Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 31
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2951 ori - Nota 3.33 (3 voturi)
Capitolul 40

9 iulie 2005 - sambata

Privind prin fereastra alimentarei unde a intrat sa cumpere cate ceva, Diana l-a observat pe fratele ei cum i-a facut cu mana de la volanul freelanderului lui, si apoi, cu un ranjet dinacela miselesc, a clansonat lung. Uhhhhhh… ce ura asta. De ce trebuia sa faca faze dinastea de copiii. Parca erau iarasi puradei si o tragea de codite.
Era poate dupa sapte seara si, dupa ce Emil a trecut pe acasa sa isi ia bagajul si a plecat, a ramas doar cu Nicolae. In scurt timp, s-au hotarat sa faca o tura cu masina. Nicolae zicea de un locsor fain aproape de Brasov, undeva de unde se vedea foarte fain tot orasul si care l-a gasit odata mai demult cand a fost impreuna cu o fosta gagica. Uhhhhh, deabia astepta.
Tanarul a clansonat inca odata. Au facut o mica oprire la o alimentara. Diana repede a platit sucul si snacksurile si a iesit afara. Sanii ei fara sutien se zgaltaiau excitant prin maieul alb, practic mulat pe pieptul ei, si apoi mai jos se vedea foarte frumos o portiune din abdomenul ei sexxy.
Nicolae si-a atintit ochii speculativ in timp ce o privea pe sora lui cum se grabea afara din magazin. Pofta nebuneasca a inceput sa umple salele lui, parca aprinzand bilele lui si s-a miscat in scaunul masinii, ranjind obscen inspre sora lui si lingandu-si buzele in timp ce s-a aplecat sa deschida si sa impinga usa pasagerului pentru frumoasa lui sora.
Diana repede a aruncat plasa pe bancheta din spate si apoi a sarit in masina, aruncand un zambet seducator in directia lui si tanarul a ranjit inapoi inspre ea, ochii lui arzand de pofta.
“Ma nenorocitule, de ce clansonezi?” a intrebat frumoasa blonda prefacandu-se nervoasa, dar neputand sa nu observe cortul urias care incepea sa se formeze in jeansii lui.
“Nu ai vazut cum se holbau toti la tine? Doar sa ii avertizez ca esti cu cineva!” a ranjit el miseleste.
Diana s-a imbujorat si inima ei a inceput sa bata mai repede, trimitand un fior de excitatie sexuala prin tot trupul ei.
“Mai exact deabia astepti sa ajungem acolo!”
“Deabia astepti sa testam arcurile. De asta sunt singur!” a ranjit el.
Diana s-a imbujorat si mai tare. “Taci si condu, daca nu vrei sa ne prinda cineva ca ne futem aici!” Privirea ei era atintita direct asupra cortului din jeansii lui. Si nu era sigura daca va mai rezista inca vreun sfert de ora pana cand vor ajunge la acea locatie frumoasa de pe varful muntelui.
Nicolae a facut niste burnout-uri cu cauciucurile masinii in pietrisul din parcarea alimentarei. In curand ieseau afara din acel sat frumos de munte.
Diana simtea ca pielea ei parca era pe foc si era foarte constienta de imbujorarile infierbantate de furnicarile care se rupeau in valuri constante prin tot trupul ei si era foarte constienta ca tanarul de langa ea era in aceasi conditie. El elibera o caldura masculina care o facea pe superba blonda sa se cutremure de excitatie.
Inca tot nu ii venea sa creada frumoasei blonde cat de excitante erau toate aventurile lor sexuale. Si mai ales cat de chipes era. La cei douazecisidoi de ani ai lui, era un tip care putea sa inmoaie genunchii fiecarei fete care o intalnea. Si apoi momentele superbe pe care a inceput sa le piarda numarul petrecute alaturi de el…
Nicolae avea un fizic foarte placut vizual. Un trup foarte atletic, o constitutie foarte puternica, niste muschii foarte frumos definiti pe trupul lui. Doar privindu-l facea pasarica ei sa se topeasca datorita poftei. Acu avea pe el doar un tricou stramt care imbratisa superb muschii de pe pieptul si abdomenul lui.
Umerii lui lati si mainile lui puternice erau aproape goale. Bronzul de vara era prezent pe pielea lui, chiar daca nu foarte puternic, dar indeajuns sa ii dea un aspect foarte hot. Bicepsii lui erau destul de bine conturati si mainile lui era foarte puternice, dar in acelasi timp stia foarte bine cat de delicate pot fi.
Jeansii destul de largi care ii avea Nicolae pe el erau destul de stramti in zona pubisului lui. Penisul acela monstru al lui parca era o bata de baseball bagata in pantalonii lui, aliniat dealungul unei coapse.
Diana nu putea sa isi ia ochii de la pubisul lui. Ea vedea foarte clar cum materialul acela parca pulsa dealungul uneltei lui in timp ce parca se ruga sa fie eliberat. A inghitit in sec, incercand sa isi controleze pofta trupeasca si excitatia care crestea constant prin tot trupul ei.
