Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 27
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3725 ori - Nota 5.00 (2 voturi)
Capitolul 37

8 iulie 2005 - vineri

Diana se tinea de mana fratelui ei in timp ce paseau prin strada intunecata. Era undeva dupa zece seara si au fost cu niste prieteni pe o terasa cateva ore bune si acum se intorceau acasa. Ea era imbracata intr-un mini de jeansi care deabia acoperea pasarica ei, un maieu mulat pe sanii ei si abdomenul ei atletic descoperit, o jeaca de jeansi care lasa buricul ei gol, doar chiloti fara sutien si niste bocanci cu siret pana la genunchi. Era o tinuta foarte sexy care era practic opusul imbrcamintei bussiness care a purtat-o azi la servici. Parca era o schimbare de osuteoptzeci de grade. Si briza acestei seri placute de vara dezmierda pielea ei infierbantata foarte placut.
L-a strans afectuos de mana, privind in ochii lui albastrii in timp ce treceau pe sub un neon. Era asa de chipes si de superb incat inima ei incepea sa bata mai repede de fiecare data cand il privea. Incetu cu incetu incepea sa se indragosteasca de el si relatia lor devenea din ce in ce mai greu de ascuns. Pur si simplu incepea sa fie greu sa se retina sa nu faca un gest mai… amoros.
Chiar si faptul ca se tineau de maini asa ca acuma, soldurile ei frecandu-se tachinator de el ocazional, trimiteau fiori de pofta pasionala prin pasarica ei stramta. Imediat ce a luat mana lui in a ei cand s-au despartit de grupul lor de prieteni, Diana a devenit constienta de cat de umeda pasarica ei a devenit. Chilotii ei au inceput sa se imbibe in timp ce pasarica ei se prelingea, clitorisul ei asa de excitat incat vroia sa rupa chilotii de pe ea. Presiunea extatica a chilotilor pe pasarica ei era greu de suportat.
Erau la cateva sute de metri de vila ei cand Diana a simtit o nevoie urgenta sa isi faca nevoia mica. Ea a incercat sa se abtina, dar cu cat incerca mai mult, nevoia de a merge la baie devenea mai mare. Au cam intrecut masura cu berea si sucul si acu nevoia aia mica devenea urgenta.
A lasat sa ii scape un suspin usor cand cateva picaturi de pipi au alunecat din pasarica ei. Nu a putut sa previna asta si acum simtea cum cativa picuri alunecau pe coapsele ei interioare. Era fierbinte si parca lasa in urma un rau de lava pe coapsele ei netede si adunand si excitatia care o simtea adanc in pasarica ei, coapsele ei au inceput sa se frece una de alta incercand sa isi retina pipi-ul in ea, dar asta facea pasarica ei sa fiarba si mai puternic din cauza excitatiei. A strans mana fratelui ei si mai puternic si a frecat spatele mainii lui de coapsele ei exterioare, tachinandu-se placut in acest fel.
Erau in intuneric acum si Diana a inceput sa se uite dupa un loc ascuns unde putea sa faca pipi. Stia ca daca nu gaseste ceva urgent va face pipi pe ea. Singuru raspuns era sa faca pipi intr-un colt intunecat undeva. Nu vroia sa ajunga acasa cu hainele imbibate cu pipi si cu siguranta Nicolae va observa asta si o va tachina nemilos pe viitor daca facea asta. Asta mai avea nevoie.
Erau intr-o zona rezidentiala la cateva minute de casa Dianei. Diana a observat ca sunt in apropierea unei case mai vechi care stia ca e parasita si nimeni nu locuia acolo de ani de zile. Casa era inconjurata de un gard inalt prin care nu se putea vedea in interior si poarta nu era niciodata incuiata. In curte era un leagan rustic foarte frumos si peste care vantul si ploaia au trecut de ani de zile, dar inca era functional. Prin curte vegetatia a crescut destul de mare pentru ca nimeni nu avea grija de aceasta casa. Stia ca acest loc era perfect pentru nevoile ei.
A facut o pauza, inca tinandu-se de mana fratelui ei.
“Nicolae, sa nu indraznesti sa razi de mine, dar trebe sa fac pipi mult de tot. Numai pot astepta pana ajung acasa, asa ca ma duc in curtea aia!”
“N-ai frica, surioara!” a zis el. “Nu o sa rad. Am noroc ca am fost inainte sa pornim! Du-te linistita! Te astept aici!”
“Nu, haide cu mine, fratioare!” a zis ea, vocea ei devenind foarte seducatoare. “E cam intuneric acolo si mie frica!”
Nicolae pe loc si-a dat seama de nevoile surorii lui. A urmat-o in curte si a vazut leaganul acela rustic cum se legana acolo. Diana s-a uitat dupa un loc mai intunecat, dar singuru loc era in spatele leaganului.
I-a soptit fratelui ei. “Stai pe leagan, fratioare! Ma duc in spate la leagan, dar te vreau aproape de mine!”
Imediat ce fratele ei s-a asezat pe leagan, Diana a alunecat in spate, deja ridicandu-si mini-ul. Nicolae a avut o privire foarte frumoasa cand fesele ei atletice si rotunde au aparut cand si-a ridicat mini-ul sus. Diana a ridicat mini-ul in jurul abdomenului ei plat si apoi a alunecat un deget in bifurcatia chilotilor ei, tragandu-i la o parte in timp ce se aseza buburez. Un suspin usor de usurare a scapat dintre buzele ei cand a inceput sa faca pipi. Acel sasait parea destul de puternic in intunericul si linistea noptii. Diana stia ca fratele ei putea sa auda asta usor. Pasarica ei a inceput sa pulseze in timp ce facea pipi si senzatile unui orgasm bolborosea prin prejurul clitorisului ei.
