Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 39
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3056 ori - Nota 6.33 (6 voturi)
Capitolul 48

12 iulie 2005 - marti

Ceva timp mai tarziu, dupa ce s-au balacit in piscina ca si atunci cand erau la cabana sau la bunici si erau copiii, au observat ca baterile lor erau destul de goale. Au iesit din piscina si inca tot chicotind si razand si sarutandu-se, si-au adunat hainele si apoi s-au imbracat in alte haine de casa. O rochita de vara pentru focoasa bruneta si o pereche de pantaloni scurti pentru chipesul tanar mai exact. Apoi s-au reintors inapoi la bucatarie pentru ca de azi dimineata nu au mancat aproape nimic.
In curand, infulecau ceva ramasite avute prin frigider, bagate la microunde si tot povesteau verzi si uscate ca si doi prieteni foarte vechi si buni care erau. La un moment dat, Dianei i-a venit in minte ceva ce era foarte curioasa sa afle.
“Fratioare… am si eu o curiozitate… care-i faza cu Codruta pana la urma?”
“Moama… soro… dar chiar sti sa strici cheful unui barbat…”
“Nu… serios acuma… chiar sunt curioasa… ce s-a intamplat?”
“Nimic…”
“Hai mah… dupa tot ce s-a intamplat intre noi… mai ai dreptul sa pastrezi secretul asta fata de mine?”
“Las-o balta…”
“Ok… o las… dar imi vei povesti altceva…”
“Ce?”
“Cum a fost prima data cu ea?”
Nicolae a privit-o pentru o clipa, doar mestecand o bucatura de mancare, si apoi, privind in jos in fafurie, a inceput sa ranjeasca. “Bine soro… tu ai vrut-o…”

*************

Era pe la sfarsitul anului doi de faculta, sesiunea de vara pe terminate, avand un ultim examen peste doua zile, si dupa o zi intreaga de invatat, s-a decis ca nu i-ar strica o tura de jogging. Folosea deobicei o ruta de vreo cinci kilometri care pornea de la apartamenul lui, o lua printr-un parc, printr-o padure, pe cateva drumuri laturalnice, o ruta dificila in marea majoritate pentru ca trebuia sa urce mai bine de jumate pe panta unui munte.
Tocmai a facut un colt dealungul rutei lui si pe loc a observat o roscata superba care facea jogging in aceasi directie ca el, cu vreo cincizeci de metri in fata lui. “Mmmmmmm, aia chiar ca e o bucata!” a murmurat el mai mult in sinea lui, privind fesele acelea rotunde ale fundului ei cum saltau incitant in sus si in jos la fiecare pas care il facea ea. “Ohhhhhh, ce nu as da sa o am acuma…” a continuat doar pentru el. Nicolae a marit viteza, incercand sa se apropie de ea, dar dupa un timp, el si-a dat seama ca nu o va ajunge si asa doar depunea efort suplimentar. In disperare, s-a uitat roata prin padure dupa o scurtatura si imediat a gasit o carare care o cunostea destul de bine. Aceasta carare taia ruta lui obisnuita cu vreo cincisute de metri, problema era ca era foarte abrupta.
“Nu prea umbla lumea pe aci!” s-a gandit in sinea lui, facand tot felul de tumbe sa se fereasca de crengi si sarind peste copaci cazuti care il amenintau sa il impiedice aproape la orice pas. El a inceput sa regrete decizia lui tampita pe masura ce cararea devenea tot mai dificila, intr-un final devenind asa de nerecunoscut incat Nicolae a trebuit sa se opreasca si sa isi gaseasca directia.
“La naiba!” a injurat el, dandu-si seama ca cararea a disparut complet. Se facea si intuneric si printre brazii inalti se vedea foarte rau la ora asta. “Niciodata numai trec eu pe aci!”
Cu un gafait, Nicolae s-a intors roata si s-a indreptat inapoi pe cararea care a venit. Dar a facut doar cativa pasi cand niste sunete aproape imperceptibile au ajuns la urechile lui. S-a oprit si a ascultat. Iarasi s-a auzit! Era aproape imperceptibila si parea sa vina direct din spatele unor tufisuri din partea lui dreapta. Nicolae s-a aplecat si s-a miscat cat mai silentios in acea directie. El nu putea sa observe nimic, dar sunetele deveneau tot mai tari.
Foarte curios acum, Nicolae foarte atent a impins o creanga si s-a miscat inspre directia de unde pareau sa vina sunetele. Pe masura ce se apropia tot mai mult printre tufisuri, cat mai silentios posibil, sunetele deveneau tot mai clare pana cand dintr-o data a ajuns aproape de o poienita si de acolo se auzeau clar sursa acelor sunete misterioase. Apoi a inceput sa rada silentios cand a vazut ca era un cuplu, o tipa si un tip, amandoi pe jumate goi direct pe iarba grasa a poienitei.
Tipa era imbracata in ceea ce parea a fi doar o camasa, un mini si o geaca de jeansi. Ea era intinsa pe spate pe iarba grasa, cu genunchii indoiti si coapsele larg deschise, chilotii ei albi trasi foarte obscen imprejurul unei glezne. Tipul era direct intre coapsele tinerei, pantalonii lui trasi pana la genunchi si o futea pe tipa direct in acea pasarica rasa in intregime direct si cu toata forta lui. Sunetele care Nicolae le-a auzit erau ale tipei, gemete de placere in timp ce penisul subtire si scurt al tipului intra cat putea de adanc in stramsoarea si umezeala ei.
