Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 3
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 12155 ori - Nota 6.47 (38 voturi)

Capitolul 5

26 iunie 2005 - duminica

“Ti-a placut asta?” Nicolae a intrebat-o, plimbandu-si ochii dealungul trupului ei tachinator.
“Mai mult decat ar fi trebuit…” a admis Diana.
“Cred ca am stricat masina de spalat…” a zis Nicolae, uitandu-se la masina.
Masina era sprijinita de perete, cateva bucati de faianta crepate vizibil.
“Asa cred…” a zambit Diana, un zambet foarte viclean. “Am crezut ca pamantul se cutremura…” a chicotit ea.
“Diana, esti la baie?” Era Emil strigand-o din camera de zi.
“Vin imediat…” a strigat ea inapoi.
Diana a luat un capot de baie de pe podea si l-a infasurat imprejurul trupului ei, acoperind curbele ei superbe si frumoase.
“Ramai aici. Revin in cateva minute.” Ea iarasi a zambit viclensete. “Vezi ce poti face sa fi gata pentru urmatoarea tura.” Diana a pasit afara din baie si apoi in jos pe hol inspre camera de zi, fundul ei serpuindu-se dintr-o parte in alta ceva mai mult decat era nevoie, stiind foarte bine ca fratele ei o privea. Nicolae a simtit cum monstrul lui incepe sa se ridice incet, numai privind cum sora ei isi serpuiesc posteriorul in drumul ei.
Emil sorta actele lui la masa din sufragerie. El si-a ridicat privirea cand Diana a intrat, iar ea i-a dat un suras inocent.
“Arati de parca ai facut niste exercitii!” a zis Emil, uitandu-se la fata ei imbujorata si transpirata.
“Nu, eu doar err… doar asezam la locul ei masina de spalat. Nu era bine pozitionata…” a mintit Diana.
“Stiam eu ca aud niste zgomote venind de acolo…” a zis Emil, distras de hartogaria lui. Diana nu se putea abtine sa nu zambeasca. Emil a inchis servieta lui si s-a apropiat de sotia lui.
“Trebuie sa plec…” a zis el, sarutand-o pe obraz.
“Ce e parfumul asta pe care il porti?” a intrebat Emil. Diana nu s-a parfumat deloc, era vorba de combinatia de transpiratie si sex care iesea din porii ei.
“E ceva ce mi l-a dat Nicolae mai demult!” a raspuns ea.
“Mirosi bine, poate ca diseara ai parte de o noapte nedormita, sti tu, sa trezim vecinii, mai ales daca reusesc sa inchei contractul astazi. Iti zic, simt ca sunt foarte aproape.”
Diana a zambit. “Da, poate.” Ea se putea gandi doar la cum monstrul fratelui ei a pompat un litru de samanta in pasarica ei, umpland-o la refuz in timp ce era aplecata peste masina de spalat. Pasarica ei s-a infiorat, si fiori fierbinti au trecut prin ea.
“Dar am ramas in urma cu niste lucruri de la servici, pe care trebuie sa le rezolv astazi, si cu treburile care mai trebuie sa le fac prin casa, voi fi foarte obosita.” Daca fratele meu are grija sa ma tina ocupata toata ziua, probabil nu voi mai fi capabila sa umblu cateva zile, s-a gandit Diana in sinea ei.
“Bine, mai vedem noi. Salut, Nicolaee! Vad ca iti revi. Ce faci azi?” Nicolae a venit in sufragerie. El s-a indreptat inspre locul unde sora si sotul acesteia erau, oprindu-se langa Diana. Ea s-a uitat la el si a vazut ca si-a ridicat pantalonii sus si era cat de cat prezentabil, cel putin cum putea fi de prezentabil cineva care a alergat cativa km.
“Pai, am niste treaba urgenta la… servici… fac un dus si apoi plec si eu… ” a zis Nicolae nonsalant. El si-a dus mana peste coapsa acoperita a Dianei. Era indeajuns de aproape de aceasta pentru ca Emil sa nu fie capabil sa observe mana lui pe coapsa ei. Apoi si-a miscat mana in sus, presand degetele pe pielea ei. Diana a tresarit in sus la atingerea fratelui ei. El isi muncea mana in sus pe interiorul coapsei ei.
