Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 38
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2848 ori - Nota 5.00 (2 voturi)
Capitolul 47

12 iulie 2005 - marti

Astazi a fost poate una dintre cele mai toride zile si singurul lucru care vroiau sa il faca cand au ajuns acasa era sa se arunce in piscina. Vroiau asa de mult sa se racoreasca in piscina incat nu au mai avut rabdare sa urce pana in camerele lor si sa se schimbe. Cum au intrat inauntru, incepand de pe hol au lasat un rau cu hainele lor.
“Aoleu… ce cald e fratioare… nu mai rezist…”
“Mie imi zici…”
Erau asa de nerabdatori sa inoate in pielea goala, incat practic nu se mai puteau retine, si mai ales pentru ce cu siguranta va urma. “Ultimu in apa e un ou stricat, sau cum zic americanii!”
Nicolae si-a dat jos camasa de pe el, aruncand-o pe undeva. Pieptul si picioarele lui musculoase erau foarte frumos bronzate, o priveliste foarte placuta pentru superba blonda cu ochi albastri. Mai avea pe el doar niste boxeri negrii pe care deobicei ii purta in loc de chiloti. Parca erau prea mici pentru el, mulandu-se foarte excitant pe trupul lui. Si apoi etalau foarte frumos echipamentul acela care il avea in pantaloni si care a facut-o de atatea ori sa explodeze in cele mai senzationale orgasme ale vietii ei. Lui Nicolae ii placea sa etaleze ceea ce are in dotare, sau era complet inconstient de ce face, dar dupa cum il stia era cu siguranta prima varianta.
Erau deja pe marginea piscinei. Spatele lui era intors inspre ea. Si-a alunecat boxerii in jos, aplecandu-se in fata sa faca asta. Aproape ca sa impiedicat din cauza entuziasmului de a intra in apa.
Fesele lui musculoase erau foarte ferme si foarte frumos conturate. S-a intors cu fata inspre ea in toata splendoarea lui nuda. Penisul lui atarna in jos. Bilele lui la fel de impresionante. Avea un trup asa de bine facut incat a facut-o pe Diana sa isi retina respiratia. A simtit cum deja incepe sa se umezeasca intre picioare.
“Deci?” a intrebat el, mainile pe soldurile lui. Stia ca o excita pe superba lui sora. Ea putea sa isi dea seama dupa atitudinea lui increzuta si pozitia in care statea. Diana nu putea sa isi dezlipeasca ochii de la trupul lui. El a pasit inspre ea.
“Vrei sa te dezbrac eu pe tine?” a intrebat el vicleneste.
“Da” a murmurat Diana, ochii ei atintiti asupra penisului lui. Se simtea ca si atunci cand a fost pentru prima data nud in compania lui Emil. Se simtea putin sfioasa, dar era foarte excitata. Si apoi, stia ca si ea il excita in aceasi masura pe el. Degetele lui erau foarte ferme cand au alunecat camasa in jos de pe umerii ei. Apoi a tras in jos fusta costumului bussiness care il purta pana acuma. Mai avea pe ea doar niste chiloti albi foarte sexxy si un sutien pe masura.
A desfacut clema care tinea sutienul pe ea. Sanii ei magnifici erau etalati pentru privirea lui si nu a putut sa reziste fara sa le dea cate un sarut la amandoi, pentru un moment sugand sfarcurile ei.
Picioarele ei deja incepeau sa se inmoaie. Si-a inchis ochii si a gemut usor. A simtit degetele lui fugarindu-se peste elasticul chilotilor ei. A ingenunchiat si a tras materialul acela foarte sexxy in jos peste coapsele ei tonifiate, apoi peste pulpele ei, pana cand erau imprejurul glezenelor ei. Ea a pasit afara din ei si si-a desfacut putin picioarele si el repede si-a ingropat gura in movila ei neteda. A gustat sexul ei si a simtit cum penisul lui deja incepea sa se intareasca.
“Hai sa facem dragoste” a suspinat Diana. “Aici!”
“Pe betonu asta?” a intrebat el, uitandu-se in sus, mainile lui in jurul feselor ei.
“De ce nu. Gardu are vreo trei metri si nimeni nu ne vede aici.”
Nicolae s-a cutremurat, ochii lui sclipind din cauza anticiparii. “Dupa cum ai zis, de ce nu?” El a tras-o in jos pana cand era in genunchi si ea si apoi s-au imbratisat. Si-a presat penisul in movila ei si ea a simtit cum deja incepe sa se ingroase, ca un sarpe care dezmierda pielea ei. Fiori treceau in sus si in jos pe spinarea ei.
El a gemut, obrajii lui odihnindu-se pe umarul ei, in timp ce ea s-a intins in jos si a pus stapinire pe erectia lui. Era asa de groasa si de lunga! A inceput sa o maseze cu o mana, cealalta cupand si dezmierdand testiculele lui pline.
“Imi place cand ma ti de bile” a murmurat el, limba lui disparand intre buzele ei fierbinti. Sanii ei fermi si rotunzi s-au turtit de pectoralii lui in timp ce limbile lor dansau intr-un sarut frantuzesc foarte focos, pumnul ei miscandu-se in sus si in jos pe toata lungimea lui, incet si usor, simtind fiercare cm din acel monstru.
El a inceput sa isi roteasca soldurile, futand penisul lui in pumnul ei ca si cum ar fi o pasarica. Si-a lasat capul in jos si a luat sanul ei stang in gura lui, sugandu-l nerabdator la sfarcul ei intarit.
Fiori de placere s-au intins prin tot trupul ei.
“O sa explodez daca continui sa faci asta” a zis el.
“Stiu” a raspuns ea, vocea ei foarte joasa, aproape un soptit.
“Toata samanta aia se risipeste” a glumit el, vocea lui devenind mai excitata.
“Va fi mai multa!”
Pe trupurile amanduora incepeau sa apara picuri de transpiratie. Trupul lui deja incepea sa sclipeasca. A inceput sa il maseze mai puternic, pumnul ei fugarindu-se peste toata lungimea lui. Ea a simtit cum unealta lui devine mai tare, facand presiunea din penisul lui sa creasca cu fiecare pompare.
Nicolae vroia sa o futa rau de tot, dar ceea ce facea acum era al naibii de excitant. El s-a lasat complet dus de val, miscandu-se inainte si inapoi in genunchi, simtind nisipul moale sub picioarele lui.
“Mai tare!” a indemnat Nicolae. “Pompeaza-ma mai tare, mai repede!”