Tanara, care parea foarte aproape de cei douazeci ani a lui Nicolae, daca nu si mai mult, avea ochii inchisi si trupul ei frumos tonifiat se arcuia in sus, incercand sa primeasca penisul iubitului ei. De fiecare data cand tipul pompa, penisul lui subtire, undeva la cincpsrezece cm lungime, plonja in pasarica ei si tanara lasa sa ii scape un geamat cat de cat puternic, destul de evident ca se bucura de penetrarea care el era capabil sa i-o dea. Nicolae putea sa vada foarte clar intre picioarele lor cutremurande si a suspinat la acest spectacol dat de aceasta frumoasa. De fiecare data cand tipul isi retragea penisul lui tare afara din pasarica ei stramta, labile ei se retrageau imprejurul lui, inclestandu-se de penisul lui tare. “Ohhhhh, chiar ca e stramta!” a gandit Nicolae, in timp ce se minuta de acest spectacol dat de pasarica aceia care parea a fi foarte stramta.
Propriul lui penis a inceput sa se umfle inconfortabil in pantalonii lui scurti si Nicolae a lasat sa ii cada o mana in jos sa se prinde de erectia lui crescanda, frecandu-si degetele dealungul lungimii lui in timp ce privea aceasta activitate destul de excitanta care avea loc in poienita. Tanara isi arunca soldurile ei zvelte in sus, pubisul ei lipsit de par, cu siguranta ras regulat, era aruncat direct in penisul lui penetrand cu o ferocitate intoxicanta, intalnind pomparile lui in jos… gemea si gafaia datorita extazului. “Wooooow, dar chiar ca e o bucata buna de tot, frumoasa, salbatica… si e aici in padure, printre brazi, cu picioarele in aer, si se fute ca o ninfomana!” a gandit Nicolae in sinea lui, devenind din ce in ce mai excitat cu fiecare clipa care trecea.
Camasa tinerei parea sa fie deschisa si semisferele ferme si pline ale sanilor ei erau scosi afara, destul de mult. Nicolae a fost foarte placut surprins de cat de frumosi erau, si putea zice de pe acum, ca daca facea o comparatie cu iubita lui, erau mult mai mari si mai plini si mai fermi. Ca si cum parca a citit mintea perversa a lui Nicolae, tipul si-a aplecat capul in jos si a inceput sa ciupeasca cu gura la sfarcurile tipei, sugandu-i in gura lui in timp ce penisul lui aluneca in mod continuu in si in afara tunelului ei fierbinte si nerabdator. “Asa e amice, fute-o bine de tot!” a soptit Nicolae mai mult doar pentru el. “Fute-o bine de tot… fa-o pe curva sa o simta bine de tot!”
Nicolae se holba la pasarica imbibata cu sucurile ei, vrand sa fie el acela care isi indeasa cei douazecisicinci de cm adanc in tunelul ei stramt, in locul acestui tip care parea a fi iubitul ei. Penisul tipului parea mic in comparatie cu a lui Nicolae, poate cincisprezece, subtire, dar judecand dupa felul cum tanara isi arunca soldurile in sus sa il intalneasca, rugandu-se pentru mai mult, Nicolae era foarte convins ca chiar si penisul lui mamut putea sa se potriveasca in tunelul acela extrem de alunecos… cu siguranta la perfectie pentru el… oohhhh… chiar ca ar fi ceva foarte placut!
Nicolae era pe cale sa se intoarca si sa se indrepte direct inspre pasarica stramta care il astepta la finalul rutei. Cand dintr-o data, tipul s-a cutremurat si apoi a cazut direct pe pieptul tinerei care rasufla foarte repede. Pasarica ei stramta si infierbantata a fost mult prea mult pentru acest tip cam neexperimentat, si care tocmai si-a ejaculat incarcatura destul de prematur, ejaculand un jet de sperma direct in pasarica inca nesatisfacuta a tinerei. In timp ce tipul isi retragea penisul lui care devenea foarte repede tot mai moale si mai scurt si apoi s-a rotit de pe tanara bruneta, privirea din ochii brunetei i-a zis lui Nicolae ca ea avea inca nevoie, o nevoie foarte mare pentru un penis asa cum avea el. Ea inca nu a avut un orgasm, si dupa felul nervos cum l-a privit pe iubitul ei, ea cu siguranta nu era bucuroasa de situatia in care era pusa. Ea a zis ceva iubitului ei si el i-a raspuns cu o privire de nervozitate pe chip. Nicolae nu putea sa auda ceea ce ziceau ei, dar era foarte sigur ca o cearta avea loc intre cei doi, subiectul nu prea era greu de ghicit.
Tipul a zis ceva si dintr-o data s-a ridicat in picioare, tragand de pantalonii lui. Tipa nu s-a miscat deloc de cand iubitul ei s-a rotit de pe ea. Picioarele ei inca mai erau larg deschise si Nicolae a putut sa isi astamperere setea privind acea pasarica foarte recent fututa. Labile ei erau netede si cremoase si usor desfacute, doar cativa stropi de sperma si sucuri au scapat prin crepatura stramta dintre labii. Nicolae a ranjit mai mult pentru el. Pasarica tipei parea sa fie dinaia care dupa o futaie buna de tot, ramanea tot la fel de stramta ca prima data cand a futut-o. Dar din aceasta bruneta, doar cateva picaturi, mai mult doar sucurile ei, woooow, dar chiar ca era excitata. Si dupa felul cum a vrut si mai multa pula, cum isi zvarcolea trupul ei frumos tonifiat acolo pe iarba poienitei, cum se arcuia ca o ninfomana care vroia pula in orice clipa, insemna doar un lucru. Focoasa bruneta era un vulcan sexual foarte pregatit sa explodeze. Daca nu era deja o ninfomana, cu siguranta va deveni in curand……
Acest gand l-a oprit pe Nicolae sa plece si l-a umplut cu o pofta trupeasca dupa ea foarte incontrolabila… chiar ca vroia sa isi indese penisul lui monstruos adanc in pasarica ei stramta si infierbantata si alunecoasa si sa continue exact de acolo de unde iubitul ei a lasat-o.
