a deschis. Nicolae a suspinat tare si doar se holba cand Diana a aparut silueta ei in usa. Ea purta un vesmant de seara, niste chiloti de dantela si strampi cu portjartiere dantelate. Diana nu s-a mai obosit sa puna un sutien sub vesmantul ei de seara, stiind de efectul zdrobitor pe care sanii ei plini si mari il vor avea asupra lui si vor fi clar vizibili. Totul avea efectul dorit. Nicolae a salivat la felul cum sfarcurile erecte ale Dianei se presau prin materialul subtire.
Vesmantul Dianei era asa de scurt incat deabia daca acoperea buricul ei si Nicolae putea sa vada cum movila ei se impingea afara prin bifurcatia aproape transparenta a tanga ei. El si-a dat seama de ce Diana a stat asa de mult in baie, dar dintr-o data, lui Nicolae nu-i mai pasa! Ea era fantastic de frumoasa… tanga ei sexi parca facand-o sa fie una din acele fete sexi din Playboy. Wooooow, dar chiar ca era frumoasa!
Diana a devenit excitata de efectul pe care il avea asupra fratelui ei. Privirea lui nu putea sa stea atintita intr-un singur punct, cazand de la chipul ei la sanii ei la pasarica ei si inapoi, devorand trupul ei cu ochii lui. Cu cat fratele ei se excita mai tare, cu atat Diana se simtea mai excitata. Pasarica ei a inceput sa izvorasca sucuri fierbinti in bifurcatia tanga ei numai gandul ca il va mai fute inca odata si incaodata a umplut creierul ei cu o fierbinte si nesatula pofta trupeasca. Nicolae s-a tarat la marginea patului cu fata la sora lui, si statea acolo masand erectia lui gigant, numai holbandu-se la ea cand pasea incet si seducator inspre pat.
“Mmmmmmmmmmmmmmmm!” a gemut Diana, uitandu-se cum degetele fratelui ei alunecau in sus si-n jos pe penisul lui tare. “Se pare ca ai inceput fara mine, iubitule!”
“Nu, Diana” a gafait Nicolae, holbandu-se la sanii ei zgaltaitori si la stramta bifurcatie a chilotilor ei. “Eu… uh… eu doar il tineam tare pentru tine!”
“Oh, daaaaa! Chiar ca e tare, iubitule!…” a soptit Diana cand a ingenunchiar inaintea fratelui ei, deschizand genunchii lui tremuranzi larg inapoi. “… dar pun pariu ca va fi mult mai tare daca il sug pentru un timp. Ti-ar placea asta, dragule?” Diana si-a infasurat degetele in jurul monstrului lui tare si l-a masturbat, asteptand raspunsul lui.
“Uhhhhh, ohhhh, daa” a gafait Nicolae, intinzandu-se in sus sub roba Dianei sa dezmierde sanii ei suculenti. “Dar vreau sa sub pasarica ta prima data, Diana!”
“Ooooooooh, dar ce murdar vorbesti Nicolaee!” a chicotit Diana, ridicandu-se in picioare. “… ai chef sa sugi pasarica mea!…… Mmmmmmmmmmm, dar ma simt foarte murdara in astazi si am chef ca cineva sa ma spele acolo jos! Treci si suge pasarica mea, iubitule!”
Nicolae a cazut in genunchi, nerabdator sa aiba o monstra din flavoarea pasaricii surorii lui. Diana si-a deschis picioarele larg inapoi si si-a pus mainile pe ceafa lui, ghidand gura lui la pasarica ei.
“Oooooooooo, daaaaaa! Miroase unpic si saruta pasarica mea, iubitule!” a gemut Diana, presand buzele lui la pasarica ei inchisa in chilotii ei. “Ummmmmmm! Asta e, rama prin chilotii mei inainte sa-i dai jos. Oh, ohhhhh, cat de mult iubesc fata unui barbat adevarat intre picioarele mele! Tachineaza-ma, iubitule!… tachineaza pasarica mea fierbinte cu buzele si limba ta, si apoi te las sa ma sugi asa cum trebuie!”
“Ohhhhh, saruta-ma acolo jos putin mai tare…” a murmurat Diana, impingand despicatura ei in gura lui lacoma. “… apoi iti sug pula, iubitule!” Diana s-a gandit ca este in al noulea cer cu o gura fierbinte si nerabdatoare pe pasarica ei iarasi.
