Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 24
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3623 ori - Nota 3.33 (3 voturi)
“Sau poate te violez eu in tufisurile alea!” a ranjit Nicolae, observand niste tufisuri intr-un loc mai retras al parcului si aratandu-le surorii lui. Diana s-a intors sa priveasca in directia aratata de fratele ei, si observand ca este un loc foarte retras si perfect pentru ce vroia el sa faca cu trupul ei, s-a ridicat de pe banca si s-a indreptat intracolo.
Nicolae a asteptat putin timp, doar privind-o pe sora lui cum isi unduia trupul ei sexy si apoi a disparut in tufisuri si apoi, aruncand inca o privire roata si vazand ca nu e nimeni prin prejur, s-a indreptat si el intracolo. Cand a ajuns, a gasit-o pe sora lui intinsa foarte seducator pe un pat de iarba, fusta ei ridicata in asa fel incat se vedeau foarte placut labile ei netede pe dedesuptul picioarelor ei indoite la genunchi si tricoul ei mulat pe pieptul ei era ridicat deasupra sanilor, etaland semesferele ei ferme si rotunde. Jacheta era pusa dedesuptul ei ca o patura. Se sprijinea in coate si i-a aruncat o privire dinaia care doar un singur lucru zicea, treci aici si fute-ma ca numai rezist.
Nicolae s-a asezat jos aproape langa trupul ei atletic si si-a pus o mana in jurul umerilor ei. Si-a pus cealalta mana pe genunchiul ei intr-un mod foarte dragastos, foarte tachinator si placut dezmierdand pulpa si coapsa ei. Pielea ei neteda si catifelata era foarte placuta la atingere si infierbantata si printre picioarele ei erau sucurile care s-au prelins din pasarica ei mai devreme. Incet si foarte placut, el a inceput sa desparta gentil coapsele ei.
Penisul lui a inceput iarasi sa pulseze din cauza excitatiei cand ea repede a inceput sa desfaca pantalonii lui si i-a tras in jos pana la genunchi, scotand afara si luand penisul lui monstru in mainile ei catifelate, in tot acest timp el fugarindu-si degetele printre coapsele ei pana cand au ajuns la labile ei imbibate cu sucurile ei, apoi inserand un deget in ea. Nu a intrat foarte adanc, stramsoarea pasaricii ei prevenind penetratia in acest moment. Si era asa de multa umezeala acolo, incat aproape ca se putea ineca.
“Mmmmmmmmmmmmmm!” a gemut superba blonda, gura ei fierbinte lipita de a lui intr-unul din saruturile lor foarte pasionale. Felul cum o saruta fratele ei si subita penetrare a degetului lui in vulva ei fierbinte si umeda era indeajuns sa o faca sa se cutremure din cauza excitatiei si in scurt timp, Diana isi agita si zvarcolea trupul si raspundea nerabdatoare acelei stimulari erotice a degetelor lui experte. Intr-un final, Nicolae si-a retras gura de la a ei.
“Iti place asta, asa e, iubire?” a gafait el, impingand degetul lui mai adanc in pasarica ei stramta, miscandu-l inainte si inapoi. “Spune-mi, surioara… spune-mi cat de mult iti place degetul meu in pizda asta fierbinte si umeda a ta!”
Diana l-a privit lacoma si pofticioasa, ochii ei albastrii si intredeschisi aratand nevoia si placerea ei urgenta. Nu ii mai pasa unde erau, tot ce conta in aceste momente era placerea pe care degetul lui genera in pasarica ei extrem de excitata.
“Oh, Nicolae! Ce placut eeeee! Baga-l mai adanc… joaca-te… te rog!”
Frumoasa blonda gemea in aceste momente, obrazul ei presat de pieptul lui puternic, direct de bluza lui. Degetul lui era strans foarte placut, era minunat acolo in canalul acela inclestat al Dianei. Indoind picioarele ei tonifiate, Diana si-a desfacut coapsele si mai tare sa acepte intruziunea aceia, fusta ei ridicandu-se si mai sus pe fundul si coapsele ei atletice. Nicolae repede a acceptat invitatia evidenta si a inceput sa isi miste degetul inainte si inapoi pprintre coapsele ei atletice si tonifiate, intrand si iesind in tunelul ei foarte expert.
“Woooooow, ce stramta esti, surioara!” a soptit Nicolae. “Deabia astept sa am pula in tine. Woooooow, parca e o menghina intre picioarele tale!” Penisul lui pulsa puternic intre degetele ei. Nicolae a prins-o de mana uitata acolo si a inceput sa i-o miste in sus si in jos pe toata lungimea lui.
Tanara si-a pus si cealalta mana in jurul penisului lui mamut si a inceput sa le miste amandoua in sus si in jos… in directii opuse. Nicolae a gemut din cauza placerii. Prinsoarea ei era usoara si ferma pe penisul lui si felul cum se miscau mainile ei in directii opuse pe coloana lui in acelasi timp era pur si simplu nemaipomenita. Pana acum inca nu a vazut-o sa ii aplice tactica asta, dar era ceva ce nu va uita de curand si cam ca orice experienta alaturi de frumoasa lui sora, era ceva foarte placut.
Diana se simtea asa de fantastic incat nu ii venea sa creada cat de placut si excitant totul era. Nu ii venea sa creada ca iarasi si-o pune cu fratele ei intr-un loc dinasta. Aici era, cu fusta ridicata la brau, masturbandu-l pe fratele ei in timp ce acesta se juca cu pasarica ei. Se simtea asa de excitata decand au iesit din mall, dar decand Nicolae a atins crepatura pasaricii ei, Diana se furnica peste tot de placere. Avea o atingere asa de tachinatoare si placuta, plus ca era asa de chipes si avea un trup asa de atletic si bine facut si era asa de puternic, incat sucurile ei curgeau la greu. Diana s-a cutremurat cand s-a gandit ce a facut cu el doar in ultimele ore. Ganduri salbatice si excitante au umplut mintea ei adolescentina in timp ce placerea se construia in salele ei.
