Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 20
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3527 ori - Nota 5.00 (4 voturi)
Capitolul 31

4 iulie 2005 - luni

Diana a intors cheia, oprind Audi TT-ul ei, lasand cei trei sute de cai putere sechestrati sub capota sa se odihneasca. Dupa ce a scos cheia din contact, si-a colectat geanta si celularul de pe scaunul pasagerului si s-a intins dupa clanta portierei. Usa s-a deschis fara probleme si apoi si-a scos unul din picioarele ei frumos tonifiate afara din masina si apoi senzual s-a serpuit de tot afara, inchizand masina in urma ei. Apoi s-a intors roata pe tocurile ei de sapte cm si s-a indreptat in sus pe alee care ducea la vila cumparata impreuna cu Emil la ceva timp dupa casatorie.
Fara sa-si dea seama, si-a fugarit degetele prin parul ei lung si blond platiniu, care inca mai era incalcit dupa goana pe strazile din Brasov in decapotabila ei. Tocmai venea acasa de la servici si dupa ce zi torida a fost azi, chiar ca avea nevoie de o baie relaxanta. Zambetul era de la faptul ca a reusit sa scape de o amenda pentru viteza doar etalandu-si “bunatatile” in fata politistului. Inca nu ii venea sa creada ca a reusit sa scape doar cu un avertizment cand era clar ca amenda era destul de mare pentru ca a fost prinsa cu aproape o suta la ora.
Miscandu-se cu gratia unei pantere in timpul vanatorii, ea a pasit in sus pe alee, calcaiele ei inalte si ascutite facand un click-clack pe betonul alei. Soldurile ei zvelte se serpuiau foarte senzual, rotindu-se ca o masina foarte bine unsa in timp ce se unduiau dintr-o parte in alta.
Pacat ca acu nu era nici un barbat sa o priveasca, a gandit in sinea ei. Dar astazi cand era la servici nu a putut sa se abtina sa nu paseasca la fel, in special cand observa cate un coleg mai atragator. Si apoi binenteles, toti barbatii pe langa care trecea astazi, mmmm, toti intorceau capul si se uitau dupa ea.
Era sigura ca toti barbatii care au vazut-o azi pe holurile cladirii unde avea birourile institutia unde lucra, vor avea visuri cu ea la noapte. Trebuia sa recunoasca, dupa concediul acesta se simtea foarte reinvigorata si parca o noua persoana. De dimineata cand se imbraca a pus pe trupul ei cel mai sexxy costum bussiness care etala si in acelasi timp ascundea toate sarmurile trupului ei. Rar se imbraca asa, si astazi vroia parca sa arate intregii lumi ca era parca renascuta dupa concediul ei. Chiar, unele colege au intrebat-o ce s-a intamplat cu ea. Si drept raspuns, ea doar a zambit si s-a imbujorat. O colega a sugerat ca sotul ei a rasfatat-o enorm de mult. Daca ar sti care era motivul adevarat.
Ieri, dupa ce au facut o mica curatenie prin cabana, ea si Nicolae au plecat spre Brasov. Le-au facut si o vizita parintilor lor si apoi s-au indreptat spre casa ei. Cand au ajuns acasa pe la sapte seara, Emil era practic scufundat in hartii si dosare in biroul lui…
Dupa un somn foarte odihnitor pentru prima data de cateva zile intregi, azi s-a trezit mai infierbantata ca niciodata. S-a ridicat din pat si l-a privit pe Emil care inca dormea dus. Dar nu stia de ce, dar pentru prima data in viata ei nu stia ce sa faca. O parte din ea a vrut sa se furiseze afara din pat pana in camera de oaspeti, la Nicolae. Dar, apoi, partea rationala a pus stapanire si s-a decis doar sa faca un dus… unul rece de tot…
Si azi, practic toata ziua la servici a ars pe interior. Cand vreun gand despre fratele ei trecea, sucurile ei se prelingeau afara si imbibau materialul chilotilor ei. L-a sunat de cateva ori, vrand sa se intalneasca undeva pentru una rapida, dar nu raspundea deloc. Unde dracu era. Credea ca il gaseste acasa, dar freelanderul lui nu era, deci clar. In fine, se pare ca isi va satisface nevoile alcumva. O baie lunga… si degetele ei, nici un gand despre sotul ei. Aplecandu-se in fata, ea a simtit sanii ei fermi cum se balanganeau in sutien in timp ce incerca sa puna cheia in usa de la intrare. Rotind cheia, ea a simtit cum incuietoarea s-a deschis.
