Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 22
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3426 ori - Nota 3.33 (3 voturi)
Capitolul 32

5 iulie 2005 - marti

“Hei, Diana!”
Diana si-a ridicat capul din raportul care il citea si pe loc un zambet a aparut pe buzele ei. “Buna, Nicolae, cei cu tine pe aici?”
“Nu mare lucru… auzi… ma poti ajuta cu ceva!”
Fi sigura ca te pot ajuta in mai multe feluri decat crezi, superba blonda a gandit in sinea ei. “Sigur… cu toata placerea…” Diana s-a ridicat de la birou si s-a indreptat spre iesire, alaturandu-se fratelui ei pe coridor.
Era poate in jur de unsprezece dimineata si Diana era la servici. Avea de facut un raport pentru conducerea institutiei si mintea ei era scufundata in tot felul de calcule si statistici. Erau deja vreo doua ore de cand l-a inceput si avea nevoie de o mica pauza pentru ca ochii ei deja ardeau de la atata privit in monitorul calculatorului. Si se pare ca momentul unei mici pauze a aparut sub forma lui Nicolae. Amandoi lucrau in aceasi institutie, departamente diferite, si nu erau rare datile cand unul cerea ajutorul celuilalt. Si asta nu doar de acuma, ci din urma cu vreo doi ani cand amandoi s-au angajat aici. Singura diferenta era schimbarea care a survenit in ultima saptamana si ceva……
“Am nevoie de cutare…”
“Pai alea sunt in arhiva parca… ce nu vorbesti cu Titza de la arhiva…”
“Stiu… si ma trimite sa caut si crede-ma… nu stiu care e capu si coada pe acolo… dar tu parca ai lucrat acolo un timp… ma gandeam ca poate ma ajuti si gasesc mai repede…”
Dupa vreun sfert de ora, Diana si Nicolae erau undeva in arhiva prin spate, printre rafturi si cautau un dosar. Repede au gasit ceea ce cautau printre rafturile inghesuite si inalte ale arhivei, dar ca sa ajunga la dosarul respectiv, Diana trebuia sa se urce pe o scara de biblioteca, una dinaia doar cu patru trepte pe o parte, cealalta parte doar pentru suport si in varf o treapta mai lata incat putea sa stea pe ea ca pe un scaun. Si cand s-a intors inspre el sa ii arate dosarul, Nicolae o privea asa de… pofticios…
Diana a returnat privirea lui pofticioasa. Chiar ca era foarte chipes in sacou si la cravata, cu umeri lati si par tuns aproape periuta si un zambet foarte sexy si invitant pe buze. Ochii lui erau la acelasi nivel cu pubisul ei. Cand el s-a intins cu o mana sa o ajute jos de pe scarita, ea a strans-o mai puternic decat era necesar. Si deja Diana stia foarte bine ce va urma. Noroc ca erau singuri aici printre rafturi.
Superba blonda a condus mana lui direct pe genunchiul ei, chiar sub marginea fustei ei si apoi a inceput sa o conduca in sus pe coapsa ei. Il privea foarte pofticioasa, ochii ei albastrii sclipind cu un foc si o lumina inumana. Apoi a facut un pas mai jos pe scarita, in asa fel ca palma lui s-a miscat cateva cm mai sus peste portjartiera ei.
Si Nicolae ca si cum ar fi citit sentimentele si nevoile ei si fara sa zica nimic a inceput sa alunece mana lui incet, tot mai sus peste coapsa ei, minunandu-se de netezimea pielii ei. El a mentinut ochii lui albastrii atintiti direct asupra ei si nu a facut nici o miscare. Singura miscare vizibila era sub fusta ei mini in timp mana lui continua sa exploreze pe dedesupt.
“Ohhhhhhh!” a suspinat ea subit. Degetele lui s-au serpuit intre picioarele ei si au gasit movila umeda a pasaricii ei. El isi fugarea degetul aratator in sus si in jos peste movila pasaricii ei, inserand din cand in cand degetul direct in crevasa facuta de materialul chilotilor ei care practic se mula peste labile ei.
“Merci mult de dosar, surioara!” a zis el direct, parca nimic nu se intampla acuma, luand dosarul din mana ei inclestata si punandu-l pe un raft de vizavi. “Acu doar sa mai gasesc ceea ce cautam…”
“Ohhh… sunt sigura ca deja ai gasit ce cautai…” a murmurat ea tot mai infocata, asezandu-se cu fundul direct pe treapta de sus a scaritei si desfacand coapsele ei tot mai mult. Degetele de pe pasarica ei o innebuneau de pofta! Nici nu si-a dat seama cat de excitata era pana acuma!
Nicolae a facut un pas si mai aproape de ea si si-a alunecat degetele in sus si sub elasticul chilotilor ei. Mana lui s-a fugarit peste netezimea si cremozitatea pielii ei pubiene si a inceput sa intre mai adanc in crepatura umeda a pasaricii ei. Apoi a desfacut labile infierbantate si umede ale pasaricii ei si a inceput sa se joace prin crevasa dintre ele cu degetul lui mijlociu, alunecandu-l cat a putut de adanc in pasarica ei cu o pompare subite.
“Ohhhhh… uhhhhhhh…” a gemut Diana, ochii ei inchizandu-se datorita placerii. Ea s-a intins si si-a infasurat mainile imprejurul umerilor lui, tragandu-l mai aproape de ea si proptind aproape toata greutatea ei in el. Picioarele ei s-au desfacut si mai mult pe sub fusta ei.
“Iti place?” a soptit el direct in urechea ei, gura lui foarte aproape de chipul ei. “Iti place degetul meu in pizda ta?”
“Daaaa! Ooooohhhh… daaaaaaaa!” a gemut ea usor, inclestandu-se si mai tare de el. “E asa de placut! Intra mai adanc! Baga mai adanc! Sunt asa de uda!”