Nicolae a ranjit inspre frumoasa blonda cu coada ochiului, gandindu-se cat de frumoasa si sexy arata in maieul acela mulat si jeansii care imbratisau funduletul si coapsele ei intr-un mod extrem de excitant. El putea sa vada foarte clar sanii ei prin materialul maieului ei si mulajul sfarcurilor ei intarita ar fi facut pe oricine sa cremeze acolo pe loc.
In acel moment, el se gandea doar la faptul ce o sa faca cu superba lui sora in cateva minute. Deabia astepta. In alte cuvinte, deabia astepta sa astampere focul care stia ca mocnea in pasarica surorii lui. Si Nicolae stia foarte bine poftele incestuoase care umpleau fiecare por al trupului Dianei in aceste momente. Daca nu avea o retinere asa puternica si nu ar fi asa de obisnuit cu tachinarile, cu siguranta ar fi cremat acolo pe acolo direct in jeansi.
“Esti excitat?” a intrebat Diana asa de suav si de inocent incat parca era o fetita inocenta de gradinita. Pasarica ei pulsa cu o pofta asa de mare incat numai putea rezista mult pana vor ajunge la acel locsor de nebunii. Asa ca s-a tarat mai aproape de fratele ei.
“Woooooow!” doar a putut sa zica Nicolae si masina a accelerat mult prea tare dintr-o data in timp ce monstruozitatea lui s-a intarit si mai tare in jeansii lui. Si mana ei a inceput sa dezmierde dealungul coapsei, dealungul penisului lui care era intins dealungul coapsei lui.
In aproximativ un minut au ajuns la locul acela si Nicolae a parcat repede masina undeva pe marginea drumului. Apoi s-a intors inspre sora lui.
“Treci aici, fratioare!” a soptit superba blonda in urechea lui, aplecandu-se inspre el.
Ea a inceput sa isi fugareasca mainile ei peste pieptul lui puternic, in special pe marginea pectoralilor lui lasand urme direct peste tricoul lui. S-a aplecat in jos, parul ei blond platiniu curgand peste pieptul lui si si-a presat buzele ei suave de umarul lui drept, sarutandu-l usor, dar foarte umed si pasional.
“Maica maiculita!” a gafait tanarul iar si iar in timp ce mainile surorii lui se fugareau pe marginile lui tense pana cand au ajuns intre picioarele lui, frecand puternic peste cortul care era format in jeansii lui. Amandoi adolescenti gafaiau puternic din cauza excitatiei in aceste momente. Si nimeni si nimic numai putea sa ii opreasca din futaia care se contura in aceste momente.
Diana a tors din cauza placerii in timp ce a inceput sa desfaca slitul fratelui ei. Ea a presat buzele ei lacome de bratul lui puternic, alunecand fata ei in jos pe pielea infierbantata, lingand cu limba ei delicios peste tot si gadilind incitant parul transpirat de sub subsuoara lui, savurand acea aroma de mosc si de barbat extrem de excitat.
“Aoleu! Dar chiar ca esti excitata surioara!” a murmurat Nicolae, vocea ingrosata si pofta lui trupeasca parca explodand prin salele si dealungul coloanei lui.
Intre timp, frumoasa blonda a desfacut cureaua lui si a tras fermuarul lui in jos.
“Ridica-ti fund, fratioare. Lasa-ma sa iti dau jeansii jos!” a ordonat ea foarte senzual, privind direct in ochii lui cu niste niste ochii plini de pofta trupeasca.
“Da stapana, fac ce vrei tu!” a suspinat el, ranjind, ridicand fundul in sus si excitandu-se si mai tare in timp ce a simtit cum ea a tras in jos jeansii lui pana cand erau imprejurul genunchilor lui.
Penisul lui a tresarit automat in sus ca un arc eliberat, rigid, umflat, lung si gros si tare, exact ceea ce vroia Diana sa vada si sa simta in aceste momente.
“Ohhhhh, fratioare!” a tors Diana, infasurand mana ei imprejurul acelei coloane lungi si groasa care pulsa delicios intre degetele ei. Inca tot nu ii venea sa creada ca degetele ei nu se puteau intalni imprejurul grosimii lui. L-a strans gentil, infiorandu-se datorita senzatilor excitante date de acea coloana pulsanda din mana ei.
Excitata blonda a murmurat datorita placerii, aplecandu-se in jos si inhaland aroma de mascul viril care erupea din penisul lui monstru. Un strop sclipitor de presperma s-a prelins afara din gaurica din varful penisului si Diana si-a tuguiat buzele, incepand sa rasufle aer fierbinte peste acel cap pulsand.
“Linge-l, surioara! Suge-maaaaaa!” a sasait tanarul, agitandu-se in scaunul masinii in timp ce se lupta sa isi controleze poftele lui rapid crescande.
