Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 37
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3981 ori - Nota 7.50 (4 voturi)
“Stiu! Stiu!” a gemut ea, uitandu-se in jos la el pentru prima data de cateva minute. “Sunt o curva inascuta! Stiu asta! Iubesc sa fut! Nu ma pot abtine! Iubesc sa fut si sa sug si sa iau pule in curu meu! Iubesc sperma! Sunt o curva! Stiu asta! Iubesc sperma! O iubesc in pizda, in gura, in cur, pe mine, pe fata mea, peste tot! nu ma satur! Niciodata nu o sa ma satur! Ohhhh, fuck!”
El a mai saltat odata in pubisul ei si pentru ultima data penisul lui a pulsat, s-a ingrosat si a mai tras un ultim torent de sperma. Si acest torent, la fel ca celelalte, s-a alaturat la restul amestecului care a spalat interiorul pasaricii ei, si apoi a inceput sa se prelinga iarasi in jos pe penisul lui. Ea era asa de plina de sperma si penis monstru ca abdomenul ei plat, in aceste momente era putin bombat, avand o burtica foarte sexy.
“Aoleu, ce curva! Ce curva! Ce curva!” a repetat el, miscarile soldurilor lui incetinindu-se intr-un final. Isi futea monstrul in ea cu usurinta si miscari lenese acuma ca bilele lui erau goale in sfarsit.
“Asa de bine! Asa de bine! Nu ma satur niciodata!” a soptit ea, placerea inca se mai intindea prin trupul ei. Ii va trebui multe minute sa coboare la normal dupa aceasta partida senzationala de sex.
“Nu-mi vine sa cred!” a gafait el, aruncandu-si privirea intr-un colt al camerei. “Nu-mi vine sa cred ca te-am spalat pe fata si pe pizda in dimineata asta! E minunat!”
Diana se legana lenes in poala lui, deasupra lui, incetinindu-si miscarile sa fie in acelasi ritm cu ale lui, lenese si fara nici o vlaga. Ea putea sa simta cum penisul lui in sfarsit a inceput sa se micsoreze in pasarica ei. Samanta lui care tocmai a depozitat-o adanc in abdomenul ei a inceput sa se prelinga afara ca un sirop. Si-a zdrobit sanii ei majestuosi pe fata lui, valea dintre ei fiind locul unde era nasul lui, si transpiratia lui a facut contact cu ce era pe sanii ei, un amestec de sperma si transpiratie si saliva.
“Deci… cand o sa incep?” a intrebat ea ranjind miseleste cu acea voce inocenta a ei, razuind un sfarc dealungul urechii lui. “Cand incep noul meu job?”
“Cred ca l-ai luat… dar inca nu sunt sigur… poate mai spre seara… acasa… ma mai convingi…”
“Cred ca e mai bine sa iti tin companie pana esti mai sigur!” a zambit ea fericita, conducand un sfarc inapoi in gura lui si stergand chipul ei de sperma si transpiratie cu sacoul care era aruncat pe masa in spatele ei. Apoi, a ridicat capul lui si l-a sarutat asa de focos incat l-a lasat fara respiratie……
Vreun sfert de ora mai tarziu, amandoi ieseau afara din biroul sefului lui Nicolae, dupa ce au sters toate urmele intalnirii lor furtunoase…………

Capitolul 46

11 iulie 2005 – luni

Era aproape de opt seara. Diana facea ceva ordine prin dulapurile cu haine din camera ei. La un moment dat, a gasit o pereche de pantaloni scurti care ii purta cand era prin generala si erau practic cu cateva numere mai mici decat purta in prezent. A gasit si un tricou galben care avea un 69 printat pe partea frontala care la fel parea cu doua numere mai mici. Cand i-a vazut, o idee traznita a inceput sa se formeze in capsorul ei pervers. Nu a rezistat sa nu chicoteasca ca o scolarita cand a vazut ce mici erau cela doua articole de imbracaminte.
S-a asezat in fata oglinzii mari din camera ei si le-a probat, punandu-le direct in fata ei. Apoi, inca ranjind miseleste, a alunecat repede afara din hainele care le purta, ramanand nuda si apoi a luat pe ea acei pantaloni scurti si tricoul, fara sa se mai oboseasca sa poarte lenjerie intima. Si apoi, cand si-a aruncat privirea in oglinda, ea nu a rezistat sa nu zambeasca. Daca se gandea bine, parea mult mai dezbracata cu hainele astea decat daca era in pielea goala. Tricoul era asa de stramt incat semisferele sanilor ei plini pur si simplu pareau aproape sa explodeze prin partea frontala. Umflaturile din tricoul acela, care parca era cu nu stiu cate numere mai mic decat era normal, faceau ca sanii ei sa zgaltaie obscen prin tricou si marginile sanilor erau clar vizibile prin manecile acelea taiate. Sfarcurile tindeau sa iasa si ele in evidenta ca doi nasturi ascunsi sub tricoul mulat pe pieptul ei.
S-a strambat din nasuc si a facut cateva poze in fata la oglinda, uimita de felul cum sanii ei zgaltaiau in acel tricou care pur si simplu era mulat pe trupul ei. Fundul ei era la fel de interesant. Pantalonii scurti erau asa de stramti incat intrau adanc in crepatura fundului ei si fesele ei erau scoase in evidenta foarte obscen. Si apoi erau foarte excitant scose in evidenta labile ei, peste care materialul pantalonasilor era la fel mulat. Si apoi, mai era si o portiune destul de mare vizibila din abdomenul ei in care se vedea foarte sexy six-pack-ul ei feminin.
“Diana, esti pe aici?” o voce masculina s-a auzit prin vila. Nicolae, cine altcineva. Tocmai se intorcea de la un meci de fotbal cu baietii, cel putin acolo stie ca a fost plecat. Emil inca mai era plecat in delegatia aia la Cluj si astazi a vorbit cu el si zicea ca doar pe saptamana viitoare se reintoarce. Si altcineva nu putea fi.
