Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 23
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3210 ori - Nota 3.33 (3 voturi)
Capitolul 34

6 iulie 2005 - miercuri

“Hei, soro, vrei niste apa?”
“Huh?”
“Vrei niste apa?”
“Huh?” a repetat Diana somnoroasa, inca in lumea viselor foarte placute si aproape vivide pe care le avea.
“Se pare ca da…” a repetat vocea aceia barbateasca si apoi dintr-o data apa a aterizat direct pe capul ei.
“AAAAAAAAAAAAAAHHHH… TE OMOR NICOLAEE… ESTI UN OM MORT…” a tipat Diana, trezita din somn de apa rece aruncata pe ea de fratele ei. A sarit de pe sezlong ca si cum gheata a fost aruncata direct in chilotii ei. Tricoul ei larg si lung pana sub fese era aproape ud si apa era rece… dar rece parca scoasa de la frigider… brrrrrr… s-a cutremurat… si tricoul ei pur si simplu era lipit de trupul ei…
“Pai te-am intrebat daca vrei niste apa… ai zis ca vrei…” a ras Nicolae indeajuns de tare sa trezeasca vecinii. Nu a rezistat sa nu admire privelistea. In special tricoul ud si mulat direct peste sanii ei si acolo… mmmmmm… se vedeau clar sfarcuri intarite… Nu a rezistat sa nu ranjeasca…
“Te omor…” a tipat Diana nervoasa, indreptandu-se spre el cu pasi foarte hotarati in timp ce el se retragea inapoi spre piscina.
“Sti foarte bine… pozitia nu se iarta…” a ras Nicolae, ridicand mainile in sus, sa se apere de palmele care cu siguranta le merita pentru ce a facut.
Ce sa faca, asta oricum nu era nici prima, nici ultima data cand aplica trezirea asta surorii lui. E drept, acu in ultimii ani mai rar se intampla, dar cateodata… pur si simplu nu se putea abtine sa ii mai faca farsa asta de care nu se satura niciodata. In copilarie, mai mereu ajungeau la lupte greco romane, trante corp la corp, batai intre frati in toata regula. Si la fel ca in toate celelalte dati, la fel si acu, se astepta la vreo lupta sau vreo palma peste cap sau un pumn in umar sau vreo retaliere in cel mai comic mod posibil. Si apoi el retalia, si apoi ea, si tot asa pana cand se tavaleau pe jos de ras.
Ea doar a marait si a ridicat o palma gata sa il loveasca peste cap. El s-a ferit, ea a incercat inca odata, dar el s-a ferit si a continuat sa rada si sa o tachineze. Ea a ridicat cealalta mana sa ii aplice o palma direct peste cap. El s-a ferit, dar ea a dat cu cealalta si l-a prins direct peste ceafa. De atatia ani decand jucau jocurile astea, Diana a prins cate ceva.
“Auuuuuuuuu…” s-a plans el, razand. Doar a piscat, nici gand de durere. Si l-a cate a primit decand erau mici, era invatat.
“De ce trebe sa fi asa de rautacios mereu?” a intrebat ea inca nervoasa, in special pentru cana cu apa rece si acu si pentru tachinari. “Uuuuuuuuuhhh…” a scrasnit ea din dinti. Chiar ca era nervoasa pe el acuma.
“... gemeai in vis cand am venit sa te trezesc…” a continuat el tachinarea, razand si ranjind foarte vicleneste.
Ea a ridicat mana inca odata sa ii aplice inca una peste ceafa. Dar de data asta, el a prins mana ei, dar ea a ridicat-o pe cealalta si a vrut sa il loveasca, dar el a prins si mana aceia. Apoi ea a vrut sa ii aplice o lovitura sub centura, el s-a ferit, ea inca una, el s-a ferit. Si apoi dintr-o data, cand el a facut un pas in spate, pur si simplu a aterizat in piscina, tragand-o pe sora lui dupa el.
“O sa mi-o platesti…” a zis ea nervoasa si hotarata, iesind la suprafata, Dar in ochii ei se vedea clar ca radea pe interior. Si tocmai atunci Nicolae a iesit la suprafata direct in fata ei. Diana nu a asteptat si pe loc a sarit pe el si l-a scufundat sub apa…………
Erau poate vreo zece minute mai tarziu cand amandoi au iesit din piscina, uzi pana in cap si inca razand dupa jocul lor copilaresc, gafaind ca dupa un maraton. Au stat acolo pe spate si doar priveau cerul, soarele indreptandu-se spre apus si umbra vilei deja de ceva vreme batea peste piscina.
“Cat e ceasu?” a intrebat Diana intr-un final.
“Sapte juma… pe acolo pe undeva…”
“Emil nu a venit?”
“A dat un telefon… are o intalnire de afaceri si nu stie cand ajunge acasa…”
“Fain…” si dupa alte cateva minute. “… ai chef de o pizza sau ceva?”
“Nu mi-ar strica…”
Era dupa opt cand se indreptau inspre centru in cautarea unei pizzeri sau o terasa unde s-a serveasca ceva. Si Nicolae nu a rezistat sa admire cu ce era imbracata sora lui. Ochii lui au sclipit pe loc.