Amandoua mainile lui erau pe sanii ei, strangand si dezmierdand acei pepeni moi, sfarcurile ei intarite facand gauri in palmele lui.
Mana ei a eliberat penisul lui si a inceput sa dezmierde pubisul si abdomenul lui, bucurandu-se foarte mult de fermitatea lui, apoi in sus pe pectoralii lui si apoi iarasi in jos peste abdomenul lui, pe coapsele lui, masand bilele lui, ridicandu-le, simtind cum samanta lui le dadea greutate.
Nicolae deja incepea sa se lase dus de val. Mainile lui se fugareau peste tot trupul ei atletic.
“Maseaza-ma” a repetat el. “Surioara… nu te opri… vreau sa te fut asa de mult… vreau sa te fut… pompeaza-ma… pompeaza-ma…”
Mana ei s-a intors inapoi pe penisul lui. El s-a aplecat inspre ea, punand capul pe umarul ei. Nu putea sa mai faca nimica doar sa se lase condus de mainile ei inspre orice vroia ea sa faca cu monstrul lui.
Degetele ei stiau exact unde si ce sa ascunda, unde sa dezmiarda, cand sa faca pauza si cand sa inceapa iarasi. Stia orice trebuia sa faca ca penisul lui monstru sa devina o bara care sa poata fute pasarica ei pana cand o faceau sa vada stele verzi.
El gemea excitat, simtind cum soarele fierbinte batea jos pe spatele lui peste ramurile copacilor care inconjurau curtea din spate a vilei Dianei si practic nu lasau ochi indiscreti sa priveasca aici.
“Esti jucaria mea, fratioare” a murmurat Diana. Trupul lui incepea sa reactioneze instinctiv la ceea ce facea ea cu mainile acolo jos.
Pumnul ei a devenit doar o umbra pe penisul lui tare ca piatra. Si ea, a inceput sa respire mai greoi, ca si cum el ar fi dezmierdat pasarica ei. Doar faptul ca il pompa in felul asta era parca indeajuns sa cremeze acolo pe loc.
“Oh, wooow, oh, wooow, ohhhhh woooow!” a murmurat el. “Wooow, surioara, asa de bine e ca aproape explodez daca nu te opresti!”
“Iti place, asa e, iubitule?” a soptit ea in urechea lui, muscandu-l usor de lobul urechii. “Vrei sa ma futi acu, fratioare?”
“Nici nu sti cat de mult, surioara!”
Pumnul ei se misca acum mai incet pe unealta lui. El a suspinat usor si si-a ridicat capul de pe umarul ei. Ochii lui s-au deschis si aveau in ei privirea aceia de o pofta nebuneasca dupa trupul ei atletic.
Fara nici un cuvant, ca si cum ar comunica telepatic gandurile lor, trupurile lor automat s-au mutat intr-un 69, el fiind deasupra ei. El nerabdator a deschis picioarele ei si limba lui repede a facut contact cu clitorisul ei intarit.
Ea a alunecat unealta lui tare in gura ei si a inceput sa il suga, gustand presperma lui si respiratia lui fiind fierbinte pe monstruozitatea lui.
Nicolae gusta la greu aroma excitanta a pasaricii Dianei. A simtit cum peretii gaurii ei si labile ei se cutremurau in timp ce lingea vulva ei, labia ei, limba lui intrand adanc intre picioarele ei, dincolo de clitorisul ei, buzele lui presate puternic de pielea ei.
O sugea puternic fara sa faca nici o pauza pentru o gura de aer, limba lui sfichiuindu-se dealungul despicaturii ei rosii, lapaind in gura crema ei gustoasa, inghitind-o cat de repede pasarica ei o producea. Fundul lui se unduia usor in timp ce ea sugea puternic penisul lui, facandu-l sa devina si mai tare si sa se furnice si mai puternic.
Diana era foarte excitata. Atingerea lui, felul expert cum ii lingea si sugea pasarica, penisul acela monstru care era adanc infipt in gatul ei, in scurt timp au facut-o sa ajunga la un orgasm foarte intens si placut. Limba lui lapaia asa de placut la clitorisul ei, insuruband varful in jurul nodului acela tare, facand-o sa scheune de placere.
Apoi, dupa ce acel orgasm a inceput sa se domoleasca, a inceput sa se concentreze doar asupra capului acela umflat, limba ei facand cercuri in jurul parti inferioare a lui, in timp ce buzele ei erau ca doua ventuze, tragand presperma lui afara din bilele lui.
Trupurile lor acum erau imbibate cu picuri de transpiratie, destul de alunecosi.
A trecut ceva timp pana cand intr-un final penisul a inceput sa tresara in gatul ei, semn clar ca el era destul de aproape de un climax.
Ca si cum s-ar lupta cu timpul si cu faptul ca Nicolae era constient ca numai avea decat moment pana sa ejaculeze, el a facut tot ce a putut sa stimuleze clitorisul Dianei. Il ciupea si insuruba cu degetul mare si aratator, sugandu-l puternic si furios. Il dezmierda usor si cu dintii.
Si in curand a atins scopul. Diana si-a inclestat dintii, controland nevoia sa scoata un tipat puternic dintre buzele ei. Ea explodat si a fost unul din cele mai intense orgasme ale vietii ei. Valuri de placere se fugareau prin tot trupul ei.
Exact cand placerea ei incepea sa se micsoreze, si-a continuat atacul ei neobosit asupra monstrului fratelui ei. El a atins climaxul lui, samanta lui umpland gura ei. A inghitit si a inghitit pana cand aproape ca s-a inecat.
Ea a gemut imprejurul monstrului lui, savurand acel penis si senzatile fantastice pe care i le dadea. A supt toata crema afara din unealta lui, tinandu-se cu amandoua maini puternic de el, miscand pumnii ei in sus si in jos in timp ce continua sa il suga lacoma.
Cand intr-un final el a terminat eruptia lui, ea a lasat penisul lui sa alunece dintre buzele ei. Si-a fugarit limba peste dintii si gingile si buzele ei, prizand tot restul spermei si inghitind-o lacom. Stateau acolo pe spate pe betonul care imprejmuia piscina, gafaind si incercand sa isi readuca respiratile la normal.
“N-ar strica baia aia cam acu” a zis ea dupa un timp.
El a ranjit. “Bine zici!”
Amandoi s-au ridicat in picioare si Diana s-a intins ca o pisica dupa un somn relaxant, Nicolae urmand-o indeaproape. In loc sa se simta obositi, amandoi se simteau foarte relaxati. Venind inspre ea pe la spate, Nicolae jucaus a impins-o pe sora lui in apa piscinei.
