Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 21
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3203 ori - Nota 4.00 (4 voturi)
*****************

Diana s-a simtit ca zboara prin nori inspre frontiera dintre somn si realitate. Ceva a trezit-o din somnul ei. Ceva fierbinte si moale se freca de pielea catifelata a gatului ei. Incet, foarte atenta, ea a revenit la realitatea moderna a vietii. Vaslind si zburand la suprafata constintei ei, a incercat sa isi deschida ochii inca foarte somnorosi si apoi a observat pe o noptiera un ceas digital. Un ceas digital care a inceput sa il cunoasca foarte bine in ultimul timp. Si care putea fi doar intr-un singur loc. Pe noptiera de langa patul din camera de oaspeti… camera unde Nicolae locuia de cateva saptamani.
A observat ca era undeva in jur de sase seara. Sase seara? Pe la patru jumate stia ca a ajuns acasa de la servici. Apoi memoria celor intamplate in aproximativ ultimele doua ore a inceput sa revina. Nu s-a putut abtine sa nu zambeasca si apoi sa se imbujoreze.
Apoi si-a dat seama ca ceva se atingea ca o pana pe umarul si ceafa ei erau niste buze. Buze umede si fierbinti dezmierdau delicios peste pielea catifelata si vulnerabila a gatului ei. Si apoi si-a dat seama ca mai era si o pereche de brate puternice infasurate imprejurul pieptului ei de la spate, exact sub sanii ei, tragand-o puternic de un trup nud care era lipit de spatele ei. Nicolae, cine alcineva, si-a zis somnoroasa in sinea ei. Intreaga lungime a trupurilor lor infierbantate se atingea din cap pana in picioare in timp ce stateau presati unul de altui, spatele ei lipit de fata lui, picioarele lor infasurate si nu stiau care era a lu care. Si mai era inca ceva tare si lung presat dealungul crepaturii fundului ei. Ea putea sa simta taria lui infierbantata care se freca peste anusul ei de fiecare data cand Nicolae lua cate o gura de aer.
Si avea si o erectie, a chicotit in sinea ei. Oare vroia sa o futa? Prostuta, oare de ce alceva avea acea erectie. Poate ca el avea un vis umed sau asa ceva, a chicotit in sinea ei in timp ce Nicolae a continuat sa probeze si usor sa suga si sa sarute pielea de pe gatul si umerii ei in timp ce ea simtea cum mana lui a inceput sa dezmierde abdomenul ei.
“Fratioare!” a murmurat Diana, presandu-se inapoi in fratele ei si frecand fundul ei atletic de taria lui uriasa.
“Surioara!” a auzit soapta lui in timp ce isi freca erectia incet in sus si in jos prin crepatura fundului ei.
Totul era asa de moale si catifelat in timp ce statea acolo imbaindu-se in intimitatea si dragostea momentului. Apoi, pe masura ce somnul a inceput sa treaca si pasiunea a inceput sa puna stapanire pe ea, memoria futai nebunesti de mai devreme si care aproape ca a dus-o in coma orgasmica a inceput sa revina… mmmmmmmmm… ce placut a fost. Oooooh, ce o sa i-o plateasca intr-o zi. Inca nu ii venea sa creada ca a rapit-o si a futut-o asa de puternic incat a avut asa de multe orgasme incat a lesinat de placere.
Incet a inceput sa toarca ca o pisica in timp ce respiratia lui fierbinte rasufla peste pielea ei in timp ce tandru si dragastos naruia si saruta locul ei special de pe gat. Mana lui a continuat sa dezmierde abdomenul ei atletic si peste sanii ei si in special sfarcurile ei care incepeau iarasi sa se intareasca si sa se furnice.
Dar pasiunea crestea asa de repede incat numai putea sa stea nemiscata pentru mult timp. Soldurile ei au inceput sa se serpuiasca, sa se preseze inapoi, frecand funduletul ei ferm de monstrul lui tare ca piatra. Apoi impingandu-se inapoi in el, ea incet si-a ridicat un picior in sus si apoi l-a pus jos peste coapsa lui care era deasupra in asa fel incat era pur si simplu infasurat de al lui. In timp ce facea asta, ea putea sa simta cum labile zemoase ale pasaricii ei au inceput sa se desfaca inapoi. In aceste momente era deschisa pentru el, expusa si vulnerabila in timp ce si-a intors capul peste umar si a cautat acele buze fierbinti ale lui cu ale ei. Imediat ce buzele lor s-au atins, Diana s-a intins in jos printre picioarele ei si doar pe pipaite a cautat capul penisului lui tare ca piatra si apoi l-a presat de fundul ei.
