Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 25
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3205 ori - Nota 3.33 (3 voturi)
Capitolul 35

7 iulie 2005 - joi

Era undeva in jur de cinci seara si superba blonda era singura acasa. Nu de mult a ajuns de la servici si, dupa ce a mancat ceva, s-a decis sa faca cateva ture prin piscina. Apoi si-a intins trupul nud exact pe sezlongul unde a inceput toata aceasta aventura cu fratele ei, suspinand de placere in timp ce soarele stralucitor al acestei dupa mese se juca cu trupul ei atletic si tonifiat.
A alunecat o mana in jos la pubisul ei si a inceput sa isi dezmierde pasarica ei excitata. Nu a trecut nici o zi de la ultima intalnire foarte fierbinte cu fratele ei si deja se simtea iarasi excitata. Si apoi faptul ca stie ca este singura acasa i-au dat curaj mai mult sa aiba grija de nevoia urgenta care crestea in ea, chiar aici, unde a inceput totul. Simtea o senzatie fierbinte si furnicanda adanc in pasarica ei care radia prin tot trupul ei, umpland-o pe tanara cu o pofta nebuneasca care stia ca doar penisul monstru al fratelui ei putea sa o astampere.
“Oh, woooow, sunt asa de excitata!” a plans Diana, intorcandu-se pe burta ca sa poata sa isi masturbeze movila pasaricii de lemnul sezlongului acoperit cu un prosop pufos in timp ce continua sa se futa delicios cu degetele ei.
Si fara sa stie, Nicolae o privea din coltul vilei. Mai devreme a ajuns acasa de la servici, si dupa ce s-a dezbracat, s-a decis ca nu i-ar strica cateva ture prin piscina dupa ziua torida de azi. Problema a aparut atunci cand iesea prin usa plianta care dadea in curtea din spate unde era si piscina. A auzit o voce care venea de la coltul vilei, exact de unde erau sezlongurile. Si s-a decis sa investigheze.
Cand a ajuns la coltul vilei, automat a inceput sa se excite. A vazut-o pe focoasa lui sora ca se intoarce pe burta pe un sezlong si a observat mana ei cum era ocupata cu dezmierdatul pasaricii ei. Aceasta priveliste a surorii lui complet nuda si masturbandu-se a facut sangele sa pompeze rapid in penisul lui. A inceput sa isi maseze penisul prin pantalonii scurti cu care obisnuia sa inoate, lingandu-si buzele cu anticipare in timp ce continua sa o spioneze pe superba blonda cu ochi albastri care se masturba pe sezlong.
“Ohm, fratioare, am nevoie de pula ta! Am nevoie de pula ta mare in pizda mea!” plangea Diana, nestiind ca fratele ei era chiar acolo si auzea plansetele ei lascive si excitante. “Ohhhhhhhhh, e asa placut! Fute-ma, fratioare, fute-ma!” superba blonda plangea de pe selong, scancetele ei obscene facand ca atentia lui sa fie suta la suta atintita asupra spectacolului excitant pe care tanara de pe sezlong il dadea in aceste momente cand se agita intr-un orgasm, degetele ei intrand si iesind din gaura pasaricii ei.
Nicolae a inceput sa isi frece penisul mai urgent prin pantalonii lui scurti, in tot acest timp privind hipnotizat si lacom spectacolul. Diana statea pe burta in asa fel incat fundul ei rotund si ferm si picioarele ei lungi si tonifiate erau afisate senzational pentru privirea fratelui ei, facand penisul lui sa creasca din ce in ce mai tare.
Dintr-o data, in timp ce ultimele spasmuri ale orgasmului ei treceau prin ea, Diana a suspinat bucuroasa si s-a intors roata pe spate, suspinand surprinsa si excitata cand l-a vazut pe fratele ei cum o privea aproape hipnotizat, mana lui masand penisul lui monstru direct prin pantaloni.
“Fratioare!” a murmurat ea, respirand greoi dupa orgasmul ei. “Decand stai acolo?”
“Doar de cateva minute, surioara! Dar indeajuns sa te priveasc cum ai un orgasm superb. Si ce mai spectacol!” a zis el, ranjind.
“Si de ce nu te dai si tu in spectacol, fratioare!” a intrebat tanara, aruncandu-i fratelui ei un suras dinacela care topea gheata in orice situatie. “Soarele asta e asa de placut pe pielea mea!”
“Dar nu doar soarele poate fi placut, surioara!” a murmurat Nicolae in timp ce facea cativa pasi mai aproape de ea si s-a asezat jos in sezlongul de langa ea.
“Vrei sa imi torni un pahar din sticla aia, fratioare? Chiar ca sunt insetata…” a zis Diana, aratand inspre o sticla de pe masuta de langa sezlonguri, care a adus-o cand a venit aici.
Nicolae a dat din cap afirmativ si a inceput sa toarne din sticla de vin, dar ochii lui nu au pierdut deloc felul cum era intinsa asa de lasciv Diana acolo pe sezlong, asa de sexy, asa de excitant, cel mai placut spectacol care l-a vazut vreodata. Si apoi privelistea oferita de sora lui a devenit si mai fantastica cand Diana s-a ridicat de pe sezlong si Nicolae a observat cum sanii ei dansau gentil pe pieptul ei. Erau foarte fermi si rotunzi si perfecti ca marime, un bronz auriu acoperindu-i cu aceasi culoare ca restul trupului ei superb, fara nici o urma mai albuie care ramanea in urma costului de baie.