“Mmmmmmmmmmmm, fratioare!” a gemut ea, respirand mai adanc. “… daaaa… fa-maaaaa!” Nicolae a gasit clitorisul ei intarit si a inceput sa il frece gentil intre degetul mare si aratator, privind-o cum se agita in mana lui de placere. Diana si-a aruncat pubisul inainte in el gafaind mai greoi, vrand sa o penetreze mai adanc.
“Iti place, surioara!” a respirat el infierbantat in urechea ei. “Iti place sa frec clitu asta zemos, iubire?”
“Ohhhhhh, daaaaa!” a gafait ea. “E minunat! Ma faci sa ma simt asa de placut!”
“Ce zici de o pula, surioara?... ce zici de pula mea groasa si lunga si tare?” a intrebat Nicolae, devenind din ce in ce mai excitat in timp ce el tachina si dezmierda labile si clitorisul ei foarte expert.
“Wooooooow, e asa de minunat, fratioare!... si e asa de urias! Nu imi pot intalni degetele imprejurul lui!... iti place cum il frec?”
“Wooooooooow, daaaaaaaaa!” a gemut Nicolae. Penisul lui era parca gata sa explodeze inainte sa il mai bage adanc in pasarica ei. Daca nu il va baga repede acolo, o va spreia peste tot trupul ei si o sa ii faca un dus si toate hainele ei vor fi pline cu spreiul lui.
“Stai pe spate si deschide picioarele, surioara!” a zis el, dintr-o data. “Vreau sa ii dau pizdei aia stramta a ta un pupic fierbinte!”
Diana si-a lins buzele foarte lasciv si s-a asezat incet inapoi pe spate pe patul de frunze si iarba. Ea era asa de umeda acolo jos, crema ei prelingandu-se copios din pasarica ei si in jos pe coapsele si fundul ei atletic. Si se cutremura de placere si de bucurie ca in curand cu siguranta va avea parte de cateva orgasme foarte bine venite si senzationale, asa cum doar fratele ei stie sa ii dea.
Nicolae a ingenunchiat intre picioarele ei si s-a prins de coapsele ei, deschizandu-le larg inapoi. Diana s-a uitat in sus la el, privind intens cum si el isi dadea jos jeaca de blugi si isi deschidea camasa, lasand-o pe el. Pectoralii lui musculosi, abdomenul lui cu patratele si pubisul lui impreuna cu acea coloana lunga si groasa si musculoasa si pantalonii de jeansi. Trupul lui pareau sa fie asa de puternic si musculos. Ochii ei albastrii iarasi s-au aruncat asupra acelui penis monstru erect. S-a intins inspre el si a inceput sa stranga ferm acea coloana puternica, cealalta mana a ei cazand automat la pasarica ei. Nicolae s-a uitat in jos cand degetul ei mijlociu a alunecat in umezeala dintre labile ei.
“Daaaaa, asa trebe… joaca-te cu pizda ta, surioara!” a incurajat-o el. “Arata-mi ce surioara fierbinte am si pizda ta fierbinte si umeda si zemoasa, pregateste-o pentru limba mea!”
“Asta fac, fratioare!” a murmurat ea, inserand inca un deget intre labile ei deschise. Sanii ei fermi si rotunzi stateau sus pe pieptul ei si se ridicau si cadeau odata cu respiratia ei. Sfarcurile ei erau intarite si de un rozaliu inchis, cea mai placuta culoare pe care Nicolae a vazut-o vreodata, ii lasa gura apa.
“Wooooooow, dragoste! Sanii tai sunt asa de frumosi!” a sasait el excitat, infasurand degetele lui in jurul lor. I-a strans usor facand-o pe Diana sa geama si sa isi arcuiasca spatele in timp ce isi presa semisferele sanilor nerabdatoare in mainile lui puternice. Si-a muscat buzele cand niste fiori salbatici au trecut prin tot trupul ei tinerin.
“Ohhhhhhhhhh, ce placut e, fratioare, dar vreau mai mult!” a gemut ea. “Suge-i! suge sanii mei, te rog!... oooooooooooooo, woooooooow, linge si suge-i, fratioare!”
Nicolae s-a aplecat si si-a infasurat buzele in jurul unuia din sanii arcuiti ai Dianei, sugand sfarcurile ei intarite pana cand pulsau ca niste nasturi, facand-o pe superba blonda sa suspine si sa se serpuiasca in extaz. Transferand gura lui pofticioasa la celalalt san, Nicolae l-a supt pana cand era imbibat cu saliva lui si sfarcul era la fel de intarit. Fiori intensi si cutremuratori treceau prin tot trupul ei atletic in timp ce degetele ei tachinau si frecau clitorisul ei in acelasi timp cu ce facea fratele ei la sanii ei.
“Ohhhhhhhh, daaaaaa! Numai rezist!” a murmurat ea. “Gura ta face minuni acolo!” In timp ce el sugea sanii ei, Diana continua sa se joace delicios cu degetele la pasarica ei, frecand penisul lui cu cealalta mana in acelasi timp. Totul era asa de placut incat in curand fundul ei atletic a inceput sa se agite si sa se serpuiasca pe patul de frunze si iarba uscata. “Oooooooooooh, iarba!” a exclamat ea dintr-o data. “Ma gadile!”
“Unde, iubire… unde?” a intrebat Nicolae, ridicand gura lui de la sanul ei delicios.
“Pizda mea!” a chicotit ea. “Iarba ma gadile la pizda nebuneste!”
“Ohhhhhhhhh, iubire, zi cuvintele alea care iti plac tie asa de mult!” a sasait Nicolae, sarutand obrajii si nasucul ei. “Spune-le surioara, sa te aud!”
“Ohhhhhhhh, fratioare! Ce mult vreau sa ma futi! Ma infierbanta asa de tare cand imi vorbesti murdar!”
“Si eu, surioara!” a zis Nicolae. “Vrei sa te sarut intre picioare?... sau sa te fut?”
“Mmmmmmmmmm, da, daaaaaaaaaaa! Saruta-ma, fratioare!... saruta pasarica mea! Sarut-o bine de tot!”