Sanii ei erau foarte frumosi etalati sub o bluza/tricou subtire in V fara maneci, foarte mulata pe trupul ei, sfarcurile ei erau foarte vizibile, semn clar ca nu avea sutien pe ea. Avea noroc cu geaca de blugi care acoperea destul de bine ceea ce bluza etala. Apoi fusta ei de jeansi era frumos mulata pe fundul ei atletic, cu o crepatura lunga care fugea in sus pe coapsa ei stanga pana aproape de sold. Fusta se termina putin mai jos de jumatea coapselor ei si era foarte stramta, si coapsa ei era expusa de fiecare data cand facea un pas. Si apoi acei bocanci cu siret pana aproape de genunchi. Singurele portiuni de piele expusa erau o fasie in zona buricului ei, dar acea era mai mereu ascunsa de jeaca ei de blugi. Si o alta fasie care incepea unde se termina fusta si se termina unde incepeau bocancii.
Era o priveliste dupa care toti barbatii pe langa care treceau incepeau sa saliveze si intorceau capul sa se holbeze si mai mult la cum fundul ei atletic se misca.
La un moment dat, cand erau la ceva departare de cartierul unde locuia Diana, degetele lor s-au intersectat si acum se tineau de mana. Diana a strans mana lui mai tare, lasand-o sa se frece ocazional de coapsa ei. Au atras atentia multora, mai ales din cauza faptului ca Diana era o fata foarte frumoasa care atragea multe priviri si Nicolae un tip foarte atragator si musculos. Nu era nimica ciudat pana la urma, doar un alt cuplu care se plimba prin centru, dar amandoi erau foarte atractivi pentru sexul opus.
La un moment dat, Diana si-a pus mana in jurul umerilor lui si i-a soptit ceva la ureche. “Pun pariu ca nu sti ce am acu sub fusta asta!”
“Chiloti!” a zis el.
“Ce ai zice daca ti-as zice ca nimic!”
“Serios? Wooow, surioara. E minunat! Chiar ca esti goala sub rochita aceia? Cineva ar putea sa vada pizda ta!”
“Nu asta e idea?” a chicotit ea, zdrobindu-si tachinator sanii de antebratul lui.
“Poate eu, huh?”
“Mai ales tu, dragule!”
L-a un moment dat au gasit o pizzerie in care nu au mai fost niciodata si s-au decis sa intre. Diana se uita roata sa gaseasca un loc mai retras si mai comod unde sa stea, dar nu a gasit asa ceva. Tejgheaua sau barul era in forma de L, si avea niste scaune destul de inalte. Erau cateva mese separate ici colea, dar Diana a ales sa se aseze pe un scaun inalt care era la bar. Frumoasa bruneta care era chelnerita le-a zambit, si ochii ei au cazut asupra umflaturii sanilor Dianei si au ramas acolo mai mult decat era necesar.
Se pare ca Diana a atras atentia acestei tipe, si cand chelnerita s-a indepartat sa pregateasca niste hotdogs, ea i-a soptit fratelui ei. “Tipei aleia ii plac sanii mei, cred!”
“De unde sti, surioara?”
“Nu ai observat cum se holba la ei?”
“Toata lumea se holbeaza la ei!” a zis Nicolae. “Chiar si eu!”
“Tu doar privesti!” a soptit Diana.
Tanara bruneta care nu parea sa aiba mai mult de 20 de ani, le pregatea hotdogurile in coltul barului in forma de L, si Diana s-a intors in directia aceia, prefacandu-se ca o priveste cu interes. Diana si-a pus calcaiele pe treapta inalta a scaunului, facand crepatura fustei ei sa se desfaca destul de tare. Nicolae a pasit pana la un aparat de poker care era in partea indepartata a peretului, dar nu sa joace, ci mai mult sa vada ce joc pervers avea de gand sora lui sa se joace.
El a observat ca chelnerita isi arunca privirea destul de des inspre sora lui, si cand s-a asezat la aparatu de poker, el a observat ca putea sa vada direct sub fusta surorii lui. Era destul de aproape de bruneta in timp ce aceasta le prepara hotdogurile si a observat ca si aceasta isi arunca privirea intre coapsele catifelate ale Dianei. Diana statea cu genunchii mai desfacuti decat era necesar, si pasarica ei neteda putea fi vazuta. Nicolae si-a aruncat privirea inspre fata Dianei, vazand sclipirea pofticioasa din ochi ei albastri. Aruncandu-si privirea si inspre bruneta, a observat ca aceasta constant isi arunca privirea intre picioarele Dianei. Aveau noroc ca nu erau decat cativa clienti si toti erau ocupati cu discutile lor sau altele.
Nicolae si-a miscat mana dealungul jeansilor lui cupand penisul si bilele lui, ranjind inspre sora lui apoi, cand a vazut ca frumoasa bruneta a terminat hotdogurile lor s-a ridicat de la aparatu de poker si s-a indrepatat inapoi inspre sora lui. Cand au inceput sa manance, Nicolae a soptit: “Se uita la pizda ta, surioara!”
“Stiu ca asa facea!” a soptit Diana inapoi.
“Si acu?”
“Ma duc sa vad daca e adevarat ceea ce cred despre ea” a zis Diana, stergand gura ei cu servetelul. “Ma scuzi!” a zis ea inspre chelnerita. “E vreo baie pe undeva pe aici?”
“Ar trebui sa vi cu mine!” a zis frumoasa bruneta, privind direct si cu subinteles in ochii Dianei. “Ar trebui sa folosesti baia angajatilor. Baia publica e stricata azi!”
