Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 35
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2632 ori - Nota 6.25 (4 voturi)
Capitolul 44

10 iulie 2005 – duminica

Saruturile lor pasionale erau asa de focoase incat pur si simplu nu se mai saturau. Buzele lor se intalneau si limbile lor faceau minuni in gura celuilalt. Totul era asa de placut si senzational pentru celalalt incat practic numai respirau, doar se sarutau cu un foc pe care nimeni si nimic nu putea sa il stinga, nici macar sa il domoleasca in aceste momente.
Era poate duce zece seara si cei doi amorezi tocmai s-au intors din oras. Erau cu prietenii la o terasa si radeau si glumeau si doar se distrau, cand dintr-o data Diana i-a facut fratelui ei un semn cu ochii care zicea doar un lucru……… Un sfert de ora mai tarziu, Diana practic l-a trantit pe fratele ei de peretele din holul vilei ei si a inceput sa il sarute peste tot fara sa ii zica nici un cuvant. Le-a trebuit un sfert de ora pana cand au ajuns sus la etaj in camera ei, asa de mult timp au pierdut doar sarutandu-se si atingandu-se peste tot cu o pasiune de invidiat.
Intr-un sfarsit au ajuns in camera Dianei. Nicolae si-a pus o mana pe sanul ei si a inceput sa il maseze delicios si foarte expert. Apoi mana lui a mers in jos la coapsele ei. Ea repede si-a pus mana peste e a lui. “Nicolae, mmmmmmm, nu te…” Dar nu a avut timp sa termine ceea ce a vrut sa zica pentru ca gura lui iarasi a acoperit-o pe a ei. Diana intre timp era asa de nerabdatoare incat pur si simplu nu a mai avut rabdare si a inceput sa dezbuntoneze camasa lui.
Nicolae a gafait, sarutand-o cu mai multa pasiune si fara sa isi dezlipeasca deloc buzele de buzele fierbinti ale surorii lui. Diana si-a alunecat limba intre adanc intre buzele lui si el o sugea lacom in gura lui.
“Ohh, surioara…” a soptit el, gafaind.
Diana a tras camasa afara din jeansii lui si a inceput sa dezmierde pieptul lui musculos, simtind cum sfarcurile lui incepeau sa se intareasca sub atingerea lui frenetica.
Aoleu, a gandit ea, ce nesatuli suntem? Si nimeni si nimic nu avea puterea sa ii dezparta in aceste momente.
Nicolae a desfacut fermuarul bluzei ei mulate si muncea de zor cu clema de la sutienul ei, devenind din ce in ce mai excitat. Diana si-a aruncat o privire in jos si a observat un cort urias format de penisul lui in jeansii lui. Ea simtea cum focul punea stapanire pe pasarica ei. Penisul lui era asa de urias si lung si gros. Doar gandul ca in curand va plonja la greu in pasarica ei era indeajuns sa o faca sa se furnice peste tot trupul ei.
Ochii tanarului parca au iesit din orbite cand pentru o clipa s-au oprit din saruturile lor focoase si sanii ei fermi si rotunzi au iesit afara din inchisoarea sutienului ei. Erau asa de plini si de fermi si rotunzi, sfarcurile erau asa de frumoase. Si intarite. Ea a fortat capul lui in jos si apoi a simtit buzele lui fierbinti cum au inceput sa suga sfarcul ei.
“Mmmmmmmmmmmmm!” a murmurat Diana. Niciodata nu s-a simtit asa de excitata ca in aceste momente!
Diana s-a intins in jos si a inceput sa descheie jeansii lui. Apoi a scos penisul lui urias afara din pantaloni si din chilotii lui, simtind cat de lung si de gros era. Glanda lui grasa afara din chilotii lui, un strop de presperma prelingandu-se prin gaurica din varf.
“Mmmmmmmmmmm!” a reusit ea cumva sa murmure, sintindu-se dintr-o data ametita din cauza sexualitatii si a excitatiei momentului.