Diana si-a impins limba afara si a inceput sa o lapaie usor dealungul si peste capul acela urias, gustand picaturile cremoase de lichid si gemand datorita placerii incestuoase. Buzele ei s-au fluturat tachinator dealungul capului lui furnicand si Nicolae a lasat sa ii scape un suspin sugrumat de placere incestuoasa pura.
“Awwwwww, yeah, iubire, ce placut eeeee!” a gemut adolescentul in timp ce buzele frumoasei blonde sarutau si au alunecat peste capul pulsand al penisului.
“Mmmmmmm, daaaaaa!” a murmurat Diana, fugarind degetele ei in sus si in jos pe coloana aceia rigida.
Miscandu-se din ce in ce mai jos, ea si-a presat si infasurat buzele ei deschise si umede pe partea inferioara a capului lui, apoi au inceput sa alunece in jos. Limba ei lunga se serpuia imprejurul monstrului lui si dezmierda in miscari si lingeri incete inainte si inapoi pe toata suprafata uneltei lui.
Ea a gemut, iubind enorm de mult aroma lui. Se misca din ce in ce mai departe, ingropand chipul ei frumos in pubisul lui neted, inhaland aroma masculinitatii lui virile. Bilele lui se balanganeau intre picioarele lui si atingeau materialul scaunului masinii. Diana si-a ridicat capul si apoi l-a lasat in jos. Tuguind buzele ei, ea a plantat un sarut zemos de fiecare dintre bilele lui pline. Apoi si-a scos limba ei umeda afara si lacoma a lins tot sacul bilelor lui, tragand bilele lui in intregime in gura ei.
“Yeah, iubire, yeah, fa-o! O faci asa de minunat! Sti asa de bine ce faci, surioara!” a murmurat Nicolae, intinzandu-se in jos si fugarind degetele lui puternice prin parul ei blond platiniu in timp ce frumoasa continua sa linga si sa sarute bilele lui.
Penisul lui tare ca piatra flutura in aer, pulsand vizibil si incepand sa sclipeasca datorita salivei frumoasei blonde. Diana si-a fugarit capul in sus dealungul penisului lui, lasand o dara fierbinte de saliva pe intreaga lui lungime. Apoi si-a desfacut gura si a supt cu buzele ei imprejurul capului lui urias, tragandu-l in gura ei si lingandu-l puternic, varful limbii ei explorand delicios in gaurica din varful penisului.
Diana a inceput sa isi impinga fata in jos pe penisul lui ridicat ca un stalp lung si gros, lasand cm dupa cm gros sa alunece dealungul limbii ei catifelate si umede, conducandu-l pe fratele ei intr-un extaz incestuos care aproape ca il innebunea.
“Aoleu, surioara!” a gafait tanarul. Gura fierbinte si umeda a superbei blonde il facea pe adolescent sa se infierbante si sa se excite enorm de tare. Bilele si penisul lui urias parca era in flacari si se cutremurau violent in timp ce tanara expert sugea monstrul lui adanc in gura ei.
“Unnnnnhhhh, yeah, surioara, suge pula aia! Suge-o tare pana explodez direct in gatul tau!” gafaia adolescentul excitat, incepand sa isi tresara soldurile nerabdator in sus si in jos, degetele lui prinzandu-se puternic de ceafa ei si urgent apasand capul ei in jos pe penisul lui.
Frumoasa blonda s-a cutremurat datorita poftelor si fiorilor in timp ce simtea cum capul lui gras plonja in sus in adancurile gurii ei si incepea sa alunece mai departe in gatul ei. Lacrimile au inceput sa apara in ochii ei frumosi in timp ce incerca sa relaxeze muschii gatului ei. Apoi a inghitit puternic, pofticioasa plonjand capul ei in jos in poala lui. Nicolae a gemut de placere cand a simtit toata lungimea penisului lui monstru cum dintr-o data aluneca in jos pe gatul ei stramt.
Diana a lasat sa ii scape un galgait depravat de placere in timp ce a simtit cum gatul ei plin la refuz se comforma imprejurul grosimii si a lungimii lui, a uneltei lui uriase. Buzele ei larg deschise erau infasurate puternic ca un inel imprejurul bazei groase a monstrului lui.
Ea putea pur si simplu sa simta exact baza monstrului lui care pulsa in prinsoarea buzelor ei sugande si puternic inclestate. Acestea nerabdatoare si lacome se inclestau si relaxau imprejurul bazei in timp ce obrajii, limba si muschii gatului ei se fugareau ca o mie de degete dealungul coloanei lui.
“Aaaarrrrggghhhhh, curva minunata ce esti!” a gafait Nicolae, inclestandu-se de ceafa frumoasei blonde si prinzand-o intr-o frenezie de pasiune salbatica si incestuoasa. El a inceput sa isi ridice si sa isi lase soldurile de pe scaunul masinii, miscandu-se si agitandu-se acolo in timp ce futea incet uriasa lungime si grosime a penisului in gatul ei.
“Maica maiculita dar buna mai esti!” a plans el, relaxand prinsoarea lui pe ceafa ei indeajuns pentru ea sa isi ridice capul sus si sa traga putin aer prin narile ei inflacarate.
