Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 28
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 4520 ori - Nota 6.33 (3 voturi)
Cand Diana s-a trezit in miezul noptii de la zgomotul unei masini, a devenit constienta ca penisul fratelui ei o impungea in fund. Era tare, pulsand, capul penisului odihnindu-se exact intre fesele fundului ei atletic.
Ea era intr-o parte, cu spatele la el. Nicolae avea o mana in jurul ei, cupand unul din sanii ei, si simtea respiratia lui fierbinte pe pielea ei catifelata. El se pare ca inca era adormit.
Lumina de la neonul din strada lumina chiar frumos interiorul mansardei. Se pare ca fereastra dadea inspre o alta parte a vilei decat curtea intuneecata prin care au intrat.
Au dormit ceva timp, cateva ore se pare. Si patul parea sa fie foarte confortabil. Dupa ce au facut pe leagan si apoi aici, chiar ca erau extenuati. Acum, doar stateau acolo pe patul acela rotund, spatele ei lipit de partea lui frontala. Si era asa de placut si iubea sa se trezeasca in acest fel, in bratele lui puternice.
Parca de fiecare data cand o faceau, totul devenea tot mai intens si mai placut, de o mie de ori mai bine ca orice vis erotic care l-a avut inainte. Apoi si-a readus aminte prima lor intalnire. S-a cutremurat pe loc reamintindu-si cata placere si satisfactie a avut atunci cu el. Mult mai multa decat a avut cu sotul ei, Emil.
Emil… hmmmm… in ultimele doua saptamani deabia l-a vazut. Pleca dimineata la opt si venea seara la sapte, cateodata si mai tarziu. De exemplu azi dimineata a plecat dupa ce ea si Nicolae au plecat… ce noroc ca sa furisat inapoi pe la trei azi noapte… in fine… si apoi pe la sapte jumate cand a iesit cu fratele ei in oras, Emil inca nu venise. I-a lasat un mesaj scris pe frigider ca au plecat in cutare club si ca se intorc tarziu. Ultimele saptamani au fost asa de traznite si duse la extrem alaturi de fratele ei incat……… la naiba… doar ca se gandea… si nu stia cum sa impace capra cu lupu… trebuia sa faca ceva…
In timp ce statea acolo in bratele fratelui ei, o idee amuzanta i-a venit. Oare ce ar fi daca ar transforma aceasta vila parasita intr-un loc al lor. Doar al lor in care sa se intalneasca cand vor ei, fara nici o problema. A observat cand au explorat putin casa in cautarea acestui pat ca era un loc perfect. Si era si o baie destul de mare si frumoasa. Avea si un jacuzzi.
Stia ca nimeni nu locuia aici de ani de zile. Cand cauta o vila de cumparat impreuna cu Emil acu doi ani, s-a interesat si de vila asta. Dar atunci proprietarii nu vroiau sa vanda. Proprietarii stia ca erau plecati prin Germania si stia pe cineva care putea sa ii contacteze. Cine stie poate vroiau sa o vanda. Cu ce bani mai avea adunati si cu ce mai avea fratele ei si cu un imprumut substantial de la parintii lor, puteau sa cumpere aceasta proprietate si sa o puna la punct. Cu siguranta in scurt timp, puteau scoate dublu fata de cat ar fi platit. Exteriorul a cam ramas in paragina, dar ceva vopsit si o curatenie si ceva decoratiuni… interiorul s-a pastrat destul de bine si mai ales acel jacuzzi care vroia sa il “testeze” cu fratele cat de curand posibil. Va fi doar cuibusorul lor de nebunii. Mmmmmmm, deabia astepta……
Dar era timpul sa revina la realitate. Idea oricum trebuia sa o discute cu fratele ei. Dar intre timp, penisul lui era iarasi tare intre fesele ei si deja a inceput sa se excite iarasi. Si-a inchis fesele fundului, strangand capul penisului intre ele. A ridicat un picior, alunecand o mana intre coapsele ei tonifiate, dincolo de pasarica ei si a pozitionat capul penisului lui la rozeta fundului ei. A reusit sa creeze indeajuns de multa presiune incat totul sa fie placut. Si-a strans fundul in jurul capului, si a considerat sa il ea in fundul ei si sa il lase pe fratele ei sa se trezeasca cu penisul adanc acolo. Dar nu era indeajuns de umeda acolo in aceste momente, asa ca a amanat asta pentru mai tarziu.