“Drace ce esti!” a tipat ea cand capul ei a aparut deasupra apei.
“E minunata!” a zis el in felul lui glumet de a vorbi. Diana a ras, simtindu-se minunat in apa calduta a piscinei, doar plutind pe acolo.
Nicolae a intrupt trenul gandurilor ei cand a prins amandoua picioarele ei de sub apa si a tras-o in jos.
Cand au iesit la suprafata pentru aer, el a zis “Ma gandesc daca ar fi posibil sa ne futem sub apa?”
“Nu te saturi, asa e?” a intrebat ea, zambind smechereste.
“De tine niciodata! Hai sa incercam. Sunt gata pentru o tura!” El a ras la privirea nedumerita de pe chipul ei. “Vrei sa zici ca nu ai observat pula mea chiar acu?”
Ea s-a intins in jos in apa si a observat cat de tare era penisul lui monstru.
“Sa fiu…!” a zis ea nedumerita. “Inca tot nu sunt obisnuita sa te vad mereu tare…!”
“Nu ma pot abtine!” a chicotit el, fata lui radind parca la gandul ca in curand va fi scufundat adanc in ea.
Diana si-a scuturat capul si a zis. “Esti intradevar ceva…”
El a ridicat din umeri. “Se pare ca imi vine natural asta.”
“Uite alceva care vine natural.” Ea l-a prins de penis si au cazut inapoi in apa, Diana incercand sa isi inclesteze picioarele in jurul mijlocului lui pentru o partida chiar acolo in apa. Nu era usor. De fiecare data cand incerca, ea cadea inapoi in apa.
“Am o idee” a zis el.
“Surprinde-ma.”
“Hai mai bine in partea cealalta unde putem sta in picioare in apa. Eu ma sprijin cu spatele de peretele piscinei si tu iti infasori picioarele in jurul meu asa!” Idea a avut succes.
Nicolae s-a sprijinit cu spatele de marginea piscinei si Diana cu succes si-a infasurat picioarele in jurul mijlocului lui. El s-a intins cu mainile in jos cand ea s-a pozitionat si si-a inserat grosimea lui lunga in pasarica ei stramta. Era asa de placut.
“E un sentiment straniu!” a exclamat Diana.
“Nu e, asa e? Ma simt superb. Chiar alunecos!” Apa era foarte revigoranta si relaxanta, chiar calda de la soarele asta torid, in timp ce pasarica Dianei era fierbinte din cauza pasiunii.
Era destul de ciudat la inceput si de cateva ori penisul lui a alunecat de tot afara si au trebuit sa se repozitioneze, dar in timp amandoi au inceput sa se obisnuiasca si in curand plonja in ea cu o forta care ii lua respiratia Dianei.
Pasarica ei era stramta si alunecoasa de la sucurile ei. Gemea usor in urechea lui si toti cei douazecisicinci de cm alunecau in ea iar si iar si iar.
“Maica, maiculita, ce bine eeeeeeeeeeeee!” a gemut Diana. “Da… daa… daaaaaa… daaaaaa………mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!”
“Tine-ma mai tare. Strange-ti picioarele in jurul meu” o indemna Nicolae pe Diana, vocea lui ciudata din cauza emotilor.
Diana a facut ce a zis el, apa lapaind in jurul lor. Nicolae isi avea mainile infasurate in jurul mijlocului ei si Diana putea sa simta cum degetele lui framanta fesele ei in timp ce isi plonja trei sferturi d penis in ea.
Miscarile futai lor faceau mici valuri in apa in jurul lor, care auzeau cum se lovesc de marginile piscinei si in jurul lor. Fesele fundului lui se inclestau sub apa in timp ce se pregatea sa explodeze adanc in pasarica ei.
“Ohhhhhh, Nicolae, Nicolae, NICOLAEE!” a tipat Diana, un scancet puternic iesind din adancurile ei. A explodat, intregul ei trup zvarcolindu-se si unduindu-se in extaz.
“Viiiiin, surioara!” a gemut el. “Pot sa o simt… sunt aproape… ohhhhh, woooow, de ce nu ne-am futut asa pana acum… sunt asa de aproape… inca cateva pompari… uhhhh… uhhhh… da, da, da!”
“O simt, iubitule!” a murmurat Diana entuziasmata. “Pula ta devine asa de groasa… groasa… woooow… niciodata nu a fost asa de groasa in mine. Esti asa de adanc in mine… fute-ma ca si cum nu am mai fost fututa niciodata… te iubesc… te iubesc!”
“Asa de placut… al naibii de bine…”
“Mai mult… nu te opri acu… asa de bine in mine… woooow… numai rezist!”
“Acuma vine, surioara… esti pregatita? Pregatita pentru torentele mele?”
“Da! DA! Fiecare picatura!”
“AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!”
Diana se tinea puternic de Nicolae cand el a explodat, pornind inca un orgasm adanc in interiorul ei… si amandoi gemeau si suspinau extatic, trupurile lor cutremurandu-se din cauza senzatilor futai lor.
Diana s-a arcuit pe spate, dand capul pe spate, parul ei blond fluturand dintr-o parte in alta deasupra apei in timp ce capul ei se misca salbatic dintr-o parte in alta. Degetele lui Nicolae s-au inclestat puternic de fundul surorii lui, tinand-o puternic si stramt lipita de el, pubisurile lor erau asa de lipite incat nici un microb nu putea sa se strecoare printre ei.
Si-a golit samanta adanci in pasarica ei, labile ei inclestandu-se si relaxandu-se, parca sugand ca un aspirator adanc in ea. Amandoi gemeau de placere, mainile lor inclestandu-se unul de altul, lasand urme adanci in pielea celuilalt. Era o placere care amandoi o iubeau. Era parca ca si cum trupurile celor doi erau trecute printr-un curent continuu de electricitate. Val dupa val intens de fiori erotici treceau prin trupurile celor doi.
Trupurile lor reactionau instictiv in timp ce samanta lui umplea la maxim pasarica ei stramta, iesind in afara pe margini atunci cand labile ei se relaxau pentru a se inclesta puternic in secunda urmatoare. Practic numai incapea in ea, asa de multa era. Pentru ca erau in apa, aceasta se imprastia peste tot imprejurul lor.
Nicolae a scos un sunet gutural si adanc cand a explodat, ochii lui inchizandu-se puternic. Pieptul lui musculos s-a inclestat cand dintr-o data printr-un gest instictiv a tresarit si, prizand-o pe Diana puternic de fesele ei atletice, s-a dezlipit de peretele piscinei de care era lipit cu spatele si a trantit-o puternic de perete, exact unde a fost el mai devreme.
