Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 36
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3315 ori - Nota 6.00 (3 voturi)
Capitolul 45

11 iulie 2005 – luni

“Hei soro…”
“Buna…”
“Ce invarti?”
“O sinteza pentru minister…”
“Ceva urgent sau ai ceva timp liber?”
“Aproape terminata… ai nevoie de ceva ajutor?”
“Ma intrebam daca ai chef de… un interviu…”
“Poftim?”
“Pai sefu tocmai a plecat pe teren si… biroul lui e liber pentru cateva ore… mi-a lasat mie cheile in caz de urgente… si ma gandeam oare cum te comporti la un interviu…”
“Trebe sa aduc ceva?”
“Doar pe tine si pizda aia fierbinte a ta…”
“Un sfert de ora termin raportu si vin pana acolo…”
“Camera 532… etaju 5… aripa A… ai grija ca dai un interviu… nu uita…”

**************

Dianei inca nu ii venea sa creada ca este de acord cu o traznaie ca asta. Cand a sunat-o fratele ei in urma cu vreo douazeci de minute era foarte concetrata asupra muncii care trebuia sa o faca. Dar de atunci, mai mult doar l-a asta s-a gandit, deabia terminand raportul care trebuia facut. L-a inmanat sefei ei si apoi a iesit pe usa mai repede decat ai zice peste. Aproape ca a fugit in sus pe scari. Cel putin asa i se parea ei. In realitate, era doar o alta angajata care furnica prin institutie, indreptandu-se spre un alt birou. Idea fratelui ei era asa de traznita si de excitanta si……… deabia astepta sa o puna in practica.
Ajungand in fata biroului indicat de fratele ei, si-a aruncat privirea pe hol sa nu observe nimeni ca intra in acest birou, si apoi, si-a aranjat putin costumul ei bussiness rosu. A aruncat o privire in jos la pulpele ei atletice acoperite de o pereche de strampi argintii. Era o bomba sexuala pe niste pantofi cu niste tocuri asctutite de sapte cm. Apoi si-a umflat putin pieptul ei opulent foarte mandra de ce avea. Mana ei repede s-a fugarit prin parul ei blond platiniu lasat in valuri pe umeri pana aproape de mijloc.
Totul era perfect. Nu prea avea obiceiul sa poarte makeup pentru ca era o naturala. Putin rimel si ruj de buze era deja mult pentru frumusetea ei naturala. A mai aruncat prin prejur sa nu fie nimeni, si vazand ca holul era gol, a rotit clanta si a pasit in interiorul biroului.
“Ah, domnisoara Diana! Va rog, intrati!” Nicolae a zis, intrand in rolul un direct care tocmai avea un interviu cu o superba blonda. “Wow, dar chiar ca sunteti foarte atractiva!”
Diana a blocat usa cu cheia, si apoi a zambit cel mai atractiv zambet al ei si si-a serpuit soldurile foarte incitant in timp ce pasea inspre scaunul din fata biroului d-lui Nicolae. Trebuia sa recunoasca, pozitia asta i se potrivea de minune fratelui ei. Cine stie, poate peste cativa ani chiar acesta va fi biroul lui, dar deocamdata era doar un alt joc traznit in care a tras-o fratele ei, si nu a stat nici o secunda pe ganduri sa nu intre in hora. Un tip atletic, foarte bine facut la cei douazecisidoi de ani ai lui, cu o cariera doar la inceput, dar deja se vedea clar ca viitorul era foarte stralucit pentru el.
“Asa deci, v-ati prezentat pentru asistent vanzari, asa e?” a intrat el in joc el, ochii lui fugarindu-se in sus si in jos peste trupul foarte adolescentin si foarte tonifiat al surorii lui.
“Asa e. Zilele acestea am terminat cu anul intai de facultate. Mi-am luat toate examenele si apoi am gasit un anunt pentru un job care pot spune ca este exact ceea ce cautam.”
“Aveti vreo idee cate tinere au trecut prin fata mea in aceasta dimineata, toate vrand acest job? Cel putin vreo zece. Cateva dintre ele chiar aveau mai multa experienta decat d-voastra. Ce va face sa credeti ca aveti calificari mai bune ca ele?”
Wooooow… dar chiar stie cum sa punctul pe i. “Pai…” a inceput ea, inima ei batand mult mai repede. “Ma imprietenesc foarte repede cu oricine. Banuiesc ca daca primesc o sansa, as putea sa vand orice clientilor. Orice!” Ea s-a aplecat putin in fata prefacandu-se ca isi ajusteaza rochita costumului si partea expusa a decolteului ei a fost expusa, semisferele sanilor ei fiind etalati si mai mult pentru acest “domn”.
“Da…” a murmurat Nicolae usor, ochii lui atintiti si practic lipiti direct asupra decolteului surorii lui foarte frumoase. Era foarte evident ca nu avea nici un sutien pe ea si el putea pur si simplu sa vada pana aproape de sfarcurile ei. Erau niste sani asa de frumosi si de fermi si de sexy, perfecti pentru trupul ei frumos tonifiat. Stia foarte bine ca practica ceva sporturi sau mergea la sala regulat si daca infatisarea ei atletica si felul increzator cu care a pasit in biroul e un indiciu, sexoasa lui sora ascundea si alte calitati decat frumusetea ei.
“Barbatilor se pare ca le plac foarte mult. Nu prea sunt sigura de ce!” a zis ea intr-o voce suava si foarte inocenta. “Si credeti-ma, as putea sa le vand orice…”
“Pun pariu ca poti!” a murmurat el doar pentru el, ridicand ochii de la sanii ei superbi inspre chipul ei angelic si studind-o cu atentie. Chiar ca era foarte frumoasa. Niste ochii albastrii foarte hipnotizanti il priveau inapoi. Nasucul ei s-a incretit putin datorita unui zambet foarte atragator si inocent si limba ei s-a razuit sexy peste buzele ei suave. “Defapt, multi dintre clientii nostrii sunt barbati. Dar nu sunt sigur ca calitatile d-voastra sunt mai presus decat ale celorlalte aplicante.”
“Oh, dar le am, nu va dati seama?” a insistat Diana, ridicandu-se de pe scaun si aplecandu-se peste birou inspre el. Parul ei blond platiniu a cazut inainte peste chipul ei. Sanii ei s-au balanganit foarte incitant in costumul ei bussiness. “Sex appeal poate fi un atu foarte important in vanzari, nu credeti?”
El se holba pur si simplu, fascinat, direct in acel decolteu foarte adanc. Sanii ei erau ca niste movile perfect rotunde sub sacoul costumului ei, si pielea care era expusa avea un bronz foarte frumos. Si apoi a putut sa vada si mai mult in decolteul ei, direct acolo unde deobicei femeile purtau sutiene sau costume de baie. Acolo pielea era la fel ca pielea care era expusa, exact aceasi culoare. Apoi ea s-a aplecat si mai mult peste biroul lui. El a putut jura ca a vazut cercul unui sfarc care ii facea cu ochiul de sub costumul ei rosu.
Ea l-a fixat cu o privire hotarata, inocenta si si-a lins buzele pentru a treia sau a patra oara in mai putin de un minut. “Asa e?” a soptit ea foarte suav.