Aruncand cheile in poseta, ea a impins usa si a simtit o briza de aer racoros adind peste chipul ei. Dar pasind inauntru, imediat si-a dat seama ca ceva nu era in regula. Aerul era plin cu o noua si nefamiliara aroma in timp ce ochii ei frenetic se preumblau prin hol si apoi prin camera de zi.
Dar a reactionat prea tarziu!
A simtit o mana infasurandu-se imprejurul pieptului ei, presandu-se de sanii ei rotunzi si fermi si plini. In acelasi timp, a simtit un servetel cum acoperea gura si nasul si un miros de cloroform a inceput sa patrunda in plamanii ei. Acela a fost ultimul moment cand a fost constienta, pentru ca in momentul urmator era in lumea viselor…
Intr-un final, ea a simtit cum iesea afara din lumea viselor si se trezea. Gandurile ei incepeau sa se reformeze si si-a dat seama ca putea sa gandeasca iarasi clar. Dar cand si-a deschis ochii, si-a dat seama ca era imersata in intuneric. Care era problema, s-a intrebat in sinea ei? Oare a orbit? Apoi si-a dat seama ca avea o esarfa pe ochi.
“Esti bine?” a auzit o voce ragusita si masculina intreband-o de undeva.
Bine? Oh, yeah, a gandit ea nervoasa. Sunt exceptional de bine, problema e ca nu pot vedea! Apoi a simtit ca ceva era imprejurul mainilor si picioarelor ei, tinandu-le legate de ceea ce a putut sa ghiceasca era un scaun dinacela de plastic care se gaseau in perioada de vara pe toate terasele.
“Oh, yeah… ma simt… minunat. Legata la ochi si la maini si la picioare… ce fata ar putea sa se simta confortabil in locul meu?”
“Nu te zbate! Nu o sa-ti fac nici un rau!” a auzit iarasi acea voce ragusita zicand, si apoi a continuat dupa o pauza mai lunga. “Daca cooperezi!”
Cooperez? Ce are de gand sa faca cu ea? Oh, yeah, acu chiar ca incepea sa ii fie frica. Oare are de gand sa se joace deavati ascunselea cu ea… sau scrable.. sau are de gand sa o gadile… de ce naiba crezi ca a facut asa ceva?
Dintr-o data, si-a dat seama ca era in pielea goala. Goala, legata si cu ochii acoperiti de o esarfa. In afara de asta… totul parea sa fie in regula!
“Esti asa de frumoasa!” acea Voce a zis si a simtit o atingere usoara si gentila pe sanii ei. “Sanii tai sunt niste lucrari de arta. Ar trebui sa atarne, scuze de jocul de cuvinte, in Louvru!”
“Cine esti?” a intrebat ea intr-o voce tremuratoare.
“Oh, hai acu!” a zis Vocea, vocea lui fiind foarte ragusita, cu siguranta de la multi ani de fumat. “Crezi ca te-as rapi si apoi ti-as zice cine sunt? Oricum, cred ca sti cine sunt!”
Chiar daca vocea parea sa fie foarte ragusita, nu exista nici un miros de tigara in aer. Poate a renuntat la tigari. Oare pe cine stia care a renuntat la fumat? Diana se simtea ca si cum a mai auzit acea voce undeva. Era intr-un fel foarte familiara, in timp ce in acelasi timp vag familiara. Dar cea mai ciudata parte era faptul ca nu se simtea speriata, ci din potriva, se simtea chiar in siguranta, chiar daca nu stia unde era si cine a rapit-o.
Oare cine era el, s-a intrebat frumoasa blonda in sinea ei in timp ce a simtit varful unui deget cum trasa niste cercuri imprejurul unei aureole?
“Asa sani frumosi!” a auzit iarasi Vocea cum murmura. “Mereu m-am intrebat cum ar arata. Mereu i-am visat. Dar acum stiu si niciodata nu mi-am imaginat cat de grandiosi… asa de perfecti… asa de frumosi!”
Diana stia ca ar trebui sa se simta inspaimantata, dar nu era asa. Chiar din potriva! S-a simtit cum se imbujoreaza datorita excitatiei, marita de adoratia data de el. Oare era unul din colegii ei, aceia care s-au holbat la ea in timp ce trecea pe holurile institutiei unde lucra. Sau vreun vecin care mai mereu nu rata o ocazie sa se holbeze la ea. Erau destui. Dar nimeni din cei care ii suspecta, nu era capabil de asa ceva.
