Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 32
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3244 ori - Nota 5.00 (4 voturi)
Capitolul 41

9 iulie 2005 - sambata

Furtuna a lovit cu o furie salbatica, una dinaia ciudata de tot, neprevizibila si neasteptata. Dupa un apus de soare foarte romantic privit de cei doi amanti doar stand pe patura, unul in bratele celuilalt, s-au hotarat sa se intoarca inapoi la masina si apoi acasa la Diana.
Tocmai ieseau la drumul principal cand furtuna a lovit, subit si fara nici o previziune. Treceau prin Poiana Brasov cand ploaia a inceput sa cada, nu in picuri, ci parca turna cu galeata, parca au intrat dintr-o data pe sub o cascada. Stargatoarele de parbriz practic nu puteau sa reziste la aceasta cascada care curgea din cer si vizibilitatea era egala cu zero. Era pur si simplu imposibil sa conduca mai departe.
Nicolae a tras pe dreapta si a oprit freelanderul lui, murmurand nervos ca ploaia i-a prins aici. “Grozav… ma intreb cat timp dureaza furtuna asta? N-am chef sa stau aici toata noaptea!”
“De ce fratioare? Tie frica?” a zis Diana, zambind inocent de pe scaunul pasagerului.
“Nu deia… doar nu imi place… furtuna asta nu putea sa inceapa peste vreo juma de ora cand ajungeam acasa? Cel putin atunci deja eram in pat…” a continuat el, inca nervos.
“Si care e problema cu masina ta, fratioare?”
“Huh?” a zis el, scos subit din nervi de cuvintele surorii lui, si-a intors capul spre ea. Si apoi a simtit mana ei direct pe coapsa lui, masand direct prin jeansi penisul lui, care in curand incepea sa prinda muschi.
Si Diana era foarte nerabdatoare sa simta iarasi samanta lui groasa si gustoasa. La fel ca fratele ei, vroia sa ajunga acasa, dar era o tentativa in zadar sa conduca in astfel de circumstante, necontand cat de excitati erau amandoi. Sperau ca ploaia se va opri la fel de repede cum a inceput si sa le permita sa continue mai departe inspre casa. Dar ploaia, binenteles avea o minte a ei. Nu dadea nici un semn sa se opreasca de curand, continaund sa cada pe freelander ca o cascada si transformand parbrizul opac.
Diana inca dezmierda penisul lui care devenea tot mai lung si mai gros sub administrarea ei direct prin materialul jeansilor lui, dar aceasta dezmierdare dragastoasa il facea pe fratele ei si mai frustrat.
“Asta imi reaminteste de ce am facut mai devreme cand am ajuns acolo, iubitule…” a suspinat superba blonda. Si asta la randul ei, i-a adus aminte ca inca niciodata nu au facut-o in masina de la cap la coada. I-a aruncat o privire foarte inocenta. “Vrei sa te sug daca tot asteptam?” a oferit ea, stiind ca aceasta oferta era doar un inceput.
Nicolae cu siguranta nu se supara………
Bianca avea limba ei adanc in gatul lui Mircea, cand telefonul dintr-o data a sunat. A rupt imbratisarea cu un murmur de frustrare si s-a ridicat de pe canapea sa raspunda la telefonul fix care era pe holul de la intrare. Daca ar fi privit afara pe geam, ar fi observat o masina de teren parcata direct in fata vilei parintilor ei, dar nu i-ar fi pasat deloc… cel putin inca nu.
Ea a ridicat telefonul si a vorbit pentru un timp.
Cand s-a reintors inapoi la canapea, ea avea un zambet foarte larg pe chipul ei.
“Aia era mama mea!” a zis Bianca. Mircea si-a arcuit o spranceana. “Nu vin acasa, iubi! Dorm peste noapte la sora lu mami!” a adaugat cu subinteles.
“Oh, wow!” a ranjit Mircea. “Pot sa raman?”
“Oh, yeah!”…………………
Daca ei nu vedeau afara din masina, cu siguranta nimeni nu vedea in interiorul masinii, asa ca, chiar daca au tras pe dreapta intr-un cartier rezidential, Nicolae si Diana erau in siguranta de ochii curiosilor, si Diana nu avea nici o jena sa il suga penisul fratelui ei in timp ce stateau in masina si asteptau ca ploaia sa se termine.