Apoi si-a indreptat trupul, lasand ca sanii ei sa se zgaltaie fermi pe pieptul ei. Incet, calm, hotarata a pasit imprejurul biroului si s-a indreptat exact inspre fotoliul unde statea el. Si-a alunecat funduletul ei atletic pe notepadul din fata lui pe birou, a pus un picior pe bratul fotoliului lui si si-a desfacut picioarele sub rochita care deabia acoperea pana la jumatea coapselor ei.
Ea a alunecat maneca de pe umarul ei drept. Materialul sacoului s-a cutat in jos usor, etaland o mare parte din partea superioara a sanului ei magnific. Tragand gentil de material, ea a descoperit cm dupa cm de piele foarte frumos bronzata, pana cand intr-un final un sfarc ciocolatiu a fost expus, iesind la iveala de sub sacoul ei ca un nasture.
“Aoleu!” a carait Nicolae, inghitind in sec. Niciodata nu a vazut ceva asa de frumos. Sfarcul, acel nasture pufos de piele ciocolatie statea in toata gloria lui incercuit de o aureola putin mai deschisa la culoare, pe un san asa de perfect, cum nu a vazut niciodata in viata lui. Asa de ferm si de plin si de rotund si de frumos bronzat, gura lui a salivat pe loc.
“Iti place?” a respirat incitant Diana, privind chipul lui foarte atenta. “Crezi ca e dragut?”
“Mmmmmmm!” a raspuns Nicolae, prinzandu-se mai puternic de bratele fotoliului lui. Sanul era etalat grandios pe marginea sacoului ei, sfarcul ei intarit atintit direct inspre el acuzator. El vroia sa se intinda si sa o atinga. Vroia sa ciupeasca acel sfarc cu degetul lui. Vroia asa de mult sa ia acel sfarc in gura lui si sa il suga.
“Vrei sa il vezi pe celalalt?” a intrebat ea cu aceasi voce inocenta. “Vrei sa imi scot si celalalt san afara si sa ti-l arat? Imi place sa arat sanii la barbati.”
Ea s-a prins de cealalta parte a sacoului si l-a tras in jos. Sanul acoperit incet a iesit la iveala. Sfacul, la fel ca celalalt, a iesit la suprafata ca un nasture de granit. Si-a desfacut cei trei nasturi ai sacoului si apoi acesta a cazut in jos de pe umerii ei, alunecand in jos pana cand se odihnea pe birou in spatele ei.
“Maica maiculita!” a gemut Nicolae. “Ce sani fantastici! Ce sani ai naibii de grozavi!”
“Deci iti plac?” a intrebat Diana. “Ma bucur! La toti barbatii le plac. Ei mereu zic ca sfarcurile sunt foarte excitante. Mereu par sa fie impresionati cu asta. Si de asemenea sunt foarte bine dotata.”
“Sunt extraordinari! Sunt pur si simplu minunati!” a gemut Nicolae. “Niciodata nu am vazut sani ca ai tai. Asa de fermi si plini! Asa de frumosi! Si acele sfarcuri!”
“Poti sa le atingi daca iti plac. Nu ma supar, pe bune. Imi place ca cineva sa se joace cu sanii mei!”
A existat un murmur undeva adanc in pieptul lui si un strop de transpiratie s-a prelins in jos de pe tampla lui. Penisul lui a inceput sa se agite gentil dealungul coapsei lui. Incet, constant, sangele a inceput sa pompeze in penisul lui care deja incepea sa pulseze.
“Chiar te rog. Nu ma supar. Simtei oricat vrei. Simte sfarcurile mele. O sa-ti placa, iti garantez.” Ea s-a aplecat inspre el, serpuind sanii ei fermi direct in fata lui ca doi pepeni crepati in doua. Sanii ei fermi se miscau si ondulau parand sa creasca si mai tare si sa se intareasca in timp ce el doar privea hipnotizat spectacolul din fata ochilor ei.
“Asta e nebunie! Asta e nebunie curata!” a anuntat el intr-o voce distanta si visatoare. “Eu ar trebui sa fiu acela care iti ia un interviu pentru un job si bustul tau e nud in fata ochilor mei! Asta e nebunie curata!”
“Nu, nu e. E ceva normal. D-voastra vroiati sa stiti care sunt cele mai bune calificari ale mele. Eu vi le arat. Nu vreti sa examinati calificarile mele daca tot suntem aici?”
Sprijinindu-se cu mainile ei pe genunchi ei, frumoasa blonda s-a aplecat si mai tare in fata, miscandu-si pieptul dintr-o parte in alta si inainte si inapoi in fata ochilor lui ca o stripteoza experimentata. Sanii ei fermi s-au cutremurat si balanganit in timp ce ea se misca senzual. El si-a ridicat o mana in sus, atingand partea inferioara a sanului ei stang cu buricele degetelor si a facut o gaurica in acea piele catifelata si tandra. Un fior a trecut din degetul lui pana la unealta care era pe cale sa explodeze in pantalonii lui.
“Sunt asa de frumosi! Asa de frumosi!” a murmurat el. “Ca nimic alceva ce am vazut pana acum!” El a cupat partea inferioara a sanului ei in palma lui, ridicand-o, simtind greutatea in mana lui. Sanii ei pareau sa aiba aproape un kilogram.
“Asta e! Nu fi timid! Simte-i cat timp vrei tu! Si sfarcurile! Nu uita de sfarcuri. Iubesc sa fie ciupiti!” Ea a privit in jos la sanii ei in timp ce el a inceput sa se joace cu ei, ea foarte excitata de felul cum toate aceste evenimente se intamplau.
Nicolae si-a alunecat buricele degetelor pana la nasturele intarit al sfarcului ei. Era fierbinte si solid ca piatra, o pietricita nici prea mare, nici prea mica si plina in intregime doar cu nervi care o faceau pe frumoasa blonda sa se infioare de placere. Si in timp ce el privea, sfacurile ei pareau sa se intareasca si mai tare, sa iasa si mai tare din aureolele ei ca niste nasturi foarte mici. Sfarcul ei era aproape un cm in lungime, aproximativ un cm cub.
“Sfarcurile tale sunt minunate!” a murmurat el usor, ciupind acel bumburez plin cu terminatii nervoase intre degetul mare si cel aratator. “Felul cum stau asa acolo, parca poti atarna umerase de ei!”
Diana a zambit. “Aveam cei mai frumosi sani din tot liceul unde am terminat!” s-a laudat ea. “Cel putin asa ziceau baietii si fetele!” Ea si-a impins sanii mandra in fata, etalandu-i, fortand sfarcurile ei tachinator in palmele lui Nicolae. Degetele lui erau asa de placute pe pielea ei catifelata.
El s-a miscat la celalalt san, cantarindu-l in palma lui, jucandu-se lacom cu pielea ei catifelata. Sanii ei erau asa de pufosi si moi si plini si fermi! El a inceput sa preseze si apoi sa ciupeasca si al doilea sfarc, jucandu-se foarte excitant cu ei printre degetele lui.
“Vrei sa ii sugi?” a intrebat ea, privindu-l direct in ochi. Vocea ei era asa de inocenta, asa de directa, ca si cum ar pune aceasta intrebare in fiecare zi.