Diana a alunecat de pe scaunul acela inalt de la bar, dandu-i fratelui ei o ocheada foarte placuta asupra coapsei ei. Facandu-i cu ochiul, ea a pasit in spatele tejghelei. Nicolae a privit-o pe sora lui cum s-a frecat cu sanii de sanii brunetei, apoi a privit cum aceasta a urmarit fundul surorii lui care se ondula foarte tachinator cand pasea.
Apoi bruneta si-a aruncat privirea inspre Nicolae, limba ei miscandu-se suav peste buzele ei. Dar cand a vazut ca el a observat-o, a parut ca se rusineaza. Apoi bruneta doar a ridicat din umeri, sanii ei miscandu-se lasciv sub costumul de chelnerita. Cu o alta privire pe furis inspre Nicolae, bruneta a pasit in directia in care Diana a mers.
Nicolae a asteptat ceva timp. Mai erau cativa clienti pe la mese sau la bar si inca o chelnerita care parea sa fie ocupata cu mesele. A asteptat pana cand aceasta era intoarsa in alta directie si s-a furisat in spatele tejghelei. Cand a ajuns la baia angajatilor, el a deschis usa incet si apoi a putut sa auda pe acea bruneta si pe sora lui cum vorbeau din toaleta, usa fiind usor intredeschisa.
“O vreau!” a zis bruneta. “Daca nu vroiai sa te ling, nu ai arata in public frumusetea aia a ta!”
“Poate vreau sau poate nu vreau!” a auzit-o pe Diana zicand intr-o voce foarte suava si tachinatoare.
Nicolae si-a aruncat privirea prin prejurul usii intredeschise in baie. Sora lui statea pe toaleta, fusta ei ridicata in jurul abdomenului ei atletic. Diana l-a vazut pe fratele ei cum privea pe furis la ceea ce amandoua faceau. Apoi si-a aruncat privirea inspre chipul frumos al brunetei.
“Cred ca pana la urma vreau!” a zis Diana. “Lingi pizda bine?”
“Ling pizda cel mai bine si nu cred ca mai gasesti alta ca mine!” a zis bruneta suav. “Ai fi surprinsa sa sti cate studente trec pe aici, aratand pasaricile lor frumoase. Si cu cate m-am imprietenit foarte… bine… si tu nu pari sa te joci jocuri!”
“Cum te cheama?” a intrebat Diana.
“Numele nu sunt importante!” a raspuns bruneta.
“Uite, te las sa imi lingi pizda, dar vreau ca tu sa fi in pielea goala!”
“Nu pot aici!” a zis bruneta. “Oricine poate trece pe aici si nu vreau sa sochez pe cineva!”
“Ori ma lingi in pielea goala sau nu facem nimica!” a insistat Diana, incepand sa se ridice de pe toaleta. “Prietenul meu ma asteapta!”
Dar in loc sa se ridice, Diana a deschis picioarele ei zvelte si atletice, lasand-o pe bruneta sa vada intre ele. Frumoasa bruneta si-a lins buzele si a inceput sa traga fermuarul costumului ei in jos. “Daca vine cineva…” a zis ea, apoi a lasat cuvintele sa se piarda in vant in timp ce Diana isi misca funduletul ei atletic la marginea toaletei, picioarele ei deschise destul de tare.
Nicolae a vazut pasarica frumoasa a Dianei, dar in aceste momente era mult mai interesat sa priveasca aceasta bruneta focoasa cum se dezbraca. Ochii lui erau infierbantati in timp ce aceasta era aproape in pielea goala acum. Avea pe ea o pereche de tanga albi, si fundul ei era rotund si plin. Penisul lui s-a intarit pe loc in timp ce le privea, stiind ca bruneta nu avea nici o idee ca el era acolo.
O privire rapida din partea Dianei i-a zis ca vroia penisul lui urias afara din jeansi. Rapid si fara sa faca nici un zgomot a incuiat usa de la baie cu cheia, apoi incet a desfacut fermuraul jeansilor si si-a scos penisul afara, prizandu-si monstru pumn in timp ce tipa, avand doar tanga pe ea, a cazut in genunchi intre coapsele larg deschise ale Dianei.
Cu un geamat, bruneta si-a bagat gura in pasarica neteda a Dianei, lingand repede si lacom, alunecand mainile ei in sus si prinzandu-se de soldurile blondei. Diana si-a ridicat picioarele si le-a infasurat peste umerii brunetei, strangand coapsele ei interioare in jurul capului brunetei. Frumoasa bruneta a inceput sa geama in timp ce limba ei a inceput sa se faca surub si sa intre in pasarica Dianei. Nicolae a inceput sa isi pompeze incet penisul, doar privind show-ul. Diana si-a aruncat privirea asupra penisului fratelui ei in timp ce tinea capul brunetei stramt intre coapsele ei in asa fel incat sa nu poata sa se intoarca si sa il vada pe Nicolae cum sta acolo.
“Linge-ma!” a gemut Diana, impingand pubisul ei in fata brunetei. “Fute pizda mea cu limba ta! Suge pizda mea, curva ce esti!”
“Oooooo, daaa!” a scancit bruneta, inclestandu-se de fundul agitat al Dianei in timp ce sugea si futea umezeala aceia infierbantata.
“Curva ninfomana ce esti!” a tipat Diana, zdrobind fata brunetei in pasarica ei. “Chiar ca iti place sa lingi pizda, asa e? Esti o lezbi si o pupatoare de pizda si o sugareata de pula si ai suge orice pizda si pula pe care ti-ai pune mainile, asa e?”