S-a uitat in sus si l-a vazut pe fratele ei cum avea capul intors si o privea de pe leagan. Ea s-a imbujorat fiind foarte sigura de ceea ce va urma in curand. Chiar daca era prea intunerit pentru fratele ei sa ii vada pasarica in timp ce facea pipi, amandoi putea sa isi vada albastru ochilor celuilalt si sa vada interesul si excitatia si pofta pe care amandoi o simteau.
“Mmmmmm, e asa de placut!” a soptit ea. “Nu cred ca mai rezistam pana acasa!”
Si Nicolae o privea asa de pofticios, incercand sa vada intre genunchii ei, incercand sa vada pasarica ei. Penisul lui devenea din ce in ce mai dureros in jeansi lui din cauza umflaturii. El isi presa mana puternic de umflatura din jeansii lui. Diana era sigura ca fratele ei avea o erectie, ea simtind furnicaturile in pasarica ei in timp ce se usura. Faptul ca el o privea hipnotizat, chiar daca ii vedea sau nu pasarica, facea pielea ei catifelata sa se infioare din cauza poftei erotice care a devenit destul de puternica. Un geamat usor a iesit printre buzele ei cand un fior de placere s-a intins prin pasarica ei si ea inca continua sa faca pipi.
Diana simtea ca va face treaba mica pentru ore intregi, dar intr-un final a terminat. S-a ridicat, lasand bifurcatia chilotilor ei sa alunece inapoi peste pasarica ei. A tras mini-ul ei in jos pana cand era la locul ei, apoi dintr-o data luminile unei masini ce trecea pe strada i-a iluminat. Nicolae a avut un spectacol foarte placut cand lumina a nimerit coapsele ei atletice si partea de dedesupt a chilotilor ei. Acel moment a fost indeajuns ca penisul lui sa inceapa sa pulseze cu tarie.
“Oh, ti-a placut ce ai vazut, fratioare?” a intrebat seducator Diana.
Nicolae doar si-a lins buzele, simtind cum excitatia incepea sa bolboroseasca prin penisul si bilele lui, si a presat o mana de ele prin pantaloni. Diana, asezandu-si mini-ul inapoi peste coapsele ei, a venit roata din spatele leaganului rustic si Nicolae s-a ridicat in picioare. Doar stateau acolo in intuneric si se priveau unul pe altul. Tensiunea si pofta si nevoia din trupurile lor era la cote maxime. Diana a luat mana fratelui ei in a ei si l-a tras mai aproape de ea. Respiratia si pulsul fratelui ei incepeau sa creasca, excitatia crescand in trupurile lor. Toate acele tachinari ascunse pe sub masa cand erau pe terasa au facut sangele sa fiarba in ei.
Nici unul nu a scos o vorba, Diana simtea cum pasarica ei a devenit infierbantata, crepatura dintre labile ei pulsand in interiorul chilotilor ei mici. Instinctiv, ea a inceput sa impinga mana fratelui ei intre picioarele ei pana cand era presata de labile ei prin materialul subtire al chilotilor. Singurul raspuns care l-a dat Nicolae a fost un suspin usor, un sunet care s-a transformat in geamat pe masura ce Diana presa mana lui si mai ferm de pasarica ei.
A intors mana fratelui ei, infasurand degetele lui de coapsele ei si fugarindu-le in sus pana cand cupa delicios pasarica ei prin materialul chilotilor. Tinand mana lui ferm de pasarica ei, Diana s-a prins de umerii lui cu cealalta mana, fata ei miscandu-se incet inspre a lui. In curand s-a aplecat inspre el si si-a periat buzele peste ale lui, intr-o miscare foarte tachinatoare. Nicolae tinea mana lui pe pasarica Dianei, simtind cum incepe sa fiarba de excitatie prin chilotii ei. Diana a gemut in timp i-a dat un sarut dinacela focos cu limba fratelui ei, arcuindu-si soldurile in palma lui care a inceput sa dezmierde expert si foarte incitant pasarica ei.
“Ohhhhhhh, Nicolae!” a gemut ea excitata, acum tinandu-l puternic in bratele ei, gura lui presata placut intre sanii ei fermi si rotunzi, jeaca ei de blugi desfacuta si maieul ei fiind singurul lucru il oprea sa nu inceapa sa linga sanii ei. Dar limba lui facea minuni prin decolteul ei indeajuns sa o excite mult pe frumoasa blonda. “Ohhhhh, woooooow, fratioareeeeeeeeeee!”
Fratele ei lasa o muscatura pe decolteul ei, un fior intinzandu-se prin tot trupul ei si mana lui facea minuni la pasarica ei, dezmierdand-o asa de expert si ferm. Apoi el si-a ridicat capul si a inceput sa o sarute fierbinte pe buze, limbile lor duelandu-se asa de delicios in timp ce intra pasional in gura lui si mana ei s-a prins de penisul lui prin jeansii lui. Pasiunea si pofta pentru trupurile celuilalt crestea constant si Diana s-a prins de fesele fratelui ei si l-a tras puternic in trupul ei, penisul lui erect puternic intre picioarele ei, mulajul din pantalonii lui presandu-se delicios de pasarica ei direct prin chilotii ei. Nicolae a inceput sa framante fesele ei, simtind cum se cutremura in timp ce presa pasarica ei puternic de el. Amandoi suspinau din cauza excitatiei a ceea ce cu siguranta va urma, amandoi nevrand sa se opreasca nici in ruptul capului.
