Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 30
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3933 ori - Nota 6.33 (6 voturi)
Capitolul 39

9 iulie 2005 - sambata

Dana, focoasa bruneta de douazecisicinci de ani care era asistenta lui Emil, a zambit vicleneste in timp ce punea receptorul inapoi in furca. A ascultat totul. Ca o pisica flamanda, ea si-a lins buzele. “Pun pariu ca Emil e la fel de excitat ca sotia lui!” a chicotit conspirational.
Repede, si-a aranjat machiajul, s-a parfumat, apoi a desfacut nasturii de sus ai bluzei ei. O portiune destul de generoasa si cremoasa de piele a sanului a aparut la suprafata.
Cu inima batand rapid, ea a facut cei cativa pasi pana la usa biroului lui Emil, apoi a pasit inauntru. Emil si-a ridicat privirea in sus, zambind inspre secretara lui sexxy. Pentru o clipa, el era nedumerit.
“Vroiam sa iti zic ca plec sa imi fac bagajul… dar… acuma…” a tors Dana cu subinteles.
Incet, trupul ei s-a miscat senzual dealungul biroului si apoi s-a asezat pe un scaun din fata biroului lui. Si-a incrucisat picioarele, lasand ca mini-ul ei sa cada usor peste coapsa ei, descoperind o portiune si mai mare fata de cat era descoperit. Emil nu putea decat sa se holbeze. Ochii lui, inca excitati de la scancetele auzite prin telefon cand vorbea cu sotia lui, au inceput sa sclipeasca si mai mult in timp ce practic se holba la genunchii si coapsele Danei. Ochii lui s-au fugarit, devenind mai mari. A observat cat de deschisa era bluza ei. A observat ca ea stia ca el practic se holba si si-a dres glasul.
“Scuze, Dana!”
“Nu ma supar, Emil!” a zis ea putin infierbantata, ochii ei verzi sclipind cu niste nevoi si pofte carnale. “Imi place cum ma privesti. Ma face sa ma simt asa de sexxy.”
“Ohhhhh… chiar esti sexxy…” a zis el, un ranjet pe buzele lui. Nu putea sa isi ia ochii de la pielea cremoasa si etalata a sanilor ei, expusa de bluza ei partial deschisa. A inghitit in sec iarasi, simtindu-se ca un adolescent.
Dana s-a agitat in scaun. Felul cum seful ei o privea, facea ca pubisul ei sa devina in intregime umed si interiorul ei lipicios. “Sunt pregatita!” a tors ea. Invitatia era foarte clara in vocea ei.
Emil a privit chipul ei frumos. Zambetul ei i-a zis ca ea nu se referea la ceva legat de servici. Si-a dat seama ca ea incearca sa ii atraga atentia. Si-a dres glasul si a incercat sa ignore comportamentul ei agresiv. Propria lui pasiune, suprimata datorita reusitei acestui contract care practic il va catapulta in liga granzilor, punea iarasi stapanire pe el in prezenta asistentei lui.
Dana stia foarte bine ca seful ei era excitat dupa ce a ascultat discutia avuta de el cu sotia lui care, pur si simplu cand el a sunat, se masturba, cel putin asta a inteles de acolo. Asta a adaugat poftelor ei carnale de a-l fute pe seful ei. “S-a intamplat ceva?”
“Nu!” a zis el. Ochii lui au cazut la genunchii ei si la coapsele ei luxuriante. Pentru o clipa, el a uitat tot ce era legat de servici si ce trebuia sa ii dicteze asistentei lui. Penisul lui s-a furnicat. Si-a ridicat ochii la chipul ei, oprindu-se pentru o clipa pe umflaturile sanilor ei frumosi. Ea si-a sfichiuit limba peste buzele ei senzuale, facandu-le sa sclipeasca.
Un usor tremur s-a furnicat prin salele lui. Felul cum zambea, pofta din ochii ei si aroma parfumului ei, toate astea aveau un efect asupra lui si semnala doar un lucru. Gandurile erotice despre sotia lui care o iubea incepeau sa fie impinse din mintea lui si alte ganduri erotice legate de asistenta lui incepeau sa apara in locul lor.
