Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 35
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2870 ori - Nota 6.00 (3 voturi)
Capitolul 43

10 iulie 2005 – duminica

Era poate in jur de amiaza si Nicolae se relaxa in vana, sorbind dintr-un pahar de vin. Deja a consumat mai mult de jumate dintr-o sticla asezata la indemana jos pe gresia baii in timp ce se relaxa in apa fierbinte si foarte placuta. Nu era un jacuzzi, dar nici pe departe nu era, doua persoane putand sa se relaxeze foarte comod in acea vana/cabina de dus/jacuzzi din baia din dormitorul Dianei. Dupa noaptea trecuta, chiar avea nevoie sa-si relaxeze muschii si trupul lui extenuat. Apa aceia infierbantata facea minuni.
Si in timp ce statea acolo si se relaxa cu ochii inchisi, sora lui Diana a deschis usa de la baie. Tocmai facuse cateva ture prin piscina. A ramas acolo in tocul usii pentru cateva secunde, doar privindu-l. Avea o licarire foarte vizibila in ochii si in aceste clipe doar un singur lucru si-l dorea. Avea pe ea doar un costum de bikini negru, doar trei petece acoperind sanii si pubisul ei, in rest doar snururi, si care lasa foarte putin imaginatiei in timp ce se indrepta inspre vana/cabina de dus/jacuzzi, semisferele sanilor ei superbi balanganindu-se foarte excitant pe masura ce se apropia tot mai mult. Saltau practic asa de mult incat la un moment dat a crezut ca se vor revarsa afara din sutienul extrem de mic al bikini-ului ei. In timp ce sutienul deabia acoperea aureolele si sfarcurile ei erau deja intarite sub material, chilotii bikini-ului nu acoperea aproape deloc fesele fundului ei delectabil, fiind aproape goale, doar un snur care trecea prin crepatura dintre ele.
Zambind, s-a furisat pe varful picioarelor cat mai aproape de vana, serpuindu-si soldurile intr-un mod foarte incitant. Fugarindu-si degetele prin snururile care legau sutienul ei, ea stia ca era indeajuns sa traga doar de snurul din mijlocul spatelui ei si intregul sutien va cadea jos, lasand-o in pielea goala ca in ziua in care s-a nascut.
“Buna! Ai chef de ceva companie?” a intrebat ea intr-un mod foarte inocent, cand era la un pas de vana.
“Ceee… uh… ce fa…” s-a balbait Nicolae, in timp ce practic a fost speriat din starea meditativa si contemplativa in care se afla.
“Te-am intrebat ca ai chef de ceva companie?” a chicotit Diana, facand un alt pas, soldurile ei serpuindu-se dintr-o parte in alta foarte provocator.
“Oh… chiar te rog…” s-a imbujorat Nicolae, dar nu era capabil sa isi ia ochii de la pielea catifelata care era expusa asa de incitant.
“Iti place costumul meu de baie?” a intrebat ea senzual, testand apa cu degetul unui picior.
“Sper ca nu ai platit prea mult pentru el…” s-a imbujorat el usor. “…pentru ca nu prea acopera nimic…”
“Nu as vrea sa deprivez pe nici un barbat de la un spectacol!” a returnat ea cu un ranjet, iesind afara din baie si revenind dupa cateva clipe cu un pahar. “Nu te superi daca ma servesc din vinul tau?”
“Chiar te rog!” a zis el, ridicand sticla de vin de pe gresie si scotand afara dopul.
“Merci!” a zis ea, pasind in vana si asezandu-se in funs la capatul celalalt al vanei. Intre timp Nicolae si-a umplut propriul pahar care era cam de jumate golit si apoi a intins sticla inspre sora lui. Avand un zambet foarte senzual pe buze, Diana a luat sticla si repede si-a umplut propriul ei pahar pana la refuz. Asezand sticla inapoi pe gresia baii, ea l-a privit direct peste marginea paharului si apoi a luat o inghititura din el.
“Mmmmmm… asta chiar ca e un vin bun!” a remarcat superba blonda.
Cateva momente lungi mai tarziu, in timp ce doar s-au relaxat in apa fierbinte si placuta a vanei, Diana a intrebat “De cand esti aici?”
“Vreun ora… cred…” a raspuns el, luand o alta inghititura din paharul lui.
“Apa asta e asa de placuta!” a scancit ea, lasandu-se si mai jos in vana, lasand ca sanii ei majesctuosi sa pluteasca direct la suprafata. Semisferele acelea ferme si pline si senzuale parca pluteau ca niste airbaguri deasupra apei cu sfarcurile iesind foarte evident prin materialul subtire si mulat pe ele. Nicolae a incercat sa nu se holbeze la farmecele surorii lui care pluteau direct in fata lui, dar nu a rezistat.
“Incearca asta daca mergem la piscina… sa vezi atunci cum se holbeaza toata lumea la tine…” a ras el intr-un final, luand o alta inghititura din pahar.
“Nu ar fi prima data…” a ranjit ea inapoi, stiind foarte bine la ce se referea fratele ei. Si-a tras umerii inapoi si sanii ei pluteau parca si mai sus deasupra apei. “Ce zici, as avea nevoie de sani si mai mari?”
“Uuhhh… ce?” a inghitit Nicolae in sec o gura de vin. “Si mai mari?”
“Da,,, as avea nevoie de ceva silicoane sau asa ceva?” a zambit ea foarte seducator in timp ce el parca a ramas masca. “Crezi ca mi-ar trebui?”
“Uhhh… nu… nici gand… nici sa nu te gandesti la asa ceva… esti perfecta asa…” a murmurat el, privind foarte atent la sanii aceia foarte fermi, rotunzi, niste semisfere perfecte si asupra carora gravitatia nu a avut nici un efect. “Practic ai strica perfectiunea…”
“Asa ma gandeam si eu!” a fost de acord superba blonda. “Dar ce parere ai de sanii mei?” a ranjit ea, un zambet foarte marsav si viclean aparand pe buzele ei suave.
“Pai… zeito… parca esti Venus… dar ceva si mai perfect…” a murmurat el, chipul lui foarte imbujorat si umed datorita transpiratiei provocata de aburul care se ridica si era destul de gros prin baie.
“Woooow… iubesc cand vorbesti asa…” a ranjit ea foarte seducator. “Sunt foarte mandra ca fratele meu ma gaseste asa de atractiva…”
“Oooohhh… fi sigura ca nu primesti vreo plangere din partea mea…” a ranjit el, deja incepand sa aiba dificultati in a respira normal. “Esti o tipa superba… cea mai superba… cea mai frumoasa…”
“Merci mult, fratioare…” a zambit iarasi Diana acel zambet care impartea gratitudinea ei si ochii ei sclipind de bucurie de la acest compliment.
Tensiunea in vana deja incepea sa fie foarte mare si putea fi transata cu cutitul in timp ce stateau fata in fata in vana, amandoi ranjind foarte conspirational inspre celalalt, sorbind cate o gura de vin din paharul care il avea fiecare intr-o mana. Apoi, Nicolae si-a dat seama ca paharul lui deja s-a terminat. Intinzandu-se inspre sticla de vin, el a ridicat-o iarasi si si-a umplut iarasi paharul.
