Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 2
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 17164 ori - Nota 6.76 (51 voturi)

Capitolul 3

25 iunie 2005 - sambata

Diana nu l-a mai vazut pe fratele ei in acea seara. S-a mentinut ocupata, terminand niste lucruri care au fost amanate in timpul saptamanii si pregatind o cina usoara pentru ea si Emil. Dar in tot acest timp nu se putea abtine sa nu se gandeasca la ce s-a intamplat mai devreme. Inca mai putea sa simta cum degetele fratelui ei au manipulat pasarica ei. Nicolae a condus-o intr-o frenezie sexuala nemaintalnita de mult timp, dar el nu a terminat treaba si ea devenea din ce in ce mai excitata pe masura ce seara se apropia.
Impreuna cu sotul ei a luat o cina linistita. Au avut o conversatie scurta. Diana l-a intrebat pe Emil daca nu are chef sa iasa in oras in seara asta, dar el, datorita oboselii de la servici a zis ca mai bine sa amane asta pentru o alta seara. Apoi auzind refuzul lui, Diana a inceput sa-i puna niste intrebari, ceva de genul in ce stadiu a ajuns contractul la care lucreaza el si cum a fost la servici. Emil era director de vanzare la o firma foarte mare din oras, si Diana nu prea era interesata slujba lui, mai ales in aceste momente.
Dupa ce a facut un dus si a terminat micile treburi de prin casa, a mers mai devreme la culcare. Se simtea destul de obosita dupa intalnirea erotica cu fratele ei si mereu incerca sa adoarma pe cand Emil venea la culcare. Sforaitul lui a tinut-o trezite de multe ori in ultima vreme si deveneau din ce in ce mai puternice pe masura ce anii treceau. Doctorul i-a zis ca sforaitul era datorita greutatii lui si trebuia sa recunoasca ca asa era. Cateodata, Diana era nevoita sa se refugieze intr-un dormitor liber, unde patul era foarte incomod.
Diana a incercat sa nu se gandeasca prea mult la ce ii va spune fratelui ei cand vor fi singuri iarasi. Dar nu va mai lasa nimic din ceea ce s-a intamplat in dupamasa aceasta sa se mai intample iarasi. Ea inca se simtea putin furioasa ca Nicolae a manipulat-o intr-un astfel de mod si a adormit zicandu-si in sine ca nu va lasa sa se intample asta niciodata………
Nicolae s-a uitat la ceasul de pe noptiera lui. Era 2:00 am. S-a inchis iarasi in camera de oaspeti pe care o ocupa, incercand sa nu-i intalneasca pe Diana si Emil pentru tot restul zilei, nu din cauza faptului ca era rusinat sau se simtea vinovat de ce i-a facut surorii lui, ci din cauza faptului ca deja a planuit urmatorul pas in seductia Dianei.
Nicolae a deschis usa camerei lui in liniste. Camera Dianei si a lui Emil era la capatul coridorului si el s-a furisat in jos pe coridor in liniste, evitand sa faca orice zgomot. El foarte clar putea sa auda cum Emil sforaia, lungi si adanci inspiratii urmate de o respiratie zgomotoasa prin gura. Grasanul ala ar trebui sa mai scape de acele kg in plus, s-a gandit in sine.
Nicolae a deschis usa camerei lui Emil si Diana cu grija, si a pasit inauntru. Era intuneric, dar putea sa observe conturul grasun al lui Emil in partea indepartata a patului. Era cu fata spre peretele indepartat. Sforaitul lui fiind incredibil de zgomotos acum. Diana era intinsa langa el. Putea sa vada cum aceasta statea pe spate, un cearceaf alb acoperind trupul ei partial. Nicolae a simtit cum organul incepe sa-i creasca anticipand ceea ce va face. El a pasit langa pat, in partea Dianei si a ingenuncheat pe podea. A ridicat cearceaful indeajuns cat sa-si puna capul si umerii dedesupt, buzele lui razuind unul din picioarele Dianei si Nicolae si-a deschis gura si a supt degetul ei pentru o clipa, inainte sa se miste in sus pe trupul ei.