Fratele ei nu era un amator, de asta nu avea nici o indoiala. El repede avea limba lui lunga si intepenita adanc infipta in pasarica ei, nasul lui frecandu-se excitant de clitorisul ei in timp ce buzele lui sugeau pielea ei fierbinte in gura lui ravasitoare. Diana putea doar sa se uite in jos la capul lui jucaus si sa geama din cauza fiorilor minunati si perversi pe care limba lui le producea la cavitatea ei sexuala. Era la fel de mult faptul ca gura de pe pasarica ei apartinea propriului ei frate pe cat fantasticele senzatii pe care o incitau pe Diana asa de puternic.
“Oh, ohhhhhh, Nicolaee! Baga-ti limba mai adanc, dragule!” plangea ea. “Fute-ma cu limba ta! Oh, cat de mult iubesc gura ta pe pasarica mea! uhhhhhhh, suge! Suge-ma tare, iubitule! Sunt asa de fierbinte!… asa de fierbinteeeeeeeeeeee!”
Nicolae si-a presat fata nerabdator in despicatura ei zemoasa si a inceput sa linga si sa suga cat de repede putea, futand cu limba pasarica ei vibranda cu toata puterea pe care falcile lui o detineau. Diana si-a arucat capul pe spate si gemea zgomotos, fara nici o grija si mila aruncand si zdrobind pasarica ei fierbinte de gura lui lacoma.
“Oooooooooooooohhhhh, daaaaa! Iubesc asta, iubitule! Oh, daaaaaaaa, suge clitorisul meu!”
“Mmmmmmmmmmmm! Zemoasa… zemoasa… fierbinte… pasarica!” slurpaia Nicolae, incepand sa suga sucurile ei nesfarsite din pasarica ei izvoranda. Diana s-a uitat in jos la capul fratelui ei care se boba bucuros intre coapsele ei vibrande.
“Iti place gustul pasaricii mele, nu-i asa, iubitule!” a gafait ea, zdrobindu-se nemilos de gura fratelui ei.
“Oh, da, iubesc asta!” gafaia Nicolae, uitandu-se in sus la ochii ei excitait. “Pasarica ta e asa de umeda, Diana! asa de umeda, as putea sa o sug toata ziua bunaziua!”
“Ummmmmmm, bine!” a suspinat Diana. “Pentru ca chiar asta s-ar putea sa faci, dupa felul cum ma simt chiar acum!… ohhhhhh, Deabia daca mai pot sta in picioare! Hai sa ne facem confortabili pe pat, iubitule! Vreau sa sug pula ta mare in timp ce tu termini sa ma lingi pe mine!”
Lui Nicolae nu-i venea sa creada ce aude, si s-a uitat nevenindu-i sa creada in timp ce frumoasa lui sora se catara pe pat si se aseza pe spate. Diana putea sa vada ca fiecare miscare pe care ea o facea il excita pe fratele ei, din ce in ce mai tare. El si-a tinut monstrul in mana stanga, miscand pumnul lui incet dar ferm in sus si-n jos pe toata lungimea lui, uitandu-se in jos la ea. Unealta lui era gigantica, si cu cat se uita mai mult la ea, cu atat Diana uita sa il lase sa termine de supt pasarica ei!
Privind expresia de chipul lui, ea si-a lasat coapsele ei nude sa cada larg deschise, dandu-i o excelenta priveliste asupra vulvei ei umed deschisa. Nicolae s-a miscat inspre pat, frecand monstrul lui in timp ce se uita lacom la pasarica ei etalata. Si-a lins buzele, si Diana a gemut adanc in gat la gandul ca lunga lui limba va sfichiui in jurul pasaricii ei iarasi. Cu ochii fixati pe masivul lui ciocan, Diana s-a intins in jos intre coapsele ei cremoase si, folosind amandoua maini, si-a deschis labile ei zemoase pentru el, impingand pasarica ei deschisa invitant. Privirea de pofta trupeasca salbatica de fata lui chipesa, si nevoia erectiei lui a facut ca pasarica ei sa vibreze de nevoie.
“Ohhhhhh, am nevoie de tine in pasarica mea, Nicolaee!” a sasait Diana. “Priveste cat de fierbinte si de umeda vulva mea e!… am nevoie de pula aia mare sa plonjeze intre picioarele mele, iubitule!… uhhhhhhhhhh, fute-ma cu ea, iubi! Fute-ma tare!”
“Nu vrei sa te mai sug, Diana!” a zambit Nicolae.
“Putem sa facem asta mai tarziu, iubitule!” a raspuns Diana, vocea ei sexi. “Dar prima data, am nevoie sa faci dragoste cu mine repede si tare!”