El si-a aruncat privirea la ea repede, foarte placut surprins de entuziasmul ei. Asa ca a desfacut labile ei mai mult si a impins degetul cat de adanc putea dincolo de a doua incheietura. Asta chiar ca era o prima pentru el. Inca niciodata nu a facut-o cu Diana la ea la servici. Intindeau coarda prea mult. Dar acuma, in acest loc, doar cand a vazut coapsele ei a fost indeajuns. Era adevarat, cand a venit mai devreme pana la ea a fost doar in interes de servici. Dar acuma… a fost indeajuns sa observe fusta ei pana aproape de genunchi si bluzita ei alba, indeajuns sa inceapa sa excite. Parul ei blond platiniu era infasurat comod imprejurul capului ei si proptit cu un creion. Era indeajuns sa traga de creion si pletele ei platinii cadeau in valuri pe umerii si pana aproape de mijlocul spatelui ei. Pur si simplu nu a rezistat. Intr-un fel parea asa de comoda si serios imbracata, pe de alta parte, doar sa o priveasca mai atenta ca deja iti dadeai seama ce se ascundea. O adevarata tigroaica…
Ea se aseza cat mai comod cu funduletul ei sexy pe treapta aceia lata din varful scaritei, desfacand picioarele ei tot mai mult si priminind mana lui invadatoare ca o ninfomana care era cu adevarat. Pasarica ei sugea asa de placut degetul lui, tragandu-l tot mai adanc, indemnandu-l parca sa intre si mai adanc. Un sirop fierbinte si lubrifiant se prelingea in jos peste mana lui si forma o balta lipicioasa direct pe chilotii ei. Ea chiar ca era infierbantata si poftele ei carnale erau la cote maxima acuma.
“Fute-ma cu degetul, fratioare!” a soptit superba blonda rugator, vocea ei joasa si plina de pofte carnale. “Baga degetul ala de tot in mine! Il iubesc! E asa de placutttttt!”
Si Nicolae a facut exact asa. A inceput sa plonjeze degetul in si in afara pasaricii ei imbibate, insurubandu-l peste tot si intinzand pasarica ei cat de mult putea pentru ceea ce era sigur ca va urma. Si pana la urma de ce nu? De ce sa nu o futa chiar aici printre rafturile arhivei asteia? Din cate a observat era un colt retras, chiar in spate, colega lor care se ocupa cu arhiva era undeva prin fata muncind de zor la nu stiu ce. Si erau aici de vreo zece minute tot cautand si aceasta nu i-a deranjat deloc. Si pana la urma de ce nu? Penisul lui a inceput sa se umfle in pantalonii lui.
“Si mai adanc! Cat de adanc poti!” a gafait superba blonda, inchizand ochii ei. “Fute-ma cat mai adanc! Uuuuuhhhh… ce iubesc asta…”
In si in afara degetul lui aluneca. Pasarica ei era asa de adanca! Niciodata nu putea sa ajunga la capat cu degetul lui! El trebuia sa bage acolo alceva sa o umple complet. Douazecisicinci de cm de penis lung si gros! Si dupa cum stia, o tura pe coloana lui de granit era indeajuns sa ii astampere poftele pana cand ajungeau acasa, daca ii ajungea la ninfomana pana atunci?
“Doua degete… incearca doua degete!” s-a rugat Diana, limba ei serpuindu-se dintr-un colt al gurii ei pana la celalalt. “Baga doua degete in pizda mea! Am nevoie de mai mult! Am nevoie de mai mult!”
Nicolae doar a ranjit. Chiar ca era o femeie fierbinte! Si era asa de fierbinte acolo jos! Daca nu o futea in curand, ea cu siguranta nu il va lasa sa plece de aici! Asa ca si-a inserat un al doilea deget in pasarica ei si sa fie mai sigur un al treilea, plonjandu-le toate trei inainte si inapoi in pasarica ei alunecoasa si stramta. Chilotii ei tot mai mult se umpleau cu lichidul acela din pasarica ei.
“Ohhhhh! Ohhhh! Trei! Trei degete ma fut in acelasi timp! O simt! Le simt pe toate! Ohhhh, fuck!” a gemut ea, rotind capul ei dintr-o parte in alta. A inceput sa se agite nebuneste pe scarita, picioarele ei zvarcolindu-se peste tot si coapsele ei strangandu-se puternic imprejurul mainii lui.
Pasarica ei parea sa se topeasca imprejurul degetelor acelea care o futeau asa de delicios. Pielea ei era asa de fierbinte si umeda, dar deja incepea sa devina si mai fierbinte, aproape ca facea ca umezeala sa se transforme in aburi, sau cel putin asta credea. Niciodata nu a cunoscut o femeie care sa se excite asa de repede intr-un timp asa de scurt! Wooow, dar chiar ca a fost excitata rau inca cu mult inainte sa vina el.
“Fute-ma cu pumnu!” a gafait Diana, saltandu-si fundul in sus si in jos pe degetele lui exploratoare. Woooow, ce placut era! O innebunea si o scotea din toate mintile! Si nu vroia sa se termine! Vroia sa dureze o eternitate!
“Vrei sa te ling?” a soptit el dintr-o data, mana lui obosita de la atata masturbat. “Vrei sa iti rupt chilotii si sa ling pizda ta zemoasa?”
“Da!” a murmurat ea. “Te rog! Linge-ma! Linge pizda mea! Vreau asta! Iubesc asta! Linge pizda mea!”
Miscarile mainii lui s-au oprit subit si si-a retras degetele afara din ea. S-a prins de marginile chilotilor ei si a tras puternic de ei. S-a auzit o ruptura si Diana si-a ridicat funduletul in sus de pe scarita. Chilotii ei erau repede adunati intr-un sul imprejurul coapselor ei.
“Da, rupe-i!” a incurajat ea, privind in timp ce el facea chilotii ei sul in jos pe coapsele si picioarele ei. El in curand i-a dat dincolo de genunchii ei jos si in curand erau doar imprejurul unei glezne.
El a impins in sus rochita ei, facand-o sul imprejurul mijlocului ei. Apoi a facut o pauza sa studieze pubisul ei neted, fara nici un fir de par. Apoi si-a plantat palmele pe coapsele ei frumos bronzate si le-a desfacut si se holba direct la pasarica ei care la fel nu avea nici un fir de par. Vaginul ei avea o crepatura foarte frumoasa si apoi pe masura ce desfacea coapsele mai tare, crepatura pasaricii ei se desfacea mai tare, aparand un tunel adanc ca o floare cu multe petale.
“Iti place? Iti place pizda mea?” a respirat ea excitata, privindu-l foarte atenta.
“E al nabii de minunata! E o piese de muzeu!” a laudat el, inca holbandu-se la pasarica ei. S-a aplecat in fata, si a pus degetele pe labile ei si le-a desfacut. Un sirop clar a inceput sa se prelinga afara.