Diana si-a scos capul afara din camera ei si l-a vazut pe fratele ei cand tocmai a pasit pe ultima treapta si apoi continua mai departe pe hol, cu siguranta in cautarea ei. Cand a vazut ca fratele ei s-a intors, un zambet foarte marsav a aparut pe chipul ei angelic. Un tanar foarte chipes si atletic, fratele ei era o priveliste care putea face pe orice fata sau femeie sa suspine cand il vedea, in special acuma.. Pe langa ca avea un trup bine sculptat si bine lucrat, prin care se vedeau clar muschii lui, tricoul lui parea a fi transpirat vizibil imprejurul umerilor si pe piept. Parul lui la fel, umezit de la prea mult alergat cu siguranta. Ea a iesit afara din camera, practic indreptandu-se spre el dealungul holului.
“Maica maiculita!, soro, ti-au intrat hainele la apa sau ce?” a suspinat el, holbandu-se hipnotizat la imbracamintea superbei blonde care putea in orice clipa sa apara pe copertile revistelor de adulti.
“Oh, doar incercam niste haine mai vechi…” a explicat ea inocent, aruncand o privire in jos la umflaturile care le faceau sanii ei prin tricoul ei mulat.
Si el, la fel se holba la sanii ei. Era uimit ca stateau asa de fermi si de ridicati fara ajutorul unui sutien. Era foarte clar ca numai avea, mai ales ca sfarcurile erau vizibile prin tricou. Sanii ei, pur si simplu, i-au lasat gura apa. Si apoi acele picioare! Asa de lungi si de zvelte si atletice si tonifiate si perfecte! Frumoasa asta era poate cea mai perfecta fata care a vazut vreodata.
“Te pot ajuta cu ceva?” a continuat Diana foarte inocent
“Oh da… niste gantere!” a zis Nicolae, inghitind in sec, revenindu-si din hipnoza lui si vrand sa zica exact ceea ce vroia, dar neputincios sa isi ia ochii de la sanii ei.
“Poftim?”
“Gantere. Greutati. Sti tu. As vrea sa ridic ceva greutati. Emil nu are o banca de ridicat greutati?”
Deci scumpul ei frate vroia sa incerce niste greutati. Oare avea nevoie din moment ce putea in orice clipa sa o ridice pe ea, in special pe ceva tare din pantalonii lui. Si avea si un trup foarte atletic, umeri lati, un piept atletic si bine definit sub tricoul lui, muschi la fel de atletici la maini. Totul intr-un pachet de atlet profesionist, daca nu il cunostea mai bine. Si apoi parul acela blond care avea exact aceasi culoare ca al ei.
“Are un set in garaj!” a zis ea, conducandu-l in acea directie. “Dar nu il foloseste mai deloc!”
Au coborat scarile, apoi mai departe prin hol si camera de zi si bucatarie, pana la o usa care ducea direct la garar. Un garaj mare pentru doua masini, dar care momentan avea parcat doar Audi TT-ul Dianei. Nicolae a urmat-o, ochii lui atintiti direct pe fesele fundului ei care se flexau sexy de fiecare data cand facea un pas. Acei pantaloni scurti erau al naibii de stramti! La naiba, erau cu vreo cateva numere mai mici decat purta ea. Fesele ei pur si simplu se revarsau prin partea dorsala a pantalonilor ca si cum ar vrea sa evadeze.
“Aici este!” a anuntat ea, intrand intr-o anexa facuta din garaj, Nicolae practic in urmarire. Anexa era defapt un fel de depozit si era umplut pana la refuz cu tot felul de cutii pe margine. Dar chiar in centrul camerei era exact ceea ce cautau, o banca joasa si ingusta cu un cadru de otel intr-un capat si un cadru pe care era o bara cu un set de greutati. Diana si-a aruncat privirea inspre aparat si nu stia ce sa faca.
“Ai putea sa demonstrezi?” a zis el ranjind. In ochii lui albastrii exista o sclipire in timp ce vorbea care nu i-a scapat frumoasei blonde.
“Credeam ca esti halterofil?” a ranjit Diana inspre el. Dar apoi, gandindu-se, s-a intors cu spatele inspre el si s-a aplecat peste banca prudent. “Cum naiba functiona chestia asta pana la urma?” a zis ea, prefacandu-se ca nu stie.
Nicolae s-a oprit la intrarea in anexa si a zambit. Ohhh, chiar ca ii va placea acest spectacol. Aceasta frumusete era pe jumate in pielea goala si era pe cale sa demonstreze cum functioneaza banca de ridicat greutati. Cu siguranta va fi un spectacol de urmarit.
“Cred ca te urci asa!” a zis ea, catarandu-se in maini si genunchi pe acea platforma ingusta. Fundul ei foarte atletic era indreptat in directia lui si era intr-o pozitie extrem de excitanta si, in timp ce sorbea spectacolul, miscarile ei au facut ca pantalonii ei scurti sa se mute intr-o parte. O labie neteda si fara nici un fir de par i-a facut cu ochiul obscen direct dintre picioarele ei. Sclipea ca o piersica taiata in jumate.
“Nu cred ca e bine asa!” a incercat el sa fie de ajutor, adjustandu-si in acelasi timp penisul prin pantaloni. Imediat ce ea s-a aplecat direct in fata ochilor lui, penisul lui monstru a inceput sa creasca.
“Poate asa?” a sugerat ea, intorcandu-se roata inspre el in asa fel incat el avea o privire directa in jos prin decolteul sanilor ei. Cu trupul ei aplecat asa, sanii ei atarnau fermi sub pieptul ei ca niste pepeni copti. Sfarcurile ei erau indreptate direct inspre pamant.