Apoi o alta surpriza, tipul pur si simplu si-a aranjat hainele si a lasat-o acolo. S-a indreptat inspre marginea poienitei si a disparut prin tufisuri, cu siguranta indreptandu-se inspre cararea pe care Nicolae mai devreme a fost.
Dintr-o data, Nicolae a avut o idee. A impins prin tufisurile dese de unde a spionat si apoi a pasit in poienita. Tanara bruneta inca era intinsa pe iarba grasa a poienitei, nuda de la mijloc in jos. Ea nu parea sa il observe sau sa il auda cum se apropia, pentru ca isi avea palmele direct peste chipul ei si parca plangea. Picioarele ei zvelte inca mai erau larg desfacute si sanii ei fermi inca se impingeau destul de provocator prin partea desfacuta a camasii ei. Pe masura ce Nicolae se apropia tot mai mult de ea, el putea sa observe ca pasarica ei era intradevarat rasa in intregime, fara nici un fir de par, neteda si imbibata cu un strat subtire din sucurile ei.
El statea chiar la picioarele ei, sorbind-o din priviri pe aceasta frumusete naturala. Ea inca tot nu l-a observat. Plansetul ei disparea incetul cu incetul, dar ocazional cate un suspinat mai cutremura trupul ei zvelt. In timp ce el privea, ea si-a alunecat o mana in jos pana la pasarica ei si a alunecat degetul mijlociu direct printre labile ei, frecand de zor la clitorisul ei neglijat. Nicolae dintr-o data i-a parut rau pentru aceasta superba tanara in timp ce privea cum degetul ei alunecos lucra disperat la pasarica ei lacoma… nevoia ei evidenta o magnifica pe a lui. Cum putea cineva sa lase o frumusete ca asta intr-o stare ca asta? Dintr-o data, Nicolae a tusit din gat ca sa ii atraga atentia.
Pierduta in ceata propriei placeri care se construia in trupul ei, focoasa bruneta a gandit ca cine era in poienita era iubitul ei, pentru ca degetul ei a ramas adanc infipt in pasarica ei in timp ce ea si-a luat cealalta mana de pe chipul ei si si-a aruncat privirea in sus. Cand l-a vazut pe Nicolae, ea si-a aruncat repede privirea prin prejur dupa iubitul ei. Si acesta nu era nicaieri, lucru care o facea si mai infricosata. In timp ce ea il privea pe Nicolae, buzele ei suave s-au deschis si ochii ei albastrii s-au deschis larg socati. Dintr-o data, dandu-si seama ca degetul ei era direct in pasarica ei, ea repede l-a tras afara, incercand disperata sa acopere sanii ei majestusi, si pasarica ei in acelasi timp, dar fara nici un succes. Nicolae si-a aruncat privirea in jos la ea, o privire severa in ochii lui.
“Buna, iubire, ce faci?” a intrebat el, ranjind. Tanara a incercat sa se ridice, dar cand si-a dat seama ca isi va expune ori sanii, ori pasarica inca odata, asa ca s-a hotarat sa ramana acolo, si si-a ridicat genunchii direct in fata ei. Lacrimi au inceput iarasi sa se prelinga de la ochii ei in timp ce incerca sa ii raspunda.
“N… n… nimic!” a plans ea, uitandu-se in sus la acest strain cu niste ochi foarte inocenti.
“Sa nu-mi zici ca faceai nimic!” a murmurat Nicolae. “Te-am vazut cu tipu ala… voi doi va futeati… nu-i asa?”
“Oh… te rog… sa nu zici la nimeni...”
“Si cum de te-a lasat singura? In special acuma ca e aproape intuneric?”
“Nu stiu… e un porc sigur deia…” a soptit ea, inca lacrimand.
“Iubit?” a intrebat Nicolae, nerezistand sa o priveasca din cap pana in picioare.
“Da…”
“Demult?”
“Cateva luni!”
“Si asta e prima data?”
Tanara nu a raspuns. Ea doar si-a lasat capul in jos, foarte rusinata sa zica asemenea detalii intime unui strain.
“Si cum te cheama?”
“Codruta!” a lacrimat tanara.
Nicolae s-a asezat aproape de ea si si-a pus o mana protectiv imprejurul umerilor ei. Si-a pus cealalta mana pe genunchiul ei in cel mai incurajator si protectiv mod posibil, incercand sa inspire cat mai multa incredere, avand grija sa nu o sperie. Pielea ei neteda si catifelata era incredibil de ferma, si calda la atingere, aproape infierbantata si umeda de la transpiratia partidei de dragoste sau ce o fi fost de mai devreme.
“Auzi… eu nu zic la nimeni… Codruta… atata timp cat tu nu zici… scumpo…” a zambit Nicolae in timp ce gentil a inceput sa desparta coapsele ei stranse puternice.
“Ce vrei sa zici?” a intrebat Codruta putin infricosata, suspinand si plangand ocazional.
“Asta e ce vreau, iubire!” a murmurat Nicolae.