“Esti asa de tare, fratioare!” a soptit Diana, zdrobind pelvisul ei de al lui, tragand de fundul lui. “Esti asa de tare!”
Diana a simtit cum fratele ei a impins puternic in ea, frecand penisul lui in jurul pasaricii ei prin chilotii ei, vrand parca sa o futa asa. Cu nervii arzand din cauza poftei si nevoilor, Diana a lasat o mana in jos intre ei si s-a inclestat de umflatura din pantalonii lui. Ea a gasit fermuarul jeansilor lui si l-a tras in jos, mana ei intrand in pantaloni si scotand penisul afara. Ea si-a inchis degetele in jurul grosimii penisului lui si a inceput sa il pompeze frenetic, gemand infierbantata in timp ce se sarutau pasional.
“Tine-ma, fratioare!” a murmurat, pompand penisul lui lung si gros. “Tine-ma in bratele tale puternice!”
Nicolae se tinea ferm de fesele surorii ei, degetele lui inclestandu-se puternic de fesele ei care se miscau instinctiv in timp ce pumnul ei pompa pe penisul lui tare. Diana practic se freca de trupul lui, incercand sa lipeasca fiecare parte a ei de el.
“Ridica mini-ul sus!” a sasait Diana, respirand greoi.
Diana a simtit cum mainile fratelui ei au inceput sa se fugareasca incet si tachinator peste trupul ei in timp ce ridica mini-ul in jurul mijlocului ei, apoi incepea sa cupeze fesele ei ferme, chilotii ei mici avand grija sa expuna pielea neteda a fundului ei. Dar nici asta nu era indeajuns pentru Diana.
“In chilotii mei!” a soptit ea infierbantata. “Baga-ti mainile in chilotii mei!”
Nicolae nu avea nevoie de invitatie speciala si a inceput sa isi fugareasca mainile prin elasticul chilotilor ei, simtind netezimea fundului Dianei. Diana a simtit cum devenea din ce in ce mai excitata, crema curgand la greu din pasarica ei, un extaz foarte placut punand stapanire pe trupul ei. Ea dezmierda penisul lui tare ca piatra, torcand de placere. Putea sa il simta cum pulsa si tresarea in mana ei. “Oh, iubire!” a murmurat ea.
Mini-ul ei era ridicat in jurul mijlocului ei si ea a alunecat penisul lui intre coapsele ei catifelate, tinandu-l acolo, strangandu-si picioarele ei atletice in jurul acelei coloane lungi si groase. Prinzandu-se iarasi de fundul fratelui ei, Diana a inceput sa il traga si sa il impinga in asa fel incat penisul lui aluneca inainte si inapoi printre coapsele ei tonifiate, o miscare care o excita enorm de mult. Lungimea si grosimea penisului lui se fugarea dealungul bifurcatiei imbibate a chilotilor ei, frecandu-se enorm de excitant de pasarica ei. Si totusi inca nu era indeajuns!
“Asa de tare!” a murmurat Diana printre saruturi. “Esti asa de tare… si de lung… si de gros!”
Ea a alunecat bifurcatia chilotilor intr-o parte, simtind cum penisul lui aluneca dealungul crepaturii netede si imbibata cu sucurile ei. A lasat sa ii scape un scancet usor cand capul neted s-a frecat de clitorisul ei, apoi despartind labile pasaricii ei si aproape ca a intrat in tunelul ei stramt.
“Aproape ca ai intrat in mine!” a chicotit Diana, miscandu-si soldurile inainte si inapoi si in cercuri cateodata.
“Ohhhh, surioara!” a murmurat si el printre saruturile acelea pasionale dintre ei. “Te vreau!”
Soldurile ei se miscau inainte si inapoi, coapsele imbibate cu sucurile ei erau inclestate in jurul penisului lui. Pasarica ei parca ardea de placere si dintr-o data s-a tras din bratele lui. L-a privit in ochi, dar nu a vazut nimica din cauza intunericului.
“Te vreau adanc in mine, fratioare!” a soptit ea. “Wooooow n-ai idee cat de mult te vreau!”
Fortos, Diana l-a impins pe fratele ei in leagan, penisul lui in pozitie de drepti si pregatit pentru pasarica ei. Ea putea sa vada conturul penisului lui si si-a lins buzele. Repede l-a incalecat. Tragand de bifurcatia chilotilor de pe pasarica ei, ea si-a pus genunchi pe leagan de o parte si alta a soldurilor lui si a luat penisul lui in mana ei. A inceput sa frece capul acela umflat dealungul crepaturii pasaricii ei netede, apoi l-a manevrat pana cand era la intrarea in tunelul ei.
“Oooooooo, asta e ceea ce am vrut toata ziua, fratioare!” a gemut Diana. Incet si foarte tachinator se lasa in jos pe penisul lui pana cand coloana lui era adanc infipta in pasarica ei, pubisurile lor erau lipite. Ea simtea pulsarea si tresarirea penisului lui pe labile placut intinse in jurul grosimii lui. Trupul ei s-a cutremurat de placere, degetele ei infingandu-se in umerii lui. Diana asculta respiratia greoaie si fierbinte a fratelui ei, simtind nerabdarea si nevoia lui. Labile netede ale pasaricii ei se strangeau in jurul bazei penisului lui, ca un inel perfect. Isi strangea si relaxe fesele fundului ei, facand pasarica ei parca sa mestece penisul lui lung si gros ca o acadea.