“Atunci eu plec. Va urez o zi buna si ne vedem mai tarziu…” a zis Emil, iesind pe usa, luand cheile masinii in drumul lui de pe masuta asa cum avea obiceiul.
“DA, da ne vedem mai tarziu Emil!” a zis Nicolae, zambind. El si-a alunecat degetele intre picioarele Dianei, impingand materialul gros al capotului intre labile ei, masandu-le putin. Diana s-a miscat putin, sprijinindu-se inapoi de trupul fratelui ei, sfarcurile ei intarindu-se cand a simtit cum se excita iarasi.
BANG! Emil a inchis usa dupa el cand a iesit.
Diana s-a intors cu fata la fratele ei, el era cu cativa cm mai inalt ca ea, dar nu trebuia sa se uite in sus ca sa intalneasca ochii lui.
“Iti place sa traiesti periculos, fratica?” a intrebat ea ranjind.
Nicolae nu a raspuns, ci a deschis inapoi capotul ei, aruncandu-l pe podea, si trupul ei superb dintr-o data a fost etalat pentru privirea lui.
“Cred ca voi incepe sa rezolv lucrurile acelea de urgenta acum…” a raspuns Nicolae, miscand mainile lui la sanii plini ai Dianei. El a inceput sa ii maseze, framantandu-i cu degetele.
Diana nu putea sa reziste avansurilor fratelui ei, toata jena si vina fiind impinsa foarta inapoi in mintea ei, in timp ce de buna voie si nesilita de nimeni se oferea fratelui ei iarasi. Ea s-a intins dupa snurul pantalonilor lui si i-a impins in jos, iarasi coloana lui de granit saltand in sus ca un arc.
“Da chiar ca esti nerabdator…” a suspinat Diana, inca uimita de cat de dotat este scumpul ei frate.
Diana s-a intins dupa membrul fierbinte si pulsand al fratelui ei si a inceput sa pompeze pielea organului inainte si inapoi, capul lui purpuriu aparand si disparand in timp ce ea incepea sa alunece mana ei in sus si-n jos. Nicolae devenea din ce in ce mai nerabdator sa o futa pe excitata lui sora, din nou. A lasat liberi sanii ei, miscandu-si mainile la fesele ei, si apoi a ridicat-o de pe podea. Diana era incredibil de usoara in mainile lui puternice si el nu a avut nici o problema sa o care pana la masa din sufragerie.
Diana a lasat liber monstrul fratelui ei cand el a ridicat-o de pe podea si si-a ridicat picioarele si le-a infasurat in jurul mijlocului lui, incrucisandu-le la spatele lui in timp ce el traversa camera pana la masa din sufragerie. Diana stia ce o asteapta acolo. Nicolae a asezat-o pe superba blonda pe masa lucioasa din lemn, fesele ei umflandu-se in afara. Ea si-a mentinut picioarele infasurate in jurul trupului lui si acum il tragea inspre ea. Apoi a luat monstrul lui fierbinte si tare in mana si l-a ghidat printre labile ei umflate, si in sus in vulva ei inca plina cu samanta lui de mai devreme. Muschii tunelului ei se relaxau sa permita fratelui ei sa insereze unealta lui de satisfacut femei sa intre cat mai adanc in ea.
“Ummmmmmmmmmmm!” a murmurat Diana.
Nicolae a impins inainte puternic, monstrul lui intepand-o pe Diana in timp ce muschiul lui intra intre labile ei umede si sclipitoare si netede.
“Ohhhhhhh, iubitule!” a plans superba blonda.
Diana si-a inclestat mainile in fesele fratelui ei si le-a strans puternic. Si-a aruncat capul pe spate, parul ei lung platiniu alunecand de pe chipul ei, gemand in tot timpul cand Nicolae isi plasa monstrul in ea, umpland-o cu organul lui.