Dar nu vroia asta acuma. Dintr-o data, pur si simplu erau prea multe ganduri in mintea lui si nu stia ce sa mai faca. Odata era contractul asta. Apoi faptul ca sotia lui era acasa, intr-o sambata, si se masturba pentru ca el nu putea fi acasa cu ea. Si apoi faptul ca asistenta lui practic i se oferea pe tava chiar cand simtea nevoia si demulte ori doar de distractie cand terminau treaba la birou. Isi iubea sotia. Dar orele prea mult la servici l-au aruncat in bratele acestei femei vorace de atatea ori in ultimele luni incat a pierdut numaru.
S-a ridicat de pe scaunul lui comod. A inceput sa faca cativa pasi prin birou. Chiar ca avea nevoie sa isi limpezeasca viata, sa puna ceva ordine acolo. Dar daca rezolva cu contractul asta, atunci sigur totul se va linisti de la sine. Avea asa o presimtire.
Dana a simtit ochii lui atintiti asupra ei. Nu va mai dura mult, a gandit in sinea ei. Batalile astea cu constinta lui se terminau mult mai repede in ultimul timp. Si apoi l-a simtit chiar in spatele ei. S-a lasat inapoi pe scaun, intentionat lovindu-se cu capul de intaritura din pantalonii lui chiar cand trecea prin spatele scaunului ei.
“Ooooooo…” a chicotit ea. “Nu stiam ca esti asa de aproape…”
Salele lui Emil s-au transformat in ciment. A facut un pas inapoi. “Poate ar trebui sa mergi sa iti pregatesti bagajul…” a zis el, intorcandu-se inapoi la scaunul lui si asezandu-se inapoi la birou. “Am asa de multe ganduri pe cap…”
“Sper ca nu sunt ceva probleme…” a zis ea, stiind foarte bine care era problema sefului ei. Constiinta lui. Iarasi punea stapanire pe mintea lui mai mereu limpede cand venea vorba de afaceri. Era timpul sa il intoarca iarasi inapoi pe calea cea buna… calea care acuma vroia sa duca la pasarica ei. Dintr-o data, s-a ridicat de pe scaun, a aranjat mini-ul peste coapsele ei, apoi a pasit in spatele scaunului acela de direct executiv de top care era seful ei. “Poate asta te va ajuta!” Si-a ridicat mainile la umerii lui si a inceput sa ii maseze.
Emil si-a deschis gura sa protesteze, dar cuvintele nu au iesit afara dintre buzele ei. Mainile ei erau asa de minunate pe umerii si gatul lui, si s-a facut mai comod in scaunul/fotoliul lui, intrand intr-o stare euforica. “Mmmmmmmm…” a suspinat el. “Foarte relaxant!”
Inima Danei incepea sa bata si mai tare. Interiorul pasaricii ei pulsa, se prelingea, imbiband vulva ei super infierbantata pentru ceea ce era sigura ca se va intampla iarasi. O futaie buna de tot. “Muncesti asa de mult!” a soptit ea suav.
“Nevasta mea zice acelasi lucru!” a raspuns el, inchizand ochii, plutind in atentile primite de la asistenta lui.
Dana continua masajul ei care stia foarte bine la ce va duce in curand. Si-a usurat mainile mai jos, pe interiorul sacoului lui, relaxand cravata lui. A simtit ca va protesta iarasi… cum facea mai mereu… “Shhhhhhhh!” dar iubea sa il “convinga” mai mereu…
Emil doar a suspinat, nezicand nimic.
Ea si-a pus un deget pe buzele lui. Abil, ea a desfacut nasturii camasii lui albe si apoi a alunecat o mana in interior, dezmierdand pielea nuda dedesupt. “Relaxeaza-te!” a zis ea. “Inchide ochii si relaxeaza-te!”
Emil a incercat, dar mainile ei doar aprindeau flacarile pasiunii cu care el mai mereu incerca sa se lupte si refuza sa recunoasca ce erau in realitate. O pasiune fata de aceasta focoasa bruneta de care parca nu se mai satura. Mereu refuza, pana in momentul in care ea iarasi il seducea si il conducea, si apoi se dezlantuia. Penisul lui a inceput sa se intareasca in pantalonii lui. Salele lui se furnicau si bilele lui se umflau datorita incarcaturii care bolborosea acolo.
Dana atenta si-a zgariat unghile peste pieptul lui, peste sfarcurile lui si in sus peste gatul lui. A dezmierdat chipul lui, ochii ei inchizandu-se, inima ei saltand, pasarica ei prelingandu-se cu niste lichide proaspete.