“Ohhhhhhhhhmmmm…” a gemut el, inima lui incepand sa bata foarte repede. Putea acest lucru sa fie posibil? Oare visa? Cea mai frumoasa adolescenta pe care a vazut-o vreodata in viata lui era in pielea goala de la bust in sus in biroul lui, rugandu-se de el daca vrea sa ii suga sfarcurile! Nu ii venea sa creada ca sora lui era capabila de asa ceva. Cand a sunat-o mai devreme cu ideea asta traznita, se astepta la ceva dezbracare rapida si apoi aplecata peste birou si sa o futa pana cand explodau amandoi, nu la o seductie curata. Oare ea a mai facut asa ceva?
“Te las, daca vrei. Imi place ca cineva sa imi suga sanii. Dar te avertizez… tind sa devin foarte excitata. Nu prea o sa fiu responsabila de ce va urma!”
Iarasi Nicolae a gemut, penisul lui intinzandu-se si mai mult dealungul coapsei lui. Penisul lui era prins in boxeri si continua sa creasca si devenea tot mai inconfortabil. Daca asta mai continua mult, va trebui sa isi scoata afara penisul.
“Aici!” a zis ea, incercuind sanul ei drept cu degetele ei zvelte, impingandu-l tandru inainte inspre chipul lui pe care au aparut si mai multi picuri de transpiratie. “Suge-i! Stiu ca vrei asta! Stiu cat de mult le place la barbati sa suga sanii!”
El s-a aplecat o fractiune in fata si dintr-o data nasturele acela intarit al sfarcului ei era intre buzele lui. Sfarcul ei a trecut printre dintii lui si a intrat direct in gura lui, facand contact excitant cu limba lui. Sanul ei s-a zdrobit de partea inferioara a chipului lui, blocand aerul unei nari si presandu-se de barbia lui. Sanul ei era moale si ferm, plin si infierbantat la atingere.
“Asa, nu-i asa ca e placut?” a intrebat Diana bucuroasa, privindu-l cum incepe sa suga sfarcul ei ca un bebelus. Ochii lui s-au inchis de placere si ea dintr-o data si-a dat seama ca il avea in intregime sub puterea si controlul ei. I-a dat asa un fior de placere si putere. “Nu e placut sa imi sugi sanii?”
“Mmmmmmmmffff!” a murmurat Nicolae, incercuind limba imprejurul si roata la acel sfarc granificat, care se duela incitant si placut cu limba lui.
“Da, ce placut e. Iubesc asta. Iubesc cand cineva imi suge sanii!” a zis ea, lasand capul sa alunece pe umeri si pe spate si apoi pe celalalt umar. Parul ei frumos cadea in valuri peste umerii ei bronzati.
Gura lui Nicolae devenea si mai umeda, sunete umede iesind de acolo. El tragea si ciupea sfarcul ei foarte lacom, ca un bebelus infometat, sugand acel nasture adanc in gura lui. Intreaga suprafata a sanului ei sclipea datorita unui strat subtire de saliva. Si apoi el l-a eliberat. A sclipit puternic, fiind parca ca un intrerupator de lumina.
“Celalalt!” a gemut el. “Da-mi celalalt sfarc sa il sug. Sunt fantastici! Nu imi vine sa cred!”
Zambind suav, Diana si-a mutat celalalt san in gura lui, lasandu-l sa suga si al doilea sfarc printre buzele lui. Niciodata nu esua. Barbatii erau asa de fascinati cu sanii ei. Si atunci cand ii lasa sa ii suga, ei erau hipnotizati.
Ea l-a lasat sa ii suga in voia lui, leganand capul lui cu mainile ei. Si in timp ce facea asta, ea absenta si-a aruncat privirea in poala lui, curioasa sa stie ce efect aveau toate astea asupra penisului lui. Trebuia sa fie deja tare ca piatra pana acu! Trebuia! Nimeni nu putea sa aiba un astfel de tratament si sa nu devina excitat.
Penisul lui era foarte evident datorita unei umflaturi mari care se intindea pana aproape de jumatea coapsei lui! Woooow, chiar ca era dotat! Parea ca penisul lui era prins stramt sub materialul pantalonilor lui de stofa. Penisul lui cu siguranta era aproape gata sa explodeze de bucurie. Oare care era cel mai bun mod de actiune? Sa il scoata de tot afara si sa il masturbeze cu mana ei? Sa il suga? Erau asa de multe posibilitati. Un zambet senzual si smecheresc si ascuns de privirea lui a aparut pe buzele ei. Poate ca le va incerca pe toate! Doar a zis ca aveau mai multe ore la dispozitie.
“Mmmmmmmfffff!” a murmurat el imprejurul sfarcului ei, sugandu-l in intregime la o erectie completa. Si-a ridicat ochii in sus si pur si simplu s-a holbat la chipul ei angelic.
“Te exciti?” l-a tachinat ea, facandu-i cu ochiul si ridicand atatator din nas. “Sanii mei te-au infierbantat asa de tare?”
Ea s-a intins in jos la poala lui, fugarindu-si mana in sus si in jos dealungul umflaturii tari din pantalonii lui. Penisul lui parea sa fie gros si gras in pantalonii lui. Si cu siguranta foarte, foarte lung.
“Ce faci?” a intrebat el, fara aer, tragand gura de la sanul ei. El, la fel ca ea, si-a aruncat privirea in poala lui privind cum degetele ei frecau in sus si in jos dealungul coapsei lui si in special penisul lui.
“Vreau sa iti scot pula afara. Cred ca a stat la inchisoare indeajuns. Saracutul, cred ca se plictiseste rau de tot!” Si cu aceste cuvinte, Diana s-a prins de fermuarul lui cu degetul mare si aratator si a tras in jos, un zgomot de fermuar care se deschide auzindu-se in birou.
“Asta e nebunie curata! Nu putem face asta aici! Nu te pot lasa sa faci asta aici!”
“Dar tu ma lasi, nu-i asa? O sa ma lasi sa fac ceea ce vreau, asa e, Nicolae?” Ea a lasat un ranjet smecheresc sa apara pe buzele ei.
Mana ei a inceput sa munceasca in pantalonii lui, cautand acel penis umflat. Pentru o secunda a crezut ca nu va gasi terminarea umflaturii acea proeminenta si a inceput sa creada ca ce a vazut in pantalonii lui era doar in imaginatia ei. Dar apoi a bagat mana mai adanc. A inceput sa simta caldura si taria a ceva urias serpuindu-se afara din chilotii lui.
“Woooow, asta e minunat!” a multumit ea, dintr-o data cazand in genunchi intre coapsele lui desfacute.
Lui Nicolae i-a cam parut rau sa vada ca sanii ei ies afara din raza gurii lui. Dar era asa de prins in fiorii lucrurilor minunate care Diana le facea in poala lui si nu a protestat deloc. Deja ea desfacea cureaua pantalonilor lui, desfacea marginile pantalonilor si rotea camasa in sus pe abdomenul lui. Diana a avut grija ca el sa fie gol in zona pubiana.