El si-a scos penisul lui erect afara din pantalonii lui scurti si a pozitionat palma ei direct pe el. Focoasa bruneta instinctiv a prins acea erectia uriasa, prinzand-o cu o mixtura de surprindere si excitatie in timp ce degetele ei zvelte s-au infasurat imprejurul coloanei lui, deloc intalnindu-se roata. A privit-o cu niste ochii in care se vedea clar o licarire, hipnotizata pur si simplu de marimea lui. Dintr-o data, Codruta si-a dat seama de ceea ce facea. In cateva cuvinte, ea simtea penisul unui strain, un tip cam de anii ei, dar cu un penis urias!
“Nu… te rog… nu ar trebui!” a exclamat ea. Nicolae a observat ca chiar daca vocea ei protesta, mana ei niciodata nu a parasit penisul lui.
“Nicolae ma cheama…” a raspuns el, alunecand mana lui intre coapsele cremoase si umede ale focoasei brunete. Trebuia sa recunoasca, chiar si asa inrosita la ochi de la plans, avea o frumusete naturala care o facea mult mai dezirabila. “Auzi… cum vrei tu… daca vrei, mi-ar face mare placere… daca nu… trebe doar sa ma impingi… dar am impresia ca vrei sa termin ce a inceput iubitul tau… asa e?” Codruta a simtit un fior de placere cum se fugarea prin salele ei de la atingerea lui intima, si a dat afirmativ din cap.
Nicolae s-a apleca mai aproape de chipul ei si buzele lui fierbinti au facut contact cu ale ei. A desfacut buzele ei suave si a alunecat limba lui infierbantata printre buzele ei. Creierul Codrutei parea sa se invarta datorita excitatiei in timp ce el a inceput sa dezmierde cu limba lui in gura ei. Inima ei a inceput sa pompeze si mai tare si intregul ei trup s-a infiorat de la pofta trupeasca care a inceput sa o simta. Ea si-a deschis buzele mai mult si mai larg, raspunzand sarutului pasional inceput de el. Coapsele ei s-au desfacut si mai mult, nu pentru ca Nicolae le impingea, dar pentru ca ea devenea foarte infierbantata intre ele.
In timp ce Nicolae isi aluneca limba in gura ei salivanda si infierbantata, mainile lui au inceput sa dezmierde libere peste trupul ei frumos tonifiat, in special peste abdomenul ei, simtind cat de atletic era, cu siguranta genul care iubea sportul, ca si el. Degetele lui s-au mutat dragastos in jos peste abdomenul ei ferm… si apoi mai jos… putin cate putin si apoi a gasit ceea ce cauta… si ce neteda era acolo jos.
Penisul lui Nicolae a pulsat excitat, tresarind dintr-o data in palma Codrutei in timp ce el a alunecat un deget intre labile ei alunecoase. Nu a intrat foarte adanc, stramsoarea ei prevenea penetrarea pentru moment. Dar exista umezeala acolo jos… si multa de jos.
“Mmmmmmmmmmmmmmm!” a gemut focoasa bruneta, gura ei fierbinte inca lipita pasional de a lui. Felul cum Nicolae o saruta si subita penetrare a degetului lui in crepatura umeda si fierbinte a pasaricii ei a facut-o sa se serpuiasca de la excitatie, si in curand, Codruta s-a gasit ca raspunde nerabdatoare acestei stimulari erotice ale atingerii foarte gentile si pasionale ale acestui strain. Apoi, Nicolae si-a retras buzele de pe ale ei.
“Iti place asta, asa e, scumpo?” a suspinat el, impingand degetul lui si mai departe in pasarica ei stramta si alunecoasa. “Zi-mi, Codruta… zi-mi cat de mult iti place degetele mele in pizda ta fierbinte, iubire?”
Codruta si-a aruncat privirea in sus la el, ochii ei niste lacuri albastre de pofta trupeasca foarte mult timp nesatisfacuta. Ei nu ii mai pasa daca acest adolescent era un strain, tot ceea ce conta in aceste clipe era placerea pe care degetul lui o genera in pasarica ei excitata la extrem.
“Oh, Nicolae! Ce placut e! Pune-l mai adanc… joaca-te cu mine… te rog?”
Focoasa bruneta a inceput sa gafaie acuma, obrajii ei presati direct de tricoul cu cagula al lui Nicolae. Degetul lui parea sa fie asa de minunat acolo jos… era absolut fantastic… si mai placut decat penisul intarit al iubitului ei care in urma cu cateva minute pompa acolo. Indoind genunchii ei, Codruta a desfacut coapsele ei sa ii dea acces mai usor acestui strain care o infierbanta asa de tare. Nicolae repede a acceptat evidenta invitatie si a inceput sa isi miste degetul in si in afara tunelului ei stramt, inca neputand sa penetreze mai adanc de a doua incheietura a degetului.
“Woooow… dar chiar ca esti stramta… scumpo…!” a soptit Nicolae. “Deabia astept sa-mi bag pula acolo. Ohhhhh, parca am degetu intr-un cleste!” Penisul lui a pulsat puternic direct in palma ei infasurata imprejurul lui. Nicolae a prins degetele ei infasurate si a inceput sa le miste pe coloana lui uriasa. “Asa, Codruta!” a zis el. “Freaca pumnul tau in sus si in jos pe pula mea… nici prea stramt… nici prea moale… foloseste amandoua maini daca vrei!”