Gasindu-l, ea a incercat sa il pozitioneze la pasarica ei, dar a durat mult pentru ca sarutul era asa de pasional incat nu se prea putea concentra in doua locuri in acelasi timp. Diana l-a simtit pe Nicolae cum si-a miscat soldurile putin inapoi, indeajuns ca pozitia sa fie mult mai confortabila pentru ceea ce cu siguranta va fi o alta futaie de neuitat. Ca mereu, coloana lui era asa de tare, incat ea a trebuit sa forteze putin monstrul lui sa se indoaie putin in asa fel incat sa fie cumva, cumva in sus. Dar intr-un final a reusit.
Intr-un final, amandoi erau intr-o asa pozitie incat penisul lui monstru era exact intre picioarele ei, coloana lui uriasa era pozitionata delicios intre labile ei imbibate cu sucurile ei. O parte din samanta care a depus-o el mai devreme adanc in fundul ei se prelingea pe pubisul lui care era lipit de fesele ei. Din capul lui bulbos se prelingea excitatia lui si se freca de pubisul ei, doar la cativa cm departare de buricul ei.
Prinzandu-se mai puternic de erectia lui, Diana a impins-o in jos in acelasi timp cand ea incerca sa se tarasca putin mai sus pe pat. Apoi a simtit cum patul s-a miscat putin cand Nicolae s-a tarat mai in jos si capul acela urias al lui se tara mai in jos pe pubisul ei, lasand un rau de lava in urma lui.
El impingandu-se in jos, ea impingandu-se in sus, amandoi muncind la unison, Diana a simtit cum capul acela urias se freca de clitorisul ei intarit si apoi a alunecat in jos in crepatura zemoasa dintre labile pasaricii ei. Tarandu-se putin mai sus, Diana incet a frecat varful acela bulbos in sus si in jos pe pasarica ei in incercarea de a imbiba cu sucurile care se prelingeau la greu afara din sexul ei.
In tot acest timp, sarutul lor nu s-a rupt deloc si nu aveau nici un gand sa faca acest lucru. Si apoi cand monstrul era pozitionat chiar la intrarea in tunelul ei stramt, pomparea fatala a aparut pe loc. Mai devreme a fost preludiul in aceasta lume de concluzii climatice in comunicarea lor incestuoasa. Si acu iarasi urma sa il simta iarasi in adancurile ei. In interiorul ei acolo unde el isi avea locul. In manusa pasaricii ei care se potrivea asa de frumos si perfect pe coloana lui de granit.
“Ohhhhhh, Nicolae, iubitule…” a gemut Diana, potrivind capul penisului lui jos la deschizatura alunecoasa a feminitatii ei. “Pune-o in mine, fratioare…” a soptit ea usor in gura lui, lasandu-se usor in jos si lasand capul penisului incet sa se serpuiasca in sus in caldura inclestata a tunelului ei.
“Surioara!” a suspinat Nicolae, mana lui miscandu-se in jos de pe sanul ei inpsre coapsa ei ridicata. Impingand soldurile lui in sus, tinandu-se de piciorul ei infasurat de piciorul lui, Nicolae a inceput incet sa indese masculinitatea lui in sus in umezeala inclestata dintre picioarele ei.
Pasiunea momentului era asa de uriasa. Nicolae a gandit ca va exploda acolo pe loc in timp ce inca se indesa in ea si simtea cum pasarica ei se infasoara imprejurul monstrului lui. Acesta era un alt moment care l-a asteptat decand frumoasa lui sora a lesinat de placere mai devreme. Dupa ce a explodat adanc in pasarica ei, a cazut si el aproape lesinat langa ea de la placerea care a simtit-o. Dar dupa ce si-a adus respiratia la normal, a desfacut vibratorul de la clitorisul surorii lui si apoi a inceput sa sarute pielea delicata a gatului ei.
Inima Dianei se topea datorita iubirii pe care o simtea pentru fratele ei. Putea sa simta cum lichefiaza tot trupul ei ca si cum era atinsa de lava unui vulcan, turnand peste tot trupul ei si facand-o sa se furnice si infioare peste tot. Atingerea lui era asa de delicata si placuta incat daca o mai atingea in acest fel va exploda ca o racheta iarasi.
Incordandu-si soldurile, Nicolae a pompat din ce in ce mai adanc in canalul catifelat dintre picioarele ei zvelte in timp ce Diana se presa inapoi in el, de buna voie, nesilita de nimeni, nerabdatoare acceptand monstrul lui inapoi in interiorul ei.