“Cred ca nici asta nu e pozitia ideala. Lasa-ma sa te ajut!” El a facut cativa pasi pana a alunecat pe banca in fata ei, incalecand banca cu amandoua picioare pe podea. Apoi s-a intins pe langa ea si la spatele ei, in asa fel incat ea a trebuit sa se dea putin la o parte din fata lui. Si dintr-o data el ridica o parte din banca si o aseza la un unghi de 45 de grade, in asa fel incat banca era ca un scaun rabatabil. El a impins-o gentil in spate pana cand frumoasa blonda era asezata confortabil pe acea banca indoita. Picioarele ei s-au desfacut si au aterizat pe podea, suportand-o intr-o noua pozitie, una mult mai sexy.
“Oh! Wooow! Ce dragut! Nu aveam nici o idee ca poate fi ajustata asa!”
“Oh, binenteles! Poate fi ajustata in diferite pozitii!” a zis el.
El a intins o mana si a alunecat un deget sub gulerasul tricoului si apoi a inceput sa traga incet in jos de el. Materialul s-a intins pana cand s-a rupt si dintr-o data sanul ei stang a aparut in toata splendoarea lui, scos afara prin ruptura tricoului. El a continuat sa traga si apoi si celalalt san a aparut in toata gloria lui. In aceste momente, amandoi sani ieseau afara prin gulerul ei rupt intr-un mod foarte ciudat, nu de tot, dar indeajuns ca sanii ei sa fie impinsi in sus si impreunati.
“Oooohhh! Oohhhhh!” a exclamat Diana, mult prea socata, mult prea excitata, sa mai faca ceva. Si-a aruncat privirea in jos la sanii ei etalati in toata gloria lor impreuna cu privirea lui, uimita de cat de mari pareau din aceasta pozitie prin tricoul ei rupt.
“Vezi, si tricoul tau se ajusteaza foarte frumos!” a tachinat el, asezandu-se increzator cu fundul pe banca, in fata ei. “Pun pariu ca pantalonii tai fac la fel!”
El s-a prins de partea elastica a pantalonilor ei scurti cu amandoua maini si apoi la fel, s-a auzit o ruptura. Acel material de matase s-a rupt pe loc in doua, agatat de coapsele ei intr-un mod inutil, expunand in intregime pubisul si pasarica ei pentru privirea lui lacoma.
“Prinde-te de bara de suport din spatele tau!” i-a dat el o instructie. “Iti fac o demonstratie despre felul cum cred ca functioneaza aparatul!” a mai ranjit el marsav.
Fara nici o ezitare, inima ei a inceput sa bata nebuneste. Diana a facut exact asa cum i s-a zis, lasandu-se inapoi pe banca si intinzandu-se cu mainile inapoi si in sus sa se prinda de bara de suport. Apoi, si-a aruncat privirea in jos inspre el putin visatoare, gandindu-se, un fior ciudat trecand prin pasarica ei, oare care va fi urmatoarea lui miscare.
“E destul de simplu!” a inceput el, ducandu-si palmele sub fesele ei si ridicand-o in sus de pe banca. Degetele lui s-au prins de fesele ei atletice, au intrat in crepatura funduletului ei sexos si le-au separat mai dur. In tot acest timp a ridicat-o si mai sus, ridicand pubisul ei din ce in ce mai sus pana cand talpile ei erau ridicate sus de pe podea si pasarica ei era la cativa cm de fata lui.
El si-a aplecat capul, si-a deschis gura si a inceput sa linga si sa slurpaie la pasarica ei, razuind limba lui in sus si in jos peste pubisul si labile ei netede si cremoase. In curand el isi futea limba in interiorul ei, proband partea interioara a pasaricii ei si sugand vaginul ei in toate directile.
“Ohhhhh, wooooow! Ooooooohhhh!” a gemut Diana, pasarica ei topindu-se sub atingerea suava a buzelor lui. “Ma lingi! Lingi pizda meaaaa!”
“Ai dreptate!” a murmurat el, lingand partea interioara a pasaricii ei. “Si ce gustoasa e! O pizda al naibii de gustoasa!”
El a reinceput munca iarasi, bagandu-si limba cat de adanc a putut in crepatura ei deschisa ca petalele unei flori. Gura lui era zdrobita de labile ei zemoase. Un sirop delicios a inceput sa se prelinga in jos si a imbibat barbia lui si pubisul ei era direct sub nasul lui, clitorisul ei atingea varful nasului lui.
“Oooohhhh! Ohhhhh! Ohhhhhh, woooow!” a murmurat ea, privindu-l cum sugea si ciupea si futea pasarica ei cu gura si limba lui. Asta era asa de excitant! Niciodata nu a putut sa reziste unui mascul viril ca el. Si niciodata nu a stiut cum sa il opreasca! Si niciodata nu a vrut sa se opreasca vreodata atunci cand incepea!
Nasul lui era zdrobit de pubisul lui. O suporta cu mainile de sub funduletul ei atletic. Unul din degetele lui s-a furisat in crepatura fundului ei si a inceput cautarea dupa rozeta anusului ei.
“Ooohhhh! Ce ai de gand sa faci? Oohhhhh!” a scancit ea, pleoapele ei fluturandu-se datorita excitatiei. “Linge-ma! Linge-ma! Linge-ma!”
Degetul lui a gasit intrarea in fundul ei si a inceput sa o insurubeze in acea zona foarte expert. Fundul ei se agita si zvarcolea in palmele lui. Nu prea aveau libertate de miscare, dar degetul lui se impingea direct in inelul stramt al fundului ei incordat.
“Ungh! Ungh!” scancea superba blonda. O limba in pasarica ei si un deget in funduletul ei, erau exact lucrurile care ii placeau ei cel mai mult! Si ce lucru fantastic! Ce un lucru grozav dupa toata munca depusa azi!
Ea si-a indoit genunchii si si-a ridicat picioarele in aer, si apoi le-a infasurat larg imprejurul umerilor lui. Calcaiele ei se odihneau direct pe spatele lui. Crepatura pasaricii ei in acest fel a devenit si mai desfacuta, permitandu-i sa intre si mai adanc cu limba lui transformata intr-un burghiu. Dintr-o data, el a inceput sa atinga clitorisul ei, jucandu-se cu acel buton de nervi fara nici o mila. Pe loc tot ce era mai jos de abdomen, a inceput sa se dizolve.