“Fostul meu iubit zicea ca am niste maini fantastice…” a tors ea. “Obisnuiam sa ii fac masaj mai mereu. Peste tot. Zicea ca e fantastic…”
O imagine cu Dana in pielea goala, fugarindu-si mainile peste trupul fostului ei iubit s-a fulgerat prin mintea lui. Si apoi una cu el in aceasi pozitie de nici nu mai stia cate ori in ultimele luni. Asta a fost momentul cand toata retinerea lui incepea sa se rupa. Dar inca nu era in starea aia in care pur si simplu o aseza fortat peste biroul lui si o futea pana cand erupea asa de tare incat o simtea in stomac.
“Esti asa de tensionat…” a suspinat Dana. A facut cativa pasi pana cand era in fata lui. Chipul lui era imbujorat, ochii ei sclipeau datorita pasiunii care el mereu o vedea atunci cand o vroia rau de tot. Gafaind, sanii ei ridicandu-se si cazand odata cu respiratia tot mai greoaie, ea si-a fugarit mainile ei cutremurande peste trupul ei suplu.
Emil doar se holba, neputincios sa zica nimic.
“Te superi daca dau jos bluza? Lucrez mult mai bine atunci cand sunt la pielea goala…” Ea a vazut pe chipul lui ca toata rezistenta lui a disparut.
Emil doar putea sa dea afirmativ din cap. Stia asta mai bine ca multi din firma. Ochii lui au inceput sa se incetoseze datorita poftelor, urmate de miscarile rapide ale degetelor ei.
Dana a alunecat bluza ei jos, aruncand-o cazual pe canapea, undeva in partea cealalta a biroului lui. Apoi a lasat ca mini-ul ei sa alunece peste coapsele ei. A ramas direct acolo la picioarele ei. “Ar fi mai bine sa incui usa… nu vrem ca vreun coleg sau colega sa ne deranjeze in timp ce te relaxez cu un masaj placut…” I-a facut cu ochiul, s-a intors roata si, serpuind fundul ei sexxy, a traversat biroul pana la usa.
Emil i-a facut cu ochiul, captivat de sexualitatea ei si abilitatea ei de a transforma orice clipa de tensiune si stres in ceva placut. Era partea cea mai placuta din caracterul ei. Mereu, in trecut, inainte sa inceapa aventurile lor extraconjugale, ea era o profesionista cu capul pe umeri care isi facea treaba foarte bine. Si apoi, pe masura ce pasiunea aventurilor devenea tot mai intensa si mai placuta, incepea sa o cunoasca mult mai bine. Lacom, el s-a holbat la fundul ei acoperit cu chiloti, niste picioare lungi si sexxy. Cand ea s-a reintors inapoi, el privea cum sanii ei saltau usor in sutienul ei alb care incerca sa ii contina.
“Acuma!” a murmurat ea. “Nu vom fi intrerupti!” I-a facut cu ochiul. “Nu am vrea ca lumea sa aiba impresia gresita despre noi…”
El doar a ranjit, capturat de frumusetea ei. “Sti ca sunt un barbat insurat si ca imi iubesc nevasta…”
Ea doar i-a aruncat un ranjet inocent. “Asta inseamna ca nu pot sa iti fac un masaj adecvat?”
Emil doar a zambit. El s-a intins inspre mana ei. “Daca tu crezi ca tot ce imi vei face va fi un masaj, vei avea o surpriza mare de tot…”
Dana s-a cutremurat in timp ce Emil tinea mana ei in mana lui. “Nu stiu la ce te referi…” a chicotit ea, prefacand inocenta.
Emil a lasat mana ei libera, s-a ridicat in picioare, tragand trupul pofticios al frumoasei lui asistente in bratele lui. “Cred ca sti…”
Dana s-a topit iarasi in bratele lui si a suspinat. Un zambet fierbinte a aparut in colturile buzelor ei. “Fostul meu iubit zicea ca gura mea e si mai minunata ca mainile mele!” Si-a sfichiuit limba peste buze, mentinandu-le despartite in timp ce isi freca trupul ei infierbantat direct peste trupul lui.