Si ce mult iubea cand exploda asa de adanc in ea, parca exploda in stomacul ei si apoi se imprastia peste tot. Cum curgea afara din Diana era asa de placut, rauletele de sperma erau foarte placute. Si apoi cand a trantit-o asa de puternic de perete, parca a vazut stele verzi, orgasmul ei parca facand-o aproape sa lesine.
Muschii pasaricii ei si labile ei sugeau puternic acel penis, scotand afara toata samanta din bilele lui. Il masa asa de frumos, incat parca erau o mie de mici degete. Nicolae a suspinat de placere cand inca un torent de sperma a explodat adanc in ea.
A mai plonjat inca odata in ea, de doua ori, trei ori, patru ori… Mai adanc si cat mai adanc intra, senzatile multiplicandu-se, devenind din ce in ce mai intense, cuprinzand trupurile lor. O futea asa de bine chiar si in aceste momente cand orgasmele lor erau in acelasi timp.
Diana si-a infasurat picioarele in jurul fundului lui, prinzandu-l ca pe o menghina, incercand sa mentina presiunea adanc in pasarica ei. Penisul lui tresarea furios adanc in ea, umpland-o inca odata la refuz cu torentele lui care parca nu se mai terminau. Diana avea orgasm multiplu, si nu se mai termina, si numai vroia sa se termine niciodata. Si-a incercuit si mainile in jurul gatului lui, tragandu-l puternic in pieptul ei, sanii si pectoralii lor zdrobindu-se unul de altul.
Instictiv se tineau unul de altul, gemand puternic, daca cineva i-ar fi auzit ar fi crezut ca este o incaierare intre fiarele padurii. Pentru ca numai putea sa faca pompari de intrare si iesire, Nicolae doar isi rotea fundul in toate directile, penisul lui miscandu-se peste tot in gaura ei stramta. Muschii ei se strangeau si relaxau in timp ce il tinea puternic in bratele ei, gura ei deschizandu-se si inchizandu-se la un moment dat intr-un extaz silentios.
Apoi, dupa aproape trei minute in care, dar care parca au durat o vesnicie, orgasmele ei multiple au inceput sa se micsoreze. Si era asa de adanc si de gros si de lung si de tare adanc in pasarica ei, incat practic numai stia pe ce lume este. Fiorii fugeau prin tot trupul ei, in sus si in jos pe coloana ei. A avut asa de multe orgasme, asa de frumoase si de placute incat tot ce mai putea sa faca acum e sa incerce sa ia o gura de aer, dar nu putea deloc, pentru ca numai stia. Erau niste senzatii greu de explicat oricum.
Intr-un final, picioarele si mainile ei au cazut moi ca niste bureti pe langa trupul lui, degetele de la picioare atingand parca pentru prima data baza piscinei. Si Nicolae s-a simtit asa de slabit incat nu se mai putea deloc sa se mentina in picioare, lipit acolo de focoasa lui sora. Climaxul lui l-a stors de toata energia. Doar cumva, picioarele lui s-au tensionat si practic si-a impins toata greutatea de trupul ei care in aceste momente era lipit de peretele piscinei, capul lui pe umarul ei, greutatea lui fiind asa de placuta pe trupul ei………
“Wooow… fratioare… wooow…” a reusit intr-un final sa murmure Diana in urechea lui, cand respiratia a reusit sa ii revina la normal, dupa clipe bune in care doar au stat acolo, imbratisati, trupurile lor lipite, aproape contopite unul de altul.
“Moama, surioara” a reusit sa ii raspunda Nicolae intr-un final cu un suspin de multumire. “Niciodata n-am avut unu asa de fain…”
Diana a chicotit. Penisul lui inca era tare ca piatra in adancurile ei. Si era o senzatie asa de placuta dupa orgasmul acela iesit din comun, dus la extrem, zi cum vrei. Si faptul ca inca era asa de tare in ea, era indeajuns sa vrea mai mult, mult mai mult.
Nicolae a inceput sa sarute pe gatul ei cremos, respiratia lui fierbinte lasand un rau de lava pana cand a ajuns cu buzele la buzele ei, apoi limba lui a intrat in gura ei. Au inceput un duel asa de pasional incat nu se mai saturau, si Diana raspundea cu asa de multa pasiune. Focul pasiunii se aprindea iarasi in ea, o pasiune care era la cote maxime, si nu se mai termina deloc.
Nicolae a inceput sa isi miste penisul in ea incet, trimitand penisul lui adanc in ea si apoi tragandul cativa cm inapoi si apoi iarasi inapoi in ea. Se ingropa in ea pana la baza, toti cei douazecisicinci de cm ai lui impreuna cu toata grosimea lui. Isi rotea fundul foarte incet, tragandu-l innapoi si apoi tot la doua, trei pompari incete, il plonja puternic adanc in ea, trimitandu-l ca o sulita intre coapsele ei atletice.
“Senzational” a gemut ea intr-un sfarsit, ochii ei dandu-se peste cap. “Ma futi… ma futi… asa… de… bine…”
A inceput sa o futa din ce in ce mai tare, pomparile lui ritmice si puternice, din ce in ce mai lungi cu fiecare pompare. Diana s-a intins cu mana sub el si a inceput sa dezmierde bilele lui. Erau asa de mari ca niste bile de golf in palma mainii ei. Moi si netede, pielea fara par putin zbarcita la atingere.
Nicolae a inceput sa se joace cu sanii ei, ciupind sfarcurile ei intre degetul mare si aratator, in timp ce penisul lui in mod repetat intra si iesea din ea. La inceput o futea de cateva ori, apoi se juca cu sanii ei, apoi iarasi se juca, apoi iarasi futea.
Diana simtea netezimea pubisurilor lor cand se plesneau unul de altul, facand abdomenul ei plat sa se furnice. Buzele lui erau fierbinti si umede pe sfarcurile ei cand le sugea, fiecare pe rand. Diana isi fugarea degetele peste fesele lui musculoase, simtind cum se incordeaza si relaxeaza cand intra si iesea din ea.
Apoi Diana si-a alunecat degetul ei mijlociu in crevasa care separa fesele fundului lui, presand la intrarea in anusul lui cutremurand cu o presiunea minima, tachinandu-l si excitandu-l
Nicolae a inceput sa se excite si mai tare, dar stia ca de data aceasta va rezista mult timp. A inceput sa o futa foarte puternic acum si Diana si-a incordat stransoarea picioarelor ei in jurul mijlocului lui. Picioarele lui erau foarte ferme pe podeaua piscinei. Apa dinprejurul lor se balanganea tot mai tare, practic facandu-se adevarate valuri care se loveau de marginile piscinei.