Nicolae sugea la sanul ei ca un copil la sanul mamei. Apoi si-a ridicat capul si buzele lui fierbinti au trasat un rau de lava printre sanii ei, pe pielea neteda a gatului, avand mare grija in locul care stia ca este cel mai sensibil loc al ei, si apoi in sus pana cand au gasit iarasi buzele ei. S-au sarutat frantuzeste. El dezmierda partea superioara a coapselor ei, ridicand mini-ul ei in jurul abdomenului ei atletic. Apoi s-a intins sub mini-ul ei si degetele lui au alunecat in chilotii ei umezi din cauza sucurilor care se prelingeau copios afara din pasarica ei.
“Esti asa de uda!” a suspinat el.
“Sunt asa de excitata, fratioare. Oh, Nicolae, numai rezist mult…”
“Nici eu…”
“Da, Nicolae… mmmmmm… tot nu-mi vine sa cred ca pula mare ai…”
Diana a simtit cum degetele lui dezmierdau pubisul, clitorisul si labile ei. Degetul lui mijlociu a alunecat printre labile ei netede. Diana a gemut, inserand o mana in chilotii lui sa se prinda cum trebuie de unealta lui. El si-a ridicat fundul de pe pat si ea a alunecat jeansii lui in jos, apoi chilotii lui, scotand la iveala in toata splendoarea lui acea erectie uriasa.
“Tulai veta, fratioare!” a exclamat ea. “Are un sfert de metru! Si e asa de gros! Pula ta e… magnifica!”
Diana a inceput sa il pompeze usor. Simtea cum se cutremura si tresare intre degetele ei. “Inca tot nu esti convinsa ca am o pula asa mare?”
“Da, fratioare, asa e! Si inca tot nu imi vine sa cred!”
“O vrei in tine, asa e?”
“Nicolae… mmmmmmm… ohhhhh… daaaaaa… te rog… te rog… te rog!”
Diana l-a ajutat sa dea jos mini-ul si chilotii ei, bluzita ei mulata pe pieptul ei demult aterizand jos pe podea. In curand erau amandoi in pielea goala, fara nici un petit de haina pe ei. Nicolae si-a aruncat privirea in jos la pasarica si pubisul ei neted si fara nici un fir de par. Era asa de neteda acolo jos si pielea ei era asa de catifelata. Iubea sa isi fugareasca degetele peste netezimea ei. Era un lucru de care nu se putea satura niciodata, la fel de mult cat ii placea sa sarute buzele ei fierbinti, sau sa sarute pasarica ei stramta si mereu fierbinte si gata sa ii primeasca penisul monstru adanc.
Diana era o tanara cu un trup asa de frumos incat intrecea cu mult fotomodelele din reviste. Era foarte placut curbat in toate locurile. Sanii ei erau foarte fermi si rotunzi si plini, un deliciu de care nu se mai satura niciodata sa ii sarute. Dupa pasarica ei, era al doilea loc preferat unde ii placea sa linga si sa atinga si sa dezierde.
Intr-un final, saruturile lor pasionale i-au facut sa cada inapoi pe pat. Diana nu putea sa se retina sa nu atinga si sa se joace cu penisul lui urias. Il tinea in mana ei, capul acela gras umflandu-se practic in mana ei. Cu cealalata mana ea a inceput sa cupeze bilele lui, simtindu-se cum se umpleau cu incarcatura lui si deveneau tot mai grele.
Pubisul lui era la fel de neted ca al ei. Diana iubea enorm de mult sa ii suga penisul, dar nu ii placea parul lui pubian ca o gadila la nas atunci cand il inghitea de tot. Asa ca, il obliga ca mereu sa se rada acolo jos, mai exact ea il radea pe el si el pe ea. Se faceau unul pe celalalt. Peste tot in acea zona el era in intregime neted, si bilele lui erau asa de netede ca catifeaua.
“Daca ma atingi asa pentru mult timp, explodez, surioara!” a zis el foarte excitat.
“E mult mai mult de unde vine prima tura!” a zis ea chicotind. “Am invatat pe propria piele ca patru cinci ture una dupa alta e normal pentru tine!”