“Whooops!” a zis el cand a observat ca numai era nimic in sticla. “Se pare ca numai am vin!”
“De ce nu deschizi alta sticla?” a ranjit ea foarte viclean.
“Incerci sa ma imbeti sau ce?” a ras el.
“Poate…” a chicotit ea, sanii ei zgaltaindu-se pe pieptul ei.
“E un lucru bun ca e amiaza… avem timp pentru o betie…” a zis el, razand.
“Asta e ideea…” a zis Diana zambind, parca atotstiutoare.
Cand Nicolae s-a ridicat in picioare in vana, era foarte evident ca spectacolul oferit de Diana, in special de pielea ei nuda, avea exact efectul scontat asupra lui. Aruncandu-si privirea in jos, el a inceput sa faca un pas afara din vana si a observat ca boxerii lui uzi erau lipiti dealungul conturului penisului lui si chiar ca a crescut decand a venit superba lui sora. Privind-o apoi pe Diana, el a observat ca ea practic se holba direct la masculinitatea lui umflata si foarte interesata de ceea ce vedea. Intr-un final, doar a ranjit si a iesit de tot din vana, lasand in urma lui pete de apa pe gresia baii si pe hol si pee scari pana in bucatarie. Uitandu-se prin cabinetul unde erau cateva sticle de vin, intr-un final el a ales o sticla de vin alba.
Cateva clipe mai tarziu s-a intors cu o sticla de vin, dar era mai atent la desfacutul sticlei si Diana a zambit foarte marsav cand l-a observat. El deja avea o erectie si ea era cauza acestei probleme a lui. Era indeajuns sa stie ca ea era cauza acestei stari, pentru ca deja trupul ei era plin de fiori infernici, in special in zona ei pubiana. Asta a facut ca sfarcurile ei sa se umfle si mai mult si sa devina si mai tari. Ranjind foarte diavoleste, ea si-a usurat mainile pana la peticele sutienului ei si le-a alunecat de pe sanii ei, scotand la iveala sfarcurile ei intarite. Punand un zambet foarte inocent pe chipul ei angelic, ea a observat cum Nicolae si-a ridicat capul dupa ce a desfacut sticla de vin si se apropia tot mai mult de vana.
“Wooooooow…” a murmurat el, oprindu-se direct la marginea vanei si holbandu-se practic la sanii ei, neputand sa isi ia ochii de la splendorile ei.
“Ce zici?” a zambit ea foarte inocent, uitandu-se direct in ochii lui si tragand umerii inapoi, practic impingand sanii ei direct inspre el.
“Vrei sa scap sticla pe gresie surioara sau ce vrei sa faci cu mine?” a ras el intr-un final.
“Poate… sau poate doar vroiam sa imi confirmi daca am sau nu nevoie de silicoanele alea…” a zambit ea inspre el. “… vroiam o inspectia mai… in detaliu. Ce zici, sunt cu adevarat frumosi?”
“Foarte frumosi…” a ranjit el. “Nu ai nevoie niciodata de silicoane…”
“Dar totusi, o… inspectie… mai in detaliu… poti sa-mi dai?” a intrebat ea foarte inocent.
“Oricand… la orice ora…” a ranjit el inapoi, alunecand inapoi in vana, penisul lui tare ca piatra iarasi fiind ascuns de spuma care plutea deasupra apei, dar chiar ca se furnica in aceste clipe, vrand sa fie condus adanc in pasarica ei stramta si primitoare.
“Vad ca ii apreciezi foarte mult!” a zis ea foarte tachinator. “Pentru ca deja vad alceva care e tare ca piatra. Oare pentru ca privelistea e prea frumoasa sau e de la alceva?”
“Oooohhh… surioara…” a suspinat el.
“Si din cate simt…” a zis ea, ridicand un picior pana cand era peste pubisul lui si a inceput sa dezmierde cortul care s-a format in boxerii lui direct cu degetele de la picioare. “… e foarte tare…”
“Oooooooohhhh… daaaa…” a murmurat el in timp ce degetele de la piciorul ei dezmierdau erectia lui, trimitand socuri de electricitate in sus si in jos pe coloana lui vertebrala. “Si… doar… atata…, surioara…?” s-a balbait Nicolae, ducandu-si mana la degetele acelea, incercand parca sa le faca sa se incercuie imprejurul monstrului lui.
“Si ce mai vrei, fratioare?” a chicotit ea, ridicand si celalalt picior si prinzand erectia lui direct intre talpile ei. “Nu iti e de indeajuns?”
“Pai… ma… gandeam… ca… poate… mai… mult!” a murmurat el, respiratia lui devenind tot mai rapida. “Sau… te… opresti… aici?”
“Unde sa ma opresc?” a ranjit Diana, intr-un mod foarte flagrant strangand erectia lui direct prin boxeri cu talpile ei.
“Nu stiu!” a gemut el, transpiratia curgand si mai tare pe chipul lui de la aburul din baie si caldura creata de Diana in salele lui.
“Sau vrei sa fac si mai mult?” a murmurat ea foarte suav, lasand ca talpile ei sa cada inapoi pe fundul vanei. “Ce zici de asta?” a gafait ea, repede apropindu-se de el si prinzandu-se cu mainile de erectia lui direct prin boxeri.
“Ohh… woooow… te rog…” s-a rugat el, nemaiputand sa se abtina pentru mult timp fara sa sara direct asupra ei si sa o futa acolo direct pana il ruga sa se opreasca.
Cu un ultim vestigiu de retinere, a luat mainile ei si le-a ridicat in sus, tragand-o mai aproape de el, vrand sa ii dea un sarut lung si foarte pasional.
“Nah… inca nu… acu e randul meu sa ma joc...” a ranjit foarte malitios Diana, retragandu-se din imbratisarea lui si usor ridicandu-se pana cand era asezata pe marginea vanei. Stand ca pe un scaun, ea era direct in fata lui.
Aoleu, a gandit Nicolae in sinea lui, se pare ca scumpa lui sora are chef de joaca, si lui ii placea enorm atunci cand ea avea chef de joaca… si acuma ce? Ochii lor albastrii s-au intalnit si sclipeau cu o pofta cunoscuta doar de ei. El privea cu anticipare in timp ce ea incet s-a intins la spatele ei cu o mana. Cu o miscare rapida a degetelor ei, ea a desfacut snurul. Si cand a facut asta, snururile de pe umerii ei s-au largit, dezvaluind tot bustul ei pentru ochii lui lacomi.
Nicolae numai stia cat timp va rezista. Ochii lui au cazut jos la sanii ei foarte frumosi, si apoi mai jos peste abdomenul ei frumos sculptat, la pubisul ei ras in intregime, acoperit foarte putin de chilotul bikini-ului ei. In curand, practic sutienul ei plutea direct pe apa. Si apoi, tragand de snurul care prindea bikini ei direct pe soldurile ei, in curand si pubisul ei neted si fara nici un fir de par era direct in fata ochilor lui, cremos si foarte sexy. Si bikini-ul plutea alaturi de sutien deasupra pe apa din vana.