Apoi, Diana a inceput sa stearga tot trupul ei de stropii de transpiratie si de apa din piscina care au mai ramas pe trupul ei cu prosopul care era intins pe sezlong, extinzand cate un picior pe rand in fata ei si fugarind mainile ei incet peste toata pielea ei catifelata. Chiar la sfarsit, cu o miscare circulara sugestiva din fund, ea a sters peste abdomenul ei plat pe care se vedeau asa de placut muschii ei abdominali.
Totul era la fel de excitant ca un striptease pentru fratele ei si penisul lui acu se lupta sa iasa din pantaloni. Cand superba blonda s-a intors roata si a inceput sa se miste suav inspre el, Nicolae si-a plesnit mana pe cortul din pantaloni si a inceput sa isi frece penisul iarasi incet, sticla si paharul puse de mult inapoi pe masuta.
Vazand ca fratele ei a uitat sticla acolo pe masuta, Diana a inceput sa toarne intr-un pahar si il privea pe fratele ei, zambind excitata. Era indeajuns doar sa ii vada erectia prin pantaloni ca deja se excita cu o forta care parca ii lua respiratia. Ea stia exact ceea ce se va intampla in curand. Ea stia ca ea si fratele ei se vor fute pana cand Emil ajunge acasa, exact ceea ce avea nevoie acuma.
Diana a impins paharul cu vin inspre fratele ei si, in timp ce era aplecata inspre el, tanarul a inceput sa isi fugareasca un deget dealungul coapselor ei nude. Ea s-a miscat, miscandu-se mai aproape de el, si mana lui dezmierda pubisul neted al pasaricii ei in aceste clipe.
“Esti o curvustina asa de frumoasa, iubire” a murmurat el.
“Chiar asa crezi, fratioare?” a intrebat Diana, miscandu-si trupul ei seducator langa el.
“Sti asta, surioara!” a zis Nicolae, golind jumate din paharul lui in timp ce Diana a facut acelasi lucru cu paharul ei. “Vrei sa te asezi in poala mea?”
“Ohhhhhh, fratioare, inca am toate sucurile astea pe mine!” a chicotit Diana in timp ce fratele ei s-a intins inspre ea.
“As vrea ca si sucurile mele sa fie peste tine, pizda sexoasa ce esti!” a murmurat Nicolae, intinzandu-se iarasi inspre sora lui dupa ce ea a reusit sa se strecoare din prinsoarea lui.
“Oooooooh, fratioare, ai o pula asa de mare!” a suspinat Diana excitata.
“Yeah, si e trupul tau sexy care mi-a dat-o!” a zis Nicolae.
“Mmmmmmmm, as iubi sa simt samanta ta peste tot trupul meu. Woooow, si ce tare esti!” a gemut Diana, miscandu-se pe genunchiul lui, nemaiputand sa reziste sa se joace unul din jocurile care le placea asa de mult. Ea il vroia asa de mult adanc in ea.
Nicolae s-a intins iarasi, prinzandu-o pe superba blonda de solduri cand s-a ridicat de pe sezlong. Diana s-a intins si si-a fugarit mana in sus pe umflatura din pantalonii lui.
“Wooooow, chiar ca esti tare! Lasa-ma sa o vad!” a murmurat seducator Diana.
Lingandu-si buzele excitata, tanara s-a asezat in genunchi. Cu o expresie plina de pofta pe chipul ei tineresc si frumos, Diana fara nici o opreliste s-a intins si a inceput sa traga in jos pantalonii lui scurti si apoi si-a infasurat mainile in jurul acelui tub de satisfacut pasarica ei. Penisul lui urias a tresarit in mainile ei delicate si a suspinat de placere in timp ce il simtea.
Cand si el era dezbracat in pielea goala la fel ca ea, tanara si-a inchis o mana in jurul lungimii aceia tari si pulsande si a inceput sa pompeze degetele in sus si in jos, excitandu-i pe amandoi si mai tare. Devenind din ce in ce mai excitata, Diana masturba monstruozitatea pe care fratele ei o avea, doar pentru ea. Penisul lui se lungea si se ingrosa devenind tare ca piatra sub atingerea experta a mainilor ei.
Saliva incepea sa se prelinga din colturile gurii ei in timp ce privea cum acel penis monstru crestea in mana ei si ea continua sa il maseze si sa il frece.
“Ohhhhhh, fratioare, pula ta ma excita asa de tare!” a plans ea.
“Si tu ma exciti asa de tare incat numai rezist, curvustina excitata ce esti! Suge-l, Diana! Suge pula mea, surioara!” a cerut Nicolae in timp ce a prins-o de cap si si-a impuns penisul in gura ei intredeschisa.
Cu un geamat de apreciere, Diana a imbratisat capul acela umflat la maxim si l-a supt in intregime in gura ei, buzele ei intinse la maxim si trecand peste capul penisului. Ochii ei plini de pofte i-au multumit in timp ce lua din ce in ce mai mult din acel penis monstru intre buzele ei, lingand si iubind cum era in gura si gatul ei.
Tanara deschidea si inchidea gura ei peste penisul lui, in sus si in jos pe lungimea lui intarita, trimitand socuri de placere erotica prin tot trupul lui.
In timp ce isi fugarea limba peste intreaga lungime a penisului lui, ea isi legana capul inainte si inapoi. In acelasi timp, tanarul pompa penisul lui inainte si inapoi, expert futand fata surorii lui, bilele lui plesnindu-se de barbia ei de fiecare data.