“Bine, Diana!” a zambit Nicolae, catarandu-se pe pat. “Tu esti sefa!”
El s-a tarat intre coapsele larg deschise ale surorii lui si a cazut deasupra ei, nepierzand nici o secunda cu preliminarile, pur si simplu plonjand taria lui masiva pana la baza in pasarica ei ridicata.
“Uhhhhhhhhggggggggggjhhhhh! Oh, daaa!” a gemut Diana, cand monstrul lui urias a impuns adanc in tunelul ei stramt. “Acum, fute-ma, iubitule! Fute-maaaaaaaaaaa!”
Nicolae stia din tonul vocii ei, ca Diana vroia numai un singur lucru… sa explodeze repede si puternic… el era foarte bucuros sa-i satisfaca toate poftele! A inceput sa pompeze monstrul lui rigid in abdomenul ei ca un nebun, futand pasarica ei nesatula cu pompari puternice si adanci, pompari care o faceau pe Diana sa planga din cauza placerii sublime. Nicolae a manipulat trupul lui in pozitia misionarului deasupra ei, trimitand imjungheri ascutite in ea, futand-o pe sora lui foarte adanc, folosind unealta lui ca pe un bont. Era genul de unealta care ii placea Dianei. Normal, pompari asa de adanc si de puternice ca acelea pe care fratele ei i le dadea si cu o unealta asa de gigantica ca a lui, ar fi ranit-o, dar Diana era excitata peste masura, si subtirea durere parea sa inmiiiasca incredibila ei placere. Ea a uitat de restul lumii… de sotul ei!… tot ceea ce conta chiar acum era faptul ca virilul ei frate ii dadea ceea ce asa de disperat avea nevoie… o fierbinte si totalmente consumanta partida de sex!
“Ohhhhhh, daaaaa! Misca fundul ala pentru mine, Diana!” a gafait Nicolae. “Misca pasarica ta fierbinte si stramta in jurul pulii mele!… fute-ma inapoi, Diana! fute-ma tare!”
El nu trebuia sa o incurajeze. Sora lui il futea inapoi ca o catea in calduri, impingand pasarica ei in sus la el cu saltari bine conduse pana cand monstrul lui era pana la bile adanc in abdomenul ei. Fundul ei rotund se agita nebuneste in timp ce incerca sa insereze monstruosul lui salam in fiecare colt stramt al pasaricii ei ravasite, fiecare miscare inspirata de o pofta trupeasca adanca si fierbinte, care practic nu poate fi descrisa! Ea a devenit totalmente dedicata scopului placerii oferite de fratele ei, si ea stia dupa felul fratele ei o fute, ca si el impartea aceasta nou gasita placere cu o egala dedicare.
Nicolae si-a plonjat monstrul in pasarica surorii lui puternic si repede, imens excitat de scancetele si gemetele ei de placere. El era ca un tanar neimblanzit animal condus de pofta lui salbatica. S=a intins si a prins sanii ei zgaltaitori, framantand movilele acelea ferme si cremoase in timp ce o futea. Diana era in al noulea cer, in timp ce lungimea lui intra si iesea iar si iar si iar in pasarica ei nesatula, talpile ei impreunate impreuna dupa fundul lui, in timp ce-si invartea fundul ei inainte si inapoi si in toate directile sub el.
“Agggggghhhhhhhh!” a plans ea, cand a simtit cum varful monstrului lui se loveste de gura uterului ei. “Uggggggghhhhhh! Acum chiar ca ma futi, dragule, acum chiar ca futi pasarica mea! ohhhhh, esti foarte mare, iubitule!… asa de mare si dotat! Fa-o mai tare… mai tare! Mai adanc! Vreau bilele tale sa loveasca fundul meu!”
El a facut exact asa cum I s-a zis, futand-o pe sora lui cat de tare si de adanc putea el. Privirea de fata ei il excita si mai tare.
“Ia-l Diana!” gafaia Nicolae, uitandu-se in ochii ei larg deschisi si sclipitori. “IA fiecare cm in pizda ta fierbinte! Uhhhhhhhh, ce pizda superba!”
El s-a uitat in jos intre trupurile lor agitate si privea cum monstrul lui aluneca inainte si inapoi in despicatura ei inclestata si neteda. Aceasta priveliste il inflama cu o dorinta asa de necontrolabila, incat Nicolae a prins soldurile ei zvelte si tragea pubisul ei in al lui la fiecare pompare, impungand monstrul lui in pasarica ei cu o forta si mai mare. Diana si-a arcuit spatele si a gemut afara un suvoi constant de obscenitati cand a simtit monstrul fratelui ei penetrand pasarica ei torturata pana la adancimi si mai placute.