Nuda ca in ziua in care s-a nascut, Diana statea direct in fata lui. Ca si cum i-ar fi citit mintea, ea incet s-a intors intr-o parte, dand fratelui ei o priveliste si mai delicioasa asupra posteriorului ei. Inima lui a inceput sa bata si mai puternic, incat Nicolae credea ca va exploda direct in pieptul lui. Si practic Diana statea acolo in fata lui parca ca o zeita antica, daca nu ceva si mai antic, ceva mult mai vechi decat zeii si care cu siguranta este perfectiunea. Intr-un final, parca ani au trecut, ea lenes si intentionat si-a desfacut picioarele doar indeajuns sa ii dea fratelui ei doar o scurta priveliste asupra pubisului ei neted.
Apoi, foarte excitat, Nicolae a observat cum sora lui s-a facut comoda pe marginea vanei, direct in fata lui. Zambind foarte vicleneste inspre fratele ei, ea si-a desfacut picioarele ei tonifiate direct in fata lui, punand pulpele usor pe marginea vanei, aproape de mainile care erau ferme acolo.
Nicolae a inghitit in sec, dar gura lui era uscata ca Sahara in timp ce practic se holba direct in jos la netezitea si pielea cremoasa dintre picioarele tonifiate ale Dianei, si apoi la umezeala care se izvora direct dintre labile ei. Privind acea comoara de care nu se mai satura niciodata, el a crezut ca capul lui va exploda.
Vazand excitatia de pe chipul fratelui ei, Diana a ranjit si si-a pus si calcaiele direct pe marginea vanei. Ranjind foarte vicleneste, ea si-a desfacut picioarele si mai tare in timp ce pielea cremoasa a coapselor ei interioare devenea tot mai vizibila in cel mai tachinator mod posibil. Ca petalele unui trandafir, incetul cu incetul, pasarica ei era expusa tot mai mult si mai mult, devenind practic un trandafir inflorit.
“Ohhhhhhh… surioara… esti o zeita…”
“O vrei?” a soptit Diana, fugarind degetele ei in jos peste crepatura ei foarte alunecoasa.
“Aoleu!” a gafait Nicolae, neputand sa se mai retina pentru mult timp. “Numai rezist…” a continuat, incercand sa se ridice in picioare.
Apa a inceput sa curga afara din vana in valuri in timp ce el incerca sa isi dea jos boxerii cat mai repede posibil. Gafaind parca dupa o gura de aer, el si-a mentinut privirea direct asupra crepaturii sclipicioase si umede dintre coapsele surorii lui in timp ce se lupta cu boxerii, vrand parca sa ii rupa de pe el. Intr-un final, gafaind, el i-a alunecat de tot de pe el, lasandu-i sa pluteasca in apa alaturi de costumul ei de baie. Apoi un alt val de apa s-a prelins afara din vana in timp ce se apropia tot mai mult de sora lui. El s-a asezat in fund pe marginea vanei si statea in fata ei cu penisul lui gros si lung ca un stalp de telegraf atintit direct inspre pasarica ei.
“Asta e ce vrei?” a gafait el, folosind fiecare retinere care o avea sa nu plonjeze adanc in pasarica ei pana la bile.
“Daaaaaaaaaaa!” a sasait ea, intinzandu-se inspre el.
Gafaind ca un armasar in calduri, el s-a prins de pulpele tonifiate ale surorii lui si foarte fortos le-a tras inspre el. Diana a simtit cum fesele ei alunecau pe marginea vanei in timp ce soldurile ei alunecau tot mai aproape de el. Abrupt, si in foarte scurt timp, capul purpuriu al penisului lui era direct intre labile umede ale pasaricii ei. Oprit de labile ei umede si inca inchise, capul lui purpuriu a continuat sa isi caute intrarea direct in tunelul ei si in curand l-a gasit, simtindu-l cum se contracta si se relaxeaza datorita anticiparii. Diana a simtit cum un fior de placere se fugare prin tot trupul ei in timp ce privea direct in ochii lui pofticiosi si simtea cum capul lui urias isi pregatea intrarea prin crepatura ei stramta.
Nemaiputand sa isi controleze impulsurile animalice care le simtea, Nicolae a gafait si si-a pompat soldurile inainte puternic in timp ce tragea pasarica stramta si fierbinte a Dianei puternic in penisul lui. Tragand de ea si incercand sa isi conduca monstruozitatea cat mai adanc in pasarica ei alunecoasa, el a simtit dintr-o data cum penetra tot mai adanc in tunelul ei stramt. Amandoi erau foarte excitati in timp ce penisul lui urias desfacea pasarica ei fierbinte dintr-o data. Alunecand acolo, penisul lui fora prin crepatura dintre labile ei si apoi dintr-o data, pubisul lui s-a lipit de pubisul ei, plesnindu-se zgomotos si umed.
“AEEEEEEIIIIIIIHHHHHHHHHHH!” a tipat ea, in timp ce capul acelui monstru a sarutat intrarea in uterul ei. “E ASA DE MAREEEEEEE!”
Auzind placerea din vocea ei, el s-a oprit. Tipatul acela de placere l-a umplut cu o pofta uriasa pentru ea peste tot. Trebuia sa o futa cat mai repede, pentru ca numai rezista mult, totalmente si complet. Dar pentru moment, iubea sa fie asa, adanc in pasarica ei stramta si fierbinte, si iubea sa tina acest moment de intimatate si pasiune fierbinte cat mai mult. Era practic de tot in pasarica ei.
Mentinand penisul lui urias aproape nemiscat si complet indesat in pasarica ei, foarte aproape de vulcanul feminitatii ei, el incat s-a intins inspre movilele semisferice ale sanilor ei si a luat cate unul in fiecare mana. Gentil strangandu-i si masandu-i de acele doua perne perfecte pe care iubea sa adoarma, el s-a aplecat si a supt unul din sfarcurile ei intarite direct in gura lui. Vroia sa o futa asa de mult, mai mult ca orice alt lucru de pe lumea asta, dar iubea enorm cand era scufundat asa de placut in pasarica ei si ea muschii ei masau asa de placut pe toata lungimea penisului lui si iubea enorm sa se joace cu sfarcurile ei cu gura si limba lui.
Si ea il vroia asa de mult, dar aceasta pompare subita a socat-o, lasand-o aproape molesita in timp ce a taiat adanc in pasarica ei si apoi, woooow, ce iubea cand capul lui purpuriu facea contact cu cervixul ei. Iubea asa de mult aceste penetrari adanci. Si pasarica ei s-a desfacut asa de placut imprejurul monstrului acela, trimitand un fior electric pe toata coloana ei vertebrala care s-a intins apoi prin tot creierul ei, parca scurcicuitandu-l. La inceput a crezut ca ceva s-a rupt in pasarica ei, dar cu cat mentinea monstrul mai adanc in ea, cu atata placerea devenea tot mai enorma. Si acuma limba lui crea alti curenti electrici direct in sanii ei care se fugareau direct pana in creierul ei, inmultind placerea care era deja acolo de la penetrarea subita de mai devreme, pana cand intr-un final, practic aproape ca a explodat acolo pe loc. Si placerea aceasta, de a fi umpluta pana la refuz, si caldura aceia vulcanica care se construia acolo, wooooow, era asa aproape de eruptie, dar nu vroia deloc sa se mai miste din acea pozitie. Si muschii pasaricii ei se miscau asa de placut dealungul penisului lui.
