Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 29
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3038 ori - Nota 4.50 (4 voturi)
Capitolul 38

9 iulie 2005 - sambata

Diana era in cada, inconjurata de bule si apa parfumata, simtind cum pielea si muschii ei parca sunt masati de apa aceia calda, aproape ca adormind. Chiar ca simtea nevoia unei astfel de bai relaxante, mai ales dupa “eforturile” depuse in ultimul timp.
Incerca intr-un fel sa inteleaga ce s-a intamplat, si inca tot nu gasea un raspuns. A facut sex cu fratele ei de nici numai stia cate ori. Sexul cu Emil a fost placut si satisfacator. Cel putin asta credea pana saptamana trecuta… dar ce facea cu Nicolae era… nici ea nu avea cuvinte. Niciodata nu ar fi crezut el era un armasar asa de feroce si niciodata nu a crezut ca este posibil sa faca sex fara oprire cu orele… CU ORELE…
Era undeva in jur de amiaza si era singura acasa. Nicolae a plecat de cateva ore la un mei de fotbal cu prietenii. Emil era plecat la servici de pe la noua si dupa cum avea obiceiul in ultimul timp, sigur va veni acasa doar spre seara. Oricum, cateva ore era singura acasa, si baita asta relaxanta si lunga era ceva ce vroia sa faca de mult.
Dintr-o data a auzit vocea lui Nicolae strigand daca e cineva acasa. Diana nu stia ce sa faca, daca sa ii raspunda sau nu, dar apoi pasarica ei a inceput sa se furnice si stiind ca vor fi singuri acasa pentru urmatoarele cateva ore, raspunsul era destul de clar.
“In baie, Nicolae,” a strigat Diana.
“Ce invarti?” a zis el, deschizand usa la baie, un zambet lasciv pe buzele lui.
“Nimic, fratioare!” a raspuns Diana, zambind inocent
“Ma lasi sa fac si eu o baita cu tine?”
“Nope” a raspuns Diana, privindu-l in ochi si zambind seducator.
Nicolae inca statea in usa, privind-o zambitor. Spuma o acoperea pana peste sani, doar umerii erau afara si pulpa unui picior era pe marginea cazii. Si apoi pielea ei catifelata iesea asa de frumos in evidenta. Era oricum o priveliste foarte excitanta pentru tanar. “Wooow, surioara, asa esti de frumoasa cum stai acolo!”
“Merci, fratioare… si tu…” a raspuns Diana, lingandu-si putin buzele. El avea niste jeansi taiati pe el si deja un cort era destul de evident acolo. Tricoul si adidasi care i-a luat pe el cand a plecat, erau cu siguranta aruncati in camera lui. Si apoi acei pectorali si acel abdomen bine definit o faceau sa se furnice si mai tare si apoi niste picuri de transpiratie curgeau de pe fruntea si umerii lui.
“Dar de ce nu ma lasi si pe mine sa fac baie cu tine?” a intrebat el curios.
“Nicolae…” a suspinat ea la cuvintele lui. Deja incepea sa se imbujoreze, apoi incet si-a dus mainile pe marginea cadei si s-a ridicat mai sus in vana, odata cu aceasta si sanii ei iesind la suprafata, sfarcurile ei intarite. “Deia ca o fantezie de a mea este sa vad cum e sa o faci cu un barbat dupa ce acesta vine de la sala!”
“Ce sani superbi ai, surioara!” a zis el usor, ochii lui atintiti asupra trupului ei acoperit ici colea cu spuma.
Diana s-a imbujorat si mai tare si excitatia ei devenea cam necontrolabila. Dupa ce l-a futut pe fratele ei de atatea ori, cam orice fantezie avea unul dintre ei, celalalt cu siguranta coopera. Un semn clar ca Diana era excitata, era atunci cand se imbujora la fata. Si Nicolae stia asta, dar inca nu i-a zis asta. Pentru ca asta o facea si mai irezistibila si mult mai atractiva.
Mereu cand o vedea asa era la fel ca prima data cand a vazut-o cu adevarat. Diana a simtit cum senzatile excitatiei incepeau sa bolboroseasca in interiorul ei. Un lucru care incepea sa ii placa era sa etaleze trupul ei pentru privirea lacoma a fratelui ei.
Diana a terminat demult baia cand Nicolae aparut, si de atunci doar se relaxa in apa acea calduta. Apoi dintr-o data s-a ridicat in picioare in vana. Apa curgea in rauri de pe trupul ei, si Nicolae doar se holba lacom la trupul ei. Diana a ramas in picioare in vana si doar l-a lasat sa se holbeze, mainile ei pe langa trupul ei, chipul ei imbujorat si fierbinte.
Nicolae a inceput sa isi maseze penisul prin pantaloni, incercand sa il aseze intr-o pozitie mai confortabila, ochii lui atintiti asupra intersectiei picioarelor ei, apoi in sus pe abdomenul ei plat si apoi mai sus pe sanii ei rotunzi si fermi. El a inceput sa traga in jos slitul de la jeansi, apoi sa alunece jeansi in jos, apoi a pasit afara din ei. Ochii Dianei erau atintiti asupra bilelor lui si asupra acelui penis urias care atarna pana aproape de genunchii lui, tresarind mereu si intarindu-se sub privirea ei. Pentru ceva timp nici unul nu se misca. Priveau lacomi trupul nud al celuilalt, amandoi stiind ce urmeaza.
Nicolae a inceput sa se indrepte inspre ea.
“Nu” a murmurat ea, pasind afara din vana. “Nu aici, iubi!”