Dar Diana era asa de excitata incat nu ii mai pasa daca mai respira sau nu in aceste momente. Si cu un scancet de excitatie, ea si-a plonjat gura inapoi pe toata lungimea lui, sugandu-l adanc in gura si gatul ei lacom. Dar de data aceasta a inceput sa isi miste buzele in sus si in jos pe aproape toata lungimea monstrului lui in timp ce il sugea asa de puternic incat fratele ei aproape ca ejacula acolo pe loc, retinerea lui fiind la cote maxime.
Dupa cateva momente lungi de supt puternic si foarte adanc in gatul ei, Diana s-a mutat inapoi pe capul penisului lui, limba ei lingand si sfichiuindu-se si insurubandu-se imprejurul marginilor lui uriase. Buzele ei se miscau viguros imprejurul capului in timp ce il sugea ca un aspirator.
Apoi si-a plonjat capul iarasi injos, inghitind puternic, luand intreaga lui coloana adanc in gatul ei stramt si ingust, savurand acele senzatii excitante de a fi pur si simplu fututa in gura. Pasarica ei stramta devenea din ce in ce mai excitata si mai umeda cu fiecare suctiune si superba blonda se agita si zvarcolea acolo pe scaunul din dreapta datorita placerii erotice.
Acum, ca frumoasa blonda continua sa il suga puternic, Nicolae si-a alunecat mainile in jos sub trupul ei si a inceput sa dezmierde sanii ei majestuosi, gemand datorita excitatiei de a simtii sfarcurile ei intarite prin materialul care se mula aproape la perfectie pe trupul ei.
Dintr-o data, Diana a simtit cum penisul lui a tresarit salbatic de peretii inclestati ai gatului ei si apoi, inainte sa aiba sansa sa isi adune gandurile, gatul ei a fost inundata cu cativa picuri de presperma fierbinte, care in curand alunecau in jos pe gatul ei, Nicolae s-a intors cumva si a ciupit sfarcurile Dianei direct prin maieul ei. Amestecul acela de durere si placere a trecut direct prin salele superbei blonde in timp ce ea exploda direct intr-un climax superb.
Diana si-a retras gura de pe penisul lui monstru dupa ce a inghitit fiecare strop delicios de presperma. Apoi a inceput sa isi linga buzele si barbia dupa saliva care s-a prelins afara prin marginea buzelor ei, inghitand si savurand.
“Cred ca daca cineva ar sti cat de buna esti cu adevarat la pat, ar trebui sa ma apuc sa sparg cateva capatani!” a zis Nicolae razand.
Diana a chicotit, dar apoi a suspinat excitata cand a simtit gura fratelui ei peste gura ei, sarutand-o foarte pasional, buzele lui ciupind buzele ei, limba lui lunga intredeschizand dintii ei si intrand mai departe in gura ei, incepand sa se dueleze cu limba ei, lingand amestecul acela de saliva si crema care inca mai era printre buzele ei si apoi inghitindu-l lacom.
Mainile lui au inceput sa se fugareasca peste trupul ei, alunecand de pe umerii ei in jos pe curbele moi ale sanilor ei, strangandu-i gentil si lacom direct prin materialul maieului care era mulat excitant peste ei.
“Ummmmmmmmmm!” a gemut Diana in gura lui, simtind palmele lui puternice cum razuiau peste sfarcurile ei intarite, trimitand fiori de placere sensuala prin partea superioara a trupului ei apoi in jos prin salele ei si dealungul coloanei ei.
El a masat si dezmierdat trupul ei atletic si isi misca mainile peste tot, nelasand un loc neatins. Mainile lui se furisau peste abdomenul ei plat si apoi iarasi in sus pe sanii ei si apoi la spatele ei si dealungul coloanei ei pana cand au ajuns la marginile maieului. In tot acest timp se sarutau fierbinte si pasional. Intr-un final, cand nevoia de aer era evidenta s-au despartit si Nicolae rapid a ridicat maieul ei peste capul ei, aruncandu-l intr-o gramada pe bancheta din spate. Apoi cand maieul a fost aruncat, buzele lor iarasi s-au intalnit, continuand sarutul de unde l-au oprit mai devreme.
El incet si tachinator a inceput sa maseze cu mainile peste pielea ei inflacarata, alunecandu-le in special dealungul coloanei ei, facand un masaj foarte placut pentru superba blonda. Intr-un finala iarasi aveau nevoie de aer si au oprit sarutul. S-au privit direct in ochii lor albastri. Dar nu stiau de ce, dar parca acestia sclipeau cu o lumina proprie in timp ce sorbeau din priviri trupurile celuilalt. Cand ochii lor s-au intalnit iarasi, lumina din ochii celuilalt parca era acolo, observand-o amandoi pentru prima data.
“Wooooow, nu-mi vine sa cred ca am drept iubita pe cea mai sexy gagica din oras… wooooow… surioara!”
