Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 33
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3864 ori - Nota 3.80 (5 voturi)
Bianca intr-un final si-a retras buzele ei imbibate de pe coloana acoperita cu saliva si sperma a lui Mircea si isi folosea acuma doar limba sa slurpaie ultimele ramasite ale eruptiei lui uriase, de data aceasta de pe bilele lui. Penisul lui nu mai era tare ca piatra. Tubul acela gros si lung care era penisul lui statea ca o parabola peste abdomenul lui musculos, capul lui purpuriu statea ca un pendul deasupra buricului lui si tresarea odata cu bataile inimii lui in sus si in jos.
Semierect, penisul lui inca mai era o priveliste foarte impresionanta, si ea, facand comparatie cu fostii ei iubiti, si asa era cu mult mai mare, si avea o impresie ca nu va avea nici o problema sa il faca erect iarasi si pregatit sa fie indesat in pasarica ei. Dar pe moment, chipesul ei iubit i-a promis sa aiba putin grija de pasarica ei, si ce placuta va fi aceasta petrece de timp care va urma, in timp ce astepta ca penisul lui sa devina iarasi tare ca piatra.
Bianca a cazut inapoi pe canapea si si-a desfacut coapsele. “Linge-ma, Mircea! Manca pizda mea! Apoi poti sa ma futi pana lesin!” a gemut ea suav.
Mircea a ranjit. Sa linga pasarica ei va fi o placere si el stia ca ii datora ceva actiune orala. Wooooow. Nu ii venea sa creada ce gagica si-a gasit. Adica nah… o cunostea de patru ani din moment ce au fost colegi de clasa din prima zi de liceu. Dar niciodata nu s-au cuplat, doar in urma cu cateva luni, chiar de intai mai cand au fost impreuna cu colegii la Vama Veche. Si de atunci, niciodata nu au trecut dincolo de saruturi foarte pasionale si masturbari reciproce. Dar si atunci, tot ceea ce faceau era cu mult mai placut si mai fierbinte ca orice a facut cu toate fostele lui iubite… laolalta. Si dupa cat de placut a supt penisul lui, ii datora ceva la fel de fantastic.
El s-a aplecat peste salele ei, chipul lui foarte aproape de pasarica ei, respiratia lui infierbantata aburind direct peste pubisul ei inflacarat. Bianca si-a ridicat pelvisul in sus de pe canapea si si-a serpuit fundul invitant, nerabdatoare dupa limba lui care practic intra pana la amigdalele ei atunci cand o saruta frantuzeste.
Chipesul tanar a privit pentru cateva clipe crepatura pasaricii ei ca un capilas care admira o acadea pentru prima data. Narile lui s-au deschis ca ale unui taur atunci cand a inspirat aburii care emanau din pasarica ei. Bianca si-a aruncat pelvisul si mai sus, fundul ei atletic serpuindu-se indecent.
Mircea era foarte infometat dupa pasarica ei, dar nu era in nici o graba. El stia ca aveau intreaga noapte la dispozitie pentru a fi obraznici, si fiind foarte sigur ca si-a gasit in sfarsit ceva pe masura perversitatii lui, asa ca aveau la dispozitie ore intregi sa fie adventurosi si sa experimenteze cu trupul celuilalt.
El a inceput sa sarute fundul ei atunci cand a ridicat fesele ei ferme si frumos tonifiate de pe canapea. Ea a scancit si a saltat si mai sus. Cu genunchii trasi pana cand erau lipiti pe sanii ei, fundul ei era ridicat in sus direct sub chipul lui, si Mircea putea sa vada rozeta maronie al fundului ei.
El era fascinat. Niciodata nu si-a bagat limba intr-un fund, dar rozeta Biancai parea a fi asa de delicioasa si delicata si si-a dat seama ca era un loc minunat cu care sa inceapa futaia cu limba care ea o vroia asa de mult in aceste momente.
El a lins in sus prin crevasa dintre fesele atletice ale fundului ei. Bianca a suspinat infiorata. Putea sa vada ca iubitul ei era dinacela foarte atent la toate detalile care faceau ca o linsoare sa fie un adevarat deliciu. Oooohhh… daaaa… unul care trebe tinut cat mai mult… daca nu pentru eternitate… un adevarat barbat care se potrivea de minune cu caraterul ei pervers.
“Ooooooooohhh… linge fundu meu!” a gafait ea. Mircea slurpaia in sus prin crevasa fundului ei, apoi a inceput sa linga tachinator la inelul fundului ei.
“Yeah… ohhhh… daaaa… linge fundul meu… uuuuuhhhhh…” ninfeta blonda a tipat.
Chiar daca el doar a inceput, era foarte evident focoasei blonde de pe canapea… la fel ca si spectatorilor din veranda… cand chipesul adolescent stia foarte bine cum sa linga pasarica si fundul, limba lui era talentata si ferma si entuziasma.