“DA! Linge-o! Linge pizda mea!” a incurajat ea, privindu-l foarte excitata. Si-a inclestat amandoua maini de sulul format de rochita ei de vara, pumnii ei albindu-se datorita tensiunii.
“Ce mai pizda! Ce pizda grozava!” a continuat el inca hipnotizat. Apoi si-a aplecat capul, miscandu-si gura intre coapsele ei desfacute, plantand un sarut umed direct pe crepatura pasaricii ei. A inceput sa linga in sus, apoi in jos, apoi roata peste labile ei, si apoi iarasi pana la clitorisul ei.
“Ohhhhhh! Ohhhhhh!” a gemut ea, foarte bucuroasa de atingerea acelor buze fierbinti si umede dierct pe pasarica ei. “Asa de placut! E asa de placut! Linge-o! Linge pizda mea! Oohhhhh, fuck!”
Limba lui a trasat de jur imprejurul marginilor labilor ei, avand grija sa guste nectarul acela care se prelingea afara din ea. Apoi a bagat-o inauntru, insurubandu-si limba si miscand-o in toate directile ca un deget foarte jucaus. Crema ei delicioasa a continuat sa iasa afara si sa imbibe barbia si gura lui.
“Ungh! Ce iubesc asta! Linge-ma! Linge-ma!” soptea ea foarte excitata. Abdomenul ei se ondula datorita placerii si fiori si furnicaturi apareau peste tot trupul ei.
Pasarica ei era larg deschisa in aceste momente pentru el, crepatura ei indeajuns ca limba sa intre cat de adanc vroia si putea el. O baga adanc si se juca acolo cu ea, miscand-o in toate directile, ca un deget jucaus. Cand a scos-o afara, a inceput sa caute clitorisul ei si a inceput sa il suga intre buzele lui lacome.
“Ooooooh, fuck! Ooooooh, fuck!” a scancit ea, pe jumate innebunita datorita poftei carnale care se intindea prin tot trupul ei. Picioarele ei s-au ridicat dintr-o data si s-au infasurat imprejurul capului lui. Calcaiele ei erau infasurate pe spatele lui, coapsele ei cremoase erau direct pe umerii lui.
El a desfacut labile larg inapoi cu degetele si a supt puternic la clitorisul ei intarit, innebunind-o de tot pe superba profa de matematica. Partea inferioara a trupului ei se cutremura, amenintand sa o doboare de pe scarita. El a incercat sa o ancoreze pe loc cu gura lui.
“Limba ta e asa de minunata! Ma innebuneste! O iubesc! Ohhhhh, wooow!” gafaia ea, tinandu-se de ceafa lui si indemnandu-l sa o futa si mai tare cu limba. Ochii ei erau inclestati si inchisi datorita pasiunii ei.
El gafaia, incercand in cel mai bun mod posibil sa resprire prin umezeala care se prelingea afara din pasarica ei. Fata lui sclipea de la sucurile pasaricii ei. Trebuia sa se opreasca in curand. Nu mai putea sa mentina mult asaltul acesta. Se va sufoca daca nu renunta. Si apoi, penisul lui crestea tare ca o coloana de granit in pantalonii lui. Devenea foarte inconfortabil.
“Linge pizda mea! Linge pizda mea!” gafaia ea, tragandu-l si mai puternic in pasarica ei. “Baga limba aia de tot in mine! Ooooooh, woooooow!”
Intr-un final, neputincios sa mai continue, si-a ridicat capul de acolo. Dar inainte ca ea sa se planga, el a inceput sa isi desfaca slitul de la pantaloni si apoi i-a lasat sa alunece pe podea. Apoi a impins boxerii in jos pana cand erau imprejurul genunchilor lui si penisul lui a sarit in sus ca un arc din boxeri. Apoi s-a inclestat de monstru, pompandu-l in sus si in jos de cateva ori, pregatindu-l pentru pasarica ei fierbinte.
“Ohhhhhh! Ce faci! Ooooohhh!” s-a plans ea, transpiratia ei curgand pe la tample. “Linge-ma! Linge pizda mea! Nu te opri!”
El s-a prins de gleznele ei, le-a ridicat in sus pana cand erau intr-un V foarte larg in fata lui. Apoi le-a aplecat inapoi peste sanii ei, in asa fel ca genunchii ei erau lipiti de sanii ei superbi si inca acoperiti cu bluzita ei alba. Spatele ei era foarte arcuit, fundul ei statea doar pe treapta de sus a scaritei, care era direct in dreptul penisului lui. Pasarica ei sclipea asa de invitant in fata ochilor lui. “O sa te fut acuma! Numai rezist! M-ai excitat asa de tare ca sperma fierbe in mine!”
El s-a miscat putin in fata cu penisul intr-o mana, a gasit crepatura imbibata a pasaricii ei, apoi a gasit intrarea in tunelul ei si a inceput sa impinga inainte incet. Labile ei se inclestau imprejurul penisului lui, strangandu-se foarte placut imprejurul monstruozitatii lui, apoi au inceput sa alunece lenese dealungul coloanei lui de granit. Trei, cinci, sapte din monstrul lui tare ca piatra au intrat fara nici o problema in pasarica ei. Canalul pasaricii ei era asa de imbibat cu sucuri si umezeala, incat te puteai inneca acolo.
“Oooooooh! Esti in mine! Simt pula ta cum intra in mine!” s-a vaitat ea, privindu-l cu o sclipire foarte salbatica in ochi. “E asa de placut! Ooooooh, fuck! Baga-l de tot in mine! Baga pula aia superba de tot in pizda mea!”
El se misca constant inainte. A condus mai mult de jumate din penisul lui intre labile ei alunecoase. Apoi s-a inclestat de fesele ei atletice si a tras fundul ei de pe scarita. Intreaga ei greutate a fost fortata direct pe cilindrul lui. Intregul lui penis a plonjat direct in pasarica ei lacoma. A presat spatele ei inapoi pe scarita, ea fiind in aceste momente intr-un V ciudat, mai exact partea care era sub sanii ei.
“Oooooohhh! Ooooohhh!” a gafait ea, transpiratie aparand pe chipul ei superb.
Pentru prima data, cei doi erau fata in fata. El se minuna de ce chip frumos si natural avea ea. Avea un nasuc asa de dragut si apoi ochii ei patrunzatori. Obrajii ei erau foarte imbujorati si delicati si gurita ei era asa de suava si sugestiva. Oricat de putin make up purta, era deja intins sau stricat de la transpiratie. Dar nu conta. Chipul ei inca tot era foarte frumos.