Bruneta si-a ridicat capul si a privit in sus inspre Diana cu niste ochi inlacrimati. “Te rog, nu ma pot abtine!” a murmurat ea. “Asa am fost mereu. Nu iti bate joc de mine. O sa fac orice vrei tu, dar te rog nu iti bate joc de mine!”
“Esti o nenorocita de lezbiana!” a zis Diana dur. “Mai bine ai linge o pizda decat sa futi o pula, asa e?”
“Oh, da, asa e!”
“Bine, lezbianco, linge-ma!”
Diana a trantit gura brunetei inapoi la pasarica ei neteda, zdrobind puternic nasul acesteia de clitorisul ei. A tipat cand bruneta si-a futut limba adanc in tunelul ei, incepand sa linga expert si sa suga si sa inghita sucurile din pasarica ei.
Nicolae era foarte excitat de ceea ce vedea. Penisul lui pulsa in pumnul lui in timp ce privea ce facea sora lui cu acea bruneta focoasa. Se intreba de ce era asa de dura cu aceasta femeie, dar nu pentru mult timp. Era mult prea excitat sa o vada pe frumoasa lui sora cum era linsa de aceasta bruneta. S-a miscat mai aproape de usa intredeschisa a toaletei, stand doar la un sfert de metru in spatele brunetei. Ochii surorii lui au sclipit in directia lui, apoi in jos la penisul lui. Si-a rotit pasarica salbatic in gura brunetei, serpuindu-se erotic din cauza excitatiei.
“Suge-mi pizda, curva!” a gemut Diana. “Woooow, esti asa de buna! Poti baga limba asa de adanc in pizda mea! Oooooo, da-mi-o toata, fata de pizda ce esti! Linge pizda mea… linge-ma bine de tot!”
Ochii lui Nicolae sclipeau un albastru hipnotizant din cauza excitatiei in timp ce privea acea bruneta in genunchi intre coapsele surorii lui. Parea sa linga frenetic pasarica aceia stramta si neteda. Capul ei se misca peste tot si scotea sunete salbatice si umede in timp ce lingea. Cuvintele pe care Diana le-a zis inca erau imprimate acolo, si Nicolae vroia sa vada cum limba tipei se misca asa de expert incat o facea pe sora lui sa geama de placere.
In timp ce incerca sa faca asta fara sa atraga atentia brunetei, Diana a scos un scancet puternic, prinzandu-se de ceafa tipei si tragand fata ei frenetic in pasarica ei. “Viiiiiiiinnnn! Oh, wooooow… ce limba grozava! Linge tare, curva! Viiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn!”
Nicolae se tinea puternic de penisul lui, dar nu il pompa. Diana isi scurcicuita creierii si pasarica ei se umplea cu sucurile ei si bruneta deabia mai putea sa tina pasul in timp ce inghitea la greu sucurile acelea copioase. El practic era hipnotizat de ceea ce vedea si vroia al naibii de mult sa isi indese monstruozitatea adanc in acea pasarica stramta si placuta.
“Oooooooooooo! Wooooow!” a soptit el instinctiv si fara sa vrea. Cand bruneta a auzit acest murmur, ea si-a dat seama ca ceva nu era in regula. Si-a ridicat gura dintre coapsele inca cutremurande ale Dianei si s-a intors roata rapid. Ochii ei parca au iesit din orbite cand l-a vazut pe Nicolae stand acolo, penisul lui scos afara din pantaloni si wooooooow, parca era un penis de cal, asa era de urias. In viata ei nu a vazut o pula asa de lunga si de groasa si de frumoasa.
“Oohh, shit!” a murmurat bruneta, intinzandu-se rapid dupa constumul de chelnerita, fara sa isi i-a ochii de la penisul acela monstru, un fel de frica ca a fost descoperita si excitatie in ochii ei.
Diana a ramas pe toaleta, picioarele ei atletice si tonifiate larg deschise, privind frica brunetei foarte amuzata. Nicolae, totusi, doar se holba la sanii tipei si la mulajul din chilotii ei in timp ce aceasta frenetic incerca sa se imbrace. Bruneta nu putea sa plece nicaieri, era prinsa ca intr-o capcana. Daca ar iesi din baie, ar fi in bucataria localului si acea parte era deschisa si expusa clientilor. Daca cineva ar veni inauntru, cu toti ar vedea-o, in toata gloria ei, in costumul evei.
“Oh, maica maiculita!” a plans tanara, lacrimi de umilire in ochii ei in timp ce se imbraca cat de repede putea. Cand s-a intors cu spatele la el, costumul ei era umed si lipit de pielea ei, chiar in zona coloanei vertebrale cu niste sucuri care s-au prelins din pasarica Dianei. “Oh, nu! Tu nu ar trebui sa fi aici… te rog, asta e asa de jenant.”
Diana s-a ridicat si a tras fusta ei in jos peste fesele si coapsele ei catifelate. “Nu-ti fie frica!” a zis ea zambind secudator inspre bruneta. “Prietenul meu stie cum sa tina un secret!”
“Dar… prietenul tau! Oh, nu!” a zis bruneta, vazand cum acel tip musculos si foarte chipes isi fugarea mana peste acel penis monstru. Imbujorandu-se la fata, a incercat sa iasa afara din toaleta. Dar s-a oprit cand a vazut ca usa era blocata. S-a intors roata si doar ii privea pe cei doi. Era foarte sigura ce se va intampla acum.