Era o modalitate foarte buna sa treaca timpul si sa scape de ceva frustrare, dar si pentru ca superba blonda adora sa o ia in gura si dupa faza de mai devreme cand l-a supt in masina, avea o presimtire ca va avea un orgasm doar de la faptul ca il va suge pe chipesul ei frate.
“Yeah… suge-ma, surioara!” a suspinat Nicolae.
Diana si-a desfacut centura de siguranta si apoi a desfacut capsa care tinea jeansi pe el, si apoi a tras fermuarul slitului in jos in cel mai incet si tachinator mod posibil. Apoi s-a intins in pantalonii lui si in curand, cu ceva greutate, tubul lui moale si bilele lui umflate erau afara. A privit in jos lacoma la aceasta masa gustoasa.
Penisul lui semierect inca nu era tare, dar si asa de era un anaconda adevarat si foarte urias. Era lung si gros si drept, o adevarata bata de baseball. Capul lui spongios parea sa sclipeasca inca de la sucurile ei pentru ca atunci cand s-au imbracat doar si-au pus hainele pe ei si s-au urcat in masina. Cateva vene groase pompau vizibil sange in penisul lui si vizibil se umfla in palma ei.
Si apoi bilele lui era asa de mari, parca niste portocale, facand-o pe superba blonda sa saliveze la prospectul de a bea incarcatura lor delicioasa.
Nicolae a impins penisul lui inspre chipul ei. Diana s-a aplecat de pe scaunul pasagerului si in curand capul ei era direct in poala fratelui ei. In curand ea lucra la bilele lui. A tors ca o pisica atunci cand limba ei a facut contact cu bilele lui transpirate si inca imbibate intr-un amestec de sperma si crema din pasarica ei. A lins acel sac umflat, apoi a supt bilele lui lacom in gura ei, ca si cum incerca sa suga samanta afara direct prin pielea lui, vrand foarte mult sa bea crema lui direct de la sursa.
“Ahhhhhhhh!” a suspinat ea usor.
“Yeah… iubire… linge-ma la bile!” a gafait el in timp ce sora lui muncea de zor la bilele lui.
Si continua sa munceasca de zor in zona aia, in scurt timp, limba ei a alunecat mai jos pana la inceputul crepaturii fundului lui. Dar era o pozitie mult prea ciudata pentru a continua in timp ce stateau acolo in masina, chiar daca ea a inceput sa iubeasca atunci cand isi trasa limba peste fundul lui transpirat. Asa ca s-a intors cu gura inapoi la bilele lui si a continuat sa le suga si mai mult. Penisul lui vibra si incepea sa devina o adevarata coloana de granit si presperma a inceput sa se prelinga afara din gaurica din varful capului lui spongios.
Urmatoarea miscare a focoasei blonde cu par platiniu a fost sa linga pe partea dedesupt a coloanei lui, fugarindu-si limba in sus pe o vena groasa care se fugarea de la baza pana aproape de varf si sa lapaie toate sucurile uscate care inca mai imbibau unealta lui. Si ceva presperma a inceput sa se prelinga afara din capul lui purpuriu, si ea si-a fugarit limba pe acolo si l-a adunat si o savura, apoi a inghitit-o, astamparand pe moment apetitul ei. “Yummy!” a gemut ea usor.
Si apoi buzele ei intredeschise au ajuns iarasi la baza penisului lui si apoi a inceput sa lei miste in sus si in jos ca si cum canta la o muzicuta. Mai multa presperma picura si se prelingea in gura ei. Dianei chiar ca ii placea sa se joace cu penisul lui, dar capul lui purpuriu se prelingea asa de greoi dupa ceva timp cand era supus acestui tratament incat ei ii frica ca el va exploda incarcatura lui direct acolo pe volan, inainte ca plonjeze monstrul acela acolo unde ii era locul.
Asa ca a inceput sa linga capul lui spongios, lapaind presperma lui delicioasa de pe coloana lui si apoi direct din gaurica din varf ca si cum bea apa direct de la izvor. Presperma lui era asa de cremoasa si de bogata si groasa incat parca putea sa incalzeasca mierea de albina. Si ea o lapaia in intregime si o inghitea pofticios, devenind tot mai infometata pe fiecare clipa care trecea.