Doar statea acolo cu el, simtindu-se molesita, fara sa vrea deloc sa se ridice din pat. Felul cum penisul lui era pozitionat la fundul ei era asa de placut. A simtit cum el s-a miscat in somn si mana lui s-a strans in jurul mijlocului ei si peste sanul ei.
“Fratioare?” a soptit ea, serpuindu-si fundul gentil. Dar el nu a raspuns, inca dormea.
Diana si-a serpuit incet fundul pana cand era impins de el, penisul lui pulsand incet in crepatura fundului ei. Si avea asa o mancarime in fundul ei acu care vroia sa fie scarpinata de penisul acela monstru, dar nu era indeajuns de umeda, dar pasarica ei era indeajuns de umeda. Ridicand genunchiul ei iarasi, ea s-a intins dincolo de pasarica ei si a mutat penisul lui, aducand capul la labile ei pe care inca mai simtea ramasitele futai de acu cateva ore. L-a frecat in sus si in jos pe crepatura pasaricii ei, zdrobindu-l delicios de clitorisul ei, simtind cum incepe sa raspunda stimularii. Apoi a plasat capul umflat al penisului fratelui la pasarica ei, si gentil l-a impins inauntru. A suspinat usor in timpul senzatiei de penetrare cand pasarica ei inghitea acel tub gros si lung. Si-a aplecat putin umeri in fata, tragand genunchii ei in sus pana cand avea fiecare cm din acel penis lung si gros adanc infipt in pasarica ei. Doar statea acolo nemiscata, lasand pasarica ei sa se contracte si sa se relaxe dealungul penisului, simtind cum clitorisul ei incepe sa se intareasca si sa se furnice.
Apoi, inca tot gentil si incet, ea a inceput sa impinga si sa traga, alunecand pasarica ei inainte si inapoi pe penisul lui, futandu-l incet. A alunecat degetele ei peste netezimea pubisului ei si a inceput sa agite clitorisul ei.
Aceste miscari, in timp l-au trezit pe Nicolae.
“Wooow, ce mod de trezire!” l-a auzit intr-un final zicand, mana lui stranga sanul ei. “Trezire direct in pizda! Surioara, esti cea mai buna!”
Diana a chicotit, miscandu-si soldurile ei inainte si inapoi, alunecand pasarica ei in sus si in jos peste penisul lui. “Pai… aveai erectia aia mare de tot si ma impungea la intrare, deci ce putea sa faca o fata ca mine?”
“Exact ceea ce faci acu, surioara!” a zis el, impingand subit in ea in timp ce framanta mai puternic sanul ei, sarutand pielea catifelata de pe spatele ei. “Fute-ma cand sunt trezit!”
“Chiar ca te trezesti cu chef de vorbe murdare, dragule!” a chicotit ea de placere.
“Vrei sa tac?”
“Oh, nu!” a respirat mai greoi Diana, presand pasarica ei puternic inapoi in penisul lui. “Vreau sa imi vorbesti asa mereu! Imi place cand zici cuvintele alea delicioase!”
“Ca fut si pizda si pula si curva si ninfomana?”
“Oooooh, daaaa!” a gemut ea, inima si pulsul ei marindu-se.
“Chiar ca te-ai trezit cu o pizda fierbinte!” a zis el, sarutand umarul care era deasupra.
“Pentru ca tu aveai o erectie care ma impungea in fund si m-a facut asa de uda si fierbinte si vroiam sa te fut, fratioare!”
“Mie foame!” a zis el dintr-o data.
“Hey!” a raspuns ea. “Nu mananci nimica pana cand nu ai grija de pizda mea!”