Nasul lui Mircea se lovea direct in fundul Biancai si gadila peste tot in zona aia, adulmecand si inspirand acea aroma flagranta si foarte placuta. Bianca si-a aruncat picioarele in aer si si-a impins fundul direct in fata lui. El a inceput sa isi plonjeze limba cat putea de adanc in fundul ei, facand-o sa scanceasca si sa tipe de placere. Limba lui pur si simplu facea minuni la inelul fundului ei
O facea pe superba blonda sa se intrebe cu ar fi atunci cand el isi plonja monstruozitatea in fundul ei. Chiar ca putea sa o ia in considerare pe parcursul acestei nopti furtunoase… si inauntru… si afara…
Mircea continua sa linga inelul fundului ei si apoi limba lui a futut iarasi in canalul ei anal. El a inceput sa suga rozeta ei in timp ce lapaia si slurpaia, parca sarutand fratuzeste fundul ei. Saliva lui continua sa se prelinga in fundul ei, apoi sugea propria lui saliva inapoi in gura lui si o inghitea, savurand acea flavoare delicioasa. In curand chipesul adolescent a fost cuprins de frenezia tunelului ei placut aromat, lingand fundul ei ca un fel de aperitiv, cu felul principal urmand a fi pasarica din fata ochilor lui si toata aceasta situatie devenind tot mai fierbinte pe fiecare secunda care trecea.
“Linge fundul meu! Oooohhhhh… linge-ma, iubitule… linge-maaa!” a tipat Bianca din toata inima ei.
Fundul ei sugea asa de delicios limba lui ca si cum incerca sa o rupa de la baza, si el continua sa lapaie asa de adanc incat se intreba daca limba lui era imbaiata in sperma care a inghitit-o prin celalalt capat al aparatului ei digestiv. Picioarele ei au saltat in aer si au inceput parca sa pedaleze in timp ce isi rotea pelvisul si fundul direct pe chipul lui si el gafaia si futea cat putea de adanc in mlastina fundului ei, parca intr-o frenezie de mancare. Bianca era parca intr-un paradis extatic pur in timp ce iubitul ei lua masa la fundul ei sensibil, Mircea parca era intr-o transa in timp ce o lingea pe iubita lui.
Scena ii excitat pe cei doi spectatori din ce in cem ai tare. Nicolae, trebuia sa recunoasca, chiar era invidios pe acest tip, prividu-l pe Mircea cum gusta fundul iubitei lui si apoi acea pasarica delicioasa la care ar fi iubit foarte mult sa ia masa. Si Diana devenea foarte sigur iarasi excitata. Ea ar fi iubit foarte mult ca chipul acelui tip sa fie inclestat la propriul ei fund sau pasarica ei, in egala masura, ea pur si simplu era invidioasa pe acea tipa si vroia sa ii ia locul.
Nicolae inca o mai futea pe Diana de la spate, si ei au inceput o alta futaie lenesa, incercand sa ramana acolo aproape de culme cat mai mult posibil. Uuuuuuhhhh… ce iubeau acest stil de a face dragoste.
Intre timp, Mircea si-a indesat limba in fundul stramt al Biancai, si a avut grija de locasul ei delicat. Penisul lui era tare ca piatra iarasi, dar stia ca va fi indeajuns de mult timp sa isi descarce incarcatura adanc in pasarica ei. Pentru moment, el era mult mai interesat sa aiba crema ei direct pe buzele si limba lui.
In timp ce lingea fundul ei, pasarica ei se prelingea afara din ce in ce mai copios, sucuri care imbibau chipul lui, aroma pasaricii ei amestecandu-se cu aburii care ieseau afara din fundul ei. El savura acest pachet posterior, dar isi dadea seama ca focoasa lui iubita urma sa cremeze in orice clipa.
Faptul ca o facea sa explodeze in timp ce ii sugea si lingea fundul ar fi un lucru foarte placut, dar ce ar fi mai placut ar fi pasarica ei stramta si inundata sa explodeze direct pe gura lui. Asa ca, a slurpait inca odata la inelul fundului ei, apoi a lins in jos dealungul crepaturii dintre fesele ei, si apoi inapoi pana cand a ajuns la pasarica ei. Bianca s-a desfacut si mai tare, pregatita sa isi hraneasca pasarica direct in gura lui.
“Suge-ma!” a plans focoasa blonda.
Acele cuvinte o infiorau pe Diana. Ea vroia doar ca acele cuvinte sa fie directionate inspre ea.
Bianca si-a aruncat pasarica in sus, si Mircea si-a sfichiuit limba usor peste labile spongioase ale pasaricii ei, apoi a slurpait la vulva ei, luand cu varful limbii crema de acolo ca cu lingurita din frisca. El si-a odihnit fruntea direct pe pubisul in intregime ras al focoasei lui iubite si lapaia la clitorisul ei intarit, apoi si-a bagat limba cat a putut de adanc in pasarica ei.
El a supt si futut si lapait si pasarica ei sugea ca un aspirator imprejurul limbii lui ca si cum primea un sarut frantuzesc. Apoi infometat, chipesul adolescent altera, prima data sugea clitorisul ei intarit, apoi sugea labile ei imbibate. Se tinea de mijlocul ei, rotind pelvisul ei de jur imprejur in timp ce lacomea la pasarica ei. Si continua sa futa inauntru si apoi sa scoata afara o limba plina cu crema ei delicioasa. Si apoi iarasi futea si isi insura limba acolo cat putea de adanc si sugea mai mult din sucurile ei, muncind ca un aspirator acolo.