Diana statea in fata lui, si Nicolae a inceput sa isi fugareasca mainile peste trupul ei, simtind sanii ei, abdomenul ei, soldurile si coapsele ei. El si-a fugarit o mana in spate peste fundul ei cremos, cupandu-l si strangandu-l, cealalta mana manganind netezimea de deasupra pasaricii ei. Diana si-a dus mainile la penisul lui si simtea cum incepe sa se intareasca. Ea il pompa incet, impingand pumnii ei de la baza pana la cap pe toata lungimea lui. Respiratia Dianei devenea din ce in ce mai rapida si mai adanca, privind in jos la penisul din mainile ei. Limba ei incepea sa se miste peste buzele ei incet, ochii ei sclipind si atintiti doar acolo.
“Patul meu” a soptit Diana. “Haide sa mergem in patul meu, iubitule! Si asa nu e prea folosit in ultimul timp doar pentru somn!”
Eliberand penisul lui si inca cu picuri de apa pe trupul ei atletic, Diana a intrat in camera ei, stiind ca fratele ei inca se mai holba la trupul ei. Ea putea parca sa simta ochii lui atintiti pe fundul ei care parca ardea cu pofta lui. Ea pasea intr-un fel foarte senzual, fundul ei serpuindu-si foarte atatator si invitant. Diana s-a intors si s-a asezat pe marginea patului ei, ochii ei ridicandu-se inspre el. Nicolae inca mai era in usa baii, privind-o, penisul lui ridicandu-se ca un stalp.
Chiar daca chipul ei era imbujorat, Diana s-a aplecat inapoi pe spate stand in coate, sanii ei rotunzi si fermi etalati gloriosi, sfarcurile ei tari ca penisul lui. Incet, ea si-a deschis picioarele. Cu cat le desfacea mai tare, cu atat pasarica ei se furnica mai tare. Se simtea asa de indecenta, asa de pofticioasa. Isi tinea genunchii larg inapoi, foarte larg inapoi, fesele fundului ei la marginea patului lui, aplecata pe spate, cu capul intr-o parte privindu-l…
Nicolae doar gafaia si se holba. O priveliste mai perfecta ca aceasta nu a vazut nici in filme. Umezeala roza a pasaricii surorii lui era poate cel mai frumos lucru care l-a vazut vreodata. Inramat de coapsele acelea netede, labile ei sclipeau cu pofta, si clitorisul ei pulsa intarit.
Diana a zambit seducator, ochii ei pe jumate inchisi si avand o expresie de pofta trupeasca enorma. Ea si-a miscat funduletul ei rotund invitator, picioarele ei deschise cat era posibil.
Nicolae a lasat sa ii scape un geamat usor, si aproape ca a fugit inspre sora lui. Inainte ca sa-si dea seama ce a facut trupul lui, Nicolae era in genunchi intre picioarele ei, mainile lui alunecand pe pielea ei neteda si catifelata. El a privit pasarica surorii lui pentru o clipa, apoi si-a ridicat fata in sus.
“Nicolae!” a suspinat Diana, picioarele ei s-au inclestat repede. A prins capul fratelui ei intre ele, gura lui pe pasarica ei.
Caldura de pe fata Dianei se marea cand a simtit cum fratele ei a inceput sa sarute pasarica ei, mainile lui prinzandu-se de soldurile ei. Ea se cutremura. Diana simtea limba fratelui ei miscandu-se in jurul clitorisului ei, trimitand o serie de fiori prin tot trupul ei nud.
Cat de repede ea si-a inclestat coapsele in jurul capului lui, ea le-a desfacut larg inapoi iarasi, mana ei dreapta a mers drept la pe spatele capul lui si a impins pasarica ei puternic in gura lui.
“Ooooooh, iubire!” suspina Diana, privind in jos la fata lui, aproape ingropata in pasarica ei.
Nicolae lingea fierbinte clitorisul surorii lui, buzele lui deschise peste toata pasarica ei. Si-a inchis gura peste clitorisul ei si sugea acolo puternic, limba lui sfichiuindu-se peste acel varf sensibil. Diana gemea si isi agita fundul, presand capul lui in jos in timp ce isi impingea pasarica in gura lui. Woooow, ce senzatii minunate. Limba lui lapaia in jurul clitorisului ei, facand soldurile ei sa tresara.
“Oh, woooow, Nicolae!” plangea Diana. “Oooooooh, iubire! Ahhhhhhh, ce placut e, dragule! Ce bine eeeeeee!”
Dianei mereu i-a placut sa fie supta puternic. Si mai ales sa fie fututa cat mai puternic. Si cat mai viguros. Si acu parca innebunea ca de fiecare data cand el ii aplica tratamentul acesta. Si un lucru care ii placea enorm de mult e cand el ii sugea clitorisul foarte puternic, ca un aspirator.
“Ooooooh, linge-l, Nicolae!” plangea ea in extazul ei. “Ohhhhh, daaaa! Linge-ma chiar acolo, dragule!”
Imbujorarea ei a disparut, fiind inlocuita de transpiratia pasiunii in timp ce isi ridica fundul sa impinga pasarica ei cat putea de mult in fata fratelui ei. Nicolae se tinea de soldurile ei, lasand gura lui sa suga la pasasrica ei si sa isi scufunde limba in ea. Respiratia lui era fierbinte si trimitea aer cald peste pielea ei infierbantata.