“Ugggggggghhhhhh… acummm… FUTE-MA!” a ordonat Diana.
Nicolae nu a stat pe ganduri. El a inceput sa isi pompeze monstrul, repede si furios in pasarica fierbinte a Dianei. Diana era intinsa pe spate pe masa din sufragerie. Ea si-a miscat bratele in sus sub ceafa ei, imprastiind servetele si privind in sus la trupul musculos al fratelui ei, in timp ce el statea intre picioarele ei si pompa nebuneste monstrul lui in ea.
Nicolae s-a aplecat peste Diana, punand stapanire pe sfarcul ei drept cu dintii lui. El se juca cu sfarcul, muscandu-l usor, facand sfarcul ei si mai rosu, limba lui umeda lingandu-l, lasand o carare de saliva.
“Ohhhhhhhh…… DAAAAAA!” striga Diana in timp ce Nicolae tachina sfarcul ei.
Trupul Dianei se agita deasupra mesei, iar Nicolae o futea de nu se mai vedea, Ea strangea coapsele ei stramt in jurul soldurilor lui si isi ingropa calcaiele in spatele lui. Nicolae si-a dus mainile la umerii Dianei, fortos impingand trupul ei in sulita lui.
“DA… DAA…… DAAAAA!” gemea si murmura Diana. Ea si-a ridicat fundul de pe masa, folosindu-se de picioarele ei sa se traga in sus putin, saltand in monstrul pulsand al fratelui ei.
Nicolae si-a plimbat mana in sus peste abdomenul ei plat si peste sanii ei si in sus peste chipul ei. El si-a impins un deget in gura intredeschisa a Dianei si ea a muscat degetul usor, apoi a supt la el pentru o vreme, ochii ei strans inchisi in timp ce monstrul lui plonja si sfredelea nebuneste in ea. Diana se simtea ca si cum avea sa explodeze in orice secunda, asa de intense erau sentimentele care puneau stapanire pe ea.
“Ohhhhh, iubitule… haide, fute-o pe vara ta” implora Diana.
Vazand-o pe sora lui gemand si schelaindu-se in fata lui, era prea mult pentru Nicolae. El isi plonja monstrul din ce in ce mai repede in pasarica Dianei, uitandu-se in jos sa vada cum organul lui brazdat de vene si vinisoare disparea aproape in intregime intre labile umede ale pasaricii ei.
Diana isi salta fundul in sus de pe masa, zdrobind pasarica ei in monstrul pompand al fratelui ei, gemand salbatic, ea si-a fluturat bratele intinzandu-le larg inapoi pe masa, neputincioasa sa se mai controleze. Diana a simtit cum muschii pasaricii ei s-au strans foarte puternic in jurul monstrului lui. Ea stia ca era pe cale sa aiba un orgasm masiv, pasarica ei incepand sa pulseze, clitorisul ei trimitand niste fiori nemaipomeniti prin intregul ei trup.
“DA!… DAA!… DAAA!… DAAAAAAAAAAAAAAA!… ohhhhhhh, iubitule, oh, iubire!” Strigatele Dianei umpleau intreaga sufragerie. Ea si-a arcuit spatele de pe masa in timp ce orgasmul intens a trecut prin tot trupul ei, era cu mult mai bun ca cel de mai devreme, trupul ei nud vibrand din cauza nevoi si dorintei sexuale.
“Fute-ma… ohhhhhhhhhhhhhh! FUTE-MA!” suspina Diana.
Nicolae a simtit cum pasarica Dianei pulsa nebuneste, muschii tunelului ei inclestandu-se in jurul monstrului lui, mulgandu-l ca un aspirator. El simtea cum samanta lui incepe sa umble dealungul coloanei lui si apoi afara direct in pasarica Dianei, amestecandu-se cu proprile ei sucuri. Nicolae a mentinut pompatul cat a putut de mult. parca cu un neterminabil sac plin de samanta ejaculand torente afara.