Nicolae a chicotit. “Cateodata…”
“Te gandeai la mine cand o futeai pe Codruta?” a intrebat ea zambind miseleste, pompand incet penisul lui, umezeala lui imbiband palma si degetele ei, lubrificand pumnul ei.
“Daaa!” a zis el, suspinand si incercat sa traga o gura de aer, incepand sa se zvarcoleasca in timp ce senzatile din penisul lui puneau stapanire pe intregul lui trup.
“Cum stateam acolo la masa, doar la asta m-am gandit!” a soptit ea, mana lui expert si salbatic masand sanul ei. Ea iubea felul cum el se agita pe pat.
“Vreau sa te fac fericita!” a chicotit el, aruncand capul pe spate si aproape scancind ca o fetita.
“Nici nu ma gandeam la alceva!” a zis ea, pompandu-l din ce in ce mai repede, penisul lui ingrosandu-se in mana ei. “Amandoi ne vom face fericiti unul pe altul… Nicolae… asa de fericiti…”
Diana si-a inchis ochii cand el s-a ridicat in genunchi si a inceput sa o futa in pasarica cu degetele. Si-a indesat degetul lui mijlociu adanc in interiorul ei, apoi l-a tras afara si a adulmecat aroma ei placuta. Apoi a inceput sa le linga degetul pana cand era curat ca lacrima. Diana intre timp si-a desfacut picioarele foarte excitant acolo pe pat. Nicolae a ranjit, simtind cum sangele lui fierbea in venele lui. Usor, s-a aplecat in jos si a inceput sa ii linga vulva asa de expert incat aproape ca a facut-o sa aiba un orgasm acolo pe loc.
Incet si foarte atent a desfacut labile ei cu degetul mare si cel aratator si si-a inserat limba in interiorul ei. Imediat el a intrat in contact cu clitorisul ei umflat. Si-a dus varful limbii exact dedesuptul clitorisului si Diana a gemut in extaz in acel moment.
“Asta e!” a plans Diana. “Woooooow, asta e, iubitule. Fa exact asta!”
El isi mentinea mana pe fesele ei atletice, dezmierdand pielea, presand cu degetul aratator intre fesele cutremurande ale fundului ei. El si-a tarat trupul mai aproape de al ei.
A inceput sa isi sfichiuie limba peste clitorisul ei intarit, sucurile ei prelingandu-se in gura ei si apoi in jos pe barbia lui. Diana avea un gust foarte delicios! De multe ori isi baga limba adanc in tunelul ei si scotea ca cu o lingurita crema ei delicioasa, apoi o gusta si apoi incepea sa o inghita, marul lui adam miscandu-se in sus si in jos in timp ce inghitea.
Nicolae pur si simplu nu se mai satura de acel gust placut, parca era o acadea!
Diana putea sa simta cum presiunea se intensifica in pasarica ei si apoi se imprastia peste tot in trupul ei pofticios dupa un orgasm cat mai puternic. Inca nu ii venea sa creada cat de repede putea scumpul ei frate sa o aduca la orgasm, si asa de repede cateodata incat nici nu isi dadea seama ce sa intamplat. Se simtea ca si cum un val urias se construia in adancurile pasaricii ei, si se pregatea sa explodeze dintr-o data in ea.
Diana gemea incoerent, presand ceafa lui in jos, fortand limba lui in intregime in canalul acela in care a fost fututa de asa de multe ori. Nicolae si-a inserat iarasi degetul aratator, presandu-l si serpuindu-l dealungul peretilor pasaricii ei, excitand-o din ce in ce mai tare.
El iubea gustul si felul cum se simtea acea pasarica fierbinte si felul cum devenea asa de excitata, toate astea datorita a ceea ce facea. Ii dadea intr-un fel un tremenduos simt de putere asupra ei, de autoritate.
“Hai sa facem un saizecisinoua” a sugerat ea printre suspine, vocea ei ingrosata din cauza emotilor si placerii care se fugarea prin trupul ei. Diana a inceput sa transpire greu si pete inrosite apareau pe intregul ei trup.