Cu o miscare inceata, Diana si-a ridicat pubisul, pasarica ei ramanand inclestata in jurul grosimi lui. Se ridica incet si se mieuna extatic pana cand doar capul penisului mai ramanea in pasarica ei stramta. A tras aer adanc in piept, ochii ei sclipind in intunericul noptii in timp ce fundul ei s-a rotit usor, incepand sa se miste incet in jos.
“Tine-ma de fund!” a tors Diana usor. “Ohhhhhhh, fratioare, tine-ma de fund!”
Nicolae nerabdator si-a fugarit mainile dealungul coapselor ei atletice si catifelate. Apoi a cupat pielea neteda a feselor ei flexate, simtind cum se ridica iarasi in sus.
“Ohhhhhh, da, daaa!” a gemut Diana. “Tine-ma stramt de fund, dragule! Tine-ma cat poti de tare!”
Diana s-a aplecat in fata, capul si parul ei blond aruncat pe spate, fundul ei agitandu-se sub atingerea mainilor lui, pasarica ei tinand penisul lui lung si gros adanc. Ea isi freca sanii ei fermi si rotunzi de obrajii lui, la un moment dat plesnindu-l de cateva ori cu sanii pe obraz, un chicotit placut iesind dintre buzele ei. Dar si aceasta actiune a facut trupul ei sa se infioare, suspinele si scancetele care ieseau dintre buzele ei erau fierbinti si usoare. A lasat apoi sa ii scape un murmur de placere cand fratele ei a capturat unul din sfarcurile ei rigide in gura lui cand s-a presat in partea de sus a maieului ei. Ea a simtit respiratia lui fierbinte cand buzele lui au acoperit sanul ei scos afara prin partea superioara a maieului ei, incercand sa il inghita de tot in gura lui. Mainile lui s-au inclestat pe fundul ei si a inceput sa framante fesele ei, si in curand isi futea penisul lui monstru foarte delicios in pasarica ei.
“Ahhhhhhhh, iubitule!” a gemut Diana, fundul ei miscandu-se in sus si in jos, pasarica ei infierbantata calarindu-l ca pe un adevarat armasar. Pasarica si in special clitorisul ei se razuiau delicios pe toata lungimea lui, parca bagand lemne pe focul care ardea mocnit in tunelul ei. “Asa de placut, Nicolae! Woooow, toata ziua am vrut asta! Mmmmmmmmm, esti asa de tare in mine… asa de placut in mine!”
Un gafait de placere a iesit dintre buzele fratelui ei, si Diana si-a tras umerii inapoi, incercand sa vada chipul lui in intunericul noptii. Ea isi agita si zvarcolea pasarica in sus si in jos si in cercuri si apoi se trantea puternic pana cand inghitea tot penisul acela urias.
“Zi ceva, fratioare!” a sasait ea fierbinte. Zi ceva!”
“Ce sa zic, surioara?” a intrebat el, vocea lui fierbinte si groasa.
“Orice, la naiba!” a insistat ea, intr-o voce seducatoare. “Zi orice vrei tu! Zi ca iti place… ca vrei mai mult! Nu doar sta acolo ca mutu! Ma face sa ma simt asa de… excitata! Zi ceva, te rog!”
“Imi place!” a zis el.
“Alceva fratioare!” s-a rugat ea, vrand ca fratele ei sa ii vorbeasca porcos in aceste momente. “Spune ca ma vrei! Zi ca vrei sa ma futi… cum iti place curu meu, cum e pizda mea in juru pulii tale!”
Cu gafaieturi fierbinti, Diana a inceput sa calareasca salbatic in sus si in jos pe penisul lui, miscandu-se fortos, gemete usoare si umede iesind de la jonctiunea trupurilor lor. Ea isi agita fundul in mainile fratelui ei in timp ce il futea salbatic, el framantandu-l foarte delicios, pompandu-l si futandu-l asa de puternic incat parca numai avea timp sa respire.
“Vorbeste cu mine, Nicolae!” aproape ca a zbierat Diana. “Te rog, zi-mi ceva, orice! Zi-mi cat de mult iti place pizda mea! Te rog, dragule, zi-mi!”
“Mmmmmmmm, esti asa de fierbinte, surioara!” a zis Nicolae, incepand totul intr-o soapta. “Pizda ta e asa de fierbinte…” Vocea lui devenea mai puternica, in proportie cu placerea ce crestea in bilele lui. “Ai o pizda asa de uda si fierbinte, surioara! Pizda ta e asa de uda… pizda ta e asa de fierbinte!”
“Oooooooo, da, da, asa e!” a scancit Diana. “Mai mult! Zi mai mult, dragule!”
Diana il futea pe fratele ei frenetic, pasarica ei calarindu-l salbatic, leaganul scartaind in ritmul futai lor.
“Pizda fierbinte!” a murmurat Nicolae. “Fund hot si pizda si mai hot si umeda! Te iubesc, surioara! Te iubesc!”
“Da, dragule, daaaaaaaaaaaaaaa!”
Nicolae era inclestat de fundul ei saltaret, degetele lui framantand placut fesele ei, capul penisului lui furnicandu-se in timp ce era futut frenetic cu miscarile soldurilor ei. Chilotii care acopereau jumate din fesele ei si caldura fundului ei arzand prin ei, curbura fundului ei trimiteau valuri extatice si excitante prin trupul lui.