Pasiunea ei salbatica s-a adunat repede intr-un nod de tensiune adanc in abdomenul ei cand si-a dat seama ca era aproape de un orgasm. Diana a tras capul fratelui ei jos la sanii ei zgaltaitori si l-a tinut acolo.
“Ohhhhh, iubitule, fute-ma! Viiiiiiiinnnnnnn!” se scheuna ea. “Suge sanul meu! Uhhhhhh! Daaaaaaa! Suge sanul meu si fute-ma! Fa-ma sa explodez, pula minunata ce esti!”
Nicolae sugea sanii ei mari in gura lui, muscand si mestecand gentil sfarcurile ei erecte, in timp ce pasarica ei salta violent in sus in monstrul lui pistonand. Chiar daca era departe de propriul lui orgasm, Nicolae a facut totul sa creasca placerea ei. Lungind plonjarile monstrului lui, Nicolae a inceput sa-si zdrobeasca pubisul de clitorisul ei, futand-o cu toata forta lui. In cateva secunde, Diana a inceput sa se cutremure necontrolabil, frumosul ei trup atletic intepenindu-se sub el.
Pentru Diana era unul din cele mai bune orgasme pe care le-a avut vreodata, simtind parca ca numai de acum traieste cu adevarat. Fratele ei o futea ca un expert, si climaxul ei parea sa dureze o vesnicie, devenind din ce in ce mai puternic cu fiecare plonjare succesiva a puternicului lui salam. Nicolae era inlantuit de lungimea si intensitatea orgasmului surorii lui. Ea se agita dintr-o parte in alta pe pat, capul ei aruncandu-se salbatic si tipat dupa tipat erupea din gatul ei, in timp ce orgasmul o agita si arunca pe tot patul.
Nicolae si-a dat seama ca monstrul lui producea o serie de mici convulsii adanc in ea. El putea sa o simta muschii pasaricii ei cum se inclesteaza puternic in jurul adanc infiptului lui penis, pasarica ei incercand in zadar sa mulga samanta afara din bilele lui umflate de pofta. Uitandu-se in jos la ea, Nicolae se simtea mandru ca putea sa-i dea Dianei asa intensa placere sexuala. El a continuat sa o futa in timp ce ea se agita nebuneste si se arunca salbatic sub el, neincetinind nici macar pentru o secunda pana cand miscarile ei au devenit mai langoase si ea a inceput sa se inmoaie.
“Ohhhhhhh, iubitule!” gafaia ca o locomotiva Diana. “Asta a fost o partida incredibila!”
“Ma bucur ca ti-a placut, Diana!” a raspuns Nicolae., flexand monstrul lui mereu tare in interiorul pasaricii ei.
“Nu stiu unde ai invatat sa futi asa de bine, dar sunt bucuroasa ca ai invatat, dragule!… niciodata, nici un barbat nu m-a futut asa de bine pana acum si as vrea ca si sotul meu sa faca acelasi lucru, sau daca nu sa ma futa mai des.”
“Sunt disponibil oricand acum, Diana!” a zis Nicolae, zambind viclean la ea.
“MMMMMMMMMMm, tu chiar ca esti, dragule!” a murmurat Diana. Ea a simtit cum monstrul lui tresare puternic in abdomenul ei si a suspinat. “Ohhhhhhh, Nicolaee! Imi place asa de mult felul cum te simt in mine… asa de gros si de tare si… ooooooooooohhhhhhh!” Nicolae si-a flexat monstrul iarasi, zdrobind baza de clitorisul Dianei.
“Pregatita pentru mai mult, Diana?”
“Ummmmmmm, da, daaaaa, te roggggggggg!” s-a rugat Diana, ridicand soldurile ei in sus inspre el intr-o nevoie urgenta. “Fute-ma iarasi, iubitule!… fute-ma pana cand lesin!”

Capitolul 9

26 iunie 2005 - duminica

Lui Nicolae, dintr-o data i-a venit o idee. Si-a scos monstrul de tot din Diana si stat pentru cateva momente in genunchi intre picioarele ei. Vroia sa o priveasca in toata splendoarea ei, asa cum era intinsa in fata lui, nuda si proaspat satisfacuta. Ce a vazut i-a taiat respiratia. Niciodata o femeie nu a aratat asa de frumos precum arata sora lui in aceste clipe. Diana il privea inapoi, uitandu-se direct in ochii lui. Amandoi se uitau unul la celalalt, fara sa clipeasca.