Apoi s-a retras pentru o clipa, sa priveasca dragastos la ceea ce manca, lasand cateva picaturi sa se fugareasca pe limba lui. Si era asa de imbibata parca era un burete. Sugand pasarica ei il facea pe Mircea asa de infierbantat incat saliva lui parea sa se prelinga la fel de mult ca sucurile din tunelul ei.
Buzele lui intredeschise erau lipite pe pasarica ei iarasi ca un lipici, muscand si sugand labile ei netede ca un mop atunci cand spala pe jos. Continua sa scoata tot felul de sunete umede de acolo din pasarica ei imbibata, niste sunete care inmulteau placerea celor doi spectatori de pe veranda.
Cei doi se leganau acolo pe veranda, pubisul lui si fesele ei alunecand delicios unul in altul, monstrul lui miscandu-se lenes in tunelul ei. Diana si-a lasat capul inapoi pe umarul chipesului ei frate si a soptit in urechea lui. “Vrei sa facem aia, fratioare?”
El a gafait pasional un raspuns afirmativ.
“Si eu!” a gemut usor Diana. “As sa ma vezi cum ii ling pizda!”
Nicolae a gemut la acest gand. Ar iubi sa o vada pe superba lui sora cum lingea pizda unei alte femei la fel de mult cum iubea sa linga pizda ei… si poate mai mult! Dar nu se asteptau sa aiba o astfel de sansa. Dar totusi… intr-o noapte furtunoasa ca aceasta, cine stie ce s-ar putea developa.
Bianca incerca sa isi retina explozia ei foarte iminenta, iubind gura iubitului ei pe pasarica ei asa de mult incat vroia sa dureze ore intregi. Dar focoasa blonda era asa de fierbinte si excitata dupa ce l-a supt mai devreme incat climaxul ei era de foarte mult timp sa erupa.
Lichidele care se prelingeau din tunelul ei vaginal devenea din ce in ce mai fierbinte si mai gros si mai bogat in timp ce sucurile ei practic inundau crevasa ei. Limba lui Mircea parea sa taie ca un cutit prin pasarica ei. Pubisul ei era asa de imbibat dupa acest aproape un sfert de ora de lins incat simtea ca si cum el era pozitionat cu fata direct intr-o piscina de nisipuri miscatoare.
Apoi, Mircea a iesit la aer.
Dar pasarica ei continua sa se prelinga si sa se cutremure incet, nevrand sa rateze nici o picatura de acolo, el sarind inapoi pe pasarica ei si a inceput sa inghita acea inundatie. Chipul lui era imbibat cu sucurile ei de la barbie pana la obraji. Practic, ea isi stergea pasarica direct pe chipul lui, si el aspira ca un burete tot ce iesea prin crepatura dintre labile ei.
“Cremeaza Bianca! Cremeaza!” gafaia el.
“Da… daaa… daaaaaa…” a suspinat ea dintr-o data. Trupul ei nubil a inceput sa se cutremure si convulseze, vibrand de la bucuria de a avea un orgasm. Sangele ei parca clcocotea in venele ei in timp ce fiecare terminatie nervoasa inregistra orgasmul ei. Fundul ei parca cernea si pelvisul ei salta, parca futand limba lui. Isi zdrobea pasarica salbatic pe chipul lui, fara opreliste.
Mircea a ridicat fundul ei si mai sus de pe canapea. Gura lui era plina cu fluidele ei. Si el continua sa inghita in timp ce ea il hranea cu o alta inghititura buna, inundand limba lui, buzele lui, sucurile ei prelingandu-se afara din ea ca dintr-un pahar. Apoi a inceput sa suga clitorisul ei si aspira tunelul ei in acelasi timp, climaxul ei facand valuri si spasmuri prin pasarica ei iar si iar si iar.
Clitorisul ei parea sa explodeze ca fitilul unei petarde, care a pornit o explozie si mai distrugatoare in pasarica ei nesatula. Bianca a spumegat pentru clipe lung, si Mircea se imbaia si inghitea fiecare picatura delicioasa. Practic o curata de toate sucurile ei pana cand era curata ca lacrima.
Bianca gemea si gafaia puternic, tresarind instinctiv acolo pe canapea, in timp ce ultimii fiori de placere s-au rupt prin trupul ei. Gura lui a ramas lipita de pasarica ei pentru momente lungi, mulgand afara fiecare picatura delicioasa, sugand toate rezidurile de acolo. Apoi si-a ridicat capul sus, ranjind ca un cocos mandru care tocmai a fost foarte bine hranit si acuma era satul.
Bianca si-a aruncat privirea in sus la iubitul ei cu un zambet visator pe buze. Mircea s-a ridicat in picioare sa ii arate unealta lui uriasa si tare ca piatra in aceste clipe. Penisul lui era asa de intarit iarasi incat el putea sa il foloseasca ca un picamer atunci cand spargea un seif, si bilele lui pareau a fi iarasi asa de pline si inflamate ca prima data pe ziua de azi.