“Uda si fierbinte!” a gemut el, miscandu-si palmele si degetele peste tot fundul ei. “Pizda ta e asa de fierbinte si uda, surioara!” De la un moment dat el se balbaia si mintea lui parca plutea, balbaindu-se din cauza placerii intense pe care pasarica ei i-o dadea. “Pizda fierbinte, fund cremos… pizda uda… wooooowwwwwwwwwwwwwwww!”
Auzindu-l pe fratele ei, Nicolae simtea cum parca lacrimi de placere ieseau din cohii lui. Diana s-a inclestat de capul lui, tragand fata lui la sanul ei in timp ce se apleca in fata, pasarica ei futand din ce in ce mai repede pe penisul lui monstru. Ea se mieuna cand buzele lui umede s-au inchis in jurul sfarcului care inca era acoperit de maieul ei. Vroia sanul ei sa fie in gura lui, vroia sa simta limba lui cum linge acel sfarc intarit, buzele lui sa suga pielea ferma si catifelata. Dar ardea prea puternic sa se mai opreasca si sa scoata afara sfarcul acela, asa ca a impins sanul care era afara. In curand, ea repede se apropia de un orgasm al naibii de intens, pasarica ei inclestandu-se si relaxandu-se si devenind din ce in ce mai stramta in jurul acelui penis monstru.
“Ooooooo, ma faci sa explodez asa de placut, dragule!” a gemut Diana, zdrobind gura lui puternic de sanul care era afara. “Ma faci sa explodez, Nicolae! Ohhhhhh, te iubesc, dragule! Te iubesc si iubesc pula ta lunga si groasa si tare si iubesc sa te fut! Ohhhhhhh, vinnnnnnnnnnn!”
Diana s-a cutremurat in timp ce extazul orgasmului a explodat si s-a intins prin tot trupul ei. Convulsile orgasmului ei trimiteau spasmuri in valuri in sus si in jos prin trupul ei, tunelul ei stramt inclestandu-se puternic pe toata lungimea penisului lui.
Tipatul care a iesit printre buzele ei incepea sa se transforme intr-un urlet. Urletele si tipetele ei de placere cu siguranta s-au auzit de la cativa km in aerul placut al noptii, pasarica ei futandu-se in sus si in jos pe penisul lui cu o ferocitate si salbaticie incredibila.
Nicolae, arcuindu-si soldurile in sus, a simtit prinsoarea in valuri pe care pasarica ei o facea in timp ce avea un orgasm foarte intens. Pasarica ei parea sa traga de penisul lui, incercand sa il suga cat putea de adanc in ea. Bilele lui se furnicau acum, se furnicau din cauza nevoi excuizite de a se goli adanc in pasarica surorii lui. Mainile lui framantau fundul ei imbibat cu picuri de transpiratie, dintii lui lasand inca o urma pe pielea sanului ei. Tipatele si urletele ascutite pe care le scotea Diana au facut ca fiori de placere sa se fugareasca prin toata pielea lui.
“Trebe… uh, uh, uh!” a gemut Nicolae, penisul lui tresarind in timp ce abrupt a inceput sa toarne torente adanc in pasarica ei.
Sperma erupea iar si iar si iar, ca un suvoi care nu se mai termina, umpland pasarica ei si parca vopsind tot tunelul ei cu un strat gros de crema. El si-a pompat penisul in sus cand sora lui a plonjat pasarica ei puternic in jos, zdrobindu-se de pubisul lui in timp ce inca un orgasm si mai intens s-a rupt prin toata pasarica ei.
Diana a cazut moale pe el, lasand toata greutatea trupului ei pe al lui si tragand o gura de aer adanc in plamanii ei, apoi si-a zdrobit buzele de al lui, incepand un sarut foarte lenes si pasional. Nicolae a simtit cum toti muschii lui devin lichizi, si inca tinandu-se de fundul ei care inca se mai cutremura, a inceput sa raspunda acelui sarut foarte pasional, limba lui intrand in gura ei.
Subita iluminare a farurilor unei masini care trecea pe strada le-a readus deaminte unde erau. Diana a alunecat din bratele fratelui ei, bifurcatia chilotilor ei alunecand inapoi peste pasarica ei si acoperind sanul cu maieul. S-a aplecat, si dupa ce i-a curatat penisul de resturile partidei lor, l-a pus inapoi in pantalonii lui, apoi l-a lasat sa isi aranjeze jeansii care ii avea pe el.
“Ar trebui sa mergem” a murmurat Diana. “Incepe sa mi se faca frig pe aci si cineva poate ne observa…”
“Sau…” a chicotit Nicolae, observand o fereastra intredeschisa la casa aceia parasita. “Putem sa ne furisam in casa aia…”
“Mmmmmmmm, superb…” a chicotit Diana urmand privirea fratelui ei si observand fereastra intredeschisa, niste idei traznite incepand sa se formeze in capsorul ei. “Atunci nu te superi sa gusti asta?” indicand inspre pasarica ei inca plina cu amestecul acela de sperma si crema.
“Deja salivez!” a zis el, intinzandu-se sa simta pasarica ei prin chilotii ei.
Fereastra era intredeschisa. Diana a impins-o, si fereastra s-a deschis incet. Perdelele au fluturat. Ea a ridicat piciorul, expunand coapsele ei cremoase si zvelte si atletice, si a pasit in camera prin fereastra. Erau intr-o camera de zi in care nu era nici un obiect de mobila.