“Chiar te rog!”
Diana s-a asezat intr-o parte, gura ei la cativa cm de unealta lui gigantica, pasarica ei la aceasi distanta de buzele si limba lui lacome.
“Treci aici, iubitule!” a chicotit ea. “Linge pizda mea bine de tot si eu te sug de nu te vezi!”
“Woooooow, la cat demult m-ai excitat in ultimu timp, cred ca o sa ejaculez cu galeata!”
Diana a chicotit. “Asta e exact ce vreau. Am asa o sete in mine dupa samanta ta, practic pot sa o gust deja!”
Diana si-a aruncat inca odata privirea asupra trupului lui. Pur si simplu iubea trupul lui atletic si musculos, asa de bine lucrat incat daca il privea atenta putea sa isi dea seama ca era doar fibra. Nu era excesiv de musculos, dar muschii se vedeau foarte frumos pe trupul lui. Un atlet adevarat. Picioarele si mainile lui aveau muschi foarte vizibil, dar nu excesiv. Fesele fundului lui foarte ferme si musculoase. Ochii ei au urmat linile naturale ale trupului lui, admirand fiecare cm patrat al nuditatii lui.
Diana a inceput sa dezmierde bilele lui, degetele ei fugarindu-se pe dedesuptul scrotului lui, acolo unde la ea se termina pasarica si incepea crepatura fundului. Ea a sarutat varful uneltei lui cand a simtit limba lui cum a reintrat in pasarica ei.
Sunt asa fierbinte dupa fratele meu incat ma pot topi! a gandit ea, tinandu-se de jumatate din erectia lui impresiva in pumnul ei care deabia se intalnea imprejurul grosimii lui.
E asa de lung si de gros ca de multe ori deabia pot sa il iau in gura mea si sa il sug, a gandit ea. Dar de fiecare data e o placere sa il iau in toate gaurile mele.
Diana si-a pus varful limbii la gaurica din varful penisului, strangand in acelasi timp de unealta lui sa se deschida si mai tare. Dintr-o data a fost rasplatita cu un strop cremos din presperma lui, care repede l-a lins de pe glanda lui uriasa.
Apoi a luat jumatate din penisul lui urias intre dintii ei si a inceput sa il suga. Buzele ei erau ca un aspirator umed, ca niste cupe sugative. A simtit cum penisul lui pulsa din cauza poftei lui, venele lui albastre umplute cu sange, pielea era neteda si simtindu-se foarte catifelata.
Era un penis asa de lung incat parca de fiecare data cand il sugea nu stia de unde sa inceapa si unde sa termine. Si-a lasat capul in jos si a luat mai mult de trei sferturi din membrul lui in gura ei. A respirat prin narile inflacarate ale nasului, concentrandu-se sa nu cumva sa se inece. Iubea acea aroma de mosc a lui. O facea si practic o obliga sa suga si mai tare, determinata sa ia toti cei douazecisicinci de cm in gura ei.
Capul lui Nicolae era prins intre coapsele ei atletice intr-o prinsoare destul de puternica in timp ce el isi insera doua degete si a inceput practic sa foreze cu limba dupa crema ei delicioasa in adancurile pasaricii ei. Crema ei a imbibat obrajii si barbia si nasul lui. Narile lui deveneau indopate cu crema ei, dar lui nu ii pasa. El era in intregime captivat de pasarica ei suculenta. Pur si simplu nu se mai satura. Vroia asa de mult sa o futa in aceste momente, dar deocamdata avea chef sa o sarute delicios.
Intre timp, el avea ce face si indeajuns mult de facut sa fie fericit pe moment. A inghitit o gura plina cu crema ei delicioasa, vrand sa foreze si mai multa din tunelul ei. Degetele lui au inceput sa ciupeasca butonul ei de placere si ea a gemut din cauza extazului si placerii care ii era oferita, simtindu-se ca se apropia din ce in ce mai mult de acel moment de eliberare sexuala.