Diana a crezut ca are un vis erotic adus de experienta cu fratele ei mai devreme in zi. Ea putea sa simta maini pe picioarele ei, apoi o limba lingand pielea ei din ce in cem ai sus pe pulpa, apoi coapsa ei. A suspinat usor stiind ca nu va dura.
Nicolae si-a plimbat limba in sus pe piciorul Dianei, oprindu-se aici si acolo sa muste usor pielea ei. El a simtit cum ea isi serpuia trupul usor si suspina cand trupul ei a inceput sa raspunda la saruturile lui. Diana cu siguranta inca nu s-a trezit. Nicolae si-a miscat mainile in sus peste coapsele ei. El a simtit conturul unor chiloti si, punand degetele sub elasticul lor, a inceput sa ii alunece in jos, incet.
Diana a simtit cum chilotii ei sunt trasi in jos si si-a ridicat putin fundul in sus de pe pat sa ajute. Asta nu era nici un vis. Emil niciodata nu a incercat aceasta apropiere, s-a gandit Diana. Acum ea era pe jumatate trezita, iesind dintr-un somn adanc, dar apoi l-a auzit pe sotului ei sforaind zgomotos langa ea. Nu putea fi Emil atunci. Diana a simtit niste buze sarutau interiorul coapselor ei, apoi o limba fierbinte si umeda a inceput sa traseze o poteca inspre pasarica ei.
“Oooohhhhhhh!” Diana nu a putut sa se abtina sa geama usor. Daca nu era Emil, atunci cine era……
“Nicolaee? Te rog… Nicolaee… opreste-te…” a soptit Diana, constienta ca sotul ei era chiar langa ea. Ea a incercat sa se intoarca intr-o parte, sa se indeparteze de limba fierbinte care se presa asa de delicios intre coapsele ei, dar fratele ei, simtind ca incearca sa scape, si-a pus amandoua maini pe coapsele ei, tintuind-o.
“Nicolaee… nu face asta… nu iarasi…” a soptit implorand Diana.
Nicolae nu asculta. El a deschise coapsele surorii mai mult si si-a miscat capul in sus peste vulva ei. A inhalat aroma de mosc care inconjura pasarica ei, impingand limba lui intre labile umede ale pasaricii ei.
“Uuuuuuuuuhhhhh…” Diana si-a aruncat capul pe spate si a gemut zgomotos cand fratele ei au inceput sa-si serpuiasca limba in sus si in jos prin crepatura pasaricii ei. Ea isi agita fundul incontrolabil, ridicandu-l de pe pat, zdrobind vulva ei in fata fratelui ei, toate sentimentele excitabile care cresteau in interiorul ei, intreaga seara fiind dezlantuite singure in timp ce valuri de placere pulsau prin tot corpul ei. Diana a reusit sa-si roteasca capul intr-o parte sa se uite la sotul ei. Emil era intors cu spatele la ea, dar sforaitul lui constant au asigurat-o pe Diana ca inca mai dormea adanc.
“Nu, Nicolaee, Sunt soooooooaaaaarrrraaaa ttaaaaaaaa……… ooooooh!” Diana nu a putut sa termine propozitia, dar nu vroia asta, toate gandurile despre cel ce facea aceste lucruri minunate trupului ei disparand ca prin minune.
Nicolae s-a prins de fesele Dianei, tragand vulva ei mai aproape de limba lui lacoma. El a gasit clitorisul ei umflat, razuind limba lui dealungul lui.
