Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 26
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3358 ori - Nota 6.67 (3 voturi)
Capitolul 36

7 iulie 2005 - joi

Dupa miezul noptii, Nicolae simte pe cineva cum se strecoara in camera lui, incet, timptil, pe varful picioarelor. Nu stia cine poate fi, dar pana la urma desluseste forma greu de confundat a surorii lui inchizand usa in urma ei. Si ea era aproape nuda. Cum era ceva lumina care venea de la luna ii vede chipul si ii face semn sa nu faca asa de mult zgomot.
“Buna surioara, nu poti dormi?” ii zice dand cearceaful la o parte, aratandu-i erectia care a inceput sa prinda muschi cam de cand a stiut cine e.
“Moama dar mare mai e…” zise Diana asezandu-se langa el pe pat.
“Inca nu, dar asteapta” a zis el atingandu-si penisul sa-l faca sa creasca la adevarata lui marime. Diana s-a uitat la penisul lui si a suspinat cand a vazut cum se ridica spre ea.
“Nu am vrut sa zic pula ta, perversule, ci luna de pe cer, dar acum ca tot zici vreau ceva care sa ma faca sa uit de tot, ceva la fel de mare” a zis razand. Vocea ei suna jucausa, dar ochii ei erau doar la penisul lui. Nicolae s-a uitat la corpul ei si si-a lins buzele.
“Woow, dar ce corp frumos ai!” a murmurat el. “Da-ti jos hainele si lasa-ma sa te admir”.
Diana s-a miscat repede si rapid a facut ce i-a zis, ochii atintiti direct pe ceea ce vroia. Avea pe ea doar un tricou lung ce acoperea pana la pasarica ei. Cu amandoua maini si-a prins tricoul de jos si l-a ridicat in sus pana cand era in jurul mijlocului ei, expunandu-si pasarica pentru ochii lui pofticiosi.
“Ar trebui sa vezi ce privire ai in ochi, fratioare” a chicotit Diana.
“Daaa, si cam cum e?” a intrebat-o curios.
“Tot iti lingi buzele si te uiti la pasarica mea. Ti-e foame cumva?” Putea sa vada zambetul pe fata ei, acela ca sora lui devenea tot mai excitata numai vorbindu-i. S-a decis sa intre si el in jocul ei.
“Fi sigur ca mie foame!…. Mi-e foame dupa pasarica ta calda, umeda si foarte deliciosa.”
“Ooooh, fratioare! Despre ce vorbesti” a zis ea razand. Devenea din ce in ce mai excitata. “Vrei sa spui ca acum ti-e foame?”
“Fi sigura ca da” a marait el, devenind din ce in ce mai excitat.
“Oooooooh, dar acela e un lucru murdar, sper ca nu acum, mai ales ca nu am mai facut baie de l-a amiaza” a zis ea tachinator.
“Sper ca nu, iubi. Pentru ca o sa te curat asa de tare incat nu o sa mai stii pe ce lume esti si cand totul o sa fie curat o sa vezi ce o sa-ti fac.”
“Ohh, fratioare! Ohhhh, da! Vreau asta! Vreau sa ma cureti pana cand o sa vad toate sucurile mele pe fata ta, iti promit.”
Lui Nicolae nu-i venea sa creada ce excitata era. Diana si-a desfacut picioarele provocator, sperand ca ii va atinge pasarica si ii va elibera o parte din excitarea ce se aduna in ea. Miscarea patului a facut ca sanii ei sa vibreze provocator sub rochia ei subtire. Prin materialul subtire putea sa vada sfarcurile ei stand erecte. Statea in fata ei cu o erectie gigant care deabia astepta ceva moale si calduros.
“Ooooh, fratioare” a rasuflat Diana, ochii ei privindu-l cu o pofticios in timp ce privea trupul lui atletic. Ochii ei parca ieseau din orbite. “Woow. Chiar ca esti mare, fratioare. Dar cum poti sa ti chestia aia in pantaloni?”
“O leg de picior cu scoci, ce crezi ca fac” a zis el glumet. Uitandu-se la chipul ei, si-a dezgolit capu penisului ranjind la ea indecent in timp ce capu iesea afara. “Deci? Ce zici?”
“Ohhh!… Cred ca ar trebui sa ma futi cu el chiar acum. Asta cred” a gafait ea frecandu-si pasarica.
“Esti o pasarica nerabdatoare?” Diana il privea fascinata in timp ce el misca mana in sus si-n jos, dezgolind si acoperind capul.
“Iti place sa te uiti la mine cand ca ma joc cu el?” a intrebat el.
“Daaa, ma infierbanta si mai tare” a raspuns ea, alunecand una din mainile ei sub elasticul chilotilor ei.
“De ce nu te dezbraci si tu. Vreau sa te vad cum te joci cu pasarica ta.” Diana s-a ridicat si rapid si-a tras tricoul peste cap. A privit-o in timp ce ii apareau sanii de dupa tricoul ei.
“Ai tate faine” a murmurat el, “al naibii de faine.”
Pe urma Diana si-a pus degetul pe bikini care-i mai avea pe ea si i-a lasat injos peste coapsele ei, ridicandu-si soldurile de pe pat ca sa ii dea jos de pe fundul ei. Nicolae si-a lins buzele cand Diana si-a dezgolit pasarica care nu avea nici un fir pe par pe ea.
“No acuma asta numesc eu o priveliste de nota zece.” Diana deabia astepta sa inceapa cand a vazut erectia lui, dar el mai vroia sa amane putin. Cred ca o innebunea.
“Fute-ma odata. Pune-l in mine si fute-ma odata. Sunt asa de fierbinte.”