Presperma lui Nicolae se prelingea afara asa de copios incat el deja a hranit-o pe sora lui cam aceasi cantitate care un barbat cu penis mediu ejacula atunci cand exploda. Si ea avea mult mai mult de supt. Continua sa linga, apoi si-a deschis buzele mai tare, usor preluand capul lui purpuriu in gura ei. Nicolae si-a pus o mana pe partea din spate a capului ei invaluit cu parul ei platiniu si a impins ferm injos in timp ce isi ridica pelvisul in sus, incercand sa insereze monstrul tot mai adanc intre buzele ei.
“Ummmmmmmm… ummmmmmmmm…” a tors ea.
“Suge-l soro!”
Diana nu avea nevoie de nici o incurajare.
Ea a inceput sa isi miste capul in sus si in jos, hranind toata coloana lui masiva in gura si gatul ei. In curand barbia ei se freca direct de bilele lui, si nasul ei se odihnea direct pe pubisul lui lipsit de par, si buzele ei erau infasurate ca un inel stramt si comod direct la baza coloanei lui de granit. Magia gurii ei il facea pe Nicolae sa se indrepte inspre culmea extazului lui.
“O sa explodez, iubire!” a gafait el.
“Yeah… da… frati…” plansetele ei guturale erau astupate atunci cand gatul ei era relaxat si umplut de capul penisului lui, apoi s-a retras inapoi pe toata lungimea lui si a gafait. “Spermeaza pentru mine, fratioare… hraneste-ma cu sperma ta delicioasa…”
Penisul lui parea sa sasaie printre buzele ei, si ea facea multe sunete erotice in frenezia mesei ei.
“Acuma vine!” a gafait el dupa cateva clipe foarte lungi.
Bilele lui au explodat in timp ce ea inghitea.
Primul lui torent s-a plesnit direct de amigdalele ei si s-au prelins in jos pe esofagul ei pana in stomacul ei, parca niste miere de albina fierbinte se prelingea, si ea nu l-a simtit deloc pe papilele lui gustative. Apoi ea s-a retras si mai mult de pe coloana lui si capul lui purpuriu s-a retras si mai inapoi din gatul ei si urmatorul torent de sperma s-a prelins direct pe limba ei, infiorand-o pe superba blonda de la gustul si textura cremei lui. Si ea continua sa suga si sa inghita, inghitand si sugand, si el continua sa pompeze crema lui afara, ejaculand in timp ce capul ei continua sa se miste in sus si in jos si el continua sa spreieze tot mai multa crema pe masura ce ea parca aspira.
Diana continua sa mulga penisul lui pana cand incarcatura lui era golita si sperma lui delicioasa era acuma in stomacul ei. Nicolae a suspinat si a cazut stors de toata sperma inapoi pe scaunul soferului. Bilele lui era moi si golite acuma, dar penisul lui enorm inca mai era gras si aproape ferm.
Diana a continuat sa il suga pentru inca ceva timp, apoi si-a retras buzele ei imbibate cu sperma de pe penisul lui si si-a folosit limba sa slurpaie toata sperma naravasa care a scapat gurii ei vorace si s-a prelins pe penis si bile.
Apoi si-a ridicat capul din poala lui si si-a deschis gura in asa fel ca fratele ei putea sa observe ultimele urme ale samantei lui cum inca imbibau limba ei intr-un strat destul de copios. Si apoi a tras ultimii stropi si a inghitit ultimele siraguri de sperma pur si simplu cu gura deschisa, inspre deliciul fratelui ei.
“Grozav!” a tors ea ca o pisica care tocmai si-a baut lapticul.
“Oh, surioara! Ai o gura ca un aspirator!” a sasait el. “Aproape ca m-ai supt pe interior, curva minunata ce esti!”
Si in curand buzele ei dragastos s-au lipit de buzele lui, zdrobind pasional gura ei inca imbibata cu sperma lui de gura lui. Nicolae stia ca dupa ce a fost supt de focoasa lui sora, ea vroia sa fie fututa mai tare ca niciodata. Pacat ca erau in masina pentru ca asa de mult vroia sa o arunce pe un pat si sa o futa pana cand se ruga de el sa se opreasca. A crapat putin geamul din partea soferului si s-a uitat afara, prin ploaia aceia care continua sa curga copios.