“Oooooooh! Ooooooohhh, fuck! Linge-ma! Baga limba aia adanc! Ooooooh, fuck! Ce iubesc asta! Iubesc enorm de mult!” plangea frumoasa blonda. Sanii ei se zgaltaiau ca niste baloane pline cu apa direct pe pieptul ei.
“Mmmmmmmmm!” a gemut el, salivand si sugand la clitorisul ei ca si cum viata lui depindea de asta. Si-a impins apoi degetul si mai adanc in fundul ei, trecandu-l dincolo de prima si a doua incheietura si insurubandu-l delicios acolo.
“Viiiiiiinnnn! Oooooohhh, fuck! Ce mai viiiinnnn!” a plans ea, trupul ei agitandu-se nebuneste pe banca. Ea se tinea puternic de bara de sus pentru suport, pumnii ei devenind albi datorita prinsorii puternice. Coapsele ei fluturau ca niste urechi de iepure de o parte si alta a capului lui.
Fiori minunati de placere au explodat din pasarica ei in sus inspre abdomenul si pieptul ei, inebunind-o si fortand-o sa isi arunce capul pe spate si dintr-o parte in alta. Limba lui nu o va lasa niciodata in pace. O lingea si o sugea si razuia la clitorisul ei expus, deloc dandu-i un moment de respiro. Cutia ei toracica a inceput sa se cutremure datorita tensiunii.
“Oooooooohhh, te rog! Ooooooohhh, te rog!” se ruga ea, inchizand si deschizand si inchizand iarasi ochii in pasiunea care se rupea prin trupul ei.
Ea era asa de neajutorata! Nu putea sa scape nici daca vroia! Si nu vroia sa scape! Pumnii ei s-au inclestat de bara de suport si picioarele ei s-au infasurat puternic imprejurul capului lui. Pasarica ei era prinsa in suctiunea puternica a gurii lui. Fundul ei era plonjat si futut asa de delicios de acel deget! Toata aceasta situatie era asa de nebunatica! Asa de incitanta!
“Iti place asta? Iti place asta, curva?” s-a laudat el, ridicand barbia lui imbibata de la pasarica ei pentru o clipa. El a tras cateva guri de aer in piept si apoi a trecut iarasi la actiune.
“Oooooohh! Nu te opri! Fuck! Nu te opri! Linge-ma! Suge pizda mea!” plangea ea, ridicand iarasi pasarica ei iarasi la gura lui, arcuindu-si puternic spatele de pe banca. “Foloseste gura aia! Nu te opri niciodata! Am nevoie de limba ta! Am nevoieeeeeeeeee!”
El a lasat-o sa se agite neputincioasa pentru cateva secunde bune, stiind foarte bine ca cu cat astepta mai mult, cu cat ea devenea mai disperata dupa atingerea lui. Dar apoi si el vroia mai mult. Pasarica ei era pur si simplu mult prea gustoasa si proaspata si zemoasa pentru orice cuvinte. Nu era nimic mai delicios decat aceasta pasarica care a ajuns sa o iubeasca! El si-a aplecat capul si a inceput sa linga si sa probeze la tunelul ei cu limba lui lunga si experta.
“Linge clitorisu meu! Suge-l!” s-a rugat ea, pur si simplu batand ca la tobe cu calcaiele in spatele lui in incercarea de al face sa se apropie si mai mult de acel nod de nervi.
Limba lui stia sa faca asa de multe minuni! Niciodata nu s-a simtit asa de minunat! Poate era din cauza situatiei lor ciudate si poate ca era vorba de asa de mult risc!
“Ahhhhhhhh!” a suspinat el in pubisul ei, lingand si ciupind si sugand clitorisul ei pana cand era un nod de nervi gata sa explodeze. O innebunea pe superba blonda. Inainte ca el sa termine cu ea, era sigur ca o va transforma intr-un jeleu ambulant. O va transforma si o va face sa se roage sa o futa. O va face sa se roage, cum facea deobicei cand avea chef sa se joace cu ea!
“OOOhhhh, ce iubesc asta! Woooow iubesc asta!” a gemut ea, rotindu-si capul dintr-o parte in alta. Picioarele ei fluturau in vant, coapsele ei se inclestau ca un cleste imprejurul gatului lui si apoi se relaxau si apoi iarasi se inclestau. Abdomenul ei foarte frumos bronzat si acele patratele frumoase de pe el tresareau de fiecare data cand superba blonda facea cate o miscare sau se zvarcolea. Una din mainile ei a parasit bara de suport pentru o clipa sa dezmierde si sa maseze sanul ei. Vroia ca sanii ei sa fie dezmierdati! Era fierbinte! Era asa de fierbinte!
“Ahhhhhhhh!” a repetat el, sorbind picuri mari care se prelingeau din pasarica ei. Ea se prelingea la greu! Pasarica ei la un moment dat pur si simplu scuipa sucuri direct in gura lui!
“Strange sanii mei! Te rog joaca-te cu sanii mei!” s-a rugat ea, presand si jucandu-se cu unul din sanii ei, strangandu-l puternic. Sfarcul ei dintr-o data a saltat ca un nasture de pe un arc.
Obligat, el pur si simplu si-a intins o mana, a dat mana ei la o parte si a inceput sa se joace si sa ciupeasca si sa maseze movila sanului ei cu degetele. Sanul ei era asa de ferm si solid si plin, ca un glob de guma care avea un nasture montat in centru. Chiar ca avea niste sfarcuri superbe curvustina! Erau mici, dar indeajuns sa fie ceva la care nimeni sa nu renunte.
“Da! Ohhhhh, fuck, daaa! Strange sanii mei! Simte-mi sfarcurile! Iubesc asta! Am nevoie de asta!”