Diana si Nicolae au inceput sa chicoteasca, si dupa o conversatie care au avut-o doar din ochi, si-au indreptat atentia asupra brunetei. Aceasta refuza sa ii priveasca direct in ochi, si ii privea doar cu coada ochilor. Intr-un fel chiar vroia sa simta acel penis monstru adanc infipt in pasarica ei, dar erau aproape cativa ani decand a mai facut sex cu un barbat. Si era asa de lung si gros si tare…
Doar o priveau atenti sa vada ce vrea aceasta sa faca. Ochii ei incepeau sa sclipeasca. Dar nu avea curajul sa accepte ceea ce cu siguranta se va intampla. Si dupa cum s-a comportat blondina, cu siguranta erau un cuplu foarte deschis la idei traznite. Cine stie…
“Prietenul meu ar vrea sa te futa” a zis Diana direct si pe fata.
“Nu, nu pot…” a raspuns bruneta, aruncandu-si privirea inspre Nicolae si acel penis monstru care era etalat acolo. Dar totusi, privea unealta aceia. Era asa de mare si de lunga si de groasa. Cu siguranta ii va desface pasarica foarte tare dar si orgasmul va fi printre cele mai placute.
Diana si-a inchis palma in jurul sanului brunetei, strangandu-l usor si placut. Un suspin de placere a iesit dintre buzele brunetei, ochii ei devenind nefocusati.
“Poti sa mai lingi pizda mea iarasi!” a zis seducator Diana. “Poti sa ma lingi, doar daca prietenul meu te fute in acelasi timp. Vrea pizda ta mult de tot!”
Ochii brunetei s-au deschis, prima data indreptandu-se inspre el si apoi ramanand directionati asupra blondei.
“Ai vrea sa lingi pizda mea iarasi, asa e?” a intrebat Diana intr-o voce ferma, si ea a masat sanul brunetei foarte excitant. “Ti-ar placea asta mult de tot, eu sigur as iubi sa iti bagi limba adanc in pizda mea!”
“Haide!” a zis Diana, imbratinsand-o pe bruneta, sanii lor zdrobindu-se placut unul de altul si dandu-i un sarut, in care limbile lor se duelau foarte placut. Apoi, usor, a tras-o inspre toaleta. “Nu trebe sa iti dai hainele jos de data asta!” a asigurat-o pe bruneta, dandu-si seama ca comportamentul ei de mai devreme a fost prea dur. Si ca mereu cu o vorba buna poate rezolva mai multe.
Fusta Dianei inca era ridicata in jurul mijlocului ei si s-a asezat iarasi pe toaleta, deschizand picioarele ei larg inapoi. Bruneta l-a privit o secunda pe tipul acela chipes in timp ce acesta doar o privea pe prietena lui, pasarica ei mai exact, si doar isi lingea buzele. Penisul lui practic tresarea acolo, lung si gros.
“Faceti… faceti dinastea de multe ori?” a intrebat bruneta.
“Vrei sa zici ca il las pe iubitul meu sa futa alte fete?” a intrebat Diana, frecand palma ei incet si in sus si in jos peste pubisul si printre labile ei. “Asta e prima data cand fac asta!”
Ochii brunetei au exprimat dintr-o data soc, dar, cand a vazut-o pe blonda cum isi freca pasarica asa de indecent chiar acolo in fata ei, au devenit pofticiosi si inflacarati. Si-a fugarit limba peste buze, lacoma, pofticioasa, umezindu-le. Nu ii venea sa creada ca cei doi o fac pentru prima data cu o alta fata. Comportamentul lor de pana acum s-a dovedit a fi ca si cum au aventuri dinastea mereu, foarte nebunatici si perversi. Exact ca ea.
“Daca vrei sa lingi asta inca odata!” a tachinat Diana. “Atunci prietenul meu trebe sa te futa. Daca nu il lasi sa te futa, atunci numai ai parte de pizda asta zemoasa si fierbinte!”
Diana stia ceea ce facea. Bruneta privea lacoma acea pasarica cu o pofta de nedescris, trupul ei cutremurandu-se usor. Nicolae doar statea acolo si astepta, penisul lui pregatit pentru un atac la pasarica acelei brunete, observand si fiind aproape sigur ca aceasta vroia sa fie fututa de el. Un cutremur a trecut prin bruneta, si aceasta incet a ridicat rochita costumului de chelnerita. Incet si parca facand un streeptease, a inceput sa impinga in jos chilotii ei, spre placerea si deliciul celorlalti doi. Chilotii chiar ca erau imbibati cu sucurile care s-au prelins din ea in timp ce o lingea pe blonda.
Bruneta si-a aruncat privirea inspre penisul baiatului si s-a asezat in genunchi in fata lui si i-a luat capul in gura. L-a lins pe cap, pentru ca mai mult nu putea sa ia. Nicolae intre timp doar se uita la triunghiul de par pubian frumos tuns care era intre picioarele brunetei, vazand si labile si clitorisul acesteia. Apoi s-a ridicat in picioare si i-a dat un sarut la fel de pasional cum prietena lui i-a dat ei.