Diana vroia gura lui si mai mult presata si mai aproape de pasarica ei. Cu picioarele cat de deschise a putut, ea incerca sa faca asta, sa isi impinga si mai tare clitorisul in gura lui suganda. Limba lui intra si iesea adanc in umezeala ei, si Diana simtea ca parca intra la fel de adanc ca un penis. Nicolae si-a insurubat limba in gaura ei, trimitand valuri delicioase prin tot trupul ei. Sunetele umede pe care fratele ei le scotea cu limba si buzele ei intensificau placerea ei.
“Ohhhhh, Nicolae, Nicolae!” murmura Diana, arcuind pasarica ei si trantind-o cat putea de tare in gura lui. “Ohhh, iubire! E minunat! E asa de bine! Ahhhhh, linge pizda mea chiar acolo, dragule! Oh, da, impinge limba ta in mine!”
Picuri de apa inca mai erau pe pielea ei catifelata, dar caldura care emana din trupul ei atletic si evapora picurii de apa mai repede ca un prosop. Ea se arcuia si se agita cu niste miscari pofticioase, sanii ei furnicandu-se puternic.
Nicolae si-a ridicat fata putin, privind in sus in ochii surorii ei. El a sarutat interiorul coapselor ei netede, lingand pielea ei si impingand gura lui apoi inapoi in pasarica ei. Mana lui dreapta a parasit soldul ei si s-a miscat peste abdomenul ei tremurand. Apoi a cupat unul din sanii ei, strangandu-i in timp ce isi plonja limba in si in afara pasaricii ei gustoase. Diana a lasat sa ii scape un tipat puternic de placere.
“O sa ma faci sa explodez!” gafaia ea. “Oh, iubire… ce ma faci sa explodez!”
Un murmur ascuns de pasarica ei s-a auzit de la Nicolae, limba lui alunecand in si in afara pasaricii ei foarte expert. El strangea si cupa si masa sanul ei, miscand mana lui dreapta de la un san la altul, mana lui stanga se prindea de soldul ei tremurand.
“Mai tare!” il indemna ea, zdrobind pasarica ei inundata in gura ei. “Oh, wooow, iubire, suge-ma tare! O sa ma faci sa explodez… ahhhhh, ce bine eeeeee, suge-ma… suge pizda mea… oh, wooow, daa! Suge-mi pizda!”
Cuvintele care ieseau din gura ei erau foarte delicioase si parca ieseau fara ca ea sa le scoata, parca le scotea instinctiv.
“Manca-ma, dragule!” striga ea, cuvintele ei adaugand la excitatia ei. “Manca pizda mea! Ohhhh, pizda mea, pizda mea, pizda mea! Linge-ma! Sunt asa de fierbinte, binte, binte… pizda… oh… wooow, daaa! Pizda… pizda… pizda!”
Nicolae isi futea limba cat de adanc putea in pasarica gustoasa, miscand-o de colo colo, tragand sucurile ei delicioase in gura lui si apoi inghitindu-le lacom. El lapaia dealungul fiecarei labi, imbiband limba lui cu toate sucurile ei, apoi in jurul clitorisului ei, numai sa si-o futa inapoi in gaura ei iarasi.
Diana aproape ca a innebunit din cauza extazului. Ea isi agita fundul peste tot pe pat, miscandu-se cu ajutorul picioarelor care erau foarte puternic proptite pe pat. Tinea capul lui cu multa forta presat de pasarica ei, incercand parca sa il bage de tot in ea. Apoi dintr-o data barajul inundatiei sucurilor din pasarica ei s-a rupt dintr-o data si a inceput sa curga ca un rau. Si tot ce ii facea el era asa de placut.
“Ahhhhhhh, dragule, suge pizda mea!” plangea ea cu o pasiune care nu a mai simtit-o niciodata. “Tine-mi fundu!” tipa Diana. “Oh, wooow, tine-ma de cur tare! Linge pizda mea!”
Nicolae a tras mana lui de la sanul ei si le-a bagat sub fundul ei. Cupand fesele ei ferme, el a intrat in pasarica ei si a inceput sa suga frenetic, limba lui peste tot, in interiorul ei, in afara ei, pe pasarica ei si aproape de fundul ei.
Plangand de placere, Diana a cazut pe spate pe pat, impingand pasarica ei in fata fratelui ei cu frenezie. Ea isi inclesta sanii, masandu-i cu pasiune, impingandu-i unul in altul si parca zdrobindu-i unul de altul. Capul ei se rotea dintr-o parte in alta in timp ce tipa si se vaita in extaz.
“O sa vin! Oh, Nicolae, o sa ma faci sa explodez! Fute-mi pizda mai tare si mai repede si mai adanc si… ohhhhh, woooow! Suge pizda mea si linge pizda mea si manca pizda mea si… ooooooooohhhhhhhhh!”
Convulsile au lovit dintr-o data.
Spasmurile pasaricii ei netede au facut ca tunelul ei sa se incleste in jurul limbii lui, pasarica ei parca sugea la limba lui. Diana a tipat puternic, zdrobind coapsele ei in jurul capului lui, capturand gura lui lacoma parca in pasarica ei. Si-a zdrobit puternic sanii unul de altul cand a explodat, fundul ei saltand si miscandu-se in sus si in jos, zdrobindu-se puternic de gura lui lacoma. Forta orgasmului ei parca o faceau pe Diana sa simta ca si cum ar exploda din interior si a continuat in felul acesta mult timp cu contractii si cutremure si fiori si valuri pana cand parca incepea sa doara, dar intr-un mod asa de placut. Minute bune dupa ce ea a avut orgasmul, el a continuat sa linga si sa suga si sa lapaie acolo, tinand-o pe Diana minute bune in acel orgasm.