“Oh, fratioare, acuma vine inca unu, iubitule” a gemut Diana. “Pot sa o simt… pula ta e in mine… asa de lunga si de groasa… parca e un brad! Oooogghhhhhh… ma faci sa ma simt asa de bine! Esti cel mai grozav amant care l-am avut vreodata!... nu te opri… Nicolae… chipesul meu frate… ma futi… iara… iara… iara… da… daaaa… daaaaaaa… mai tare… mai repede!”
Nicolae o futea cu toata forta lui, gafaind dupa fiecare respiratie, transpiratia imbiband umerii si capul care inca mai erau afara din apa. Diana incepea sa se agite sub el iarasi, orgasmul ei construindu-se iarasi spre niste culmi mai inalte. Nicolae putea sa observe cutremurele adanc in pasarica ei, lucru clar ca iarasi se apropie unul mare de tot.
Orizontul si copacii si cerul au inceput iarasi sa se invarta. Nu putea sa se sature de monstrul acela gros, soarele parca se rotea peste. Si era asa de fierbinte acolo! Chiar daca briza palpaia foarte placut peste trupurile lor infierbantate, ii dadea Dianei o senzatie asa de placuta incat nu o putea explica. Parca erau singurii oameni de pe pamant si nimeni si nimic alceva numai exista.
De prima data cand au facut sex, Diana a stiut ca vor trebui sa isi tina relatia lor clandestina cel mai mare secret posibil. Nimeni nu trebuia sa stie. Mmmmmmm, era indeajuns doar sa se gandeasca, ca deja se umezea intre picioare, gandea Diana.
Nimeni nu trebuie nici macar sa suspecteze. Woooow, gandea Diana, orgasmele ei nu se mai terminau, si erau asa de placute, si niciodata nu vroia sa se mai desparta de aceasta placere, si nimeni alcineva nu trebuie sa afle, si trebuie cumva, cumva sa faca ceva ca astea sa nu se mai termine pe viitor. Erau ei apropiati, dar acest lucru i-a apropiat si mai tare, si pe viitor trebe gasita o modalitate… Dar gandurile astea au durat doar o clipa, pentru ca climaxul era asa de aproape.
“Nicolaeeeeeeeee!” Fiorii pasaricii ei au trecut iar si iar si iar prin ea. Oasele ei parca se topeau. Intregul ei trup parea sa se topeasca in apa si pe peretele piscinei si picurii de transpiratie. Ea putea sa simta capul acela urias si purpuriu cum se presa de clitorisul ei intarit, aducand cele mai placute senzatii posibile.
De cand a inceput sa faca sex cu el, Nicolae a inserat parca o noua viata in ea. Trupul lui inconjurat de apa, miscandu-se salbatic lipit de al ei, bagand penisul iar si iar si iar in ea, facand-o la un moment dat sa lacrimeze de placere. Orgasmul ei era asa de frumos! Si in acelasi timp asa de salbatic si de obscen si de placut, asa de dus la extrem.
Parca Nicolae gasea mici bule de placere ca niste mici bule de aer in interiorul ei, placere care se ridica fara nici o greutate in interiorul ei, facand parca trupul ei sa pluteasca pe o perna de aer. Placerea pe care o simtea in urma orgasmului numai putea fi exprimata in cuvinte!
Diana s-a inclestat de spatele lui, lasand urme de unghii adanc in pielea lui, tragand parca sange. Buricele degetelor urmau muschii coloanei lui vertebrale. Tipa pentru mila si sa o futa si mai tare. A explodat puternic odata, si apoi inca odata, si apoi inca odata, ca o mitraliera. Nu se mai oprea. Fiecare orgasm era mai intens ca celalalt dinainte. Niciodata nu a crezut ca trupul ei ii poate oferi asa de mult extaz!
Delira de placere!
“Fute-ma, dragule! Chiar bag-o in mine… iar… ohhhhh… maica… maiculita… te iubesc… te ador…ahhhhhhhhhh! Niciodata nu am explodat asa de tare in viata mea… pula ta… asa de mare… groasa… aluneca adanc… adanc… esti… minunat… fute… fute… FUTE-MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!”
“Asta fac… surioara… incerc sa te fut tare…” El deabia putea sa mai vorbeasca. Putea sa simta propria eruptie apropindu-se. Era ca un val urias care se intindea prin el. Se construia pana la o intensitate care parca il speria. Parca ii rupea penisul in doua!
“Stiu… armasarule… stiu… stiu…” Diana il futea inapoi furios, amandoi avand un ritm deja foarte bine stabilit si exersat la greu in ultimu timp, un ritm excitant si foarte rasplatitor care in curand in faceau pe amandoi sa se suie pe pereti.
“Pizda ta… asa de fierbinte… asa de fierbinte… ca o laba topita… pot sa simt cum pizda se prelinge in jos pe coapsele mele… e asa de placuta… pula mea e asa de mare… sunt si eu acolo iara… aproapeeee!”
Diana vroia sa forteze intregul lui trup in pasarica ei. Excitatia ei nu cunostea limite. Se agita si misca si rotea salbatic, mainile ei dansand in aer. Credea ca va lesina de placere. Placerea era acum nemasurabile. Orgasmele doar continuau si continuau si continuau, si nu se mai terminau, construindu-se si explodand, si iar si iar si iar!
Nicolae plonja in ea, insuruband erectia lui groasa adanc in pasarica, oricat era de posibil.
“Dragoste… dragoste…” gafaia Nicolae, parca nemaiputand sa respire.
“Nicolae… curvarule… armasaru meu drag… ohhhhh, woooooow! Numai rezist! E prea incredibil. Wooooow, e mult prea incredibil. Aggggggggrrrrrhhhhhh!” Lacrimile de placere au inceput sa curga din ochii ei, mainile ei peste tot trupul ei parca in acelasi timp.
O innebunea! Gandea Diana, totul rotindu-se in jurul ei, parca era in alta lume. A mai explodat inca odata. A plans dintr-o data ca el sa se opreasca. Apoi dupa nici un moment, l-a rugat sa o futa si mai tare, fara sa mai poata respira. “Fute-ma tare, repede, iar, iar, iar!”