Adolescenta si-a pus cealalta mana imprejurul penisului lui mamut si a inceput sa le miste amandoua in sus si in jos… in directii diferite. Nicolae a gemut de placere. Niciodata nu a simtit pe cineva sa il pompeze asa… prinsoarea ei parea sa fie perfecta imprejurul lui si felul cum misca pumnii ei in directii diferite in acelasi timp era extrem de excitant si placut. Chiar ca stia ce sa faca… nu era inocenta care parea… si il masturba asa de placut… toata experienta era fantastica…
Codruta a crezut ca este fantastic la fel ca el. Ei nu ii venea sa creada ceea ce se intampla. Aici era, stand pe jumate nuda intr-o poienita, masturband o persoana care nu a mai vazut-o in viata ei in timp ce el se juca asa de placut cu pasarica ei. Se simtea asa de rusinata la inceput, si infricosata, dar imediat ce degetul lui a atins pasarica ei fierbinte, Codruta s-a gandit doar la placerea pe care el i-o dadea. Era asa de chipes, cam de anii ei, sub cagula lui se vedeau niste ochii care sclipeau cu o pofta trupeasca pe care nu a mai intalnit-o niciodata pana acum. Era foarte bine facut, stilul acela atletic si puternic, nu prea musculos, dar se simtea clar muschii pe el. Era diferenta de la cer la pamant intre acest strain si tipul cu care a fost cuplata de vreo cateva luni bune pana acum. Ganduri tot mai salbatice umpleau mintea ei confuza si plina de tot felul de lucruri obscene pe masura ce placerea se construia in salele ei. In curand, ea a inceput sa viseze la cum ar fi sa fie fututa de acest necunoscut, cum ar fi sa simta acel monstru care in aceste clipe il freca cu amandoua mainile ei… cu amandoua… woooow… inca nu a intalnit un penis asa de urias…
“Mmmmmmmmmm, iubitule!” a gemut ea usor sub respiratia ei. “… da… fute-ma…” Nicolae a ranjit atunci cand a auzit cuvintele ei pofticioase si s-a decis sa faca exact ce aceasta frumusete naturala va vrea. El repede a gasit clitorisul ei intarit si a inceput sa il frece gentil printre degetul mare si cel aratator. O privea cum se agita si zvarcoleste si se impinge in mana lui cu placere. Isi trantea pubisul ei zvelt in el, gafaind dupa o gura de aer, vrand o penetrare mai adanca.
“Iti place asa, Codruta?” a respirat el infierbanta direct in urechea ei. “Iti place cum frec clitorisul tau, iubire?”
“Ohhhhh… daaaaa!” a gafait ea. “E minunat. Ma faci sa ma simt asa de minunat!”
“Si ce zici de pula mea, iubire?... ce zici de pula mea tare?” a intrebat Nicolae, ranjind, devenind din ce in ce mai excitat in timp ce se juca cu aceasta bruneta minunata care deabia vroia sa o simta pe penisul lui.
“Ohhhhh, e asa de frumoasa, iubitule!... e asa de uriasa… nu imi intalnesc degetele roata… te frec bine asa?” a zis ea foarte inocent.
“Ohhhhhh… daaaaa!” a gemut Nicolae. Penisul lui parca era gata sa explodeze inainte sa fie gata. Daca nu face ceva repede de tot, el era pe cale sa spreieze samanta peste tot trupul minunat al acestei superbe brunete.
“Lasa-te pe spate si desfati picioarele, scumpo!” a zis el dintr-o data. “Vreau sa sarut pasarica ta!”
Codruta nu a stiut la ce se refera Nicolae in aceste momente. Doar el nu vroia sa o sarute direct intre picioare, sau poate asa vroia? Si era asa de umeda acolo jos, mai ales cu samanta iubitului ei si in special cu crema copioasa din pasarica ei, cum naiba putea cineva sa se gandeasca sa o sarute acolo jos? a gandit in sinea ei. Dar, pe masura ce Nicolae o lasa incet inapoi pe spate, Codruta nu s-a opus deloc. Atata timp cat el continua sa ii ofere placere si nu o ranea, ea era foarte fericita sa faca orice acest necunoscut vroia.
Nicolae a ingenunchiat intre picioarele ei si a prins-o de coapse, deschizandu-le larg inapoi. Codruta l-a privit, foarte atenta in timp ce Nicolae tragea jos pantalonii lui scurti si boxerii. Woooow, trupul lui parea sa fie asa de puternic, foarte atletic, undeva la unu saptezecisicinci, aproape cat ea atunci cand purta tocuri ascutite, parca se potrivea la perfectie pe langa trupul ei. Un tanar chipes, superb, minunat, ochii lui albastrii hipnotizand-o. Ochii ei albastrii erau practic lipiti asupra penisului lui urias. Un piton lung si gros, o pula care deabia vroia sa o simta adanc in pasarica ei. S-a intins inspre penis si a inceput sa stranga ferm de coloana aceia magnifica, cealalta mana a ei cazand automat la pasarica ei. Nicolae si-a aruncat privirea in jos la degetul mijlociu al focoasei brunete si privea cum il aluneca printre labile ei netede si cremoase.
“Da… asta e… joaca-te cu pizda ta… scumpo!” a incurajat el. “Arata-mi cum te masturbezi singura, Codruta! Fa ca pizda ta fierbinte sa fie alunecoasa si zemoasa pentru limba mea!”
“Asta fac, iubitule!” a plans ea, inserand un al doilea deget in crepatura desfacuta a pasaricii ei. Semisferele ferme si pline ale sanilor ei stateau foarte ridicate pe pieptul ei si se ridicau si cadeau odata cu respiratia ei. Sfarcurile ei erau mici si intarite, imprejmuite de niste aureole mari si care practic il indemnau sa ii suga.