“Asa de adanc! Esti asa de adanc in mine! Cat de mare e pula aia a ta pana la urma?”
“Cam douazecisicinci, iubire!” a zis el foarte mandru, incepand o miscare de pompare inceata care a condus penisul lui adanc in abdomenul ei de fiecare data cand se misca. Bilele lui se balanganeau inainte si inapoi intre coapsele lui musculoase, plesnindu-se ocazional de fesele ei atletice.
“Pare mai mult ca o bata de baseball!” a murmurea ea, vocea ei parca schimband intonatia datorita pomparilor lui. “Asa pula frumoasa! Asa de mare! Asa de mare!”
El a gemut, greutatea samantei lui bolborosind in bilele lui. Ea nu trebuia sa vorbeasca asa murdar. Nu si-a dat seama ca el va exploda in orice clipa? Nu vroia ca asta sa dureze? Pai, poate nu. Erau intr-o arhiva pana la urma, futandu-se ca doi caini in calduri. Daca cineva va veni aici si ii va prinde? Ar putea sa isi piarda slujba. Si daca isi dau seama cu cine se fute atunci ce va face?
“Fute-ma adanc! Fute-ma adanc!” a incurajat ea, pompand pasarica ei intr-un ritm sincronizat cu al lui si pur si simplu sugandu-l adanc in ea cu fiecare pompare a lui. “As vrea sa te sug mai tarziu! Chiar as vrea! Ca la ce pula ai! Ohhhhh, woooow!”
El isi misca fundul inainte si inapoi, dand aceste frumuseti intreaga lungime a monstrului lui. Miscarile lui erau fixe si adanci. Si ce o mai futea cu monstrul lui. Niste miscari foarte ferme si puternice. Penisul lui se imbaia in caldura si sucurile pasaricii ei.
“As vrea sa vad sanii aia frumosi ai tai!” a gafait el. “Sunt asa de frumosi si nu ma satur niciodata sa ii admir…” De fiecare data cand plonja inainte, isi zdrobea pieptul delicios de sanii ei. Putea foarte bine sa simta sfarcurile ei intarite prin materialul bluzitei ei.
“Bine! Tu imi areti pula! Eu iti arat sanii! Ohhhhh! Ohhhhh!”
Apoi dintr-o data, frumoasa blonda a inceput sa se zvarcoleasca, trupul ei cutremurandu-se ca un pat vibrator in bratele lui. El s-a prins de fundul ei, tinandu-se puternic de fesele ei. Nu vroia sa o scape din brate, in special acuma, in aceste momente. Nu vroia deloc sa isi scoata penisul afara din pasarica ei stramta. Nu in acest moment. Deabia astepta sa ejaculeze incarcatura adanc in ea.
“Oooooohhhhmmm, cred ca explodez! Ohhh, fuck! Viiiiiiiinnnnnn!” a gafait ea, ochii ei parca focusandu-se intr-un anumit punct. S-a inclestat puternic de spatele lui musculos, strangandu-l puternic in bratele ei.
“Bine, bine!” a incercat el sa o indemne, pompand penisul lui iar si iar si iar in pasarica ei care parca il sugea in ea ca un aspirator. Dar el trebuia sa isi mentina cumva controlul. Erau intr-o pozitie asa de ciudata, o miscare gresita si amandoi ar fi cazut jos pe podea.
In si in afara, in si in afara o futea el, marind viteza pomparilor lui acum ca si ea era aproape de o explozie. Era mai bine sa se grabeasca pentru ca nu vroia sa fie gasiti de cine nu trebe. A ridicat gleznele ei mai aproape de soldurile lui pentru un elan mai bun si si-a proptit pieptul mai aproape de al ei. Coapsele ei cremoase erau infasurate imprejurul mijlocului lui, strangandu-l puternic in timp ce o futea puternic.
“Trebe sa vad sanii aia, trebe neaparat!” a murmurat el dintr-o data. Cu o mana s-a intins si a rupt partea frontala a bluzitei ei albe, rupand trei nasturi si desfacand-o cat de mult a putut inainte ca ea sa faca vreun protest. Sanii ei erau impachetati intr-un sutien alb foarte sexy, dar prin care putea sa vada foarte clar sfarcurile ei mai inchise la culoare. A impins sutienul in jos si pe loc sanii ei majestuosi au iesit la suprafata prin partea superioara a cupelor sutienului.
“Ohhhhh! Ohhhhh!” a gemut ea, mult prea aproape de un climax sa isi dea seama ce se intampla. Ea isi misca funduletul ei atletic foarte ritmic, tragandu-l si mai adanc in adancurile pasaricii ei infierbantate ca un vulcan gata sa explodeze. Un lichid uleios a inceput sa se prelinga afara din pasarica ei direct pe podea.
“Ohhh, shit, ce sani!” gafaia ea, fugarindu-si mainile peste ei in cel mai placut si expert mod posibil in acea pozitie destul de inconfortabile. “Sunt asa de mari! Ai o pereche de sani mai rar intalniti!”
Si continua sa o futa si sa o futa inainte si inapoi, fesele fundului lui incordandu-se si relaxandu-se salbatic datorita eforturilor lui. A presat pieptul lui direct pe pectoralii lui foarte bine definiti, pur si simplu facandu-i placinta. Putea sa simta cum sfarcurile ei tari ca piatra cum se razuiau delicios de pielea lui infierbantata. Sanii ei erau asa de deliciosi incat gura lui a salivat pe loc. Vroia asa de mult sa ii suga.
“Ohhhhhhh! Oooooooh!” intona ea fara oprire, capul ei miscandu-se dintr-o parte in alta. Fiori de placere si parca scantei electrici au explodat adanc in pasarica ei si apoi in sus prin abdomenul si apoi prin tot trupul ei. Ochii ei se miscau salbatic si fara nici o tinta in orbitele ei.
“Ohhhhh, surioara, esti cea mai fierbinte pizda!” a murmurat el. “Te-as putea fute toata ziua! Dar numai rezist mult! Numai rezist! Esti mult prea mult pentru mine!”
El a continuat sa isi plonjeze monstrul in ea, pistonand fesele fundului lui asa de repede incat miscarile lor erau ca un miraj pe dedesuptul tricoului lui. O futea in orice mod posibil, facand ca labile ei ca un inel imprejurul monstrului lui sa se contorsioneze in taote directile si apoi tunelul ei ravasit sa fie razuit in cel mai delicios mod posibil. Sunete destul de obscene se ridicau atunci cand pubisurile lor se plesneau.