Nicolae se lupta cu miscarile ei instinctive, incercand sa mentina spatele ei lipit de peretele piscinei. Niciodata nu a crezut ca sora lui poate fi asa de salbatica. Emotile se ridicau febril. Pubisul lui parca era in flacari. O ardea asa de puternic si o futea asa de tare incat numai stia pe ce lume e.
Apoi, Diana a facut ceva instinctiv.
In timp ce cu o mana ii strangea bilele, facandu-l sa geama si sa tipe ca o balerina, ea a desfacut fesele fundului lui cu cealalta mana si a presat degetul mijlociu puternic la anusul lui.
“SURIOARA! SURIOARA!” a tipat el in extaz.
Degetul ei a disparut cu o forta puternica in sus in gaura fundului lui. Varful se apasa fortat de prostata lui. Nicolae nu a stiut ce l-a lovit. A crezut ca inima lui s-a oprit.
Degetul ei intra si iesea in fundul lui, imitand miscarea unui penis mic. Apoi dintr-o data a intepenit. A plonjat puternic adanc in pasarica ei, strivind-o puternic de peretele piscinei sub forta lui. Dar aceasta nu a insemnat ca are un orgasm, ci practic orgasmul lui a fost oprit chiar in momentul cand era pe cale sa isi dea drumul la torentele lui groase si cremoase.
Acest plonjond adanc in ea, a scos tot aerul din plamanii ei, facand-o sa mai aiba inca un orgasm mai puternic ca toate la o lalta. Forta cu care o tinea lipita de perete, ii intesificau orgasmul de mii de ori. Miscarea rotativa a soldurilor ei faceau ca pubisul ei sa se miste sub pubisul lui fortat in perete, clitorisul ei frecandu-se delicios de el, grosimea penisului lui facand minuni asupra clitorisului ei ravasit de orgasme la care le-a pierdut numarul.
“Ahhhhhhh! Surioaraaaaaaaa! Ahhhhhhhhhhhhhhhhh!”
El a lacrimat in bratele ei, partea inferioara a trupului lui fiind intepenita, fundul lui apasat puternic in ea in timp ce ea se agita si cabra salbatic in ghiarele unui orgasm enorm. Faptul ca a fost asa de aproape de propriul lui orgasm si apoi oprirea subita, l-a facut sa se retina, si dupa cum era deja un obicei pentru ei, cand asta se intampla, va rezista mult timp. Diana parca plutea pe niste perne de aer. Dupa cat de puternic si salbatic sa cabrat sub el, puteau sapa o gaura in betonul peretelui de care era proptita asa de fortos.
Diana a continuat sa aiba un orgasm continuu clipe intregi, poate minute bune, intregul ei trup furnicandu-se din cap pana in varful picioarelor si mainilor. Ea putea sa simta fiecare cm al penisului lui urias, baza lui largind si mai puternic pasarica ei iar si iar si iar.
Gradual, forta apasarilor pubisului lui in ea a devenit mai slaba. Amandoi gafaiau ca dupa un maraton, respiratia lor ragusita si venind adanc din ei. Piepturile lor se miscau foarte puternic, respirand greoi.
“E… bine… pentru… tine…?” a gafait Nicolae.
Diana a deschis ochii si a zambit. “Mai… bine… ca… niciodata!”
“Te iubesc, surioara!” a zis el usor. Diana si-a fugarit palma mainilor peste spatele lui musculos, degetele ei fugarindu-se dealungul coloanei lui vertebrale peste tot pe unde stia ca ii place lui. Penisul lui era mai tare ca niciodata si se prelingea usor din el niste presperma. A cupat testiculele lui si le-a strans usor. El a gemut apreciativ.
“Inca esti tare?” a intrebat Diana, pe jumate glumind, ochii ei sclipind din cauza poftei reinoite in timp ce se fugareau peste pectoralii si bratele lui musculoase.
El doar a ras. “Inca cum!” S-au imbratisat, apoi s-au dezlipit de peretele pisciniei, limba lui alunecand umeda intre buzele ei, furnicandu-se dupa un sarut pasional.
S-au sarutat frantuzeste pentru minute bune, pelvisul ei inca infipt in pelvisul lui, picioarele ei plutind in apa pe langa el, picioarele lui inca ferme pe podeaua piscinei. penisul lui inca bine plasat si adanc in pasarica ei, mainile lui fugarindu-se peste sanii ei, in sus si in jos, intr-un final odihnindu-se pe fesele ei atletice. Ea gentil s-a presat inapoi in el, sanii ei lipindu-se de pectoralii lui foarte delicios. Picioarele ei erau inlantuite in jurul mijlocului lui.
Diana dezmierda foarte placut penisul lui cu muschii pasaricii ei, relaxandu-se si inclestandu-se, parca sugandu-l usor in ea. Era totusi de trei sferturi in ea, dar iarasi vroia mai mult in ea. Il vroia in intregime iarasi in ea.
“Iesi afara din piscina… acu e randu meu…” a zis Diana misterios. Nicolae a sarutat-o iarasi pe buze, limba lui intrind senzual intre buzele ei.
In curand au ajuns la treptele care ieseau afara din piscina si apoi au urcat mai sus pana cand erau iesiti de tot afara din apa. Diana si-a dus mainile in jurul gatului lui si, inca sarutandu-se pasional, l-a indemnat pana cand erau asezati pe beton, el dedesupt, ea calare pe el, si penisul lui adanc in pasarica ei. Nicolae s-a prins de sanii ei zgaltaitori si a inceput sa se joace cu ei, facand sfarcurile ei sa se intareasca. El a presat buricele degetelor in sanii ei fermi si rotunzi, facand-o pe Diana parca sa lesine de placere. Ea s-a intins la spatele ei si s-a prins de bilele lui incarcate si de baza penisului, simtind cum pulseaza sub delicatetea degetelor ei.
Si-a indoit picioarele ei atletice si le-a asezat comod in jurul soldurilor lui, a scos penisul lui afara din pasarica ei pana cand doar capul era acolo, apoi s-a lasat usor inapoi. Aceasta miscare foarte inceata o excita asa de tare incat aproape ca a avut un orgasm acolo pe loc. Penisul lui o penetra asa de placut, asa de frumos, asa de expert, iubea asta, il iubea… punct. Si era asa de gros si de lung…
Nicolae a gemut, miscandu-se putin sub ea, mainile lui alunecand in jos la coapsele ei. El a deschis ochii lui si privea cu excitatie si fascinatie cum penisul lui disparea intre picioarele ei pana cand ea statea pe coapsele lui superioare, intersectia pubisurilor lor fiind o imagine care nu o va uita de curand.
