Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 34
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3118 ori - Nota 3.60 (5 voturi)

Capitolul 42

10 iulie 2005 - duminica

Diana s-a trezit in jur de ora noua, intinsa si in pielea goala langa fratele ei pe un pat imbibat cu ramasitele care s-au scurs din ea dupa traznaile de aseara. Wooow, dar chiar ca totul a mers spre extreme. Si asa de placut. Uuuuuuuuhhhh… deabia astepta urmatorea data. Cand au ajuns acasa dupa doi noaptea, doar s-au dezbracat si cum au atins patul, i-a luat somnul. A fost un somn asa de placut si odihnitor incat practic nu mai vroia sa se ridice din imbratisarea lui. Primul lucru care l-a vazut cand si-a deschis ochii era monstrul fratelui ei, odihnindu-se ca un tub pe jumate adormit dealungul coapselor lui. Inca mai putea? Wooooooooo…
Diana a simtit cum pasarica ei incepe se furnice in timp ce studia acel monstru, amintindu-si cat de excitant si de bine a fost cand l-a simtit in ea in noaptea trecuta, cand l-a bagat in pasarica ei nevoiasa si futut-o pana cand aproape au lesinat de placere amandoi.
Uitandu-se la penisul lui adormit, Diana nu stia ce va face, dar orice va face, acest monstru va fi mereu in ea, si daca ca sa obtina asta, se va certa cu sotul ei si toti vor afla despre aventurile lor, nu va conta. Pe masura ce continua sa priveasca acel penis, Diana si-a dat seama ca incepe sa se furnice peste tot iarasi. Nu ii veea sa creada, dar avea impresia ca se transforma intr-o adevarata ninfomana, daca o vroia iarasi asa de repede dupa un maraton sexual. Deja, sfarcurile ei erau intarite la maxim, si pasarica ei era uda si pulsa, dovedind intensitatea nevoi ei.
“Ahhhhh, chiar ca am nevoie de pula aia iarasi!” se gandea ea, rosind din cauza excitatiei cand si-a alunecat degetele dealungul coapselor lui, infasurandu-le in jurul acelui tub lung si gros si moale.
Imediat, unealta lui masiva a inceput sa creasca in mana ei, pulsand in sus inspre tarie in mici si ritmice tresariri. Nicolae a gemut in somn, miscandu-se. Sora lui nuda fara nici o jena masturba erectia lui, alunecand palma ei in sus si in jos pe toata lungimea lui pana cand acea magnifica unealta era tare ca otelul.
Nicolae iarasi avea o erectie magnifica… futalaul lui gigantic tremura rigid intr-un arc deasupra admonenului lui sculptat. Pleoapele lui s-au fluturat si Diana a stiut ca in curand se va trezi. Dar nu inainte sa inceapa sa il suga, se gandea Diana, si lacoma si-a deschis buzele peste penisul lui.
Si-a deschis gura cat de larg a putut, aproape inecanduse in timp ce forta taria lui in jos in gatul ei. Fata aceasta nesatula s-a oprit cand a avut aproape jumate din penis intre buzele ei. Si-a facut buzele ovale intr-un cerc umed in jurul penisului lui, apoi fierbinte a inceput sa-l suga, suctiunea si sunetele care le scotea in timp ce il sugea trezindu-l in intregime pe Nicolae.
“Surioara! Surioara, ce faci… ahhhhhhhh!”
Intensa placere a acestei suctiuni repede a pus stapanire pe el. Nicolae a suspinat si si-a lasat capul inapoi pe cearceaf, zambind in timp ce privea cum frumoasa lui sora sugea de zor monstrul lui. Diana slurpaia si mai tare la gustosul lui penis, prinzandu-se tare de baza cu pumnul. Isi pompa mana repede in sus si in jos in timp ce sugea, masand cu buzele ei aproape jumate din unealta lui.
Penisul lui era si mai tare acum, in intregime plin cu o incarcatura din samanta lui. Tandru, Diana umplea capul penisului lui cu saliva ei, ingropand limba ei in gaura din varful capului lui sa suga presperma care iesea de acolo. Isi misca capul in sus si in jos in timp ce ii sugea penisul, fara rusine futand fata ei cu taria fratelui ei.