“Mmmmmmmmmmmmmmmmm… fratioare…” a gemut ea, simtind nevoia de a fi fututa crescand tot mai mult. “Fute-ma acuma. Fute-ma si umple-ma cu samanta taaaaa…”
Cuvintele pareau a fi asa de excitante si depravate venind dintre buzele ei incat a trimis un fior de excitare prin tot creierul lui. Si a inceput sa simta nevoia de a ravasi aceasta frumusete. Si apoi a inceput. Si-a retras soldurile inapoi si si-a scos pitonul acela inapoi din pasajul acela stramt si fierbinte si umed care era pasarica ei inclestata si nevoiasa.
Si iarasi pe nepregatite, el si-a plonjat soldurile inainte, brutal implantand-o cu coloana aceia de granit. Si-a trimis iarasi penisul inapoi in pasarica ei stramta cu o pompare salbatica.
“OH… DAAAAAAAAAAAAAAAA!” a tipat ea iarasi de placere in timp ce penisul lui a invadat pasarica ei fierbinte cu o plonjare subita.
Auzind tipatul ei de placere, Nicolae a inceput sa o pompeze ca un piston. In scurt timp, soldurile lui se miscau inainte si inapoi ca pistonul unei locomotive cu aburi, futand-o fara mila si salbatic. Apa se balacea peste tot in timp ce soldurile lui zburau inainte si inapoi, conducand penisul lui in si in afara pasaricii ei cu o asa viteza incat superba blonda avea dificultati in a respira. Nicolae stia ca superba lui sora iubea acest stil de futut. Si pasiunea momentului punea practic stapanire pe el si il transforma intr-un barbat nebun si dement. Si apoi, dupa poate nici un minut de futut asa salbatic, Nicolae a simtit cum pasarica surorii lui incepe sa se contracteze pe toata lungimea penisului lui monstruos.
“OOOOOHHHHH… DAAAAAAAAA!” a suspinat ea, incepand practic sa se incordeze si arcuiasca si serpuiasca acolo. “CE MAI VIIIIIIIIINNNNNN… viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!”
Zbenguindu-se in aceasta gratificare primordiala, el si-a plonjat penisul in ea cat de adanc a intrat. Si apoi l-a tinut acolo in interiorul cavernei ei inclestate si fierbinti in timp ce practic incerca sa il rupa din radacini, asa de tare se inclesta. Muschii ei practic mulgeau tot penisul lui cu o forta care practic daca incerca sa pompeze, cu siguranta ii scotea toata pasarica afara din trupul ei. Sucurile ei practic au inceput sa se prelinga peste tot si muschii ei practic il mulgeau, incercand sa il faca sa ejaculeze cat mai adanc in pasarica ei. Dar asta era foarte departe. Retinerea lui in aceste clipe era la cote maxime si cu siguranta va fi asa pentru mult timp.
“DAAAAAAAAA… fratioareeeeeeeeeee!” a tipat ea in timp ce torente de crema din pasarica ei practic erupea afara din ea si umplea tunelul ei si apoi se prelingea afara. Si practic nu se mai opreau, asa de puternic a erupt superba blonda. Ea isi arcuia spatele, cabrandu-se, inclestandu-se, muschii ei inclestandu-se, mainile si picioarele ei practic incercand sa il traga cat mai adanc in tunelul ei, parca incercand sa se contopeasca cu el, sa devina una cu el. Si pasarica ei turna asa de multa sucuri afara din ea incat practic a inceput sa se prelinga pe langa dopul acela urias si gros de acolo si direct in apa vanei.
Nicolae inca incerca sa se retina si reusea, e drept cu ceva greutate, si o tinea practic captiva pe sora lui in bratele lui in timp ce aceasta isi scurcicuita toate circuitele si revarsa sucurile ei. Practic, la un moment dat, a crezut ca orgasmul ei nu se mai opreste. Gemand si plangand de placere, Diana gafaia in bratele fratelui ei.
Si apoi dintr-o data, Nicolae a inceput iarasi sa isi plonjeze penisul in pasarica ei. Plonjari lungi care practic faceau ca orgasmul ei sa se intinda si mai mult. O pompa iarasi asa de puternic incat practic, superba blonda nu s-a mai putut tine pe marginea vanei si picioarele ei au alunecat din locul unde erau proptite. Amandoi au alunecat de pe marginea vanei, ea cazand direct in vana si sub apa, facand ca vana sa se goleasca de jumate prin baie si el cazand in partea cealalta a vanei, ajutand la golirea aceasta abrupt a apei din vana. Penisul lui a iesit ca un glont afara din pasarica ei inca inclestata cand au alunecat asa de neceromonios.
“Auuuuuuuu!” a gemut el, lovindu-se cu capul direct de marginea vanei. Si-a ridicat mana la cap si a inceput sa o frece in locul unde s-a lovit. Diana a iesit la suprafata de sub apa si a inceput sa rada asa de tare incat nu se mai putea opri. In curand, si Nicolae a inceput sa rada de la aceasta cazatura neceremonioasa si foarte comica. In curand, amandoi radeau fara sa se mai poata opri. Picioarele ei practic erau intinse pe marginea vanei si apa, care pana nu demult era pana acolo, in aceste momente deabia putea acoperi pubisul ei care era etalat asa de superb in fata ochilor lui, doar putin acoperit cu apa. Si pasarica ei era inca largita si se prelingea siropul ei delicios afara, chiar destul de vizibil.
“Asta e o prima, fratioare!” a zis Diana intr-un final, cand rasul ei s-a mai domolit.
“Daaaaaaa… si cred ca imi amintesc de asta luni de zile…” a continuat el, razand.
“De ce, fratioare. Te-ai lovit?” a inceput iarasi sa rada Diana.
“N-ai auzit lovitura? Cred ca mi-am crepat capu…” a ras el, inca frecand locul unde il durea. Dar durerea era mai mult doar asa de forma, pentru ca repede a trecut.
“Ba da… inca direct prin apa…” a continuat ea razand, ridicandu-se mai sus in vana, proptindu-si mainile direct pe marginea vanei. Sanii ei s-au ridicat si numai erau de jumate sub apa. Si ochii lui au calatorit in sus peste semisferele sanilor ei si s-au oprit direct asupra buzelor ei senzuale.
Un fior de placere s-a fugarit prin trupul lui cand a observat cum ochii ei practic au sclipit cu acea licarire si pofta trupeasca care o simtea si el in aceste momente. “Si nu crezi ca ar fi bine sa ma saruti acolo sa imi treaca…” a murmurat el in cea mai inocenta voce posibila.