Diana a returnat ranjetul fratelui ei. Nu putea sa nu returneze sentimentul de excitatie sexuala si ea doar spera ca nu o va tine in tachinari pentru mult pentru ca pasiunea si nevoia din adancurile pasaricii ei era enorma.
Mainile lui Nicolae s-au ridicat si au facut contact iarasi cu sanii ei superbi, incepand iarasi sa ii framante expert in degetele lui. Ciupea si framanta sfarcurile ei in degetele lui, dezmierdandu-i cu atata atentie si iubire incat superba blonda aproape ca a avut un orgasm acolo pe loc. Apoi si-a dus degetele mari peste nodurile intarite ale sfarcurilor ei.
“Ohhhhhh, yeah, ce placut eeeee!” a respirat greoi Diana. Dar gandurile ei erau asa de agitate si zvarcolite la atingerea buzelor lui umede pe gatul ei, in special in locul ei special, incat parca lumea parca fugea cu o viteza iesita din comun si in acelasi timp doar statea pe loc. Nicolae saruta si sugea pielea ei tandru, in special locul ei special si apoi cobora in jos pe umerii ei, plantand sauruturi fierbinti, umede si lacome pana cand a ajuns la marginile sanilor ei. Si apoi au continuat mai departe pe pielea delicata a sanilor ei, sarutand in spirale fiecare san pana cand a ajuns la sfarcurile ei. Limba lui lasa rauri de lava in urma ei in timp ce lingea si imbiba cu saliva lui fierbinte fiecare sfarc tare ca piatra.
“Daaaaaa! Suge-mi sanii, Nicolae, suge-i tare de tot!” a plans superba blonda, tragand capul lui si mai puternic in movilele sanilor ei.
Adolescentul si-a inclestat buzele lacom imprejurul fiecarui sfarc, obrajii lui tragandu-se in timp ce ii sugea parca ca un aspirator in gura lui, slurpaind si mulgand pielea lor delicata.
“Mmmmmmmmmm, daaaaaaa, Nicolae, daaaaaa, ce placut eeeeeee! Yeah, suge-mi sanii tareeeeeeeee!” a gemut Diana, lasandu-se pe spate in scaunul masinii si suspinand tare in timp ce gura fierbinte si umeda a fratelui ei muncea de zor peste pielea tandra si furnicanda a sanilor ei.
Diana isi fugarea degetele ei prin parul lui blond platiniu, prinzandu-se puternic de ceafa lui musculoasa in timp ce continua sa suga si sa linga sanii ei lacom si delicios. In acelasi timp el isi fugarea mainile in jos peste abdomenul ei placat cu patratele acolo unde jeansii ei se terminau, la trei degete mai jos de buricul ei foarte sexy.
Gemand datorita excitatiei sexuale, Diana s-a ridicat mai sus pe scaun si a lasat mainile experte ale fratelui ei sa desfaca jeansii ei. Rapid si foarte ferm, mainile lui au desfacut jeansii ei si apoi a inceput ii traga incet si tachinator in jos peste fesele si coapsele ei pana cand erau imprejurul genunchilor ei. In aceste momente, frumoasa blonda era aproape in intregime goala ca in ziua in care s-a nascut cu exceptia jeansilor care inca mai erau imprejurul genunchilor ei. Ea a gemut excitata in timp ce l-a privit printre gene intredeschise pe fratele ei. Acest o privea cu niste ochii care aratau in intregime iubirea care o avea pentru ea.
Pana acum Nicolae nu a lasat deloc sanii ei dintre buzele lui, dar acu ca era aproape goala, el a ridicat capul de acolo si doar o privea printre ochii aceia care sclipeau cu o lumina proprie, o lumina care aparea in special atunci cand pasiunea era enorm de mare sau cand vedea un trup frumos ca al surorii lui, in special trupul superb al surorii lui.
“Oh, iubire!” a murmurat el senzual, savurand fiecare particica a trupului ei care incepea de la sanii ei perfecti, in jos pe abdomenul ei placat cu patratele si apoi pubisul ei neted, pubisul care avea un V perfect in timp ce picioarele ei erau lipite unul de altul.
El doar si-a lins buzele lacom in timp ce se uita in jos la pubisul ei neted si la movila ei si gura lui a inceput sa saliveze o inundatie care nu se mai oprea.
“Hai sa iesim din masina, surioara! Aici devine cam inghesuit!” a zis el impacientat sa guste pasarica ei delicioasa.
El repede a impins usa inapoi si a iesit afara. Statea acolo langa masina, avand pe el doar un tricou si ciorapii, jeansii si papucii erau aruncati undeva pe bancheta din spate, alaturi de hainele frumoasei blonde. Penisul lui tare ca piatra era ridicat ca o coloana de granit intr-un unghi obscen, pulsand vizibil. Si-a intins mana inspre sora lui si a ajutat-o sa iasa afara din masina.