“Suge-o!” Nicolae tinea capul ei, cutremurandu-se si ridicand soldurile lui de pe pat. “Unhhhhh! Oh, surioara, ma faci sa explodez iarasi! Suge mai tare! Oh, woow, daaa, suge pula, soro!”
Diana disperata vroia sa inghita o alta incarcatura din bilele lui, dar vroia sa simta erectia aia tare ca piatra in pasarica ei si mai mult. Cu tragere de inima, si-a alunecat gura de pe taria lui, dand capului acela spongios un ultima sarut dragastos. Apoi, in timp ce Nicolae o privea, sora lui nuda s-a intors in patru labe si si-a scuturat funduletul acela superb inspre el. Nicolae a recunoscut imediat ca superba lui sora vroia sa fie fututa ca o catea. Sanii ei fermi si rotunzi atarnau ca doua jumatati de pepeni fermi pe pieptul ei si tunelul ei ii facea cu ochiul umed si roz dintre coapsele ei, inramat frumos de globurile cremoase ale fundului ei atletic.
“Fute-ma acu, Nicolae!” a gemut Diana, uitandu-se seducator peste umar la fratele ei. Toate gandurile negative anterioare disparute. Excitata fata si-a lasat umerii jos de tot si si-a arcuit fundul in sus, miscandu-l de colo colo invitator inspre fratele ei. “Fute-ti sora, Nicolae! Sunt asa de excitata in dimineata asta! Am nevoie de pula ta grasa in pizda mea!”
Nicolae s-a ridicat in genunchi in spatele ei, uitandu-se in jos la fesele ei rotunde si la labile netede dintre picioarele ei. Tinandu-si monstruozitatea in mana, el s-a miscat inainte in genunchi pana cand capul penisului lui a penetrat petalele florii ei. Imediat, Diana a inceput sa se miste, disperata impingand pasarica ei excitata inapoi in satisfacatoarea penetrare a carnii lui.
“Unngghhh! Oh, Nicolae! Nicolae, ce bine e! am zis, fute-ma, dragule! De tot in mine, Nicolae! Baga pula de tot in pizda mea!”
Nicolae se tinea de soldurile ei, uitandu-se in jos la jonctiunea trupurilor lor, acolo unde capul acela purpuriu disparea intre labile agatatoare ale pasaricii ei. Tanarul armasar impingea penisul lui iarasi in pasarica ei, facand-o pe Diana sa suspine cand simtea cm dupa cm din taria lui lunga alunecand fara mila in gaura ei inundata.
“Ohhhhhhh, Nicolae! Ooooooohhhh, fuck” Diana isi inclesta pumnii in cearceaf si se legata intr-o frenezie de dorinta, gemand si gafaind cand si-a plesnit pasarica ei inundata de baza penisului lui. “Fute-ma, Nicolae! E aproape de tot in mine! Da-mi-o, Nicolae, fiecare cm!”
Nicolae a pompat inainte, ingropand penisul lui enorm pana la baza in gaura ei. S-a prins de soldurile ei si o futea intr-un ritm tare, pompand tubul lui in si-n afara pasaricii ei.
“Mai tare, Nicolae!” fata Dianei contorsionata intr-o masca de extaz in timp ce pasarica ii era bombardata, dandu-i eliberarea de care avea nevoie asa de mult. Ea pompa inapoi neobosita sa intalneasca pomparile lui, sanii ei zgaltaindu-se si tarandu-se pe cearceaful patului.
“Asa e bine, Nicolae! Ungggghhhh! Acu chiar ca ma futi! Mai tare, Nicolae, fute pizda mea cat de tare poti!”
Nicolae a facut ceea ce Diana a cerut, plesnind penisul lui in si-n afara pasaricii ei cremoase cat de tare putea. Diana era in extaz, intregul ei trup parea sa pulseze odata cu despicatura pasaricii ei care se convulsa repetat in jurul penisului lui. Dintr-o data, Diana a simtit o nevoie interzisa care se intindea prin toate salele ei, facand muschii puternici ai fundului ei sa se contracte libidinos.
“Nicolae… Nicolae, te rog atinge curu meu!” a zis dintr-o data Diana. “Te rog! Oh, Nicolae, continua sa ma futi! Pune-ti degetu in curu meu, Nicolae! Fute-mi curu cu degetele tale in timp ce imi futi pizda cu pula ta!”