“Vin! Viin! Viiiiinnn!” continua ea sa intoneze, gura ei contorsionata intr-un zambet delicios de placere. “Pula ta e asa de buna! E asa de adanc in pizda mea! Ooooohhh!”
“Viin in tine, surioara! Ce zici de asta? Vrei sa explodez in pizda ta? Vrei sa te umplu pana la refuz cu toata samanta mea delicioasa? Huh? Vrei, curva?”
“Da! Ohhhh, daaaaa!” a gemut ea, muscandu-si buza de jos. “Vino in mine! Te rog! Umple-ma! Toata samanta aia in mine! Umple-ma pana explodez! O vreau! Vreau samanta ta in pizda mea!”
El a mai pompat-o de cateva ori, si apoi toata incarcatura lui care bolborosea adanc in bilele lui a erupt in adancurile ei, cateva jeturi de sperma explodand intr-o succesiune rapida afara din bilele lui. El erupea de fiecare data cand mai facea cate o pompare adanc in ea, imbaind peretii stramti ai tunelului ei cu un milion de jucatori bucurosi. Penisul lui se cutremura si tresarea, ejaculand bucuros in adancurile ei.
“Unggghhh! Unggghhhh!” scancea ea, tresarind de la forta jeturilor care explodau in pasarica ei. “O simt! Ohhhhh, wooooow! Simt cum intra in mine! E asa de fierbinte! Oooohh, asa de fierbinteeee!”
“Aaaaagghh! Aaagghhh!” gafaia el, futand-o puternic si lipind-o direct de perete cu spatele. El si-a aruncat privirea inspre chipul ei tensionat, uimit ca putea sa ejaculeze samanta lui asa de adanc in aceasta frumusete rara, dar care era si o doamna.
“Unggghhhh! Ungggghhh! E asa de placut! Sperma ta e asa de fierbinte in pizda mea!” gafaia ea, trantindu-si pubisul inapoi in al lui, labile pasaricii ei prinzand posesiv acea coloana ca o invada. “Umple-ma! Umple-ma cu sperma ta! O iubesc! Iubesc sperma! Nu te opri! Niciodata nu te opri!”
Si exact asta a facut! Facea asta in cel mai bun mod posibil, erupand jet dupa jet de samanta infierbantata adanc in pasarica ei. Penisul lui futea direct prin toata crema care se aduna in tunelul ei, bagand-o si mai adanc, si cu fiecare pompare succesiva, erupea inca odata in adncurile ei, imbiband la perfectie tunelul ei. Pasarica ei era umpluta la refuz cu acea crema delicioasa si a inceput sa se prelinga afara cand nu mai putut fi retinuta inauntru.
“Parca e un furtun sub presiune in tine! Toata sperma aia adanc in pizda ta, curva!” a soptit el, futand-o si mai tare ca niciodata. Se simtea ca era capabil sa ejaculeze toata ziua, revarsand asa de multa sperma in ea incat ea a crezut ca se ineaca.
“Asa de multa!” murmura ea. “Asa de multa! Inca nu te-ai oprit! O simt ca inca explodeaza in mine! Cu galeata! Uuuuuuhhhhhhhh!”
Apoi s-a auzit parca niste picaturi, toata acea samanta din pasarica ei a inceput sa se prelinga afara din tunelul ei si jos pe podea. S-a prelins pe ultima treapta de jos a scaritei si apoi pe margini pana cand se prelingea direct pe podea, formand o balta direct intre picioarele lui. De fiecare data cand penisul lui se retragea, mai scotea afara niste siraguri intregi din samanta lui, care apoi picurau direct pe podea mai zgomotos.
“Ce curvustina esti, surioara!” a gafait el, vocea lui intr-un final aratand semnele ca el deja era obosit. “Chiar ca esti o curva fierbinte de tot!”
Diana era pe cale sa zica da. Dar apoi si-a reamintit unde erau. In excitatia ei, ea pur si simplu a uitat unde erau. Aoleu decand a inceput sa lucreze aici in urma cu vreun an si ceva, ea niciodata nu a lasat sa se intample asa ceva. Era mult prea periculos. Daca afla cineva putea pierde mult mai mult decat jobul ei, daca aflau cu cine s-a futut.
“Ohhhhh, fuck! Ohhh, fuck! Asta e! Asta e!” gemea el, miscarile lui incepand sa se domoleasca. Ultimul jet a fost ejaculat adanc in pasarica ei si soldurile si coapsele ei incepeau sa se relaxeze si sa isi micsoreze miscarile in pomparea lor frenetica. In aceste momente, penisul lui taia ca un cutit prin tot untul care s-a adunat in tunelul pasaricii ei, dar intr-un mod foarte lenes.
“Uhhhhhh, ce iubesc asta! Iubesc pula ta!” a murmurat ea, inclestandu-se puternic de el. “O simt cum parca mi-a facut o baie in pizda! Asa de multa! Asa de multa samanta!”
El isi misca penisul inainte si inapoi si cu niste miscari din ce in ce mai lenese si domoale. Picioarele ei inca mai erau inclestate si inodate la spatele lui. A inceput sa palmeze sanii ei intr-un mod lenes, ciupind foarte delicios sfarcurile ei si lasand niste urme vizibile pe pielea ei delicata.
“Asa sani frumosi!” a murmurat el, holbandu-se la ei.
Diana incepea sa isi revina dupa acea futaie, simturile ei revenind incetul cu incetul la realitate, valurile climaxului si placerii ei inca se mai fluturau in abdomenul ei. Ochii ei au inceput sa se refocuseze inspre normal si ea incepea sa il vada intr-un mod mult mai clar parca pentru prima data. Nu a rezistat sa nu se imbujoreze un rosu foarte sexy. Tocmai s-a futut cu amantul ei intr-un loc public! Asta chiar ca era o premiera pentru ea!
Dar apoi, nu stia de ce, dar el a devenit mai timid. Numai avea acea vointa care mai devreme la manat sa vina aici si sa o futa. Cu o miscare usoara a soldurilor lui, si-a scos afara penisul din ea, lasand sa balangane lung si gros si moale imediat ce a iesit afara din pasarica ei ravasita. Penisul lui inca era imbibat cu amestecul acela de sperma si crema din pasarica ei. Un raulet destul de clar a inceput sa se prelinga in jos pe coapsele, picioarele si gleznele ei, pana cand au ajuns direct pe podea.