“Wooow! Ai o pula monstru! Cat de mare e?” a gafait ea, limba ei iesind afara prin colturile buzelor ei in anticipare. Ea a tras pantalonii si chilotii lui in jos de pe soldurile lui si el si-a ridicat fundul de pe fotoliu sa o ajute, lasand-o pe ea sa traga pantalonii si chilotii cu mult in jos pe coapsele lui.
Nu mai era nevoie ca el sa raspunda intrebarii lui. Eliberat din inchisoarea chilotilor lui, penisul lui umflat a tresarit ca un sarpe in sus, plesnind-o pe frumoasa blonda direct pe barbie cu capul inainte sa cada inapoi dealungul coapselor lui si apoi iarasi in sus ca un arc, ochii ei erau pur si simplu plini de fericire la ceea ce vedea. Penisul lui flutura acolo ca un stalp, o sulita in aer.
“Aoleu! E un monstru! E urias! Inca nu am vazut unu asa de mare! Shit, cred ca are douazeci si ceva cu siguranta!”
“Cam asa ceva, da!” a raspuns Nicolae modest. “Douazecisicinci! Crezi ca e prea mare?”
“Prea mare? E perfecta! E superba! Iubesc fiecare cm care il ai! Oh, woooow, e asa de frumos!” Ea si-a infasurat degetele unei maini imprejurul acelui trunchi de copac si a tras de el. Pielea lui s-a intins dragut peste capul acela gras. Apoi a tras-o inapoi, pana cand marginea pielii penisului era in canalul de sub cap. Intregul lui cap era expus, sclipicios si inflamat si rosiatic. Capul penisului lui era parca de marimea unei mingi de snooker.
“Oohhhhh!” a gemut el, bilele lui parca sfaraind. Mana surorii lui era asa de placuta, asa de gentila pe penisul lui. Cand venea vorba de felul cum sa aiba grija de un penis, ea parea sa stie exact ceea ce facea.
“Iti place cand fac asta?” a intrebat ea. “Iti place cand imi misc degetele pe pula ta?”
Iarasi el a gemut. Daca ea o tinea mult cu cuvinte dinastea, el o sa spreieze toata samanta lui in cateva secunde.
“E frumoasa! Nu ma mai satur! Nici unul din amantii mei nu aveau penisuri asa de mari!” In sus si in jos, in sus si in jos, mana se misca tandru, masturband pielea aceia inainte si inapoi peste capul bulbos al penisului. Sunete moi si umede se ridicau din poala lui.
Ea si-a aplecat capul sa studieze mai atenta penisul acela monstru, fascinata de grosimea lui. Era rar sa aiba oportunitatea sa examineze un asa penis in detaliu si o facea acuma foarte atenta
Penisul lui era monstru, ca un stalp gros de salam de vara in pumnul ei. O vena albastra se serpuia ca un sarpe pe partea ei stanga, de la pubis pana aproape de cap. In timp ce il examina, ea putea sa vada cum penisul lui pulsa gentil, pompand si mai mult sange. Sub acel cilindru gros era un sac greoi si plin acoperit cu cateva fire de par.
“Wooooow, ce pula! Woooow, ce pula!” a murmurat ea iar si iar si iar, mentinand un ritm constant cu mana ei inclestata. Bilele lui s-au flexat si s-au balanganit in scrotul lor in timp ce il pompa expert.
“Diana… asta e o nebunie… nu mai rezista mult…” a murmurat el, bucuros de atingerea acelor degete dealungul penisului lui. Unghile ei erau vopsite intr-o culoare rosiatica si ea avea cate un inel pe doua dintre degete. Aceasta priveliste a acelor degete zvelte miscandu-se pe penisul lui era aproape insuportabila.
“Si inca creste! Pula ta inca creste in mana mea. O pot simti! Devine si mai groasa! Oh, wooow!” a murmurat ea, ochii ei deschizandu-se si mai tare datorita acestei minuni. Sa gandeasca ca un penis asa de urias se umfla si mai tare! Si totul pentru ea! Totul pentru ca ea il masturba asa de expert!
Nicolae s-a zvarcolit in fotoliu, miscandu-si fundul mai aproape de marginea fotoliului. Penisul lui parca flutura si mai sus in pumnul surorii lui, iesind afara printre degetele ei ca o bata de baseball. Adanc in gatul lui el a murmurat ceva inteligibil. Ochii lui s-au inchis apoi iarasi s-au deschis, parca rotindu-se in cap.
“Se prelinge! Shit! Wooow! Pula ta se prelinge!” s-a minunat Diana, privirea ei lipita direct pe acel cap purpuriu si la gaurica printre care se prelingeau niste picuri clari dintr-un suc care o facea sa saliveze la greu. In timp ce privea, picurii se prelingeau mai departe in jos pe acea coloana de granit.
Aplecand partea superioara a trupului ei mai aproape de el, Diana a luat un san in mana ei. A adus taria lui pulsanda mai aproape de sanii ei, si, cu o miscare rapida, a imbibat sfarcul ei erect cu sucurile care se prelingeau afara din capul acela purpuriu. Stropii de lichid au fost apoi transferati in jos pe sanii ei pulsanzi, facand ca sfarcul ei sa sclipeasca putin ca o decoratiune de craciun. Apoi Diana a inceput sa incercuiasca sfarcul ei cu capul penisului, imbiband acel lichid peste tot sanul ei.
“Oh, fuck!” a gemut Nicolae puternic, uimit de actiunea neasteptata a surorii lui. Ce incerca ea sa faca, sa il innebuneasca? Lui niciodata o femeie nu i-a facut asa ceva. Niciodata.
“Iti place asta?” a tors frumoasa blonda, aruncand ochii ei albastrii si patrunzatori direct inspre el. “Iti place ce poate sa faca sanul meu?” Roata si roata ea intindea acel lichid albicios si apoi, ca si cum l-ar mulge cu mana ei, penisul lui a inceput sa prelinga si mai multa crema din varf. Ciucurii sanului ei sclipeau in aceste momente datorita sucurilor lui.
Apoi dintr-o data frumoasa blonda si-a schimbat pozitia, tragand penisul lui peste valea dintre sanii ei ei pana la celalalt san, unde a repetat acea actiune excitanta. Sfarcurile si aureolele ei in aceste momente erau imbibate cu acel lichid delicios si foarte excitant.
Si apoi, dintr-o data, ea a eliberat penisul dintre degetele ei. In aceste momente penisul lui era atintit inspre tavan ca o racheta gata sa decoleze. Ea se misca deasupra penisului lui cu trupul ei atletic si a capturat taria lui direct intre semisferele ferme si pline ale sanilor ei. Dupa cateva miscari naravase, penisul lui intr-un final s-a odihnit in valea superba a sanilor ei, cilindrul acela gros si lung fiind cuprins intre doi sani foarte confortabil, capul lui iesind promitator afara prin partea de deasupra, atintit direct inspre barbia ei.
Apoi frumoasa blonda a inceput niste miscari in sus si in jos din mijloc, miscand sanii ei dealungul acelui penis monstru, futandu-l pur si simplu. Ea si-a indoit sfarcurile pe interior, avand grija sa se scarpine dealungul uneltei lui, in special dealungul acelei vene pulsande care era intr-o parte. Lichidul uleios care s-a prelins era intins dealungul penisului lui.