Bianca a suspinat. Ea a fost foarte bine supta, dar in aceste clipe era asa de infierbantata si nevoiasa dupa o pizda umpluta la refuz cu un penis monstruos, incat credea ca va innebuni.
Mircea a inceput sa se tarasca deasupra ei.
Dar ea a alunecat de sub el, din incercarea lui de a o incalesca.
Intr-o noapte furtunoasa ca aceasta, futaia in pozitia misionarului parea o pozitie cam plictisitoare pentru excitata ninfeta.
“Stai jos, iubitule! Vreau sa stau pe pula ta si sa te fut pana nu mai poti!” a gemut ea.
Mircea a ranjit si s-a asezat inapoi dealungul canapelei, penisul lui stand drept ca o racheta. Bianca s-a aplecat si lapait la bilele lui, apoi la capul ciocanului lui. Apoi, si-a aruncat un genunchi peste el si a incalecat pelvisul lui.
Penisul lui statea ca un stalp in pozitie de drepti peste abdomenul lui. Cu bilele lui intarite si trase sub baza penisului, capul coloanei lui de granit se freca direct sub marginile sanilor ei.
Ea si-a aruncat privirea in jos, observand cat de inalt era penisul lui, ajungand cand statea cu pubisul peste pubisul lui dincolo de buricul ei si a gafait in anticipare sa simta penisul lui tare ca piatra adanc in pasarica ei. Si-a rotit abdomenul direct in penisul lui, apoi a inceput sa se ridice tot mai sus. Coloana lui aluneca direct peste abdomenul ei pe masura ce se ridica tot mai sus. Capul lui s-a zgariat de pubisul ei neted si lipsit de par si apoi penisul lui a tresarit inapoi ca un arc peste labile ei.
Bianca nu avea nici o idee ca erau priviti de afara in timp ce se pregateau pentru prima lor futaie. Dar daca ar fi stiut, nu ar fi avut un scenariu mai bun ca acum.
Daca Mircea ar fi incalecat-o, cei doi spectatori ar fi vazut doar fundul lui cum pompa si bilele lui se leganau, dar cu Bianca deasupra, ei putea toate detalile in cel mai placut mod posibil. Si cei doi spectatori au inteles ca ceea ce vedeau, era un lucru foarte excitant.
O rafala subita de vant s-a furisat peste geamurile verandei, cu stropii de ploaie alunecand peste acoperis si apoi prin stresini, furtuna incepand sa se domoleasca tot mai mult, adiera brizei avand grija sa imprastie norii de pe cer. Dar celor doi amanti secreti de pe veranda nu le prea pasa de asta, fiind foarte atenti la ce se intampla pe canapea.
Ei se concentrau cum cei doi amorezi incepeau sa faca sex pentru prima data… prima data intre ei… nu prima data pentru ei. Bianca statea direct pe capul penisului lui Mircea ca si cum statea in varful un stalp de telefon, miscand pelvisul ei dintr-o parte in alta si facand acel cap spongios cat mai confortabil in pasarica ei inainte sa inceapa sa il calareasca in sus si in jos.
Nicolae si Diana aveau o priveliste senzationala asupra actiunii. Spatele suplu si atletic al focoasei blonde era intors spre fereastra, si putea sa vada sub semisferele perfecte ale fundului acela agita, acolo unde capul penisului lui Mircea era ferm pozitionat la intrarea in pasarica ei umeda.
Labile ei ca petalele unei flori erau infasurate imprejurul capului lui purpuriu ca si cum pasarica ei lacoma urma sa inghita coloana lui granit. Nectarul din pasarica ei a inceput sa se prelinga in jos peste coloana lui brazdata cu cateva vene groase si mult mai multe vinisoare, facandu-l sa sclipeasca.
Nicolae se gandea oare cum ar fi sa isi plonjeze monstrul adanc in acea ninfeta, si sora lui vroia sa lapaie acele sucuri cu siguranta delicioase direct din penisul chipesului adolescent, primind un cocktali de crema si sperma in acelasi timp. Cei doi au inceput sa se futa iarasi, mai mult din instinct. Nicolae isi plonja penisul iarasi adanc in pasarica Dianei, apoi faceau cate o pauza prin pompari, fara sa se lase in voia instinctelor care le sopteau in aceste clipe sa inceapa iarasi o futaie. Diana si-a serpuit fundul si apoi si-a trantit fesele puternic la baza monstrului fratelui ei, bucurandu-se enorm de aceasta frictiune placuta, dar fiind mult mai interesati de actiunea de pe canapea.
Apoi, spre deliciul celor doi spectatori, Bianca a inceput sa alunece pasarica ei tot mai jos pe penisul lui Mircea. Ea cadea in jos foarte incet, indesand acea coloana de granit in pasarica ei, cm dupa cm si erau multi cm de mers… aproape douazecisicinci. Ea a inghitit cam jumate din acel penis senzational, cand s-a oprit, cu restul jumatatii stand afara din tunelul ei stramt.