“Ohhhhhhhh, uuuuuuuggghhh…… DA! Oh, daaaa! Daaaaaaaaaa!” Diana incerca cu greutate sa nu faca nici un zgomot, dar fratele ei expert tachina clitorisul ei, trimitand-o intr-o convulsie. Ea s-a intins in jos sub cearceaful care o acoperea si a tras capul lui in jos tare, direct peste pasarica ei. Ea acum isi salta trupul salbatic de pe pat. Arcurile patului scartaind sub presiune si capataiul patul se lovea usor de perete, totusi sotul ei continua sa sforaie mai departe, nestiind de linsoarea pe care Nicolae o dadea Dianei chiar acolo langa Emil.
Diana si-a aruncat picioarele peste umerii fratelui ei, ingropand calcaieie ei in spatele lui. Ea isi trecea o mana peste fruntea ei transpirata, stergand parul blond de pe fruntea ei. Apoi si-a infasurat mana ei in jurul capataiului patului, arcuind spatele ei in timp ce un alt val de incontrolabila placere a trecut prin trupul ei ca un soc electric.
“Nicolaee……… OH! Am nevoie de pula ta… uuuuuuuuuuuuuhhhhh!… am nevoie de pula ta in mine!” Diana s-a auzit implorand.
“Nu pana cand termin aici jos…” Nicolae a raspuns, limba lui lapaind la clitorisul ei si mai tare, inghitind sucurile surorii lui. El si-a luat mainile de pe coapsele ei si le-a plimbat in sus pe trupul ei, prinzand sanii ei rotunzi si fermi, apoi a pus stapanire pe sfarcurile ei si i-a strans usor, rotindu-i intre degetele lui.
“Ugghh! Ugggghhh! Ohhhhhhhh!” Intregul trup al Dianei parca era in flacari. Nu putea sa se abtina sa nu planga afara placerea ei, gemetele ei puternice amestecandu-se cu sforaitul sotului ei care era chiar langa ea. A muscat de marginea cearceafului sa ascunda plansetele ei de placere, prinsoarea de capataiul patului strangandu-se si mai mult, in timp ce acesta se lovea si mai tare de perete, iar Diana isi legana si salta trupul de pe pat. Arcurile si incheieturile patului scartaiau si mai tare, in timp ce Diana incepea sa se apropie de orgasmul ei. Ea nu mai putea sa se retina pentru mult timp, pasarica ei parand parca sa explodeze.
“Ohhhh, viiiiiiiin, VIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN!”
Diana a scuipat cearceaful afara din gura cand a ajuns pe culmea orgasmului. A uitat totul despre faptul ca nu trebuie sa scoata vreun sunet, iar pasarica ei a inceput sa se contorsioneze incontrolabil. Si-a arcuit spatele in timp ce fiori de placere se imprastiau prin tot corpul ei, ridicand partea inferioara a trupului ei de pe pat. Scartaieturile patului se auzeau si mai puternic decat ea, totusi Nicolae continua sa linga vulva surorii lui, gustand si inghitind sucurile pasaricii ei cand izvorau copios afara din ea. Diana nu mai putea sa se controleze. Ea isi arunca picioarele de colo colo, avea un alt orgasm, apoi un altul s-a dezlantuit prin ea. Ea niciodata nu a experimentat nimic ca ce a experimentat acum. Faptul ca ceea ce se intampla era asa de gresit a facut-o si mai excitata.
“Ugggggggggg,,, DAAAA!…………ohhhhhh………daaaaaaaaaaa!” Plansetele ei de pasiune aveau un ecou prin intreaga camera, in timp ce ultimele pulsuri de electricitate sexuala s-au oprit. Diana doar statea acolo incercand sa-si aduca respiratia la normal. Iarasi si-a sters parul imbibat cu transpiratie de pe frunte. Intregul ei trup acum era imbibat cu transpiratie. Nicolae inca mai lapaia la pasarica ei cu limba lui, tachinand clitorisul ei. El stia ca sora lui a avut mai mult de un orgasm si s-a simtit multumit ca el a fost cel care i-a facut acest cadou. El deja simtea cum pasarica surorii lui raspundea iarasi la atacul lui prelungit.