Nicolae si-a aplecat capul intre coapsele ei zvelte si a deschis picioarele ei. A privit atent la crepatura pulsanda dintre labile ei si la orificiul ei vaginal. Era asa de frumoasa, asa cum o pasarica stramta si adolescentina trebuie sa fie, labile acelea pufoase si netede parca ii aruncau un ranjet dinacela lacom. Cu un suspin de placere, Nicolae practic se holba hipnotizat la umezeala copioasa daca se prelingea vizibil dealungul crepaturii ei tandre. Deabia astepta sa o linga si sa guste sucurile ei delicioase!
Dianei nu ii mai pasa deloc de nimeni si nimic doar placerea care crestea pe fiecare secunda care trecea in timp ce era intinsa acolo cu picioarele larg desfacute. Ochii lui Nicolae pareau sa aiba un efect de multiplicare a excitatiei ei in timp ce el priveau pasarica ei neteda si nuda. Diana se tinea de umerii lui Nicolae in timp ce el era aplecat peste ea si atingea cu buzele lui pubisul ei umed si infierbantat. Diana a gemut cand Nicolae a desfacut labile ei stramte si si-a scufundat limba lui intarita cand de adanc a putut in gaurica ei fierbinte.
“Oooooooooooohhhhhhhhh! Wooooooooow! Uhhhhhhhhh… limba ta… eeeeee… ummmmmmmm…asa… deeeeeeeeeee… bunaaaaaaaa… fratioare!” a gemut ea, intinzandu-se inapoi pe iarba, coapsele ei zvelte cutremurandu-se neputincioase in timp ce Nicolae lingea si sugea la pasarica ei delicioasa.
Simturile ei parca se ascuteau si mintea ei parca vedea stele verzi in timp ce limba lui lunga si umeda o trimitea pe frumoasa blonda intr-o calatorie in jurul lumii plina de cele mai excuizite placeri. Gura lui pe pasarica ei desfacuta era cea mai excitanta senzatie pe care excitata tanara a simtit-o vreodata, si in curand, drept raspuns minunilor pe care le facea cu limba lui, pasarica ei fierbinte incepea sa il rasplateasca cu o veritabila inundatie de crema dea ei.
Nicolae a inceput sa o suga lacom, parca tragand ca un aspirator sucurile care se prelingeau la greu din pasarica ei in gura lui, parca viata lui depindea de asta. Ca mereu, sora lui avea un gust delicios. Lui mereu i-a placut gustul pasaricii ei, dar in comparatie cu gusturile altor fete, de flavoarea ei nu se mai satura niciodata. Sucurile ei erau parca ca mierea de albina in gura lui, si Nicolae sugea fiecare strop. Nu prea era constient de sunetele pe care ea le scotea… erau niste murmure si suspine si gemete usoare care parca daca le auzea cineva ar fi crezut ca Diana facea sex pentru prima data, o fata care statea pe culmea unui orizont nou de placeri trupesti. Pofta trupeasca trecea prin tot trupul Dianei in timp ce simtea degetele lui Nicolae cum se frecau gentil la intrarea in fundului ei.
“Ohhhhhh, ce placut e, fratioare!” a plans Diana deliciul ei. “Freaca-ma la fund!”
Dupa ce i-a aplicat un masaj expert in jurul anusului, si-a inserat un deget imbibat cu sucurile ei in fundul ei si a futut-o acolo in timp ce limba lui o futea in pasarica ei excitata. Apoi l-a scos de acolo si a desfacut pasarica ei inapoi, impingand gura lui puternic in umezeala ei fierbinte. Intinzandu-se sub ea, Nicolae a cupat fesele fundului ei atletic fortand crepatura ei sa se desfaca frumos in fata lui si si-a ingropat gura si nasul adanc in vulva ei zemoasa si pulsanda. Diana parca era in flacari datorita futailor pe care limba lui le aplica intre labile si pe clitorisul ei. Era practic inebunica de placere, agitandu-se intr-o frenezie adolescentina, in timp ce senzati intense si delicioase treceau prin tot trupul ei, trimitand-o pe superba blonda prabusindu-se peste un climax zdruncinator.
“Ohhhhhhh, woooooow… nu mai rezist!” a scancit Diana. “Uhhhhhhhhh, o sa… ooooooooooooooohhhhhh!... se intampla… arhhhhhhhhhhhhhh! Mmmmmm! Mmmmmmmmmmm! Mmmmmmmmmaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh!”
Nicolae a simtit dupa felul cum se agita cu mult inainte sa inceapa ea sa tipe ca frumoasa lui sora era aproape. Si apoi tonul vocii ei si felul cum gemea incontrolabil, toate astea i-au zis lui Nicolae tot ceea ce avea nevoie sa stie. Era foarte aproape de un orgasm foarte intens. Era foarte sigur de asta. Buzele lui sarutau nemilos labile si clitorisul ei, sugand cat de tare putea acel nod de nervi in si afara din gura lui infierbantata. In cateva momente ea practic se zvarcolea si agita, trupul ei atletic si zvelt se ondula salbatic sub el. Cand si-a atins climaxul, Diana s-a prins puternic de ceafa lui Nicolae cu amandoua maini si a impins fata lui puternic in movila ei zemoasa, rotind pelvisul ei, imbatata intr-o tentativa disperata sa aduca fiecare spatiu din pasarica ei in contact cu gura lui pofticioasa.
Saraca Diana… exploda ca si cum nu a mai explodat niciodata… avea un orgasm care parca se rupea ca o racheta prin tot trupul ei… in valuri care nu se mai terminau niciodata… Ea era in intregime in delir si numai stia pe ce lume era, concentrandu-se doar asupra placerii maxime si senzationale pe care buzele si limba lui generau in pasarica ei pulsanda. Nicolae lingea si sugea pe frumoasa blonda cu ochii albastrii pana cand toate sucurile ei erau in stomacul lui, gura lui nemiloasa a lasat pasarica ei stramta si gustoasa doar dupa ce spasmurile orgasmului ei au inceput sa se domoleasca si fiecare strop din crema ei delicioasa au trecut peste limba lui si in jos in stomacul lui nesatul.
Intr-un final, s-a ridicat in genunchi si si-a luat penisul in mana stanga, pompand erectia lui gigant in timp ce ingenunchia intre coapsele ei zvelte. Privea in jos la trupul ei expus cu o pofta infierbantata in ochi. Era o priveliste hipnotizanta. De cand au inceput sa faca sex, daca nu era cu ea, gandul era la trupul ei perfect… zvelt… atletic… tonifiat… perfect proportionat si curbat in toate locurile… si pedeasupra pofticios de mereu mai mult.