“Vrei sa te sarut sa iti treaca, puiule?” a raspuns ea intr-o voce la fel de inocenta, lasandu-si talpile jos de pe marginea vanei si degetele ei atingand iarasi apa.
“Inca mai intrebi?” a ranjit el. “Cred ca mi-am crepat capul… si trebe sa merg asa la medic….”
“ASA?” a ras ea, “Pai cred ca iti taie pula si atunci ce faci… cu ce mai futi pasarica asta fierbinte a mea?” Ridicandu-se in fund, Diana s-a tarat ca o pisica pana cand era direct langa el, penisul lui enorm fluturand deasupra apei ca un trunchi de copac intr-o padure acoperita cu apa. L-a sarutat direct acolo unde il durea si apoi buzele ei au cazut direct in jos pana cand le-au intalnit pe ale lui. Si apoi au inceput un sarut dinacela lenes si foarte pasional, limbile lor duelandu-se foarte delicios si placut pentru amandoi. Nicolae putea sa simta pielea ei cremoasa cum se freca foarte delicios de a lui si apoi a simtit cum mainile ei s-au intins in jos direct la masculinitatea lui care inca era tare ca piatra.
“Te mai doare, fratioare?” a tors ea ca o pisica, rupand sarutul. Limba ei a iesit afara si s-a fugarit foarte tachinator direct peste buza ei inferioa. Gentil jucandu-se cu penisul fratelui ei, ea si-a presat semisferele ferme si pline direct de pectoralii lui si i-a dat un alt sarut, unul si mai focos, lung si foarte umed.
“CE?” a murmurat el, parca nemaistiind pe ce lume era cand ea a rupt sarutul, nevoia de aer fiind foarte evidenta.
“Pai… nu stiu… ce am zis?” a murmurat ea, continuand sa isi fugareasca degetele foarte tachinator peste erectia lui.
“Aoleu…” a gafait el intr-un final, ridicandu-se in picioare acolo in vana. “Cred ca daca nu te fut, explodez aici!” S-a intins in jos si a ridicat-o in picioare alaturi de el, sanii ei fugarindu-se asa de placut pana cand erau iarasi lipiti de pectoralii lui.
“Si ce mai astepti, fratioare?” a raspuns ea chicotit, limba ei iesind afara si incepand sa se joace foarte tachinator cu lobul urechii lui. Penisul lui era asa de placut pozitionat direct peste crepatura dintre labile ei si pubisul ei se freca asa de placut de pubisul lui si coapsele ei erau infasurate asa de placut imprejurul monstrului lui. Si capul iesea direct in spatele feselor ei. Apoi au inceput iarasi sa se sarute, mainile lor fugarindu-se delicios peste trupul celuilalt.
Intr-un final, au rupt sarutul si Nicolae a pasit afara din vana, avand-o pe sora lui direct in brate. Picioarele ei erau infasurate placut imprejurul fundului lui si mainile ei se tineau puternic de gatul lui. Sanii ei erau foarte delicios presati de pectoralii lui si practic numai vroia deloc sa se dezlipeasca de el. La un moment dat, Nicolae a trebuit sa faca niste tumbe cu Diana in brate pentru ca a alunecat pe gresia uda a baii. Era practic plin de apa acolo de cand Diana a cazut in apa, dar cel putin se prelingea printr-o gaura de scurgere si a ramas doar in baie. In cele din urma, au ajuns in dormitorul ei.
“Woooow, special delivery!” a chicotit Diana, in timp ce Nicolae se apropia de pat. Oprindu-se la marginea patului, el a lasat-o gentil pe spate pe salteaua patului.
“Revin imediat!” a gafait el, reintorcandu-se inapoi in baie.
“Esti bine?” a intrebat ea, privindu-l cum intra in baie, un stalp de telegraf parca conducandu-l.
“Nici o problema, doar o secunda…” a murmurat el. Si chiar atunci, superba blonda a auzit cum fratele ei isi goleste vezica urinara. “Nevoia… ce sa zic…” a murmurat el din baie.
A ascultat cum urina lui ropotea direct in toaleta si nu a rezistat sa nu chicoteasca. Intr-un final, a auzit cum apa la toaleta era trasa si fratele ei pasea inapoi in dormitor, stergandu-si mainile pe un prosop. Ochii ei imediat au cazut la bucata de carne ca un tub lung si gros care era la un unghi de patruzecisicinci de grade intre coapsele lui, apropindu-se tot mai tare de ea. Inca tot o uimea cum si acum cand era semierect, avea un organ mai monstruos ca oricare alt barbat cu care a fost vreodata… ehhhh… poate cu exceptia tipului de azi noapte… dar pe acela doarr l-a admirrat.
“Areti asa de bine…” a zambit el inspre ea, stand la marginea patului, admirand curbele ei foarte frumos conturate pe trupul ei.
“Merci!” a ranjit ea inapoi la el, intinzandu-se si punand stapanire iarasi pe unealta lui uriasa. “Deja s-a inmuiat…”
“Scuze… dar am baut aproape o sticla de vin… dar stiu ca tu poti sa il ridici iarasi…” a ranjit el, razand, alunecand jos pe pat langa ea.
“Aci nu te contrazic…” a murmurat ea, deja simtind cum masculinitatea lui iarasi prindea viata in mainile ei.
Aplecandu-se peste ea, el gentil a impins-o inapoi pe pat. Infasurand o mana imprejurul unuia din movilele sanilor ei, el a inceput sa il frece si sa il dezmierde in timp ce superba blonda caruia ii apartinea gemea aprobator. Ciupind de sfarcul ei intarit si readus la viata, el s-a aplecat jos si foarte dragastos a inceput sa il tachineze cu buzele si limba lui.
“Ooooohhh… fratioare…” a suspinat ea, in timp ce el sugea sfarcul printre buzele lui si isi sfichiuia limba inainte si inapoi peste el.
Ea inca se mai cutremura de la ce orgasm ravasitor a avut mai devreme si atingerea lui o excita asa de placut. Si chiar ca a avut un orgasm al naibii de intens. Daca se gandea bine, cu siguranta a avut lacrimi de fericire in acele momente.
Si in timp ce el se delecta la sfarcul ei intarit, Nicolae a simtit mana ei delicata si fierbinte cum pompa unealta lui, aducand-o cat mai repede inapoi la tarie. Si in curand, era iarasi tare ca piatra si de atac asupra pasaricii ei.
“E iarasi mare si tare!” a murmurat ea, in timp ce el tormenta sfarcul ei cu gura lui. “Vrei sa o facem iarasi?”
“Vrei sa iesim in oras mai tarziu?” a zis el, eliberand sfarcul ei dintre buzele lui.
“Nu cred ca mai am chef de o iesire…” a inceput ea sa zica, dar a facut o pauza in timp ce il privea cum aluneca mai jos pe pat si apoi se aseza direct intre coapsele ei larg desfacute.
“Vreau sa te sarut peste tot…” a murmurat el usor. “Nu vrei sa iti sarut pasarica aia delicioasa pana tipi de placere?”