“De unde te stiu?” a intrebat ea, simtind cum mana lui delicat a cupat sanul ei.
“Ce poti sti tu despre mine?” a intrebat iarasi Vocea, gentil strangand sanul ei.
Apoi a simtit cum buzele lui erau pe sanul ei si limba lui gentil se juca cu sfarcul ei intarit. Putea sa simta cum sfarcurile ei incepeau sa se intareasca si mai tare, sa se umfle sub atentia lui delicata si foarte experta. Ea nu putea sa isi scoata afara acel gand bizar ca acest rapitor era mai mult un amant feroce, decat o amenintare pentru ea. Ea il cunostea, dar pur si simplu nu putea sa isi dea seama de unde, mintea ei era in o mie de locuri in acelasi timp…
Buzele lui s-au infasurat imprejurul sfarcului ei care se furnica, limba lui atingand, explorand, gadilind acel nod sensibil de nervi. Aceasta nu era hartuire sexuala, era mai mult un fel de omagiu, si-a zis in sinea ei.
Cu tensiunea si frica initiala incepand sa fuga afara din trupul ei, Diana a simtit cum buzele lui s-au ridicat de pe sfarcul ei.
“Nu… te rog…” a soptit ea, vrand ca acest… violator… rapitor… sa continue ceea ce a inceput.
“Mai tarziu…” a murmurat Vocea, la fel de gutural.
Apoi frumoasa blonda a inceput sa simta cum sforile cu care erau legate gleznele ei au inceput sa se slabeasca. Ce? Ce avea de gand sa faca acu?
Vrand… intrebandu-se ce avea el de gand sa faca, Diana a simtit mainile lui pe pielea delicata a coapselor ei interioare. Apoi a simtit o presiune gentila in timp ce tandru incerca sa desfaca picioarele ei. Asta era? Asta avea el de gand sa faca, se intreba ea febril? Oare acesta putea fi un viol, se intreba ea in timp ce instinctiv isi deschidea picioarele pentru el, desfacandu-le din ce in ce mai tare, vrand atingerea infierbantata a gurii lui pe pasarica ei care pur si simplu incepea sa fie in flacari.
Acest barbat sau ce era stia asa de bine unde si cum sa atinga incat pur si simplu daca o va mai atinge asa inca de cateva ori, va exploda ca o racheta. Parca era in capul ei… stia fiecare loc secret al ei… parca o cunostea ca cel mai intim amant al ei… ca Nicolae… in nici un caz ca Emil…
Predandu-se in totalitate lui, ea dintr-o data a simtit cum sforile au inceput sa cada de la incheietura mainilor ei. Apoi, ea s-a simtit cum este ridicata in aer de pe scaun in bratele lui puternice. Intinzandu-se, ea a inceput sa impinga fasa care acoperea ochii ei cu o mana si care o prevenea sa nu vada nimic si care ascundea identitatea rapitorului ei… amantului ei?
“Nu… te rog… nu o da jos!” a auzit vocea rapitorului ei rugatoare si la fel de ragusita.
Era mai mult o rugaminte, decand un ordin. Si ea a simtit ca putea sa si-o dea jos cand vroia, dar cumva, asta ar fi ruinat totul pentru ei. Adanc, in interiorul ei, stia ca nu va trebui sa ii fie frica de rapitorul ei. El nu va face nimica care sa ii cauzeze rau… era sigura ca tot ceea ce va simti din partea lui va fi placere pura…
Tragand mana ei de la esarfa, ea si-a infasurat mainile imprejurul gatului lui si a inceput sa sarute si sa probeze pe gatul lui. Apoi a ajuns la o concluzie la care nu se asteptata atunci cand pielea lui nuda s-a frecat de pielea ei nuda! Si el era in pielea goala, la fel ca ea. Binenteles, prostuta, de ce alceva a fost rapita direct din vila ei?
Fugarind una din maini in jos, ea a gasit barbatia lui, tare si ca un stalp iesind afara din pubisul lui neted si fara nici un fir de par. Nu stia unde era, nu stia cine era acest barbat care cu siguranta era un amant feroce, si dupa ce penis monstru avea si care era si tare ca piatra, simturile ei au inceput sa faca tot trupul ei sa se furnice de placere si excitatia a inceput sa puna stapanire pe fiecare celula..
“Mai trebe sa te leg?” a intrebat el in acea voce adanca si ragusita.