“Uite ca este o lumina in vila aia!” a zis el cateva clipe mai tarziu. “Ma intreb daca oare vor sa ne gazduiasca peste noapte? Cu siguranta nu putem sa conducem cu ploaia asta, si poate ar avea vreun pat liber pentru noi.”
Diana a fost imediat a fost de acord cu ideea lui. Cu cat mai repede erau intr-o masina, cu atata era mai bine. Pasarica ei a cremat s-a prelins atunci cand penisul lui a explodat, dar inca era mult prea fierbinte sa aiba parte de o futaie solida si lunga, cat toata noaptea daca era posibil.
Asa ca au iesit afara din masina.
Nicolae si-a indesat coloana lui semierecta inapoi in pantaloni si a tras fermuarul sus, apoi a incuiat masina si a urmat-o pe sora lui in sus pe alee pana cand au ajuns pe veranda vilei. Veranda era inchisa cu sticla si protejata de furtuna. Nicolae s-a apropiat de usa din fata a vilei, dar Diana a facut o pauza sa isi arunce privirea direct printr-o fereasta care dadea in veranda.
“Oooooohh! Uite-te, fratioare!” a soptit ea. Nicolae s-a intors inapoi si a privit direct inantru… si a ranjit.
Un cuplu de tineri cam de varstra lor se sarutau pe canapea.
Nicolae si Diana nu aveau nici o idee la ce sa se astepte in situatia asta, dar tipa de pe canapea chiar ca ii excita iarasi din ce in ce mai mult. Pentru ca Bianca, tipa de pe canapea, chiar ca era o bunaciune. Si tipul de langa ea, era un tip foarte chipes.
Bianca si Mircea erau impreuna de cateva luni si erau amandoi foarte nerabdatori sa faca sex, dar pana acuma niciodata nu s-a ivit vreo oportunitate. Amandoi au terminat anul acesta liceul, fiind si colegi de clasa dealungul celor patru ani, dar viata lor sexuala pana acum a fost limitata la foarte multe sesiuni de saruturi si atingeri foarte excitante, cateva satisfactii manuale din partea amanduora, dar mai departe inca nu au ajuns.
Deobicei se sarutau pe canapeaua din sufrageria parintilor Biancai cand el ii facea vreo vizita si, pentru ca mereu era vreun pericol ca mama si tatal ei ar putea sa ii prinda in actiune, inca nu au indraznit sa faca pasul urmator, defapt, ei inca nu s-au vazut in intregime in pielea goala. Si furtuna aceasta, care i-a prevenit pe parintii ei sa se intoarca acasa era un cadou perfect pentru cei doi adolescenti infierbantati.
Bianca era o ninfeta atletica si zvelta, cu un par blond auriu si care la cei optsprezece ani era foarte frumoasa si bine developata in toate zone care conteaza si care dealungul anilor a invatat foarte bine sa isi foloseasca sarmurile in cele mai efective moduri posibile. Mircea era un tip inalt si atleetic, si… dotat ca un armasar.
Bianca iubea sa se joace cu anaconda din pantalonii lui, si sa il suga. Toate astea erau un deliciu pentru focoasa blonda, incat deabia astepta sa aiba penisul lui adanc inserat in pasarica ei.
Au continuat cu saruturile lor frantuzesti si s-au mangaiat si dezmierdat trupul celuilalt, nestiind ca chiar in aceste momente aveau o audienta la fereasta care dadea direct in veranda din fata vilei parintilor ei, o audienta care mai devreme incercau sa gaseasca un pat cald pentru nevoile lor si defapt au gasit un joc pasional in progres, exact acele lucruri care cei doi amanti iubeau sa faca.
“Vrei sa ne dezbracam?” a intrebat Bianca, buzele ei tachinandu-l.
“Oh, da!” a exclamat Mircea.
Si pe loc au inceput sa se dezbrace cat puteau de repede.
Nicolae avea ochii atintiti asupra superbei blonde din partea cealalta a geamului si Diana privea cand la ea, cand la el, amandoi excitati de cei doi adolesceti foarte frumosi. Cei doi tineri repede s-au dezbrcat si apoi s-au imbratisat iarasi pe canapea. Mircea simtea sanii iubitei lui si Bianca dezmierda penisul si cupa bilele lui, ridicand sacul lui greoi in palma ei.