Zdrobindu-se unul de altul, pubisurile lor intr-un final erau lipite unul de altul intr-o atingere placuta si bine venita. In final erau iarasi asa cum vroiau sa fie mereu. In final, era asa de adanc in tunelul ei stramt si catifelat si umed incat capul lui urias era lipit de intrarea in uterul ei.
Diana putea sa simta respiratia fierbinte a fratelui ei pe umarul ei. In aceste momente, ea putea sa simta cum niste rauri de transpiratie incepeau sa se formeze pe pielea ei catifelata, aduse de infernul scapat de sub control care ardea intre picioarele ei, adanc in picioarele ei. Coplesita de pasiunea momentului, Diana deabia putea sa respire in timp ce suspina numele lui.
“Fratioareeeeee…” a tipat ea din tot trupul ei, inclestand pasarica ei puternic imprejurul masculinitatii lui uriase, strangand puternic de ea, incercand sa il captureze pentru eternitate in interiorul ei. Apoi Nicolae a lasat sa ii scape un gafait usor, a tras monstrul afara pana cand doar capul era, si apoi a impins si mai adanc in ea si apoi a inceput sa traga iarasi afara.
“Nu… nu… nu… nu-l scoate afara… stai in mine… niciodata sa nu ma parasesti…” s-a rugat Diana, impingandu-se inapoi in monstrul lui.
Simtind nevoie surorii lui, Nicolae s-a oprit si a impins iarasi inapoi in ea, trimitand penisul lui iarasi in interiorul ei cat de adanc a putut. Infasurand mainile lui imprejurul ei, el a strans-o puternic in bratele lui in timp ce stateau uniti, fesele ei erau lipiti de abdomenul lui musculos, trupurile lor unite la salele lor ca si cum iubirea lor era o fuziune nucleara.
Timpul parea ca s-a oprit. Singura miscare din camera erau inclestarile spasmice si relaxarile si apoi iarasi valurile pe care pasarica ei le facea dealungul coloanei lui de granit. Ea iubea si dezmierda si masa penisul lui adanc infipt in tunelul ei in timp ce el dragastos acoperea umarul si gatul ei cu saruturi iubitoare si umede si care lasau rauri de lava in urma lor.
Nici unul din ei nu a stiut cat timp au stat asa legati si in aceasta pozitie inainte ca Diana intr-un final nu a mai rezistat furnicaturilor si fiorilor care s-au construit intre picioarele ei. Usurand mana ei peste soldul ei si in jos intre ei, ea gentil s-a impins din abdomenul lui. Simtind presiunea din abdomenul lui, Nicolae incet si-a desfacut piciorul din prejurul piciorului ei si si-a tras soldurile inapoi si si-a scos monstrul afara din canalul ei stramt.
Apoi, cand doar capul penisului a mai ramas in interiorul ei, Nicolae a simtit mana surorii lui fugarindu-se in sus peste abdomenul lui si peste mijlocul lui si apoi in jos peste spatele lui. Prinzandu-se puternic cu degetele ei, ea pur si simplu a impins monstrul lui inapoi in pasarica ei.
Intorcandu-si capul, ea a privit peste umar si a privit o privire de incordare pe chipul fratelui ei in timp ce acesta incerca sa se retina si sa nu o futa cat putea de adanc si de puternic.
“Fute-ma, fratioare…” a soptit ea, impigand inapoi in el si luandu-l pana la baza in adancurile cuptorului ei.
Ca un armasar de curse care a simtit startul, Nicolae a inceput sa o futa cu pompari adanci si lungi in timp ce patul a inceput sa se miste si sa scartaie sub ei. Singurul lucru care il impiedica in aceste momente sa o futa cu toate fortele lui era pozitia mai inconfortabila a trupurilor lor in timp ce plonja in ea cu o pasiune si un entuziasm greu de egalat.
Intorcandu-se inapoi, Diana vroia sa ii vada chipul. Vroia sa il priveasca in aceste momente de pasiune infinita in timp ce o futea cu toata pasiunea lui. Acesta era una din acele momente in care vroia sa il iubeasca cu adevarat, sa il priveasca in ochi, frenezia momentului si a dragostei lor sa fie imprimata in memoria ei, acolo in capul ei unde sa fie pretuita pentru eternitate alaturi de celelalte momente ca acesta.
“Stai… stai asa…” a suspinat ea, ridicandu-si soldurile in sus exact in momentul cand Nicolae le-a tras pe ale lui in jos, si in acel moment penisul lui a alunecat afara din ea.