“Numai vreau!” se ruga ea, incercand sa impinga gura lui lacoma de la pasarica ei. “Te rog, dragule, numai vreau! Opreste-te, iubitule! Ohhhh, te rog, numai imi linge pizda!” Dar Nicolae nu asculta, el continua sa o linga si sa o tina puternic de solduri si sa tina pasarica ei pe buzele lui puternic.
Intr-un final, cand a gandit ca sora lui a primit indeajuns, si-a tras fata de la movila ei, ranjind in sus la ea. Barbia lui sclipea din cauza sucurilor ei, si parea sa fie foarte mandru cu ce a facut. Diana si-a cupat pasarica cu o mana, foarte gentil, simtind cum pulseaza. Sucurile ei s-au prelins dealungul crepaturii fundului ei, facand fesele ei si coapsele ei interioare alunecoase. Nicolae inca cupa fesele fundului ei, si el incet si-a retras mana de acolo.
In timp ce isi odihnea barbia pe pasarica ei neteda si se uita in sus la sora lui, ochii lui sclipind.
“Moama, surioara” a zis el. “Da cand iti dai drumul, chiar ca iti dai. Niciodata nu te-am vazut sa ai unu asa de puternic cand te lingeam! Chiar ca ai fost excitata!”
“Asa o fi!” a raspuns ea, respirand ca dupa un maraton, zambind lasciv.
Ea a simtit cum transpiratia incepea sa se prelinga de pe chipul ei. Si ce minunat si lung orgasm fratele ei i-a dat, doar cu limba lui, la un moment dat simtindu-se ca numai poate sa aiba orgasme o saptamana.
Diana si-a tras picioarele pe pat, stand pe spate parte, mintea ei inca fiind scurcicuitata, dar incetul cu incetul, totul incepea iarasi sa revina la normal. Si-a infasurat o mana in jurul mijlocului lui si s-a prins de fundul lui, tragandu-l inspre ea. Penisul lui tare era aproape de gura ei si bilele lui erau pe fata ei, gura si limba ei masandu-le usor.
Dintr-o data telefonul a inceput sa sune iarasi, si Nicolae a vrut sa se intinda sa ridice extensia care era langa patul ei.
“Da-l naibii” a zis Diana, oprindu-l. “Lasa-l sa sune!”
Nicolae si-a retras mana inapoi. “Tu esti stapana casei!” a ranjit el.
Au inceput amandoi sa rada si Nicolae a cazut peste trupul superb al surorii lui. Prinzandu-se unul de altul, bucurandu-se de atingerea pielii lor fierbinti pe toata inaltimea lor. Ei s-au rotit si s-au luptat jucaus pe tot patul, zbarcind toate asternuturile, fara sa le pese de nimica. Mainile lor se fugareau peste tot, peste sanii ei fermi, peste fundul ei cremos, peste pasarica ei neteda, peste fundul lui, penisul si bilele lui. Se imbratisau si sarutau ca si cum asta ar fi fost prima data cand descopereau trupurile celuilalt. S-au sarutat minute bune, stand amandoi intr-o parte, saruturi fierbinti si limbile lor duelandu-se la greu. Cand nevoia de aer aparea se opreau, luau o gura de aer si iarasi incepeau.
Apoi dintr-o data telefonul iarasi a sunat, dar sunetul inca nu era perceput de cei doi amanti. Diana era pe spate si Nicolae peste ea, intre picioarele ei, penisul lui prins intre corpurile lor. Asta era a nu stiau catea pozitie care au schimbat-o mereu in timp ce se sarutau. Ba unul deasupra celuilalt, ba celalalt, ba intr-o parte.
“Mmmmmmm” a murmurat ea usor, intorcandu-si capul si sarutandu-l iarasi pe Nicolae. “Ce gust bun am…” gustul acela al pasaricii ei existand pe buzele lui in tot acest timp. Apoi telefonul iarasi a sunat.
“Telefonul dracului!” a zis Nicolae frustrat ca este intrerupt. “Dracovenia aia de telefon deja incepe sa ma enerveze, surioara!”
“Cred ca ar fi bine sa raspund!” a zambit ea inspre el. “Poate e ceva important si cine stie!”
Ea s-a intors cu spatele la fratele ei si a ridicat receptorul. In timp ce vorbea in receptor, ea a simtit cum fratele ei isi freca penisul lui tare ca piatra in sus si in jos peste crepatura fundului ei. Impingand fundul ei inapoi inspre el, ea a auzit vocea lui Emil in receptor.
“Incerc sa vorbesc cu tine de o juma de ora, Diana” a zis Emil. “Te-am sunat si pe celular, dar nimic…”
“Dormeam…” a raspuns Diana prefacandu-se somnoroasa.
“Aham…” a raspuns Emil. “…auzi… a aparut o urgenta la servici… si trebe sa plec la Cluj intr-o delegatie…”
“Minunat… Emil… stai asa… ai zis cumva Cluj?” a raspuns Diana.
“Da… si trebe sa plec pana la patru… asa ca poti sa imi pregatesti o geanta cu ceva haine? Doar vin sa o iau si plec”
Asta era exact ce Diana vroia. Mai mult timp cu monstruozitatea fratelui ei pompand adanc in pasarica ei fara nici o intrerupere, in special acum ca a descoperit aceasta placere imensa.
“Deci, ce zici, Diana?” a intrebat Emil dupa ce nu a primit nici un raspuns de la scumpa lui sotie.