Privea trupul frumos si nud al Dianei cum se onduia sexy pe iarba in fata lui. Picioarele ei inca erau lasciv desfacute, fusta in jurul mijlocului ei si bocancii cu sireturi pana aproape de genunchi, toate astea o priveliste care ii lasa gura apa. Nicolae isi pompa mana ferm in sus si in jos pe penisul lui in timp ce el isi fugarea privirea in sus si in jos pe trupul ei atletic, de la semisferele sanilor ei fermi, peste abdomenul ei atletic, pana la pubisul si pasarica si coapsele ei netede si catifelate. In tot acest timp, Diana inca se mai zvarcolea foarte frumos in ultimele spasmuri ale orgasmului ei si inca mai era intr-o transa post orgasmica, apoi dintr-o data si-a deschis ochii. Primul lucru care l-a vazut era penisul urias al fratelui ei si il privea cu o lacomie in ochi in timp ce acesta isi pompa ferm pumnul in sus si in jos pe formidabila lui arma de distrus pasarica ei………
“Tulai veta, fratioare, da chiar ca ai o pula mare…” a zis ea, ridicandu-se in coate sa priveasca mai bine. Nicolae a vazut pofta trupeasca care era pe chipul ei frumos atunci cand i-a vazut mamutul cum se zvarcolea in mana lui.
“Si e doar al tau, surioara… si vrea sa intre asa de adanc in pizda aia stramta a ta si sa te futa…”
“Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm… si daca nu vreau sa il fut?” l-a tachinat ea, un ranjet viclenesc pe chipul ei.
Se pare ca superba lui sora avea chef de tachinari, dar si el stia cum sa joace jocul acesta care l-au jucat de nici el numai stia de cate ori. Se pare ca singura modalitate prin care va primi pizda ei astazi e sa o tachineze la fel de mult, asa de mult incat ea se va ruga de el sa isi indese fiecare cm gros adanc in tunelul ei stramt si sa o futa pana cand va vedea stele verzi. Asa ca s-a asezat langa ea pe patul de frunze si iarba uscata si a rotit-o intr-o parte inspre el.
“Atunci nu trebe sa ne futem, surioara!” a soptit el linistit, fugarindu-si mainile peste trupul ei, dezmierdand fesele ei atletice si framantand sanii si sfarcurile ei intarite.
“Nu trebe?” a intrebat Diana surprinsa.
“Ti-a placut cand ti-am lins pizda, surioara?” a intrebat Nicolae, punand mana pe pubisul ei neted.
“Oh, wooooow, daaaaa! A……… ummmmmmmmmmmmm! Oooooooooh, fratioare!” a gemut ea cand degetul mijlociu al fratelui ei a alunecat intre labile ei umede si a inceput sa maseze clitorisul ei. Delicios si expert isi insuruba degetul adanc in pasarica ei, presand degetul mare si dezmierdand clitorisul ei exact asa cum ii placea ei.
“Uhhhhhhhhhhhhh, mmmmmmmm, daaaaa! Oh, daaaaa, fute-maaaaa!... ahhhh… treci acuuuuuuuuuuu aiciiiiiiiiiiiii!” scancea si se zvarcolea ea sub atingerea lui.
“Ma gandeam eu!” a soptit el, mentinand actiunea degetelor lui la pasarica ei umeda. “Inseamna ca daca nu ma lasi sa te fut, atunci ma lasi sa te ling iarasi!”
“Nu… da…!” a scancit iarasi ea, deja excitatia crescand la cote maxime prin tot trupul ei. Si apoi un fior a trecut in valuri prin pasarica si apoi raspandindu-se prin tot trupul ei, stiind ca fratele ei va face orice sa o excite asa de mult incat cand isi va insera penisul lui monstru va avea un orgasm pe loc. Muschii pasaricii ei se inclestau si relaxau in jurul degetului lui adanc infipt.
Diana savura si iubea enorm de mult felul expert cum el se comporta cu trupul ei infierbantat. Pasarica ei era plina iarasi cu sucurile ei si familiara mancarime adanc in pasarica ei era iarasi acolo, nevoia ei mai puternica ca niciodata.
“Mmmmmmmmmmm, daaa, daaaaaaa! Oooooooh, fratioare, fute-ma odata ca numai rezist!” s-a rugat ea de el. Nu ii venea iarasi sa creada in timp asa de scurt a ajuns practic sa se roage de el sa o futa.
Nicolae pe loc si-a strivit buzele de ale ei, sarutand-o cu toata pasiunea care o avea in el, fortand limba lui adanc in gura ei receptiva. Dupa cateva minute de saruturi frantuzesti foarte pasionale, el a lasat buzele lui fierbinti sa alunece in jos peste gatul ei , prin valea dintre sanii ei, pana la sanii ei si Diana a gemut de placere cand el a supt puternic sfarcurile ei in gura lui lacoma.
“Uhhhhhhhhmmmmmmmm, daaaaa, fratioare, suge-mi sanii!” s-a schelait ea. “Suge-mi sani si simte-mi pizda! Ooooooohhh, ce placut eeeeeee!”
Nicolae si-a retras gura intr-un final de la sanii aceia care iubea sa ii suga cu orele si a soptit in urechea ei. “Chiar ca esti o curvustina fierbinte, asa e, surioara!”
“Mmmmmmmmmmm, d…daaaaaaaa!” a gemut ea, ochii ei inchisi puternic in timp ce isi agita pasarica ei stramta si excitata in mana lui.
“Spune-mi, iubire!” a gafait el. “Spune-mi ce curva fierbinte esti!”
“Ooooooooh, fratioare, chiar ca sunt! Sunt! Sunt o curva asa de fierbinte!” a suspinat ea.
“Si pentru cine esti asa de fierbinte, dragoste?” a intrebat el, futand degetul lui inainte si inapoi in gaurica ei stramta, parca drept razbunare ca il tachineaza asa de mult.
“Pentru tine!... tu… fratioare… sunt… fierbinte… pentru… tine!” a tipat ea, prinzandu-se de coloana lui de granit.