“Mmmmmmmm, acu treci in genunchi!” a zis Diana razand seducator, rotind soldurile ei pana cand era intr-o pozitie confortabila. “Treci in genunchi si linge pizda mea! Iubitul meu o sa te futa… o sa futa pizda ta fierbinte si o sa imi lingi pizda in acelasi timp! Acu treci aci!”
Chicotind si fiind foarte excitata, bruneta a ingenunchiat, miscand capul ei intre coapsele Dianei. Nicolae s-a miscat mai aproape, vazand cum focoasa bruneta si-a presat gura de pasarica surorii lui. Penisul lui pulsa si tresarea in sus si in jos in timp ce ii privea, vazand cum limba tipei lingea si se insuruba in jurul clitorisului surorii lui. Diana a luat una din mainile brunetei si a pus-o pe penisul fratelui ei, inchizand degetele ei in jurul penisului.
“Simte-l!” a zis ea. Bruneta si-a miscat pumnul peste acel penis lung si gros, incet si tachinator, limba ei lapaind in sus si in jos pe crepatura fierbinte si umeda a blondei. Nicolae tinea mana brunetei in jurul penisului lui, futandu-l inainte si inapoi in timp ce o privea cum lingea pasarica surorii lui.
“Fute-o, fratioare!” a gemut Diana, devenind din ce in ce mai excitata iarasi, zdrobind fata brunetei in pasarica ei. “Fute pizda aia fierbinte, dragule! Baga pula aia groasa a ta in sus in pizda aia fierbinte si fute-o bine de tot!”
Dezlipind mana brunetei din jurul penisului lui, Nicolae s-a asezat in genunchi in spatele acesteia. A ridicat rochita costumului ei in jurul mijlocului acesteia, expunand pielea cremoasa a fundului ei. Bruneta gemea si lingea lacoma si de cu zor la pasarica Dianei iarasi, si, cand Nicolae si-a frecat capul penisului in sus si in jos peste crepatura pasaricii ei, el a gasit zona ei pubiana foarte alunecoase si infierbantate. Tipa gemea in pasarica Dianei cand a simtit cum tipul acela musculos a inceput sa isi impunga penisul acela monstru din ce in ce mai adanc in pasarica ei. Fundul ei s-a cutremurat in timp ce penisului lui Nicolae penetra delicios pasarica ei.
Caldura si fierbinteala care s-a infasurat in jurul penisului lui l-a facut sa geama de placere. Sunetele acelea umede pe care bruneta le facea la pasarica Dianei pareau sa radieze pana in bilele lui, si el a inceput sa o futa inainte si inapoi pe aceasta. La inceput a intrat doar putin peste jumate in pasarica ei. Si era foarte stramta. Dar in timp, pomparile deveneau mai lungi si pasarica ei acomoda din ce in ce mai mult din penisul lui. Pana cand intr-un final, pana la bile era infipt in pasarica brunetei. Apoi a inceput sa o futa. Pomparile deveneau din ce in ce mai lungi si mai puternice, facand-o pe bruneta sa scanceasca si sa tipe in pasarica Dianei. Apoi Nicolae s-a prins de soldurile bruneteie si a inceput sa o futa foarte repede si puternic, miscandu-se inainte si inapoi, parca la nesfarsit.
Nicolae isi plesnea soldurile de fundul brunetei, futand penisul lui inainte si inapoi, aproape pe toata lungimea lui, facand parca fata brunetei direct in pasarica Dianei. Diana gemea si scancea si suspina in timp ce tinea capul brunetei presat de pasarica ei, serpuind soldurile ei in timp ce practic doar se uita direct in ochii fratelui ei, acesta returnand pasiunea prin ochi.
“Fute-o, fratioare! Fute pizda aia fierbinte! Fute-o pe curva asta! Bag-o in pizda ei… fute-o, dragule! Fute-o pana numai poate… manca-ma! Ohhhhh, linge pizda mea!”
Bruneta scotea niste sunete animalice in timp ce lingea si sugea pasarica Dianei, fundul ei fiind pompat cu plonjoane salbatice de acel penis monstru. Ea lingea si sugea pizda, asta a facut in ultimii ani, si nu se futea cu baieti. Dar in aceste momente numai conta. Era o situatie mult prea excitanta, plus ca el avea un penis cum nu a mai vazut si simtit niciodata. Era prea greu sa reziste. Doar cand l-a vazut si apoi propunerea blondei, aproape ca au facut-o sa aiba orgasm acolo pe loc, fara sa fie atinsa deloc. Pur si simplu l-a lasat pe acest tip cu pula monstru sa o futa. Si pasarica blondei era un bonus la care nu putea sa renunte. Era prea dependenta de pizda sa renunte.
Penisul lung si gros al lui Nicolae era infasurat intr-o manusa fierbinte si umeda care se inclesta puternic in jurul lui. El futea rapid si nevoia sa faca o depunere de sperma in aceasta pasarica incepea sa se apropie. Lapaielile nerabdatoare ale limbii si buzelor brunetei la pasarica surorii lui au crescut senzatile erotice de o mie de ori, facand penisul lui asa de tare incat nu ii venea sa creada ca poate fi asa de excitat.