“Draga mea, esti bine?” Era Emil. Gemetele puternice ale Dianei cand a ajuns in culme se pare ca l-au trezit. Diana a simtit cum panica fuge nestingherita prin trupul ei, dar ea inca mai mentinea capul lui Nicolae presat in pasarica ei. Limba lui lunga si fierbinte imprastia magia asupra ei iarasi.
“Scuze, cred ca am avut vreun vis sau ceva. M-am trezit transpirata.” Diana nu s-a retinut sa nu zambeasca din cauza raspunsului ei.
“Vrei sa te ghemuiesti langa mine?” a intrebat Emil.
Nicolae a stiut ca e timpul sa plece. El si-a luat limba de la pasarica ei si a alunecat cu grija afara din pat, plimband limba lui in jos pe interiorul piciorului surorii lui. Diana a simtit cum fratele ei aluneca de pe trupul ei transpirat si fierbinte. Ea s-a intors inspre sotul ei si s-a rotit intr-o parte, punand un brat peste pieptul lui.
“Nimeni nu te va atinge in timp ce eu sunt aici, dragoste, ai incredere in mine” Emil a zis somnoros.
Nicolae s-a furisat afara din camera, inchizand usa cu grija in spatele lui, iarasi acel zambet viclean aparand pe fata lui. Trupul Dianei inca mai pulsa, limba fratelui ei a reusit sa imprastie o parte din sentimentele perverse pe care le simtea, dar lungul si grosul lui penis ar fi fost mult, cu mult mai bun, s-a gandit Diana in timp ce isi inchidea ochii……

Capitolul 4

26 iunie 2005 - duminica

Diana avea un vis foarte sexxy si in vis aparea fratele ei. Ea putea sa se vada pe ea insasi fiind aplecate peste marginea mesei din bucatarie, fratele ei pompand enormul lui organ in posteriorul ei rotund si ferm……… dar visul pe care il avea in curand va fi realitate.
Diana s-a trezit, oprind alarma care bazaia in urechea ei. Era trecut de opt, iar pentru ca trebuia sa lucreze tot weekendul, Emil a setat-o. Cealalta parte a patului era goala, sotul ei se pregatea sa mearga la servici. El s-a trezit inainte ca alarma sa bazaie si a uitat sa o opreasca. Diana putea sa-l auda cum fredoneaza numai pentru el, asa cum facea de obicei in timp ce se barberea. Diana doar statea intinsa pe pat, gandindu-se la ce trebuia sa faca astazi, apoi si-a reamintit, a fost oare un vis? Oare chiar l-a lasat pe fratele ei sa o linga azi noapte? Totul parea asa de real pentru ea, isi amintea felul cum limba lui lunga a supt clitorisul ei pana cand aproape a lesinat de placere, si apoi felul cum a masturbat-o pe sezlong in dupa amiaza de ieri.
Nu! Diana s-a decis ca ea niciodata nu va mai permite ca aceste lucruri sa se mai intample intre ea si Nicolae, nemaicontand cat de excitata va deveni. Cu siguranta a visat totul, dar niciodata pana acum nu a visat despre fratele ei, si acum cand isi reaminteste visul, ea iarasi a simtit cum pasarica ei incepe sa se umezeasca si sa se furnice. Si-a miscat mana in jos sub cearceaf, si a inceput sa dezmierde putin pasarica ei, numai indeajuns de mult cat sa opreasca furnicaraia de acolo jos.
“Mmmmmmmmmmmm…” a suspinat Diana, impingand degetul ei aratator printre labile pasaricii ei si in gaura ei fierbinte si stramta. Imaginea trupului fratelui ei a fulgerat prin mintea ei. Diana a auzit cum ghiuveta se goleste in baie, sotul ei terminand cu barberitul.
“Te-ai trezit, Diana?” a intrebat Emil.
“Cam asa ceva…” a raspuns ea inca somnoroasa. Diana a introdus un al doilea deget in ea, arcuind spatele ei si aruncand pe spate capul in timp ce senzatii salbatice se rupeau prin tot corpul ei.