“Ah, iti place pula mea lunga si groasa, asa e, iubire?”
“Mmmmmmmmmm, daaaaaaa! Iubesc sa o simt in mine, fratioare! E asa de lunga si de groasa si de tare toata ziua buna ziua!”
“O sa fie si mai perfecta in pizda ta stramta, dragoste! Sti prea bine asta!” a gafait Nicolae in timp ce superba blonda a inceput practic sa isi pompeze degetele ei pe toata lungimea erectiei lui monstru. Era asa de placuta, dar vroia sa o pedepseasca si mai mult pentru ca a indraznit sa il tachineze!
“Ridica-te in fund, surioara!” a zis el dintr-o data.
Diana a facut asa cum i-a zis fratele ei, fiind parca in transa. Nicolae a ingenunchiat in fata ei si a ghidat penisul lui inspre gura ei umeda si fierbinte. Frumoasa blonda parea hipnotizata de ceea ce avea asa de aproape de buzele ei. Privind in jos pe lungimea lui masiva, Dianei inca tot nu ii venea sa creada ca acel penis a futut-o de nici numai stia cate ori pana acum. Nu numai ca era gros cat incheietura mainii ei, dar era si foarte lung! “Cum naiba poate pizda mea sa inghita pula asta!” a murmurat ea inteligibil. Acea coloana groasa avea douazecisicinci de cm masurati de mana ei si sapte si ceva pe diametru.
Reamintirea futailor lor anterioare au umplut tot creierul ei cu acele clipe de neuitat si inca se tot minuna cum naiba a putut de fiecare data sa il acomodeze asa de perfect. Nicolae a tras-o usor mai aproape de el, dezmierdand parul ei blond si apoi in jos pe umerii ei. Diana stia ca tachinarile ei il infierbanta enorm de mult pe fratele ei, dar in aceste momente ea simtea nevoia lui urgenta la maxim. Intregul lui trup parea sa se furnice peste tot. Stia instinctiv ce vroia el, ca avea nevoie de ea, avea nevoie de atingerea ei.
“Suge-l, iubire!” a ordonat Nicolae. “Suge pula mea. Imbib-o in saliva ta sa pot sa o bag adanc in pizda ta!”
Diana era asa de infierbantata incat in aceste momente facea orice pentru el, doar sa simta monstrul acela in ea. Degetul din pasarica ei a infierbantata-o asa de tare, incat ar fi futut orice in acele momente. Simtea capul penisului lui gros pe buzele ei. Era asa de catifelat si neted la atingere, parca era acoperit cu matase, si chiar daca era tare ca piatra, era asa de neted pe buzele ei. Diana putea sa adulmece aroma lui barbateasca cum se ridica din el ca niste feromoni care ii faceau picioarele sa devina moi ca gelatina. Si ce puternic putea sa o excite aroma lui incat practic sucurile ei se prelingeau la greu din pasarica ei. Superba blonda a suspinat si si-a deschis buzele larg inapoi, aplecandu-se in fata sa ia unealta lui masiva in gura ei lacoma. Parul ei lung si blond argintiu a cazut seducator peste semisferele sanilor ei cand Nicolae si-a pus o mana pe capul ei si a impins penisul lui gigantic in gura ei fierbinte si umeda.
Deschizand gura ei cat a putut de tare, Diana a supt cat a putut din erectia lui in gura ei. A luat mai mult de jumate din unealta lui, restul ramanand afara. Foarte atenta si metodic, frumoasa blonda a inceput sa suga febril si vorace si lacom. Si-a infasurat buzele in jurul capului si a supt tandru, stiind exact ce trebuia sa faca sa ii provoace cat mai multa placere.
“Uhhhhhhhh, frumos!... foarte frumos! Suge mai tare, surioara!” a incurajat-o Nicolae, dintr-o data dintii ei razuindu-se pe coloana lui, un fel de reamintire ca stie ce are de facut. “Ouch!... ai grija, surioara, nu musca!” s-a plans Nicolae, tinandu-se de capul ei. “Doar buze, iubire… doar buze si limba!”
Diana a marait ceva intelingibil si si-a mai ascutit dintii odata pe penisul lui si a dat afirmativ din cap, facand penisul lui sa alunece afara din gura ei. “Stiu, fratioare!” a zis ea ranjind. “Nu trebe sa imi dai indicatii la orice pas!”
“Nu trebe, dar imi place!” a ranjit el. “Doar relaxeaza-te si lasa totul sa vina natural!” Blonda si-a aruncat privirea in sus inspre el, un zambet viclenesc pe buzele ei, ochii ei albastrii sclipind de pofta.
“Joaca-te cu pizda mea, fratioare!” a zis ea. “Fute-mi pizda cu degetele tale ca si cum ar fi o pula… te rog?” s-a prefacut ea.
Nicolae a ranjit, excitat de felul cum doar din cateva vorbe putea sa il infierbante asa de tare. El s-a intins in jos intre coapsele ei larg deschise.
“Placerea e a mea!” a soptit el.
In timp ce cupa pasarica ei fierbinte si umeda, Nicolae a simtit cum superba blonda si-a reintors buzele inapoi pe penisul lui. De data asta a inghitit pana la baza acel penis monstru, infasurandu-si dupa ce si-a retras buzele inapoi o mana la baza lui si retragand-o dupa buzele ei, apoi cand doar capul era in gura ei, a inceput sa il masturbeze viguros. Limba si buzele ei faceau minuni in tot acest timp pe capul lui. Nicolae dezmierda si freca pubisul si pasarica ei cu palma mainii lui, lasand degetele lui sa tachineze anusul ei.
“Mmmmmmmmmmm! Mmmmmmmmmm! Mmmmmmmmmmmmm!” gemea Diana, buzele ei lingand zgomotos penisul lui, inghitindu-l in intregime odata la cateva pompari cu mana ei. Soldurile ei saltau de pe iarba direct in mana lui, si Nicolae stia ca era din cauza actiunii degetelor lui asupra anusului ei sensibil. O tachina incet, infierbantand-o si mai puternic. O tachina la inceput prin a impinge degetul mare in pasarica ei, futand-o incet in si in afara gaurii ei pana cand se zvarcolea din cauza placerii. Apoi, cand degetul lui era in intregime imbibat cu sucurile ei, Nicolae l-a dus la fundul ei si a inceput sa preseze. Incet si foarte ferm, degetul lui penetra posteriorul ei atletic pana cand palma lui se odihnea pe intreaga distanta dintre fundul si pasarica ei.