Lumina de la un neon batea destul de bine prin ferestrele casei. Au explorat casa aceia goala, uitandu-se peste tot. Era destul de frumoasa din interior, daca s-ar fi facut putina curatenie. La parter nu au gasit nici o mobila sau canapea, nici macar scaune, ce sa mai zica de ceea ce cautau, o saltea, si peste tot praful era la locul lui.
Au urcat la mansarda si au gasit doua dormitoare, si cel mare se pare ca la un moment dat a fost transformat intr-un studio de fotograf. La fel si aici era praf peste tot, dar totul era acoperit cu cearceafuri albe sa nu se poata depune praful.
In mijlocul camerei au gasit ceva foarte mare ce parea a fi un pat. Cand au ridicat cearceaful care il acoperea au vazut ca era un pat rotund din imitatie de piele rosie. Datorita cearceafului nu era praf pe acel pat. Pe pat au gasit un dosar. Nicolae l-a deschis si i-a atras atentia surorii lui. “Fi atenta ce am gasit aici!”
Era un pachet mare cu poze developate, toate in culori sau unele in alb negru. Prima poza arata un tip de varstra mijlocie cum statea pe un scaun, penisul lui in pozitie de drepti, bilele lui scoase afara din slit. Stand langa el era o femeie de aceasi varstra, in totalitate in pielea goala cu un picior ridicat pe marginea scaunului, pasarica ei aparea pe sub rochita ei de vara. Avea si niste strampi si niste pantofi cu tocuri foarte lungi.
Urmatoarea poza era a acelor doi. Bilele si penisul tipului erau legate cu o ata subtire si femeia avea calcaiele de bilele lui, tragand de ata. Urmatoarea poza arata aceasi femeie avand un penis de cauciuc in ea. De partea cealalta era o tipa care statea in maini si genunchi, cu cealalta parte a penisului presata in pasarica ei.
O alta poza era cu aceasi femeie, stand pe spate cu genunchi ridicati si picioarele larg desfacute. Intre picioarele ei statea barbatul, penisul si bilele lui inca legate.
“Frumos!” a soptit Diana, fugarindu-si mainile peste partea din fata a pantalonilor lui, gasind umflatura lui aproape pregatita pentru pasarica ei. “Oricine a facut pozele astea chiar ca se pricepea!”
“Fi atenta, surioara!” a suspinat Nicolae, aratandu-i surorii lui o alta poza.
“Woooow, cine ar fi crezut ca profa noastra de istorie e o curva asa de mare?” a zis Diana, uitandu-se la o poza.
Era o poza de acu vreo cativa ani cu profa lor de istorie, intinsa pe spate, picioarele ei larg deschise si mainile in jurul capului. Era in intregime goala, pasarica ei aparea foarte clar, sanii ei si sfarcurile ei intarite. Stand deasupra ei, incalecand capul ei era femeia din celelalte poze. Barbatul era intre picioarele ei si o futea pe profa de istorie.
Erau poze cu barbatul acela futand-o pe profa, penisul lui, destul de mic in comparatie cu Nicolae si in toate pozele profa parea sa aiba o expresie de extaz. O alta poza arata cum profa il sugea pe tipu ala, si femeia lingea pizda profei, cu toti privind in lentila camerei foto, expresile lor spunand placerea pe care o simteau.
Ultima poza era una care a starnit interesul Dianei mai mult ca celelalte. Profa de istorie statea in bratele acelei femei, un penis de cauciuc bagat adanc in fundul ei. Era cu spatele la acea femeie, care se tinea de sanii profei. Tipul parea sa stea langa ele, cu penisul ridicat si parca pregatit sa si-l infinga in pasarica profei.
“Acu inteleg de ce profa de istorie era asa de nerabdatoare mereu sa plece acasa!” a murmurat Diana, vocea ei mai mult pentru ea. “E o ninfomana mai mare ca mine!”
“Mai mare ca tine, huh?” a chicotit Nicolae, alunecand mainile lui in jos pe spatele ei, simtind fundul ei ferm si rotund.
“Asa se pare” a raspuns Diana. “Ma intreb cine e tipul si tipa aia. Tipa parea sa aiba inel pe deget, deci e casatorita cu siguranta, dar daca e cu tipu ala, nu am de unde sti!”
“Ce facem cu astea, surioara?”
“Le tinem!” a zis Diana ranjind. “Ar iesi urat daca altcineva le-ar gasi si le-ar arata. Mai ales frumoasa noastra profa de istorie. Chiar ca ar iesi urat si ar trebui sa isi dea demisia si cine stie daca va mai preda vreodata!”
“Aha, si n-ar fi stricat cateva note de zece luate pe gratis prin liceu… ehhh… asta e… dar ma excit doar cand o vad, surioara!” a zis Nicolae razand conspirational, scotand afara penisul din jeansi lui si incepand sa il pompeze in timp ce o privea pe profa care a fost in visele lui erotice decand a inceput liceul cum se fute ca o curva.
“Si eu!” a murmurat Diana, mutand mana fratelui ei de la fund la pasarica. “Simte cat de uda sunt, fratioare!”
Nicolae a inceput sa isi futa degetele in pasarica Dianei in timp ce cu cealalta mana isi pompa penisul, toate pozele cazand si imprastindu-se pe pat.
Diana s-a intors inspre el. “Fute-ma, fratioare!” a soptit excitata blonda. “Fute-ma chiar aci, repede!”