Nicolae a zambit. Diana era fierbinte pe bune. Dar inca nu vroia. Vroia sa o infierbantez asa de tare incat cand isi va da drumul sa uite de lume si sa simta cea mai mare placere pe care a simtit-o vreodata.
“Hai sa o luam incet surioara. Avem destul timp pana dimineata, asa ca de ce sa nu profitam” a sugerat el. “Ce-ar fi sa incepem printr-o masturbare.”
“Nu! Vreau sa ma futi” a zis Diana ca o scolarita. Privirea de dezamagire de pe chipul ei, i-a reamintit lui Nicolae de o faza din trecut, cand erau mici si erau la mare cu parinti si el i-a furat inghetata.
“O sa-ti placa, surioara” a zis Nicolae entuziasmat. “Ne masturbam amandoi. Asa putem sa ne privim unul pe celalalt. Va fi minunat.” Asa ca a fost de acord sa intre in jocul lui si sa vada ce il ducea capsorul. Si pana la urma, trebuia sa recunoasca ca va fi ceva foarte excitant sa-l vada pe propriul ei frate cum se masturbeaza. Cu cat se gandea mai mult la asta cu atat ii placea ideea mai mult. Era prima lui sugestie si vroia sa vada unde il duce mintea si aceasta incepea sa o excite. “Hai, surioara. Va fi distractiv!”
Ea s-a uitat in ochii lui si apoi in jos la felul cum isi masa erectia lui.
“Bine” a zis ea. “Dar promiti ca ma futi in curand, bine?”
“Fi sigura” a raspuns el. “si credema, o sa facem mai mult de atat!”
“Ce vrei sa fac, fratioara?” a intrebat Diana, uitandu-se la el. Parca o energie salbatica trecea din ochii ei in penisul lui cand ea se uita in jos. ‘Woow, chiar ca e frumoasa!’ se gandea el ‘… si asa de fierbinte! Cine s-ar fi gandit? Propria lui sora, o ninfomaniaca!… la naiba! Era prea de necrezut!… asta va fi o noaptea de neuitat!”
“Desfata-ti picioarele ca sa-ti vad pasarica si apoi joacate cu sanii tai” a zis el, pompand penisul lui in sus si-n jos.
Diana si-a desfacut picioarele larg inapoi. Buzele pasaricii ei erau larg deschise in timp ce privea reactia fratelui ei excitata. Gura lui era putin deschisa si limba lui se plimba dealungul buzelor lui. Ea isi rotea sanii pe pieptul ei, frecand degetul mare dealungul sfarcurilor, tachinandu-le cu unghile ei pana cand erau tari si erecte. Fratele ei a continuat sa-si masoare lungimea penisului in sus si-n jos in timp ce ochii lui se plimbau de la sanii ei pana la pasarica ei.
“Strange-i, surioara! Strange sanii aia pentru mine” a zis Nicolae. “Oooh, deabia astept sa sug la ei!… vrei sa-ti sug sanii, surioara?”
“Daaa” a soptit ea, fascinata de felul cum el isi pompa unealta. “Da, vreau sa ii sugi… si sa ii lingi… si sa sugi la sfarcurile mele!”
“Asa voi face, surioara” a gemut Nicolae in timp ce privea cum fundul ei superb se misca pe cearceafuri. “Deschide-ti picioarele si mai tare sa vad mai mult pasarica ta!”
Diana si-a tras genunchi in sus si i-a desfacut si mai tare, pana cand movila ei neteda statea in aer ca jeleul pe platou. Nicolae a suspinat de placere cand labile ei stramte au etalat o crepatura zemoasa si frumoasa. Diana privea cu placere cum ochii lui aproape ca ieseau din orbite. Ea si-a inramat pasarica cu degetele, deschizand partial gaura ei. Ea se cutremura si gemea din cauza nevoii urgente.
“Ooooooh fratioare, nu mai pot. Atinge-ma. Simte-ma odata.”
Imediat el si-a lasat o mana la pasarica ei simtindu-i caldura ce iesea de acolo care se deschidea mai tare la actiunea degetelor lui exploratoare.
“Te rog inauntru. Puneti un deget inauntru. Simte cat de fierbinte sunt”, a gemut Diana cand a simtit atingerea degetelor lui pe buzele pasaricii ei.
Atingerea lui interzisa si intima parca a electrificat-o, si ea parca avea un efect similar asupra lui. Cutremurandu-se de excitare, Nicolae si-a inserat degetul lui mijlociu in gaura ei umeda. Era fierbinte cu siguranta… foarte fierbinte… si zemoasa. Muschii gaurii ei l-au prins ca in dupa-masa trecuta, deabia astepta sa-l prinda iarasi de madular. Parca era o inundatie acolo jos la ea, si era tot la fel stramta ca mai cu ziua.
“Chiar ca ai o pasarica stramta, surioara! Decand numai esti virgina?”
“Pai… eu… ummmmm! saispe parca!” a zis ea, impingandu-se nerabdatoare in degetul lui.
“Cu cine?… lindicul ala din Timisoara, banuiesc!”
“Ye… uhhhh! Ce bine e! umm… da, asa a fost, acuma imi pare rau” a zis ea.
“La naiba! Ar fi trebuit sa vi la mine, surioara! Daca as fi stiut cat de mult o vrei, as fi incercat sa ti-o trag demult!”
“Crede-ma, fratioare, daca stiam ce pula mare si ce bun esti la pat veneam la tine demult” a suspinat ea. “Doar gandeste-te… aveam toata pula de care aveam nevoie la o camera distanta… cand vroiam!”