Apoi, contorsionand trasaturile chipului ei frumos, s-a trantit in jos si l-a luat in intregime. Bilele lui Mircea s-au plesnit direct de fesele ei. Fiecare cm al penisului lui monstruos a disparut in pasarica iubitei lui. Tunelul ei era strans asa de puternic imprejurul fiecarei portiuni din acel penis incat parca acolo inainte nu exista nici o caverna, si apoi a inceput sa se agite fiind in intregime penetrata.
Mircea s-a prins de pelvisul ei si a inceput sa salte pelvisul lui in sus si injos, ca si cum folosea pasarica ei sa se masturbeze. Salta in sus in timp ce tragea trupul ei si mai jos. Labile ei erau intinse asa de mult imprejurul monstrului lui si parca formau un inel perfect imprejurul bazei lui, aproape tratand tunelul ei de pe interior in afara atunci cand il tragea afara.
“Yeah.. grozav… iubire… calareste-ma…” a tipat chipesul adolesent. “Fute-te pe pula mea!” Ea se scufunda in jos si pasarica ei se prindea direct de baza acelui monstru, apoi se retragea in sus si gaure ei alunecoasa scartaia in timp ce aluneca de pe penisul lui.
Sanii ei majestuosi au inceput sa salte in sus si in jos pe pieptul ei. Fundul ei tonifiat calarea si pompa. Isi misca pasarica in asa fel ca penisul lui se freca direct peste clitorisul ei in timp ce continua sa salte in sus si in jos. Apoi s-a aplecat peste el si l-a sarutat, ca si cum sa dovedeasca iubitului ei cat de multumita era pentru aceasta futaie delicioasa care o primea in timp ce statea pe penisul lui monstruos. Apoi si-a arcuit spatele si sanii ei au cazut de o parte si alta a chipului lui in timp ce fundul ei s-a tras inapoi.
Coloana gigantica a lui Mircea iesea afara imbibata, acoperita cu nectarul pasaricii ei si apoi o plonja delicios inapoi in tunelul ei. Fesele cremoase ale fundului ei se cutremurau atunci cand ea cadea inapoi jos. Pubisul ei era inundat cu lichidele copulatiei lor.
Diana continua sa priveasca cei doi tineri, vrand asa de mult sa ii guste, penis si pasarica. Nicolae continua sa priveasca cum penisul lui Mircea continua sa alunece in si in afara pasaricii focoasei blonde… vrand foarte mult sa masoare pasarica aceia cu monstrul lui. Si in acelasi timp, cei doi amanti continuau futaia lor inceata.
Cei doi adolescenti erau legati impreuna intr-o futaie frenetica. Si amandoi incetul cu incetul, se indreptau spre climaxurile lor. Mircea continua sa pompeze monstrul lui in sus ca o racheta care era pe cale sa decoleze, conducand-o in cele mai neexplorate locasuri ale pasaricii ei. Pasarica Biancai era asa de zemoasa, si coloana iubitului ei o conducea si transforma intr-o pasta de tomate, facand ca acolo sa se formeze o mlastina.
Apoi, dupa minute bune de leganat, bilele lui au explodat pe pomparea in sus. Sperma lui a explodat ca o inundatie din penisul lui, imbaind tunelul pasaricii ei si atingand cele mai neexplorate zone ale pasaricii ei asa de puternic incat ea aproape ca a explodat de pe penisul lui ca si cum un dig a fost rupt. Focoasa blonda si-a trantit pasarica jos furios, direct pe penisul lui ejaculand. Clitorisul ei a inceput sa se aprinda ca un fitil in timp ce salele ei s-au transformat in jeleu.
“Arggghhhhhh!” a gafait Mircea, plonjand asa de adanc in ea incat capul lui se lovea de cervixul ei. De fiecare data cand plonja in pasarica ei, crema ei si sperma lui ieseau afara prin inelul stramt format de labile ei si apoi se prelingeau in jos peste bilele lui.
Bilele adolescentului continuau sa explodeze si sperma lui continua sa erupa afara din varful penisului ca un geyser si continua sa isi hraneasca unealta ca un furtun erupand in pasarica ei. Bianca scancea si gemea placerea orgasmului ei in timp ce crema si simtea cum sucurile ei, pur si simplu se prelingeau afara din ea, iubind sa simta sperma lui adanc in pasarica ei la fel de mult cum iubea sa aiba orgasme.
Parea ca si cum un extinctor spreia spreiul de sperma in infernul pasaricii ei, acolo un foc ardea si era scapat de sub control. Ea continau sa calareasca penisul lui intr-o frenezie, clitorisul si pasarica ei explodand constant. Penisul lui parca era un baton de dinamita explodanda. Orgasmele lor aproape simultane pareau sa nu se mai opreasca.
Mircea erupea iar si iar si iar, si Bianca continua sa salte in sus si in jos pe penisul lui in timp ce valuri de placere orgasmica se rupeau prin tot abdomenul ei si parca un curent eletrifiant facea ca coapsele ei sa se miste fara voia ei. S-a mai trantit inca odata puternic, apoi a cazut peste iubitul ei, moale ca un burete si poftele ei carnale fiind in intregime satisfacute.