Diana a cazut in maini si genunchi, ridicand iarasi mini-ul peste fundul ei si fundul ei cremos fluturand lasciv in bataia vantului. Chilotii ei erau in jurul genunchilor ei.
“Fute-ma, iubitule! Ooooooo, fute-ma inainte sa incep sa ma frec singura. Sunt asa de fierbinte dupa pula ta grasa, fratioare!”
Nicolae s-a tarat in genunchi pe patul acela rotund in spatele fundului surorii lui, si dupa ce a pozitionat monstrul la intrarea in pasarica ei, a inceput sa impinga incet inante. Intr-un final, era in intregime in ea si Diana a lasat sa ii scape un tipat de placere cand penisul lui a inceput sa se miste inainte si inapoi. Ea isi trantea fundul inapoi in el.
“Da-ti jos pantalonii! Vreau sa simt pubisul tau cand se plesneste de pielea mea! Da jos odata pantalonii aia si fute cat poti de tare!”
Nicolae a facut o pauza scurta pana cand avea pantalonii in jurul genunchilor, apoi s-a prins iarasi de fundul Dianei si a inceput sa isi futa penisul inainte si inapoi. Acele poze erau imprastiate in jurul lor, unele chiar pe fata ei. Chiar in fata ochilor Dianei, era poza cu profa lor de istorie cand era fututa de acel barbat fix in fund. Ea si-a scos limba afara si a inceput sa linga poza, exact in locul unde profa era penetrata direct in fund.
“In fund” a gemut ea. “Fute-ma fix in cur, fratioare!”
“Ce?” a gemut Nicolae, futand salbatic pasarica infierbantata a surorii lui.
“Fute-ma in cur!” a scrajnit Diana. “Ohhhhh, Nicolae, baga pula aia superba a ta direct in curu meu… fute-ma in cur, asa cum si profa o ia in cur in poze!”
Nicolae si-a tras penisul lui imbibat cu sucurile ei si a presat capul acela mare si umflat la inelul fundului ei. Diana a gemut din cauza extazului si a presiunii placute care o simtea acolo, si cand penisul lui a futut incet si foarte adanc in fundul ei, ea a tipat cat a putut de tare cu lacrimi de bucurie curgand din ochii ei frumosi si albastri.
“Ohhhhhh, e asa de bine! Bag-o in cur!” a urlat ea. “Bag-o in cur meu! Fute-ma in cur, Nicolae! Oooooooo, fute-ma in cur… fute-ma bine de tot… vino in curu meu! Ohhhhhh, dragule, ce placut eeeeee! Iubesc pula ta in curu meu fierbinte! Fute-ma… fute-ma in cur!”
“Esti asa de stramta, surioara!” a gafait el, conducand penisul lui monstru cat de adanc putea. “Fundu tau e asa de fierbinte si de stramt si o sa te fut chiar acu!”
“Da, daa, daaaaaa! Fa-o… fa-o! fute-ma in fund. Fa curu meu sa sangereze, fratioare!” a tipat Diana, arcuind capul pe spate, gatul ei intinzandu-se, chipul ei frumos contorsionat in extaz.
“Ahhhhhhhhh!” a tipat Nicolae. “Curva ninfomana ce esti… iti fac fundu bucati asa de placut! O sa te fut in fund si in pizda si in gura si o sa explodez peste tot trupul tau ravasit!”
Cuvintele lui au fost inregistrate de mintea ei ravasita, creand o pofta intensa prin toata pielea ei transpirata. Ea isi agita fundul ei nud frenetic, trantindu-l puternic de baza penisului lui, simtind cum un foc de placere se imprastia prin tot trupul ei, un foc care era nu l-a simtit niciodata in pasarica ei. Senzatia de a fi fututa in fund era mult mai diferita ca aceia de a fi fututa in pasarica si cu mult mai excitanta.
“Ohhhhhhhh, iubitule, e asa de placut!” se plangea Diana, fundul ei rotindu-se lasciv. “Iubesc pula ta in curu meu! Mmmmmmmmm, fute fundu meu cat poti de tare! Oh, curvarule ce esti!”
“Curvar!” a tipat Nicolae, privind cum penisul lui intra prin inelul acela stramt si fierbinte al fundului ei. “Tu esti o curva si ninfomana, surioara! Futi cu pizda si cu gura si cu fundu si o sa te iubesc pe vesnicie!”
“Si eu o sa te fut pe vesnificie, fratioare!” a gafait Diana cand penisul lui a intrat adanc in fundul ei. “Fute-ma mereu cu pula ta superba pizda mea gustoasa si lacoma!”
Pasarica Dianei ardea de placere in timp ce bilele fratelui ei bateau ca o toba labile ei, penisul lui intrand la perfectie in fundul ei. Ea era asa de umeda, sucurile din pasarica ei prelingandu-se dealungul coapselor ei interne. Ea si-a deschis ochii si se holba la acele poze imprastiate pe pat, vazand cum profa de istorie era fututa de acel penis in fund si in pasarica de acel penis de cauciuc al tipei acelea. Pozele pareau ca ia o viata alor din cauza miscarilor brutale si salbatice pe care fratele ei le facea in fundul ei stramt. Diana putea sa o vada pe profa de istorie cum se futea cu acel penis de cauciuc in fund in timp ce degetele acelei femei necunoscute plonjau in pasarica ei. Pozele pareau sa vina la viata, ca si cum ar fi cinci dintre ei futandu-se si sugandu-se unul pe altul.