“Pentru cate zile?” a intrebat Diana, simtind penisul fratelui ei plasat in crepatura fundului ei.
Ea si-a incordat fesele, strangand capul lui spongios in crepatura fundului. Capul penisului se odihnea la intrarea in anusul ei, fiind un loc in care ii placea enorm de mult sa stea. Diana si-a dat mana pe spate si l-a prins de gat, tragand capul lui pe umarul ei. Dar Nicolae a impins si din fundul lui, si capul penisului s-a fortat la intrarea in anusul ei. In acelasi timp el si-a infasurat o mana imprejurul ei si a cupat unul dintre sanii ei. Diana a gemut usor, neputand sa ascunda acest sunet.
“Nu stiu exact… trei patru… maxim o saptamana…” a raspuns Emil.
“Ok… nici o prolema…” a raspuns Diana repede. “Ce costume sa-ti impachetez?”
Nicolae si-a tras capul penisului de la anusul ei si a inceput sa sarute in jos peste spatele ei catifelat, limba lui excitand-o. Diana avea dificultati sa isi mentina vocea normala. A incercat sa il loveasca peste ceafa pe fratele ei, dar a ratat. Diana s-a cutremurat cand a simtit limba lui fierbinte si umeda lingand fesele ei catifelate.
“Pai… ala negru si…” zicea Emil in continuare.
Diana vroia sa il intrebe daca ar mai vrea sa faca asta daca stia ca in aceste momente niste lucruri foarte indecente le face ea cu alcineva decat sotul ei, dar s-a retinut sa puna intrebarea. Nicolae o excita asa de mult, asezand-o intr-o alta pozitie, si Diana incerca sa vorbeasca cat de coerent putea cu Emil. Nicolae a intors-o pe burta, apoi a ridicat fundul ei in aer. Diana si-a deschis genunchi, incercand in acelasi timp sa poarte o conversatie cu sotul ei. Ea aproape a gemut iarasi cand a simtit limba fratelui ei ca proba la pasarica ei pe la spate. Ea si-a desfacut genunchii pe pat si si-a impins pasarica inspre el. Emil continua sa vorbeasca, dar Diana deabia putea sa inteleaga cuvintele. Nicolae isi futea limba in pasarica ei, lingand peste tot labile ei.
“Bine, iubi… le pregatesc!” a murmurat Diana usor.
Nicolae si-a plimbat limba peste tot fundul ei.
“Auzi… vi cu mine?”
“Eu… uh, nu stiu...” a raspuns Diana, vocea ei inca cat de cat normala.
Nicolae lapaia la fundul ei ca si cum era desertul lui preferat, si limba lui era asa de umeda si de fierbinte, incat parca lasa rauri de lava in urma ei.
“Frati incepe sa isi revina… dar inca are nevoie de mine… vreau sa il vad trecut peste aceasta perioada…” a continuat Diana, dar nu stia pentru cat timp va fi capabila sa isi mentine vocea normala, respiratia ei devenind tot mai greoaie. Nicolae a inceput sa rada in pasarica surorii lui datorita minciunilor care le debita sotului ei, si continua sa isi linga limba in sus pe anusul ei.
“Si nu vreau il las inca singur…” a continuat ea dupa o pauza de doua trei secunde.
“Diana…” a zis Emil, incepand sa rada prin receptor, “…daca nu te-as cunoaste asa de bine, as putea sa jur ca tu acuma esti obraznica!”
“Nici gand…” a sasait Diana. “… cel putin pe jumate…”
“Esti sigura ca nu ai un pe altcineva in pat in afara de mine?” a inceput sa o tachineze Emil.
“Poate… e lung… e gros… vibreaza…” a recunoscut Diana. Limba lui Nicolae era adanc in anusul ei, futand-o inainte si inapoi, respiratia lui fierbinte pe pielea ei. Luptandu-se cu un geamat de extaz, Diana si-a impins fundul in fata fratelui ei, barbia lui aproape alunecand in pasarica ei in timp ce limba lui era ingropata adanc in anusul ei. Ea nu putea sa auda nici un cuvant ce zicea Emil acum. Ochii Dianei erau inchisi in timp ce incerca sa mentina telefonul la urechea ei, pumnii ei inclestati puternic pe receptor.
Nicolae si-a tras limba de la anusul Dianei, mutand-o inapoi in pasarica ei. Diana aproape ca a lesinat din cauza extazului. In timp ce isi pompa limba in si in afara pasaricii ei, nasul lui parea sa se ingroape in fundul ei. Ea si-a impins fundul inapoi, miscandu-l lasciv.
“Emil!” a gafait ea, limba lui Nicolae acum lingand de la anusul ei inflamat pana la taietura pasaricii ei umede, si apoi inapoi la anusul ei, intr-un final iarasi plonjand in ea. El proba cu limba lui in sus in anusul ei, apoi inapoi in pasarica ei, si apoi iarasi inapoi. Lui chiar ca ii placea sa o tachineze mult de tot si sa se joace cu pasarica si fundul ei, si Diana era aproape sa scape receptorul din mana. “Ohhh…Emil… Emil!”
“Da, Diana?” a intrebat Emil prin telefon razand, intelegand foarte bine ce facea scumpa lui sotie acum. Practic folosea una din jucarile facute cadou de el mai demult. Daca ar sti adevarul.