“Ugggghhhh, daaaaaaa!” a gemut Nicolae cand ultimul strop din samanta lui s-a prelins afara.
Diana a continuat sa-si salte fundul in sus de pe masa, inapoi in monstrul fratelui ei, mulgand ultimele picaturi din bilele lui. Ea si-a plimbat o mana prin parul ei, respira foarte puternic din cauza excitarii si exercitiului de al fute pe fratele ei. Apoi a simtit cum Nicolae si-a asezat capul pe abdomenul ei. Simtea respiratia lui fierbinte si greoaie pe pielea ei. In aceste clipe, chipesul tanar era in intregime extenuat, samanta lui toata ejaculata in tunelul stramt al Dianei. Diana simtea cum monstrul lui incepe sa se micsoreze in interiorul ei si si-a miscat o mana in jos si a netezit parul lui scurt.
Nicolae s-a uitat in sus la Diana, ochii ei avand o privire salbatica si feroce si lacoma pentru si mai mult si apoi a primit un zambet viclean.
“Cred ca imi bag ceva in tot ceea ce i-am zis lui Emil ca fac…” a zis Diana, simtind cum pasarica ei deja incepe sa pulseze si sa se furnice, imaginandu-si toate lucrurile perverse pe care le putea face impreuna cu scumpul ei frate…………

Capitolul 6

26 iunie 2005 - duminica

“Diana, ce zici ai chef sa faci un dus cu mine?” a zis Nicolae, retragandu-se din pasarica ei.
Diana s-a uitat la trupul aproape nud al fratelui ei, penisul lui s-a micsorat o fractiune din fosta lui glorie… dar si asa era o arma foarte puternica de satisfacut pasarica ei, si numai privindu-l era indeajuns sa faca ca sucurile sa curga in rauri.
“Bine! Suna distractiv” a zis ea, minunandu-se de cat de repede se excita in prezenta fratelui ei. Si apoi, gandindu-se ca dupa cum il cunostea pe sotul ei, acesta nu se va intoarce acasa cand avea de incheiat un contract pana tarziu. Ea nu isi facea griji ca Emil va veni acasa decat foarte tarziu, chiar si intr-o zi de duminica ca aceasta, pentru ca pentru el munca era totul, iar sotia venea pe locul doi.
Cu sotul ei, o partida buna, atunci cand se intampla era indeajuns sa o satisfaca pentru intreaga noapte, dar perversa excitatie de al fute pe virilul ei frate era o excitatie asa de puternica incat Diana vroia mai mult! De fapt, ea spera ca el vroia sa o futa si sa o suga toata ziua pana cand sotul ei se intoarce… si dupa cum Nicolae s-a comportat in ultima jumatate de ora de cand ea s-a trezit, Diana era sigura ca fratele ei va avea grija de ea asa cum nici un alt barbat nu a facut-o vreodata. Diana s-a cutremurat in anticipare.
Ea l-a urmat pe Nicolae pana la baia din camera de oaspeti unde statea Nicolae, holbandu-se la posteriorul musculos al fratelui lui cand se apleca sa porneasca dusul.
“Iti place fierbinte, Diana?” a intrebat el inocent, ajustand presiunea apei la un nivel confortabil.
“Mmmmmmmmmmmm!” a tors Diana, pasind seducator inspre el. “Imi place cat de fierbinte si de des o pot primi, dragul meu… mai ales cu tine!”
Nicolae a vazut licarirea sexi din ochii ei si a zambit, monstrul lui intarindu-se automat. Pe masura ce sora lui se apropia, el s-a dat inapoi in cabina dusului si a asteptat ca ea sa intre, apa fierbinte cazand in jos pe trupul lui atletic si nud.
“Nu fugi de mine, dragule” a chicotit Diana. “Nu te musc… ummmmmmm, cel putin, nu mult oricum.”