“Mmmmmmfffff! Ummmmmmmmmm! Afffffffmmmmmmmm!” erau singurele sunete care Diana a putut sa le faca cand Nicolae a astupat toate cele trei gauri ale trupului ei infierbantat. Diana era practic inebunita de placere. Era o senzatie superb de placuta. Degetul lui mare din pasajul anal era asa de placut… foarte placut, si apoi degetul care futea pasarica ei si apoi penisul acela urias indesat in gura ei, toate in acelasi timp. Superba blonda se simtea asa de umpluta… umpluta cu tot ceea ce el putea sa ii dea…
“Ohh, woooow, curva superba ce esti!” a respirat Nicolae cand Diana a inceput sa isi roteasca soldurile si sa impinga fundul ei atletic in sus in el, incercand parca sa bage mai mult din mana lui in cele doua gauri ale ei. El reciproca prin a plonja cat putea de adanc degetul mare si cel aratator in ea, dezmierdand delicios membrana care separa cele doua gauri. El putea sa simta varful degetelui mare cum se presa ferm de varful degetului aratator adanc in pasarica ei, separate doar o de o membrana subtire si elastica.
“Iti place asta, asa e, surioara?” a murmurat Nicolae. “Iti place sa fi fututa in amandoua gauri in acelasi timp?” Degetele lui plonjau in fundul si pasarica ei ca doua penisuri pompande si aceasta combinatie parca o innebuneau de placere. Ea a incercat sa isi ea gura de la erectia lui uriasa sa ii raspunda, dar Nicolae nu o lasa. El o tinea de ceafa si forta gura ei sa ramana pe penisul lui. “Daca iti iei gura de pe pula mea, iubire, atunci eu imi scot degetele afara din tine chiar acum!”
Murmurand ceva inteligibil, Diana a continuat sa suga penisul lui urias cu lacomie. Plus ca nu vroia ca Nicolae sa se opreasca din ceea ce facea. Sentimentele si simturile pe care degetele lui generau in pasarica si fundul ei erau asa de placute… si totul devenea si mai placut pe fiecare secunda care trecea
Senzatii erotice treceau prin trupul ei infierbantat ca niste fulgere, facand vulva ei tandra sa se umple cu sucurile si crema ei. Degetele lui se indesau si ieseau cu niste sunete umede in timp ce degetele lui plonjande trimiteau fiori extatici de pasiune eruptiva prin pasarica ei stramta. In curand, acel sentiment de topire si relaxare totala s-a intins prin tot trupul ei stimulat la perfectie, punand stapanire pe ea.
Diana numai avea nici un chef sa il tachineze pe fratele ei, tot ce vroia in aceste momente era ca el sa isi plonjeze penisul lui enorm adanc in ea si sa o futa asa de perfect incat sa lesine de placere. Superba blonda era pierduta intr-un vortex de abandon sexual total. Scotand afara penisul lui urias din gura ei nesatula, Diana a tipat afara toate poftele si nevoile ei. Nimic numai conta acum… nimic doar placerea sexuala care vroia sa o atinga in aceste momente.
“Oooooooooooh!... numai rezist!... fute-ma!... oh, ahhhhhhhh! Te rog fute-ma!” s-a rugat superba blonda, pasarica si fundul ei se agita si zvarcoleau pe mana lui in timp ce il privea direct in ochi.
Trasaturile ei adolescentine erau insurubate intr-o masca de pofta pura si angelica… o privire care exprima disperarea si nevoia salbatica mai mult ca orice cuvinte pronuntate.
“Cu toata placerea, surioara!” a gafait Nicolae, impingand-o pe spate. Diana si-a deschis picioarele cat de larg a putut in timp ce Nicolae se aseza in pozitie deasupra ei, dand cat de mult acces permitea pasaricii ei. Ea a simtit capul penisului lui cum deschidea labile ei, desfacandu-le din ce in ce mai mult pe masura ce penisul lui penetra in pasarica ei. Era doar de jumate infipt in pasarica ei, cand dintr-o data Diana a zbierat toata pasiunea si extazul ei intr-un orgasm care practic a ravasit tot trupul ei. Nicolae s-a oprit si isi odihnea greutatea in amandoua maini si genunchi, lasand-o pe frumoasa lui sora sa se zvarcoleasca si sa se agite sub el in acel orgasm intens.
“Mmmmmmmm! Delicios!” a zis Nicolae, aplecandu-se si luand unul din sfarcurile ei in gura si incepand sa il suga ca pe un biberon.
“Ummmmmmmmm! Daa… ce placut eeeeeeeee!” a tipat Diana delir, orgasmul ei ajungand la un punct maxim, dupa care a inceput sa se domoleasca. Tot trupul ei se cutremura de placere, totul iesind de sub controlul ei.
Intr-un final, cand orgasmul ei se mai domolea, Nicolae a stiut ca acesta e momentul sa continue. Jumatea din penis care deja era in pasarica ei primea un masaj superb pe toata lungimea lui, dar mai avea inca o jumate care nu avea parte de acelasi tratament. Asa ca a inceput foarte incet sa impunga in jos. Labia ei interioara se inchidea in jurul grosimii lui, aproape ca vroia sa rupa capul penisului in intregime. Si totul era asa de incredibil de stramt… si asa de minunat! Muschii pasaricii ei erau inclestati perfect ca o manusa in jurul penisului lui… si apoi… exact asa cum a crezut si stia ca ii este obiceiul, cand numai rezista si vrea mai mult, se roaga de el sa ii dea mai mult.
“Numai rezist!” a tipat ea. “Da-mi-o toata!... impinge puternic!... fute-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!”
Incet si cu o pompare ferma si puternica, Nicolae a inceput sa insereze mai mult din penisul lui monstru in pasarica ei stramta, pana cand pubisul lui s-a lipit de pubisul ei, bilele lui odihnindu-se delicios in crepatura fundului ei.