“Bine scumpule… pregatesc bagajele…” a murmurat Diana infierbantata. “Emil, acu… mai… bine… nu… te… mai… retin… cu… prostile… mele…”
“Inca mai vreau sa aud vocea ta…” i-a zis Emil, si doar a continuat sa asculte prin telefon respiratia fierbinte a sotiei lui. Vroia asa de mult sa fie alaturi de sotia lui in aceste momente. Dar avea asa de multa treaba…
Intre timp, Nicolae si-a tras limba si fata din fundul ridicat al surorii lui si Diana a simtit penisul lui cum aluneca prin valea dintre labile ei. Pasarica ei era foarte vizibila printre coapsele ei, si atunci Nicolae si-a plonjat penisul in ea. Diana a ascuns cat a putut de bine un suspin de placere si a impins inapoi in el.
Dar Nicolae a pompat doar de cateva ori in pasarica ei, apoi si-a tras penisul afara. Ochii Dianei s-au deschis larg cand a simtit cum el isi trage penisul in sus.
Ea si-a impins mana inapoi in el cand a simtit capul penisului lui proband la anusul ei. Si-a miscat fundul, incercand sa il faca sa nu si-o bage acolo acum, dar Nicolae radea in liniste in timp ce isi freca capul penisului in jurul anusului ei.
Diana a simtit cum Nicolae marea presiunea, si ii era frica sa nu scoata niste sunete care sa il faca pe Emil sa isi dea seama ce se intampla cu adevarat. Nici nu putea sa ii inchida telefonu in nas lui Emil. Diana nu era asa de nepoliticoasa. Si nu putea nici sa il lase pe fratele ei sa isi plonjeze penisul in fundul ei. Presiunea a crescut la fundul ei, si ea incerca sa se traga din el. Dar Nicolae se tinea bine de soldurile ei, impingand inainte. Acu el incepea sa chicoteasca usor, si Diana nu putea sa il faca sa se opreasca. Ea si-a inchis ochii, tinandu-si respiratia, stiind ca daca isi baga penisul in fundul ei, ea va tipa.
Diana a simtit capul penisului lui alunecand inainte, a simtit cum rozeta fundului ei se deschidea, se largea. A mai incercat inca odata sa il impinga pe Nicolae de la spatele ei, dar tot ce el facea era sa chicoteasca si sa aplice mai multa presiune la fundul ei.
“Acu… Emil… acu… eeeeee… ohhhhhhhhhhhhhhhh!”
Capul penisului lui Nicolae a penetrat fundul ei. Diana aproape ca s-a inecat, inghitind tipatul chiar la momentul oportun. Ea simtea cum anusul ei tinea capul penisului lui, rozeta ei incepea sa se furnice si sa se infioare.
“Uhhhhhhhh… Emil… dragule… ce placut a fost… chiar ca aveam nevoie de asta…” a zis dintr-o rasuflare Diana, prefacandu-se ca tocmai a avut un orgasm, fiind foarte sigura ca acu e timpu sa inchida conversatia.
“Ma bucur, dragoste! Ne vedem la patru… paaaaaaaa!” a zis Emil razand prin receptor.
“Pa, iubi!” aproape ca a strigat Diana, trantind receptorul pe furca telefonului.
Diana incerca sa traga fundul ei din acel penis monstru, dar Nicolae a tras soldurile ei inapoi, si penisul lui a alunecat in intregime in fundul ei.
“Ohhhhhhhh, Nicolae!” s-a plans Diana, inclestandu-si degetele in asternutul patului.
Ea isi odihnea capul si umerii pe pat, fundul ei ridicat sus. Cu tot penisul lui adanc infipt in fundul ei acum, un fior si un val de placere a trecut prin tot trupul ei. Fundul ei era indesat, foarte plin si putea sa simta cum penisul lui pulsa asa de fierbinte adanc in ea. Bilele lui se presau de pasarica ei, si Diana si-a inchis ochii cand aceasta senzatie superba a umplut-o. Era o senzatie care o iubea enorm de mult. Mai ales pe penisul fratelui ei, si asa o excita de tare ca aproape avea un orgasm pe loc.
“Wooooow, fratioare!” a plans ea usor. “Oh, woooow! Ce faci cu mine? OOOOOOOHHHHHH, iubitule, in ce ma transformi?”
“Doar ma distrez cu superba mea sora” a suspinat Nicolae cand a simtit anusul surorii lui inclestandu-se de penisul lui. “Chiar ca e foarte placut, surioara! Esti asa de stramta si de fierbinte!”
“Ma futi acolo acum?”
“Vreau” a zis el, degetele lui inclestandu-se de soldurile ei.
“MMMMMMMMMM, fa-o!” a sasait Diana, onduland fundul ei ridicat in sus. “Fute-ma asa, iubitule! Oohhhhhhh, da, fute-ma acolo! Fute-ma in cur! Curu meu e asa de fierbinte, asa de al naibii de fierbinte!”
Diana se simtea asa de excitata, asa de indecenta si sa ia penisul lui in fundul ei era cel mai placut lucru posibil. Nicolae o facea sa faca orice vroia cu ea, necontand cat de pervers era. Doar intr-o saptamana si ceva, a devenit asa de nesatula dupa penis, dupa penisul lui, a devenit asa de nesatula dupa penisul lui incat nu putea sa reziste nici macar cateva ore fara o tura pe acel penis superb.
“Ohhhhhh, wooow, iubitule, fute-ma!” plangea ea. “Bag-o in curu meu! Fute-ma in cur! Fute-ma in cur!”