Superba blonda si-a aruncat capul dintr-o parte in alta, ochii ei inclestati puternic datorita placerii care o simtea. Acuma ca el a pus stapanire pe sanul ei, ea iarasi s-a prins de bara, infricosata ca va cadea jos de pe banca si el isi va scoate limba lui minunata afara din pasarica ei. A continuat sa isi salte pubisul in sus in gura lui, facandu-l in acelasi timp sa se joace cat mai mult cu sanii ei. Totul era asa de placut!
Climaxul ei a izbucnit si a devenit foarte violent, si parca mai puternic ca niciodata. Labile ei se cutremurau, eliberand valuri dupa valuri de crema delicioasa direct pe fata si in gura lui. Clitorisul ei a fost supt pana a devenit rosu ca para! Ea a crezut ca el o sa ii suga clitorisul si o sa-l rupa! Ea putea sa jure ca el va suge si va linge si va manca pasarica ei spasmotica, dar pe bune!
“Ooooooooh! Oooooooohh!” a gemut ea, jumate scoasa din minti. De fiecare data cand el isi baga degetul in sus in fundul ei, ea se mai zvarcolea inca odata de placere, facand ca pasarica ei sa devina si mai stramta imprejurul limbii lui. Apoi a inceput sa linga si sa suga clitorisul ei iarasi, facand-o sa se zvarcoleasca si sa se serpuiasca salbatic.
Si dintr-o data, o idee care pana atunci nu i-a trecut deloc prin minte in aceste momente. Era doar o singura solutie pentru aceasta tortura excuizita si acea era un penis monstru. Avea nevoie de un penis lung, gros si tare ca piatra sa fie indesat in pasarica ei pana cand o facea sa explodeze si sa lesine de placere. Aceasta era singura solutie la toate asta. Avea nevoie sa fie fututa. Trebuia sa aiba penisul lui odata sau va innebuni.
“Pula!” a murmurat ea ragusita, holbandu-se in jos la capul lui. “Pula! Am nevoie de pula! Te rog! Da-mi toata pula ta! Bag-o adanc in mine! Bag-oooo!”
Ea a incercat sa traga pasarica ei super torturata departe de limba lui, dar el nu il elibera. Prinsoarea lui de fundul ei era asa de puternica. Cu un deget adanc in fundul ei, el putea sa o oblige sa faca ce vroia el. Ea a inceput sa murmure adanc in gatul ei. Ea pur si simplu numai rezista la aceasta tortura. Era pe cale sa erupa in lacrimi de frustrare.
“Te rog! Da-mi pula ta! O sa fac tot ce vrei! O sa te sug! O sa inghit sperma ta! Poti sa ma futi intre sani! Sau in cur! Yeah, poti sa ma futi in fund! Dar te rog, baga pula in pizda mea prima data! Am nevoie de ea! Am nevoie sa fiu fututa asa de tare! Ohhhhhhhmmmm!”
Vocea ei s-a rupt in lacrimi si el a privit in sus la chipul ei alarmat. Faptul ca a lins-o asa de viguros si fara oprire chiar ca a avut un efect asupra ei. Curvustina asta se ruga pur si simplu pentru penisul lui, exact asa cum o cunostea! Si de data asta asa de repede! Dupa cum o stia, de multe ori dura mult timp! Ea parca a suferit un fel de cadere psihica. Si daca nu ii va face pe plac repede si sa ii umple pasarica cu un penis in curand, nu prea stia ce va face. Poate va incepe sa tipe sau asa ceva!
Intr-un final, Nicolae si-a mutat chipul imbibat cu sucurile pasaricii ei si i-a lasat fundul inapoi pe banca. Cu o miscare putin mai dura, el si-a scos degetul afara din fundul ei. Apoi el a ingenunchiat pe banca si a inceput sa se dezbrace. Ea s-a oprit din scancetele ei si l-a privit, picioarele ei inca lasate lenese pe umerii lui musculosi. In ochii ei albastrii exista o flacara foarte incitanta si foarte vizibila.
El si-a desfacut siretul de la pantaloni si i-a impins in jos impreuna cu chilotii. Penisul lui lung si gros a tresarit afara ca un arc. Era foarte lung, poate douazecisicinci, parca era o bata de baseball. Capul lui urias si greoi se pendula in fata lui la un unghi, purpuriu si gras. O perla de lichid incolor atarna din varf ca o decoratiune.
“Ohhhhmmmm, wooooow!” a gemut Diana, ochii ei parca iesind din orbite cand a observat acel penis masiv. Era mult prea grozav sa fie adevarat. Penisul lui era exact ceea ce avea nevoie, un penis asa de urias incat pur si simplu o putea crepa in doua. Si asta nu era prima data cand o facea. “Da-mi-o! Lasa-ma sa o sug!” s-a rugat ea, intinzandu-se in jos cu o mana inspre el.
El a dat mana ei la o parte impacientat. “Ai zis ca vrei o pula in pizda! Si acolo o sa fi fututa! Cel putin acuma. Daca vrei sa o sugi, trebe sa mai astepti. Poti sa o sugi mai spre seara…”
El a luat monstrul lui intr-o mana si a indreptat acel cap purpuriu inspre pasarica ei pana cand era zdrobit de crepatura pasaricii ei imbibate cu sucurile ei. Pubisul, coapsele si pasarica ei erau asa de imbibate cu saliva lui si crema ei incat era un strat constant peste tot in acea zona. Labile ei zemoase erau crepate pentru el. Asa ca incet a impins inainte.
“Ooooooooh! Oooooh, fuck!” a tipat ea, prinzandu-se puternic de bara de otel de deasupra ei si inchizand ochii ei datorita placerii ce o simtea. Ea s-a arcuit de pe banca si a fortat pasarica ei in sus inspre el, incercand sa se implanteze pe penisul lui inainte ca el sa faca ceva. Dar picioarele ei inca erau indoite pe umerii lui, si aceasta pozitie nu prea ii dadea prea mult control. Asa ca a asteptat ca el sa inceapa sa o futa, pasarica ei furnicandu-se datorita anticiparii.