“Vrei sa ma legi?” a intrebat ea inapoi cu o voce foarte senzuala in timp ce el a asezat-o jos pe un pat.
“Vrei sa te leg?” a venit inapoi raspunsul lui in aceasi voce.
“Ar… ar fi mult mai excitant…” a soptit ea.
Ea nu stia de ce i-a zis sa o lege iarasi, nu stia de ce vroia sa fie fututa in acest fel. Da, ba da, sti foarte bine de ce, a auzit vocea constintei ei raspunzand. Ai vrut de mult timp sa fi fututa asa, sa incerci bondage… si ce moment mai bun ca acesta putea fi?
In cateva momente, ea s-a gasit iarasi intinsa ca un vultur pe un pat, incheietura mainilor si gleznele si legate de marginea patului cu niste esarfe de matase.
“Te doare?” a intrebat el, tachinator fugarindu-si un deget imprejurul uneia din aureolele sanilor ei.
“Nu… nu… nu ma doare…” a murmurat ea.
Apoi degetului lui s-au alaturat altele in timp ce incet tachinau un parau de lava peste patratelele abdomenului ei si in jos inspre pasarica ei. Ea putea sa simta muschii abdomenului ei cum se incordau, devenind mai tensionati in timp ce degetele acelea se apropiau din ce in ce mai mult de tinta lor. Apoi toate degetele, cu exceptia unuia s-au ridicat de pe pielea ei infierbantata. Acel deget care a ramas a inceput incet sa o gadile imprejurul clitorisului ei umflat, facand spirale si apropindu-se din ce in ce mai aproape de el…
“Asa de neteda… asa de cremoasa!” a ranjit acea voce ragusita.
Oare era destin? Oare era soarta? Oare exact pentru acest moment s-a pregatit asa de atent azidimineata? Oare in special pentru acest moment s-a imbracat asa de sexxy azi? Oare toata ziua de azi a fost doar o pregatire care sa duca la acest moment?
“Atinge-ma… te rog… atinge-ma!” a gafait ea, arcuindu-se in sus de pe pat, incercand sa gaseasca acel deget care se juca imprejurul si cu clitorisul ei.
“Ai rabdare, scumpa mea, ai rabdare!” a soptit Vocea in timp ce Diana simtea varful degetului lui serpuindu-se in jos printre labile ei netede si imbibate cu sucurile ei. “Rabdarea o virtute, stiai asta…”
“Ohmmmmmmmm!” a suspiat ea atunci cand degetul gentil si tachinator s-a serpuit in sus si in jos prin crepatura intredeschisa a vaginului ei.
Simtind acel deget mare si gros cum aluneca lenes in si in afara ei, Diana s-a inclestat si s-a prin de el cu labile ei musculoase. Dar vroia mai mult. Vroia ca el sa ii atinge clitorisul. Sa il atinga si sa il frece si sa o faca sa explodeze. Ea incet a devenit constienta de cealalta mana a lui pentru ca a inceput sa se fugareasca printre fesele musculoase ale fundului ei. Ce e acum, s-a intrebat ea febril? Ce vrea sa faca cu ea?
Dar a aflat imediat ce in momentul in care degetele lui au desfacut fesele ei inapoi si apoi un alt deget explorator a gasit intrarea in funduletul ei stramt. A simtit varful degetului cum gadila peste si imprejurul inelului acela sensibil si stramt in acelasi timp cand isi usura un alt deget in si in afara pasaricii ei. In timp ce gadila si tachina fundul ei cu un deget, celalalt deget era imbibat cu sucurile ei si se misca inspre si in sus peste uretra ei, in sus inspre spre acel nod intarit de piele alunecoasa care se ruga pentru atentile lui.
Diana era aproape de o culme orgasmica si el nici macar nu a atins clitorisul ei. Pregatindu-se parca de un impact, ea a asteptat atingerea lui. Dar a simtit degetul lui cum s-a oprit la cativa milimetri de clitorisul ei.
“Te roggggggggggg!” s-a rugat ea, rugandu-se de el sa o atinga.
Dintr-o data, Diana a simtit buzele lui moi si fierbinti cum pulsau jos imprejurul clitorisului ei furnicand, limba lui a inceput sa razuie dealungul lui si apoi o explozie de placere pura s-a rupt prin tot trupul ei.
“Ahhhhhhhhhhhhhhhh!” a tipat ea in timp ce intregul ei trup s-a convulsat intr-o singura si salbatica conflagratie de placere euforica.