Capul ei inca se mai contorsiona fara voia ei in toate directie si sanii ei s-au facut placinte pe pectoralii puternici ai iubitului ei. Fundul ei inca mai aluneca dintr-o parte in alta ca si closca pe oua si pasarica ei era umpluta peste limita.
Mircea a gemut atunci cand ultimi stropi de sperma s-au prelins in pasarica ei in cel mai incet mod posibil si bilele lui s-au oprit din explozia lor. El era pur si simplu stors de toate fortele. Si apoi a cazut greoi si relaxant inapoi pe canapea, pieptul lui gafaind ca dupa un maraton, ochii lui incetosati.
Focoasa lui iubita a continuat sa isi salte instinctiv si lenes pasarica in sus si in jos pe penisul lui pentru inca cateva minute, gafaind si murmurand si cutremurandu-se in timp ce ultimii spasmuri ai climaxului ei exploziv se fugareau prin salele ei.
Incet, intensitatea climaxului ei a inceput sa se domoleasca, apoi s-a terminat. Ea continua sa se frece intentionat de iubitul ei, tinand pubisul ei lipit de pubisul lui in asa fel ca clitorisul ei se masa direct pe coloana lui semierecta si imbibata copios cu amestecul lor, incercand sa scoata afara din futaia lor ultimii fior de placere.
Valurile de placere orgasmica gentil au inceput sa se domoleasca. Bianca a cazut greoi peste el. Penisul lui inca mai era infipt adanc in pasarica ei, in timp ce si-a intors capul si l-a sarutat dragastos. S-au imbratisat, gafaind ca dupa un maraton… orgasmele lor fiind finisul.
Penisul lui Mircea era in sfarsit stors de toate fortele si incepea sa se diminueze inca in pasarica ei. Coloana lui devenea tot mai moale, transformandu-se intr-un tub inca lung, dar moale in interiorul pasaricii ei. Apoi a inceput sa se micsoreze si incetul cu incetul a alunecat afara din pasarica ei. Si cand capul lui a alunecat afara, parca un dop a fost scos de la o sticla de sampanie si un amestec lipicios si fierbinte a inceput sa se prelinga afara. Penisul lui a cazut moale dealungul coapsei lui musculoase. Chiar si asa moale, penisul lui era un tub lung si gros si inca la fel de mare ca cel mai mare penis care la avut vreodata pana acum. Pasarica ei statea deschisa si amestecul acela continua sa se prelinga afara din ea.
Diana chiar ca suspina si saliva copios la aceasta priveliste. Penisul acela era moale, dar era imbibat copios cu sperma si crema si era o priveliste asa de delicioasa incat nu stia de ce… dar daca nu erau niste necunoscuti, cu siguranta ar fi sarit si ar fi devorat acel penis si apoi ar fi supt toata sperma afara din pizda aceia frumoasa.
“Ohhhhhhh… sunt asa de fierbinte… fratioare…” a suspinat Diana in urechea fratelui ei.
“Stiu… surioara…” a raspuns Nicolae.
Au continuat sa priveasca cum Bianca s-a ridicat din poala lui Mircea, zambind visatoare. S-a intors roata si apoi si-a lasat chipul ei radiant in jos, sugand penisul acela imbibat in gura ei. L-a scaldat cu saliva ei in timp ce sugea nectarul acela, vrand sa il suga pana cand avea o noua erectie.
Dar Mircea, oricat de viril era, si-a impuscat incarcatura si pe moment penisul lui ramanea moale. Bianca si-a fugarit limba peste tot penisul acela unsuros si apoi doar peste capul lui spongios si buzele ei aspirau pofticioase, alunecand inainte si inapoi pe coloana lui.
Bianca era foarte confidenta ca in curand va face acel penis sa stea mandru inca odata. Era poate deabia in jur de unu noaptea si mai aveau inca cateva ore bune pana in zori. Si cu cat facea penisul lui sa fie tare si bilele lui iarasi incarcate iarasi, mai repede vor continua distractia lor. Dar vazand ca eforturile gurii ei nu prea aveau nici un efect pentru ca era mult prea stors de forte, s-a gandit la alte metode. Asa ca i-a aruncat un zambet foarte marsav, buzele ei senzuale infasurandu-se imprejurul coloanei lui.
“Pula ta e asa de delicioasa, dupa ce a fost in pizda mea…” a tors ea ca o pisica. “Crema mea e foarte delicioasa… inca nu am lins alta pizda… dar nu m-as supara…”
Mircea a privit-o stupefiat pe iubita lui.
Oare iubita lui vorbea serios? Oare zicea asta doar sa il excite sau chiar vorbea serios?
Mircea stia foarte bine ca Bianca nu era o lezbiana. Evenimentele din seara asta au dovedit asta, si nici inainte nu a auzit povesti dinastea despre prietena lui.
Naivul proaspat absolvent de liceu nu si-a dat seama si nici nu avea idee ca cea mai normale femeie iubea cateodata sa linga o pizda.