“CE?” a gafait Nicolae, neputincios sa opreasca pomparea lui si penisul lui a alunnecat dealungul pubisului ei, peste clitorisul ei pe toata lungimea stalpului lui pana cand capul lui imbibat s-a oprit pe abdomenul ei atletic.
“Vreau sa te vad!” a gafait Diana. “Ridica-te!” a continuat ea, incercand sa se roteasca pe spate in timp ce Nicolae inca statea intr-o parte, privind-o.
Rotindu-se pe spate, Nicolae a inceput sa isi dea jos picioarele de pat numai sa fie oprit de mana frumoasei lui surori.
“Nu. In maini si genunchi!” a explicat ea. “Aici jos!” a murmurat ea, aratand intre picioarele ei.
Ridicandu-se, Nicolae s-a ridicat in genunchi. Cand a facut asta, Diana a ridicat unul din picioarele ei atletice, l-a indoit la genunchi, si apoi l-a intins in cealalta parte a lui si apoi a lasat calcaiul ei jos in cealalta parte a genunchiului lui. In aceste momente statea intinsa pe spate in toata gloria ei cu picioarele intinse si Nicolae statea in genunchi intre coapsele ei atletice.
El era asa de chipes, a gandit in delirul ei Diana in timp ce si-a aruncat privirea in sus inspre el cu o adoratie plina de dragoste. Un Adonis! Chipes, lat in spate, piept cioplit, pectorali puternici, un abdomen cu un six-pack superb, un penis lung si gros si tare ca granitul, picioare musculoase, brate pline de muschi… Da, un Adonis. Adonisul ei, fratele ei, iubitul ei! Ea era asa de depasita datorita dragostei pentru el, incat deabia mai putea gandi…
Facand o pauza, Nicolae si-a aruncat privirea in jos la frumusetea care era intinsa in toata gloria pe pat in fata lui. Cum de putea fi asa de norocos? Nu numai ca Diana era cea mai frumoasa femeie din lume. Ea era sora si iubita lui.
Parul ei lung si blond platinat era intins asa de sexy pe pat, incercuind capul ei in acele valuri de par platiniu care sublinia si accentua perfectiunea chipului ei. Sub acel chip de inger, era un gat delicat care conducea mai jos inspre umerii ei si apoi si mai jos inspre semisferele muntoase de piele zgaltaitoare care stateau ferme pe pieptul ei. Erau asa de fermi si rotunzi si gravitatia aproape ca nu putea sa ii aplatizeze. Niste aureole in mijlocul carora erau niste sfarcuri intarite. Si acele semisfere se ridicau asa de excitant in ritmul respiratiei ei. Woooooow!
Intr-un final, cand a putut sa isi rupa ochii de la aceasta priveliste minunata, el a lasat ochii lui sa coboare in jos de pe grandorile ei ferme, in jos la conturul cutiei toracice. De acolo, el a lasat ochii sa se aventureze in jos peste abdomenul ei brazdat cu acei muschi foarte frumos vizibili si care inconjurau buricul ei si apoi mai jos peste pubisul ei neted si fara nici un fir de par.
Apoi, acolo sub pubisul ei era cel mai excuizit dintre toate aceste comori abundente. Era pasarica ei frumoasa si umeda si din care se prelingea un parau din sucul ei delicios. Era cea mai pretioasa comoara din ce oferea trupul ei. In timp ce Nicolae era hipnotizat de ceea ce vedea, el putea sa vada acele labi imbibate si desfacute in fata ochilor lui si dintre care se vedea clar cum un raulet de suc se prelingea afara prin partea de jos a acelei crepaturi, si mai departe peste funduletul din care inca mai iesea un alt raulet, dar acesta de sperma, si care apoi se aduna pe asternutul patului.
Asa de mult lichid se prelingea afara din pasarica ei, incat asternutul de sub ea era imbibat cu pete, unele ramasite de mai devreme. Apoi ca depravitatea acestei situatii sa fie si mai mare, ea si-a inclestat muschii pasaricii si apoi un torent de suc s-a prelins afara din tunelul ei si jos in balta de sub ea.
Intinzandu-se in jos la acea crepatura zemoasa, Nicolae si-a fugarit degetele in sus printre labile ei, imbiband degetele in acel nectar delicios. Apoi el incet a inceput sa isi fugareasca degetele in jos peste labile ei zemoase, lasand in urma lor o poteca umeda in urma lor. Facand o pauza, el a ridicat mana de pe pasarica ei zemoasa si a copiat actiunea cu cealalta mana.
Lasand degetele sa se miste incet dealungul picioarelor ei atletice, acestea au trasat un raulet de lava pana cand au ajuns la degetele picioarelor ei. Apoi retrasand acel traseu inapoi cu degetele, el incet a dezierdat pielea ei inapoi pana la curbura pulpelor care se terminau sub genunchii ei.