“Oohhh, fuck, ce placut e! Iti place asta?” a zis Diana, facand in acelasi timp niste genoflexiuni in sus si in jos cu picioarele ei ca si cineva care era posedat. “Iti place sa futi sanii? Iti place? Iubesc o pula frumoasa acolo! E asa de placut! Iubesc o pula intre sanii mei!”
“Ooohhhh! Ooooohhhh!” a gemut Nicolae. Lui nu ii venea sa creada ce se intampla. Cu siguranta se va trezi in orice clipa si va descoperi ca nu a visat deloc asta.
“Si te prelingi ca un furtun! Wooow, fi atent cat dai afara! E peste tot pe sanii mei! Toate sucurile tale au imbibat sanii mei!”
Picuri mari din acel lichid se prelingeau afara din varful penisului in tunelul delicat al decolteului ei. Lubrificau acel canal frumos, avand grija ca acea futaie intre sani sa fie foarte placuta si usoara. Chiar si bilele lui au fost imbibate cu presperma, odihnindu-se confortabil pe patratelele abdomenului ei atletic. De cateva ori, capul penisului s-a lovit de barbia ei si a lasat cativa stropi acolo.
“Vrei sa te sug?” a intrebat Diana cu acea voce suava si inocenta a ei, ochii ei patrunzatori sclipind in directia lui. “Vrei sa iau pula asta frumoasa si uriasa in gura mea si sa il sug pana explodezi? O fac daca vrei. Imi place enorm pula ta. Pe bune. Iubesc enorm de mult sa iau o pula monstruoasa in gura si sa sug toate samanta aia delicioasa a ta!”
“Ooooohhhh! Oooohhhhh!” a gemut Nicolae, capul lui miscandu-se dintr-o parte in alta pe umeri si pe marginea fotoliului. Asta era nebunie si placere suprema! Asta o sa-l inebuneasca!
“Ce ai zice daca te ling prima data? Imi place sa ling pule uriase. Si in special bile ca a tale. Dar trebuie sa imi promiti sa imi zici cand incepi sa explodezi. Faci asta pentru mine? Promiti sa imi zici cand incepi sa explodezi?”
“Mmmmmmmmmmm! Mmmmmmmmmm!” a gafait Nicolae, dand halucinat din cap. Numai putea rosti nici un cuvant.
“Imi place sa stiu cand un barbat ejaculeaza. Deobicei imi dau seama fara ca el sa imi zica. Dar cateodata sunt luata pe nepusa masa. Sa imi zici in orice caz. Vrei sa explodezi in gura mea sau unde? Asta e ce vrei? Vrei sa vi in gura mea?”
“Ooohhhh! Ohhhhhhh!” a gafait Nicolae, pompand penisul lui in sus inspre chipul ei.
Dar penisul lui era prins stramt intre sanii ei si superba blonda avea acel monstru complet sub controlul ei. Ea si-a aplecat capul, si-a transformat buzele ei suave intr-un O perfect de fiecare data cand penisul lui se futea prin valea dintre sanii ei si se apropia de gura ei lacoma.
El a continuat sa isi pompeze penisul lui tare ca piatra in sus si in jos printre sanii ei si de fiecare data cand pompa in sus, capul lui era blocat si trecea de cercul perfect al buzelor ei suave. Ea a continuat miscarile umerilor ei si amandoi sani au continuat sa masturbeze expert acel penis superb si delicios. Gura ei facuta intr-un O si a dat de fiecare data cand se misca cate un sarut direct pe varful pulii, unul dupa altul, rujul ei rosiatic imbibandu-se foarte sexy pe cap.
“Mmmmmmm! Mmmmmmm!” murmura Nicolae, privind direct la chipul acela angelic al surorii lui. Nici o parte a coloanei lui nu disparea in gura ei. Doar capul aluneca in gura ei de fiecare data. Dar nu mai conta. Asta era fantastic. Nimic nu putea fi mai placut ca ceea ce primea in aceste momente.
Deja samanta lui incepea sa bolboroseasca in bilele lui. Privelistea chipului ei frumos, tot acel par blond platiniu care cadea inrama foarte frumos chipul ei, acei ochi albastrii care parca erau ai unui inger, obrajii ei imbujorati, buzele ei inrosite… toate astea au fost prea mult pentru el. Acel chip era chiar in fata lui, in poala lui nuda, cu penisul lui inrosit si imbibat in gura ei, in saliva ei, pregatit sa explodeze in torente lungi si groase.
Dintr-o data limba ei s-a serpuit afara, s-a infasurat sub capul lui pulsand si a lapait acolo dragastos. De fiecare data cand penisul lui se misca inainte, aluneca direct printre buzele ei suave si imbibate cu saliva si acel lichid delicios. Cu limba mai sorbea ceea ce se prelingea afara.
Mana ei a mers sub bilele lui, prinzandu-le tandru, strangandu-le, incercand sa scoata afara samanta. Efortul combinat al mainilor, sanilor si gurii ei au trimis fiori de placere in sus pe penisul lui. El iarasi a simtit cum samanta lui incepea sa bolboroseasca in bilele lui si cerea sa fie eliberata pe loc.
“Iti place? Pula ta se simte placut acolo?” a zis ea miscandu-si buzele de pe penis pentru o clipa si privindu-l direct in ochi. “Nu uita sa imi zici cand explodezi. Vreau sa stiu. Vreau sa fiu pregatita.”
Frumoasa blonda a muncit de zor la penisul lui care se furnica la greu. Dar acum, ea a luat penisul in mana ei iarasi, tragand de el in sus si si-a aplecat capul in asa fel incat a putut sa se aseze sub penisul lui. Si-a scos limba afara si a inceput sa tachineze penisul lui, lingand si lapaind in sus pe acea coloana de granit ca si cum penisul lui era un con de inghetata. Ea si-a sfichiuit si serpuit limba exact peste vena acea groasa si albastra pana sus si apoi si-a bagat limba direct in gaurica din varful penisului, apoi a dus-o iarasi in jos si a inceput sa il linga si sa slurpaie pana la bilele lui cu buzele ei suave.
Iarasi Nicolae a gemut, penisul lui umflandu-se dincolo de orice recunoastere. El si-a inchis ochii, a dat capul pe spate pe marginea fotoliului, incercand sa se gandeasca la alte lucruri. De ce nu a explodat pana acum era un mister pentru el. Poate ca trupul si creierul lui si-au combinat fortele.
“Mmmmmmmmmm! Mmmmmmmm!” a gemut Diana, facand buzele ei un O perfect peste bilele lui, luandu-le in intregime in gura si mestecandu-le de zor. Ea s-a inclestat cu pumnul de penisul lui si a inceput sa il pompeze repede in sus si in jos, determinata sa mentina acest penis la taria prezenta pana cand va exploda.
O bila a cazut complet din gura intredeschisa. A lasat si cealalta bila din gura si le-a imbibat in intregime cu saliva ei si apoi a inceput sa isi insurubeze limba imprejurul bilelor foarte dragastos, miscandu-le si mestecandu-le in gura ei ca o guma de mestecat.