Diana chiar ca stia asta… chiar daca Nicolae nu cunostea partea asta a ei. Auzind-o pe focoasa blonda cum isi exprima pofta dupa pasarica, Diana a simtit cum pasarica ei se inclesta imprejurul monstrului fratelui ei, si gura ei era umpluta cu asa de multa saliva fierbinte incat parca era o alta incarcatura ejaculata de el direct in gura ei. Oooooohhh… cat de mult poftea Diana sa suga o pizda… sa linga pizda blondei din partea cealalta a geamului. Gura ei era asa de pofticioasa incat respiratia ei pur si simplu aburea sticla ferestrei, incepand ca privelistea in sufragerie sa devina tot mai incetosata. Dar inca mai putea sa auda cuvintele Biancai.
“Pun pariu ca te vei excita mult de tot sa ling o pizda, huh, Mircea?”
Mircea nu putea sa nege acest lucru. Chiar era un lucru foarte pervers… cu siguranta… si asta facea idea si mai excitanta.
“Totusi!” a gafait el, privind-o pe iubita lui cu un ranjet.
“As vrea sa avem o fata aici… chiar acum… te-ar face tare ca piatra inca odata cand imi fut limba adanc in pizda ei sa privesti cum se topeste pe limba mea…”
Ceea ce a inceput ca niste povesti aruncate in vant doar sa intareasca penisul iubitului ei devenea din ce in ce mai mult ceva care chiar vroia sa incerce. Bianca s-a gandit de multe ori la oare cum ar fi sa linga o pizda. Vroia asa de mult sa incerce asta, si, povestind acuma cu iubitul ei o infierbanta pe fiecare clipa care trecea.
Intr-un final, si-a ridicat gura de langa penisul lui, care deja a inceput sa tresara si sa se infioreze de la promisiunea ei. Luand chipul lui intre palmele ei, ea a inceput sa linga buzele lui, apoi si-a infipt limba in gura lui.
“As vrea ca gura ta sa fie o pizda, iubire… si asta as face acelei pizde…” a gemut ea usor in timp ce isi infingea limba printre buzele lui.
Aceasta idee l-a facut pe Mircea asa de infierbantat incat oboseala lui practic era ceva din trecut si vigoarea lui a fost trezita cu o intensitate uriasa. El a supt la limba ei in timp ce buzele ei tuguiate le-au intalnit pe ale lui, sugand afara saliva lui ca si cum iesea afara dintr-o pasarica cremoasa, demonstrand imaginar felul cum ea va linga pizda unei femei. Bianca chiar ca devenea infierbantata de acest joc erotic si, observand ca iubitul lui raspundea asa de pozitiv la imaginatia ei, nu ii venea sa creada ca a gasit un baiat care sa accepte asa ceva.
“Sti vreo fata bisexuala, Mircea? Poti sa imi gasesti una care sa o ling?”
“N… nu… stiu…” a murmurat el, confuz.
El niciodata nu s-a gandit la asa ceva. Dar daca focoasa lui iubita vroia sa linga o pizda, incepea sa inteleaga ca nu erau doar niste pofte rare.
“Daca nu ar fi furtuna asta… si nu ar fi ora asta tarzie… poate as suna pe vreo prietena si as invita-o…” a murmurat inflacarat Bianca.
Si apoi instictiv, ca si cum ar fi simtit ca este privita de cineva, si-a aruncat ochii inspre fereastra dinspre veranda.
Si, cand a facut asta, Diana tocmai a inceput sa stearga sticla ferestrei care a fost aburita de respiratia ei inflacarata.
Bianca a suspinat speriata, vazand cum o palma se misca direct pe sticla intr-o miscare circulara. Cineva ii privea. Automat, a sarit de pe canapea si a pasit dealungul sufrageriei, cu intentia de a vedea cine era si sa traga cortinele. Nu stia cine e…
Diana inca era ocupata cu stersul sticlei si a ratat sa observe ca a fost observata. Blondina din sufragerie traversa camera, murmurand nervoasa, dar in acelasi timp imbujorandu-se rusinata ca a fost spionata in timp ce facea ce a facut cu iubitul ei.
Apoi sticla era iarasi mata si Diana a lasat palma ei sa alunece in jos… si in clipa urmatoare se gasea fata in fata cu Bianca in timp ce practic se holbau una la alta prin fereastra.
In urmatoarea clipa, Diana s-a imbujorat mai tare ca un vulcan. “Fratioare… cred ca e timpul sa plecam… daca nu ai chef sa dai explicatii…” a soptit ea, zambind spre blonda din partea cealalta a geamului.
“Aham… cred ca ai dreptate…” a raspuns Nicolae, inca stand acolo infipt in pasarica surorii lui, dar pregatindu-se pentru o fuga, tragand jeansii lui pe fund.