Cutremurandu-se si infiorandu-se, ea s-a luptat cu esarfele de matase care o tineau legata de pat, mainile ei in zadar inclestandu-se in aer in timp ce muschii din picioarele ei se incordau asa de puternic incat tot trupul ei a intepenit ca granitul. Niciodata nu a simtit ceva asa… asa de placut! Era ca si cum cineva a impuns un electrod electronic direct in pasarica ei in timp ce parca niste scantei de electricitate erupeau din trupul ei si se intindeau in intreaga camera. Ea putea sa simta pasarica ei infierbantata cum a inceput sa pompeze afara sucurile ei delicioase si care parca incercau sa stinga infernul care ardea in adancurile ei.
Intr-un final, parca dupa cativa ani, cel putin asa i s-a parut ei, trupul ei ravasit a cazut inapoi pe pat. Se simtea ca si cum a fugit un maraton. Muschii ei ardeau si erau incordati si apoi se relaxau in clipa urmatoare si apoi iarasi se incordau.
Nu ii venea sa creada. Doar a atins-o. A atins-o cu buzele si limba si a facut-o sa explodeze ca o racheta. Oare ce se va intampla daca va face dragoste pe bune cu ea? Oare se va transforma intr-o masa de silicon topit? Oare pielea ei super stimulata se va topi acolo pe pat? Oare ii va exploda capul de la atata pasiune salbatica care se furnica prin tot trupul ei?
Oare ce va fi acum, s-a intrebat ea, devenind constienta ca o pasare ciripea in niste copaci care se pare ca erau afara. Apoi un sunet de la o masina de tuns iarba a inceput sa se auda undeva la departare, constinta ei fiind pe loc ridicata din valea placerilor trupesti care le-a simtit pana acum. Cu siguranta acea persoana care tundea iarba nu avea nici o idee de ce se intampla in aceasta casa sau vila. Apoi o aroma de fum a inceput sa gadile narile ei, cineva facea un bar-be-que. Lumea de afara continua sa isi vada de treburile lumesti, nepasatoare de ea in timp ce statea in aceasta camera, intr-o casa sau vila, dar de care nu stia nimic si nu stia nimeni ce se intampla acum. In aceste momente, frumoasa blonda, dupa ce si-a revenit din orgasmul ei ravasitor astepta ca urmatoarea scena sa se…
A simtit un fior trecand prin trupul ei atunci cand el s-a catarat pe pat. Apoi el era peste ea, atingand-o cu trupul lui, aici, acolo, aici iarasi. Era parca ca si cum el plutea deasupra ei, dezmierdand-o cu trupul lui in timp ce ea inota in caldura si placerea care s-a intins prin tot corpul ei dupa acel orgasm. Penisul lui urias s-a frecat dealungul abdomenului ei, lasand un rau de lava care se prelingea din monstrul lui peste pielea ei inflacarata. Apoi el a inceput sa atinga sanii ei, gasind sfarcurile ei cu capul lui si plesnindu-le cu penisul lui ca si cum ar bate la tobe. Apoi patul iarasi s-a miscat si capul penisului lui monstru s-a frecat peste buzele ei senzuale.
Deschizandu-si gura, ea a asteptat ca el sa se impinga in gura ei, dar nu a facut asa ceva. Intorcand capul ei dintr-o parte in alta, ea in zadar a cautat acel monstru cu buzele ei. A auzit un raset usor si tachinator de undeva de deasupra ei, dar ea nu putea sa gaseasca deloc penisul lui. Il vroia. Il vroia intre buzele ei asa de mult. Vroia sa il guste asa de multe… sa vada ce gust are… sa guste esenta lui si sa o bea. Sa ia ceea ce ii dadea el si sa il consume in totalitate.
Oare ce avea de gand sa faca, s-a intrebat ea putin frustrata? De ce nu putea sa o lase sa aiba penisul lui? La fel ca mai devreme a simtit cum excitatia ei crestea pe masura ce o tachina… o bantuia cu penisul lui. Apoi a simtit cum o atinge din nou cu acel monstru, lasand un alt rau de lava dealungul obrazului ei.
“Te rog… te rog… da-mi-l… vreau sa il sug… te rog!” s-a rugat ea in timp ce a plesnit-o peste obraz de cateva ori cu capul acela urias si apoi si-a pus bilele peste nasul ei.