“Woooow!” a zis el, dintr-o data foarte constient de nuditatea lui si a ei. S-a intins in jos si a inceput sa traga in sus boxerii si pantalonii, alunecand penisul lui inauntru fara sa ii pese ca inca era imbibat cu ramasitele partidei lor. “Woooow, chiar ca aveam nevoie de asta!”
“Si eu!” a soptit ea, talpile ei gasind intr-un final podeaua. A facut un pas pe podea, inca putin inmuiate dupa aceasta partida de sex foarte bine venita, apoi s-a intins dupa chilotii ei care, in mod ciudat, mai erau facuti sul imprejurul unei glezne. Trebuia sa faca o vizita la baie pentru ca era prea umpluta de sperma in aceste momente. A lasat rochita ei sa se ruleze inapoi peste picioarele ei, sa acopere pasarica, pubisul si coapsele ei care inca erau imbibate intr-un strat de sperma.
“Merci de ajutor!” a ranjit el, facand ultimele ajustari ale camasii si sacoului si pantalonilor.
Ea i-a aruncat un zambet foarte marsav si de multumire, dar dintr-o data si-a reamintit unde era si cu cine era. Si-a tras cumva, cumva chilotii iarasi sus, sa astupe cumva sperma care inca mai curgea in rauri afara din pasarica ei. Trebuia oricum sa faca o vizita la baie sa se aranjeze putin. Pentru ca in aceste momente, oricine ar vedea-o, si-ar fi dat seama ce s-a intamplat.
El inca o privea, fiecare miscare a trupului ei si parca parca, iarasi incepea sa se excite. Dar apoi a observat dosarul pentru care a venit si si-a reamintit unde erau. “Aoleu… daca ne prindea cineva…”
“Bine zici…” a raspuns ea putin ingrijorata, inca aranjandu-si hainele………

Capitolul 33

5 iulie 2005 - marti

Era poate dupa trei cand Diana a trebuit sa duca ceva la secretariatul institutiei. Si pe scari, in timp ce urca cele doua etaje inapoi inspre biroul ei s-a intalnit cu Nicolae. El pasea lenes in jos pe scari si cu nasul intr-un dosar, studindu-l. Ummmmm… oare indraznea sa o mai faca inca odata cu el? Ooooo… cu siguranta… a gandit superba blonda in sinea ei.
“Buna Nicolae…” a zis Diana, zambind foarte larg.
“Diana… Buna…” a raspuns Nicolae ridicandu-si nasul din dosar si observand-o pe frumoasa lui sora care tocmai urca scarile.
“Ocupat?”
“Oh… nu prea… doar fusei pana la informatica…”
“Deci… doar sa treaca timpu… huh?...”
“Asa ceva…”
“Oky doky… atunci nu te superi daca am si eu ceva treaba cu tine…” a zis superba blonda razand miseleste, o idee formandu-se pe jumate in capsorul ei pervers. “Hai sa iti arat ceva… e chiar important…”
El a privit-o pentru cateva clipe lungi, dar apoi a inceput sa inteleaga foarte bine la ce se referea ea. La asta chiar nu se astepta acuma… in special dupa ce s-a intamplat mai de dimineata. Si atunci a venit la sora lui ca deobicei sa ceara o favoare. Dar favoarea aia s-a transformat in altceva destul de repede.
Si acuma se pare ca… ea si-a furisat o mana in mana lui si l-a condus printr-o usa. Si-a aruncat privirea sa vada daca nu era nimeni pe coridor si vazand ca era gol, repede l-a tras dupa ea inspre o baie.
“Aici…” a soptit ea, inca aruncandu-si privirea la stanga si la dreapta, apoi deschizand usa baii. “Sper ca in cateva minute terminam…”
“Si nu puteam sa discutam pe hol?” a ranjit el, privind-o foarte pofticios. “Sau asta e ceva doar pentru patru pereti?”
Dupa ce au intrat in baie, Diana l-a impins in spate si apoi amandoi erau in cabina toaletei, fata in fata, trupurile lor atingandu-se. Superba blonda repede a blocat usa toaletei si apoi si-a impins sanii inspre el, zdrobindu-i delicios de pieptul lui. Mainile ei s-au infasurat imprejurul umerilor lui in timp ce ea tragea gura lui mai aproape de a ei. Si apoi limba ei a alunecat delicios direct intre buzele lui.
“Mmmmmmmm… Dianaaaaa…” a murmurat el, gura lui dintr-o data umpluta cu limba ei. El repede a lasat dosarul sa cada jos pe gresie in timp ce Diana pur si simplu l-a zdrobit de peretele toaletei. Sanii ei practic erau facuti placinte de pectoralii lui puternici.
“Am nevoie de tine, fratioare!” a sasait ea, rupand sarutul lor si incepand sa linga tachinator si obscen peste barbia lui. Ea a alunecat o mana intre picioarele lui si a luat in palma ei masa uriasa formata din bilele si penisul lui, direct prin pantalonii lui. “Am nevoie de asta asa de mult… vreau pula ta… am nevoie de pula ta in mine…”
“Esti dusa… serios de nu… esti absolut dusa cu pluta…” a murmurat el, ochii lui larg deschisi. Apoi gura ei era asupra lui iarasi si el nu a mai zis nimic. Limba ei se insuruba si serpuia in si imprejurul gurii lui, explorand, infasurandu-se si proband peste tot, in special peste gingile si dintii lui si intrand asa de adanc pana aproape de amigdalele lui.
“Nu mai dusa ca tine… mmmmmmmm!” a gemut ea usor si excitant, frecand palma ei in sus si in jos pe umflatura care se forma in pantalonii lui si devenea tot mai proeminenta. Si pula lui o simtea asa de uriasa! Parea asa de frumoasa! Pur si simplu trebuia sa o simta si sa o aiba adanc in ea! Pur si simplu trebuia! Woooow… dar chiar ca era… agresiva azi… trebuia cumva sa egaleze scorul cu fratele ei…
Impingandu-se puternic, s-a dezlipit de trupul lui si a facut un pas inapoi, lasand practic gura lui intredeschisa si pe el gafaind. Apoi a cazut in genunchi in fata lui si s-a intins dupa cureaua si slitul lui. Si cu cateva miscari rapide ale mainilor ei, slitul lui era tras in jos si pantalonii lui imprejurul genunchilor lui, boxerii lui in curand alaturandu-se imprejurul genunchilor lui. Mainile lui erau repede intre coapsele lui.