“Ohhhhh, iubire! Sanii tai sunt asa de frumosi!” a zis el foarte excitat, infasurand degetele lui imprejurul lor. I-a strans usor, facand-o pe Codruta sa geama si sa isi arcuiasca spatele in timp ce isi presa movilele ei ferme nerabdatoare direct in palmele lui. Ea si-a muscat buzele in timp ce fiori salbatici puneau stapanire pe tot trupul ei.
“Ohhhhhhh, ce placut e, iubitule! Dar vreau mai mult!” a gemut ea. “Suge-i, te rog!... oooooooohhh… linge-i… suge-i!”
Nicolae s-a aplecat si si-a infasurat buzele imprejurul unuia din sanii Codrutei, sugand puternic la sfarcul ei intarit si care pulsa ca o mica erectie, facand-o pe excitata adolescenta sa suspine si sa se zvarcoleasca in extaz. Transferand gura lui infierbantata la celalalt san, Nicolae a supt si la acesta pana cand era intr-un stadiu similar de excitatie. Fiori intensi si pulsanzi se fugareau prin salele ei in timp ce degetele ei tachinau si frecau la clitorisul ei in acelasi timp cu suctiunea lui Nicolae.
“Ooohhh… oooohhhhhh… numai rezist!” a soptit ea. “… gura ta e asa de minunata!” In timp ce el sugea sanii ei, Codruta continua sa se futa repede cu degetele printre labile ei zemoase si freca penisul lui in acelasi timp. Totul era asa placut incat in curand fundul ei ferm a inceput sa se agite si zvarcoleasca direct pe iarba. “Ooooooohhhh… iarba…” a exclamat ea subit. “Ma gadile!”
“Unde… scumpo… unde?” a intrebat Nicolae, ridicand gura lui de la sanii ei delicati.
La inceput focoasa bruneta a incercat sa nu foloseasca cuvinte pe care nu prea avea obiceiul sa le foloseasca pentru ca nu vroia ca parintii sau profesorii sa o auda, cuvinte care lumea zicea ca sunt obscene si vulgare. Dar cand Nicolae le folosea, pur si simplu o excita, si pe masura ce excitatia ei crestea, inhibitile ei se evaporau tot mai rapid.
“Pizda mea!” a chicotit ea. “Iarba gadile direct pe pizda mea!”
“Ohhhh, scumpo, nu te credeam asa de vulgara!” a ranjit Nicolae, sarutand-o direct pe buzele ei suave si inrosite de la sarutul anterior. “Poti sa le folosesti cum vrei, eu nu te opresc!”
“Oh, iubitule, ce te vreau! Ma infierbant asa de tare cand vorbesti obscen cu mine!”
“Si eu, iubito!” a zis Nicolae. “Vrei sa te sarut direct intre picioare?... cred ca esti mai mult decat pregatita…”
“Mmmmmmmmm… daaa… daaaaaaa… saruta-ma… iubitule… saruta pizda mea… sarut-o bine de tot!”
Nicolae si-a aplecat capul direct intre coapsele focoasei brunete si le-a desfacut iarasi larg de tot. Si-a aruncat privirea la crepatura orificiului ei vaginal. Era asa de frumoasa, asa cum doar o pasarica speciala era, labi stramte si care cu siguranta vor fi un inel perfect imprejurul penisului lui monstruos. Cu un suspin de placere, Nicolae privea umezeala ei copioasa care se prelingea vizibil afara din crepatura pasaricii ei. Deabia astepta sa o linga si sa o guste!
Surprinzator, Codruta nu simtea nici o rusine in timp ce statea cu picioarele desfacute acolo asa de obscen. Ochii lui Nicolae pareau sa aiba un efect care nu se astepta niciodata focoasa bruneta sa il simta, se excita tot mai tare. Ea se tinea de umerii lui in timp ce Nicolae s-a aplecat si mai mult si a atins buzele lui de pasarica ei cutremuranda. Codruta a gemut in timp ce Nicolae a tras deoparte si alta labile ei stramte si si-a scufundat limba lui intarita cat de adanc a putut in pasarica ei fierbinte si zemoasa.
“Ooooooohhhhh! Wooowwwwwww! Ohhhh! Uhhhhhh… limba ta… e… ummmm… asa de… minunata…” a gemut ea, relaxandu-se inapoi in iarba, soldurile ei zvelte zvarcolindu-se neajutorate in timp ce Nicolae lingea si sugea afara crema aceia delicioasa din pasarica ei.
Simturile ei au inceput sa pluteasca si mintea ei sa tresara cu fantezii foarte indecente in timp ce limba lui lunga sfichiuia si o trimitea intr-o lume de placere nemaintalnita. Gura lui pe pasarica ei fierbinta era cea mai excitanta si sexy senzatie care a simtit-o vreodata focoasa bruneta, si in curand, drept raspuns la atentile lui lingvistice, pasarica ei stramta a inceput sa il recompenseze cu o inundatie veritabila de crema delicioasa.
Nicolae a inceput sa suga tot mai lacom, parca un aspirator era gura lui, si tragea stropii ei direct in gura lui ca si cum viata depindea de asta. Avea un gust asa de minunat. Mereu i-a placut gustul unei pasarici, si comparata cu altele, avea o flavoare de care se putea indragosti foarte usor. Sucurile ei deveneau ca mierea de albina in gura lui, si Nicolae sugea afara fiecare strop care se prelingea dea colo. El era foarte vag constient de sunetele pe care ea le scotea… si erau in principal gemetele si gafaielile unei adolescente care experimenta placerea adevarata pentru prima data, o adolescenta care era pe cale sa cunoasca o noua lume de placere si extaz. Pofta si fiori extremi se fugareau prin tot trupul Codrutei in timp ce simtea cum degetele lui Nicolae au inceput sa se frece gentil direct la intrarea in anusul ei.