“Si eu as fi avut cata pizda vroiam, fara sa trebuiasca sa astept pana terminasi a zecea.”
Diana s-a uitat in sus la fratele ei cu o privire de pofta nemaintalnita pe chipul ei. Chiar ca daca ar fi stiut de mai devreme, daca ar fi stiut cel putin de atunci cuce futalau impartea casa, de atunci ar fi facut-o cu chipesul ei frate.
“Ummmmmm! Ce ar fi sa recuperam tot acest timp pierdut?” a zambit ea. “… si fara retineri, sti ca primesc orice imi oferi, iubitule!”
“Iubit, huh?” a zis fratele ei, zambind diavoleste. “Iti dau eu iubit!”
Nicolae a despartit picioarele ei lungi si zvelte si mai tare si a inserat un al doilea deget in pasarica ei, impingand puternic.
“Ohhh, aaahhh, fratioare! Asta e, daaa! Ohhhh, daaaaaaaaaa!”
“Iti place asta, nu-i asa, curva perversa ce esti?” a sasait el. “Iti place degetele mele bagate in pizda ta, surioara?”
Diana si-a musca buza de jos si a dat afirmativ din cap, gemand usor.
“Pun pariu ca da!” a gafait Nicolae, futand gaura ei adanc. “Dar asteapta pana cand simti pula mea acolo, iubire” a zis el. “Chiar ca o sa explodezi!”
Nicolae isi misca degetele roata in gaura ei intr-o miscare rotinda, si apoi a mai introdus unul, bagand toate trei degete in gaura ei cat de adanc a putut, privind cum sora lui se agita de placere.
“Spune-mi cat de mult iti place, surioara!” a gafait el. “Vreau sa te aud cum te rogi, si daca tot esti acolo, prinde-ma de pula si tine-o tare!” Fundul ei gol se agite incontrolabil pe cearceafuri. Dianei nu-i mai pasa cine e la conducere. O interesa doar sa fie satisfacuta.
“Ooooooh! Woow! Iubesc asta, fratioare. Iubesc degetele tale in pizda mea! Oooohh! Ohh, fute-ma cu degetele tale pentru o vreme. Pregateste-ma pentru pula ta!”
Diana si-a infasurat degetele ei in jurul madularului lui si a inceput sa-si frece pumnul in sus si-n jos pe toata lungimea lui tare, in acelasi timp impingand pasarica ei in sus inspre degetele lui.
“Asta e surioara! Strange pula mea! Chiar ca esti experta la asta!” Chiar ca era, la cate labe i-a facut lui Emil, se gandea Diana.
“Ohhhh, fratioare, devine asa de mare! Deabia astept sa ma futi iara”
“Si eu, surioara… si eu!”
Degetele lui intrau de zor in pasarica ei ridicata in sus, futand pasarica ei alunecoasa. El saruta buzele ei, gatul ei si apoi sanii ei fermi, sugand tare la sfarcurile ei intarite. El se misca in jos, lingand lacom, acoperind burtica ei plata cu un rau de saliva. Diana se cutremura excitata cand simtea gura lui fierbinte cum acoperea o poteca delicioasa inspre pasarica ei. Si pana cand gura lui a ajuns deasupra despicaturi lui, ea parca innebunea!
“Ohhhh, fratioare!… iubitule! Mai jos!…. oooh, woow!… saruta-mi pasarica! Te rog?…” Tragand degetele lui din gaura ei, Nicolae i-a aruncat excitatei lui surori un zambet diavolesc.
“Bine, surioara!” a zis el, prinzandu-se de gleznele ei. “Deschide-ti picioarele foarte tare si lasa-l pe fratele tau sa-ti manance pasarica!”
Fara sa mai astepte un raspuns, Nicolae si-a aplecat capul la movila ei neteda si a bagat limba lui intre labile intredeschise, lingand nerabdator in sus si in jos pe despicatura ei.
“Ohhhh, da, oh, da, fratioare! Iubesc asta!” plangea Diana, aruncand capul ei dintr-o parte in alta. Ei nu ii venea sa creada! Era asa de excitant! Propriul ei frate ii lingea pasarica… si o facea asa de bine! Mult mai bine ca Emil, cu mult mai bine! ‘Ohhh, ce limba are… daca as fi stiuttttt’ se gandea ea.
Diana se simtea asa de bine, excitata peste masura, depravata la maxim! Vroia ca chipesul ei frate sa faca cu ea cele mai perverse lucruri. ‘Ai avut o invatatoare buna, fratioare’ se gandea ea. Ea privea limba lui alunecand in si-n afara gaurii ei cu ochii larg deschisi.
“Ooooooh, ce pervers esti!” se schelaia ea, miscand degetele ei prin parul lui blond. “Ce gust are, fratioare?… Are gust bun?”
Nicolae si-a ridicat capul pentru o clipa si i-a zambit indecent.
“Are gust de pizda, surioara!” a ras el. “Pizda fierbinte si cremoasa!”
“Oooooh, fratioare! Gura ta e perfecta acolo jos!” gemea Diana.
“Oh, da! Iubesc sa sug pizde, surioara!” a admis Nicolae, facand show prin faptul ca a lins umezeala ei de pe buzele lui. “Mmmmmmmmmm!… si a ta e dulce, asa de dulce… si zemoasa! As putea sa-ti ling pizda toata noaptea surioara!”
“Mmmmmmmm! Ohhh, sper!” gemea ea. Diana a privit la chipul lui, inramat de coapsele ei si pasarica ei se cutremura de anticipare. “Fratioare… tipele cu care umbli… le lingi?”