Pentru o secunda lunga, Emil a gandit la ce va urma. Dar pur si simplu nu se putea abtine. Aproape mereu cand ea facea asa ceva, el nu se putea abtine… pentru mult timp. Asistenta lui era mult prea sexxy, mult prea disponibila, si era mai mereu in compania ei. Si pur si simplu nu putea sa faca nimic sa opreasca ceea ce a inceput in momentul in care ea a inceput sa maseze gatul si umerii lui.
Gura ei era o invitatie curata. Ochii ei parca ardeau, temptandu-l, rugandu-se de el sa o foloseasca in orice fel poftea. Si-a serpuit pelvisul, simtind unealta lui cum se presa de netezimea abdomenului ei. “Ooooooo, Emil!”
Emil si-a inclestat buzele de ale ei, invadand gura ei, explorator. Mainile lui s-au fugarit peste soldurile ei, peste fesele fundului ei.
“Unnnnnnn!” a gemut el in timp ce ea sugea limba lui. El si-a ridicat mainile in sus, dezmierdand bratele si umerii ei. Prinzandu-se de parul ei negru sclipicios, el si-a zdrobit gura de a ei. Bilele lui parca erau aprinse si scufundate intr-un rau de lava. Dana inghitea lacom limba lui exploratoare. Aroma aftershave-ului lui, puterea trupului lui, nerabdarea lui pasionala, toate astea se amestecau, innebunind-o cu pofte carnale.
Gafaind, ea a rupt sarutul, usurandu-se din bratele lui. “Lasa-ma sa dau jos hainele tale!”
Emil statea in liniste, ochii lui sorbind din priviri buzele inrosite cu ruj ale frumoasei lui asistente. Si-a lins buzele, gustand rujul care s-a lipit pe buzele lui. La fel ca parfumul ei, totul era asa de intoxicant.
Degete furnicande au terminat de dezbutonat camasa lui. Apoi a alunecat sacoul lui de pe umeri, cravata lui, apoi camasa lui. Ea jucaus a zgariat unghile ei direct peste pieptul lui, peste stomacul lui putin grasun.
Ochii ei au sclipit pofticios. Si-a plasat mana pe umflatura din pantalonii lui si a strans. “Deabia astept sa simt asta…” Un fior fierbinte de pasiune s-a fugarit prin bratele ei. “O pot simti pulsand direct prin pantalonii tai…”
Emil a gemut, si-a adus palmele lui mari direct peste sutienul ei si a strans. Sanii ei mari parca s-au umflat ca niste baloane. El a strans iarasi. Pasiunea incepea sa fiarba si sa iasa de sub control in bilele lui. Si-a infipt degetele in sutienul ei si a tras. Clema s-a desfacut. Si apoi sanii ei cremosi si uriasi s-au balanganit liberi pe pieptul ei. A tras aer adanc in piept in timp ce privea hipnotizat la sfarcurile ei uriase si umflate datorita poftelor carnale.
“Ewwwww, Emil!” a suspinat ea. “Mi-ai rupt sutienul!” A facut un pas inapoi, tragand sutienul in jos si aruncandu-l dealungul biroului pana s-a alaturat celorlate haine pe canapea. Ochii ei dansau si sclipeau in timp ce si-a strans proprii ei sani. “Iti plac sanii mei, Emil?” apoi a ridicat sanii ei in sus, folosind mainile ei ca o tava, oferindu-i sefului ei umplut de pofte.
El a gemut, gura lui uscandu-se. Vazand cum asistenta lui oferea trupul ei in acest mod lasciv, l-a facut sa isi dea seama cat de mult iubea sa o futa si cateodata chiar se intreba de ce mai mereu ea trebe sa aplice asa tactici. Dar le iubea. Totul a devenit dealungul timpului un joc foarte erotic si placut pentru amandoi. Si ca un animal, el s-a prins de sanii ei, masandu-i in mainile lui lacome si pofticioase.