Frumoasa blonda statea acolo, cutremurandu-se usor, nuda si frumoasa, parul ei blond platiniu curgand in jos pe spatele ei. Nicolae a stat acolo pentru cateva momente bune, lacom holbandu-se la ea, sorbind-o din priviri. Apoi s-a intins pe bancheta din spate si a luat o patura afara.
“Haide surioara!” a zis el nerabdator, alunecand o mana puternica imprejurul mijlocului ei si conducand-o inspre un locas cu o priveliste superba asupra Brasovului.
Au incuiat masina si amandoi, goi pusca, au luat-o la fuga prin niste brazi, pana cand au ajuns la o poienita care era jumate inconjurata de padurea de conifere si cealalta jumate era o priveliste fantastica asupra Brasovului. Afara erau undeva la treizeci de grade, daca nu si mai mult, o vreme normala dupa ce zi torida a fost si astazi. Excitatia lor era asa de puternica incat pur si simplu transpirau. S-au oprit exact in mijlocul poienitei si se uitau dupa un loc cu iarba mai grasa. Nicolae a intins patura care au adus-o cu ei intr-un loc, la poalele unui brad si apoi au cazut in genunchi pe patura.
Diana statea acolo si il privea, inima ei batand datorita excitatiei senzuale, iubind felul dragastos cum fratele ei privea trupul ei senzational si iubind felul cum penisul lui monstru tresarea si pulsa si se flutura in aer.
“Treci aici, surioara!” a zis Nicolae gafaind si Diana s-a tarat in genunchi pana cand ea statea exact in fata adolescentului ingenunchiat.
Doar o privea cu ochii aceia patrunzatori ai lui, dar apoi s-a intins inspre ea, mainile lui infasurandu-se ca niste serpi imprejurul mijlocului ei zvelt. Buzele lor s-au intalnit iarasi intr-un sarut tandru si pasional care a fost oprit de nevoia care el a simtit-o in pasarica ei zemoasa. Mainile lui a inceput sa le fugareasca in sus si in jos peste coapsele ei soldurile ei, dezmierdand si strangand-o la pieptul lui puternic in timp o saruta, apoi si-a aruncat privirea in jos si privea hipnotizat la pasarica ei umeda.
Cu un gafait excitat, el s-a aplecat inainte pana cand fata lui era la cativa cm de movila neteda a pasaricii ei umede. Narile lui parca au scos flacari in timp ce adulmeca pasarica ei, savurand aroma ei feminina si excitata, penisul lui tresarind datorita excitatiei.
Degetele lui s-au mutat si s-au fugarit usor dealungul coapselor ei si el gentil a ciupit imprejurul labilor ei delicate, si apoi peste clitorisul ei foarte excitat.
“Oh, daaaaaaa!” a suspinat ea excitata cand fratele ei gentil a desfacut labile ei, scotand la iveala interiorul tunelului ei foarte umed.
Nicolae a scos un gafait sexy si si-a zdrobit fata nerabdatoare si pofticioasa intre picioarele ei, plesnind buzele si nasul lui in pasarica ei umeda si stramta.
Diana a scos un scancet de bucurie in timp ce simtea gura lui fierbinte cum sugea si a inceput sa sarute pasarica ei zemoasa ca si cum era gura ei, limba lui lunga incepand sa se serpuiasca in sus si in jos in niste miscari foarte erotice, slurpaind crepatura ei zemoasa si inghitind lichidele ei gustoase.
Nicolae a inceput sa geama ca un animal salbatic in timp ce lingea si sugea pasarica ei zemoasa, impingand limba lui cat de adanc putea in tunelul pasaricii ei si serpuind-o peste tot acolo, testand stramsoarea si caldura, penisul lui tresarind din ce in ce mai tare.
“Unnnnhhhhh, yeahhhh!” a gemut frumoasa blonda, automat strangand muschii pasaricii ei imprejurul limbii lui invadatoare, tinand-o in loc pentru momente lungi si fara a respira deloc.
In timp ce limba tanarului futea pasarica surorii lui, muschii fetei lui munceau de zor. Cateodata se intreba cum se face ca dupa cata futaie i-a tras acelei pasarici, tot la fel de stramta ramanea ca prima data cand a futut-o. Mainile lui se fugareau expert peste fundul ei si framanta fesele ei cu degetele lui, strangandu-i puternic.
“Aaaaaarrrghhhhhh, placut, foarte placut!” se bolborosea Diana, aruncand capul ei inapoi si lasandu-se dusa de valurile placerilor incestuoase care se fugareau prin toate salele ei.
Limba lui neobosita futea cu miscari in si in afara gaurii ei iar si iar si iar. Apoi o retragea si o folosea sa gaseasca nodul acela pulsand al clitorisului ei. El a inceput sa il suga puternic, tragand varful limbii lui umede peste nodul acela imbibat cu saliva si crema cu niste miscari foarte rapide.
“Ahhhhhhh! Ohhhhhhhh! Daaaaa! Aoleuuuuuuuuuu!” a scrasnit frumoasa blonda, facand ca pasarile sa zboare din brazii inalti din apropiere datorita tipetelor ei.