Sunetele suctiunii si de buze si limbi furnicandu-se de pielea lor infierbantata umplea intreaga camera. Aerul era imbibat cu sucurile ei delicioase, care se prelingeau ca un rau iesit de sub control afara din pasarica ei extatica. Apoi dintr-o data Diana a explodat, un orgasm extrem de intens punand stapanire pe tot trupul ei atletic si foarte bine tonifiat, cutremurandu-se incontrolabil din cauza deliciului si placerii prin care trecea.
“Ohhhhhhh, maica maiculita!” a suspinat ea salbatic, zvarcolindu-se din cauza extazului.
“Ti-a placut?” a intrebat el ranjind, ridicandu-si capul de la pasarica ei dupa ce miscarile ei s-au mai domolit si stergandu-si crema de pe fata pe coapsele ei.
“Nicolae… nu am simtit asa ceva niciodata. Nu te opri sa faci minuni la clitorisul meu. Nu te opri! Limba ta e asa de minunata… nu am cuvinte…”
Apoi Diana repede a supt penisul lui urias inapoi in gura ei, intr-un final inghitindu-l in intregime dintr-o data, glanda lui presandu-se de cele mai adanci locuri ale gatului ei.
Nicolae a inceput sa isi agite si sa isi serpuiasca fundul din ce in ce mai tare. Asta va fi una buna de tot, a gandit el, facand o pauza din futaia care i-o facea Dianei cu limba, incercand pe moment sa isi controleze respiratia. Si inchis ochii puternic si si-a muscat buza inferioara.
“Fuck!” a scrasnit el, simtind cum bilele lui incepeau sa se adune. Nicolae a incercat sa se retina, sa se bucure de aceste senzatii superbe care se construiau in trupul lui pentru mult mai mult timp, dar totul era imposibil. Gura si buzele si limba ei faceau minuni pe penisul lui, saliva imbiband toata unealta lui lunga si groasa, cateodata unele raulete prelingandu-se dealungul lui si in jos pe coapsele si fundului lui.
Nicolae si-a rotit soldurile, impingand inainte, trimitand penisul lui in intregime in gura ei, futand-o ca si cum era pasarica ei stramta. Era un sentiment foarte excitant si placut sa simta penisul lui in intregime adanc infipt in gura ei fierbinte.
Pe loc, pur si simplu Nicolae nu se mai putea concentra la linsul si suptul clitorisului ei. Si-a retras capul de la pasarica ei, aproape cazand de pe pat si privind hipnotizat cum capul lui se misca inainte si inapoi, in sus si in jos, in sus si in jos.
“Aoleu… oh, woooow… wooooow!” a plans el de placere.
Un ranjet salbatic de placere a aparut pe chipul lui. El a incercat sa se ridice in fund, dar ea il avea priponit de pat. Picioarele si mainile lui se zvarcoleau salbatic, el neputand decat sa geama si sa suspine. Coapsele ei tonifiate si atletice aveau o prinsoare de fier asupra capului lui, mentinandu-l intr-un fel prizonier intre picioarele ei.
In timp ce il sugea, ii strangea bilele, dezmierdandu-le si framantandu-le, le freca una de alta ca doua bile de golf. Nicolae a inceput sa isi miste soldurile inainte si inapoi frecandu-le pe salteaua patului, futand gura ei din ce in ce mai repede, miscarile capului ei fiind din ce in ce mai rapide. Diana ii sugea unealta ca si cum era cel mai pretios lucru din lume.
“Maica maiculita!” a plans Nicolae, intregul lui trup intr-o miscare suava si salbatica in acelasi timp. “Parca sunt pe foc!”
Intr-un final, Nicolae si-a infasurat picioarele imprejurul capului ei. Era in asa fel incat parca era pe un roller coaster care tocmai a ajuns in varful ride-ului si acum o lua nebuneste la vale.
“AHHHHHHHHHHHHH!”
Nicolae s-a inclestat puternic de asternutul patului, tragand si parca rupand, fundul lui tresarind inainte si inapoi pe saltea, facand patul sa scartaie destul de zgomotos.