“Fac un dus…” sotul ei a zis. Diana a auzit cum dusul porneste, stropii apei fiind destul de zgomotosi. A incetat sa se mai masturbeze, constiinta ei dandu-i un sfat.
Asteapta! Ce face? Zicea. A avut un vis placut, acum treci peste el. Diana si-a luat degetele din pasarica ei, lasand un suspin sa-i scape cand a facut asta. S-a intors pe burta, sanii ei plini si fermi turtiti de salteaua patului. S-a relaxat, iarasi incercand sa se gandeasca la ceea ce avea de facut astazi, incercand sa blocheze imaginea penisului fratelui afara din mintea ei, dar iarasi nu putea sa nu se gandeasca la el. Diana si-a impins mana sub ea si a inceput sa frece pasarica ei. Acum chiar ca era foarte infierbantata, trupul ei devenind foarte excitat.
“Diana, esti treaza?” Era Nicolae. El a batut usor la usa. Diana a inghetat pe loc. Va mai fi ea capabila sa dea ochi cu el dupa gandurile perverse pe care le aveal?
“Da, Nicolaee, ce vrei?” a raspuns Diana. Pulsul ei a devenit putin mai rapid in timp ce se gandea la fratele ei care statea in aceste momente de cealalta parte a usii, iar ea isi masturba pasarica chiar aici pe pat. Era doar un vis erotic, a zis in sinea ei, toata lumea le avea, chiar si femei ca ea.
“Pot sa intru?” a intrebat Nicolae.
Inainte ca ea sa poata raspunde, Nicolae a deschis usa. Purta o pereche de pantaloni scurti si un tricou alb. Parul lui era tot ud si presat de fruntea lui, stropi de transpiratie curgand pe obrazul lui si mai jos pe tricoul lui, care de asemenea era ud de transpiratie. Se pare ca iarasi incepe sa faca alergari de dimineata, asta inseamna doar un lucru, isi revine, a gandit superba blonda in sinea ei.
Nicolae a inchis usa dupa el, camera era destul de intunecata pentru ca jaluzele inca mai erau trase, dar o fractiune de lumina aluneca printr-o crepatura din jaluzele si ajungea chiar pe pat. A putut sa o vada pe Diana fiind intinsa sub asternuturi. Ea parea sa fie intinsa pe burta, direct pe pieptul ei. El a pasit pana la jaluzele si le-a deschis sa lase lumina stralucitoare a soarelui sa intre in camera.
Diana s-a intors pe spate, tragand asternuturile in sus in jurul ei, deabia reusind sa isi mentina capul deasupra lor. Dintr-un anumit motiv ea se simtea putin stanjenita pentru ca era complet nuda in timp ce fratele ei era in aceasi camera cu ea.
Nicolae s-a uitat inspre pat, dar tot ceea ce iesea afara de sub cearceaf era unul din piciorele ei, la marginea patului. Apoi l-a auzit pe sotul ei, fredonand si mai tare sub dus. “Emil face un dus?”
“Da…” a raspuns Diana, ochii ei ochind bicepsii grosi si incordati ai fratelui ei. Era asa de chipes, a gandit Diana in sinea ei.
“Pai atunci, draga mea sora pe care am supt-o azi noapte, esti singura singurica in acest pat mare. Te-am auzit cum gemeai inainte sa bat la usa, te gandeai la pula mea iarasi?” Nicolae a zambit foarte miseleste, uitandu-se la sora lui cu niste ochi lacomi si excitati.
“Oh, nu, am crezut ca am visat………………… Nicolaee, nu!”
Nicolae a prins de coltul cearceafului si il tragea inspre el. Cearceaful a inceput sa alunece in jos pe trupul foarte nud al surorii lui. Diana a incercat sa se prinda de cearceaf, dar fratele ei era mai puternic si l-a smuls dintre degetele ei, aruncandu-l pe podea langa pat.