A putut sa adulmece aroma lui barbateasca atunci cand a inspirat adanc cu nasul. Transpiratie, aroma dinainte unei futai, aroma lui barbateasca, toate astea contribuiau la aroma lui unica. Cu siguranta era un barbat foarte viril! Dar oare de ce o tachina asa de mult? Il vroia asa de tare. Daca si-ar pune odata si odata pula aia undeva odata. In gura ei… in pizda ei… intre sanii ei… in fundul ei… nu ii pasa, doar sa puie monstruozitatea aia odata undeva, se ruga frumoasa blonda in sinea ei…
“Unde o vrei, draga mea?” a auzit Vocea lui ragusita soptind iarasi. “O vrei in gura… in pizda… intre sanii aia frumosi… sau poate in funduletul tau delectabil? Unde sa o pun,, scumpa mea?”
“ORIUNDE! UNDE VREI! Doar pune-o in mine… te roggggggggg!” s-a rugat ea.
Apoi superba blonda a simtit iarasi cum patul sa miscat putin. Cu siguranta el se muta inapoi peste trupul ei.
“Oh… daaaaaaaaaa!” a sasait ea atunci cand a simtit acel cap rotund si urias al penisului lui frecandu-se de labile ei imbibate cu sucuri.
“Sa o pun aici?” a auzit ea iarasi Vocea aceia ragusita intreband in timp ce freca capul monstrului lui in sus si in jos pe canalul umplut cu sucuri dintre cele doua labi ale ei.
“Daaaaaaaaa!” a sasait ea iarasi, mainile ei inclestandu-se in aer in timp ce erau puternic legate de marginile patului. “PUNE PULA AIA ODATA IN PIZDA MEA!”
“Esti asa de nerabdatoare!” l-a auzit pe rapitorul ei razand. “Asa de nerabdatoare!”
“Te roggggggggggg!” s-a rugat ea, simtind capul acela urias cum gaseste intrarea in vaginul ei nesatul.
“Vrei sa zici asa?” a murmurat el in timp ce Diana simtea penisul lui urias si gros si lung cum aluneca in jos, in pasarica ei stramta si fierbinte.
“Da! Da! Da! Da!” a plans ea, arcuindu-se de pe pat in sus in timp ce el si-a ingropat toata monstruozitatea in gaura ei salivanda printr-o pompare inceata si constanta.
“Ai o pizda superba! Asa de fierbinte! Asa de stramta! Asa de umeda…” a auzit iarasi vocea lui ragusita in timp ce isi mentinea monstrul impuns adanc in pasarica ei, capul lui monstruos facand contact cu intrarea in uterul ei.
“F…ff…fute! Fute-ma! Fute-ma… te roggggggg!” s-a rugat ea iarasi.
“In timp, draga mea, in timp!” a auzit iarasi vocea lui ragusita.
Diana nu putea sa isi imagineze chipul lui, dar putea sa isi imagineze ce zambet avea pe buze in aceste momente pentru ca l-a auzit cum radea deasupra ei.
Cu chipul si trupul ei de supermodel si cu istetimea ei, Diana mereu era o pantera cand venea vorba de sex, dar in aceste momente… acuma se gasea intr-o situatie in care parca era o virgina in prezenta unui barbat cu o incredere in fortele lui proprii de neimaginat. Daca vroia, el putea sa faca orice vroia cu ea si ea va face orice vroia el. Si daca el vroia sa o ia si sa faca dragoste nebuna cu ea, ea nu putea sa faca nimic.
Dar apoi, mult spre surprinderea ei, el a inceput sa isi scoata si sa isi bage penisul lui monstru in si in afara pasaricii ei stramte si inundata cu sucurile ei.
“Da… daaa… daaaaa… asaaaaa!” gafaia ea, savurand acel penis monstru in timp ce aluneca in si in afara pasaricii ei prin cele mai incete pompari posibile.
Dar imediat ce a zis ultimul cuvant, el s-a oprit. Soldurile lui s-au oprit pe loc si el repede si-a scos afara penisul din vaginul ei.
“Nu… nuuuuuu… nu il scoate afara!” s-a plans frumoasa blonda.