“OOOOOOOO… Emil… ai grija… ii zgarii…” a gemut ea, nepasatoare. “Ooooo… ce iubesc asta…” Si-a presat sanii direct in palmele lui, sfarcurile ei intarindu-se, umflandu-se. “Nnnnnnnn… Emil… cremeeeeeezzzz…”
Emil a gemut. El a eliberat sanii ei. Pieptul lui a tresarit si ochii lui argintii ardeau cu pofta care ardea in bilele lui. “Da jos chilotii…”
“Tu sa-i dai…” a gafait ea. “Rupe-i ca sutienul meu… rupe-i…” l-a provocat cu ochii ei. “Rupe-i de pe mine… chipesul meu sef…”
Gafaind ca un urs, Emil s-a prins de elasticul chilotilor ei sexxy. A gafait si apoi a tras. Chilotii ei s-au rupt in mainile lui. Clipind, intr-o stupoare, el practic o sorbea din priviri pe frumoasa lui secretara.
“Aoleu!” a gemut. “Esti minunata!”
Dana s-a infiorat pe loc. Avand chilotii ei rupti de pe trupul ei au facut-o sa cremeze. “Sunt inunda pe interior… Emil… sunt uda dupa pula ta de alataieri la hotel…” Ea s-a leganat pe calcaie, picioarele ei lungi si de manechin accentuate de incaltamintea cu toc inalt si ascutit.
“Iubire…” a gemut el, ochii lui sorbind frumusetea excuizita a trupului ei nud si practic sculptat. El si-a fixat ochii asupra pasaricii ei. Un triunghi ca un covoras acoperea pubisul pasaricii ei cu sageata in jos, parca un semnalizator care arata directia pe pista unui aeroport. “Intoarce-te!”
De buna voie si nesilita de nimeni, Dana s-a intors. “Sunt a ta, Emil, oricand ma vrei…” S-a prezentat in fata lui cu o priveliste asupra fundului ei frumos sculptat. “Oricum ma vrei…” Si-a serpuit pelvisul, si fesele fundului ei s-au zgaltait.
Emil a tras aer in piept in timp ce Dana se intorcea roata sa fie iarasi cu fata inspre el. Cuvintele ei de mai devreme parca aveau un ecou in creierul lui. “Ziceai ceva mai devreme despre gura ta?”
Dana a chicotit. “Ziceam ca fostul meu iubit credea ca gura mea e mult mai excitanta ca mainile mele!”
“Asa ca dovedeste-o!”
“Mmmmmmmm, spui cele mai interesante lucruri…” a chicotit ea, asezandu-se in genunchi in fata lui, ochii ei pofticiosi la acelasi nivel cu umflatura din pantalonii lui.
Nerabdatoare, ea a deschis fermuarul slitului lui si a inceput sa pescuiasca in pantalonii lui. Degetele ei infometate au gasit penisul lui si le-a infasurat imprejurul coloanei lui groase si apoi l-a scos afara pentru ochii ei lacomi. “Oooooooo, Emil, e asa de frumos… asa de gros…”
“Suge-l, Dana!” a gemut Emil. “Suge pula mea!”
“Mmmmmmmmmm, asta vreau!” a soptit ea. Cei optspe cm de coloana groasa pulsa direct pe palma ei. “Pula ta e asa de tare!” L-a strans dragastos privind cum gaurica din varf s-a deschis. “Unnnnnnn, si asa de delicios…”
Impins de excitatia lui, Emil s-a intins si s-a prins de parul ei. Infasurandu-si degetele in parul ei negru sclipicios, el a tras capul ei, pompand pelvisul lui inainte. Penisul lui pe loc a futut in gura ei deschisa, gemand in timp ce dintii ei au razuit dealungul coloanei lui.
Dana a gafait atunci cand capul lui purpuriu a infundat intrarea in gatul ei. Chipul ei s-a imbujorat, si ochii ei au inceput sa lacrimeze. Gura ei era in intregime indesata cu penis, si Emil era pregatit sa isi futa penisul in gatul ei. Ea si-a folosit dintii, inclestandu-se apoi de coloana intarita a penisului lui.
Emil a tipat ca un leu ranit si apoi a eliberat prinsoarea lui. “Aoleu… aproape ca l-ai muscat de tot…”
Dana a tusit, apoi a chicotit. “Aproape ca m-ai innecat…” Inca se tinea de penisul lui, dezmierdandu-l dragastos.