Si apoi s-a uitat peste trupul delicios si sexxy al surorii lui, sanii ei rotunzi si plini parca erau ai unei vedete Playboy. Soldurile ei aratau asa de bine, iar abdomenul ei plat si cu acei muschi bine conturati, pe scurt, Diana era o bomba sexuala pe roti. Apoi privirea lui a cazut mai jos direct la V-ul format de pubisul ei si care spre surprinderea si placerea lui nu avea nici un fir de par. In loc sa fie tuns intr-o forma sexxy sau asa ceva, era practic rasa si neteda si cremoasa toata zona ei pubiana. Picioarele ei erau deschise putin si el putea sa vada labile pasaricii ei. Pareau sa fie foarte umflate, stramte, aproape ca ale unei virgine, o culoare roza iesind prin crepatura ei. Coapsele ei musculoase erau netede si tonifiate de la exercitii regulate la sala de sport.
Diana a vazut cum fratele ei practic sorbea fiecare curba si contur si movila a trupul ei, studiind si memorand totul despre ea. Ar fi trebuit sa-l cheme pe Emil, inca putea sa-l auda cum fredona sub dus, un cantec pop stupid pe care poate l-a auzit mai demult, dar nu a facut asta. Nimic nu a fost un vis, ea chiar l-a lasat pe fratele ei sa o linga azi noapte! Un mic fior erotic a trecut in sus pe spinarea ei cand s-a gandit la asta.
Nicolae a venit langa pat si s-a asezat pe margine, chiar langa sora lui nuda. Diana nu s-a miscat deloc, bratele ei stateau intinse pe langa trupul ei, sanii ei zgaltaindu-se usor ca niste jeleuri pe pieptul ei in timp ce incepea sa respire mai greoi din cauza amestecului de frica si excitare.
Nicolae si-a pus mana pe abdomenul ei, a inceput sa miste degetele lui usor, doar frecandu-le in cercuri mici pe pielea surorii lui, simtind cum aceasta inspira si expira.
Atingerea lui Nicolae a trimis prin tot corpul ei ceea ce parea a fi incarcaturi electrice, pulsul ei devenind si mai rapid si ea si-a deschis buzele ei suave in timp ce incepea sa respire si mai greoi.
“Inca mai vrei sa te fut, Diana?” a soptit Nicolae. El a inceput sa isi miste mana in sus peste abdomenul ei plat, presand degetele lui in pielea ei catifelata, miscand-o in sus peste sanii ei.
“C……. cee?” a suspinat Diana, fratele ei impingand toate butoanele care conteaza acum, atingerea lui trimitand pasarica ei in flacari.
“Azi noapte mi-ai cerut sa te fut, apoi Emil s-a trezit.” Nicolae si-a oprit mana exact sub sanul drept al surorii lui. el si-a miscat degetul in sus peste el, incercuind o alunita mica pe care ea o avea chiar sub sfarcul ei.
“Ohhhhhhhhh!” a gemut Diana. Dezmierdarea degetelor fratelui ei asupra sanului au facut-o sa se arcuiasca, impingand trupul ei in sus, in timp ce un alt fior sexual a cuprins trupul ei.
“A fost asta un da?” a zis Nicolae, miscand degetele lui in sus peste sfarcul ei acum, tachinandu-l intre degetul aratator si degetul mare. El si-a miscat cealalta mana la interiorul catifelat al coapsei mai apropiata de el, iarasi miscand degetele lui in cercuri mici.
“Uuuuuuggghhh!” a fost tot ce a putut Diana sa raspunda. Ea simtea cum el are grija de sfarcul ei cu degetele lui, placerea era asa de intensa. Acum chiar ca se excita asa cum trebuie. Gandul ca fratele ei ii face asta iarasi a facut ca pasarica ei sa se umezeasca foarte tare.