El si-a arcuit spatele, jumate din el practic in aer de pe pat, plutind deasupra padimentului, cele mai intense senzatii erotice si greu de imaginat trecand prin tot trupul lui ca si cum era un curent electric continuu.
Diana putea sa simta cum samanta lui se ridica dealungul coloanei lui de granit ca si mercurul in termometru. Gura ei saliva la greu pe tot penisul lui. Se prelingea in jos pe bilele lui, apoi pe asternutul patului si se aduna intr-o balta sub fundul lui.
Diana a mai dat bilelor lui inca o stramsoare excitanta si gura ei instantaneu a fost umpluta cu crema lui fierbinte si delicioasa. Nicolae a gandit ca va exploda asa de tare ca bucati vor ajunge pe tavan. A vazut parca stele in fata ochilor. Camera a inceput sa se roteasca in cercuri din ce in ce mai largi. El numai putea sa scoata nici un sunet, doar sa geama si sa gafaie incoerent. Totul era ca si cum o un torent de foc a iesit afara din penisul lui. Se prelingea si ardea si ii dadea cele mai excuizite placeri si fiori, asa cum parca nu a mai experimentat niciodata.
Diana sugea ca o femeie posedata, buzele ei erau ca un aspirator. Ea sugea intreaga lui lungime in gatul ei, limba ei fugarindu-se in sus si in jos pe partea inferioara a erectiei lui in acelasi timp.
Samanta lui avea cel mai placut gust posibil si era absolut delicioasa.
Diana a crezut ca ejacularea lui uriasa nu se va mai opri niciodata. Dar torentele lui in timp au inceput sa devina din ce in ce mai mici si relaxarile si incordarile muschilor trupului lui au inceput sa se domoleasca, miscarile soldurilor lui incetinindu-se. Nicolae a cazut moale pe pat si a lasat sa ii scape un suspin foarte lung de placere.
Diana a lasat penisul lui sa cada dintre buzele ei. Era semierect si imbibat la greu cu saliva ei si urme ale spermei lui groase erau peste tot. Ea a lins crema lui care s-a prelins afara printre buzele ei si a savurat gustul acela delicios, inghitind ultimii stropi. Era foarte fierbinte si buna la gust in timp ce aluneca in jos pe gatul ei, pana cand ajungea in stomacul ei.
Tanarul incerca sa isi umple iarasi plamanii cu aer, ochii lui inca parca vedeau stele verzi si incerca sa isi frece pumnii pe ochi sa isi mai limpezeasca vederea. “Woooow!” a continuat el sa zica, iar si iar si iar, chicotind in acelasi timp. “Wooow… woow!”
Diana s-a ridicat si apoi s-a asezat alaturi de el si l-a sarutat pe partea de interior a coapselor lui, mainile ei facand cercuri tachinatoare peste patratelele de pe abdomenul lui, simtind cum muschii lui inca se contractau si relaxau.
Apoi, cand el s-a asezat in mijlocul patului, ea a incalecat abdomenul lui si s-a intins inapoia ei sa puna iarasi stapanire pe unealta lui magnifica. Nicolae si-a deschis ochii si doar o privea direct in ochii aceia albastri si care puteau hipnotiza orice barbat, chiar si pe el.
“Stai linistit pe spate, fratioare!” a zis Diana, o privire salbatica in ochii ei. “Numai pot astepta. Trebe sa am pula asta magnifica adanc in mine!”
Nicolae doar privea, ochii sclipind din cauza placerii si poftei, in timp ce superba lui sora se lasa incet injos pe el, indesandu-se cu penisul lui inca doar semierect. Nicolae s-a ridicat in coate si a privit hipnotizat cum unealta lui tare ca piatra aluneca intre labile ei stramte, acestea fiind ca un inel stramt imprejurul grosimii lui uriase.
Imediat, penisul lui a inceput sa se intareasca cand a simtit caldura fierbinte in care era infasurat, muschii pasaricii ei prinzandu-se delicios de penisul lui erect si tragandu-l in sus in ea. Cm dupa cm din penisul lui monstru disparea intre coapsele cutremurande ale Dianei.