“Ohhh… daaaaa, fratioare…” a suspinat ea. “Nu credeam ca ai chef de asa ceva acum…”
“Sti bine ca iubesc asta!” a zis el, lasandu-si gura si mai jos pana la pubisul ei lipsit de par si neted ca fundul unui bebelus.
Fugarindu-si limba peste pubisul ei neted si imbibat inca cu apa si umezeala ei, el a ajuns repede la crepatura dintre coapsele ei. Apoi, limba lui a facut contact direct cu nodul ei de nervi si dintr-o data tot trupul ei s-a cutremurat si zvarcolit acolo pe pat.
“Oh, fratioare…” a gafait Diana, in timp ce Nicolae explora feminitatea ei cu limba lui umeda si fierbinte.
Muscand si ciupind si jucandu-se cu acel buton, el repede a facut ca clitorisul ei sa fie tare si sa iasai foarte incitant afara printre labile netede ale pasaricii ei, chiar la capatul de sus. El repede a asaltat acel nod de nervi, lasand ca limba lui sa gadile si sa il tachineze, din ce in ce mai salbatic, in timp ce sora lui se zvarcolea de la placere direct acolo pe pat.
“Mmmmmmmmmmm, ce bun e” a gemut Diana mai mult doar pentru ea in timp ce fratele ei tormenta clitorisul ei intarit si care se furnica peste tot. Si ce placut eraaaaaaa… fratele ei lingea pasarica ei asa de bine. Si ce bine stia exact unde sa atinga. Sa o atinga si sa o indrepte inspre un alt orgasm. Deja practic se simtea cum exploda… era asa de aproape… excitatia asta enorma si placuta era asa de ravasitoare incat parca o facea sa se arunce de pe o stanca… cu siguranta facea asta daca o mai tinea mult asa…
Si chiar atunci cand placerea era cat mai excuizita si limba lui facea minuni la clitorisul ei, Diana a simtit cum degetele lui o ating. Ea deabia mai putea sa respire in timp ce simtea atingerea degelor lui, simtindu-le, explorand partea expusa a vaginului ei. Chiar si cu toata placerea care se furnica prin clitorisul ei, ea putea sa simta cum degetul lui se juca peste labile ei si prin crepatura dintre ele.
Prinzandu-se de asternutul patului, inclestandu-se cu fiecare mana, ea aluneca din ce in ce mai aproape de culmea unui alt orgasm ravasitor. Proptindu-si calcaiele puternic in salteaua patului, ea si-a arcuit spatele, impingand pasarica ei direct in gura flamanda a fratelui ei. Gafaind si scancind, toti muschii ei s-au inclestat si tensionat, premiul era in curand al ei.
Apoi, dintr-o data, Diana a simtit cum fratele ei a alunecat un deget in tunelul ei fierbinte si salivand. Si apoi, in timp ce simtea cum cadea in abisul intunecat al placerii, Diana a simtit cum Nicolae isi aluneca un al doilea deget in ea si apoi un altul pana cand trei degete noduroase si puternice erau indesate in pasarica ei fierbinte si inclestata. Dintr-o data, el a inceput sa o futa cu degetele foarte gentil in timp ce limba lui ataca nemilos clitorisul ei. Si apoi explozia. O mie de stele pur si simplu au aparut in fata ochilor ei si creierul ei era scurtcicuitat. Ea parca putea sa auda cum focul infernului care ardea in pasarica ei se intindea prin tot trupul ei si era consumata de extazul orgasmului ei.
“OOOOOHHHHHHHFRATIOAREEEEEEEE!” a gemut ea puternic, in timp ce trupul ei era posedat de un orgasm monstruos.
Mor si ajung in rai, si-a zis in sinea ei, in timp ce parca plutea pe aripile unei placeri asa de puternice si profunda, incat aproape o durea. Intregul ei trup era inclestat intr-un paroxism gigantic in timp ce pur si simplu gafaia dupa o gura de aer. Intreaga ei existenta era doar in clitorisul ei, acolo unde limba fratelui ei razuia si facea minuni. Si tot mai sus ea parca plutea, tot mai sus acolo unde pasarile paradisului salastuiau. Parca zbura printre ele, plutind si dand din niste aripi de placere.
Apoi, ca un apus, placerea a inceput sa se domoleasca si sa dispara pana cand intr-un final ea se simtea cum plutea inapoi inspre pamant, inspre trupul ei. Apoi a devenit constienta de cat de supersensibil era clitorisul ei. Si fratele ei inca continua sa linga fara mila. Il lingea cu limba lui care in aceste momente parca era un smiglu care se razuia despre tot clitorisul ei ravasit.
“Oooooooohhhhhh, fratioare, e asa de sensibil!” a murmurat ea, impingand gura lui de la clitorisul ei tormentat.
Incet, in timp ce Diana inca plutea in afterglow-ul climaxului ei, Nicolae foarte dragastos a sarutat petalele care infasurau feminitatea ei furnicanda.
“Aoleu, fratioare, a fost asa de minunat!” a suspinat ea, incet desclestand pumnii din asternutul patului. “Cred ca am vazut stele verzi…”
“Erau mari sau doar mai mici…” a ranjit Nicolae dintre coapsele imbibate cu sucurile ei si barbia, nasul, buzele si obrajii lui erau la fel de imbibati. Un strat copios si foarte delicios.
Privind cu niste ochi care practic sclipeau, Diana a observat ca fratele ei incet si-a ridicat capul si apoi si-a indreptat trupul. Zambind in jos la ea, el statea acolo in genunchi direct intre coapsele ei cu penisul lui lung si gros erect si fluturand in aer direct din pubisul lui ca un stalp de telegraf. In timp ce Diana, un fior si o pofta sa il suga a inceput sa apara prin trupul ei. Si sa il suga daca putea pana cand erupea in torente direct in gatul ei. Sa ii aduca aceasi placere care i-a dat el acuma. In timp ce aceste ganduri se furisau in mintea ei, ea privea cum fratele ei isi indrepta arma lui de satisfacut pasarica ei direct inspre feminitatea ei vulnerabila.
“Asteapta… te rog… asteapta…” a murmurat ea, intinzandu-se inspre penisul lui.
“Ce? Ce s-a intamplat? Nu o vrei iara?” a intrebat el, cand ea si-a pus mana direct pe monstrul lui.
“Care e graba?” a ras ea usor, sunetul acela facand un ecou prin toata camera. “Vreau sa o sug!” a continuat ea, simtind cum penisul lui a tresarit in mana ei in timp ce cuvintele lui erau procesate de creierul lui.
“Ai chef de asta?” a intrebat el.
“Foarte…” a zis ea parca empatic, degetele ei inclestandu-se pe erectia lui. “Treci aci!” a comandat ea. “Vreau sa il sug asa cum m-ai supt tu!”
“Woooow… la pisica i-au crescut ghiarele?” a ranjit el la comanda lui.