Bianca si-a lasat privirea in jos si a inghitit in sec atunci cand a observat ca tipa aceia necunoscuta cu par blond platiniu avea un set de bile care ieseau in evidenta direct de sub pasarica ei, si in mod evident un penis, cu siguranta la fel de gros ca al iubitului ei era indesat in pasarica acesteia de la spate! Era pur si simplu stupefiata! Nu ii venea sa creada ca cineva a indraznit a facut asa ceva. Ea inca nu putea sa adune unu cu unu si cu unu… i-a trebuit ceva timp pana sa inteleaga ca tocmai a fost spionata in timp ce se futea cu iubitul ei de catre un alt cuplu care se futeau in timp ce priveau spectacolul dat de ea si iubitul ei………
Dar pana ca focoasa blonda din partea cealalta a geamului sa se descebeleasca, Nicolae si Diana s-au deconectat de la mijloc si asa cum erau, el cu pantalonii in vine si ea cu chilotii imprejurul coapselor si mini-ul imprejurul mijlocului ei, au luat-o la fuga prin ploaie, in jos pe alee. Furtuna, fara ca cei doi sa observe, fiind prea concentrati asupra spectacolului, de ceva timp a inceput sa se domoleasca si doar picura. Fulgere si tunete inca se mai auzeau, dar mult mai rar. Si cei doi, practic fugeau razand prin ploaie cu organele lor genitale la vedere. Daca cineva i-ar privi, ar fi ramas stupefiati. Si cum au ajuns la masina, repede au intrat si apoi au pornit in tromba mai departe, razand isteric si fara opreliste………
Bianca a fost scoasa din reveria ei de Mircea care s-a apropiat de ea de la spate. “Ce s-a intamplat, iubi?” a intrebat el, prinzand-o pe frumoasa lui iubita de mijloc, de la spate si sarutand-o pe gat, exact in locul unde stia ii placea ei mai mult.
“Huh?” a intrebat Bianca, parca trezita dintr-un somn, de care nici ea nu stia.
“Ce s-a intamplat?” a repetat Mircea, continuand sarutul lui.
“Nu stiu… nimic… ceva… n-am idee…” a continuat Bianca inca stupefiata, privind cum cei doi spectatori, un tip bine facut, atletic, si dotat ca un armaras, si o tipa focoasa, o blonda cu par platiniu, cel putin asta era ceea ce a apucat sa memoreze, au luat-o la fuga de pe veranda si apoi in jos pe alee, disparand in noapte. Inca tot nu ii venea sa creada ca asa ceva se putea intampla.
“Pe bune… ce s-a intamplat?” a repetat Mircea a treia oara, de data asta chiar ingrijorat ca iubita lui privea pe fereastra asa de intens.
“Nimic…” a raspuns ea, intorcandu-se cu fata la iubitul ei, direct in imbratisarea lui. “Ma gandeam doar ce placut ar fi un dus acuma…”
“Mmmmmmmmm… o idee buna…” a raspuns el…………
Intre timp, Nicolae a condus cateva minute bune prin ploaie. Cand s-au urcat in freelanderul lui, el inca mai avea penisul si bilele scoase afara din pantaloni, jeansii erau deasupra genunchilor si incerca sa conduca cat de cat atent. Dar faptul ca inca radea de aceasta faza si inima ii batea puternic, nu prea putea sa conduca mult timp asa. Intre timp, Diana era pe scaunul pasagerul si la fel, radea isteric si parca nu se mai putea opri din ras.
La un moment dat, cand au iesit din localitate, a tras pe dreapta pentru a se aranja. Nu putea sa conduca asa pana acasa la Diana, pentru ca devenea iritant, in special pantalonii lui inca imprejurul genunchilor lui. Si apoi, penisul lui inca era lung si gros si tare ca granitul. De fiecare data cand invartea volanul, se lovea cu palma de capul lui pulsand. Apoi si-a aruncat privirea inspre Diana, care inca tot mai radea.
Pana acum, Diana era pe scaunul pasagerului, si cand l-a vazut pe fratele ei uitandu-se direct la ea, s-a oprit din ras. Apoi, suav, si-a deschis picioarele, le-a inchis, le-a deschis iarasi, lasandu-le deschise de data asta. Nicolae se holba intre ele, vazand cum mini-ul ei inca mai era imprejurul abdomenului ei, chilotii ei erau rupti si disparuti in timpul fugii lor se pare si maieul ei alb, mulat peste sanii ei era ud in intregime. Pasarica ei era imbibata cu tot felul de lichide, dar nu pielea ei neteda era vizibila acolo. Penisul lui parca era sa explodeze acolo.
Diana si-a ridicat putin fundul in sus de pe scaun, apoi l-a impins in jos, l-a ridicat iarasi, si apoi a inceput sa isi roteasca movila incet pe scaun, coapsele ei atletice flexandu-se. Diana si-a ridicat privirea de la penisul lui monstruos si a privit in ochii lui ferali. Gura lui era intredeschisa si parca saliva.
“Surioara…” a zis el gutural, lasand scaunul soferului mai pe spate si impingandu-l putin mai inapoi.
“Da, fratioare?” a tors ea, serpuindu-si funduletul intr-un gest evident. “Ce e, fratioare?”
“Ahhhhh, surioara…”
Diana s-a intors intr-o parte pe scaun si si-a tras umeri inapoi putin, sanii ei plini si fermi s-au ridicat si mai sus pe pieptul ei, pe sub materialul alb al maieului ei. Apoi incet si-a desfacut genunchii si a inceput s...



    Login