El s-a mutat afara dintre picioarele ei si incet s-a tarat in sus peste trupul ei. Apoi ea a mirosit-o. A mirosit proprile ei secretii. Inhaland flavoarea pasaricii ei super excitate pe penisul lui monstru, ea a simtit cum ceva se freaca dealungul buzelor ei. Bucurandu-se de eroticismul pur al actiunilor lui, ea a simtit mana lui cum se infasoare de ceafa ei si ridica capul ei sus. In timp ce facea asta, ea si-a deschis gura si a simtit capul lui rotund si mare cum se serpuia printre buzele ei deschise la maxim intr-un O perfect. Simtindu-l cum il impingea mai adanc in gura ei, ea gusta sucurile propriei ei pasarici. Ea a gustat nectarul care se prelingea afara din pasarica ei pe penisul lui imbibat in acel suc. Apoi el a inceput incet sa ii futa gura, soldurile lui fluid miscandu-se inainte si inapoi, tragand bilele lui uriase inainte si inapoi prin canalul dintre sanii ei.
“Unnnnn-huh… unnnn-huh!” s-a inecat ea imprejurul monstrului lui in timp ce aluneca inainte si inapoi printre buzele ei imbibate cu sucurile si saliva ei.
In timp ce el facea asta, ea a simtit capul penisului lui cum se lovea de fiecare data de amigdalele ei si de intrarea in gatul ei. Reflexul de innec pe care orice femeie il are cand are asa monstru in gura, pentru ea nu exista. Datorita fratelui ei care a ajutat-o foarte mult… Dar in aceste momente ea a inceput sa impinga inainte si sa ia penisul acela monstru mai departe in gatul ei, dar cand a intrat pana cand bilele lui se odihneau pe barbia ei, el a tras inapoi.
“Scuze…” a auzit iarasi vocea lui ragusita zicand, dar pomparile lui au devenit mai scurte si nu asa de adanci. A continua sa o futa cu pompari scurte, doar poate un sfert din monstrul lui aluneca inainte si inapoi, in cel mai incet mod posibil.
Oare va exploda in gura ei, se intreba superba blonda, in timp ce sugea si lingea acel invadator gigant. Ea vroia in aceste momente ca el sa explodeze adanc in pasarica ei, dar daca va exploda in gura ei, ea o va inghiti toata. Si o sa inghita si tot penisul lui monstru pana la bile si el va exploda adanc in gatul ei. Ea va inghiti acea incarcatura plina de vitamine. Ii va arata cat de mult iubeste sa o aiba. Ii va arata cat de mult il vroia in orice fel posibil…
Dar si de data asta el s-a oprit dintr-o data doar dupa cateva minute decand a inceput. A futut-o cateva minute mai devreme. Acu parca la fel a futut-o in gura tot la fel de mult. Parca avea un cronometru si cronometra la secunda fiecare clipa care o petrecea futand o parte a trupului ei. Diana a simtit cum el a retras penisul lui imbibat cu saliva afara din gura ei si gentil a lasat capul ei inapoi pe pat. Retragandu-se inapoi peste trupul ei care era direct intre coapsele lui, s-a oprit cu bilele lui uriase atunci cand a atins-o exact acolo unde se terminau sanii ei. Apoi l-a simtit cum isi lasa penisul lui alunecos in jos intre sanii ei si in acelasi timp s-a prins de o parte si alta a sanilor cu mainile si i-a strans, creand o manusa imprejurul monstrului lui care era in valea dintre semisferele ei cremoase.
Futaie intre sani, a gandit ea putin ametita. Facea totul cu ea. Pasarica ei… gura ei… sanii ei! Oare a lasat ceva afara? Daca el facea totul, inseamna ca mai era doar un lucru pe lista de lucruri care sa le faca trupului ei. Oare aia urma?
Tinand sanii ei stransi imprejurul penisului lui, el a inceput sa munceasca monstrul lui inainte si inapoi intre semisferele ei perfect rotunde. Futaia intre sani nu era un lucru sus pe lista ei de prioritati, si el parea sa simta asta pentru ca s-a oprit dupa mai putin de un minut de frecus prin valea dintre sanii ei.
“Nu prea iti place, huh, iubire!” l-a auzit zicand in vocea aceia ragusita, in timp ce elibera sanii ei si se tara mai in jos peste trupul ei.
“Pizda… in pizda mea… mai bine… in pizda mea!” a gafait ea aproape incoerent.
“Asa e mai bine?” a intrebat el in timp ce a inceput sa isi alunece penisul in pasarica ei iarasi.
“Da… da… mult mai bine!” a murmurat ea, in timp ce el, dupa ce a masurat tunelul ei cu monstrul acela, a inceput sa o pompeze rapid inauntru si in afara.