Nicolae si-a miscat mana mai departe in sus pe coapsa ei, degetele lui venind in contact cu pubisul ei neted. El a tras o linie in jurul marginilor, simtind caldura iesind dintre picioarele ei. S-a aplecat peste trupul nud si sexi al surorii lui si a lins sfarcul ei stang cu limba, in tot acest timp tachinand sfarcul ei drept cu degetele lui.
“DA….. daaaaaaaa! Fute-ma!… vreau sa ma fuuuuuuuuutttiii!” a soptit inflacarata Diana. Limba umeda si fierbinte a fratelui ei se plimba peste sfarcul ei senzitiv. Oare s-a mai simtit ea vreodata asa de excitata? Ea nu credea ca s-a mai simtit vreodata, pasarica ei doar saliva din cauza anticiparii, nerabdatoare pentru ca fratele ei sa o umple cu masivul lui penis si sa o futa nebuneste.
Diana a auzit dusul oprindu-se in baie, dar totusi, ea statea acolo intinsa pe spate, lasnadu-l pe fratele ei sa isi faca de cap cu trupul ei.
“Nicolaee…… Emil… ohhhhh!…. sotul meu va intra aici … uuuhhhhh!…… in orice clipa!” a soptit ea, infricosata ca sotul ei poate o va auzi.
“Pai, eu nu plec, o sa te fut chiar aici, Emil poate sa se uite daca vrea…” a zis Nicolae sfidator.
“Nu…… nu putem……. Nu teeeeeeroooogggg… opreste-te!” l-a implorat Diana pe fratele ei. Emil poate sa intre in orice secunda, ce va face daca va fi confruntat cu aceasta priveliste!
Nicolae si-a incercuit degetele in jurul buricului Dianei. Apoi el si-a fugarit degetele in jos peste pubisul ei neted si cremos si fara nici un fir de par, si apoi mai jos, folosind indexul si degetul mare sa deschida labile ei larg inapoi. A inceput sa impinga degetul aratator in vulva ei fierbinte si umeda. Putea sa simta cum pasarica ei pulseaza, muschii strangandu-se putin apoi relaxandu-se. El si-a miscat degetul mai adanc incercand sa localizeze micul mugur de nervi care era clitorisului ei.
Si apoi, dintr-o data, pelvisul Dianei a saltat de pe pat, cand fratele ei si-a impins degetul lui lung adanc in pasarica ei. Capul ei a cazut inapoi pe pat, aplecandu-se de capataiul patului, inchizand ochii strans in timp ce placerea a pus stapanire pe ea.
“Draga, sa-ti amintesti sa iei niste pasta de dinti cand mai treci pe la supermarchet, aproape ca nu mai avem deloc…” a strigat Emil din baie. Spalatul dintilor era ultimul lucru pe care il facea inainte sa reintre in dormitor sa se schimbe in costumul cu care merge la servici.
“Daaaaaaaaaa…. Biiiiiinnnneeee!” a zis Diana, incercand sa-si mentina vocea normala, in acest timp incepand sa impinga trupul ei inainte si inapoi in degetul inserat in pasarica ei.
“Nicolaee, nu, te rog!” a murmurat Diana.
“Nici nu ma gandesc, Diana…” a ranjit Nicolae.
Diana s-a panicat. Daca fratele ei nu va pleca din camera, ea va trebui sa faca asta. Ea pur si simplu nu putea sa il lase pe sotul ei sa ii vada ca fac asta. Diana s-a aplecat pe spate pe capataiul patului si l-a impins pe Nicolae de pe pat, direct in fund pe podea. Apoi a sarit de pe pat si a fugit afara din camera si in jos pe hol. Fundul ei ferm si rotund se zgaltaia ferm, sincronizandu-se cu zgaltaitul sanilor ei, in timp ce fugea in jos pe scari. Trebuie sa puna niste haine pe ea din baia unde era masina de spalat inainte ca sotul ei sa o intrebe ce s-a intamplat de fuge in pielea goala prin casa.