Nicolae a ras si a continuat sa isi futa penisul in pasarica ei cu miscari rapide si puternice. Diana a suspinat cand a pompat odata asa de puternic ca parca a scos tot aerul din plamanii ei. Ea si-a pompat fundul inapoi in timp ce el plonja inainte, ondulandu-se cat de bine putea, facandu-si datoria cum putea. Ea freca frenetic la clitorisul ei umflat, ciupindu-l, gafaind in timp ce pasiunea punea stapanire pe creierul ei.
“Sti ce esti, surioara? Esti o curva ordinara!”
“Nicolae, unde naiba ai invatat sa injuri asa…”
“Ehhhhh!” a gafait el, conducand penisul puternic in pasarica ei stramta. “M-ai invatat tu! Plus ca ai o pizda asa de fierbinte si futabila!”
“Toata pizda?”
“Toata pizda e fierbinte si umeda si zemoasa si futabila!”
“Ooooooooh, chiar ca sunt!” a scancit ea chicotind, zdrobind fundul ei de baza penisului lui. “Sunt doar o pizda fierbinte pentru tine, pentru pula ta tare si lunga si groasa!”
Dintr-o data, ea si-a miscat soldurile inainte, tragand pasarica ei de pe penisul lui de tot, lasandu-l foarte imbibat cu sucurile ei.
“Hey, treci aici!” a murmurat Nicolae. “Inca nu am terminat cu tine!”
“O vreau asa!” a zis Diana seducator, tragandu-si genunchi sub trupul ei atletic si apoi ridicandu-l in aer. Si-a presat capul si umeri jos pe pielea rosie a patului, fluturand fundul ei cremos invitant in aer pentru el. “Fute-ma asa, iubitule! Fute-ma ca o catea! Fute-ma ca o catea in calduri!”
“Chiar ca esti in calduri, surioara!” a ras Nicolae in timp ce se ridica in genunchi in spatele fundului acela bombat. “Chiar ca esti o catea in calduri!”
“Fi sigur ca sunt, curvarule!” a scancit ea. “Acu, grabeste-te si fute-ma! Mi-ai facut pizda asa de fierbinte si trebe sa termini treaba!”
Nicolae s-a prins de soldurile surorii lui si, fara sa nimereasca, si-a plonjat penisul puternic si fortos in pasarica ei pe toata lungimea lui. Pubisul lui s-a plesnit zgomotos de posteriorul ei atletic si a ramas asa fara sa se miste momente bune. Diana parca a fost trasa in teapa si si-a retinut respiratia tot timpul cat penisul lui penetra fortos si constant in pasarica ei. Apoi cand pubisul lui s-a plesnit de fesele ei, a lasat sa ii scape un suspin de placere, simtind cum penisul lui pulsa adanc intre labile stramte ale pasaricii ei. Isi unduia fundul incet, rotindu-l in toate directile, fara sa se retraga de pe el nici macar un cm, tinandu-l adanc acolo in ea.
“Fute-ma, Nicolae!” a gemut ea. “Oh, dragule, fute-ma cat poti de tare! Fa-ma sa explodez!”
Prinzandu-se de soldurile ei si privind in jos la ea, Nicolae a inceput sa pompeze in pasarica ei, futand-o din ce in ce mai tare, plesnind pubisul ei de fesele ei. El putea sa vada penisul lui, umezeala cu care era imbibat, putea sa vada cum pasarica ei incerca sa il retina adanc in ea. Si-a fugarit mainile peste fundul ei desfacut, simtind pielea aceia catifelata si neteda, tragand degetele ei dealungul crepaturii fundului ei, pana cand au ajuns in jurul anusului ei inclestat.
“O sa te fut in cur toata ziua azi, surioara!” a gafait el in timp ce pompa inainte si inapoi.
“Placerea e doar a mea!” a plans inebunita Diana. “Poti sa ma futi in fund! Oh, woooow… poti sa ti-o bagi in fund! Nu conteaza unde ma futi! Fute-ma in pizda, fute-ma in fund, numai sa ma faci sa explodez in cat mai multe orgasme!”