Diana isi agita pasarica si si-o arunca puternic in sus in fata brunetei, zdrobind-o de gura suganda a tipei, agitand soldurile ei salbatic, gemand in pasiunea ei. Nicolae s-a aplecat peste spatele brunetei si s-a inclestat de spatele acesteia, vrand ca aceasta sa fie in pielea goala. El pompa furios, futand penisul lui cat de adanc putea. Bruneta se smiorcaia si plangea si scancea si suspina si gemea in pasarica Dianei in aceste momente, fundul ei incepand sa se cutremure si sa tresara ritmic odata cu miscarile penisului lui. Ea se inclesta de pielea nuda si cremoasa a fundului blondei, degetele ei presate puternic in timp ce isi futea limba in si in afara, in acelasi ritm cu futaile pe care le primea de la spate, insuruband-o si scotand sucurile acelea delicioase si mestecandu-le in gura ei.
In distanta, niste cratite s-au auzit din bucatarie, dar nici unuia nu ii pasa in aceste momente. Diana era aproape de un orgasm foarte intens in gura brunetei, si Nicolae era foarte aproape sa erupa torente intregi adanc in pasarica brunetei. Cu un tipat, Diana a inceput sa explodeze, indemnandu-l pe fratele ei sa inundeze pasarica stramta a brunetei cu samanta lui groasa. Nicolae gafaia in spatele acesteia din cauza eforturilor, strangand si framantand sanii ei in timp ce futea penisul lui in si in afara pasaricii aceia foarte stramta. Tipa scotea niste sunete guturale astupate de pasarica care era pe gura ei ca si cum era sugrumata, devorand lacom labile si tunelul si clitorisul blondei.
Nicolae a lasat sa ii scape un gafait, capul lui arcuindu-se pe spate si gatul lui intins, ejaculand puternic si adanc in pasarica brunetei. Aceasta doar gafaia si scancea in timp ce limba ei se insuruba si se serpuia la pasarica convulsiva a Dianei, propria ei pasarica inclestandu-se puternic in jurul penisului acela monstru si care erupea parca rauri de sperma in ea, in timp ce si ea, erupea in unul din cele mai intense orgasme care le-a avut vreodata.
Intr-un final, cand orgasmele tuturor au inceput sa se domoleasca, au inceput sa se desfaca din lantul lor: pula, pizda, gura, pizda. Nicolae statea inca adanc in pasarica aceia stramta in timp ce ultimele torente de sperma se prelingeau adanc in ea. Diana si-a inclestat coapsele pentru ultima data in jurul capului brunetei, apoi le-a lasat moale acolo, in timp ce bruneta lingea ultimele picaturi care se prelingeau afara din ea.
Cealalta chelnerita se pare ca o cauta pe bruneta si o striga ca pe unde a disparut. Cel putin asta se auzea din partea cealalta a usii. Bruneta, parca trezita dintr-un vis foarte placut, si-a retras fata imbibata cu sucuri din pasarica Dianei. “La naiba! Trebe sa merg!” a zis ea, devenind agitata ca poate va fi descoperita intr-o pozitie asa de compromitatoare. “Ma cauta colega! O sa fim prinsi daca nu ne grabim!”
Nicolae, la fel si el dandu-si seama ca ar putea fi prinsi, repede si-a scos penisul afara din aceasta in timp ce ea se ridica in picioare. Bruneta repede si-a aranjat costumul de chelnerita, dar parea sa nu fie in graba in timp ce isi aseza rochita inapoi pe trupul ei frumos. Vazand asta, Diana s-a ridicat de pe toaleta si s-a asezat in genunchi in fata fratelui ei, luand penisul lui in gura, inghitindu-l in intregime si curatandu-l de secretile in care era imbibat.
Bruneta se uita in oglinda si isi refacea machiajul si se curata de sucurile care au iesit la greu din pasarica blondei, aranjandu-si parul in acelasi timp. Cand s-a intors sa vada ce fac cei doi si a vazut ca blonda il inghitea in intregime, a ramas masca. Pur si simplu nu era posibil ca cineva sa inghita un penis asa de lung si de gros. Dar apoi, cand a auzit iarasi vocea colegei ei, si-a revenit din stupoarea ei. Blonda s-a ridicat si ea in picioare si a inceput sa isi linga buzele, apoi si aceasta a inceput sa isi traga fusta in jos peste fesele si coapsele ei foarte atletice si tonifiate. Baiatul, intre timp repede si-a indesat penisul acela monstru si inca parca semierect inapoi in pantaloni, si parca si dupa i-a tras in sus, tot mai avea o umflatura destul de evidenta dealungul coapsei lui.
“Mai treceti pe aici?” a intrebat bruneta intr-un final, parand parca foarte nerabdatoare pentru o noua intalnire si aventura cu cei doi.
“Poate!” a raspuns blonda foarte suav si misterios. “Depinde!”
“Atunci…” a zis bruneta, dand celor doi cate un sarut foarte pasional si scurt pe buze. “Eu termin tura la unspe! Sper ca ne vedem atunci!”
“Cred ca facem o tura prin centru si atunci mai trecem pe aici!” a raspuns blonda, dupa o privire si un ranjet conspirational care l-a impartit cu iubitul ei…

*************

Cum era vara, mall-ul se inchidea pe la zece, asa ca, s-au decis sa faca niste cumparaturi si s-au indreptat intracolo dupa ce s-au furisat prin usa din spate a localului, pasind ca doi indragostiti, fara nici o graba, Aveau poate inca vreo ora jumate la dispozitie pana cand se inchidea mall-ul.