Nicolae numai putea sa zica nimica. Era mut. Tot ce el putea sa simta era caldura lichidului care era in pasarica ei, un amestec de sperma si suc din pasarica ei. Si apoi muschii pasaricii ei se strangeau si relaxau automat in jurul intregii lui lungimi si grosimi, indesand-o si mai adanc in ea.
“ASA… asa… de mareeeeeeeeeeee!” a suspinat Diana, ochii ei sclipind de placere. Si-a presat picioarele impreuna, construind presiune in interiorul vaginului ei in timp ce strangea erectia lui gigant. Era foarte stramta acum, aproape ca o menghina. Si lui Nicolae ii placea asa de mult!
Nicolae s-a intins la spatele ei sa maseze fesele fundului ei. Ea s-a ridicat de pe el si avea doar capul penisului in ea, restul lungimii lui sclipind in soare datorita sucurilor gustoase in care era imbibat, apoi s-a lasat iarasi in jos. El a gemut, capul lui rotindu-se dintr-o parte in alta pe nisip.
“Wwwwwwwwwwwwoooooooooooowwwwwwwwwww!” a respirat Nicolae.
In sus si in jos se misca superba blonda. Apoi isi rotea soldurile, fortand penisul lui sa intre in ea cu o miscare insurubata, excitand-o asa de tare incat Diana a simtit cum un orgasm incepea, intinzandu-se prin tot trupul ei ca valurile unui cutremur submarin.
“Nu te bucuri ca ai venit acasa odata cu mine azi?” a soptit Diana, fiori fugarindu-se in sus si in jos pe spinarea ei, facand-o sa se cutremure.
“DAAA!” Apoi Nicolae a chicotit. “Sti, niciodata n-am crezut ca sexul cu tine poate fi asa de intens si de placut, niciodata n-am visat ca voi fi cu tine, si cand m-am gandit, tot nu imi imaginam ca poate fi asa de placut.”
Diana nu s-a putut retine sa nu rada. Nicolae parea asa de adorabil cand radea. Niciodata nu il va lasa sa scape! Nici acum, mai ales dupa ce si cate au facut in ultimele saptamani si nu il va lasa in pace niciodata in viitor, nici atunci cand se va insura, daca va vrea asta dupa ce a gasit-o pe ea.. Si dupa cum il stie, nici el nu va renunta la ea. Orice se va intampla pe viitor, mereu vor gasi ocazii si momente si clipe in care vor fi doar ei impreuna.
“Te iubesc! Iubesc cum pizda ta e in jurul pulii mele!” a murmurat Nicolae, fugarind limba lui peste buzele lui uscate. “E asa de stramta… se potriveste la perfectie in jurul pulii mele… ohhhhhhh, surioara, e asa de placut!”
Diana numai putea scoate nici un cuvant. Ea doar suspina si murmura, mainile si picioarele ei amortind. Apoi a plans. A aruncat capul ei inapoi si s-a zdrobit puternic in jos, plesnindu-se de baza penisului lui. Nicolae a simtit o inundatie ale sucurilor ei cum curgeau in jos pe unealta lui si afara din pasarica ei ravasita, imbiband betonul de sub ei.
Orgasmul Dianei era ca si cum toate vanturile de pe pamant bateau prin tot trupul ei. Nicolae a prins-o de fesele fundului si a inceput sa o futa de dedesupt, arcuind soldurile ei dedesupt si trimitand penisul lui adanc in abdomenul ei plat si cu un six-pack feminin foarte bine definit si frumos. Nicolae putea sa simta senzatile familiare care incepeau in salele ei. Cutremurele si fiorii explodau si se miscau in sus si in jos pe toate lungimea penisului lui, ca mii de degete.
Diana a explodat, tinandu-si respiratia, si cand totul incepea sa se mai domoleasca, ea a inceput sa il futa iarasi, trupul ei miscandu-se intr-un ritm hipnotic, eliberand pe toata lungimea penisului lui o miriada de senzatii.
Nicolae devenea din ce in ce mai excitat pe masura ce si orgasmul lui incepea sa se contruiasca. El vroia sa o futa pe sora lui mereu, sa explodeze de o mie de ori, DE O MIE DE ORI!
Diana s-a aplecat peste el si s-au sarutat, in tot acest timp fundul ei miscandu-se in sus si in jos, in sus si in jos, penetrandu-se ritmic in acea coloana groasa si lunga de granit. A mai avut inca un orgasm, sucurile ei lubrificand penisul lui iarasi.
“Trimite-o adanc in mine” a tipat Diana, saltand in sus si in jos pe el, parul ei fluturand in toate directile. Diana putea sa vada dupa privirea salbatica de pe chipul tanarului ei frate ca si el era aproape sa trimita inca cateva torente groase de sperma adanc in pasarica ei.
“Fute-ma, iubitule!” gemea Diana. “Da-mi fiecare cm din pula ta!”
Si exact asta a facut scumpul ei frate.
Cu cat o futea mai mult pe Diana, cu atat ea vroia mai mult.
“Mai tare!” a tipat ea, un ranjet salbatic de placere pe chipul ei superb. Trupul ei se rotea frenetic. “Wooooow… mai mult… asta e… iubitule! Sti asa de bine ce imi place! Superb! Superb! Iar! Iar! Ohhhhh, maica maiculita!”
“Nu… mai… rezist… mult…” gafaia Nicolae.
“Trebuie! Inca putin! Simt alt orgasm cum vine! E aproape acolo, aproape… ohhhhh, iubitule… chiar ca ma futi acum!”
In curand au stabilit un ritm mutual si stimulant care in curand au facut-o pe Diana sa pluteasca din cauza placerii. A ajuns in curand la inca un orgasm si in cateva secunde un altul si altul si altul.
“FUTE-MAAAAAAAAAAAAAA!” a plans ea, trantindu-se puternic in jos si din ce in ce mai repede.
“VIIIIIIIIIIIIIIIIINNNN! VIIIIIIIIIIINNNNNNN!” a plans Nicolae.
Nicolae si-a acoperit chipul cu amandoua maini. Era prea mult pentru el. Bilele lui parca erau facute bucatele. Putea sa simta cum sperma se ridica in sus pe toata lungimea monstrului lui ca mercurul din termometre.
A incercat sa se ridice, degetele lui inclestandu-se de coapsele ei, dar Diana l-a impins inapoi in jos, o privire de histerie pe chipul ei transpirat.