“Woooooooow… Diana… dar chiar esti agresiva azi…” a suspinat el. Si nu s-a impotrivit deloc. Doar s-a rezemat de perete si privea stupefiat atacul acesta al surorii lui, in special capul ei cum se misca. Inima lui pur si simplu iarasi a inceput sa bata ca nebuna.
“Wooooooow… ce pulaaaaa… ce pula superba…” a soptit Diana, infasurandu-si degetele imprejurul coloanei lui. Penisul lui atarna ca un tub lung si gros si semierect din pubisul lui, coloana lui sclipind umeda in lumina care intra pe un gemulet, si superba blonda putea inca sa observe ramasitele partidei lor de mai devreme, uscate dealungul coloanei lui.
Pe buzele superbei blonde a aparut un ranjet foarte marsav. “Si cum a fost ziua de azi… huh?”
“Oooohhh… nimica special… doar treburi peste treburi… nimic iesit din comun…” a ranjit el inapoi.
Ea doar a chicotit si a inceput sa isi alunece mana in sus si in jos dealungul coloanei lui de cateva ori, parca masurand greutatea si grosimea lui cu palma ei. Apoi s-a aplecat in fata si a lins capul lui purpuriu repede, fugarind limba ei in sus peste penisul lui si apoi jucandu-se cu varful limbii direct la gaurica de pe capul lui purpuriu. Apoi, buzele ei s-au infasurat in intregime imprejurul coroanei penisului si au inceput sa alunece inainte, ghidandu-l peste papilele ei gustative pana cand erau cativa cm buni din coloana lui intre buzele ei.
“Ohhhhhhhh… imi sugi pula… ai pula mea in gura aici…” s-a minunat el, holbandu-se hipnotizat in jos la ea. “Nu-mi vine sa cred… esti minunata…”
“Mmmmmmmffffhhhhhh!” a comentat ea, serpuind limba ei peste fiecare portiune a penisului lui care era in gura ei, imbiband capul lui in special cu saliva ei fierbinte. Obrajii ei s-au tras inauntru si apoi au pufait afara, apoi iarasi s-au tras si apoi iarasi s-au umflat si tot asa de multe ori in timp ce ea muncea de zor asupra penisului lui captiv in aceste clipe.
Penisul lui crestea constant, umflandu-se direct in gura ei, facand ca buzele ei sa se desfaca din ce in ce mai mult. In aceste clipe, penisul lui avea vreo douazeci de cm lungime, gadilind delicios cerul gurii ei.
“Ohhhhhhh… shit… ohhhhh… fuck…” a gemut el, aruncand capul pe spate. Pantalonii si boxerii lui au alunecat si mai jos pe pulpele lui pana cand intr-un final erau o gramada imprejurul gleznelor lui.
Diana si-a infasurat pumnul imprejurul portiunii ramase afara dintre buzele ei si care se intarea pe fiecare clipa care trecea si apoi a inceput sa il pompeze in sus si in jos. Capul ei a inceput sa faca o serie de pompari gentile inainte si inapoi, sugand mai mult de jumate din cei douazecisicinci de cm de penis si apoi retragandu-se pana cand doar capul lui purpuriu mai ramanea intre buzele ei, odihnindu-se direct pe limba ei.
“Curva ninfomana ce esti…” a inceput Nicolae sa bolboroseasca. Soldurile lui se leganau gentil inainte si inapoi, hranindu-se cu acea coloana lunga si groasa care continua pe fiecare clipa care trecea sa devina tot mai uriasa si mai tare.
“Iti place, iubitule? Iti place gura mea pe pula ta?” a intrebat ea dintr-o data, lasand ca penisul lui sa alunece dintre buzele ei si aruncand ochii ei minunati in sus inspre chipul lui contorsionat datorita poftelor lui carnale. Ea tinea penisul lui stramt in mana ei, atintit intr-un unghi direct inspre gura ei, ca un microfon. Penisul lui in aceste clipe era lung si gros in toata gloria lui si cei douazecisicinci de cm era in intregime acolo.
“Inapoi in gura ta… inapoi in gura ta… curva minunata ce esti…” a murmurat el, incercand sa traga in teapa capul ei direct cu erectia lui. “Suge-l… suge pula mea… nu te opri… pizda minunata ce esti…”
Zambind miseleste, Diana si-a aplecat iarasi capul si a supt penisul lui in gura ei inca odata. Ea a continuat sa pompeze penisul si sa il suga delicios si sa il imbibe cu saliva ei fierbinte. Vroia asa de mult sa fie futut de el. Vroia penisul acela minunat si monstruos adanc in pasarica ei. Dar nu strica sa il infierbante acuma si mai mult. Pana la urma nu strica sa ii faca penisul tare ca piatra inainte sa inceapa sa plojeze adanc in pasarica ei.
Ea a marit viteza miscarilor ei. Parul ei platiniu flutura odata cu miscarile capului ei. Mana ei libera s-a ridicat in sus si a cupat bilele lui atarnate, strangandu-le delicios si dezmierdandu-le pofticios. De data asta ii va suge pula asa de bine incat chipesul ei amant nu va uita de curand asta!
“Chiar sti cum sa sugi o pula…” a murmurat Nicolae, leganand pelvisul lui inainte si inapoi usor, conducand penisul lui printre degetele ei si intre ovalul format de buzele ei sugatoare. Rujul ei a inceput sa se intinda dealungul coloanei lui, decorandu-l intr-un mod foarte obscen.
“Mmmmmmmffffhhhhhh!” a fost ea de acord, conducand penisul lui din ce in ce mai adanc in gura si apoi mai departe in gatul ei. Narile ei au rasuflat aer fierbinte peste coloana lui.
Penisul lui era asa de enorm in aceste clipe, o coloana lunga si groasa si pulsanda care iesea afara din pelvisul lui ca granitul. Si in aceste clipe, penisul lui nu prea avea nevoie de suport din partea maini ei. Superba blonda si-a infasurat apoi palmele imprejurul coapselor lui musculoase, alunecand gura ei inainte si inapoi pe penisul lui fara sa il atinga deloc. Dar apoi penisul lui tresarea tot mai mult, crescand si mai mult si ea a trebuit sa il prinda cu o mana si sa il mentina aliniat cu intrarea in gura ei. Si continua astfel sa il pompeze direct la baza.