“Ooooohhhhhh, uhhhhhhhhhhh, ummmmmmmmmmm!” tipa superba blonda, in timp ce penisul lui monstru o penetra si desfacea pasarica ei la limita. “Ahhhhhhhhhhh! Pula ta e de tot in mine!” se smiorcaia Diana. “Oooooooohhh, fratioare, pula ta!... e asa de adanc!”
Cand pubisurile lor s-au atins si toata coloana lui era in intregime infipta in ea, intreg trupul ei s-a zvarcolit in timp ce un alt orgasm ravasitor a pus stapanire pe ea. Dianei nu ii venea sa creada ca are un orgasm inainte ca celalalt sa se domoleasca. Si acesta era de cateva ori mai intens ca cel de mai devreme. Si excitatia ei doar revenea la cote maxime in timp ce scumpul ei frate doar statea acolo deasupra ei, tintuind trupul ei pe patul de iarba si frunze. Niciodata nu a avut doua orgasme unul dupa altul in timp ce musculosul ei frate isi baga asa de incet si de delicios penisul lui monstru in ea. Il simtea asa de adanc in ea, labile ei intinse la maxim ca un inel in jurul grosimii lui, acea grosimte masiva. Intr-un final, cand orgasmul ei s-a mai domolit, si-a deschis ochii si a privit pasional in ochii lui, ochii ei plini cu o nevoie enorma.
“Mai mult, fratioare!” s-a rugat ea. “Mai multe orgasme!... misca-te in mine!”
Ea deabia putea respira normal, trupul lui tinea trupul ei puternic lipit de patul de iarba si excitatia era asa de intensa. A scancit si gafait de placere in timp ce Nicolae a inceput sa o futa foarte incet si tandru. Abdomenul ei era in intregime umplut cu acel penis lung si gros, si ea gafaia de placere in timp ce parca parea sa se umfle din ce in ce mai mult in interiorul ei. Era un sentiment care il iubea enorm de mult atunci cand il avea. Incet, Nicolae a inceput sa se ridice si sa isi coboare soldurile, zambind multumit la privirea de placere imensa de pe chipul ei angelic in timp ce isi pompa penisul inainte si inapoi, foarte tandru in pasarica ei imbibata cu sucurile ei.
“Iti place sa fi fututa, asa e, surioara!” a soptit el, pompand penisul lui gentil inainte si inapoi in gaura ei stramta. “Iti place sa fi fututa de pula mea, asa e?... zi-o!... spune-mi cat de mult iti place, iubire!”
“Oh, wooooow, daaaaaaaaaa!” a gemut Diana. “Maica maiculita, ce iubesc asta! Iubesc pula ta uriasa!... wooooooow, parca un armasar ma fute!”
“Nu un armasar, iubire, doar un tanar cu o pula de armasar!” a raspuns el, ranjind vicleneste.
El a inceput sa iti miste penisul din ce in ce mai repede pe masura ce penisul lui devenea din ce in ce mai lubrificat cu crema abundenta din pasarica ei. Parca penisul lui era infasurat de un boa constrictor si se presa urgent dealungul lui, strangandu-l pana cand parca viata era stoarsa din el. Nicolae practic era in extaz. Prinsoarea perfecta a pasaricii ei era absolut senzationala!
Diana gemea de placere in timp ce Nicolae incepea sa futa pasarica ei stramta cu unealta lui tare ca piatra. Pistonul lui lung si gros facea pasarica ei stramta sa se simta asa de in viata… in viata si cu o lacomie nesatula pentru sex.
Era cea mai erotica placere pe care trupul ei zvelt si atletic a simtit-o vreodata. Era cu mult mai placuta si intensa decat atunci cand pasarica ei a fost linsa, cu mult mai placuta cand a fost fututa cu degetele. Nimica nu era asa de placut ca penisul acesta enorm care o futea asa de delicios. Dianei nu ii mai pasa de nimica, doar placerea delicioasa care o simtea in aceste momente cand era fututa asa de expert si placut. Nimeni si nimic nu a reusit sa o faca sa se simta asa de placut ca penisul monstru al fratelui ei.
Chiar daca penisul lui era intolerabil de urias in interiorul ei, Diana putea sa simta cum pasarica ei se ajusta dupa el. Peretii ei netezi si elastici se deschideau si se mulau perfect pe toata lungimea lui, si un copios rau de sucuri din ea se prelingea si imbiba coloana lui in timp ce plonja umed in si in afara, scotand niste sunete delicioase. Capul penisului lui atingea locurile cele mai adanci ale tunelului pasaricii ei, fiecare loc datorita miscarilor lui experte. Ea putea sa simta cum se cervixul ei, de cel mai adanc loc al pasaricii ei. In acelasi timp putea sa simta cum bilele lui se plesnesc de fesele ei atletice si imbibate cu sucurile ei si pubisul lui neted se plesnea delicios de pubisul si labile ei.
Nicolae si-a aruncat privirea in jos pe trupul ei zvelt si foarte tonifiat. Iubea sa priveasca cum se onduleaza si se serpuieste sub el, intalnind pomparile lui in jos cu saltari in sus ale soldurilor ei. Cum erau cam de aceasi inaltime, potriveala era perfecta.
Dintr-o data, Diana, scancind de placere, si-a tras genunchii in sus si si-a infasurat picioarele peste umerii lui. Apoi, Nicolae a inceput sa pompeze penisul lui in si in afara ei aproape pe toata lungimea lui, pompand-o foarte adanc cu pistonul lui neobosit. In curand, amandoi se miscau iarasi intr-un ritm sincronizat, ea ridicand si saltand soldurile constant si instinctiv sa impinga pasarica ei in sus in penisul lui plonjand. Cu fiecare penetrare, amandoi se miscau din ce in ce mai repede. Diana isi agita pasarica ei nesatula intr-un mod foarte delicios in timp ce era penetrata adanc de tot.
“Fute-ma, Nicolae!” plangea ea in timpul extazului. “Fute-ma tare! Fa-ma sa explodez! Fa-ma sa vin, fratioare! Uhhhhhhhhh, hhuuuuhhhhhhhhh! Ooooooohhh, ce bine eeeeeeeeeeeeeeeee!”
“Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!” a gafait Nicolae.
“Ahhhhh! Ummmmmm! Iubesc ce faci! Nu te opri!... oh, woooooow, ce iubesc pula asta mare a ta!”
Nicolae continua sa penetreze pasarica ei stramta si alunecoasa, iar si iar si iar la infinit, retragandu-se pana cand doar capul era in ea si apoi pompand iarasi inapoi pana la baza. Trupul lui se cutremura odata cu fiecare pompare, in timp ce o futea cu toata forta lui. Respiratia lui devenea mai greoaie si mai rapida datorita exercitiului extenuant la care supunea trupul lui.
“Fuck! Ungh! Ungh! Ungh! Oh, wooooow! Esti o curva superba, surioara!” gafaia Nicolae in timp ce o futea. “wooooow, ce pizda stramta si alunecoasa ai! Uh, uhhhhhhhhhhhhhhh!”
Diana deabia l-a auzit. Era parca un zumzait in urechile ai in timp ce val dupa val de extaz se rupea prin tot trupul ei supus acelor placeri intense. Penisul lui urias o conducea iarasi pe culmile cele mai inalte si salbatice ale placerii.
“Oohhhhhhhhh, woooooow!” a tipat Diana. “Fa-o mai tare! Uhhhhhhnggg! Oh, woooooow, fute-ma… se intampla! Se intampla iar! V… viiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn!”
Chiar ca avea un alt orgasm si Nicolae stia ca era unul urias de tot cand a simtit cum trupul ei iarasi se inclesteaza si intepeneste sub el. Pasarica ei se convulsa imprejurul penisului lui puternic cu contractii ritmice, soldurile ei zvarcolindu-se si saltand si ondulandu-se salbatic, disperate pentru mai mult din ce ii dadea iubitul ei. Nicolae i-a dat exact ceea ce vroia, futand superba blonda cat de tare si repede putea, acesta scaldandu-se in sentimentul fantastic pe care pasarica ei orgasmica le dadea imprejurul penisului lui.
El plonja in ea nemilos, zdrobind pubisul lui puternic de clitorisul ei, zdrobind capul penisului lui adanc in pasarica ei stramta cu plonjoane lungi si puternice… plonjoane care daca nu era asa de obisnuita si sa ii placa asa de mult, cu siguranta ar fi fost crepata in doua. Rabdarea si felul cum s-a controlat mai repede cand o tachina pe frumoasa lui sora, acu erau rasplatite de felul salbatic si nebunesc cum se comporta ea in aceste momente. O futea cu pompari lungi si adanci si puternice si rapide si asa cum stia ca ea iubea, si ea il futea inapoi in acelasi ritm si cu aceasi nerabdare, in mod constant aruncand pasarica ei fierbinte si stramta in sus sa il intalneasca.
“Arhhhhhhh! Uhhhhhhhhnnnnnnnn! Ohhhhh! Ohhhhhhh! Fratioareeeee! Fute-ma! Fute-ma! Fute-maaaaaaaaaaaaaa!” scancea Diana in timp ce Nicolae isi plonja penisul conducand-o peste culme intr-un alt climax ravasitor si dus la extrem. Nu ii venea sa creada! Niciodata in cele mai salbatice fantezii ale ei nu si-a imaginat ca penisul lui mai poate sa o ridice pe alte culmi ale climaxului, pe alte culmi mult mai inalte decat au fost vreodata pana acum.
Parca i-a furat respiratia si numai stia pe ce lume este in timp ce val dupa val dupa val de placere incepea din pasarica ei si se intindea prin tot trupul ei, pasarica ei eliberand sucurile ei pana cand era plina si apoi se revarsa afara din ea. Era cu mult mai placut decat a fost pana acum… si pasarica ei era plina pana la refuz cu fiecare cm solid si lung si gros. Si apoi fiecare pompare a lui se zdrobea delicios si puternic de pubisul ei, trimitand clitorisul ei in alte spasmuri salbatice si intense de placere.
“Ahhhhhhhhggggghhhhhhhh! Nu-mi vine sa cred!” se plangea Diana in timp ce un alt orgasm a inceput adanc in salele ei ravasite si distruse de placerea pe care o avea. “Viiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn iara! Oh, wooooow!... ooooooooo… nu te opri… niciodata nu te opri… fa-ma sa explodez pe vesnicie!”
Nicolae nu avea niciodata intentie sa se opreasca. Superba blonda de sub el era cea mai buna futaie pe care a avut-o in viata lui, si iubea enorm de mult sa ii dea placerea femeiasca suprema… orgasmul multiplu. Pasarica ei se contracta delicios in jurul penisului lui rigid in timp ce il plonja cat putea de adanc in gaurica ei ravasita, gafaielile pe care ea le scotea parca il inebuneau. El a simtit cum bilele lui se pleznesc de funduletul ei sexos si nu a putut sa nu isi imagineze cat de puternic putea ea sa fie capabila sa il stranga intre picioarele ei. S-a aplecat in fata si a incercat sa suga unul din sanii ei in gura lui, dar nu a putut sa il atinga, asa ca si-a aplecat capul si a sarutat pe umarul si gatul ei, exact in locul care stia ca ea iubea sa fie sarutata. Diana imediat s-a prins de ceafa lui si repede si-a zdrobit buzele de ale lui, sarutandu-l cu multa pasiune. Limba ei fierbinte si salbatica plonja si se zvarcolea in gura lui intredeschisa cu acelasi tempo si entuziasm pe care penisul lui Nicolae il arata in timp ce plonja in si in afara pasaricii ei.
Miscandu-se ritmic si fara sa se opreasca o secunda, Nicolae o conducea pe frumoasa lui sora prin cat de multe orgasme multiple putea pasarica si trupul ei superb sa aiba, retinandu-se din explozia lui iminenta cat putea de mult. Chiar si dupa ce scancetele de placere pe care ea le scotea au inceput sa se domoleasca dupa acele orgasme multiple, Nicolae continua miscarile pelvisului lui, pana cand intr-un final ea aproape ca era lesinata. Apoi, cand trupul ei a inceput sa s...



    Login