El si-a aruncat privirea in jos la pubisul ei si a privit cum capul lui urias a inceput sa patrunda printre petalele pasaricii ei si a inceput sa le desparta. Coroana penisului era asa de uriasa si ceea ce urma era asa de gros. Si stia foarte bine ca era singurul penis care putea sa o umplet la perfectie. Si apoi labile ei se infasurau asa de placut imprejurul acelui monstru ca un inel de logodna.
“Oooooohhh, fuck, bag-o in mine! Oooooooohh, am nevoie de pula asa de mult!” a gemut ea, aplecandu-si capul intr-o incercare sa urmeze progresul acelui penis urias. “Rupe-ma in doua! Rupe-ma in doua cu pula aia monstru!”
Labile ei s-au infasurat delicios imprejurul bulbului acela purpuriu si l-au supt in ea lacom. Petale din pasarica ei parca au iesit afara ca niste degete si s-au inclestat de penisul lui, si apoi pur si simplu parca au inceput sa il traga mai adanc in tunelul ei stramt. Butonul intarit al clitorisului ei se freca delicios dealungul penisului lui.
“Ooooooooh, fuck! Ce iubesc asta! Mai mult! Mai multa pula! Bag-o in mine pana cand ajunge in gatul meu! Fiecare cm! Vreau fiecare cm in mine!”
El a presat inainte si capul penisului lui a disparut in interiorul gaurii ei care il sugea nebuneste inauntru. Apoi alti cativa cm au urmat. Si altii. Si altii. Pana cand peretii musculosi ai pasaricii ei pareau sa fie intinsi pana la capacitatea lor maxima de acel penis invadator. Dar el a impins si mai adanc, trimitand capul lui purpuriu al naibii de adanc in pasarica ei.
“Ooooooooh! Ungh! Ungh!” a bolborosit ea, inchizand ochii ei iarasi datorita concentratiei. Penisul lui era asa de urias! Era penisul perfect pentru pasarica ei. Era cel mai mare monstru care l-a simtit vreodata si era monstrul care se potrivea la perfectie in pasarica ei.
“Cum e pizda ta acu, curva?” a ranjit el. “Pula mea e indeajuns de mare? Pula mea e indeajuns de lunga si groasa pentru o ninfomana ca tine?”
“DA! Ooohhh, da! Iubesc asta! Iubesc fiecare cm! Bag-o adanc! Bag-o cat poti de adanc!” s-a rugat ea.
Cinspe, optspe, douazeci de cm au disparut in pasarica ei stramta si imbibata cu sucurile ei si apoi a intalnit o mica bariera. Peretii pasaricii ei s-au strans puternic imprejurul coloanei lui de granit. A facut o pauza sa se odihneasca, picuri de transpiratie aparand la tamplele lui.
“Continua! Nu te opri, ce naiba, nu te opri!” a gemut ea. “Am nevoie de toata pula ta! Bag-o adanc! Umple-ma cu pula! Baga pula aia frumoasa adanc in mine!”
El s-a mai odihnit o clipa, a clipit odata si apoi a plonjat inainte, bagand ultimii cm al penisului lui colosal adanc in pasarica ei stramta, exact asa cum vroia ea. Ea era mult prea obisnuita cu penisul acesta si nu exista nici un disconfort pentru ea si el a stat acolo pentru cateva momente intre picioarele ei, fiecare cm din penisul lui indesat adanc in pasarica ei. Bilele lui se odihneau comod intre coapsele ei atletice.
“Daaaa! Ooooohhh, daaaa!” a respirat ea, suspinand adanc. Se simtea asa de plina! Se simtea umpluta la perfectie cu acea erectie monstruoasa! Un zambet de fericire si foarte satisfacator s-a intins pe chipul ei angelic.
“Ai luat totul! Ai luat tot ce aveam de dat!” a tachinat el, aruncandu-si privirea in jos la labile pasaricii ei care erau infasurate ca un inel perfect imprejurul bazei monstrului lui.
“Ai o pula asa de fantastica!” a soptit ea ragusita, pleoapele ei cazand datorita poftei trupesti ce o simtea. “Fute-ma acuma! Fute pula aia tare inainte si inapoi in mine pana cand numai rezist!” Ea a inceput sa isi tranteasca fundul de pubisul lui, zdrobind bilele lui de fesele lui atletice.
El a tras aer puternic in piept si si-a prins amandoua maini imprejurul abdomenului ei zvelt si apoi a inceput sa isi futa penisul acela gras in si in afara pasaricii ei cu o serie de pompari scurte si adanc penetrante. Penisul lui a inceput sa sclipeasca cu un strat de sucuri din pasarica ei de fiecare data cand il tragea afara. Labile ei se fugareau ca un inel stramt inainte si inapoi in timp ce o futea in acel ritm.
“Ungh! Ungh! Ungh!” a gafait ea, sanii ei leganandu-se fermi pe pieptul ei de la fiecare pompare care o facea el. Wooow, ce minunat era! Nimic numai conta, atata timp cat avea acest penis grozav si gros se indesa si iesea afara din ea toata ziua buna ziua!
“Esti asa de stramta! Nu-mi vine sa cred!” gafaia el. “Nu-mi vine sa cred cum poti sa imi iei pula asa de perfect! Esti cea mai buna curva! Esti facuta pentru pula mea!”
Inainte si inapoi, inainte si inapoi el isi conducea unealta, facand o gaura in pasarica ei la fel de larga cat putea, miscand labile ei in toate directile, indoindu-le in dreapta, stanga, sus si jos. Pana cand el va termina, pasarica ei va fi indeajuns de larga ca un camion sa intre prin ea! Si ce era ciudat la ea, era faptul ca data urmatoare cand o futea era la fel de stramta ca prima data cand a futut-o!