“Auuuuuu!” a suspinat Nicolae, samanta lui bolborosind in bilele lui prinse in captura gurii ei fierbinti. El a incercat sa se gandeasca la alte lucruri, sa isi fugareasca mintea peste tot felul de lucruri si legi si alte prostii legate de servici. Dar nu stia cat va mai rezista. Nimeni nu avea abilitatea de a suge pula si bilele asa de bine ca sora lui.
“Cum iti place? Huh? E bine?” a intrebat Diana, scuipand bilele lui afara pentru un moment si privindu-l direct in ochi. Inainte ca el sa poata raspunde, ea a lasat capul ei sa cada iarasi jos si a luat iarasi bilele lui in gura ei fierbinte si umeda. Obrajii ei s-au umflat in afara datorita acelor bile mari. Limba ei se serpuia si buzele ei au s-au deschis si mai tare si pe loc intregul lui sac cu bile a disparut in gura ei. De data aceasta, amandoi obraji erau umflati obscen datorita faptului ca gura ei era plina la capacitate maxima cu bilele lui.
“Ohhhhh, fuck!” a suspinat el, uitandu-se in jos si nevenindu-i sa creada. Amandoua bile le avea in acelasi timp in gura! Ea sugea amandoua bile in gura ei in acelasi timp!
Chiar si in timp ce el privea, buzele ei au alunecat peste ultima parte pulsanda a scrotului si bilele lui au disparut, complet inghitite, de gura ei lacoma si vorace.
“Nu se poate! Nu poti face asa ceva!” a gemut el, vocea lui revenindu-i in suspine. “Nu e posibil! Nu poti sa sugi amandoua bile odata!”
Dar pot, scumpul meu fratios, a gandit Diana mandra. Doar priveste-ma in ochi. Priveste gura mea. Priveste buzele mele. Acolo e dovada. Inima ei s-a umflat datorita acestui trimpf. Barbatii mereu cred ca stiu totul despre sex. Dar cand il faci, mereu pot aparea tot felul de chichite. Era foarte bucuroasa pentru ca putea sa ii dovedeasca fratelui ei contrariul.
“Mmmmmmmmm!” a murmurat ea, mestecand bilele lui ca si cum ar fi o guma de mestecat. Nu prea avea mare lucru de facut cu ele, pentru ca gura ei era pur si simplu mult prea plina. Ea pur si simplu doar isi umfla si dezumfla obrajii si isi fugarea limba in mod continuu peste pielea scrotului, imbiband amandoua bile cu o saliva fierbinte si multa de tot. Ochii ei s-au umflat datorita efortului.
Pumnul ei se misca pe toata coloana lui intr-un ritm constant. Prin varf continua sa se prelinga un parau constant de lichid direct pe parul ei blond platiniu. Soldurile lui se ridicat si cadeau gentil in timp ce el isi conducea penisul prin stramsoarea delicioasa a degetelor ei care deabia se intalneau imprejur.
Apoi dintr-o data, superba blonda s-a innecat si a scuipat bilele lui afara din gura ei putin mai dur. Acestea s-au balanganit pentru o clipa inainte sa se odihneasca, firele acelea putine de par fiind inca imbibate cu saliva ei fierbinte. Scrotul lui era aproape sa fiarba.
“Arrrggghhhh!” a tipat el panicat, intrebandu-se ce naiba s-a intamplat. Fesele fundului lui s-au inclestat si apoi relaxat datorita tensiunii.
“Te sug acuma, okay?” a zis ea, aruncandu-si privirea in sus. “Iti iau pula in gura si te sug pana explodezi. Vrei asta? Vrei sa te sug de tot?”
Diana s-a ridicat in genunchi si a atintit penisul lui in jos inspre gura ei. A lins pe partea de dedesupt a penisului de cateva ori, serpuindu-si limba de la baza pana la coroana. Apoi si-a dat capul intr-o parte, si-a deschis gura si a lasat bulbul acela urias acoperit cu saliva sa alunece printre buzele ei. Capul acela purpuriu a calatorit peste limba ei si apoi s-a lovit de cerul gurii ei.
“Ohhhhhhh! In gura ta! In scumpa ta gurita!” a gafait Nicolae, ridicandu-si fundul de pe fotoliu si pompand cat de mult penis a putut intre acele buze sugarete. Bilele lui inca se mai furnicau de la felul cum au fost supte mai devreme si samanta lui bolborosea in ele.
Diana si-a lasat capul in jos pana cand zece cm din penisul lui au disparut. Apoi s-a retras, ridicandu-se de pe penisul lui pana cand doar capul mai era in gura ei. L-a supt puternic si lung in acest timp ca un aspirator, infasurand limba ei imprejurul penisului si apoi a inceput o miscare gentila de in sus si in jos cu capul ei care trimitea inca cativa cm in gura cu fiecare pompare succesiva.
Degetele ei s-au inclestat de acel stalp solid direct de la baza si l-a tinut in loc fara nici o miscare in timp ce ea isi aluneca buzele si mai jos pe coloana lui. Isi misca pumnul in sus si in jos, pregatind penisul lui in acelasi timp. Grosimea lui a facut ca buzele ei sa fie intr-un O foarte larg. Saliva se prelingea pe margini si facea ca penisul lui sa fie parca scufundat in spuma.
“Mmmmmfffff! Mmmmmfffff!” a scancit ea, narile ei parca scotand flacari. Penisul lui parca inca mai crestea.
Cincisprezece, saptesprezece, nouasprezece cm din penisul lui dispareau de fiecare data cand Diana isi lasa gura in jos pe monstrul acela. Capul lui era fortat din ce in ce mai adanc in gatul ei, blocand la un moment dat tot aerul care intra, fortand-o sa aiba un reflex de innecare. Totusi, ea a continuat munca, nevrand sa se opreasca pana cand a luat fiecare cm, pana cand avea toti cei douazecisicinci de cm din penisul lui umflat.
“Nu o sa reusesti!” s-a vaitat el, ochii lui iesind din orbite. “Nu o sa reusesti niciodata sa il iei tot in gura! E prea mare! Nimeni nu a reusit sa il suga de tot! Nu poti! Nu poti!”
Diana l-a ignorat, avand aproape cincisprezece cm in gura si gatul ei, apoi a plonjat iarasi inapoi pe el. Intreg gatul ei era umflat datorita monstrului care incerca sa intre si mai adanc. Buzele ei erau desfacute la maxim imprejurul acelui monstru, aproape ca un inel destul de stramt pe un deget.
“Mmmmmmffff! Mmmmmmffff!” a bolborosit ea bucuroasa, si cu o ultima serpuire a soldurilor ei, toti cm lui au disparut in gura si gatul ei umplut la maxim. Ea a galgait in gatul ei. Toti acei cm! A luat toata coloana lui de granit in gura ei!
Nicolae a inceput sa gafaie ciudat si abdomenul lui a inceput sa se incordeze si sa se relaxeze. El si-a condus soldurile in sus iar si iar si iar, ingropand toata taria lui adanc in gura si gatul Dianei. Buzele si dintii ei razuiau si gadilau parul lui pubian. El trebuia sa explodeze in curand. Trebuia. Daca nu, saracutele lui bile vor exploda, pe bune, nu metaforic. Vor exploda si vor umple intregul birou cu samanta lui!