“Oh, yeah, surioara!” gafaia Nicolae, apoi a inceput sa isi futa penisul inainte si inapoi, privind la felul cum fundul ei se inclesta. El s-a retras pana cand capul penisului aproape a iesit afara, dar Diana si-a impins fundul inapoi repede, gemand. Ea si-a serpuit fundul ei nud salbatic cand fratele ei a pompat in ea.
Cu mainile langa capul ei, inclestate in asternuturi, Diana asculta plesniturile pubisului lui de fesele ei atletice, bilele lui plesnindu-se de pasarica ei neteda, penisul lui intrand pana la baza in fundul ei. Felul cum anusul ei se largea o excita la mai mult ca orice. Se mieuna si plangea pasiunea ei, indemnandu-l pe fratele ei sa o futa si mai tare.
“Bag-o in mine, Nicolae! Ohhhhh, iubitule, baga pula ta superba in curu meu! Fute fundu meu fierbinte, dragule! Ohhhhh, da, da, e asa de minunat! Vino in curu meu… umple curu meu cu smantana ta gustoasa!”
Diana se balbaia obscen, excitandu-se si pe fratele ei cu cuvintele ei delicios de murdare.
Sanii ei se razuiau de asternutul neted, sfarcurile ei parca ardeau, sucurile ei prelingandu-se in rauri in jos pe interiorul coapselor ei musculoase. Fundul ei se strangea tare pe toata lungimea penisului lui, si clitorisul ei era aproape de explozie. Lucruri se intamplau cu Diana, lucruri care niciodata nu a visat ca se vor intampla. Fratele ei transforma trupul si mintea ei intr-un jeleu, facand emotile ei sa se infioare din cauza senzatilor erotice pe care parca nu stia ca le poseda.
“Bag-o in mine! Da-mi pula ta minunata, dragule!” a plans Diana. “Te iubiesc, Nicolae! Ohhhhhhh, pula ta minunata! Fute-ma dragule! Fute-ma in cur… in curu meu fierbinte! Ahhhhhh, asta e asa de bine, asa de minunat! N-am crezut niciodata ca va fi asa de minunat… o pula tare in curu meu!”
“Chiar ca imi faci coaiele fierbinti, surioara!” gafaia Nicolae in timp ce isi futea penisul inainte si inapoi. “Imi faci pula tare si bilele sa explodeze… iubesc sa te fut… sa te fut in pizda… sa te fut in gura… sa te fut in cur!”
“Da, da!” plangea Diana. “Ma faci sa ma simt ca o curva! Ma transformi intr-o curva, dragule! Si ce iubesc asta! Fa-ma curva ta, Nicolae! Fa-ma curva pulii tale!”
Intensitatea pasiunii ei era nelimitata. Fundul ei ardea la fel de mult ca pasarica ei, si penisul fratelui ei era pompat asa de delicios, frictiunea de rozeta fundului ei trimitea fiori deliciosi prin toata pielea ei catifelata. Diana si-a desfacut genunchii si mai mult pe pat, arcuind fundul ei cat de tare a putut, cat de excitant a putut, simtind cum bilele lui se plesneau de pasarica ei in timp ce penisul lui se misca adanc in fundul ei.
“Ohhhhhhhh, ma faci sa explodez iarasi!” a tipat Diana. “Pula ta… in curu meu, face pizda mea sa…. Ohhhhhhhh, viiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn!”
In timp ce pasarica ei se cutremura in valuri ravasitoare de orgasm, Diana si-a plesnit fundul puternic in penisul lui. Contractile au trimis o miscare salbatica si fierbinte in fundul ei, si Nicolae a simtit cum penisul lui incepea sa fie supt puternic. El a incercat sa se retraga, dar fundul surorii lui il tinea puternic de la baza penisului.
“Surioara, ma faci sa explodez!”
Diana a auzit ca prin ceata cuvintele fratelui ei, dar ea tipa si isi agita fundul ei nud in timp ce pasarica ei a explodat cu un orgasm foarte ud. Ea a simtit cum penisul lui se intareste in fundul ei din moment ce el nu putea sa se retraga din ea, degetele lui ingropandu-se puternic in soldurile ei. Diana l-a auzit pe Nicolae cum a gemut, si apoi dintr-o data penisul lui a erupt, trimitand torente rapide in sus in fundul ei.
Diana si-a ridicat capul de pe pat si a tipat cat a putut de tare.
Fiecare cm din trupul ei superb se cutremura, extazul era intens.
“Oh, wooow, oh, wooow!”
Nicolae a cazut peste fundul surorii lui, mainile lui prinzandu-se de sanii ei acum, penisul lui erupand parca la infinit, si facand-o sa erupa si mai intens de fiecare cand un alt torent de sperma erupea adanc in ea. Si masajul sanilor ei, wooow, o faceau aproape sa lesine de placere…
Pana la urma Diana a cazut pe burta, cu Nicolae cazand dupa ea, infingandu-se adanc in pasarica ei si torentele de sperma iesind afara in momentul cand tot penisul lui a intrat in ea. Amandoi gafaiau ca dupa maraton, transpiratia lor parca imbiband la maxim asternuturile. Pana la urma, cand respiratia lor a revenit cumva la normal, Nicolae a inceput sa sarute pe umarul si gatul ei lasand un rau de foc in urma limbii lui, greutatea lui fiind asa de placuta deasupra ei……

*********

Primii stropi ai spreiului dusului au lovit trupurile lor infierbantate. Amandoi repede au suspinat si chicotit sub dus. Era poate vreo ora mai tarziu, si chicotind si sarutandu-se mai mereu, au impachetat o geanta de voaiaj cu hainele lui Emil si au lasat-o pe patul ei, asternuturile schimbate cu prima ocazie. Asta se intampla atunci cand doua persoane de sex opus si care se iubesc fac ceva in pielea goala. Nici ei nu stiau cum de nu s-au futut. Asa ca dupa ce au terminat treaba, un dus placut sa reinvigoreze trupurile lor era cel mai bun lucru. Prima data Diana a intrat in baie, apoi dupa cateva minute si Nicolae s-a furisat inauntru.