Diana era intr-o stare asa de ridicata de excitatie, incat lui i-au trebuit doar maxim zece pompari inainte ca ea sa explodeze intr-un alt orgasm ravasitor. Tipand, superba blonda s-a incordat, s-a arcuit de pe pat, apoi a cazut inapoi in ghiarele placerii care au pus stapanire pe trupul ei care se contorsiona si convulsa si serpuia ca un sarpe caruia i-a fost taiat capul. Orgasmul ei a explodat incepand din adancurile ei si apoi s-a intins peste tot, pana si in cele mai neimportante celule ale trupului ei. Dar la fel ca si pana acum, imediat ce el a avut grija de nevoile trupului ei, s-a oprit si si-a usurat penisul imbibat cu sucurile ei afara din ea.
“NUUUUU! Nu-l scoate afara. Vino… vino in mine… te rog… vino in mmine!” a plans ea, degetele ei inclestandu-se in aer si mainile si picioarele ei incercand sa se infasoare imprejurul trupului lui puternic, dar nu au putut pentru ca era legata de pat. Imediat ce orgasmul ei s-a domolit, el a iesit afara din ea, si toata situatia asta incepea sa devina frustranta rau de tot.
“Nici o grija, scumpa mea! Asa o sa fac! Dar prima data vreau sa iti iau ultima cireasa!” a zis el in vocea aceia ragusita care pur si simplu a inceput sa faca trupul ei sa se cutremure doar cand o auzea.
“Ultima… cireasa?” a intrebat ea, stiind foarte bine la ce se referea el, dar nevrand sa zica ea aceste cuvinte.
“Da… asta, draga mea!” a zis ea, fugarindu-si degetele in jos intre fesele fundului ei pana cand au facut contact cu inelul stramt al fundului ei. “Asta!”
“DA… daaa! Ia-o! Fute-ma acolo! Fute-ma in cur! Fute-ma acolo si umplema cu samanta ta fierbinte…”
Apoi, in cateva momente, frumoasa blonda s-a gasit desfacuta de la maini si picioare si intoarsa cu fata pe pat.
“Intinde mainile!” a auzit vocea lui zicandu-i, esarfele cu care a fost legata mai devreme inca mai erau largi pe mainile ei atunci cand a intors-o roata pe burta.
Miscandu-si mainile roata, ea a simtit parca niste ace si furnici in timp ce sangele a inceput sa se imprastie iarasi prin mainile ei.
“Multumesc!” a murmurat ea, deschizand si inchizand pumnii pentru cateva momente ca sa faca sangele sa circule mai departe in mainile ei.
“Cuplacere!” a zis el. “Asta ar trebui sa fie o experienta placuta… pentru amandoi!”
“Este!” a zis ea, intinzand mainile inapoi pe marginea patul ca sa fie legata iarasi.
“Sper!” a zis el, strangand iarasi esarfele si legand mainile ei de marginea patului.
Cu esarfele de la glezenele ei desfacute, ea si-a indoit picioarele de la genunchi si a ridicat pulpele si talpile in sus. Ea a simtit aceleasi ace si furnicaturi care le-a simtit la maini in timp ce isi misca picioarele in sus si in jos. Apoi, dintr-o data, ea a simtit cum mainile lui au prins-o de glezne si s-au infasurat imprejurul lor. Dintr-o data, fara sa se astepte, ea a simtit limba lui cum a inceput sa gadile talpa piciorului ei.
“Oh, ma gadile!” a ras ea, aproape chicotind.
Ea a simtit limba lui cum se furiseaza in sus pe piciorul ei si buzele lui s-au infasurat imprejurul degetului cel mic de la picior. Ea nu a simtit niciodata ceva asa de erotic in timp ce el gentil sugea la degetul mic de la piciorul ei, gadilind-o cu varful limbii lui.
“Ohhhhhh… woooooooow” a suspinat ea atunci cand gura lui s-a mutat la urmatorul deget, aplicandu-i acelasi tratament, dupa care s-a mutat la urmatorul si la urmatorul pana cand intr-un final era la degetul ei mare.
Ea nu putea sa isi explice sentimentele care le simtea in aceste momente cand cineva lua degetele ei in gura si le trata cu o atentie asa de mare. Dar apoi, dupa ce a facut acelasi lucru si la celalalt picior al ei, ea s-a simtit putin coplesita de toata atentia asta.
Intr-un final, el a usurat piciorul ei in jos pe pat in timp ce ea se aseza si murmura aprecierea pentru ceea ce a facut pentru ea.
Ce mai urmeaza, a chicotit...



    Login