“Ohhhhhhh, yeah, iubire, asta e! E superb! Suge-ma! Esti asa de minunanta!” a gemut Nicolae, plimbandu-si degetele lui prin parul ei blond in timp ce ea continua sa inghita si sa suga la acel monstru.
Diana gemea. Ea iubea felul cum penisul lui pulsa lasciv pe peretii gurii si gatului ei. Fata ei era contorsionata de placere si pofta si continua sa suga penisul lui si mai tare.
In aceste momente ea isi misca buzele rapid inainte si inapoi pe toata lungimea penisului lui in timp ce sugea puternic, de fiecare data nasul ei atingandu-se de pubisul lui neted. El numai futea gura ei. Ea facea toata treaba. Asa ca el se concentra asupra sanilor ei, incepand sa dezmierde sfarcurile si sanii ei cu amandoua maini si framantandu-i si masandu-i expert cu degetele lui.
Sfarcurile ei erau umflate si intarite. Nicolae gemea de pofta in timp ce isi misca degetele peste ei, simtindu-i cum pulseaza in palmele lui. Intre timp, superba blonda avea toata gura ei umpluta de acel penis urias si se misca inainte si inapoi in timp ce ii dadea fratelui ei cea mai experta si excitanta sugere din viata lui.
Diana isi sfichiuia limba ei umeda peste bilele lui netede, lasandu-le curate cu saliva ei calda. Incet, ea isi retragea limba inapoi peste penisul lui, simtind cum pulseaza delicios pe limba ei. Era indeajuns sa vada acel penis urias cum pulsa si se umfla in fata ochilor ei si Diana gemea si cu mai multa excitatie, sunetele ascunse de penisul lui care in intregime umplea gura ei.
Vazand cum gura ei excitata se misca delicios peste carnea lui, Nicolae isi tinea penisul drept si a incercat sa plonjeze inainte. El privea excitat in timp ce frumoasa blonda isi fugarea buzele ei moi si intinse la maxim peste toata lungimea lui, luandu-l de tot, cm dupa cm in gatul ei.
Apoi dintr-o data totul a devenit prea salbatic pentru superba blonda. Nevoia ca acel penis sa exploreze in alte locuri ale trupului ei crestea, mai ales un loc stramt si fierbinte si imbibat cu sucurile ei. Diana a inceput sa isi fugareasca gura ei peste toata lungimea lui fierbinte si tare, slurpaind zgomotos, ochii ei sclipind de pofta.
Gura ei era asa de umeda si plina cu saliva si presperma lui acum ca avea acel penis delicios intre buzele ei. Obrajii ei sugea inauntru de fiecare data cand isi retragea gura si intentiona parca sa suga toata sperma din bilele lui ca un aspirator.
In timp ce gura ei plonja in jos pe penisul lui, Diana inghitea toata lungimea lui. Si acel penis mamut o umplea asa de perfect incat era undeva la limita dintre asfixiere si respiratie normala. Dupa o vreme, extenuata dupa o sugere asa de vorace, Diana a lasat-o mai moale. Ea lingea penisul lui cat de erotic putea, dar in aceste momente isi folosea gura sa suga intr-un ritm mai lent si se concentra mai mult pe capul penisului.
In tot acest timp, Nicolae era in picioare si le avea despartite si Diana statea intre picioarele lui. Ea se odihnea pe genunchi, pasarica ei gustoasa deschisa pentru privirea lui lacoma. Se prelingea si era plina de sucurile ei. Ochind-o si prinzand momente in care labile ei erau desfacute, Nicolae a simtit cum penisul lui s-a ingrosat si intarit si mai tare in caverna gurii ei experte.
De fiecare data cand ea isi desfacea labile in timpul miscarilor coapselor ei catifelate si desfacea pielea ei asa de delicios, Nicolae isi misca penisul in si in afara gurii ei. Si drept raspuns, superba blonda sugea penisul lui si mai puternic.
Controlul lui incepea sa alunece. Miscandu-si soldurile, el pompa penisul lui urias inainte si inapoi in gura ei futand-o ca o pasarica. El futea gura ei asa de fortos incat ea gemea de placere.
Diana sugea penisul fratelui ei din ce in ce mai vorace si Nicolae futea inainte si inapoi fata ei din ce in ce mai repede. Amandoi amanti se bucurau intens de miscarile obscene ale trupurilor lor si buzele ei alunecau rapid inainte si inapoi pe toata lungimea lui. Saliva ei se intindea pe tot penisul lui gros intr-un strat destul de copios. Diana era asa de excitata incat sanii ei pareau sa explodeze in orice secunda, si sfarcurile ei se furnicau asa de placut.
Privirea lui Nicolae era atintita asupra pasaricii ei. El gemea excitat de fiecare data cand labile ei se deschideau obscen, aratand interiorul vulvei ei. Dintr-o data el nu a mai putut sa se controleze. Si-a scos penisul in intregime din gura ei si punand mainile lui puternice pe umerii ei, el a impins-o inapoi.
“Fratioare!” a murmurat Diana surprinsa si excitata cand si-a dat seama ce se intampla.
Tanara era intinsa in aceste momente pe spate pe iarba de sub sezlonguri si Nicolae repede a desfacut picioarele ei si s-a asezat in genunchi intre ele. Si apoi a inceput sa isi fugareasca mainile in sus pe pulpele si apoi pe coapsele ei pana cand capul lui era deasupra abdomenului ei.
Aplecandu-se, el si-a presat gura lui umeda la pasarica ei si a inceput sa o linga de zor, facand-o pe focoasa blonda sa se agite salbatic din cauza excitatiei.