Ea a pasit sub dus impreuna cu el, suspinand putin cand apa a atins-o, si si-a presat trupul ei ud de al lui, bratele ei mergand in jurul mijlocului lui. Nicolae era cam de aceasi inaltime ca si ea, amandoi aveau in jur de 1.75 inaltime, el fiind cu cativa cm mai inalt ce ea. Limba ei a intrat in gura lui, plimbandu-se peste dintii lui si facandu-si drum in jos inspre gatul lui. Nicolae a returnat sarutul pasional al surorii lui, si in curand amandoi gemeau si se agitau impreuna sub spreiul aburind al dusului. Diana s-a intins in jos si si-a infasurat degetele in jurul penisului si bilelor lui, strangandu-le gentil, facandu-l pe fratele lui sa geama adanc in gura ei. Nicolae a rupt fierbintele sarut cu limba si a lasat o mana sa-i cada in jos la vulva ei.
“Oh, Diana! ohhh, vreau sa te fut iara!” a respirat el in urechea ei.
“Stiu, dragul meu…” a gafait Diana, simtind degetele fratelui alunecand delicios in despicatura ei fierbinte. “Si eu o vreau, si tu o vrei, asa ca treci la treaba! Suntem impreuna… sotul meu cu siguranta nu se mai intoarce acasa pana diseara… dupa cum il stiu… suntem singuri, si putem sa facem tot ceea ce vrem!” Degetele ei pompau monstrul lui pana la o erectie completa.
“Oh, daa!… daaaaaa, Diana! vreau sa facem totul!” a gemut Nicolae, implantand trei degete in pasarica ei gustoasa. “Vreau sa fac totul cu tine! Numai sper ca toata chestia sa nu ne scape din mana!”
Diana a chicotit pofticioasa. Lui Nicolae sa-i fie frica dupa felul cum a sedus-o? Asta chiar ca era o noutate.
“Fi sigur ca nu scapa din mana mea!” Ea s-a prins puternic de monstruozitatea lui si il pompa viguros. “O vreau in mana mea… sau si mai bine, in pasarica mea!”
“Nu, ma refer la sentimentele pe care le am pentru tine, Diana!” a zis Nicolae. “Vreau sa fac tot felul de lucruri nastrusnice cu tine, si mie frica ca totul sa ne scape din maini!”
“Oh, iubitule, as iubi asta” a tors ea ca o pisica. “As iubi foarte mult daca totul ne scapa din maini, dragul meu! Vreau sa fiu salbatica si libera si sa facem tot felul de lucruri nebunatice impreuna. Numai tu sa ma faci sa explodez ca mai devreme, dragule!”
“Oh, Diana!” a gafait Nicolae, gentil impingand-o pe Diana in jos pana cand era in genunchi in fata lui. El a prins fata ei cu amandoua maini si a impins monstrul lui in gura ei inainte ca ea sa-si dea seama ce se intampla. “Suge-l! Suge pula mea, Diana!”
Diana aproape s-a sufocat cand fratele ei a condus capul monstrului lui in gatul ei. Ea a mai avut pula sotului ei in gura ei si a multor altora inaintea lui, deci asta nu era nimica nou pentru ea, dar violenta lui subita era. E adevarat ca nu a mai avut una asa de mare pana acum in gura ei, dar datorita experientei vaste in domeniul asta, s-a acomodat destul de repede. Buzele ei s-au intins in jurul bazei monstrului fratelui ei. Bilele lui erau fierbinti pe barbia ei, si gura si gatul ei erau foarte foarte pline.
Apa care cadea in cascade in jos pe trupul lui Nicolae ajuta sa unga unealta lui gigantica cand aluneca in si-n afara gurii surorii lui. El se uita la ea cu o salbatica privire in ochii lui, bucurandu-se de felul cum mamutul lui pulsa adanc in gatul ei. Mainile lui erau pe capul ei, presand fata surorii lui in prohabul lui in timp ce-si futea mamutul intre buzele ei ovalate. Diana si-a alunecat palmele in sus peste coapsele fratelui ei si a cupat fesele lui alunecoase si ude cu amandoua maini. Le-a strans, si cu un gafait, Nicolae a inceput sa futa puternic, plonjand monstrul lui in jos pe gatul ei aproape brutal.