Diana pur si simplu a inceput sa planga datorita extazului, fluturand parul ei lung si blond platinat dintr-o parte in alta, chipul ei frumos era contorsionat datorita fiorilor si furtunei electrice de placere si pofta trupeasca care se rupea prin trupul ei zvelt. Ea s-a intins in jos acum fugarind degetele ei prin parul lui, apoi s-a prins frenetic de el, serpuind soldurile ei in sus in gura lui si tragand capul lui puternic in jos in timp ce gura lui o lingea si sugea cu un abandon rar intalnit.
Inima ei a inceput sa bata salbatic si sangele ei parca era trecut printr-un piston pus pe focul unei stele in timp ce fugea prin venele ei si facea ca pasarica ei stramta sa se relaxeze si sa se inclesteze salbatica. Vulva ei devenea si mai fierbinte si mai umeda, decat a fost vreodata. Si cand limba lui Nicolae a inceput sa futas nebuneste in interiorul gaurii ei sau cand o folosea sa dezmierde clitorisul ei rigid, Diana a simtit ca si cum ar fi un deget intr-un uragan electric. Asa de puternic erau senzatile ei carnale incat faceau fiecare neuron si terminatie nervoasa a trupului ei sa vibreze si parca sa arda pe rugul placerii supreme.
Iar si iar si iar, tanarul o futea pe frumoasa blonda cu intreaga lungime a limbii lui, in si in afara pasaricii ei inclestate, gafaind in pasarica ei larg deschisa in timp ce penisul lui se intarea din ce in ce mai tare si devenea tot mai gros.
“Viiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn!” a plans superba blonda dupa cateva minute intense de cunilingus si pasarica ei a inceput sa spumeze si sa se convulseze in barbia fratelui in timp ce avea un orgasm zdruncinator.
Dupa ce orgasmul ei a inceput sa se domoleasca, Nicolae s-a asezat inapoi pe calcaiele ei, gafaind si privind in sus in ochii surorii lui care inca erau inchisi dupa acel orgasm care a facut ca trupul ei sa se furnice si cutremure asa de delicios. Patura de sub ea aproape ca a fost facuta ghem datorita zvarcolelilor si miscarilor trupului ei. Partea inferioara a chipului lui, nasul, buzele si barbia, era umede si imbibate cu crema ei delicioasa si el si-a lins buzele foarte excitant in timp ce o privea.
Vroia asa de mult sa o futa, penisul lui era tare ca piatra si bilele lui erau pline iarasi pana la refuz cu o incarcatura care avea numele pasaricii ei pe ea. Diana inca respira ca dupa un maraton si trupul ei inca se cutremura dupa acel orgasm superb care l-a avut. Inca era intinsa acolo pe spate, ochii intredeschisi, sclipirea ochilor ei vizibila. Mici cutremure inca mai treceau prin trupul ei ravasit, dar asa de placut era totul incat inca mintea ei mai era ametita. Nicolae a privit-o pentru cateva momente, apoi s-a asezat deasupra ei, tinandu-se in coate si genunchi, gura lui incepand sa sarute si sa incite trupul atletic al frumoasei blonde.
“Fratioare, oh, dragul meu fratior, ce placut eeeeeeeeee!” a murmurat Diana, inca respirand greoi in timp ce statea acolo intinsa in bratele fratelui ei. Mainile si gura si limba lui au inceput iarasi sa dezmierde trupul ei si in aceste momente lasau iarasi un semn pe gatul ei, exact acolo unde stia ca era locul ei sensibil.
In timp ce lasa acel semn acolo cu dintii si buzele si limba, Nicolae ciupea sfarcurile ei intre degetul mare si cel aratator. Diana simtea cum sfarcurile ei incepeau iarasi sa se intareasca sub atingerea si ciupirea experta pe care fratele ei le dadea. Intr-un final, cand si-a mai revenit, Diana inca gemea, dar si-a intors capul buzele celor doi indragostiti s-au intalnit iarasi, un sarut pasional si fierbinte si nevoias a inceput iarasi. Limbile lor au inceput iarasi un duel neobosit. Dar miscarile lor erau foarte incete si gentile, ca si cum ar fi avut tot timpul din lume, lucru care chiar il aveau.
Intr-un final, dupa minute bune, au terminat sarutul si Nicolae s-a retras usor si a privit direct in chipul imbujorat al frumoasei lui verisoare. A observat ca era suta la suta un chip care pur si simplu radia o pasiune si nevoie si pofta trupeasca enorma. Diana in aceste momente era cea mai frumoasa femela de pe lumea aceasta pentru Nicolae. Nimeni si nimic nu mai conta pentru el in aceste momente, decat sa satisfaca toate nevoile si poftele aceste superbe blonde.
“Suntem nebuni si dusi cu pluta surioara, stiai asta?” a zis el dupa un minut in care doar a privit-o. “Si vreau sa te fut asa de mult. Vreau sa simti pula mea adanc in pizda aia superba a ta!”