El niciodata nu a simtit asa o nevoie sau pofta ca acum. Era ca si cum propriul lui suflet era in flacari si singura modalitate ca sa stinga acel foc era sa se scufunde in vulva ei fierbinte si umeda. Apoi, spre deliciul, el a privit-o pe sora lui cum incet isi ridica mana ei. In timp ce se intindea dupa el, lui i-a trebuit orice gram de control sa se retina sa nu scuipe afara incarcatura lui fierbinte si greoaie de samanta peste toata mana ei cand intr-un final la atins.
“Oh, soro” a gafait el, privind-o cum apleaca monstrul lui in jos, atintind capul purpuriu al monstrului lui in jos la feminitatea ei.
Incercand sa controleze impulsul de a conduce monstrul lui in ea dintr-o pompare brutala, el a asteptat ca ea sa aseze capul acela mare si gigantic in jos la deschizatura aburinda a vaginului ei.
“Acum, dragule, ACUM, pune-l in sorta” i-a zis ea, ridicand pelvisul ei in sus inspre el si indemnandu-l sa intre in cel mai secret loc al ei.
“Oh, daaaaaa” a gafait el, in timp ce incet isi usura masiva coloana in jos in nucleul suculent al vulvei ei. “Ahhhh, ce iubesc asta.”
Diana era asa de fierbinte si de pregatita pentru el, monstrul lui nu a ezitat in timpul calatoriei lui in jos in sanctuarul inviolabil al vaginului surorii lui.
Deabia putand sa se retina sa nu plonjeze masculinitatea lui lunga si groasa in ea, Nicolae incet s-a usurat in jos pana cand era totalmente scufundat in pasarica ei fierbinte si inclestata. Lui nu-i venea sa creada ca monstrul lui gigant era complet scufundat in jos in interiorul surorii lui. El niciodata nu a experimentat o placere asa de adanca si de intensa. Ameninta sa scurtcircuiteze atingerea lui cu realitatea.
Apoi ridicandu-se in sus, el s-a impins in ea, impungand monstrul lui si mai adanc in adancurile feminitatii ei fierbinti. Mentinand pomparea lui cat de adanc a putut, el s-a aplecat in fata si lacom a supt un sfarc gigant in gura lui.
“Ohhhh, iubitul meuuuuuuuuuuuuu” Diana a gemut cand a pus stapanire pe fundul musculos al fratelui ei si si-a infipt unghile ei lungi adanc in muschii puternici ai fundului lui.
Sugand la sfarcul ei umflat, el a pus stapanire pe sanul ei si mai grosolan l-a masat in timp ce continua sa isi plonjeze monstrul in ea.
“Oh, iubitule, dragule, fute-o pe sorta” Diana gafaia, impingandu-se in sus in el.
“Oh, soro” Nicolae gafaia, scuipand afara sfarcul ei si plonjand monstrul lui tare in jos in canalul inundat al pasaricii ei.
Fara nici o pauza, Nicolae a inceput sa-si pistoneze monstrul in vulva ei ca si cand propria lui viata ar fi depins de asta. In si-n afara, in si-n afara ca un nebun, din ce in ce mai repede pana cand soldurile lui erau un miraj.
“Oh, da, oh, daa, oh, daaa” murmura el in timp ce si-l mana brutal in ea.
Diana lua intreaga lungime a organului lui monstru in jos in adancurile adanci ale vulvei ei de fiecare data. In timp ce Nicolae plonja in ea, el putea sa simta cum Diana se impinge in sus in el cu lacomie. Ea vroia tot ce el putea sa-i ofere de fiecare data cand monstrul lui plonja in ea. Strangand cu putere fesele lui pistonande cu mainile ei, Diana ghera cu unghile ei lungi, impulsionandu-l sa o futa din ce in ce mai repede.
In timp ce se futeau cu salbaticie, Diana obscen si-a ridicat picioarele ei lungi in sus in aer si si-a infasurat coapsele ei in jurul mijlocului lui. Strangandu-l puternic intre coapsele ei puternice si catifelate, Diana si-a infipt calcaiele in fundul lui, impulsionandu-l sa isi conduca organul lui monstru in tunelul ei fierbinte din ce in ce mai adanc.