Pasarica ei era crepata si zemoasa, sucurile ei prelingandu-se jos pe pielea ei ca un raulet. Lichidele ei se prelingeau apoi mai departe prin crepatura fundului ei si o pata umeda incepea sa se intinda direct pe perinita de sub ea.
Mircea o hranea o sandwich de limba.
Binca sugea la limba lui si, binenteles, ea se gandea sa ii suga penisul.
El continua sa framante sanii ei fermi si rotunzi si sa traga de nasturii aceia explozivi din varf, facand-o sa murmure.
“Ne futem, iubi?” a gafait el.
“Ohhhhhh… fi sigur de asta!” a scancit printre saruturi.
El a inceput sa o impinga mai pe spate dealungul canapelei, dar ea inca rezista. Aveau toata noaptea la dispozitie acuma, multumita acestei furtuni, si Bianca nu vroia sa grabeasca lucrurile in nici un caz. Vroia sa faca totul cu iubitul ei, dar in cel mai tachinator si incet si placut mod posibil, incercand ca fiecare pas de la foreplay pana la final sa dureze cat mai mult.
“Mai incet, iubi!” a scancit ea. S-a aplecat peste poala lui si a privit dragastos la pitonul cu un ochi care era acolo. A alunecat pumnul ei in jos, tragand pielea inapoi si facand ca capul lui urias si purpuriu sa iasa afara din manusa care il inconjura.
Presperma se prelingea afara in abundenta. “Nu ma freca!” a scancit el in timp ce mana ei pompa in sus si in jos iarasi.
“De ce nu?” a chicotit ea.
“Nu ne futem?” s-a plans el.
“Nici o grija… ne putem fute toata noaptea… Mircea… poti sa futi pizda mea cat vrei… dar prima data ejaculezi repede… nu-i asa?”
El a dat afirmativ din cap.
“Nu vrea sa ejaculezi repede… imediat ce o bagi in pizda mea… daca te pompez pentru inceput… vei putea sa ma futi mult mai mult… nu-i asa?”
El a ranjit, intelegand foarte bine logica foarte buna a istetei si frumoasei lui iubite. Acuma chiar se bucura ca furtuna le permitea sa petreaca intreaga noapte impreuna. Si ideea ii excita pe cei doi amanti de pe veranda foarte mult.
Bianca s-a aplecat peste pubisul lui Mircea, sanii ei zgaltaindu-se ferm pe pieptul ei, practic holbandu-se la coloana aceia de granit dragastos. Si faptul ca urma sa il masturbeze ii dadea niste fiori foarte placuti, si in noaptea aceasta totul va fi asa de placut. Stiind ca a doua lui incarcatura era destinata sa fie ejaculata adanc in pasarica ei facea ca trupul ei sa se furnice peste tot. Asa ca a inceput sa il masturbeze ritmic, si el a inceput sa isi salte fundul in sus si in jos de pe canapea, practic futand pumnul ei care deabia se infasura imprejurul grosimii lui.
Niste presperma a inceput sa se prelinga in jos pe coloana lui, facand ca pumnul ei sa alunece mult mai placut. Calcaiele mainii ei atingeau bilele lui, apoi ea iarasi aluneca in sus pana la capul lui purpuriu. Si coroana aceia din varful sulitei lui se umfla din ce in ce mai mult, prelingandu-se tot mai copios pe masura ce timpul trecea. Parea ca o pruna purpurie imbibata in niste crema alba.
Bianca s-a aplecat si isi miste bustul dintr-o parte in alta, frecand sfarcurile ei intarite direct peste capul lui purpuriu. Mircea si-a indreptat penisul direct in valea dintre sanii ei si apoi a impins in sus iarasi, futand practic prin tunelul dintre semisferele ei perfecte.
“Vino, Mircea!” a gemut ea.
Capul ei blond in aceste momente plana direct deasupra penisului lui, ochii ei incetosati de la poftele ei carnale, buzele ei senzual intredeschise si respiratia ei devenea tot mai rapida si aburea direct peste capul lui spongios. “Te pomenesti cu o masca!” a avertizat el intr-un final.
“Ummmmmmm… perfect…” a suspinat ea. Si a continuat sa il pompeze din ce in ce mai repede, strangand coloana lui uriasa in timp ce pompa mai departe fara nici o jena si nici o opreliste.
“Multe-l, Bianca!” a gafait el infierbantat.