“Ohhhhhhh… ce placut e… iubitule!” a plans ea de placere. “Freaca fundu meu!”
Nicolae vroia sa isi plonjeze degetul in fundul ei stramt si sa o futa acolo in acelasi timp ce limba lui futea pasarica ei excitata, dar in ciuda invitatiei ei clare sa faca orice cu ea, asta s-ar dovedi prea mult pentru moment, asa ca mai bine sa lase aceasta placere pentru alta data, daca va mai fi ceva vreodata. Asa ca a continuat atacul lui salbatic asupra pasaricii ei, impingand gura lui puternic in caldura ei vulcanica si umeda. Intinzandu-se sub ea, Nicolae a cupat fesele fundului ei ferm, impingand pubisul larg deschis direct in fata lui, ingropand gura si nasul lui direct in vulva ei zemoasa si pulCodruta. Codruta parca era in flacari de la aceasta futaia excuizita care limba lui Nicolae ii dadea, si apoi cand se fugarea asa de excitant peste clitorisul ei. Ea era plina si salbatica de pofte si nevoi, agitandu-se intr-o frenezie, in timp ce senzatii nemaintalnite se fugareau prin tot trupul ei, conducand-o pe focoasa bruneta direct si fara nici o frana inspre un climax ravasitor.
“Ohhhhhh… numai rezist!” a tipat ea. “Uhhhhhhh… ooooo… saaaaa… oooohhhhh… se intampla… arhhhhhhhhhh… mmmmmmmmm… mmmmmaaaahh!”
Nicolae a simtit ca aceasta focoasa bruneta era asa de inexperimentata sexual incat vocabularul ei nu prea continea cuvinte care sa descrie ceea ce se intampla cu ea. Dar nu prea ii pasa pentru ca tonul vocii ei si felul cum gemea incontrolabil, si asta i-a zis lui Nicolae exact ceea ce vroia sa stie. Ea era pe cale sa aiba un orgasm. El era foarte sigur de asta. Buzele lui rodeau nemiloase la clitorisul ei pulsand, sugand acel nod intarit ca un aspirator in gura lui. In cateva momente ea se agita si zvarcolea si cutremura, trupul ei tonifiat se arcuia ca un arc, ondulandu-se salbatic sub gura lui. Pe masura ce se apropia tot mai mult de culme, Codruta s-a prins de ceafa lui Nicolae cu amandoua maini si a impins chipul lui direct in pelvisul ei, rotind soldurile ei parca intr-o euforie si parca intr-o incercare disperata sa aduca fiecare colt al pasaricii ei involburate in contact cu gura lui slurpainda.
Si focoasa bruneta exploda… exploda ca si cum nu a mai facut-o niciodata, explodand asa de intens si ravasitor pentru prima data. Ea era in intregime in alta lume si nu ii mai pasa de nimeni si nimic din prejurul ei, concentrandu-se doar sa maximizeze intensa placere care buzele si limba acestui necunoscut genera in pasarica ei pulCodruta. Nicolae lingea si sugea lacom toate sucurile care se prelingeau afara din ea, gura lui fara nici o mila nu lasa nimic in urma, dar apoi, pe masura ce spasmurile ei se domoleau, si-a ridicat buzele de acolo si toate sucurile ei delicioasa au trecut dincolo de buzele lui.
Apoi si-a ridicat capul de acolo si a luat penisul lui in mana stanga, pompand organul lui urias in timp ce ingenunchia intre coapsele ei zvelte. Si-a aruncat privirea in jos la focoasa bruneta care inca era in ghiarele placerii, un afterglow superb pe tot trupul si chipul ei. Chiar ca era o frumusete, naturala, nu conta cum arata, avea o sclipire dinaceia care iubea sa vada la o fata. Si apoi, avea un trup asa de frumos proportionat, niste sani superbi, un fund minunat, picioare atletice, abdomen plat.
Privea trupul ei pentru clipe lungi cum se mai cutremura acolo pe iarba aceia. Picioarele ei inca mai erau intinse foarte obscen in fata lui, exact asa cum iubea sa vada o frumusete ca ea. Nicolae isi pompa o mana ferm in sus si in jos pe penisul lui in timp ce a lasat ca privirea lui sa calatoreasca mai jos pe trupul ei incepand de la sanii ei, niste semisfere aproape perfecte pana la pasarica ei. Dupa clipe lungi, Codruta si-a revenit din transa postorgasmica si si-a deschis ochii. Primul lucru care l-a vazut era penisul urias si erect al acestui necunoscut, si privea cu niste ochi largi in timp ce pumnul lui se misca ferm in sus si in jos pe formidabila lui unealta…
“Ohhhhhh… pula ta e asa de uriasa… mult mai uriasa ca a iubitului meu…” a murmurat ea, ridicandu-se in coate pentru a privi mai bine. Nicolae a observat o privire de alarma trecand peste trasaturile ei frumoase in timp ce Codruta a observat cat de urias era organului lui cu adevarat, parca pentru prima data.
“Nu te grabi, iubire! Odata ce e in tine, o sa iubesti fiecare cm!”