Nicolae pompa puternic in pasarica ei, bilele lui leganandu-se inainte si inapoi, plesnindu-se de clitorisul ei la fiecare pompare. Diana si-a dus mana ei dreapta pe dedesuptul abdomenului ei care se cutremura salbatic si a simtit bilele lui fierbinti cum alunecau in palma ei. Le strangea atunci cand isi futea monstrul in pasarica ei, eliberandu-le cand el se tragea inapoi. Isi serpuia fundul ei ridicat in toate directile din cauza extazului iesit de sub control, labile ei netede si stramte sugand puternic pe toata lungimea lui de fiecare data cand plonja, inclestandu-se si relaxandu-se de fiecare data.
Diana practic lacrima de placere in timp ce isi flutura fundul, trantindu-l inapoi ritmic cu fiecare pompare puternica a penisului lui. Era asa de aproape de orgasm deja, si pasarica ei se furnica si pulsa, clitorisul ei pulsand de la cat de tare era. Si-a lins buzele, ochii ei deschizandu-se si inchizandu-se, mana ei stanga inclestandu-se de marginile patului acela rotund, zgarind pielea rosie din care era facut. De fiecare data cand fratele ei o futea parea sa fie mai bine ca data trecuta, facand pasarica ei sa arda intr-un foc mocnit, un foc care punea stapanire pe ea. Cu cat se futeau mai mult si mai des, cu atat placerea si intensitatea orgasmelor ei crestea.
“Ohhhhhhh, Nicolae, vino cu mine!” a tipat ea dintr-o data. “Vino imediat, fute-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!”
“Incerc, surioara!”
“Ohhhhhh, ahhhhhh, mai tareeeeeeeeeeee! Viiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn!”
Cu un tipat intens si extatic, pasarica Dianei s-a inclestat in jurul penisului lui si pulsat intr-un orgasm foarte intens. Labile ei netede sugeau si se strangeau ca un inel in jurul bazei penisului.
Cand a simtit ca sora lui incepe sa isi contracteze puternic pasarica pe toata lungimea penisului lui, el a plonjat adanc in ea, pubisul lui plesnindu-se de fesele ei atletice. Diana erupea asa de puternic, incat practic vedea stele verzi, orgasmul ei trecand prin tot trupul ei transpirat in valuri. S-a zvarcolit si si-a agitat funduletul ei sexos salbatic si extatic in timp ce pasarica ei parca sugea sperma afara din bilele lui incarcate. Problema era ca inca nu venea.
Cand intr-un final orgasmul ei a inceput sa se domoleasca, era moale ca un burete. Apoi a simtit cum penisul lui era inca foarte tare si adanc infipt in pasarica ei. Inca nu a ejaculat.
“Ohhhhh, daaaaa” a murmurat ea. “Asa te vreau, fratioare!”
Inca tot asa, adanc infipt in ea, Diana s-a ridicat in genunchi si si-a lipit spatele de pectoralii lui puternici. Si-a lasat capul intr-o parte, in timp ce fratele ei a inceput sa sarute umarul ei. Saruturile erau incete si urcau fierbinte in sus pe gatul ei, pana a ajuns la locul secret de pe gatul ei. Apoi a inceput cu jugulara si apoi in sus pe barbia ei pana cand a ajuns la buzele ei. Acolo au inceput un sarut foarte pasional, limbile lor duelandu-se foarte senzual. Penisul lui inca era adanc infipt in pasarica ei, si un tremur parca a trecut prin tot trupul ei in timp ce se sarutau, muschii tunelului ei inclestandu-se si relaxandu-se foarte placut pe toata lungimea lui.
“Wooooooow, ce lung si gros e in mine, fratioare!” a soptit Diana intr-un final, simtind penisul lui cum parca tresarea adanc in pasarica ei cu o tarie de invidiat. Si-a dus o mana la locul unde trupurile lor erau unite si si-a infasutat degetele in jurul bazei, neputand sa le intalneasca de partea cealalta, stragandu-l usor.
“Pot sa simt cum pulseaza, fratioare! Mmmmmmmm, inca tot nu imi vine sa cred ca am o pula asa de lunga si de groasa in mine.”
“Stiu, surioara, stiu!” a suspinat Nicolae, sarutand iarasi pe umarul ei si framantand sanii ei cu amandoua maini. “Oh, woooow, surioara, ce placut e!”