Diana s-a trantit si ea jos pe el, rotind fundul ei, penisul lui atingea asa de adanc in ea incat putea aproape sa il guste in gura prin gat. Putea sa simta cum penisul lui se cutremura. Minute pareau sa fie o eternitate. Timpul aproape ca statea pe loc. Apoi dintr-o data, a mai plans inca odata, aproape innebunita din cauza senzatilor futai lor.
Diana a gemut ca un animal in calduri cand torentele lui fierbinti si groase de samanta au umplut pasarica ei la refuz, imbiband peretii ei interiori. Ea s-a cutremurat deasupra lui, strangand mainile lui, vrand sa experimenteze si sa faca contact cu fiecare cm din pielea lui infierbanta. Mainile ei erau dintr-o peste tot in acelasi timp.
A privit in jos la expresia de placere suprema de pe chipul lui. Niciodata nu s-a simtit asa de excitata in viata ei. Se misca in sus si in jos parca cu viteza luminii, mulgand unealta lui cu muschii pasaricii ei pana cand el se ruga de mila sa nu il mai stranga.
Dar Diana nu se putea opri. Coloana lui a devenit si mai groasa si mai groasa, samanta lui si mai fierbinte si la fel cum petardele explodau, la fel si placerea ei crestea si se intensifica prin tot trupul ei. Era un alt orgasm multiplu. Si la acesta a pierdut numarul, asa erau de multe!
Apoi, cand practic era aproape lesinata de placere, a cazut moale ca un burete pe el, sanii ei zdrobindu-se delicios de pectoralii lui, capul ei odihnindu-se senzual pe umarul lui. Amandoi gafaiau si suspinau ca dupa un maraton, trupurile lor transpirate lipite pe toata suprafata lor, din cap pana in picioare. Monstrul lui se odihnea semierect in pasarica ei, picioarele ei infasurate placut in jurul picioarelor lui.
“In sfarsit l-am facut sa numai fie erect” a murmurat Diana inteligibil, somnul punand stapanire pe trupul ei obosit imediat………

**********

Ceva timp mai tarziu, Diana s-a trezit foarte bine dispusa, mai ales ca se trezea in bratele iubitului ei, in bratele baiatului pentru care ar face orice, dar despre care nu poate sa zica nimic nimanui.
Cele aproape doua ore petrecute mai devreme facand dragoste si tot ce s-a intamplat intre ei pana acum, a revenit in memoria ei ca un flash back, facand pasarica ei sa se furnice iarasi. Oare chiar s-au intamplat cele cateva saptamani? se intreba ea. Dar binenteles ca s-au intamplat. Ce intrebare! De ce alceva ar fi langa iubitului ei, in pielea goala, pe beton, langa piscina, fara sa aiba nici cea mai mica grija despre nimica.
A lasat mana ei sa se fugareasca in jos peste trupul ei in timp ce scene din timpul partidei de dragoste de mai devreme se fugareau prin mintea ei ca un film erotic. Si-a deschis picioarele, fara sa vrea sa il trezeasca pe Nicolae, chiar daca amestecul de soare si umbra incalzea trupul ei si al fratelui foarte placut. Incet a inceput sa dezmierde vulva ei.
Nicolae era langa ea, trupul lui nud intins acolo pe beton langa ea, Diana trebuia doar sa il atinga. Apoi o idee i-a venit. Oare cat timp va putea sa ii stimuleze penisul fratelui ei si el sa nu se trezeasca.
Parea sa fie asa de linistit, asa de inocent atunci cand dormea. Vroia sa isi perie buzele de ale lui, sa simta netezimea lor cremoasa, dar in loc sa inceapa sa il sarute, a alunecat mai jos.
A murmurat de placere in timp ce a ochit trupul lui musculos. Statea acolo pe beton pe spate, penisul lui de jumate ascuns intre coapsele lui ca un sarpe lung si moale. Soarele flirtra prin coroana copacilor care inconjura curtea din spate in timp ce ea isi fugarea degetele prin pubisul lui. El a gemut usor si a murmurat ceva incompresibil. Diana se intreba daca el visa. Visa oare despre ea…
Alunecand un manunchi de par lung si blond in spatele urechii sa nu gadile abdomenul lui, Diana si-a fugarit limba in sus si in jos pe interiorul coapselor lui superioare, foarte aproape de sarpele acela monstru. Chiar si moale era foarte impresionant, bilele lui rotunde si pline.
Ai un trup asa de superb, a gandit ea, muscand buza ei superioara cand a simtit un fior trecand prin pasarica ei. Sfarcurile ei intarite au atins coapsele lui in timp ce a inceput sa lapaie in jurul pubisului lui.
Gentil, ea a ridicat penisul lui moale si a inceput sa il suga. S-a intins sub ea cu o mana si a inceput sa dezmierde clitorisul ei. Deja fiorii incepeau sa se construiasca in salele ei.
Il sugea incet, iubitor, simtind cum penisul lui incepea sa prinda muschi, crescand gradual mai gros si mai lung si mai tare, venele acelea groase umplandu-se de sange, pulsand de pofta.
Diana avea doua degete in interiorul pasaricii ei inundate, stand intr-o parte, coapsele ei inclestate puternic in jurul mainii ei, degetele ei ingropate adanc in gaura ei. Vroia sa planga afara placerea ei. Se simtea din ce in ce mai excitata!
Penisul lui sclipea cu saliva ei calda. A cupat bilele lui, apoi a lasat mana ei sa se odihneasca peste pubisul lui neted. Nu stia de cand sau care era faza, dar el se depila in zona pubiana si era neted ca pasarica ei. Chiar odata trebuia sa il intrebe care era faza.
Diana se futea cu degetele in timp ce sugea lacom la unealta lui uriasa. In curand era complet erecta in gura ei. Se tinea cu cealalta mana de baza penisului lui si lasa o dara de lava cu varful limbii ei in sus si in jos pe unealta lui, facand carari pe penisul lui asa de frumos sculptat.
Penisul lui a inceput sa tresara in mana ei si el a inceput sa geama usor, tresarind incet, capul lui s-a intors intr-o parte pe beton. Dar a ramas inca adormit. Diana era convinsa ca visa despre ea, ceea ce ii facea acum era convinsa ca intra in visele lui in aceste momente.
Iubea gustul acela dulce sarat al penisului lui. Fermitatea lui. Felul cum incepea sa tresara printre buzele ei inainte sa explodeze in torente care parca nu se mai terminau, ca un vulcan care avea un rezervor neterminat de sperma.
“MMMMMMMMMM!” a gemut Nicolae, ...



    Login