Nicolae era intrigat de cererea ei, dar in acelasi timp excitat. Diana a simtit cum unealta lui parca a mai crescut inca o marime de tarie in pasarica ei. Ezitant, Nicolae a alunecat mana lui la crepatura fundului ei. Diana a suspinat cand degetul lui a gasit gaura fundului ei si apoi a inceput sa se ingroape adanc in prinsoare cremoasa a fundului ei.
“Unnngggghhhh! Oh, Nicolae! Nicolae, ce bine e! fute-ma in cur, iubitule! Joaca-te cu curu meu! Fute-ma in pizda!”
Nicolae a facut ceea ce i-a cerut sora lui, alunecand degetul lui de tot in curu ei, apoi impungand degetul lui ritmic in si in afara. Diana pompa cu toata energia din salele ei, gemand cand a simtit ca pasarica ei scuipa sucuri in jurul penisului lui, si gaura fundului ei contractandu-se in jurul degetului care intra in ea.
“Mai repede, Nicolae! Fute-ma in pizda! Joaca-te cu curu meu! Unggghhh! Viiiiinnn acum!” s-a schelait Diana in timp ce Nicolae o futea cu degetul in cur mai repede, furios pompand degetul in si in afara curului ei. “Unh… unh… unh..., fute pizda, iubitule, fute-ma in pizda! Vinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!”
Nicolae futea pasarica surorii lui cat de repede putea, ghidand-o prin contractile delicioase ale orgasmului ei. Dar, oricat de excitat era el, inca nu si-a impuscat incarcatura in pasarica ei. Diana intr-un final a trebuit sa se retraga din penisul lui, facand ca monstrul lui sa alunece afara din pasarica ei cand a cazut moale ca o carpa pe burta pe pat.
“Nicolae!” a gemut ea intr-un final. “Vrei sa ma futi in cur, frati? Te rog, iubitule, vrei sa ma futi iara in cur?”
“Binenteles!” a zis Nicolae nerabdator. “Oh, da, chiar ca vreau, surioara!”
“Adu unsoarea din baie, dragule!”
Diana s-a miscat pe saltea, mai excitata ca niciodata cand si-a dat seama ca iarasi fundul ei va fi invadat de monstrul acela gigantic.
“Grabeste-te, iubitule!”
Nicolae a fugit pana in baie, gol, monstrul lui leganandu-se dintr-o parte in alta. Cand s-a intors, el a gasit-o de excitata lui sora pe burta cu genunchi indoiti si picioarele desfacute. A pus o perinita sub abdomenul, putin ridicand funduletuzul ei pentru ca el sa poata sa isi alunece penisul mai usor in ea. Ea isi tinea fesele rotunde larg deschise cu mainile, complet expunand anusul ei.
“Unge-mi fundu, Nicolae!” a gemut Diana. “Grabeste-te, iubitule!”
Nicolae s-a alaturat surorii lui pe pat, desfacand cutia cu ulei si intinzand uleiul la greu peste tot penisul lui. Diana s-a cutremurat de placere cand a simtit cum aplica uleiul rece pe fundul ei, bagand degetul lui in anusul ei sa imbibe interiorul anusului ei stramt.
“E indeajuns” a plans ea. Fundul ei parca era fierbinte si alunecos, nerabdator pentru penisul lui. “Treci deasupra mea, Nicolae! Fute-ma in cur! Fute curu meu fierbinte, iubitule!”
Nicolae s-a suit pe sora lui, atintind capul lui bulbos la inelul anusului ei. Diana a gemut puternic cand a simtit prima presiune a capului intre fesele ei. Si-a desfacut globulele cremoase si mai tare cu mainile si s-a miscat putin sub Nicolae, incercand sa il ajute sa isi scufunde unealta in siguranta in anusul ei stramt.
Nicolae a impins in jos, ingropand cativa cm din penisul lui in ea. Diana a suspinat, inelul anusului ei desfacandu-se dureros in jurul grosimii penisului lui urias. Dar durerea era mica, si felul cum penisul lui zgaraia furnicatura din anusul ei mai mult decat compensa durerea. Sora lui nuda repede a inceput sa se agite sub el, ritmic impingand gaura fundului ei in taria lui.
“E bine asa, Nicolae! Continua sa impinga acum, iubitule! Mai adanc, Nicolae...



    Login