“Oooooh, ce bine e” a suspinat Diana, simtind apa calduta cum cadea in cascade peste sfarcurile ei intarite si curgea in jos peste trupul ei. Raulete de apa curgeau in jos peste abdomenul ei frumos sculptat si apoi mai in jos peste movila ei neteda si apoi in jos pe picioarele ei atletice.
Ea l-a auzit pe Nicolae cum a suspinat si s-a intors cu fata inspre el, deloc jenata.
“E asa de bine, imi face sanii sa se furnice peste tot. Ce ai zice daca i-ai linge putin? Chiar ca simt nevoia unui masaj pe ei!” Cu aceste cuvinte ea si-a cupat sanii, ostentativ impingand unul in altul si apoi unul inspre el.
Nicolae a ranjit. “Si asta e exact genul de masaj care imi place mie sa fac. Hey, pun pariu ca sanii tai sunt asa de mari incat poti sa ii sugi singura, daca iti lasi capul in jos!”
Abrupt, el s-a intins si a luat unul care ii era oferit lui, ridicandu-l inspre fata Dianei. Ea gasit dintr-o data ca unul dintre sanii ei este impins inspre gura ei si l-a auzit cu Nicolae cum radea.
“Haide, surioara. E ca o acadea. Tu sugi la unul si eu sug la celalalt. Ce zici, nu e cinstit asa?”
“Nicolae, nu!” ea a strambat din nas, incercand sa para dezgustata cand a impins unul dintre sfarcurile ei inspre ea. “Asta nu e frumos, si daca nu te opresti, o sa… mumpf!”
Inca razand, el a impins un sfarc intarit inspre buzele ei intredeschise.
Pe neasteptate, Diana si-a aplecat capul in jos si gura ei era umpluta cu unul dintre sanii ei. Buzele ei automat s-au inchis peste sfarc si un nou fior de placere perversa a trecut prin ea. Ea a inceput sa suga, tinand sanul acela rotund si ferm si care se potrivea asa de bine in palma lui cu o prinsoare destul de puternica si limba ei se sfichiuia peste acel sfarc intarit.
Spre surprinderea si placerea ei, chiar ca era placut sa isi suga proprii ei sanii. Fiori de placere proaspata au facut pasarica ei sa saliveze la greu, si ea sugea din ce in ce mai tare.
“Yeah” o incuraja Nicolae nerabdator in timp ce si el si-a lasat capul in jos si a inceput sa linga si sa suga acel san ferm in gura lui. “Suge-l bine in timp ce am grija de astalalt. Mmmmmmmm.”
Un moment mai tarziu, amandoi se concentrau asupra unui sfarc intarit, buzele lor lucrand la acele noduri intarite pana cand Diana gemea si gafaia.
Aproape imediat, pasarica ei crema la greu, sucurile ei amestecandu-se mai in jos cu apa care curgea la greu peste trupul ei atletic in rauri. Gura lui infomateta se infrupta la greu, de asemenea. In momente, ea gemea si sugea la sanul ei in timp ce rauri de placere treceau prin ea.
“Mufffff!”
Dintr-o data, ea nu a mai rezistat. Lasand sanul ei dintre buzele ei lacome, ea s-a intins in jos si a luat in mana penisul lui semierect, care si asa era tot un tub aproape la fel de lung ca atunci cand era tare.
“Cred ca azi noapte chiar ca te-am stors de tot, daca inca nu e intarit pana acum. Grabeste-te sa se intareasca ca chiar am nevoie de pula aia in mine” Ea a inceput sa isi miste mana mai repede cu pompari lungi si puternice, incurajand penisul lui sa devina iarasi tare.
Dar Nicolae avea alte planuri. Chiar daca penisul lui se intarea din ce in ce mai mult printre degetele surorii lui, el a ras. “Bine, bine, o sa ne futem. Dar prima data vreau sa vad alceva.”
Cu aceste cuvinte, el dintr-o data a ingenunchiat, alunecand penisul lui dintre degetele ei si asezandu-se cu capul la acelasi nivel cu pasarica ei neteda si fara nici un fir de par. Diana a gemut, dar frustrarea ei repede a disparut sub actiunea mainilor lui.
“Deschide-ti picioarele, sa pot sa vad mai bine ceea ce o sa fut. Arata-mi pizda, surioara!”
Ea a facut exact ce el i-a cerut, lasandu-se inapoi pe peretele dusului si proptindu-se cu un picior pe marginea vanii, lasand piciorul ei sa fluture si sa etaleze pasarica ei zemoasa.
Nicolae s-a minunat la cat de frumoasa si ce bine arata pasarica ei care se deschidea chiar in fata lui. Netezimea ei si acele labi pufoase si stramte chiar ca ii facea gura sa saliveze. Era acoperita si cu sucurile care se prelingeau deja afara de acolo si cu apa care curgea peste ei de la dus, pasarica ei parea sa fie parca cel mai sclipitor lucru care l-a vazut vreodata.
Fara sa se gandeasca, el a facut un compliment acelei pasarici scumpe si stramte, parca din instinct. El s-a aplec...



    Login