In aceste clipe, gura Dianei era indesata aproape la maxim, plina pana la capacitate cu penisul lui. Penisul lui tresarea inainte si inapoi, circumferinta lui facand ca buzele ei sa se largeasca si mai mult, cat puteau de mult. Penisul lui era infasurat ca o manusa medicala imprejurul limbii, cerului gurii ei si ale obrajilor ei umflati. Si capul lui purpuriu incerca sa intre si mai mult in gatul ei, ca si cum ea vroia sa faca o gaura direct pana in stomacul ei.
“Mmmmmmmmmmmffffff!” a gafait ea cu o gura si un gat plin de penis. Si apoi cu o inclinare a capului ei, superba blonda respira aer fierbinte direct in pubisul lui lipsit de par pentru ca fiecare cm din penisul lui colosal era indesat in gura si gatul ei. Ea a mentinut pozitia pentru cateva secunde lungi, toti cei douazecisicinci de cm ai penisului infipti in ea si cat timp a tinut aerul din plamanii ei, doar sa ii arate ca era capabila de asa ceva, apoi, incet, s-a retras pana cand doar capul lui purpuriu mai pulsa pe limba ei. Si aerul era tras puternic si greoi pe nas in timp ce pleoapele ei se fluturau inchise si deschise.
“Mi-ai luat toata pula!” a murmurat el mirat, uitandu-se in jos la coloana acoperita cu saliva ei care mai avea capul in gura ei fierbinte. Urme sexy ale rujului ei erau intinse ca o vopsea peste toata lungimea penisului lui.
Dar superba blonda nu mai asculta deloc. Dupa ce a tras o gura de aer adanc in piept, ea a inceput iarasi sa isi alunece buzele pe toata coloana lui. Pumnul ei se pompa rapid la baza penisului lui, fara nici o opreliste. Niste sunete sexy si umede ieseau dintre buzele ei insurubate pe coloana lui pana aproape de baza. Cinci, zece, cinspe, douazeci de cm de penis au dispareau de fiecare data cand ea isi aluneca capul inainte si apoi il retragea inapoi.
“O sa explodez repede! Daca nu te opresti, o sa explodez direct in gura ta!” a sasait el. Cativa stropi de transpiratie au inceput sa sclipeasca direct pe sprancenele lui. In aceste clipe, el isi musca buza de jos tensionat si foarte aproape de o explozie.
“E in regula…” a respirat ea, alunecandu-si gura de pe penisul lui. “E in regula sa explodezi in gura mea. Chiar imi place asta. Haide iubitule in gura mea…”
“Ohhhhhhh!” a gemut el dintr-o data, cuvintele ei infierbantandu-l enorm de mult. Si a inceput sa isi futa penisul inainte si inapoi printre degetele ei si apoi mai departe printre buzele ei suave si adanc in gatul ei. Limba ei se inserpuia dragastos imprejurul coloanei lui umflate.
Inainte si inapoi, inainte si inapoi ea legana capul ei, inclestandu-se puternic de la baza penisului lui cu o mana si cu cealalta de bilele lui leganande. Sanii ei majestuosi se balanganeau ferm sub bluzita ei. Si ea dintr-o data a lasat sa ii scape un scancet si o tusa ca de innec si caile ei aeriene erau astupate de ceva si gura si gatul ei era spreiat copios cu torentul vulcanic al spermei lui fierbinti.
“Gggggnnnnnn!” s-a tensionat el, sperma lui fierbinte iesind in torente afara din penisul lui si direct in gatul ei inclestat imprejurul capului lui purpuriu. El isi futea fesele inainte si inapoi, conducand de cele mai multe ori aproape cate douazeci de cm in gatul ei.
Diana gafaia, incercand sa inghita torente uriase de sperma. Nu stia de ce, dar pentru superba blonda chestia asta parea asa de ciudata! Parca niste albusuri de ou alunecau pe gatul ei! Era asa de lipicios si gros si cremos!
“Inghite! Inghite sperma mea!” a ordonat el, uitandu-se hipnotizat la capul ei care se misca asa de expert acolo in timp ce practic ii futea gura. “Suge-l de tot! Suge totul afara din bilele mele!”
Si Diana exact asta facea. Ea inghitea fiecare jet dupa jet de sperma. Dar ea inca mai tusea, inca nerevenindu-si de la primul torent de sperma care a surprins-o. La un moment dat, ea si-a retras capul inapoi de pe coloana lui inca erupanda, buzele ei fugarindu-se ca un inel stramt dealungul coloanei lui, si apoi pur si simplu se holba direct la capul lui purpuriu.
Un torent de sperma a erupt iarasi din varful penisului si a aterizat pe diagonala dealungul chipului ei, incepand de la barbie pana la tampla cealalta. Torentul lui a erupt dealungul unui obraz si peste puntea nasucului ei sexxy, peste spranceana ei si apoi direct peste fruntea si s-a oprit direct la cealalta tampla. Urma spermei aceia cremoasa a inceput sa se prelinga in jos pe obrazul ei. Spranceana ei era imbibata de la pasta aceia groasa si cremoasa si lipicioasa.
“In gura ta…” a gafait el. “Suge-l! Suge pula mea! Shit… vin direct peste chipul tau superb…”
Diana a ridicat penisul lui cu mana si s-a plesnit direct peste obrazul cu capul lui inca erupand. Apoi si-a deschis gura larg si limba ei a alunecat afara.
Pe urma un alt torent de sperma cremoasa a erupt dealungul lungimii lui si direct inspre chipul ei. De data asta s-a ridicat in sus ca o fantana aerteziana si a aterizat direct printre ochii ei si apoi mai departe peste parul ei. Sperma se prelingea in jos dealungul nasul ei si apoi mai departe direct in gura ei gafainda. Superba blonda si-a lins buzele si a supt afara toata acea crema delicioasa in gura ei, savurand gustul acela cu papilele ei gustative.
Reflexul de innec intr-un final s-a terminat. Si continua sa pompeze penisul puternic cu pumnul ei si parea sa indrepte jetul eruptiei lui direct inspre chipul ei pasiv.
“In gura ta! In gura ta, curva minunata ce esti!” a gemut el, privind cum torent dupa torent de sperma cremoasa erupea direct pe chipul ei minunat. El a incercat sa se intinda ins...



    Login