Briza unui vant varatic flutura fusta ei prin prejurul coapselor ei si al fundului ei atletic, crepatura fustei ridicandu-se destul de des. Nicolae iubea asta, si Diana parca era in elementul ei, dar parca ii era frica pentru ca nu avea chiloti pe ea, fusta se va ridica prea tare si pasarica ei va fi in vazul tuturor. Si privitori si doritori de un show erau indeajuns prin preajma ei cand trecea pe strada. Dar si era foarte excitant sa nu aiba chiloti in aceste momente.
La un moment dat, felul cum crepatura fustei ei se falfaia in aer a fost observat de Nicolae si atunci i-a zis surorii lui sa mearga in fata sa vada mai bine cum vantul flutura fusta ei, ridicand crepatura din fata sau din spate si etaland coapsele ei cremoase si frumos tonifiate. Acest lucru a excitat-o enorm de mult pe Diana. Practic se plimbau prin parc indreptandu-se spre mall. Paseau incet si cu mainile in jurul mijlocului celuilalt.
Soarele era aproape de apus si dupa ce zi torida a fost astazi, briza care adia acuma era ceva foarte placut, schimband tot acel aer statut din timpul zilei. Parul ei blond flutura foarte sexxy in jurul chipului ei, dandu-i parca o frumusete exotica.
Cand vantul ridica partea din spate sau din fata a rochitei ei, vantul adia si peste netezimea pubisului si pasaricii si fundului ei si tot trupul ei se infiora si furnica placut. L-a un moment dat, Nicolae iarasi pasea in spatele ei, admirand trupul ei si ea l-a privit peste umar, ochii ei miscandu-se in jos pana cand erau atintiti asupra zonei lui mediane. A ranjit satisfacuta cand a observat ca penisul lui facea un cort urias in jeansii lui taiati sub genunchi, lungimea si grosimea lui fiind evidente prin material. A inceput sa paseasca cu o unduire si mai pronuntata a fundului si soldurilor ei.
Apoi, exact lucrul de care ii era putin teama sa intamplat. O adiere puternica de vant a prins fusta ei, si partea care era dealungul crepaturii fustei a fluturat in sus. Cu un scancet, Diana a incercat sa o lase in jos, dar fratele ei a inceput sa rada din spatele ei. A avut o priveliste foarte frumoasa asupra coapselor ei atletice si parca a vazut crepatura fundului ei inainte ca Diana sa isi aseze fusta inapoi jos. Putin rusinata, ea s-a uitat prinprejur sa vada daca cineva in afara de fratele ei a observat.
Si un grup de tineri pe langa care au trecut in acel moment nu aveau cum sa nu se abtina sa scoata fluieraturi ca de lup. Pe loc s-a imbujorat. Apoi si-a aruncat capul peste umar la fratele ei iarasi si a vazut cum penisul lui era si mai evident in jeansii lui. Cu o inspiratie adanca, ea a dat din cap, razand de reactia lui, dar Nicolae era atent doar la formele ei foarte evidente prin hainele ei. Ochii lui erau parca atintiti asupra fundului ei, inramat de fusta ei mulata pe fesele ei.
A facut o pauza, asteptandu-l pe fratele ei sa o ajunga si sa il avertizeze ca avea o erectie. Dar si Nicolae s-a oprit. Vazand asta, Diana a continuat sa paseasca iarasi in fata lui la cativa pasi. Dupa prima rusinica, ea si-a dat seama ca vroia ca vantul sa fluture fusta cu crepatura pana aproape in dreptul pasaricii ei, de o parte si alta a coapselor ei.
In interiorul mall-ului, ei au inceput sa se plimbe dintr-un magazin in altul, razand si discutand si glumind. Diana spera ca erectia lui nu va fi observata de nimeni. Au ajuns pana la urma intr-un magazin de haine barbatesti si au inceput sa se plimbe printre rafturi. Nu erau prea multi clienti si Diana a inceput sa caute printre rafturi. Nu avea nici o intentie sa cumpere ceva, doar erau in trecere sa vada ce haine mai erau, dar dintr-o data o idee traznita i-a venit. Nicolae era aproape si in timp ce stateau langa un raft cu tricouri, Diana si-a dus mana in jos si si-a trasat degetele peste erectia lui facandu-l pe fratele ei sa rada vicleneste. Aruncandu-si o privire prin prejur si vazand ca nu este nimeni, Diana s-a furisat sub un cuier plin doar cu tricouri. Erau foarte multe tricouri si toate erau aranjate in asa fel incat sa o ascunda perfect de ochii oricarui privitor nedorit. Doar daca cineva statea in spatele lui Nicolae ar fi putut sa o vada.
Nicolae doar statea presat de tricouri, penisul lui al naibii de urias in jeansii lui. Asezandu-se comod in pozitia ei ascunsa, Diana si-a lins buzele, fiind cu ochii direct pe penisul fratelui ei. Deobicei el purta jeansi destul de largi si Diana expert si repede i-a scos penisul afara. Capul era foarte umflat, foarte neted si un lichid clar se prelingea din gaurica din varf. Ea s-a aplecat in fata printre tricouri, sarutand capul penisului. A auzit cum el a suspinat usor, apoi soldurile lui s-au impins in fata. Incercand sa ascunda un chicotit, Diana si-a fugarit suprafata plata a limbii ei prin prejurul penisului lui, gustandu-l. Pasarica ei pulsa sub fusta ei si ea nu a rezistat sa nu alunece o mana dedesupt. Frecand pasarica ei neteda, ea si-a inc...



    Login