“Ungh! Ungh! Ungh!” plangea superba blonda, pasarica ei inca avea tot felul de spasmuri si fiori care se imprastiau delicios prin tot trupul ei. Ea a avut un orgasm pentru mai bine de zece minute, cel putin dupa cum putea sa aprecieze trecerea timpului. Si ea nu vroia ca acest sentiment sa se mai termine vreodata.
“Shit, de nu explodez repede! Parca sugi totul din mine! O sa explodez in orice clipa in pizda ta fierbinte!” a soptit el, fundul lui miscandu-se cat putea de repede in timp ce futea inainte si inapoi printre picioarele ei. “Iti vine sa crezi! Asa de repede! Ma innebunesti, curva minunata ce esti! Pizda ta suge totul din bilele mele!”
Diana asculta doar pe jumate, prinsa in acest orgasm extins care parca nu se mai termina. Muschii pasaricii ei pulsa si se contractau dealungul penisului lui umflat, ciupind si masand penisul lui fara nici o mila. Un sirop uleios se prelingea afara din canalul pasaricii ei si imbiba bilele si coapsele lui. La un moment dat ea pur si simplu scuipa afara acel sirop care era parca ca lava unui vulcan.
“Yeah, sunt asa de aproape! Sunt al naibii de aproape!” a gafait el, pompand penisul lui cu niste miscari lungi si vicioase. Muschii abdomenului lui se incordau si relaxau asa de incitant, pubisul lui plesnindu-se delicios de coapsele ei.
El s-a intins cu mainile in sus si a inceput sa dezmierde si sa maseze sanii ei cu palmele lui in cel mai placut mod posibil. A inceput sa roteasca si sa ciupeasca sfarcurile acelea tari ca piatra si i-a tras in sus cu mult de pe pieptul ei. Erau ca niste pietricele fierbinti la atingere. Si in tot acest timp, el continua sa o futa inainte si inapoi, fara oboseala intr-un pas frenetic si fara oprire. Bilele lui se balanganeau salbatic sub el, incarcatura lor fierband furios in scrotul lui.
“Vino in mine! Da! Vino in mineee!” a tipat Diana dintr-o data constienta de ceea ce se intampla cu el. “Umple-ma cu sperma! Bag-o toata in mine! Ce iubesc sperma! Ahhhh!” Ea returna pomparile lui cu niste miscari sincronizate ale fundului ei, ajutandu-se mult de picioarele care inca erau pe umerii lui iar si iar si iar.
“Oooohhh! Oooohhh! Oooohhh!” a tipat el, muscandu-si buza de jos. Si-a luat mainile de pe sanii ei si le-a pus amandoua pe gleznele ei, intinzand picioarele ei atletice in sus si apoi desfacandu-le larg in stanga si dreapta, intr-un arc obscen. Ea a avut picioarele mult timp pe umerii lui, inca decand a lins-o mai devreme, dar acum el le-a desfacut intr-un V foarte larg, desfacand pasarica ei in asa fel incat atunci cand va ejacula sa poata studia in detaliu vaginul ei. Fundul ei era ridicat in aer, suportat in aceste momente doar de futaia perpetua care penisul ei o dadea expert pasaricii ei.
“Viiiin! Viiiiiinn in pizda ta!” a gemut el, plonjand penisul lui o ultima data adanc in tunelul ei stramt.
Torente mari de sperma au inceput sa zboare afara din varful penisului lui adanc in pasarica ei ravasita. Foarte, foarte adanc in pasarica ei, superba blonda a simtit ejacularea penisului lui, imbaind toate locasurile tunelului ei parca cu spreiul unui furtun de pompieri. Sperma se intindea prin toata pasarica ei, ca mercurul prins intr-un tub, iesind afara prin capul lui intr-un amestec cremos.
“Oooooohhh! Ce o simt! Da, ce bine e! Simt sperma ta direct in stomacul meu!” a gemut ea, ca si cum era in dureri. “ASA de bine! Asa de bine! Asa de bineeeeeeeeeeeee!”
El s-a incordat, fata lui s-a inrosit de la efort. O futea iarasi si iar si iar, erupand in torente groase si lungi de sperma adanc in pasarica ei. Sperma erupea in jeturi cremoase, intrand prin toate vaile si dealurile din canalul ei uterin si apoi prelingandu-se afara dealungul coloanei acelea care continua sa o futa asa de delicios. Si-a plonjat penisul lui iarasi adanc in ea, umpland-o cu indeajuns de multa sperma sa ii ajunga o luna.
“Oooohhh, asa de multa! Asa de multa sperma!” a tipat ea, ochii ei pur si simplu rotindu-se inapoi in orbite. “Asa de multa sperma in mine! Iubesc asta! Sperma fierbinte si cremoasa! Umple-ma! Bag-o toata in mine!”
Ea s-a cutremurat si zvarcolit puternic acolo sub el, acceptand fiecare pompare ale coloanei lui de granit fericita. Se putea fute asa toata ziua! Atata timp cat el va continua sa pompeze! Daca nu trebuia sa se termina odata!
“Pizda minunata! Curva superba!” gafaia el, privind cum paraiase de sperma se prelingeau afara din pasarica ei umpluta. Penisul lui era acoperit de acel amestec de sperma si crema din ea, sclipind ca un stalp uns cu ulei. O futea cu pompari adanci si scurte si puternice in mod constant de fiecare data cand un alt torent umplea tunelul ei.
“Nu te opri! Oh, te rog, nu te opri!” se ruga superba blonda, simtind cum miscarea soldurilor lui incepea sa se domoleasca. “Am nevoie de pula ta in mine asa de mult! Nu o lua afara! Las-o in mine! Oh, te rog! Nu te opri!”
Jeturi fierbinti de crema inca se mai prelingeau afara din penisul lui, dar in aceste momente, pomparile lui erau lenese, miscandu-si fundul putin mai lent in timp ce climaxul lui se domolea. Inca un alt torent gigantic a explodat adanc in tunelul ei aburind si apoi a terminat, bilele lui au golit intreaga lui incarcatura. Intr-un final, el a coborat picioarele ei larg desfacute incet pe langa trupul lui si le-a lasat sa atarne lenese pe langa coapsele lui musculoase.