“Ohhhhhhh, fratioare, ce iubesc asta!” zicea ea.
“Asta e doar inceputu, surioara!” a murmurat el.
El incet si tachinator isi fugarea limba peste tot pubisul, labile si clitorisul ei, lasand in urma lui un rau de lava care o excita enorm de mult pe frumoasa blonda. Picioarele ei au zburat in aer si s-au infasurat in jurul umerilor lui, impingandu-l in jos. Capul lui era acum infasurat intre coapsele ei delicioase si cremoase si gura lui facea minuni la pasarica si pubisul ei in timp ce lingea lacom peste tot.
“Ooooohhhhhhhhh, daaaaaaaa!” sasaia Diana printre dintii inclestati.
Cu buzele larg deschise, Nicolae atingea cat putea din pielea ei, scurmand in pasarica ei cu o lacomie foarte mare. Murmure pofticioase si de placere ieseau dintre buzele adolescentei in timp ce fratele ei isi misca limba peste tot printre labile ei, limba lui insurubandu-se si intrand si iesind afara din gaurica ei. Labile ei erau asa de umede si gustoase.
Nicolae scurma puternic in pasarica ei acum, gasind clitorisul ei si simtind cat de tare era. Il sugea puternic cu limba si picioarele ei se strangeau in jurul capului lui ca o menghina in timp ce trupul ei se cutremura peste tot din cauza excitatiei si poftei.
Parca totul era un vis devenit realitate pentru superba blonda si stia ca acesta era doar inceputul unui maraton sexual de cel putin doua ore, daca Emil isi pastra programul si venea acasa dupa sapte. De cateva dimineati incoace, pur si simplu a inceput sa viseze ca scumpul ei frate o trezeste cu una din actiunile experte ale limbii lui si acum facea exact ce visa in acele dimineti. Dar ce era mai placut ca asta, era faptul ca stia ca in curand o va fute si ea se cutremura de excitatie.
“Fute-ma, fratioare, fute-maaaaaaaaa! Numai rezist mult timp!” a plans Diana.
Nicolae si-a ridicat chipul lui imbibat cu sucurile ei din pasarica ei si a ranjit inspre ea. Diana si-a desfacut picioarele din jurul capului lui si el si-a indreptat spatele. A observat ca penisul lui era tare ca piatra si s-a cutremurat si gemut din cauza poftelor carnale care le simtea.
“Grabeste-te, fratioare, te rog!” a plans ea.
“Nici nu trebe sa te mai rogi, surioara!” a murmurat Nicolae in timp ce a impuns intreaga lungime a penisului lui in pasarica ei umeda dintr-o singura pompare inceata si constanta.
Diana si-a inchis picioarele in jurul mijlocului lui si a gemut. In timp ce el pompa in jos si inspre adancurile ei, Diana si-a saltat pelvisul in sus si pasarica ei s-a inchis umeda si fierbinte in jurul coloanei lui adanc infipte. Pasarica ei se inclesta si se prindea in jurul penisului lui si trupul ei s-a cabrat lasciv pe iarba unde erau puse sezlongurile. Ochii ei s-au inchis din cauza placerii de a avea unealta aceia lunga si groasa plonjata incet in pasarica ei.
In timp ce pompa in ea, Nicolae s-a prins de coapse pentru suport si Diana a plans de placere. Intregul ei trup a acceptat si era foarte receptiv pentru acea erectie tare ca piatra.
Fundul nud al Dianei s-a lasat incet pe podea, tragand penisul lui adanc infipt dupa ea. Un strat subtire de transpiratie sexuale a aparut pe sanii ei majestuosi, zgaltaindu-se in fata ochilor lui sclipitori de pofta. Dupa cateva momente in care amandoi s-au bucurat de faptul ca el era asa de adanc in ea, trupurile lor au inceput sa se miste, incet la inceput pana cand se futeau intr-un ritm constant si foarte bine sincronizat. Gura ei era larg deschisa, saliva prelingandu-se prin colturile gurii ei.
Peretii stramti ai pasaricii ei se inchideau imprejurul si sugeau erectia lui in intregime in ea de fiecare data cand pompa. In timp ce tanarul isi pompa penisul in si in afara pasaricii surorii lui, narile lui parca scoteau flacari si ochii lui sclipeau, arzand parca din cauza poftei nebunesti dupa ea.
Diana isi salta pelvisul in sus, sincronizand fiecare pompare in jos a lui cu o saltare in sus a ei. Trupul ei a inceput sa se cutremure incontrolabile in timp ce el intra in ea cu o furie salbatica, trimitand penisul lui adanc in pasarica ei spongioasa. Diana a tipat din cauza placerii, simtind parca ca si cum tot interiorul ei era ars din cauza valurilor de placere ce se rupeau prin ea.
Trupurile lor se miscau repede si intr-o sincronizare perfecta si unghile ei ascutite lasau urme pe spatele lui musculos, aproape ca scotand sange. Totusi, fara sa simta durerea, el continua sa imi pompeze unealta lui fierbinte, tare, groasa si lunga adanc in pasarica ei.
El pompa mai puternic in pasarica ei salbatica, futand penisul lui in gaura ei in timp ce ea lasa urme in pielea de pe spatele lui. Penisul lui parca facea o gaura in gaura ei cand intra asa de adanc in ea. Pasarica ei era asa de fierbinte in aceste momente incat parea sa arda in flacari de placere care inflacarau penisul lui asa de delicios.
“Woooooow, fratioare, e asaaaaa dee placuttttttttt! Nu te opri, te rog nu te opri, iubesc astaaaaaaaa!” plangea Diana.