“Ummmmmmmm… umple-ma cu crema ta…”
Bilele lui s-au umflat dintr-o data si apoi au explodat violent. Penisul lui a tresarit in pumnul ei in timp ce sperma lui a inceput sa urce prin canalul din mijlocul celor douazecisicinci de cm ai lui. Si apoi, dintr-o data, un geyser de sperma a erupt afara si s-a plesnit direct pe barbia infocatei blonde de pe canapea. Ea a scancit de bucurie si a continuat sa pompeze mai departe, pumnul ei alunecand violent in sus si in jos.
Sperma lui a erupt iar si iar si iar peste tot, facand baie la sanii ei, si apoi se prelingea in jos direct prin decolteul ei. Ateriza si pe barbia si buzele ei intredeschise si aceasta mai tarziu se alatura rauletului copios dintre sanii ei. In aceste clipe avea sperma si pe auriul parului ei si un jet a ajuns chiar si pe nasul ei, facand stropii sa se intinda in toate directile. Nu ii venea sa creada, dar din penisul lui pur si simplu se prelingea un parau de sperma. Chipul si sanii ei erau imbibati si plini cu pete sau portiuni intregi erau acoperite cu acea substanta sclipitoare, parca era o crema facuta pentru un tort.
Bilele lui golite, incetul cu incetul si un ultim jet a erupt si a aterizat direct pe obrazul ei. Mircea a suspinat si apoi a cazut relaxat inapoi pe canapea, ranjind darotita placerii primite. Bianca a continuat sa ii pompeze unealta mai departe pana cand era sigura ca a muls si ultimele picaturi din coloana lui de granit.
In aceste momente, bilele lui chiar ca erau dezumflate, dar penisul lui urias inca mai statea mandru si lung si gros. Doar o singura masturbare deabia daca a diminuat virilitatea lui. Bianca stia asta foarte bine, dupa cum a descoperit de cand a inceput relatia cu el, si era foarte bucuroasa de asta.
La fel erau si Nicolae si Diana.
In aceste clipe, Diana isi presa nasul direct de fereastra, aburind sticla cu respiratia ei infierbantata. Nicolae statea direct in spatele ei, coloana lui de granit mulata direct intre fesele atletice ale fundului ei. El se tinea de aripile osului ei pelvian si isi zdrobea erectia lui direct in fundul ei.
Diana s-a intins la spatele ei cu o mana si a inceput sa munceasca pe acolo, printre trupurile lor, desfacand cureaua si slitul ei, impingand pantalonii lui mai jos si apoi tragand penisul lui afara. Unealta lui era asa de uriasa si tare in aceste clipe incat parca nu a explodat de o saptamana, in ciuda incarcaturilor copioase aruncate in toate gaurile surorii lui, doar de azi dimineata de vreo patru ori. Diana si-a ridicat mini-ul imprejurul abdomenului ei si Nicolae a tras bikini ei in jos pana cand erau pe la mijlocul coapselor ei atletice.
Tinandu-se de capul lui purpuriu, ea a ghidat unealta lui uriasa direct intre labile ei de la spate. A inceput sa o frece peste ele pentru un timp, folosind capul lui urias ca un tavalug peste alunecusul pasaricii ei. Nicolae doar se tinea de pelvisul ei, pregatit sa plonjeze.
Diana s-a lasat inapoi in imbratisarea fratelui ei, odihnindu-si capul direct pe umarul lui si a gemut. “Bag-o in mine, fratioare…”
Si Nicolae exact asta a facut cand a simtit ca capul era pozitionat direct la intrarea in tunelul ei stramt si alunecos, scufundandu-se pana la bile dintr-o singura pompare in caverna ei inca umpluta cu un amestec de crema si sperma. Apoi a tinut-o acolo indesata momente lungi in timp ce ea dezmierda bilele lui.
Pasarica ei a inceput sa munceasca asupra penisului lui, muschii ei interiori incepand sa se miste ca niste valuri de pe un ocean involburat, ca si cum ea il masturba direct cu pasarica ei. Peretii imbibati ai pasaricii ei se mulau la perfectie pe fiecare contur al celor douazecisicinci de cm ai lui.