“Stiu, fratioare, si ce mai stai!” a zis Diana nerabdatoare.
Gentil, dar ferm, tanarul s-a presat in jos peste ea in intregime. Picioarele ei au inceput sa se indoaie la genunchi si el era presat delicios la intrarea in pasarica ei. Diana a suspinat de placere, simtind cum trupul lui musculos se presa delicios deasupra ei si o presa in patura si iarba grasa dedesupt. Sanii ei infiorati au fost aplatizati de pectoralii lui musculosi.
Diana a simtit unealta lui lunga si pulsanda cum pulsa ca un sandwich intre abdomenele lor, intre patratelele acelea puternice si fiori de pofta incestuoasa fluturau prin coapsele si pasarica ei.
“Ohhhhh, daaaa, fute-ma, fratioare, fute-ma tare de tot! Vreau sa te simt adanc in mine! Vreau sa simt pula ta adanc in pizda mea! Fute-ma, fute-ma, fute-maaaaaaaaaaaaaaaaaa!”
Cu un scancet ascutit de placere, Diana si-a desfacut picioarele larg inapoi pe patura, labile ei umezite desfacandu-se sa primeasca acel monstru care a distrus pasarica ei de asa de multe ori. Tanarul s-a ridicat iarasi in genunchi si coate, plantand mainile si picioarele lui ferm de o parte si alta a trupului frumoasei blonde si privind foarte atent si direct in ochii ei care iarasi incepea sa sclipeasca acea lumina proprie a lor.
Penisul lui urias se infiora si pulsa de pasarica frumoasei si ea murmura si soptea sub el, ochii ei incepand sa lacrimeze si se atinteasca rugatori in timp ce privea direct in lumina ochilor lui albastrii.
“Vrei pula asta, surioara?” a intrebat el, zambind tachinator. “Spune-mi, vrei pula asta in pizda ta?”
“Da, fratioare, daaaaa! Vreau pula ta asa de mult! Te rog grabasete-te si fute pizda mea!” s-a rugat frumoasa blonda. “Daca nu ma futi, numai primesti pizda de la mine o luna!”
“Prinde-l, surioara! Ghideaza pula mea printre picioarele tale!” a ordonat el, dar apoi cand a auzit amenintarea ei, a inceput sa rada. “De parca vei rezista o luna fara pula mea!”
“Oh, woooooow!” a suspinat Diana. Ea nerabdatoare s-a intins intre trupurile lor, fugarind degetele ei cutremurande in jos peste pieptul si sanii ei pana cand au ajuns la soldurile lui. Apoi, lacoma si-a infasurat degetele imprejurul stalpului lui tare ca piatra.
Diana a gemut datorita excitatie cand a simtit caldura si taria dintre detetele ei cutremurande, si a impins in jos pana cand capul lui bulbos era presat umed de labile ei pline de crema ei si saliva lui care in aceste momente se cutremurau delicios. Excitata tanara si-a ridicat genunchii in sus, desfacand puternic picioarele ei si arcuind spatele ei. A inceput sa isi ridica soldurile in sus, mestecand excitant de buza ei inferioara in timp ce penisul lui urias se impingea intre labile ei, pana cand erau inclestate imprejurul lui.
Diana s-a cutremurat datorita nevoilor ei, simtindu-se putin ametita. “Uhhhhhhhhhh, yeah, surioara, acu chiar ca te fut!” a zis Nicolae excitat.
Adolescentul si-a incordat muschii feselor lui, si dand un gafait gutural, a impins inainte puternic cu soldurile lui.
“Ohhhhhh, daaaaaaaaa, fratioare, fute-maaaaaaaaaaa!” a tipat Diana, trupul ei cutremurandu-se violent sub trupul lui in timp ce a simtit cum pasarica ei incepe sa se desfaca imprejurul coloanei lui.
Cu cateva pompari mici si scurte, Nicolae a indesat toata lungimea penisului lui gros pana cand capul lui se odihnea de cervixul ei, fiind indesat in intregime in ea.
“Da! Da! Da!” a plans frumoasa blonda in timp ce parca fulgere de extaz se rupeau prin tot trupul ei. Ea a plans si a tipat, serpuind si zvarcolind soldurile ei salbatic sub el, pasarica ei zemoasa incepand sa mulga imprejurul uneltei lui pulsande si adanc indesata.
Diana a inceput sa isi fugareasca degetele pe spatele lui musculos si si-a intepat unghile ei in globurile musculoase ale feselor lui, unghile ei razuind pielea lui catifelata, tragandu-l puternic si mai adanc in ea.
“Awwwwwwwwww, yeah, iubire, pizda ta e asa stramta si superba!” a gemut Nicolae, lasciv onduland soldurile lui in timp ce isi odihnea trupul deasupra ei, mentinand in tot acest timp penisul lui monstru adanc in tunelul ei stramt care era parca o manusa care se potrivea la perfectie dealungul intregului lui...



    Login