Imaginile au devenit asa de reale pentru Diana, incat pasarica ei a erupt intr-un alt orgasm incredibil de puternic. Ea a inceput sa tipe din cauza extazului nebunesc si salbatic, intinzandu-se printre coapsele ei si inclestandu-se de bilele fratelui ei, incercand sa bage bilele lui pline cu o incarcatura mare si fierbinte in timp ce era fututa frenetic in fund. Apoi dintr-o data, cand fundul ei se inclesta asa de puternic incat numai putea sa isi retraga unealta afara, el a plonjat cat a putut de adanc in fundul ei si doar a stat acolo mult timp. Ultima lui plonjare a facut-o pe Diana sa alunece in fata pe pat, zdrobind sanii ei de pat si Nicolae a cazut greoi deasupra ei. Intregul trup al Dianei se cutremura in ghiarele unui orgasm care aproape ca au lasat-o pe superba blonda lesinata.
Dupa futaia de mai devreme de pe leagan, rezistenta lui Nicolae era marita si putea sa o conduca pe frumoasa lui sora prin alte cateva orgasme. Presperma lui se prelingea adanc in fundul ei si Diana inca isi agita fundul ca o catea care inota in apa, inca tipand si gemand puternic. Climaxul ei incetul cu incetul incepea sa se domoleasca, dar penisul lui inca era tare si lung si gros adanc infipt in fundul ei.
Intr-un final, Nicolae a alunecat intr-o parte de pe frumoasa lui sora, penisul lui iesind intregime afara din ea. Statea acolo langa ea si privea trupul ei cum se cutremura dupa acel orgasm zdruncinator. Era o priveliste enorm de frumoasa si de care nu se mai satura niciodata. Cand intr-un final si-a deschis ochii, pe chipul Dianei a aparut un zambet foarte conspirational, ochii ei sclipind din cauza poftei nebune cand a vazut penisul lui stand acolo in pozitie de drepti in toata gloria lui.
“Aia e pentru mine, fratioare?” a intrebat ea intr-un murmur foarte seducator, ochii ei atintiti asupra penisului lui. S-a intors pe spate si a cupat sanii ei prin materialul mulat al maieului ei, sfarcurile ei fiind intarite intre degetele ei in timp ce si-a arcuit soldurile sugestiv. “Aia e pentru mine? Inca o mai ai?”
Nicolae si-a lins buzele, privind cum mainile ei dezmierdau sanii ei suculenti prin materialul maieului.
“Vrei sa ma futi iarasi, Nicolae?” a soptit ea. “Vrei sa futi pizda asta stramta a mea?”
Nicolae doar a dat afirmativ din cap, prea excitat sa raspunda.
Cu un murmur usor de placere, Diana si-a intins mainile inspre fratele ei, ochii ei incetosati din cauza afectiuni si poftei pentru el. Nicolae la fel si-a intins mainile si a inceput sa isi fugareasca degetele peste abdomenul ei atletic. Amandoi stateau intr-o parte, si dupa ce a ajutat-o sa isi dea jos geaca si maieul, Diana a tras capul lui inspre sanii ei majestuosi si nuzi, simtind respiratia lui pe pielea ei infierbantata. Si-a presat soldurile lui de ale ei, tarandu-se incet pe pat pana cand a simtit penisul lui cum pulsa intre coapsele ei. Si-a presat coapsele una de alta puternic, scotand un geamat de placere dintre buzele fratelui ei.
Cupand barbia fratelui ei, ea a ridicat capul lui in sus pana cand buzele ei erau pe ale lui. L-a sarutat puternic si cu multa pasiune, limba ei proband la buzele lui. Si-a inserat delicios limba printre buzele lui si apoi in gura lui, lingand acolo lacom, miscandu-si coapsele cremoase si inca stranse in jurul penisului lui.
“Tine-ma de fund!” a soptit ea. “Tine-ma de fund, fratioare!”
Diana a tors ca o pisica in calduri cand fratele ei s-a inclestat de fesele ei atletice cu amandoua maini, framantandu-le. Mainile ei au alunecat tachinator in jos pe coloana lui, pana cand au ajuns la fesele lui musculoase. A dezmierdat fundul lui, frecand abdomenul ei plat de al lui in timp ce flexa fesele fundului lui in palmele ei.
Se sarutau foarte pasional si miscarile trupurilor lor erau foarte energetice, incercand sa se lipeasca pe o suprafata cat mai mare. Amandoi gemeau in gurile celuilalt, limbile lor duelandu-se foarte pasional. Diana si-a miscat degetele in fata si au inceput sa se flexeze in jurul acelei grosimi uriase.
“Esti asa de tare, Nicolae. Oare cine e tipa care te-a facut asa de tare?” a chicotit ea.
“Tu, surioara, mereu tu!” a zis Nicolae, limba lui lingand unul dintre sanii ei.
Diana a chicotit cand fratele ei a inceput sa muste jucaus pielea catifelata a sanilor ei. Ea continua sa dezmierde sa se maseze penisul lui, strangand delicios capul intre coapsele ei fierbinti si imbibate cu ramasitele partidei lor de pe leagan. Apoi a ridicat capul lui iarasi la buzele ei si sarutul lor a inceput iarasi pentru minute bune.
“Da-mi jos chilotii, fratioare!” a zis ea intr-o voce foarte seducatoare. “Da-i jos si fute-ma iara!”
“N-ai idee cat de ...



    Login