Diana a inceput sa isi miste capul rapid in sus si in jos pe lungimea lui. S-a retras putin sa faca lucrurile mai usoare, dar inca tot mai lua aproape douazeci de cm de penis in gura ei cu fiecare pompare a capului ei. In curand va exploda. Ea putea sa isi dea seama. Nu va mai dura mult, si el va exploda in torente de sperma.
Superba blonda a stat o clipa sa gandeasca care va fi urmatoarea ei miscare atunci cand explodeaza el. Va continua sa il ia in gura, il va lasa sa toarne torent dupa torent de crema adanc in stomacul ei, sau il va scoate afara din gura si va pompa toata crema lui cu pumnul ei? Mereu a avut o problema cu decizia asta. Ii placea in amandoua feluri. Ii placea sa inghita si ii placea sa o priveasca cum ejaculeaza si zboara prin aer in torente lungi si puternice.
Binenteles, chiar va fi grozav daca nu era asa aproape de eruptie. Apoi isi va da jos rochita si il va incaleca, va lua penisul lui monstru in pasarica ei si il va fute pana la un climax. Dar in aceste momente, acest lucru nu prea intra in ecuatie, cel putin pe moment. Acele tresariri si cutremure puteau insemna doar un lucru… se apropia foarte repede de o ejaculare. Ea nici nu va avea timp sa il plaseze in pasarica ei inainte ca el sa ejaculeze. Si asta nu va fi deloc distractiv!
“Viiiiiiinnnnnn! O sa explodezzz!” s-a vaitat el, reamintindu-si de ultima data cand a promis ca o va avertiza. “Nu o mai pot retine mult timp! Ma innebunesti, curva minunata ce esti! O sa explodez! O sa iti umplu gura cu sperma! Ai grija! Ai grija!”
In sus si in jos isi misca Diana chipul ei frumos, pompand unealta lui tare ca piatra cu buzele ei suave. Miscarile ei erau mai rapide acuma, mai energetice, si parul ei salbatic parca flutura in vant pe masura ce isi misca capul si il sugea puternic. Gura ei se misca inainte si inapoi salbatic.
“Ohhhhhh, fuck! Ohhhh, fuck!” gafaia el, pompand fundul lui in sus si in jos de pe fotoliu si hranind toti acei cm lungi si grosi si tari in gurita ei lacoma. “O sa explodez in gura ta! Numai rezist! Ma sugi de tot! Numai am nimic in bile!”
El putea sa simta acea crema groasa cum incepea sa spumege in bilele lui, infierbantate de frenezia gurii ei sugativa si de curvustina de lux. El s-a retinut mai mult decat a crezut vreodata ca este posibil, dar asteptarea a inceput sa isi spuna cuvantul. Cand va ejacula aceasta incarcatura, el nu va mai putea sa se retina deloc. El era sigur ca toata samanta din bilele lui pentru o saptamana va fi eliberata, cel putin asta credea… pana cand il excita iarasi nazdravana lui sora.
El stia foarte bine cum erau climaxurile lui. Erau foarte puternice. Dar acum, dupa aproape un sfert de ora de supt si futut intre sani, numai stia cat de departe va ejacula sau cat de puternica va fi explozia.
Diana a galgait, gura ei dintr-o data umplandu-se pana la refuz cu samanta lui fierbinte. Capul penisul a avut un spasm pe loc, eruptia lavei e inceput, si afara a inceput sa fie turnata torent dupa torent direct pe limba ei. Sperma exploda si se prelingea ca ceara fierbinte, imprastindu-se prin gingile ei si imbiband dintii ei albi, facand ca obrajii ei sa se umfle obraznic. Si samanta lui a imbaiat capul lui purpuriu, lubrificand gura ei in asa fel incat a putut sa plonjeze adanc in gatul ei rapid.
Si exact asta a facut, un torent mare de crema delicioasa a explodat, direct pe limba ei si apoi a fost impins in jos in gatul ei si apoi adanc in gatul si direct in stomacul ei. El isi folosea penisul ca un piston, fortand fiecare picatura de samanta in jos peste amigdalele ei. Si apoi el s-a retras, tragand dupa el niste siraguri albe de crema care se tineau de penisul lui tare ca piatra pe pomparea de iesire. Samanta argintie se prelingea afara dintre buzele ei, pe coloana aceia de granit si apoi in jos pe barbia ei imbibata cu saliva si sperma.
“Ooooooohhh, fuck! Ooooooh, wooooow!” tipa el puternic, capul lui cazand incontrolabil pe umerii lui, ochii lui inchizandu-se datorita tensiunii. “Viiiiinnnn in gura taaaaa! Curva fierbinte ce esti! Baga toata incarcatura asta in gura ta sugativa!”
“Mmmmmmmmmmm!” gemea Diana, fata ei plina de gratitudine. Pumnul ei era pompat la baza rapid si puternic, facand ca si mai multa samanta sa ejaculeze in torente in gura ei.
Era ca si cum incarcatura initiala nu era mai mult decat ceva tachinator, pentru ca acuma bilele lui parca au explodat si mai puternic, parca razbunandu-se pentru prima incarcatura, facand ca parca o incarcatura care nu se mai termina niciodata de crema delicioasa sa o faca pe superba blonda sa tuseasca si sa se innece in urmatoarea clipa. Un torent a explodat direct atunci cand capul penisului a intrat cat a putut de adanc in gatul ei, facand ca samanta sa fie depozitata direct in stomacul ei inainte ca ea sa isi dea seama de asta. Tot ce a simtit in acel moment a fost o inghititura direct in gatul ei, ca si cum ar fi incercat sa inghita trei sau patru oua proaspete dintr-o data.
Un alt torent a umplut iarasi gura ei, facand ca obrajii ei sa se umfle asa de violent incat parca a existat o explozie ciudata pe moment. Siraguri de sperma si saliva se revarsau de pe barbia ei si apoi se atasau de sanii ei senzationali.
O a treia ejaculare era mult prea mult pentru gura ei umpluta la refuz. Ea a inceput sa se innece si spasmurile au facut ca samanta sa intre in jos pe pasajul nasal si sa iasa pe nas afara. Samanta fierbinte si bolborinda a inceput sa curga din nasul ei, imbaind coloana lui cu niste raulete albicioase. Pur si simplu tot ce era sub nasul ei era umplut cu acel amestec albicios de sperma si saliva.
Dar el inca nu a terminat si un alt torent de sperma bolborosinda a ejaculat din capul penisului lui. In acest moment ea a fost fortata sa se retraga, sa isi ridice capul de pe penisul lui iesit de sub control si pur si simplu sa gafaie dupa o gura de aer. Gura ei s-a deschis larg, penisul lui in intregime liber. Siraguri groase de samanta albicioasa iesea din gura ei, facand ca buzele ei inrosite sa sclipeasca. Un alt torent de sperma a explodat iarasi, de data aceasta a zburat prin aer direct in gura ei larg deschisa si plina cu sperma neinghitita.
“Nuuuu! In gura ta! In gura ta!” a gafait el, pompand penisul lui inainte si inapoi prin pumnul ei. El inca mai avea ceva incarcatura de revarsat. Si nu vroia sa o iroseasca!