Diana doar a zambit multumita in timp ce a inceput sa framante cu mana ei la baza lui si cat avea scos penisul afara, si cu cealalta bilele lui pline cu o incarcatura care avea numele ei scris pe ele. Si asa de mult o vroia adanc in pasarica ei incat numai rezista. Trebuia sa o aiba.
Incet si ferm, l-a impins pe fratele ei inapoi pana cand penisul ei a iesit afara din pasarica ei inflacarata. Apoi, s-a intors roata, cu fata spre el, si l-a impins inapoi pe pat. Incet, a inceput sa isi fugareasca degetele tachinator in sus pe coapsa lui pana cand s-au infasurat ferm in jurul bazei groase a penisului lui, tinandu-l in pozitie de drepti. Repede si-a lasat capul in jos si a presat buzele ei de coroana pufoasa a penisului lui.
Presperma se prelingea la greu acum din gaurica din varful penisului. Diana si-a infipt limba ei in acea gaurica, lapaind sucurile acelea delicioase. Avea un gust fierbinte si dulce amarui, pasarica ei incepand sa se furnice si mai tare, prelingandu-se ca un izvor.
Strangand si tandru mulgand la baza penisului, Diana dezmierda penisul fratelui ei cu buzele ei, plantand saruturi umede dealungul coloanei aceia groase si lungi si tari ca piatra. Nicolae a suspinat cand erectia lui s-a cutremurat in prinsoarea ei.
Iarasi Diana si-a presat gura ei fierbinte la varful erectiei. De data aceasta si-a desfacut buzele, gustand aroma lui in timp ce lua in gura ei capul acela gras, apoi primi cm ai tubului acela lung si gros.
Buzele ei s-au inclestat intr-un cerc stramt in jurul circumferintei venoase a penisului lui. A inhalat, contorsionand fata ei, simtind cum se imbujoreaza de tot pe obraji. Apoi a inceput sa il inghita, pana cand a ajuns la baza lui, retragandu-se ulterior, apoi repetand miscarea de nenumarate ori, sugand lacom acel penis imens.
“Unh! Oh, wooooow, surioara, ce bine eeeee!” Ametit, Nicolae privea hipnotizat in jos la spectacolul pe care superba lui sora il dadea in aceste momente cu o gura plina cu penisul lui. “Nu-mi vine sa cred ce bine sugi! Unh! Suge-l, surioara! Suge sperma afara din bilele mele!”
“Pula ta devine si mai tare, fratioare!” Diana a scos penisul lui afara din gura ei si privea cu dragoste acel falus drept si brazdat cu vene groase, acum imbibat cu saliva de pe buzele si limba ei.
Ea a muls penisul puternic, de cateva ori. Mai multi picuri de presperma s-au prelins din varf si au curs in jos pe lungimea penisului pana au ajuns pe pumnul ei. Diana a continuat sa il pompeze cu amandoua maini infasurate in jurul circumferintei, si apoi, scotand limba ei afara, a inceput sa linga lichidul care se prelingea afara din varf.
Deschizand gura ei larg inapoi, Diana a scos un scancet in timp ce indesa gura si gatul ei stramt cu cat mai mult din erectia lui. Obrajii ei s-au supt in interior, crescand suctiunea din gatul ei. Apoi a inceput sa il suga cat de tare a putut, alunecand limba ei umeda peste toata taria lui fierbinte.
“Mai tare, surioara!” Nicolae si-a inclestat degetele in parul ei blond, incerca sa indese si mai mult din penisul lui printre buzele ei larg deschise. “Daca o ti asa explodez in curand!”
Diana sugea penisul acela zgomotos si umed, gemand bucuroasa in timp ce scotea slurpaituri si galgaituri, sugandu-i penisul lui cu o experienta foarte mare. Se gandea ca putea sa suga penisul lui cu orele, si tot nu se satura de el.
Inchizand pumnii ei la baza penisului tare ca piatra, Diana a inceput sa il pompeze cu amandoua maini in timp ce il sugea puternic intr-o miscare foarte sincronizata. Nicolae a suspinat si si-a impins soldurile inainte. Mainile ei se miscau foarte repede, ritmic pompandu-l si mulgand acea coloana groasa si lunga.