“Binenteles… dar cu tine, wooow, ai un gust super!”
In timp ce asculta confesiunea fratelui ei, Diana se cutremura cu o pofta incestuoasa nemaitalnita, pasarica ei excitata lasand sa ii curga si mai multe sucuri pentru el. Ea inca tinea madularul lui tare ferm in mana ei, si dupa putin timp, doar faptul ca il tinea in mana era indeajuns sa saliveze. Printr-un impuls subit, Diana l-a tras pe fratele lui in sus langa ea si si-a infasurat degetele de tot in jurul uneltei lui.
“Sunt fierbinte pentru tine, fratioare” a gafait ea, tragandu-l pe pat mai aproape de ea. Nicolae era foarte excitat de ce vroia ea sa faca.
“Hey, ce se intampla? Credeam ca vrei sa te ling, surioara?”
“Vreau, fratioare” a raspuns ea cu privirea ei angelica. “Dar vreau sa-ti sug pula in timp ce tu imi lingi pula, bine?”
“Mmmmmm, fi sigura” a ranjit Nicolae. “Oooooh, cine ar fi crezut in urma cu cativa ani ca esti asa o curvurstina, surioara!”
Nerabdator sa mai primeasca mai mult actiune de la sora lui, Nicolae repede s-a asezat pe spate pe pat. Penisul lui viril statea drept in sus, gros si traversat de vene groase. Cand Diana l-a vazut asa, ea a trebuit sa se lupte cu o pofta puternica sa sara dintr-o data pe el si sa infunde bucata aia carnoasa si groasa adanc in gaura ei. Dar a rezistat temtatiei. Chiar acum, mai mult ca orice ea vroia sa ii suga monstrul si el sa ii linga gaura… si chiar ca va primi o gura plina! Despicatura ei fierbinte crema fara oprire doar gandindu-se la asta.
Diana s-a intors roata si s-a catarat peste fratele ei in maini si genunchi, incalecand capul lui cu picioarele ei. Apoi, despartind genunchii ei larg inapoi, frumoasa blonda si-a lasat pasarica in jos, inspre capul lui ridicat, lasand fundul ei rotund si ferm din ce in ce mai jos pana cand gaura ei inundata s-a lipit de gura lui. Nicolae a gemut, alunecand bratele lui in jurul soldurilor ei si a cupat fundul ei, tragand labile ei larg inapoi in timp ce gura lui se presa in despicatura ei. Capul Dianei s-a arcuit pe spate si un planset de nevoie a scapt buzelor ei pline si rosii cand a simtit limba lui ascutita taind peste gaura ei superexcitata. Gura lui ca un aspirator facea niste sunete zemoase in timp ce sugea sucurile din gaura ei fierbinte. Diana s-a intins si a tras monstrul lui erect inspre buzele ei. Era foarte aproape de buzele ei si si-a dat seama ca nu e chiar asa de usor sa-l bage de tot in gura, dar in cele din urma a reusit, si soldurile lui au tresarit automat in sus cand a simtit caldura gurii ei inconjund capul penisului.
In acelasi timp, Nicolae si-a bagat intreaga lui fata intre coapsele ei, innotand intre labile ei inundate. Cand a inceput sa suga clitorisul ei, Diana si-a luat gura de pe capul penisului lui si a lasat sa ii scape un tipat de excitare.
“Oooooooooh! Asta e superrrrr, fratioare! suge mai tare!oooooo, suge clitorisu meu!” Nicolae a mai dat cateva suctiuni clitorisului si apoi si-a luat gura de la pasarica ei zemoasa indeajuns sa ii zica surorii lui.
“La naiba, surioara! Pune-ti gura inapoi pe pula mea sau nu te mai ling deloc!” Diana a raspuns prin faptul ca a inghitit unealta fratelui ei aproape douazeci de cm, ea vroia sa ii faca pe plac, si ultimul lucru care vroia in acest moment e ca el sa se opreasca… totul era asa de superb!
Ea nu trebuia sa-si faca griji, din moment ce Nicolae nu avea nici o intentie sa se opreasca. Pasarica ei era cea mai gustoasa care a gustat-o vreodata. Diana gemea incontinuu in timp ce simtea cum limba lui expert lingea pielea ei umeda. Parea ca parca are o mintea a ei cand taia la infinit inainte si inapoi intre labile ei, varful acela facand parca un contact electric cu clitorisul ei supersenzitiv.
Nicolae a despartit labile ei elastice cu varfurile degetelor si a probat mai adanc, lingand interiorul pasaricii. El ezita sa-si trimita limba direct in gaura pasaricii ei, si lingea frustrant de jur imprejurul ei, tinand-o aproape de limita anticiparii. Cand intr-un sfarsit si-a futut limba in gaura ei fierbinte, Diana a gemut tare si si-a trantit pasarica pe fata lui, inclestand capul fratelui ei intre coapsele ei cremoase si moi. Nicolae si-a tinut respiratia si isi futea limba in si-n gaura ei deschisa, bagand-o din ce in ce mai adanc in gaura ei zemoasa cu fiecare pompare. Diana a reactionat printr-o trantire si plesnire a pasaricii ei pe gura lui si continuand sasuga penisul lui ca o nebuna.
Tinandu-se de fundul ei agitat, degetele lui strangeau fesele ei, Nicolae sugea si lingea lacom. Sucurile din pasarica ei picurau direct in gura lui si el inghitea nectarul cald cu placere, savurand gustul proaspat al pasaricii ei excitate. Pasarica ei avea un gust dulceag si pur si curat. El isi insuruba limba in gaura ei, sugand la rigidul ei clitoris.