Diana pompa penisul lui care se golea, miscandu-l aproape orbeste in fata ei in timp ce incerca sa traga o gura de aer. Capul lui a mai avut un spasm, s-a mai contractat si a mai ejaculat un alt torent de sperma direct pe obrazul ei stang si peste puntea nasucului ei. Acele perle au fost respinse pe pleoapele ei si s-au prelins in jos pe obraz si pe barbia ei. Un picure mare de sperma a nimerit pleoapa ei si a ramas atarnat acolo de firele de par care erau sprancenele ei. S-a prelins incet in jos pe tampla si apoi pe obrazul ei.
“Aaaaaannnngggghhhh! Suge-l! ohhhhhh, fuck! Suge-l, curva ce esti!” a gafait el, scos din minti de placere. In aceste momente tot ce putea face era sa priveasca hipnotizat frumusetea plina de sperma din fata lui, privind cum inca cateva torente au mai explodat direct pe chipul ei.
Ea a gemut puternic, buzele ei suave fiind imbibate intr-un ameste delicios de saliva si sperma. Ea si-a mai deschis un ochi sa localizeze capul lui jucaus, vrand sa ia penisul lui inapoi in gura ei acuma ca si-a mai revenit dupa innecul la care aproape a fost supusa. Dar inainte sa recupereze penisul lui intre buzele ei, un alt jet de sperma a explodat direct pe chipul ei, acesta intr-o linie dreapta care a facut impact direct pe fruntea ei si apoi peste parul ei platiniu, lasand o dara peste parul ei si o alta dara in jos imprejurul ochiului ei si mai departe pe tampla si pana jos la gura ei. Acel paraias a sclipit argintiu si tot chipul ei angelic era acoperit cu samanta lui.
“Shit, umpli tot biroul cu sperma!” a tipat el. “Se imprastie pe toata fata ta! Pune-l inauntru! Suge-l! Inghite toata samanta aia! Ooooooohh!”
Diana a capturat intr-un final acel cap purpuriu si a supt restul samantei lui in gura ei inainte sa se imprastie prin birou. Penisul lui a erupt inca de doua ori, dar astea foarte mici, doar indeajuns sa imbibe limba. A supt si a supt, band tot ce a mai ramas din incarcatura lui. Gatul ei se misca foarte sexy in timp ce inghitea.
“Nu-mi vine sa cred! Nu-mi vine sa cred!” a gafait el, cazand inapoi in fotoliu ca un barbat stors de foarte fortele vitale. “Ai supt tot ce aveam in mine! M-ai supt de tot!”
Diana a continuat sa incercuiasca capul penisului cu limba ei, curatindu-l de fiecare urma de sperma. Si-a lasat apoi fata in jos peste coloana lui si a inceput sa linga ultimele ramasite care mai atarnau de penisului lui. Degetele ei s-au inclestat si parca erau lipite unul de altul datorita samantei care incepea sa se racoreasca.
“Ai fi surprins!” a murmurat ea intr-un final, tragand gura ei de la penisului lui pentru o clipa. “As putea sa te fac sa explodezi iarasi, nici o problema. Vrei sa incerc?”
Nicolae privea in jos foarte obosit, deabia constient de ceea ce ea zicea. Se simtea ca si cum ar putea sa doarma o saptamana. Se simtea in intregime stors, ca si cum toata energia a fost supta in intregime din trupul lui. Barbia lui a cazut inainte pe pieptul lui si un parau de transpiratie se prelingea in jos pe tampla lui.
“Huh? Ma crezi?” a insistat Diana, privindu-l direct in ochi. “As putea sa te tin tare si sa te fac sa explodezi toata ziua si toata noaptea daca as vrea. Ce zici?”
“Esti nebuna? Nu cred ca as putea ejacula iarasi. Sunt uscat ca un os. Las-o balta.”
Asta era o provocare indeajuns de mare pentru frumoasa blonda. Ea si-a lasat iarasi capul in jos, lunandu-l in gurita ei iarasi si a inceput sa il suga si sa linga penisul lui monstru ca si cum avea un deadline de implinit. Mana ei se misca rapid in sus si in jos pe coloana lui intr-o prinsoare de cleste, degetele ei fiind mai mult o iluzie datorita vitezei miscarilor lor. Bilele lui se jonglau neputincioase in sacul lor.
“Ce faci? Esti nebuna? O sa il rupi! Asta e tot ce pot sa fac!” El s-a inclestat puternic de bratele fotoliului, fortand ca pumnii lui sa devina albi. Transpiratia a inceput sa se prelinga in jos de pe fata lui in paraiase constante.
Dar superba lui sora era asa de excitata. L-a supt si l-a pompat, refuzand sa il lase sa devina moale. Penisul lui a tresarit iarasi cu o noua energie in pumnul ei, coroana lui purpurie devenind si mai inchisa la culoare. Daca il lasa o secunda, o sa devina moale. Si nu isi permitea si nu vroia sa il lase sa devina moale, pentru ca pasarica ei era in flacari si avea nevoie urgenta de un orgasm care sa o ravaseasca.
Nicolae s-a scufundat iarasi in fotoliul lui, nerezistind. Ce mai putea face? El era mult prea obosit. Ea va vedea asta in curand. Era imposibil sa mai aiba erectie pentru mult timp. Nimeni nu putea sa ejaculeze de doua ori succesiv, in special dupa ce a fost stors de sperma ca el acum. O luna ii va trebui sa isi incarce iarasi baterile.
Dar de ce nu se inmuia? De ce ramanea asa de tare in mainile ei? Cu siguranta era din cauza gurii ei senzationale. Ea il sugea in continuare chiar dupa ce a ejaculat, cu siguranta asta era. Imediat ce isi va lua gura de pe el, penisul lui monstru se va ofili ca o planta insetata.
Cu o incredere in fortele proprii care l-a surprins pe Nicolae, Diana si-a ridicat gura de pe penisul lui inca tare ca piatra. Si-a aruncat privirea in sus la el pentru o clipa, mana ei inca pompand penisul lui cu putere. Apoi a facut o pauza si si-a aruncat privirea la penisul lui, si l-a atintit inspre ea. In timp ce Nicolae privea fascinat, Diana a inceput foarte delicat si incitant sa frece capul penisului de obrajii, barbia si chipul ei, imprastind samanta lui inainte si inapoi si peste toate trasaturile ei.
El a gemut adanc in gatul lui. Nu, ea nu putea sa faca asta! Era mult prea obscen! Nimanui nu putea sa ii placa sa frece un penis pe fata ei! In sus si in jos, la stanga si dreapta, Diana apleca penisul lui, intinzand acele straturi de sperma pe obrajii ei imbujorati, peste nasucul ei si pe fruntea si sprancenele ei. Woooow, aceasta tanara nu avea nici o rusine! Era in stare sa faca orice!
“Nu-i asa ca e grozav?” a intrebat ea in acea voce inocenta a ei, care ascundea multe alte surprize. Nicolae era foarte sigur de asta. “Nu e placut sa o privesti pe sora ta cum freaca pula ta pe chipul ei dragut? Nu iti pla...



    Login