Si apoi, dupa clipe lungi doar de stat asa, Nicolae a inceput sa isi alunece penisul in si in afara, hranindu-l in pasarica ei. Diana a fost bucuroasa sa primeasca cateva pompari, apoi si-a strans prinsoarea asupra bilelor lui, oprind miscarile lui pe loc.
“Asteapta, iubire! Inca nu ma fute! Doar las-l acolo in mine pentru ceva timp… vreau sa vad ce fac astia doi,,,”
Nicolae, care impartea entuziasmul ei pentru privi acest spectacol, si-a dat seama ca era o idee foarte buna. Asa ca, amandoi doar stateau acolo, cuplati la mijloc, abdomenul lui musculos lipit in intregime peste curbele fundului ei, asteptand ca cei doi tineri sa le dea un spectacol de neuitat.
Dar nu au trebuit sa astepte pentru mult timp.
Dar in primul rand, a aparut o intrerupere.
Telefonul a sunat iarasi.
“Aoleu, sper ca mama si tatal tau nu si-au schimbat parerea…” a gemut Mircea.
“Si eu…” a murmurat focoasa blonda de pe canapea. Ce tragedie era daca il masturba si acestia in curand vor veni acasa si va intrerupe o seara de neuitat.
Nuda blonda s-a ridicat repede de pe canapea, sanii ei zgaltaindu-se ferm pe pieptul ei, fundul ei serpuindu-se lasciv dintr-o parte in alta, sucurile ei prelingandu-se in jos pe coapsele ei interioare. A mers pana la telefon si a raspuns, atenta ca respiratia ei sa fie cat mai normala.
Apoi, a ranjit si a vorbit.
In curand s-a reintors la canapea, atitudinea ei zicandu-i lui Mircea ca totul era in regula.
“Era doar mami!” a zis ea. “Era ingrijorata ca tu poate vrei sa mergi acasa prin aceasta furtuna. I-am zis ca vei ramane aici peste noapte… in camera de oaspeti… si a zis ca e in regula!”
Chicotind ca doi adolescenti, Bianca s-a asezat iarasi pe canapea langa Mircea si l-a sarutat, sanii ei imbibati zdrobindu-se delicios de pectoralii lui, buzele ei acoperite cu sperma lipindu-se direct de buzele lui. Penisul lui era semierect. A evitat contactul cu acesta, nevrand sa il faca sa explodeze pentru a doua oara cu mana ei. Dar a inceput sa se joace cu bilele lui, simtind cum se baloneaza, in timp ce o alta incarcatura se forma in sacul lui. Pentru a-l excitat si a gravi revitalizarea lui, ea si-a tras bustul inapoi si si-a fugarit limba peste buzele ei.
“Sperma ta are un gust asa de gustos!” a suspinat ea.
Mircea practic se holba la ea stupefiat. Stia ca Bianca a avut inaintea lui si alti iubiti si cu care s-a futut, dar niciodata nu a fost sigur daca ea sugea pula sau nu.
Bianca a cupat sanii ei zgaltaitori ca jeleul in amandoua maini, ridicand movilele ei perfecte si desfacand mai tare valea dintre ei. Capul ei s-a aplecat in jos si a lins sfarcurile ei acoperite cu sperma. Ochii ei inca mai erau atintiti foarte sexxy inspre Mircea, infiorandu-se de pofta carnala care a aparut pe trasaturile chipese ale iubitului ei.
“Ummmmmmmm… ce sperma delicioasa…” a suspinat ea.
In aceste clipe, superba blonda dadea un adevarat spectacol pentru iubitul ei… si pentru spectatorii de pe veranda.
Nicolae ar fi iubit mult de tot sa isi scufunde penisul lui monstruos in pasarica acestei adolescente care parea sa fie foarte aproape de varstra lui, poate cu doi trei ani mai mica ca el. Si Diana se gandea ce un deliciu ar fi sa suga sanii si pasarica Biancai, chiar dupa ce era fututa de iubitul acesteia… sau de fratele ei.
Nicolae si Diana nu se miscau aproape deloc, dar penisul lui pulsa adanc in pasarica ei, si muschii tunelului ei sugeau asa de delicios dealungul monstrului lui, dandu-i un masaj de care niciodata nu se mai satura. I-a luat multa retinere sa nu inceapa sa futa salbatic pasarica ei. Dar amandoi asteptau… si priveau.
“Wooooow… iti place gustul spermei, huh, Bianca?” a intrebat Mircea.