Diana isi agita pubisul in sus si-n jos pe fata lui, rotind pelvisul ei in asa fel incat buzele si limba lui rapide veneau in contact cu fiecare milimetru din pasarica ei, in special cu clitorisul ei. Ea era foarte aproape de orgasm si simtea ca va fi unul foarte mare. Dintr-o data, Diana s-a intepenit si si-a tras gura de pe penisul fratelui ei.
“Oooooh, oooooh, fratioare! o sa viiiinnnn!” se vaita ea, stand puternic pe fata lui.
Si-a arcuit spatele si si-a aruncat capul pe spate. Prinzandu-se cu amandoua maini de unealta lui gigant acoperita de saliba ei, superba blonda a inceput sa il pompeze de zor in timp ce un climax puternic a trecut prin tot trupul ei.
“ARRRGGHHHHHHHH! FA-MA SA EXPLODEZ, FRATIOARE!… OOOOOHHH, CURVAR CE ESTI!…. FA-MA SA EXPLODEZ!…” scrasnea Diana, pe bune, stand pe fata lui. “OHHHH, VREAU SA VIN… IN GURA TA… LINGE-MA… FRATIOAREEEEE!… UHHHHHHHH! UHHHH! UHHH! WOOOOW! DAAAAAAAA! MANCA-MAAAAAAAAAAAAA!!”
Ea isi agita fundul peste toata fata lui, sanii ei agitandu-se. Buzele lui Nicolae erau infasurate in jurul clitorisului ei pulsand, si limba lui se sfichiuia peste tot pana cand Diana a crezut ca lesina din cauza placerii.
Cu un tipat de extaz, Diana a avut un orgasm, pasarica ei contractandu-se salbatic in jurul limbii lui puternice, aproape ca sugand-o in ea. Nicolae s-a prins de fundul ei agitat, ingropand gata lui cat de adanc a putut. Intregul ei trup se cutremura violent in timp ce exploda, doar stiind ca era gura propriului ei frate cea care facea ca pasarica ei sa aiba un orgasm asa de puternic. Ea se schelaia de placere, zdrobind pasarica ei aproape brutal de fata lui Nicolae in timp ce obscenitati nemaiauzite ieseau dintre buzele ei.
“WOOOWW, SUGE-MA, FRATIOARE SUGE PIZDA MEA, IUBIRE!OOOOHHHH, VIIIIIIIIN, FUTE-MA DA CE VIUUUUUUUUU… AHHHHHHHHHHH, SUGE-L FRATIOARE, TE IUBESC ASA DE MULT! DAAAAA, OHHHHHH, DAAAAAAA, AHHHHHHHHHHGGGGHHHH!”
Nicolae a prins fesele ei agitate la maxim, tinand pasarica ei aproape de gura lui deschisa in timp ce ea ii umplea gura cu sucurile ei. Nicolae a lins totul, gemea si bea lacom pana cand Diana a incetat agitatia pelvisului ei, si ultimele ei picaturi s-au prelins in gura lui lacoma. Ea a gemut intr-un after superb cand Nicolae gentil lingea si sugea pielea ei umeda pana cand clitorisul ei era curat ca lacrima.
“Ooooooh, fratioare, esti minunat!” a suspinat ea incercand sa-si recapete respiratia. “Niciodata nimeni nu m-a lins asa!”
“Asa de bine, huh?” gafaia fratele ei, lingandu-si buzele.
“Ooooh, da! Am crezut ca imi sugi capul prin pizda!”
“Mmmmmmm. Poata data ce vine, surioara! Acuma am si eu nevoie de ceva!”
“Ohhh, daaa!” a chicotit Diana, uitandu-se in jos la erectia lui puternica, cum se agita intre degetele ei.
In tot timpul orgasmului ei, Diana pompa puternic monstrul lui. Acum si-a reintors gura pe capul purpuriu si sugea lacom. Foarte repede Nicolae a simtit cum samanta incepe sa se ridice in bilele lui umflate. El si-a intins o mana in sus in pasarica ei larg deschisa si a inserat doua degete inauntru.
“Asta e iubire! Woow, ce gura buna ai! Parca e o pizda stramta si umeda! Suge-l surioara! Suge pula aia, curva frumoasa ce esti!” gafaia Nicolae, excitat ca ii vorbea surorii lui ca unei curvustine ce era. Si dupa felul cum gemea si isi agita pasarica pe degetele lui, Nicolae stia ca iubea cand cineva ii vorbea urat in astfel de momente. Ii excita pe amandoi! “Vrei sa auzi ce o sa-ti fac, surioara?… huh?” Diana nu a indraznit sa-si miste gura de pe monstrul lui, asa ca ea simplu doar a gemut si a dat din cap.
“Pai, surioara, dupa ce ma sugi, o sa te fut de nu te mai vezi, pana cand o sa tipi pentru mai mult…si poate atunci, daca chiar esti norocoasa, surioara, o sa te fut pe unde te caci!”
Diana sugea tare pe unealta lui groasa si a inceput sa geama, agitandu-se incontrolabil in timp ce asculta cum el descria fantezile. Ea deabia astepta sa faca toate acele lucruri cu el… si mai mult! Penisul lui lung si tare aluneca in gura ei, si combinat cu actiunea degetelor lui, nevoia ei iarasi a inceput sa apara adanc in pasarica ei.
“Ti-ar place asta, nu-i asa surioara?” a continuat Nicolae. “Ti-ar placea ca fratele tau sa futa curul asta al tau?” Diana putea doar sa dea aprobator din cap.