“Suge, odata!” a strigat el, “Suge pula mea, tare!………Manca salamu meu, Diana!… Oh, ohhhhhhh, daaaaaaaa!… fa-ma sa explodez in gura ta, iubire!”
Diana gemea in timp ce mamutul lui se lovea de adancul gatului ei, impingand adanc cu fiecare plonjare. Ea si-a inchis buzele stramt in jurul lui, limba ei impingand monstrul lui pe cerul gurii ei, facand pentru el totul cat de stramt posibil. Buzele ei se furnicau cu acel gust fierbinte, amintindu-i Dianei cat de mult iubeste sa suga. De fapt, a supt asa de multe penisuri inainte sa se casatoreasca cu Emil, dar niciodata nu a lasat vreun barbat, nici macar pe sotul ei, sa ejaculeze in gura ei. Simtea pasarica ei furnicandu-se cu un sentiment ciudat si pofticios. Monstrul fratelui ei avea un gust cu mult mai bun decat al tuturor celor dinainte… incluzandu-l si sotul ei. A incercat sa-si spuna in sine ca era din cauza faptului ca era unul din cei mai buni prieteni ai ei in care poate sa aiba incredere totala, iar adanc in sufletul ei Diana stia ca era din cauza faptului ca penisul acesta era al fratelui ei si ca era cel mai mare penis pe care l-a simtit vreodata in ea si i-a dat asa de multa plecere. Excitatia de a face sex sau dragoste cu fratele ei era dintr-o data un foarte puternic drog pentru ea, si cu siguranta avea un asemanator efect asupra lui Nicolae.
Diana iubea felul cum se comporta fratele ei, fortand-o sa il suga. Ea a devenit submisiva, lasand emotile ei sa curga. A ingenunchiat in fata lui, lasandul sa-i futa gura cat de puternic si de repede vroia el, si pasarica ei a reactionat in moduri pe care ea nu le-a mai simtit niciodata. Cu un geamat adanc, Diana si-a alunecat mana in jos la pasarica ei umeda si fierbinte si a inserat doua degete adanc in acolo. Nicolae s-a uitat in jos printre sanii ei zgaltaitori, si privea excitat la felul cum Diana fara jena isi impungea degetele in si-n afara vulvei ei foarte excitate.
“Ohhh, daaaa! Masturbeaza-te, Diana!” a gemut Nicolae, privind-o foarte atent. Monstrul lui inca mai pompa in gura ei, puternic si tare in timp ce se uita cum degetele Dianei expert futeau pasarica ei.
“Mmmmmm, pun pariu ca pasarica ta e fierbinte si umeda si gustoasa…” a zambit el. “Faina si pregatita pentru mangeacul meu, asa e Diana?”
Diana s-a uitat in sus la fratele ei prin subtirele abur care plutea in jurul lor si a aprobat, gemand frustrata in jurul penisului lui pompand. Diana dorea sa-l roage pe fratele ei sa-si impunga monstrul in pasarica ei si sa o futa, dar ea nu putea sa raspunda pentru ca el nu-i lasa gura sa se elibereze din jurul monstrului lui. Nicolae o tachina, ea stia asta, dar in prezenta ei stare, asta parea sa o excite si mai mult, si in curand ea isi implanta intreaga ei mana in pasarica ei larg intinsa, incercand sa simuleze un penis gigant. Nicolae tinea capul surorii lui cu amandoua maini, futand gura ei puternic, moile sceunaturi pe care ea le facea, si sanii ei copiosi frecandu-se provocator de coapsele lui, adaugand mult excitatiei lui deja considerabile.