Apoi Nicolae s-a ridicat direct pe genuchi intre picioarele ei larg deschise, Diana a putut sa observe ca penisul lui era imbibat cu sucuri din pasarica ei in timp ce statea in vant ca un stalp de telefon, mandru praclamand masculinitatea si posesia lui asupra pasaricii ei. Era asa de mult suc pe penisul lui incat a format niste raulete in timp ce se prelingea in jos pe coloana acea si apoi mai departe pe bilele lui si apoi in doua picaturi lungi care cadeau jos pe asternut.
Apoi a simtit cum Nicolae si-a usurat mainile sub genunchii ei. Aplecandu-se in jos peste ea, el gentil a ridicat picioarele ei, lasand bratele lui puternice sa alunece sub ele pana cand spatele genunchilor ei erau imprejurul coturilor lui. Privind in jos, ea a vazut ca picioarele ei erau deschise deoparte si alta a lui si soldurile ei erau ridicate si desfacute in asa fel incat gaura umeda dintre ele era etalata in toata gloria ei.
Vazand ceea ce el a vazut, Diana si-a dus mainile in jos intre picioarele ei intredeschise si a pus stapanire pe stalpul lui de telefon. In timp ce el se apleca peste ea, ingenunchiat peste ea, Diana a gasit monstrul lui si l-a aplecat in jos, ghidandu-l in jos la suculenta umezeala care il astepta intre picioarele ei.
Nicolae putea sa simta degetele surorii lui pe penisul lui, zece degete care puteau da atata placere, impingand in jos unealta lui exact atunci cand el si-a impins soldurile in jos si a lasat-o pe aceasta frumusete rara sa ghideze monstrul lui in jos in umezeala spumeganda a pasaricii ei. Apoi, acel cap urias s-a frecat de pielea ei imbibata cu sucurile ei. Impingand cu soldurile lui, el a simtit capul penisului lui a intalnit o mica rezistenta, dar apoi a simtit cum a inceput sa alunece intre petalele ei alunecoase si din ce in ce mai adanc in caldura si clestele ei.
“Surioara…” a gemut Nicolae, rotind soldurile lui si impingand mai adanc in umezeala ei catifelata si acomodanta.
“Fratioareeeeeeee…” a tors Diana, arcuind spatele ei si saltand in el in timp ce penisul lui penetra din ce in ce mai adanc in umezeala ei.
Era iarasi inapoi, a chicotit Diana in sinea ei in extazul delirant al perversiunii lor. Fratele ei era inapoi acolo de unde numai vroia niciodata sa plece. Inapoi acolo unde era locul lui. Inapoi in tunelul ei, umpland-o inapoi la perfectie. Totul era incredibil.
Apoi pubisul lui s-a lipit de pubisul ei si inca odata erau uniti, total si complet, mai apropiati decat era voie unor persoane ca ei. Doi fratei uniti intr-o iubire clandestina si secreta care niciodata nu putea sa o afle nimeni.
Diana nu trebuia sa il priveasca ca sa vada o privire de dragoste in ochii lui atunci cand privea adanc acolo in timp ce el era aplecat peste ea, ingropat cat mai adanc posibil in pasarica ei, asa de adanc incat capul lui era lipit de cervixul ei.
“Oh, wooooow, fratioare, te iubesc asa de mult…” a gemut ea intinzandu-se cu mainile in sus, infasurandu-le imprejurul gatului lui si tragand chipul lui jos la al ei. Buzele lor s-au intalnit intr-un sarut ravasitor in timp ce limbile lor probande se insurubau si infasurau una imprejurul celeilalte.
Aceasta era cel mai placut sentiment posibil, aceste clipe cand se sarutau in acest fel erau cele mai placute clipe din lume, a chicotit Nicolae in sinea lui in timp ce gurile lor incercau sa il sufoce pe celalalt. El putea sa simta cum ea sugea limba lui, ciupind-o dragastos cateodata cu dintii in timp ce el o insuruba in gura ei si impingea cu soldurile inainte, zdrovind fundul ei in salteaua patului.
Intr-un final, dupa minute bune, buzele lor s-au despartit si sarutul s-a terminat. Tragandu-si soldurile inapoi, el si-a usurat monstrul afara din tunelul ei stramt si apoi, dand un gafait, a plonjat iarasi inainte, trimitand stalpul lui inapoi in stramsoarea ei catifelata. Apoi, ceva din capul lui s-a rupt si a pierdut orice ...



    Login