“Pun pariu ca e al naibii de stramt” zicea el, alunecand un deget umed in fundul ei. A disparut pana la a doua incheietura in gaura fundului ei. “Mmmmmm, stramt cu siguranta… si fierbinte!”
Sora lui gemea tare in jurul penisului lui in timp ce degetul lui a inceput sa se roteasca in fundul ei. “Mmmmmmmmffff ummmmmmmmmm!”
“Iti place asta, surioara?” a intrebat Nicolae cu un ranjet diavolesc. “Cum ti-ar placea sa fi fututu in amandoua gauri in acelasi timp?”
Diana a simtit cum degetul mare a intrat in pasarica ei in timp ce un altul a intrat dincolo de rozeta fundului. Ea vroia sa strige de placere. Dar nu de durere… de placere… astfel descoperind placerea superba a penetrarii anale.
“Imi dau seama ca iti place, surioara, dupa felul cum iti misti fundul pe mana mea. Wooow, chiar ca esti o bunaciune!”
Diana chiar ca era fierbinte! Pasarica si fundul ei parca erau pe foc! Si totul era evident lui Nicolae ca sora lui vroia ca degetele lui sa intre si mai adanc in cele doua gauri ale ei.
“Ti-ar placea sa simti doua pule acolo, surioara?” a intrebat Nicolae, nemasteptand un raspuns inainte sa continue. “Unul in pizda ta fierbinte si celalalt bagat in fundul tau.”
Diana aproape ca a muscat de monstruozitatea lui de excitare cand asculta cum el descria perversele partide in detalii grafice. Lui Nicolae i-a scapat un geamat de placere si durere cand a simtit dintii ei razuindu-se serios dealungul uneltei lui.
Buzele ei umede dealungul penisului lui isi aveau in curand efectul dorit, si in curand Nicolae isi salta soldurile in sus inspre gura ei fierbinte ca un nebun, futand capul ei cat de repede indrazea. Era asa de frumoasa si de bine proportionata si nu vroia sa ii faca nici un rau. Dar Nicolae stia de la prima lor partida ca ea rezista la mai mult decat arata, si inca ii si placea asta. Nicolae impingea din ce in ce mai mult din lungimea lui in gura ei, si apoi in gatul ei, Diana parea sa ia aproape fiecare cm din dotarea lui. In curand spre surpriza si placerea lui, buzele ei larg deschise erau presate aproape de pubisul lui si asta se intampla cu fiecare pompare, gura ei era plina de pula si sugea nebuneste.
“Oooooh, surioara! Ce gura! Wooow, chiar ca esti experta! S-a terminat cu masturbarea pentru mine in baie, iubire! Cand am chef stiu unde sa vin!”
Diana isi redubla eforturile, incercand sa-l faca pe fratele ei sa explodeze de data aceasta inainte ei, pentru ca degetele lui trimiteau scantei prin toata zona ei mediana. Scene salbatice treceau prin creierul ei in timp ce isi imagina cum il sugea sau il futea pe fratele ei in timp ce sotul ei inca mai era acasa. Primejdia de a fi prinsi facea toate aceste experiente mult mai excitante. Si cu cat se gandea mai mult la faptul ca ar putea fi descoperita in orice moment de sotul ei aici cu gura sau cu pasarica in jurul penisului lui superb, cu atata toate astea o excitau mai tare.
“Ohh, woow, e prea mult, o sa vin, surioara!” a strigat Nicolae, cand a simtit cum orgasmul lui se apropie. “Suge-ma surioara!… suge samanta din pula mea cu gura ta, curva ce esti!… oh, wooow, chiar ca iti umplu gura! ARGHHHHHHHHHHH! ACUMA VINEEEE! IA-O CURVA CE ESTIIIIIIIIIIIIIIIIIII!”
Diana s-a prins de bilele lui mari si a strans tare cand a simtit primul jet de samanta atingand amigdalele ei. Ea a galgait si a gemut in jurul uneltei lui in timp ce ejacula puternic in gura ei, inghitand crema lui groasa si cremoasa cat de repede gura ei putea sa inghita. Ea era ca un animal salbatic, capul ei miscandu-se in sus si-n jos in timp ce asculta getele de eliberare care veneau de la fratele ei.
“OOOOOOHHHH! WOOOW, NU TE OPRIII, SUGE SURIOARAAA!” striga el. “AHRRRRRRRHHGGGHHHH! DAAAAAA, SUGE TARE, IUBIRE!”
“Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!” torcea Diana in jurul penisului lui, delicios excitata de la faptul ca fratele ei iarasi isi lasa incarcatura in gura.
Sanii ei fermi se zgaltaiau salbatic, sfarcurile erecte zgaraind poteci de foc pestea pielea fierbinte de pe abdomenul lui plat in timp ce ea sa agita din ce in ce mai tare, mana lui lucrand de zor in gaurile ei. Diana a explodat iarasi aproape cand ultima picatura de samanta iesea din unealta lui. Intregul lui trup s-a cutremurat din cauza extazului in timp ce se futea inapoi in mana lui, zdrobindu-se puternic de degetele lui. Acum era randul Dianei sa isi strige orgasmul adus de mana lui experta, degetele lui miscandu-se delicios dealungul clitorisului ei atunci cand intrau in ea.
Nicolae a simtit cum pasarica ei incepe sa se stranga si sa contracte in jurul degetelor lui adanc inserate. Anusul ei se prindea de degetul lui intr-o prinsoare puternica in timp ce ea isi ridica si lasa pasarica ei neteda pe degetele lui.