Nicolae plonja foarte adanc in pasarica ei, indesand penisul lui de fiecare data pana la baza in ea si trimitandu-l in cele mai neexplorate si fierbinti adancuri ale ei. Movilele gemene ale sanilor ei se leganau excitant in timp ce pistona asa de delicios in ea.
Cu pompari constante si ritmice, Nicolae futea penisul lui in pasarica ei stramta. El o indopa cu fiecare cm lung, gros si tare al penisului si ea lua defiecare data totul, minut dupa minut dupa minut.
Penisul lui era imbibat cu sucurile fierbinti din pasarica ei incepand cu capul lui si pana la baza si presperma se amesteca delicios cu sucurile ei.
Petale fierbinti si inclestate se prindeau de fiecare cm al penisului lui si se fugarea delicios pe toata lungimea lui de fiecare data cand intra si iesea din ea. Toata caldura pasaricii ei parea sa fie focusata asupra penisului lui si apoi se intindea in valuri peste tot in timp ce trupul ei se zvarcolea si agita sub el.
“Ohhhhhhh, iubire, pizda ta e asa de fierbinte si umeda… esti cea mai sexy gagica care am intalnit-o vreodata!” murmura Nicolae, vinele de pe gatul lui incepand sa iasa in evidenta in timp ce o futea din ce in ce mai tare.
Miscarile experte ale fratelui ei au excitat-o pe focoasa blonda si mai puternic si ea il futea inapoi, folosindu-se de muschii pasaricii ei sa stranga tot penisul lui gros si lung in timp ce o futea fara sa simta oboseala. In aceste momente, intregul ei trup zbura sa intalneasca nevoile pistonului lui.
Pompare dupa pompare, penisul lui ramanea tare ca piatra, si devenind si mai inflacarat de la frictiunea delicioasa dealungul peretilor pasaricii ei.
“Ohhhhhhh, fratioare, lasa-ma deasupra! Vreau sa te fut!” a plans Diana dintr-o data, mai excitata ca niciodata.
Cu ajutorul dornic al fratelui ei, tanara repede s-a catarat deasupra lui cu sanii ei majestuosi si pasarica ei umeda si trupul ei cutremurandu-se de pofta dupa monstrul lui.
Diana si-a amplasat movila peste penisul lui mare si, deschizand labile ei larg inapoi cu o mana, ea a folosit cealalta mana sa pozitioneze unealta lui magica la pasarica ei. Incet ea a lasat gravitatea sa faca toata treaba si apoi cand era aproape sa il inghita in intregime s-a trantit cu toata forta, plesnind pubisul ei de al lui si sa intre tot in intregime in ea, umpland-o iarasi cu acel tub lung si gros.
“Ohhhhhhh, fratioare, ce iubesc sa ma fut cu tine!” a plans ea.
“Si eu iubesc asta, surioara! Da-ti drumu, Diana, fa-o! Fute pula mea! Fute-o tare, iubire!” a gemut Nicolae, pe jumate innebunit cu nevoia de a exploda adanc in sora lui.
Diana s-a cutremurat si a gemut in continuare in timp ce statea fixata, simtind penisul lui cum pulsa in interiorul ei, miscandu-se usor deasupra lui.
Nicolae s-a intins in sus si s-a prins de sanii ei fermi, inclestandu-se de ei cu palmele umede ale mainilor lui si dezmierdand pielea ferma a sanilor in timp ce sora lui se legana cu placere deasupra lui.
Diana a inceput sa se miste in sus si in jos pe penisul lui, futandu-l din ce in ce mai salbatic, el jucandu-se foarte placut cu sanii ei. In timp, ea isi misca pasarica in sus si in jos pe toata lungimea lui cu o forta asa de violenta incat tanarul era sigur ca ea va zbura si va ateriza pe fundul ei.
Penisul lui umplea trupul ei cu fiecare pompare in timp isi agita trupul ei zvelt deasupra penisului lui. Penisul lui disparea in intregime in ea si pubisurile lor netede si rase in intregime se lipeau mereu cu fiecare pompare a ei.
“Aiiiiieeeeeeeeeeeeee!” a tipat Diana cand a avut un orgasm zdruncinator.
Trupul ei agitat a pierdut ritmul si pasarica ei a lasat sa ii scape un torent de crema care s-a prelins in jos pe penisul lui si apoi pe pubisul lui, excitandu-l in asa fel incat si el a explodat.
Nicolae a ejaculat torent dupa torent in pasarica ei si Diana lasa sucurile sa curga la greu din ea. Lichidele lor cremoase se amestecau si umpleau pasarica ei si apoi cand numai puteau fi retinute se prelingeau in jos pe penisul lui, si apoi in jos pe pubisul si prin crepatura dintre picioarele lui.
Au inceput sa se sarute pasional, minute bune. Mainile lor dezmierdand pielea celuilalt, saruturile lui pe umerii si gatul ei fiind foarte excitant pe pielea ei catifelata. Intr-un sfarsit, Nicolae a luat-o in brate pe sora lui si a asezat-o delicat pe un sezlong, apoi s-a intors sa mai toarne niste vin in pahare.
Diana era pe spate si si-a aruncat bratele in jurul capului ei, picioarele ei foarte lasvic si larg deschise in asa fel incat fratele ei avea o priveliste foarte placuta asupra pasaricii ei din care se prelingea frumos afara amestecul acela de sperma si crema din pasarica ei. Stia ca futaia de mai devreme era doar un aperitiv si nu trebuia sa faca multe ca penisul lui sa fie iarasi tare ca piatra si adanc in gaura ei stramta. Deabia astepta sa mai simta penisul acela cum pompa ritmic in pasarica ei stramta si umeda iarasi.