“Vreau sa il sug, vreau sa te gust cu gura mea. Vreau sa gust crema ta delicioasa…” a murmurat ea in cea mai sexy voce posibila, eliberand penisul lui. “Vreau sa gust sperma aia delicioasa pana cand ma inec…” a continuat. “Sa o gust si sa o inghit pana cand numai ai nimic in bilele alea… si sa fi numai al meu…”
“Maica maiculita!” s-a balbait el, incet tarandu-se peste picioarele ei, penisul lui balanganindu-se dintr-o parte in alta ca un piton lung si gros si tare si gata de atac in orice secunda. Prinzandu-se iarasi de monstruozitatea lui, ea l-a tras pe fratele lui in sus pana cand era incalecat peste ea, stand in genunchi cu penisul lui urias si pulsand infiorandu-se direct deasupra chipului ei.
Si-a fugarit limba tachinator pe partea inferioara a penisului lui. Putea sa simta cum pulsa periculos cand intr-un final si-a deschis gura si a usurat capul acela purpuriu direct printre buzele ei suave.
“Aoleu… parca sunt in rai…” a gafait el, simtind cum buzele ei suave s-au infasurat imprejurul coloanei lui, inchizandu-se ca un inel direct sub capul lui.
Sugand usor la acel penis tare si gros, ea il tinea cu o mana si cu cealalta cupa fesele lui musculoase, tragandu-l si mai aproape si mai adanc in gura ei. Incet, ea a lasat coloana aceia groasa si monstruoasa sa alunece printre buzele ei inclestate pana cand a simtit cum capul lui purpuriu a atins adancurile gurii ei. Aproape a avut un reflex de inec, dar s-a luptat sa nu il aiba si a impins de abdomenul lui musculos, fortand ca penisul lui sa iasa afara din gura ei. Usor, ea a lasat pitonul acela sa se serpuiasca afara din gura ei pana cand doar capul lui purpuriu era lasat in gura lui. Tinandu-l acolo, ea a inceput sa il linga si sa suga capul acela purpuriu, simtind cum excitatia lui crestea si penisul lui parca crestea si mai mare.
Tachinand si tormentand capul acela purpuriu cu limba si gura ei, ea a lasat ca mana ei sa se fugareasca in jos la bilele lui mari. Se astepta ca in aceste momente sa atarne jos, dar nu era asa. Era adunate direct sub baza neteda a penisului lui lui urias. Si ce iubea sa se joace cu ele. Si acuma iarasi se juca cu ele si incerca sa il faca pe fratele ei sa ii umple gura cu samanta lui delicioasa. Si prin trupul ei se fugareau fiori de placere asa de intensi ca daca se concentra mai tare, cu siguranta va exploda in timp ce ii sugea pula.
“Ooooohhhh… surioara…” a gemut Nicolae, in timp ce Diana a rotit bilele lui direct prin sacul lui, intr-un mod pe cat de dureros, la fel de placut.
Ea putea sa auda si sa vada ca fratele ei gemea tot mai mult si excitat si respiratia lui deveea tot mai ragusita si gafainda. Pe masura ce simtea cum furia din monstrul lui se construia, pe masura ce sugea si tachina tot mai tare capul acela purpuriu si umflat, pe atata vroia sa ii inghita crema lui delicioasa tot mai mult. Ea isi dadea seama ca el incerca sa retina inapoi inevitabila explozie in timp ce intregul lui trup a inceput sa se cutremure si sa se infioare.
“Ar fi bine sa te opresti…” a gemut el, incercand sa isi traga penisul afara din gura ei. “… sau explodez… direct in gura ta…”
Facand o pauza pentru un moment, ea a lasat cum penisul lui infiorat sa alunece afara din gura ei.
“Vreau sa explodezi…” a zis ea, fugarindu-si limba pe partea dedesupt a coloanei lui pulsande. “Vino in gura mea…”
“Maica maiculita!” a gafait el, simtind cum limba ei fierbinte tachina si se furisa pe partea sensibila dedesuptul penisului lui.
“ACUM…” a comandat ea, in timp ce a tras penisul lui in jos si fortos la supt inapoi in gura ei.
Buzele ei imbibate cu saliva s-au inclestat iarasi imprejurul monstrului lui in timp ce limba ei jucausa s-a infasurat imprejurul capului lui purpuriu ca un sarpe in cautarea prazii. In timp ce limba ei tachina si tormenta capul acela umflat, ea a inceput sa isi miste o mana in sus pe coloana lui. Strangand si tragand de bilele lui in acelasi timp, ea foarte urgent incerca sa il faca sa erupta cu gura si limba si mainile ei.
Apoi a simtit cum penisul lui a tresarit si bilele lui s-au adunat direct la baza penisului lui. Apoi, abrupt, coapsele lui musculoase au inceput sa se cutremure si el a lasat sa ii scape un geamat puternic. Dintr-o data, fara nici o atentionare, ea a simtit cum penisul lui a tresarit si un torent de sperma fierbinte a erupt afara si direct in gura ei. Aceasta eruptie subita a luat-o prin surprindere si gura ei s-a deschis doar pentru o secunda., dar a fost indeajuns ca jumate din sperma lui sa se prelinga in jos pe barbia ei inainte sa poata sa isi inchida gura iarasi imprejurul tunului acela care erupea la greu. Sugand lacom, ea a muls penisul lui cu gura ei in timp ce erupea iar si iar si iar direct in gura ei. In cateva secunde, gura ei era plina cu acel sirop gros si fierbinte si a inceput sa inghita crema aceia delicioasa.
Fierbinte si sarata, putin dulceaga, incarcatura lui erupea in torente direct in gura ei, imbiband limba ei cu aroma lui de mosc inainte sa alunece in jos pe gatul ei. Lacoma dupa mai multa, ea sugea si sugea, tragand tot mai mult din incarcatura lui delicioasa in gura ei.
Fiind indemnat de sora lui, Nicolae a lasat ca eruptia sa isi urmeze calea, lasand ca crema lui potenta sa se prelinga in torente in gura si gatul ei. Lui i s-a parut ca erupe pentru ore intregi, dar inca totusi erupea afara din penisul lui ca si cum nu se mai oprea niciodata. Imbiband interiorul gurii ei cu crema aceia delicioasa, Nicolae simtea o gratificare asa de extatica.
Cu gura si stomacul umplute de acel sirop delicios, Dianei inca nu ii venea sa creada cata sperma turna Nicolae in aceste momente in ea. Chiar ca avea litri intregi de sperma stocate in bilele lui, de miercuri noaptea cu siguranta, cel putin atunci au facut-o ultima data, a chicotit in sinea ei, in timp ce continua sa inghita si sa inghita nectarul lui afrodisiatic.
Intr-un final, contractile care se furnicau prin penisul lui au inceput sa se domoleasca si sa devina infime pana cand doar un ultim strop de sperma s-a mai prelins pe limba ei. Tinand inca gigantul lui direct in gura ei, ea a simtit cum incetul cu incetul se micosora. Intr-un final, dupa cateva momente lungi in care l-a curatat de tot, ea a lasat ca razboinicul fratele ei sa alunece incet afara din gura ei.