“OOOOOOOOOOH, WOOOOOOOOW, FRATIOOOOAREEEE!” striga ea, luand gura ei de la penisul lui. “VIIIIIIIIN OHHHHH, YEAHHH, BAGA-TI DEGETELE ACOLO! FA-MA SA EXPLODEZ BINEEEE! OHHH CURVAR BUN LA PAT CE ESTI! UNNNNGGGHHHHH!”
Degetele lui lungi intrau in aceasta frumusete, si in curand a simtit cum parca intreaga ei umezeala acopereau mana lui cand sora lui venea, pasarica ei parca secretand un torent in palma lui.
Si-a scos mana de la labile ei si a tras pasarica ei cutremuranda la buzele lui, sugand si lingand si dand cu limba peste gaura ei pana cand Diana aproape ca a lesinat din cauza placerii. In cateva secunde, cei doi statea intr-o gramada dezordonata de maini, picioare si trupuri transpirat. Diana era imprastiata gafaind deasupra fratelui ei cu gura ei imbibata cu sperma aproape de tubul lui moale si incercand lenesa parca sa-l intareasca. Nicolae statea gafaind sub ea, ocazional scotand limba sa linga lenes picaturile care curgeau obscen din gaura ei.
Cei doi extenuati tineri au stat asa pentru minute bune pana cand intr-un final si-au recapatat puterile cat de cat. Diana a fost prima care s-a miscat. Ea s-a ridicat de pe fratele ei si s-a intors roata, inghemuindu-se langa el.
“Wooow, fratioare! te iubesc!” a soptit ea.
“Si eu te iubesc, surioara!” a zambit Nicolae, strangand-o langa el.
Diana isi fugarea degetele peste pectoralii si abdomenul lui bine conturat cu multa tandrete. Nu a trecut mult timp pana cand degetele ei s-au infasurat in jurul penisului lui moale.
“Awwww, fratioare! deja a devenit moale” a tachinat ea. “Credeam ca vrei sa ma futi… cum poti sa ma futi cu un carnat ca asta?”
Nicolae isi misca degetele printre labile ei alunecoase si a zambit.
“Doar continua sa vorbesti asa si sa il strangi, iubire… si cand nici nu te astepti carnatu ala se face salam de sibiu si o sa te lipeasca de pat.”
“Oooooh, promisiuni… promisiuni, fratioare!” a chicotit Diana, senzual frecand trupul ei fierbinte si zvelt de cel puternic al lui. Nicolae a vazut prinvirea pofticioasa de pe chipul ei in timp ce ii masa unealta cu degetele ei.
Penisul lui repede a inceput sa creasca sub degetele ei experte, gandindu-se la toate lucrurile minunate pe care o sa le faca surorii lui. Nicolae deabia astepta ca sa-si bage penisul in gaura ei fierbinte, si poate si in fundul ei superb. In curand, penisul lui statea mandru in sus de pe burta lui, la fel de tare ca o teava de otel… pulsand repede.
“Gata. Numai e mic, surioara” a zis Nicolae, impingand-o pe spate. “E timpul sa te fut!”
Picioarele ei repede s-au deschis larg in timp ce fratele ei ingenunchea intre ele, monstrul lui lung si tare in mana. El s-a uitat in jos la despicatura ei. Parea asa de mica in comparatie cu grosimea lui.
Ochii ei sclipitori erau fixati pe formidabila lui erectie, capul era indreptat direct la gaura. Ea o vroia ca alcumva ar fi explodat. Tot ce vroia in aceste momente era ca el sa isi ingroape toata acea frumusete cat de adanc putea in gaura ei fierbinte, si sa o futa pana in zori.
“Ooooohhh, ddaaa!” a plans ea. “Vreau pula ta in pasarica mea, fratioare! o vreau asa de mult! Da-mi fiecare cm! Wooow, deabia astept! Haide, bag-o in pasarica mea si lipeste-ma de saltea. Umple-ma cu pula ta!”
“Bine, dragoste” a gafait Nicolae, prinzand-o de coapse. “Fratele tau o sa te fute cum nu ai mai fost fututa niciodata, da… o sa simti pula asta de tot in pizda ta, dragoste!”
Nicolae a ridicat soldurile ei de pe pat si a bagat o perina sub fundul ei. Diana statea pe spate si si-a deschis coapsele larg. Folosind degetele de la amandoua maini, si-a deschis labile si a oferit deschizatura fratelui ei. Nicolae a gafait de placere la invitatia primita si a plonjat in fata. El a cazut peste ea, si se tinea deasupra trupului ei cu o mana, cealalta prinzand monstrul lui, ghidand taria in locul care trebuie din gaura ei fierbinte.
Diana s-a mieunat usor cand a simtit capul lui mare presandu-se in caldura fierbinte dintre labile ei. Tot ceea ce putea sa gandeasca era anticiparea penisului lui. Dorea foarte mult sa aiba pula lui bagata in ea. Mainile ei s-au intins pana la fundul lui transpirat, prinzandu-se tare de fesele lui flexate.
“Oh, wooow! Pune-o in mine, fratioare!… bag-o in pizda mea si fute-ma!… ohhh, te rog fute-ma! Ooooh, sunt asa de fierbinte. Nu mai rezist!… fa-oooooooooooooooooooooooooo!”
Si Nicolae asta a facut! Stimulat de gemetele si plansetele ei de nevoie, el a plonjat inainte si dintr-o miscare neteda si puternica a trantit intreaga lui lungime intre labile ei deschise.
“O sa-ti placa asta, surioara!” s-a laudat Nicolae. “O sa ti-o dau dintr-una, o sa iubesti la nebunie sa te fut in fiecare noapte si zi asa de mult, ca nu o sa mai vrei o alta pula in viata ta!”