“Maica maiculita!” a fost tot ce a putut zice adolescentul cand a simtit interiorul tunelului surorii lui infasurandu-se placut imprejurul intregului lui penis. Nu conta cate pizde futea Nicolae, pizda surorii lui Diana era cea mai splendida. Diana a mentinut o presiune constanta atunci cand penisul lui aluneca incet in pasarica ei, o miscare foarte inceata si foarte placuta pentru amandoi, penisul lui monstru a alunecat in intregime in fierbinteala tunelului ei si s-a inclestat imprejurul lui ca o manusa care se potrivea perfect.
Cand era in intregime infipt in ea, pubisurile lor lipindu-se, Nicolae si-a aruncat privirea insus, vazand sanii magnifici ai Dianei parca pentru prima data, felul cum pielea ei sclipea si licarea datorita picurilor de transpiratie, privirea de pofta trupeasca suprema de pe chipul ei frumos, o expresie excitanta de nevoie femeiasca. Nicolae si-a dat seama ca numai era nimeni pe lume care sa il atraga asa de mult ca frumoasa lui sora.
Diana s-a aplecat in fata, un geamat scapand dintre buzele ei senzuale si el a luat unul din sfarcurile ei intarite in gura lui fierbinte si a inceput sa suga la el, mana lui intinzandu-se dedesuptul acelei semisfere perfecte si incepand sa o dezmierde cu foarte multa tandrete.
“Aoleu, maica maiculita!” a respirat si a scos un scancet superba blonda. “Niciodata nu cred ca ma voi satura de pula asta uriasa a ta! Parca sunt in rai!”
In curand Diana a inceput sa se ridice si sa se lase, mainile ei plasate pe umerii lui puternici pentru a avea un balans mai bun. Credea ca va exploda in curand din cauza senzatilor senzationale. Fratele ei o umplea asa de perfect ca de fiecare data cand o futea pana vedea stele verzi, adanc in pasarica ei, penisul lui parca intrand pana in gatul ei. Diana se bucura si ii placea enorm de mult erectia aceia adanc infipta. Ea putea sa simta ca si cum ochii parca ieseau afara din orbitele ochilor. Era ca si cum pasarica ei stramta si penisul lui lung si gros erau facute unul pentru altul.
Presiunea si dezmierdarile asupra clitorisului ei erau asa de placute incat aproape ca a avut un orgasm imediat ce a intrat in adancurile ei, coloana lui groasa razuindu-se delicios de el. Diana a simtit buzele si limba ei facand minuni asupra sfarcului ei si vroia sa isi strige toata placerea in gura mare sa o auda toata lumea. In toate aceste saptamani decand au inceput sa faca dragoste Nicolae a devenit asa de experimentat sa ii dea cele mai bune futai ale vietii ei, cele mai intense si placute orgasme, ea pur si simplu a devenit obsedata de placerea ce ii era oferita. In aceste momente ii trecea prin minte pur si simplu sa stea fixata si fara nici o miscare deasupra lui si ea cu siguranta va avea o suta de orgasme fara sa faca nici o miscare.
Dar a inceput sa se miste dupa ce primul orgasm s-a rupt prin tot trupul ei ravasit si plin de nevoi, crema ei lubrificand unealta lui si tunelul ei. Acel orgasm practic a lasat-o fara respiratie si mult mai mult satisfacuta decat era cand a futut-o fostul ei iubit intr-o luna, care pur si simplu nici numai stia ce nume avea.
“Mmmmmmmmmmmmm” murmura ea. Daca in aceste momente ar fi o intrecere intre sotul ei si fratele ei, scumpul ei frate ar castiga in orice clipa cu avantaj enorm de mare. Se si ruga in mintea ei sa numai il scoata niciodata afara din ea si sa il mentina la infinit tare si adanc in ea.
“Ohhhhhh, surioara, esti asa de stramta! Nu-mi vine sa cred cat de stramta esti! Ce bine ma simt! Asa de stramta si fierbinte si umeda… woooow!”
“Si tu esti mare de tot, frat...



    Login