“Scuze, Dana… dar nu mai puteam astepta…”
“Inteleg…” a tors ea simpatetic. “Relaxeaza-te… o sa am grija de tine…” Ea si-a fugarit palma peste erectia lui pulsanda. “… foarte multa grija de tine…” Ea a inceput sa munceasca la cureaua lui pana cand era desfacuta, apoi a impins in jos pantalonii si chilotii lui. “Oooooooo!” ochii ei parca iesind din orbite atunci cand practic sorbea din priviri penisul lui gros si bilele lui uriase. “Ooooooooo… ma faci sa cremez…”
Emil s-a sprijinit de marginea biroului lui, penisul lui pulsand tare si gros si pregatit direct din pubisul lui. “Mesteca-l, Dana… ai mare grija de seful tau!” a ranjit el, uitandu-se in jos la trupul ei nud. Mainile ei masande faceau ca bilele lui sa se ridice.
“Suge-ma, Dana!”
Ea si-a aruncat privirea in sus, ochii ei verzi sclipind ca niste safire inflacarate. “Da, sa traiti, sefu. Orice comanzi, oricand o vrei…” I-a facut cu ochiul, apoi si-a reintors atentia asupra penisului lui.
Si-a deschis iarasi gura si si-a alunecat buzele peste capul lui purpuriu si a supt. Folosindu-si limba, ea imbaia capul lui spongios cu saliva ei. Cu mainile tinandu-se de baza groasa a penisului, ea si-a usurat capul acela purpuriu mai departe si mai adanc in gura ei.
“Unnnnnnnnn!” a gemut Emil. S-a luptat cu instinctul de a viola gura ei. Asa ca si-a inclestat mainile, fiecare muschi al trupului lui devenind tensionat, pregatit sa explodeze. “Tot, Dana! Suge-l de tot!”
Asistenta lui frumoasa a auzit gemetele lui pasionale si a raspuns. A eliberat penisul lui de la baza si si-a mutat mainile direct pe soldurile lui. A simtit cum pasiunea se fugarea prin trupul lui, stiind ca era foarte dificil pentru el sa nu plonjeze cat putea de adanc in gatul ei. Si asta o excita enorm de mult.
Emil a gemut. Caldura gurii ei practic inflama bilele lui, umfland penisul lui si mai mult. “De tot, Dana!” a gafait el. “Suge-l!” Era imposibil sa opreasca ceea ce s-a intamplat in clipa urmatoare. A plonjat penisul lui direct in fata ei.
Dana se astepta la asta si a fost bucuroasa ca s-a intamplat. Ea a luat penisul lui cu usurinta in gatul ei. A invatat de mult cum sa suga un penis fara sa se innece… cand era pregatita. Simtea parul lui pubian direct pe buzele ei. Coloana pulsanda a penisului lui umplea asa cum trebuie gatul si gura ei. Intr-un final, si-a adus degetele jos peste muschii coapselor lui, inclestandu-se ferm de pielea lui cu unghile ei.
Durerea aceasta subita la enervat si excitat. Si a plonjat adanc in gatul ei iar si iar si iar, zdrobind buzele ei direct de baza penisului lui, plesnindu-si bilele direct de barbia ei. “Dana!” a tipat el. “Aoleu!”
Dana absorbea aceste pompari punitive ale penisului lui. A scancit atunci cand gatul ei s-a intins sa acomodeze grosimea destul de uriasa a penisului lui, iubind fiecare secunda a aceste pofte carnale dezlantuite. Il indemna si mai mult cu pomparile lui tot mai salbatice. Folosind limba ei, ea a murmurat si scancit cu acea unealta groasa in gatul ei. Isi folosea dintii la un moment dat, rontaind pe toata lungimea penisului lui in timp ce futea gatul ei. Unghile ei se inclestau si mai puternic de coapsele lui, de soldurile lui.
Si apoi, nu a mai rezistat. A inceput sa futa gura si gatul ei cu pompari salbatice, penisul lui unflandu-se, pregatit sa explodeze. Bilele lui se furnicau, sperma lui bolborosea si se pregatea sa erupa afara direct in gura sugatoare a Danei.
“Dana! Dana! Sunt acolo… agghhhhhh!”
Dana stia asta. L-a mai supt inca odata ca un aspirator si apoi a eliberat penisul lui. A cazut intr-un final inapoi in fund, gafaind, chipul ei imbujorat, ochii ei sclipind. “Nu in gura mea, Emil! Am vrut asa de mult sa te fut de cand am venit azi la servici…” Ea se zvarcolea pe podea, picioarele larg desfacute, pasarica ei umeda sclipind in lumina soarelui care intra in birou. “Pizda mea, Emil! Am nevoie de pula ta in pizda mea!”