Superba blonda a simtit cum iarasi pasarica ei incepea sa arda si sa se furnice cu o pofta adanca care era aproape incontrolabila. Ea s-a ridicat in coate si a inceput sa admire trupul acela atletic si musculos al lui in timp ce el turna in al doilea pahar. El s-a intors inspre ea, ochii lui privind lasciv tabloul erotic pe care ea il facea in timp ce statea acolo intinsa pe sezlongul acela acoperit cu un prosop pufos, picioarele ei larg deschise si pasarica ei inca imbibata cu amestecul partidei de acu vreun sfert de ora si se sprijinea in coatele mainilor.
Nicolae a inmanat surorii lui un pahar si apoi s-a asezat langa ea, repede inghitind jumate din acel vin delicios. Diana a facut la fel si cei doi adolescenti au ranjit unul inspre celalalt in timp ce acel vin se prelingea in jos in gatul lor.
“Esti asa de frumoasa, surioara!” a murmurat Nicolae, ochii lui fugarindu-se peste tot trupul nud al Dianei, aproape ca si cum nu l-ar fi vazut niciodata.
“Mmmmmmmm, si tu dragul meu fratior!” a chicotit Diana, incepand iarasi sa se excite in timp ce fratele ei s-a intins si a inceput sa dezmierde mana ei.
Ochii tinerei erau atintiti asupra semierectiei fratelui ei si a inghitit in sec in timp ce si-a dat seama ca pulsa si tresarea chiar in fata ochilor ei. Apoi si-a aruncat ochii in sus inspre fratele ei si a vazut ca ochii lui erau atintiti direct asupra pasaricii ei. S-a miscat lasciv si incet, deschizand picioarele ei si mai tare pentru privirea lui.
Apoi Diana si-a pus o mana pe piciorul lui musculos. Nicolae a suspinat si gemut usor si Diana a zambit seducator inspre el, stiind ca in curand iarasi se va bucura de placerea oferita de el. In curand iarasi va simti fiorii pe care penisul acela lung si gros ii va trage din pasarica ei in timp ce pompa asa de delicios in gaurica ei stramta.
“Woooow, surioara! Ai idee cat de mult ma exciti doar ca te vad asa!” a intrebat tanarul excitat.
“Oh, yeah, fratioare, stiu exact cat de mult te excit doar ca stau asa!”
Diana a ras seducator in timp ce isi aluneca mana in sus pe piciorul lui pana era intre coapsele lui interioare. Spatele palmei ei s-a frecat de pubisul lui neted si ras in intregime, facandu-l pe Nicolae sa geama iarasi. Apoi, ea s-a intins si a inceput sa dezmierde tubul acela semierect dintre picioarele lui, care devenea din ce in ce mai erect printre degetele ei delicate. Nu a durat mult pana cand statea in pozitie de drepti si ea a gemut usor din cauza excitatiei in timp ce continua sa il frece.
“Wooooow, surioara, nu te opri! Freaca pula mea!”
Tanarul a suspinat si Diana a ranjit. Ea si-a infasurat amandoua palme in jurul tariei lui, incet continuand sa maseze pe toata lungimea lui.
Nicolae a gemut si a inceput sa dezmierde sanii aceia fermi si rotunzi ai ei. El ciupea si rotea sfarcurile ei intarite intre degetele lui foarte delicios in timp ce ea se misca usor din cauza excitatiei. In curand, pasarica ei a inceput iarasi sa se prelinga cu crema ei. Iubea acesti fiori si senzatii pe care mainile fratelui ei le trimiteau prin tot trupul ei in timp ce dezmierdau si framantau sanii ei catifelati, dar ea stia ca placerea care o simte in aceste momente era o nimica toata pe langa ce va simti in curand cand el isi va plonja penisul lui urias adanc in pasarica ei.
“Ahhhhh, iubire! Iubesc sanii astia frumosi! Sunt asa de fermi si de rotunzi si de mari!” a murmurat Nicolae, vocea lui ingrosata de la pofta pe care o avea pentru sora lui care era ocupata sa readuca erectia lui inapoi la glorie.
‘Merci, fratioare!” a chicotit Diana. “Si eu iubesc pula asta uriasa a ta!”
Suspinand de bucurie, Diana a cupat bilele fratelui ei pentru cateva secunde. Le strangea gentil, facandu-l pe tanar sa geama din cauza poftei.
Apoi tanara blonda s-a prins ferm de penisul lui si a inceput sa il maseze si sa traga de el. Era asa de excitata iarasi incat numai rezista mult. Era foarte excitata de acel penis urias, de marimea lui si grosimea lui si il freca si mai puternic, facandu-l sa tresara obscen in mainile ei inclestate in jurul lui.
“Ahhhhhh, daaaaaa, iubire, asta e! Freaca pula aia! Nu te opri!” a gemut el, framantand si mai puternic pielea catifelata a sanilor ei zgaltaitori.
Diana privea lacoma acel penis urias in timp ce continua sa il frece pe toata lungimea lui. In curand era aproape tare ca piatra si excitata tanara deabia astepta sa il simta iarasi cum pompa expert in sus in pasarica ei stramta si imbibata cu sucuri.
“Mmmmmmmm, Nicolae! Ai o pula asa de mare si de tare! O iubesc!” a plans ea, ochii ei sclipind din cauza poftei.