“Dar nu intra niciodata in pizda mea!” s-a plans ea.
Nicolae stia foarte bine ca va intra, si pe urma pasarica ei va fi la fel de stramta ca inainte sa o futa. Deasemenea stia ca isi pierdea vremea incercand sa o convinga. Va trebui sa o excite asa de tare incat ea pur si simplu sa il roage sa o futa, apoi poate isi va plonja fiecare cm adanc in pasarica ei stramta si sa o futa pana cand vedea stele verzi. Asa ca s-a asezat langa ea si a rotit-o intr-o parte, inspre el.
“Nu trebe sa ne futem, daca nu vrei!” a soptit el, fugarind mainile lui peste abdomenul ei, dezmierdand fesele ei atletice si ciupind usor sfarcurile ei.
“Nu trebe?” a intrebat Codruta surprinsa.
Acesta era unul dintre lucrurile care il vroiau baietii din partea ei. Binenteles, unii cu care a iesit au simtit-o cand erau la film, sau in masina, sau acasa la ea, sau la ei, dar iubitul ei actual era singuru care l-a lasat sa o futa. Nici ea nu stia cum de a rezistat pana dupa ce a facut nouasprezece ani sa o faca prima data. Prima data a fost cu actualul ei prieten. Erau impreuna de vreo cateva luni bune, din vara anului trecut parca. Era drept, prima data cand au facut-o a fost cam dureros si pana cand el a terminat, ea deja incepea sa simta cum ceva placut se construia in interiorul pasaricii ei. A frustrat-o atunci prima data, si dupa ce a ajuns acasa s-a masturbat pana cand a ajuns la un orgasm placut. Asa ca l-a lasat sa o futa iarasi… si iarasi… si iarasi… si iarasi… cateodata ajungea la orgasm cu el… cateodata trebuia sa ajunga acasa si sa intre in asternut si sa se frece pana cand lesina de placere. Dar de la un timp pur si simplu parca vroia doar ca el sa termine. Se intelegeau cat de cat bine, se distrau bine, dupa parerea ei. Singura problema era asta cu orgasmele, cel putin dupa parerea ei. La fel si astazi, au venit in poienita asta pentru ca au mai fost aici, si au facut ce stiau sa ajunga la o indeplinire orgasmica, amandoi daca puteau. Dar iarasi… imediat ce a inceput sa simta ceva… iubitul ei a ejaculat in ea si apoi s-a rotit de pe ea. I-a cerut sa mai incerce iarasi, dar el s-a enervat si a plecat. S-au certat si cam pe atunci a aparut acest necunoscut. Si woooow, inca nici nu si-a bagat monstrul acela in pasarica ei si deja a avut un orgasm mult mai intens si mai placut ca niciodata pana acum, chiar si acelea avute prin masturbare.
“Ti-a placut cand ti-am supt pizda, Codruta?” a intrebat Nicolae, punandu-si mana pe movila neteda a pubisului ei.
“Oh, daaaaa… daaaaa… euuu… ummmmmmmm… ohhhh…” a gemut ea in timp ce degetul lui mijlociu iarasi a alunecat intre labile umede ale pasaricii ei si a inceput sa maseze clitorisul ei. Cum naiba se face ca un tip care era de anii ei, avea o experienta asa de vasta in ale sexului. Printre cele aproape zece relatii care le-a avut pana acum, nici unul nu a facut ce a facut acest tip cu ea.
“Care-i faza cu relatia asta a ta? Futai in padure?” a tachinat el.
“Ohh, nu prea, doar nu am gasit un loc…” a raspuns ea. “Si cred ca tata m-ar omora daca ar afla ca fac asa ceva!”
“Sincer… nu prea imi vine sa cred… in special dupa cat de bine areti… te credeam mult mai… curvustina…” a ranjit Nicolae, insurubandu-si degetul adanc in pasarica ei, presand degetul mare puternic de clitorisul ei.
“Uhhhhhh… mmmmmmmmm… daaaaa… oooohhh… fuck… imi placeeeee… multtttttttt… dar tata e cam sarit de pe fix… uuuuuhhhhmmmm… si n-am chef sa imi taie… sponsorizarea…”
“Ma gandeam eu…” a respirat Nicolae, mentinand actiunea degetului lui asupra pasaricii foarte lacome de satisfactie. “Ti-a supt vreodata iubi pasarica asa ca mine. Pun pariu ca nici gand de asa ceva… si o vroiai demult asta… voi femeile o vreti mult de tot…”
“Vrei sa zici ca… toate fetele o vor?” a intrebat focoasa bruneta nevenindu-i sa creada. A tresarit imprejurul salelor ei la acest gand, si muschii pasaricii ei s-au strans si relaxat imprejurul degetului adanc infipt in pasarica ei.
“Toate care le-am intalnit… ohhhhhh… Codruta… daca te cunosteam de mai demult si stiam ce bucata fierbinte esti… cred ca nu ieseam afara din pasarica ta cu orele… si te futeam… si sugeam… si lingeam… cu fiecare ocazie care o aveam…” a soptit Nicolae, stragand movila sanului ei cu una din maini in timp ce cealalta dezmierda crepatura ei alunecoasa si deschisa.
“Ohhhhh… doar daca te cunosteam…” a gemut Codruta, impingand pasarica ei in degetele lui.
“Si ai supt vreodata pula?” a ranjit el.
Imaginea acelui penis alunecand intre buzele ei o infierbantau iarasi aproape la fel ca degetele care erau in vulcanul ei. Pasarica ei se umplea iarasi cu sucuri si acea ...



    Login