“Ummmmmmmmm! E delicios!” a tors Bianca in timp ce limba ei a ridicat sperma de pe sanii ei ca si cum o lingurita ridica frisca de pe un tort.
“Iti place sa sugi pula, iubire?”
“Ohhhh… daaaa…” a murmurat ea, prefacandu-se foarte inocenta. “I-am supt si pe Mircea, si pe Andrei de cateva ori…”
Acestia erau fostii ei iubiti si aceasta informatie il facea pe actualul ei iubit sa geama de gelozie. Dar gelozia, fiind un afrodisiac foarte puternic, a facut ca penisul lui Mircea sa pulseze si mai viril, lucru care era exact motivul pentru care Bianca a mentionat experientele ei anterioare.
“Si ce zici… ma sugi si pe mine?” a gafait Mircea.
Bianca parea un amestec de inocenta si perversitate. “Pai… poate… nu stiu… daca eu te sug… mai esti capabil sa ma futi dupa?”
“Ohhh… da… woooow… pot sa ejaculez de mult ori…” apoi a adaugat indecent. “Iti ling si pizda!”
Ce norocosi sa se gaseasca! a gandit Nicolae. Cei doi pareau a fi parca el si Diana cand au gasit prima data o persoana cu care se potriveau la perfectie.
Diana a gandit cam acelasi lucru, fiind foarte flamanda dupa pasarica Biancai si monstrul lui Mircea. Si s-a agitat si si-a serpuit fundul ei, pasarica ei plina cu monstruozitatea fratelui ei.
Obraz la obraz, cei doi tineri priveau pe ascuns prin fereastra, hipnotizati la spectacolul care se desfasura direct in fata lor.
Bianca si-a lins buzele. “Am chef de gura plina, Mircea!”
Mircea a simtit ca si cum parca a castigat la loto. Bianca s-a lasat inapoi pe spate, odihnindu-si ceafa pe manerul canapelei. A format un oval cu buzele ei senzuale si limba ei s-a serpuit afara in cel mai tachinator mod posibil. “Fute-ma in gura, iubitule. Foloseste gura mea ca pe o pizda!”
Mircea s-a ridicat in genunchi langa ea, penisul lui plutind ca un baros direct peste sanii ei impinsi in sus. Capul lui purpuriu parea sa sclipeasca ca luciul unui lac sub clar de luna datorita veiozei aprinsa pe o noptiera in coltul camerei. Bianca a devenit hipnotizata si ochii ei erau atintit asupra monstrului iubitului ei cu toata atentia ei.
Mircea si-a frecat penisul direct peste sanii ei inca imbibati cu sperma lui, apoi direct de barbia ei. Capul acela acoperit cu sperma lui lasa in urma lui o urma vizibila pe pielea ei. Si apoi la plonjat printre buzele ei. Gura ei s-a deschis din ce in ce mai tare, indesand tot mai mult inauntru.
Bianca si-a pozitionat gatul si in curand jumate din coloana lui groasa si lunga masura gura si intrarea in gatul ei, facand-o sa gafaie. Obrajii ei s-au aspirat pe interior, si buzele ei pliabile pareau a fi tuguiate inapoi imprejurul acelui adevarat anaconda pulis in timp ce inghitea tot mai mult din penisul lui. Torcea si murmura de placere, limba ei dansand pe vena groasa de dedesuptul coloanei lui.
Diana era foarte stimulata de actiunea din acea sufragerie. Gura ei facea miscari asemanatoare gurii tipei de pe canapea, ca si cum sugea un penis, si ea chiar ca vroia sa imite asta in aceste clipe.
Nicolae si-a aruncat privirea inspre chipul surorii lui si a observat cat de pofticioasa era Diana. A facut ca penisul lui sa tresara adanc in pasarica ei. El stia ca Diana adora sa suga penisul lui. Dar acuma era o ocazie foarte perfecta sa afle daca ar face asta si la altcineva si impreuna cu el in camera.
Amandoi se intrebau daca cuplului de pe canapea le-ar placea niste oaspeti cu o minte deschisa, asa ca ei. Dar poate mai tarziu, pe moment cei doi amanti inca nu vroiau sa intrerupa actiunea care o priveau.
Mircea a inceput sa futa gura Biancai, direct printre buzele ei ...



    Login