Nicolae a gafait cand monstrul lui plonja brutal in si-n afara gurii surorii lui. Chiar daca o iubea mult, in aceste momente era asa de excitat incat nu-i pasa daca o ranea, si sa nu se opreasca sa-i suga monstruozitatea! Lui mereu i-a placut sa-i fie supta unealta, dar acum totul era foarte diferit. Fetele, si fosta lui logodnica in special care deobicei il sugeau doar tratau penisul lui ca pe o acadea, sarutand si lingand si tachinand bara lui numai indeajuns cat sa devina tare ca mai tarziu sa o plonjeze in pasaricile lor. Sora lui ii sugea cu adevarat pentru prima data in viata lui, si Nicolae se bucura de asta la maxim! Dianei chiar ca ii placea, si cu cat simtea din ce mai mult bilele lui lovindu-se de barbia ei, mai adanc inghitea monstrul lui, ingropand nasul ei in parul lui pubian cu fiecare plonjare.
“Asta e Diana! suge-l tare! Suge pula mea si fa-ma sa explodez, tarfa minunata ce esti!” zicea fratele ei cu un geamat puternic. “Manca unealta mea, tarfa minunata ce esti!”
Diana si-a aruncat privirea in sus la el, uitandu-se foarte pofticios la fata lui chipesa. Daca cineva iar fi vorbit in acest mod, chiar daca ar fi fost si sotul ei, ea s-ar fi simtit degradata si murdara, dar cu el totul era diferit. Cand fratele o zicea, Diana simtea doar cum pasarica ei se furnica cu o excitatie nebuna. Pana acum, mana ei era aproape in intregime ingropata in gaura dintre picioarele ei. Mintea ei vibra din cauza extazului la gandul ca samanta cremoasa a fratelui ei va exploda in gura ei. Diana scotea scancete moi in jurul sulitei groase care futea buzele ei si s-a prins de srotul lui zgaltaitor. Era alunecos din cauza apei care curgea in jos pe trupul lui atletitc, si Diana a cupat sacul lui paros, strangand bilele lui umflate in timp ce primea pomparile lui greoaie de tot in gatul ei.
“Ohhh, daaaaaa?! Strange-mi bilele, Diana!” plangea Nicolae. “Sunt asa de aproape ca ma dor!”
Diana era mai mult decat aproape, mana ei era aproape neclara in timp ce futea in si-n afara vulvei ei, cuvintele fratelui ei ajutand-o sa o trimita dincolo de culme. A explodat puternic, aproape muscand mandretea fratelui ei cand temporar a pierdut controlul si dintii ei s-au razuit in sus si-n jos pe vibrandul lui penis.
“Ahhhhhhhhh! Ohhhhhhhhhhhhhhhh! Iubire! Asta aproape m-a facut sa explodez” a tipat Nicolae. Diana si-a dat seama cat de aproape era fratele ei cand ea a experimentat fierbintele si saratul gust al prespermei lui pe limba ei. Asta a facut ca pasarica ei sa vibreze cu anticipare. Ea si-a tras dintii dealungul monstrului lui iarasi, de data asta dinadis si rezultatul a fost acelasi.
Fara avertizare, Nicolae a gemut, futand fata Dianei cu pompari mai puternice. Diana a simtit cum monstrul lui tresare in gura ei, si pentru un moment scurt, a incercat sa se retraga. Dar Nicolae o tinea mult prea puternic, o mana pe ceafa, cealalta pe barbia ei. Buzele ei erau parca zgaraiate in timp ce plonja violent de ele, dar Diana nu simtea nici o durere. Ea ardea in intregime. Gura ei se furnica, sfarcurile ei se furnicau, si pasarica ei se furnica dupa mamutul lui gras. Ea nu stia la ce sa se astepte cand fratele va exploda in gura si gatul ei, dar ea nu putea sa faca mare lucru sa previna acest lucru. El ii tinea capul foarte puternic, si ea stia ca nu il va elibera pana cand monstrul lui va inceta ejacularea lui torentiala, si tinerele lui bile erau goale. Diana s-a prins de fesele lui puternic si astepta explozia inevitabila.
Nicolae gemea, ochii lui aruncandu-se in jos la sora lui ingenunchiata, fara sa se poata focaliza, privirea fiind salbatica. Ea a simtit cu muschii fundului lui se flexeaza sub palmele ei, si buzele ei s-au largit mai mult decat vreodata pana atunci in jurul gr...



    Login