Diana mesteca zgomotos si umed cu buzele in jurul lungimii lui, dezmierdand capul cu limba ei in timp ce incerca sa indese si mai mult in jos pe gatul ei. Din ce in ce mai tare il pompa, vrand sa ejaculeze cat mai mult adanc in gura ei. Intr-un final, si-a coborat o mana imbibata cu sucurile si saliva lui intre coapsele lui si s-a inclestat de bilele lui pline.
Diana gafaia in extaz in timp ce gusta samanta lui cremoasa. Excitata, superba blonda il pompa si sugea pe fratele ei mai tare ca niciodata, vrand sa ejaculeze samanta lui adanc in gura ei. Obrajii ei se umflau si apoi se retrageau in timp ce suctiunea ei era parca un aspirator gigantic. Vroia asa de mult sa ii inghita samanta, dar de la un timp a obosit. Se pare ca scumpul ei frate iarasi a intrat in starea aceia in care nu ejaculeaza si trebe mult effort din partea ei sa il faca sa o umple cu samanta lui.
Intr-un sfarsit, simtind ca falcile ei obosesc, ea a scos penisul afara din gura ei si l-a lasat liber in fata ei, ca si cum ar fi vrut sa inspecteze lucrarea ei. Penisul lui statea ca o sulita acolo, tare ca piatra si lung si gros parca era o bata de baseball.
Uimita, Diana privea hipnotizata acea coloana de granit cum pulsa si tresarea excitata in fata ochilor ei albastri. “Wooooow, fratioare!” a soptit ea. “Cand ai degand sa imi dai samanta aia odata? Pula ta numai explodeaza deloc?”
“Te vrea, surioara, te vrea mult de tot!” a soptit Nicolae, foarte inflacarat si pe departe gata sa ejaculeze. “Pula mea mai vrea pizda ta stramta, dragoste!”
Un ranjet vampiric a aparut de buzele Dianei in timp ce pasarica ei nerabdatoare ardea. S-a asezat incet pe spate pe patul acela rotund intr-o pozitie confortabila, si-a ridicat genunchii pana ce aproape atingeau umerii ei si a deschis labile ei netede pentru invazie acelui penis monstru.
“Haide, fratioare, haide odata. Fute-ma pana lesin!”
Nicolae s-a catarat pe sora lui, cu erectia lui masiva tresarind si pulsand in fata lui. Isi tinea penisul intr-un pumn si a inceput sa puna acel cap mare si purpuriu intre petalele imbibate cu sucurile ei.
Nicolae incetul cu incetul isi centra capul penisului in crepatura pasaricii ei, incet miscandu-l in sus si in jos, tachinand clitorisul ei si apoi inapoi peste labile ei, mergand in sus iarasi peste clitorisul ei. Se juca practic cu ea. Practic isi freca toata lungimea penisului printre labile ei pana cand bilele lui se odihneau intre fesele ei. Penisul lui monstru se odihnea peste pubisul ei, lung, capul peste buricul ei sexy, apoi s-a aplecat peste ea si a inceput sa sarute unul din sfarcurile ei, sugandu-l puternic in gura lui, apoi la celalalt.
Intr-un final, el s-a ridicat si a centrat capul penisului la intrarea in pasarica ei. Incet, isi misca fundul inainte, futand capul purpuriu in siguranta in pasarica ei. Avea cea mai stramta pasarica pe care a futut-o vreodata, si un lucru foarte placut la ea, nu conta de cate ori o futea, ramanea la fel de stramta. In curand simtea iarasi presiunea crepaturii pasaricii ei cum mulgea umed imprejurul capului penisului.
Diana a lasat sa ii scape un suspin si neputincioasa si-a aruncat capul pe spate si dintr-o parte in alta in timp ce simtea cum tunelul ei alunecos era invadat de acea grosime si lungime care o iubea asa de mult.
“Ma futi iara, fratioare!” a plans ea nevoile si poftele ei. “Ma futi fratioare! Iti place pizda mea stramta, dragule?”