Surprins, penisul lui pulsa, pregatit sa explodeze. Emil se holba in jos la asistenta lui inflacarata. Sanii ei dansau pe pieptul ei in timp ce si-a serpuit pelvisul. Pasarica ei se prelingea, mentinand crepatura ei rosiatica sclipind in piscina proprilor ei sucuri. Si apoi, a observat chipul ei, o pasiune pe cale de a fi dezlantuita.
“Fute-ma, Emil! Fute-ma! Fute-ma!” Ea isi salta fundul in sus de pe podea, in directia lui, ochii ei sclipind, pielea ei imbujorata datorita poftelor carnale care se fugareau prin trupul ei in aceste clipe. “Fute-ma!”
Diana a fost pur si simplu uitata de mintea lui alergatoare. Si imediat a cazut jos pe podea, penisul lui leganandu-se ca o bata de baseball inainte sa loveasca mingea aruncata. S-a pozitionat peste trupul ei serpuind, penisul lui atintit direct inspre pasarica ei. “Esti gata pentru asta?”
“Daaaaaaaaa!” a sasait ea printre dinti inclestati in timp ce zgaraia umerii lui lati si bratele lui cu unghile ei. “Daaaaaaaaa!”
Gafaind ca un urs dezlantuit, Emil a plonjat inainte, futand penisul lui in mlastina inspumata a pasaricii super excitate a asistentei lui. In curand, toti cei optsprezece cm de penis lung si gros erau in trupul ei.
Dana a tipat ascutit atunci cand trupul ei a amortizat plonjarea fortoasa a trupului lui Emil. Pasarica ei, umeda si imbibata, se inclesta stramt imprejurul coloanei lui puternice. Muschii spongiosi ai pasaricii ei pulsau salbatic, imbiband penisul lui in crema spumoasa din tunelul ei. “Oooooooo… Emil… ce iubesc asta…”
Emil s-a retras, retragand penisul lui afara din pasarica ei. Sucurile ei imbibau penisul lui. Apoi s-a oprit, doar capul lui spongios mai era in pasarica Danei. Si-a aruncat privirea in jos direct inspre chipul ei pasional. Ochii ei verzi erau incetosati, dilatati, dar priveau direct inapoi la el. “Esti asa de stramta, Dana! Asa de stramta!”
Dana a gafait si apoi muschii pasaricii ei au inceput sa se fugareasca dealungul penisului lui in valuri.
Emil a inceput sa isi pompeze penisul inapoi in pasarica ei, zdrobind fundul ei direct pe carpeta biroului. “Fierbinte si… zemoasa…” El si-a rotit pelvisul, penisul lui miscandu-se ca un tirbuson in interiorul pasaricii ei aspiratoare.
Picioarele Danei au saltat direct in sus si s-au inclestat, calcaiele ei inodandu-se direct in mijlocul lui. Si apoi, focoasa bruneta a saltat in sus, gemand si serpuindu-se in timp ce isi futea pasarica ei in sus pe penisul lui.
“Fute-ma Emil, Fute-ma!” a gafait ea, saltand puternic in sus, zdrobind trupul ei de al lui.
Emil a gafait, dar nu s-a miscat deloc. Si apoi a urmat trupul ei in timp ce acesta se lasa inapoi pe podea, ramanand cu penisul lui de jumate indesat in asistenta lui pe jumate innebunita de placere. “Tu sa o faci, Dana. Fute-te singura pe pula mea!” El si-a miscat pelvisul inainte, facand-o sa tresara iarasi.
“Yeah!” a gafait ea, o privire lasciva direct pe chipul ei imbujorat si contorsionat. Ea a saltat iarasi, scancind, si apoi a lasat tot aerul sa iasa afara din plamanii ei atunci cand Emil a plonjat inainte, zdrobind fundul ei de carpeta. Iar si iar si iar, ea repeta aceasta secventa senzuala, dand sefului ei o futaie fantastica.
Lui Emil nu ii venea sa creada pasiunea care iesea din trupul asistentei lui. Si-a aruncat privirea inspre chipul ei, gafaind lacom si holbandu-se la sanii ei. Ochii lui s-au fugarit apoi mai jos, deschizandu-se tare de tot atunci cand vedea cum ea pra...



    Login