“Te rog! Am nevoie de mai mult! Te rog fute-ma! Nu te opri! O sa innebunesc! Iubesc pula ta fierbinte! Si ce o iubesc!”
O privea foarte atent, soldurile lui miscandu-se gentil in aceste momente, mana lui dezmierdand sanii ei cu atingerea lui experta si dragastoasa. El simtea cum penisul lui incepea sa se inmoaie in pasarica ei plina cu samanta lui. Penisul lui se misca lenes ca un salam lung si gros si moale inainte si inapoi in pasarica ei, amestecul acela prelingandu-se afara de fiecare data cand intra si iesea.
“Iti fac o propunere!” a zis el ranjind, privind-o direct in acei ochi hipnotizanti ai ei. “O sa te fut in fund, ce zici? Te infund in cur cu pula asta si te fut pana cand numai poti umbla! Ce zici de asta, curvo? Ce ai zice de o pula grasa in funduletul ala tachinator al tau?”
Diana a simtit un fior de excitatie fugarindu-se prin ea. In fund! Un penis in fund! O futaie in fund era probabil exact ceea ce avea nevoie sa termine aceasta partida perfecta. Si penisul lui era asa de gros! Parca era o bata de baseball! Si stia foarte bine ce placut va fi! Mmmmmm! a gandit superba blonda.
“Da! Oooohhh, da!” a gemut ea, abdomenul ei parca tresarind din cauza fiorilor care treceau prin ea. “Fute-ma in fund! O vreau! O iubesc! Ia pula aia mare a ta si bag-o de tot in curu meu! O sa-l iau tot! O sa iau fiecare cm!”
Muschii lui puternici sclipeau datorita unui strat subtire de transpiratie. Intr-un final si-a scos sarpele acela lung si gros afara dintre petalele ravasite ale pasaricii aceia care se potrivea ca o manusa pentru el. Un paraias de sperma si crema a inceput sa se prelinga afara din ea si sa imbibe musamaua bancii de ridicat greutati. Amestecul acela se prelingea pe marginile bancii si apoi mai departe pe podea, parca ca niste picuri. El a ingenunchiat, si-a impins pantalonii si mai jos pe picioare si s-a mai prins inca odata de gleznele ei.
A intors-o intr-o parte si apoi pe burta, privind foarte atent cum sanii ei majestuosi erau zdrobiti de banca de sub ea. Fara sa ii fie zis acest lucru, ea a mentinut prinsoarea mainilor ei pe bara de suport care era deasupra capului ei, mainile ei doar schimband pozitia pe acea bara odata cu schimbarea pozitiei ei.
El s-a aplecat peste ea si a desfacut coapsele ei cu o miscare putin mai dura, mai barbateasca, dar in acelasi timp foarte dragastoasa. Labile ei imbibate cu sperma lui si crepatura aceia minunata dintre ele ii faceau cu ochiul dintre picioarele ei, si in acelasi timp tot mai mult sperma se prelingea afara din ea. El a palmat fesele ei atletice si foarte frumos bronzate fara nici o urma si apoi le-a desfacut putin mai dur.
“Fund fain! Ai un cur fain!” a laudat-o el, foarte fericit sa simta acele fese atletice si cremoase si foarte zvelte. Erau asa de proaspete si ferme, ale unei adolescente, foarte tonifiate, si daca nu stia mai bine, ar fi fost foarte sigur ca erau din cauza ca umbla foarte des la sala. Si el avea de gand sa le futa! Avea de gand sa le desfaca larg inapoi cu penisul lui de cal si sa il ingroape cat putea de adanc acolo.
“Crezi ca poti sa il bagi acolo? Crezi ca poti sa il indesi acolo?” a soptit ea peste umar, obrazul ei odihnindu-se foarte sexy pe banca. “E asa de gros pana la urma!”
“O fac! Chiar daca trebe sa te crep in doua!” a ranjit el, luandu-si unealta lui groasa intr-o mana si stergand capul lui inca imbibat cu sperma in sus si in jos pe crepatura dintre fesele ei. A mai imbibat-o in crepatura umeda a pasaricii ei de cateva ori, ungand capul acela cu amestecul acela de sperma si suc si apoi l-a alunecat de cateva ori dealungul crepaturii feselor ei. In scurt timp, crepatura fundului ei sclipea si era imbibata cu sucurile ei uleioase.
“Uuuuuhhh, ce iubesc asta! Iubesc sa fiu fututa in cur!” a gemut ea. “E asa de placut! Parca e un deliciu pentru mine! E asa de obscen!”
“Pai, aici e, curva, obscen sau nu! Fi gata sa iei pula in fund! Acuma incep!” El si-a pompat penisul de cateva ori cu pumnul, avand grija sa fie tare. Apoi a ghidat capul acela purpuriu la cercul stramt al fundului ei, lipind varful penisului direct la acel inel stramt si a presat inainte. Pielea feselor ei ferme s-a indoit imprejurul acelei grosimi invadatoare cand a atins crepatura fundului ei.
“Ooooooohh! Ooooooohh!” a gafait ea, gura ei deschizandu-se in timp ce inca era lipita de banca. “Asa de uriasa! Asa de minunata!”
“Inca nici nu am inceput! Inainte ca sa incep, ma vei ruga sa ma opresc! Asta e mai multa pula decat a vrut funduletul tau sexy sa primeasca vreodata, scumpa mea curvustina! Simte-o! simte-o cum intra!”
El si-a prins penisul cu o mana, tinand penisul drept sub toata aceasta presiune. Rozeta ei stramta inca nu se lasa penetrata si o indoitura a aparut in mijlocul penisului lui drept. A presat mai puternic, fortand putin capul penisului intre fesele ei atletice...



    Login