Nicolae putea doar sa geama placerea lui, in timp ce muschii pasaricii ei stramte s-au inclestat ca o manusa imprejurul acelui penis invadator. Cu o fortare ritmica si cat mai inceata, el a intrat in intregime in pasarica ei, ingropandu-se pana la bile in caldura si umezeala ei. Apoi, practic el doar statea nemiscat intre picioarele ei, privind direct la chipul ei contorsionat de placere si cum isi misca capul frumos dintr-o parte in alta si la sfarcurile ei intarite, pasarica ei strangand foarte placut penisul lui.
“Fute-ma, fratioare!” Excitata la maxim, Diana a inceput sa isi salte fundul in sus de pe pat, nerabdatoare pompand pasarica ei pe penisul lui. “Pizda mea e asa de excitata! Am nevoie de o futaie! Impinge taria aia inainte si inapoi, dragule! Fute-ma pana lesin de placere!”
In curand, Nicolae a inceput sa se miste, futand penisul lui inainte si inapoo in tunelul ei inclestat si umed. Incet la inceput, dar marind viteza in timp. Cu fiecare pompare, el putea sa simta muschii ei cum lucrau in jurul penisului lui, sugandu-l adanc in abdomenul ei plat. Pasarica ei era asa de umeda inca sucurile ieseau in spume afara din crepatura ei prinprejurul monstrului acela, imbiband peste tot imprejurul zonelor lor pubiene.
“Mai tare, dragule! Fute-maaaaaaaaaa!” Impulsiv, Diana si-a infasurat picioarele ei tonifiate si atletice in jurul mijlocului lui musculos, tragand mai mult din penisul lui in pasarica ei. “Pula ta ma inunda, iubitule! Umple pizda mea! Fute-maaaaaa, Nicolae, fa pizda mea sa explodeze!”
Din ce in ce mai repede Nicolae o futea, pompand si bagand fundul ei adanc in salteaua patului. Diana si-a ridicat picioarele pana cand genunchii ei atingeau umerii lui, complet deschizand pasajul pasaricii ei pentru pomparile penisului lui.
Fundul ei a inceput sa se miste pe pat, serpuindu-se si dansand dansul ei erotic. Ea gafaia in timp ce isi arunca pasarica in sus sa intalneasca pomparile lui, parca batand fierul rosu cu pubisul ei in pubisul lui.
Penisul lui era dureros de tare, complet umflat cu o incarcatura mare de samanta. Diana putea sa simta capul penisului in timp ce parca taia adanc in abdomenul ei. Ea putea sa auda sunete umede in timp ce crepatura ei futea pe toata lungimea acelui penis monstru.
Pasarica ei ardea si se furnica si crema in timp ce se inclesta puternic de pistonul lui. Diana si-a pus mana ei pe ceafa lui si a tras capul lui in jos, simultan ridicandu-se si oferindu-i sanul ei ferm si rotund.
“Suge-l, dragule!” a suspinat ea. “Suge sanii mei, asa cum iti place tie!”
Gemand, Nicolae si-a deschis buzele si a infasurat sfarcul ei in caldura gurii lui. A supt puternic, futand parca gura lui cu sfarcul ei. Limba lui se unduia lasciv si lacoma in jurul acelui bumb tare. El isi futea penisul repede si puternic in pasarica ei stramta si imbibata cu sucurile ei.
“O sa explodez!” Tinandu-se de ceafa lui, Diana s-a inclestat de spatele lui musculos cu cealalta mana intr-un efort disperat sa il faca pe fratele ei sa isi bage si mai mult din penis adanc in pasarica ei. “Pizda mea e pe foc, fratioare, arde pe pula ta! Fute-ma! Fute-ma cat de tare poti!”
Nicolae futea trupul Dianei asa de puternic incat il baga adanc in saltea, fara sa simta oboseala futand penisul lui tare in adancurile pasaricii ei. Diana tipa indeajuns de puternic sa fie auzita in tot cartierul. Frenetic, ea isi salta fundul in sus si in jos de pe pat, muscandu-si buza inferioara si contorsionandu-se in timp ce familiara cald...



    Login