“Ma bucur ca iti place, surioara, pentru ca in curand iara o sa futa pasarica aia stramta a ta!” a zis Nicolae, aproape inecandu-se din cauza cuvintelor pentru ca un val de pofta a trecut prin tot trupul ei.
Diana doar a gemut usor si a strans penisul lui si mai tare intre degetele ei.
“Yeah, asa, iubire! Freaca pula mea! Freac-o mai tare, surioara!” a plans Nicolae, plonjand soldurile lui in sus de pe sezlong, pompand si mai puternic penisul lui urias printre degetele ei.
In timp ce excitata blonda continua sa pompeze penisul lui Nicolae, el a luat o mana de la sanii ei catifelati si a tras capul ei inspre el. Apoi si-a presat gura puternic la a ei, impingand limba lui printre buzele ei care s-au deschis imediat, un sarut pasional incepand pe loc. Iar si iar si iar cei doi tineri se sarutau, limbile lor miscandu-se lasciv in gurile celuilalt. Felul cum limba lui se duela cu a ei, saliva lor amestecandu-se lasciv, dintii lui muscand usor si excitand buzele ei, toate astea combinate au facut-o pe superba blonda sa se excite asa de mult incat a avut un orgasm acolo pe loc.
“Ohhhhhh, fratioare, viiiiiiiinnnnnn! Aaaaarrrgghhhh, e asa de placut!” a plans Diana cand valuri de orgasm fierbinte s-au rupt prin pasarica ei, eliberand un torent de crema prin toata pasarica ei.
“Yeah, surioara, vino! Simt cum te cutremuri chiar pe mana mea!” a tipat Nicolae.
El si-a impins mana lui intre labile imbibate ale Dianei. Simtea sucurile ei fierbinti cum se prelingeau peste degetele lui, imbiband toata mana lui pana la incheietura. Doar sa simta sucurile ei pe mana lui era indeajuns sa se excite foarte tare. Stia ca in curand va avea o erectie superba si indeajuns de tare sa o futa pe superba lui sora pana va exploda adanc in ea, mai ales ca mainile ei faceau minuni in jurul penisului lui.
In timp ce orgasmul Dianei se termina, Nicolae s-a fortat sa se miste din mainile ei, respiratia lui devenind din ce in ce mai infierbantata.
“Te rog fute-ma, fratioare!” s-a rugat Diana. “Fute-ma acuma! Ohhhhhh, Nicolae, sunt asa de excitata! Te rog fute-ma!” a respirat Diana greoi, stiind ca privirea lui era atintita asupra ei.
Diana si-a dus mainile de la penisul lui tare ca piatra la sanii ei si a inceput sa ciupeasca sfarcurile ei, rotindu-i intre degetele ei delicate iar si iar pana cand erau ca niste nasturi pe sanii ei. A gemut si s-a lasat pe spate, incepand sa dezmierde intregul ei trup in timp ce ultimii fiori ai orgasmului ei se intindeau prin trupul ei.
“Oh, woooow, surioara, esti asa de sexy!” a exclamat Nicolae, ochii lui sclipind in timp ce priveau acest spectacol erotic pe care sora ei il dadea in timp ce isi dezmierda sanii ei majestuosi peste tot, si apoi miscandu-si mainile peste tot peste trupul ei infierbantat.
Diana si-a deschis ochii si si-a ridicat capul. L-a vazut pe fratele ei cum o privea hipnotizat, fata lui contorsionata din cauza poftei, gura lui intredeschisa si un sirag de saliva prelingandu-se de acolo dupa acele saruturi foarte pasionale ale lor. I-a aruncat un ranjet dinacela seducator.
Diana a inchis ochii ei iarasi si-a dus amandoua mainile in jos pana cand erau pe pubisul ei imbibat cu sucurile ei, incepand sa dezmierde pasarica ei. A impuns doua degete ale unei maini printre labile ei si a inceput sa dezmierde expert clitorisul ei intarit.
In timp ce ea isi dezmierda clitorisul, Diana si-a inserat degetul mijlociu al mainii libere in si in afara gaurii ei, din ce in ce mai repede si mai puternic. Si-a desfacut picioarele iarasi si mai tare, capul ei aruncat inapoi pe sezlong. Gura ei era intredeschisa, respirand greoi de pe urma orgasmului de mai devreme.
Ea simtea cum un alt orgasm se construia in ea, foarte repede dupa precedentul. Si toate astea pentru ca il avea pe fratele ei asa de aproape. Chipesul ei frate doar o privea in aceste momente, minunandu-se cat de excitata era.
Dintr-o data, Diana a inceput iarasi sa aiba un orgasm rapid si puternic. A gemut puternic, mana ei frecand frenetic la clitorisul ei. Placerea ei era asa de intensa. Cealalta mana a ei futea furios in gaurica ei, degetul ei intrand si miscandu-se in si in afara pasaricii ei in timp ce avea un al doilea orgasm in mai putin de trei minute.
“Ohhhhhhhh, vinnnnnnnnnnnnnn!” a plans si tipat ascutit superba blonda in timp ce orgasmul ei s-a rupt prin ea.
Ea isi salta soldurile in sus de pe saltea si a futut unul din degetele ei adanc in fundul ei. Diana a gemut furios, continuand sa se futa cu degetele in fund si pasarica, crema ei gustoasa prelingandu-se afara si in jos pe coapsele ei facand o balta pe sezlong.