“Woooooow!” a gemut el, cazand jos pe pat langa ea. “Chiar ca s-a adunat mult in doua zile!” a continuat el, ranjind.
“Ti-a placut?” a murmurat ea, rotindu-se intr-o parte si ghemuindu-se in bratele lui.
“Esti cea mai buna!” a gafait el.
“Pe bune?” a chicotit ea, ochii ei umpluti de iubire si fericire.
“Pe bune…” a raspuns el, cat se poate de sincer.
Nicolae nu putea sa explice, dar cand era cu Diana, erau cele mai excitante si placute momente. Si nu conta de cate ori o faceau, tot nu se satura de trupul ei. Chiar daca pe viitor va mai avea alte, Diana va fi preferata lui mereu. Si cu siguranta la fel simtea si ea. Era foarte sigur de asta. Era practic mult prea distractiv relatia asta a lor si nici unul nu vroia sa o piarda.
“Esti somnoros?” a intrebat ea, lasand ca o mana sa se fugareasca lenes in jos peste abdomenul lui inspre tubul acela lung si gros si moale… din pacate…
“Uh, nu prea, tu esti?” a intrebat el, simtind degetele ei jucause miscandu-se lenes peste penisul lui flacid.
“Nu!” a zambit ea inspre el, ghemuindu-se si mai tare in bratele lui.
“Mai ai chef de vreo tura?” a ranjit el inapoi spre ea.
“Binenteles… doar…” s-a oprit pentru o clipa din ce vroia sa zica, inca jucandu-se cu gigantul acela adormit.
“Doar ce?” a vrut el sa stie.
“Doar nu credeai ca terminam asa de repede…”
“Esti o nesatula, serios de nu…” a zis el, fugarindu-si degetele lenes pe umarul ei si apoi punandu-le direct pe unul din sfarcurile ei. A inceput sa se joace lenes cu el, exact asa cum si ea se juca cu penisul lui.
“Ca si tu, fratioare…” a chicotit ea, simtind o tresarire in monstrul moale din mana ei. “Vezi o pizda goala… sari pe ea… la fel si eu… vad o pula faina… sar pe ea…”
“Asta asa e surioara… dar cu tine pot face un lucru care nu prea il pot face cu altele…”
“Si care al fi acel lucru?” a intrebat ea, tachinator.
“Dragoste…” a raspuns el, foarte serios.
Un fior de dragoste s-a intins prin tot trupul ei. Nu era un lucru care il admitea la multa lume, dar… era indragostita de el. Cu oricate fete a facut-o si el si ea, tot celalalt era lucrul care conta cel mai mult pentru celalalt. “Te iubesc, fratioare…” a soptit ea, turnand practic toata dragostea in acele cateva cuvinte.
“Si eu te iubesc, surioara…” a returnat el, intr-o soapta la fel………
Au stat asa minute bune, fara sa zica nimic. Degetele ei se fugareau lenese si foarte placut peste unealta lui in timp ce degetele lui se jucau cu unul din sfarcurile ei. Amandoi se bucurau de caldura trupului celuilalt care practic radia intr-un cerc vicios intre ei. Intr-un final, Diana a rupt tacerea.
“E ciudat cum baietelul asta al tau se intareste asa de repede, chiar si acuma… parca inca esti de saisprezece ani…” a chicotit ea, gadilind penisul lui cu degetele ei, minunandu-se la cat de viril putea fi, oricat de mult se futeau. “Si e un baiat asa de minunat… si asa il iubesc…”
“Cu una ca tine prin preajma… inca te mai miri?” a ras el, simtind un fior de excitatie cum crestea prin tot penisul lui.
“Inca il simt pe limba!” a murmurat ea. “Parca e o banana coapta!”
“Si eu inca te pot simti pe limba!” a murmurat el, intinzandu-se ca dupa un somn foarte relaxant si fugarind o mana peste unul din sanii ei. “…si parca esti un vin de marca… un cotnari vechi sau ceva… minunat… super minunat…”
El a simtit cum penisul lui incepea sa se umfle in timp ce ciupea sfarcul intarit al surorii lui. Diana a zambit, dar el nu a observat, si a continuat sa indemne penisul lui inspre o alta erectie, insufland viata in el. Ea putea sa simta cum sucurile au inceput iarasi sa se prelinga in pasarica ei in timp ce anticipa ceea ce era pe cale sa se intample… iarasi…
“Iara e tare, fratioare…” a murmurat ea.
Intorcandu-se intr-o parte, Nicolae a tras-o mai aproape in bratele lui si a tinut-o asa, parca vrand sa se contopeasca cu ea. Cu trupurile lor tinute dragastoase intr-o imbratisare foarte iubitoare, el si-a presat buzele de buzele ei suave. A sarutat-o usor, tandru pentru cateva momente lungi, inainte sa simta limba ei jucausa cum a iesit printre buzele ei. Deschizand gura lui usor, el a prins limba ei intre buzele lui si usor a supt-o in gura lui. Gadilind varful limbii ei cu limba lui, el sugea si mai mult, bagandu-si limba adanc in gura ei in timp ce gurile lor s-au deschis si mai tare. Dintr-o data, limbile lor au inceput sa se dueleze si sa se lupte, serpuindu-se una in jurul celeilalte ca niste serpi care erau in ghiarele pasiunii.
In timp ce se sarutau febril, Diana a simtit cum penisul fratelui ei a inceput sa creasca iarasi tare si sa creasca… apoi, in cateva momente, era iarasi in mana ei, tare, pregatit, viril si pulsand impacientat. Virilitatea penisului lui era uimitoare, a gandit in sinea ei in timp ce foarte dragastos il masturba.
Simtind ca era destul de pregatit, ea nu a fost surprinsa cand el intr-un final a rupt sarutul si s-a ridicat in maini si genunchi. Uitandu-se in jos la el, ea a vazut cum penisul lui iarasi statea ca un sarpe neted iesind din pubisul lui si era pregatit sa atace pasarica ei infierbantata.
Intinzandu-se inspre el, ea a prins coloana aceia fierbinte si uriasa si a condusa in jos la feminitatea ei umeda si asteptanda. Deja se prelingea la greu datorita anticiparii. In timp ce privea, el si-a impins soldurile in fata si si-a usurat capul lui purpuriu pana cand era la gaura fierbinte si alunecoasa dintre coapsele ei larg deschise. Era asa de fierbinte si pregatita, incat a alunecat ca un cutit prin margarina, chiar daca era inca semierect. Nu era la fel de gros si de lung ca atunci cand era erect, dar avea indeajuns de multa viata sa alunece in pasarica ei. Si chiar asa, avea undeva aproape de douazeci de cm. Si ce placut era cand masculinitatea lui penetra in goliciunea ei in timp ce foarte dragastos isi aluneca tot monstrul in ea, impingandu-l incet si foarte delicios.
Incet si-a retras penisul inapoi, si apoi si-a miscat iarasi soldurile inainte, trimitand penisul lui in ea si mai adanc. Se intarea practic pe fiecare clipa care tr...



    Login