“Wooow, fratioare! e asa de mare” a scancit Diana, zdrobind movila ei de baza penisului lui. “Mmmmmm! Pot sa-ti simt bilele pe fundul meu. Wooow, imi fut iara fratele!… grozav!… oooooh, pula ta e asa de mare si de adanc in mine!…. ouuuh, miscate in mine, fratioare, fute-ma si vin-o in mine! Vreau sa-ti simt samanta in mine!”
Diana a gemut puternic in timp ce fratele ei isi misca unealta incet in si-n afara pasaricii ei, grosimea lui uriasa largind si umpland gaura ei la limite. Lui Nicolae nu-i venea sa creada cat de stramta era sora lui doar la cateva ore dupa ce a fost ravasita de grosimea lui. Nici o femeie nu a mai fost asa.
Nicolae se tinea bine de ea si a inceput sa o futa de zor, aproape lipind-o in saltea in timp ce plonja membrul lui in ea. Diana gafaia si suspina sub el in timp ce ea isi arunca pasarica in sus sa intalneasca pomparile lui in jos, futandu-l cu tot ceea ce avea. Prinsoarea lui de ea era asa de puternica si excitatia asa de intensa incat Diana deabia mai putea respira, dar pasarica ei era plina cu penisul lui si asta era tot ceea ce conta in creierul ei plin de placeri in aceste momente.
Nicolae si-a plonjat unealta cu sarguinta in tunelul ei stramta, gemetele ei innebunindu-l. Mainile ei s-au prins de fesele lui incordate, incercand sa bage pula lui si mai adanc in gaura ei. Diana nu-si dadea seama pe moment, dar daca Nicolae va continua sa o futa asa de bine de fiecare data, ea va deveni dependenta de sex el. Si nu asa cum a fost de Emil in primi ani de casnice, ci ceva mult mai puternic, mult mai dus la extrem. O adevarata masina de sex. Wooow. Pe Diana deja o treceau toate apele doar gandindu-se. Si era deja dependenta de pula lui mare si solida, de fiecare cm lung si gros si de acel trup superb.
“Fute-ma, curvarule ce esti!ohhhhhh, fute-ma tare!… wooow, nu ma satur!!! Ohhhhh, ahhhhhh, wooow, iubesc sa ma fut, tu nu fratioare?”
“Inca mai intrebi, iubire… uhhhh, uhhhhh!” gafaia Nicolae. “… sa te fut pe tine a devenit distractia mea favorita… uhhhhh. Wooow, iubesc pizda ta?”
“Mmmmmmmm, si eu iubesc pula ta lunga si se pare ca suntem facuti unul pentru celalalt, fratioare!”
“Yeah, doar daca as fi stiut mai devreme. Doar gandeste-te la toata aceasta bucata de calitate care ai ratat-o surioara!” Diana si-a aruncat pelvisul in sus in unealta lui.
“Pai, si tu ai ratat o gaura perfecta pt tine, fratioare!” a zambit ea. “Asa ca hai sa recuperam timpul pierdut… timpul pierdut cand nu ai fost in pizda mea!”
Ranjind pervers, Nicolae i-a dat Dianei cateva pompari rapide inainte sa se aseze jos pe ea intr-un ritm incet si satisfacator… futand-o pe sora lui sexy cu penetrari lungi si adanci. ‘Wow, n-am crezut ca e asa de buna’ s-a gandit Diana. Ce un futacios perfect era! Si ce fata norocoasa era ea sa aiba un armasar asa de viril ca Nicolae. Futea ca o masina de facut sex! Exact ce a recomandat domnul doctor. Se intreba oare cati altii din familie sau in cate alte familii exista relatii ca aceasta! Woow, daca ar sti macar ce excitant este totul, si-a fi dat pantalonii jos la prima ocazie. La naiba cu Emil si cu pula lui de doi bani. Asta e o pula pentru mine. De acum acum inainte o sa trec in fiecare zi pe la Nicolae sa ma futa pana lesin, se gandea ea zambind.
Cu o dorinta arzatoare, Nicolae o lipea de saltea cu pomparile lui, gemand de placere cand gaura ei fierbinte se masa pe erectia lui, tinandu-l adanc in ea o prinsoare ca in cleste. Si-a pus mainile sub fesele ei, deschizandu-le, facand fesele ei sa fie cu mult mai desfacute decat credea ea ca este posibil. Apoi, in timp ce fundul ei se agita salbatic, Nicolae a inceput sa o futa pe sora lui si mai tare… in si-n afara, in si-n afara, inainte si inapoi, din ce in ce mai repede, in si-n afara, bagand unealta lui adanc in pasarica ei. Gaura ei sugea la el, tragand adanc… si mai adanc… si cand se plesnea in cele mai adanc locuri, ea inca il mai ruga pentru mai mult, rugandu-se de el sa ii dea mai mult.
S-au miscat si agitat, inchisi impreuna ca doua animale in calduri, futandu-se asa cum doar cineva care are o atractie extrema ar putea, odata ce taboo-ul incestului a fost indepartat a ramas doar iubirea si nevoia de satisfactie. Diana simtea un orgasm apropindu-se rapid in timp ce Nicolae continua sa o pompeze cu miscari puternice. Totul era de o mie de ori mai bine ca atunci cand el i-a lins clitorisul mai devreme. De data asta, gaura ei era plina la refuz cu monstrul tare si gros al fratelui ei si bilele lui se plesneau puternic de fesele ei ferme.
Fantasticele senzatii care au pus stap...



    Login