Ca doua bestii degenerate care se luptau pentru supravietuire, amandoi se luptau. Trupurile lor se plesneau impreuna iar si iar ca si cum intentionau sa se distruga unul pe celalalt. S-au repezit unul la altul iar si iar in batalia lor pentru placere. Mugete si sunete animalice scapau din gurile lor in timp ce se futeau si futeau.
Diana nu se mai satura de coloana de granit a fratelui ei. Ea niciodata nu a mai simtit si nu a mai avut un penis care sa o umple asa de tare si sa o largeasca dincolo de capacitatile ei, dar totusi vroia mai mult. Ea niciodata nu a visat ca organul lui era asa de lung, asa de gros, asa de gigantic. El aproape ca era prea gigantic si pentru ea. In ciuda dotarii lui si marimii lui, Diana avea nevoie in intregime de el in vulva ei arzanda, in timp ce gafaia si se lupta sa il traga din ce in ce mai adanc in ea cu fiecare pompare salbatica. Niciodata ea nu a visat sa faca dragoste cu fratele ei si acum nu putea sa-si imagineze sa nu faca dragoste cu el. Nici macar nu putea sa-si aminteasca ca vreodata sa fie fututa asa de puternic si de pasional. Impingandu-se in sus in el de fiecare data cand isi plonja monstrul in vulva ei fierbinte, Diana incerca sa-l absoarba prin pasarica ei.
“Oh, daaaaaa, iubitule, oh, daaaaaa, fute-ma, iubitule, o vreau, o vreau, o vreau” se balbaia Diana in timp ce Nicolae continua sa plonjeze in pasarica ei spumeganda cu organul lui gigant.
Nicolae niciodata nu a simtit asa o putere si un control in intreaga lui viata. Niciodata nu a visat ca macar sa faca dragoste cu sora lui si acum el era deasupra ei futandu-i creierii afara si ea iubea fiecare clipa. Cum putea el sa-si plonjeze barbatia in jos in ea si ea sa doresca si mai mult asta? Diana ii dadea singurul lucru pe care surorile niciodata nu ar trebui sa-l imparta cu frateii lor, niciodata, dar ea era dornica sa i-o dea lui. Sentimentul de dominare completa era asa de extatic, incat el deloc nu s-a oprit. El vroia sa o futa pe vesnicie si niciodata sa nu se mai opreasca.
Dintr-o data, Nicolae abrupt s-a oprit sa-si conduca monstrul in pasarica inundata a surorii lui.
“Ceeeeeeeeeeeeeeeeeee” a inceput ea sa spuna, inainte ca gura ei sa fie acoperita de a lui Nicolae, in timp ce o saruta adanc si umed.
Conducand limba lui adanc in gura ei, el explora gura ei inainte sa suga limba ei fierbinte si probatoare in gura lui. Sarutand si sugand unul la celalalt, amandoi gafaiau in extazul lor.
Mentinand monstrul lui gros si tare adanc infipt in pasarica fierbinte a surorii lui, el putea sa simta buzele groase si carnoase ale vulvei ei pulsand strant in jurul tariei lui. In timp ce pasional se devorau unul pe celalalt, ea gentil mulgea organul lui umflat cu muschii puternici si flexibili ai pasaricii ei.
Intr-un final, Nicolae a trebuit sa ia o gura de aer. Gafaind dupa o gura de aer, el si-a ridicat gura de pe a ei si a asaltat sanii ei mari ca farfurile. Prinzand pielea ei moale si pliabila a sanilor ei in mainile lui, ii strangea si framanta amandoi acei sani frumosi in timp ce sugea prima data la un sfarc apoi la celalalt sfarc umflat. El niciodata nu a simtit nimic asa de moale si fierbinte si minunat ca sanii ei mari si frumosi. El vroia sa isi frece fata in catifelarea lor pentru totdeauna si niciodata sa se opreasca. Dar chiar si dupa cateva momente, el a simtit impacientarea surorii lui in timp ce aceasta incepea sa se miste sub el, impulsionandu-l sa faca iarasi dragoste cu ea.
Fara tragere de inima a lasat sanii ei, si repede a inceput sa futa tunelul lui salivand si fierbinte iarasi.
“Oh, da, oh, da, iubitule, oh, da, iubitul meu frate, fa-o surorii tale ninfomane” se scheuna Diana, impingandu-se in sus in el din nou, luandu-l in intregime inauntru de fiecare data.
Ca un nebun, Nicolae isi plonja monstruozitatea in si-n afara umezelii ei asa de repede ca fesele lui erau o tornada. In si-n afara, monstrul lui gigantic taia, facand ca sucurile ei ...



    Login