Cand ultimul val al orgasmului ei s-a rupt prin ea, tanara blonda pur si simplu nu se mai putea controla. Ea a tipat cat a putut de tare. “Ohhhhhhh, wooooow, Nicolae, nu vezi ce faci din mine? Te rog fute-ma acu, Nicolae! Nu ma face sa te astept! Trebe sa simt pula aia a ta futand in pizda mea! Fute-maaaaaaaaa!” a plans superba blonda.
“Woooow, surioara! Nu-mi vine sa cred cat de excitata esti!” a gafait tanarul.
Diana s-a intins in sus inspre fratele ei care inca statea acolo pe sezlong in fund si doar o privea hipnotizat si a tras fata lui in jos inspre a ei. Cand buzele lui s-au presat de ale ei, ea a fortat buzele lui sa se deschida cu limba ei si a inceput iarasi unul din saruturile lor foarte pasionale si cu foarte multa saliva, limbile lor duelandu-se foarte erotic.
Dupa acel sarut, Nicolae si-a retras gura de la sora lui. Aplecand capul peste pieptul ei, el a inceput sa suga si sa linga sfarcurile ei intarite. Capul lui se misca inainte si inapoi printre valea sanilor ei, limba lui fugarindu-se de la un sfarc la altul.
Diana isi misca capul dintr-o parte in alta pe sezlong. Ea gemea de placere si de pofta in timp ce gura lui lacoma sugea la sanii ei din ce in ce mai puternic.
Diana dezmierda ceafa si spatele lui si isi misca delicat mainile in jos pe coloana lui, usor pana cand au ajuns la fesele lui. El a gemut de excitatie si a muscat sfarcurile ei, facand-o sa geama cand un alt fior fierbinte s-a imprastiat prin trupul ei si un al val de sucuri a iesit din pasarica ei.
Apoi, Diana s-a intins roata in jurul mijlocului lui si s-a prins de penisul lui urias care pulsa si tresarea asa de delicios printre degetele ei.
“Ohhhhhhhhhh, woooooow, fratioare, pula ta e asa de mare si de tare!” a murmurat ea, devenind iarasi si mai excitata.
“Si e toata a ta, iubire!” a raspuns Nicolae.
“La naiba, fratioare! Te rog nu ma mai tachina! Numai rezist mult! Fute-maaaaaa!” a tipat Diana, inebunita de pofta sa aiba acel penis urias al fratelui ei adanc in pasarica ei.
Excitat la maxim si fara sa mai piarda o secunda, Nicolae s-a ridicat in calcaie si folosind amandoua maini, el a deschis labile ferme ale pasaricii ei larg inapoi. Apoi, in timp ce sora lui privea cu respiratia retinuta fiecare miscare a lui, Nicolae si-a atintit penisul lui rigid inspre gaurica ei, si, aplecandu-se inapoi peste ea, si-a varat capul penisului in ea. Ranjind in jos inspre sora lui, Nicolae a plonjat inainte, cat de tare a putut. Salbatic, el a futut penisul lui urias direct in gaurica ei stramta.
“Ohhhhhhhhhhhhhhh!” a tipat Diana, umpluta la maxim de acea placere zdruncinatoare. Penisul lui intra printr-o fortare constanta si inceata, dar foarte excitanta si placuta pentru superba blonda. In sfarsit, ea avea acel penis urias adanc infipt in pasarica ei. Se simtea parca ca si cum ar fi murit si ar fi ajuns in rai.
“Daaaaaaaaaaa, Nicolae, daaaaaaaaa, fute-maaaaaaaaaaa!” a tipat si mai puternic, aruncand picioarele ei in jurul mijlocului fratelui ei si lasandu-l sa intre pana la baza in ea. Pubisurile lor s-au intalnit si plesnit.
Penisul lui a intrat in intregime in ea, pasarica ei stramta se inclesta puternic pe toata lungimea lui si greutatea lui pe trupul ei era foarte excitant deasupra ei. Sani ei erau zdrobiti de pectoralii lui, caldura trupurilor lor fiind extrem de placuta. Ea isi arcuia soldurile ei zvelte sub el, incercand sa il faca pe fratele ei sa indese penisul lui si mai adanc in pasrica ei.
Nicolae si-a pompat intreaga lui lungime in ea, trimitand tot ce avea in ea. Diana a tipat din cauza placerii de a fi turtita asa de delicios sub trupul lui puternic. Trupurile lor erau lipite peste tot si parca fiorii placerii lor treceau prin acele locuri unde erau lipiti din unul in celalalt. Nicolae doar statea acolo deasupra ei, privind direct in acei ochi albastri de inger pe care sora lui ii avea.
Trupul Dianei se cutremura si furnica peste tot si in curand Nicolae a inceput sa o futa pe frumoasa lui sora. Pomparile lui, la inceput incete si lenese, deveneau din ce in ce mai ritimice si Diana il indemna sa o futa si mai tare. In aceste momente de inceput, Nicolae doar isi misca soldurile intr-o miscare circulara deasupra Dianei, incercand parca sa dreneze adanc in ea. Erau la inceput miscari lenese, dar apoi deveneau din ce in ce mai rapide. Intre timp, Diana si-a miscat picioarele din prejurul mijlocului lui pe umerii lui. Penisul lui era in intregime in pasarica ei lacoma, toata lungimea si grosimea lui. Mai rar avea norocul sa fie asa de adanc ca acum.
Superba blonda doar putea sa geama de placere, simtind parca ca si cum era umpluta la refuz si tot nu se mai satura sa aiba acea rigiditate adanc in ea, nici macar daca avea totul in ea. Felul cum acel penis mamut era adanc in ea...



    Login