Intre timp, Nicolae s-a ridicat de pe podeaua camerei si a urmat-o.
Diana a reusit sa ajunga la baia de la parter unde o gramada de haine erau stocate deasupra masinii de spalat de vreo saptamana, asteptand sa fie bagate la spalat. Diana tocmai lua un tricou cand a simtit mainile cuiva prinzand-o de solduri, apoi a simtit ceva tare presandu-se intre fesele ei nude, o mana facandu-si drum de la soldurile ei si roata inspre pasarica ei, cealalta mana s-a miscat de pe soldurile ei si se misca in sus pe spinarea ei inspre gatul ei. Parul ei blond platiniu si lung pana aproape de mijlocul ei cadea in valuri pe spatele ei si apoi a fost dat la o parte si niste buze fierbinti si umede au inceput sa sarute pe spinarea ei in sus pana la gatul ei. Ii placea asta asa de mult. Stimulatia o infierbanta enorm.
“Mmmmmmmmmmmm!” a gemut Diana.
“Cred ca a venit timpul sa iti trag futaia aia, Diana…” a soptit Nicolae in urechea ei.
“DA…….. fute-ma……oohhhh……. Chiar acum, iubitule!” a cerut Diana.
Emil a iesit afara din baie si a intrat in dormitor. Sotia lui era plecata, probabil facand ceva mic dejun. El a vazut cearceaful aruncat intr-o gramajoara la marginea patului. Cel putin Diana putea faca patul inainte sa plece, s-a gandit Emil in sinea lui. Apoi a luat cearceaful si l-a scuturat, asezandu-l pe pat. Apoi s-a intors inspre dulap sa se decida ce costum sa poarte astazi la servici.
Daca cineva iar fi spus Dianei ca intr-o zi va face sex cu fratele ei, Nicolae, iar fi ras in fata. Nu ca nu s-a mai gandit la asta inainte, dar totusi, datorita relatiei lor de sange lucrul asta era destul de greu de realizat. Dar uite ca aici era, fratele ei Nicolae isi freca degetele lui lungi in si in jurul pasaricii ei, facand-o sa se cutremure de placere. Binenteles, ea inca nu l-a lasat sa intre in pasarica ei, dar nu mai avea mult timp pana cand va face asta.
Diana a lasat sa cada tricoul pe care il tinea in mana pe podea in timp ce fratele ei a inceput sa dezmierde trupul ei. El stia ce buton sa apese si cand sa-l apese, si nu a fost surprinsa pentru ca il stia ca fiind un adevarat Don Juan cu fetele, si multe din prietenele ei au cazut in plasa lui, inainte ca sa aiba o relatie stabila. Binenteles, si viceversa lucra. Si ea a avut multe relatii cu multi din prietenii lui Nicolae inainte ca sa se casatoreasca cu Emil. Intr-un fel, s-a casatorit cu Emil pentru ca majoritatea celor cu care a umblat erau prea imaturi, si numai Emil a parut sa aiba o anumita maturitate, lucru care vine odata cu varstra lui si pe care ea il cauta atunci. Dar se pare ca maturitatea lui era chiar maturitate. Odata ce Emil a trecut de treizeci de ani, distractile au incetat, devenind un lucru foarte rar, in ultimul timp chiar inexistent. Si Diana nu era tipul de fata care sa fie inchisa in casa. Ieri seara avea un chef nebun sa iasa intr-un club sa danseze, dar se pare ca Emil nu prea avea. Poate ca-si facea treaba asa cum trebuie la servici si acasa, dar pe langa casa si servici mai trebuie sa existe si distractie. Iar daca Emil nu mai avea chef sa-i dea distractia de care avea nevoie, nici o grija, cu siguranta Nicolae va avea grija de asta. Tot ce dorea de la Emil era o noapte printr-un club, dar daca el nu avea de gand sa-i faca pe plac, atunci nici o grija, cateva partide de sex cu fratele ei nu-i va strica. Se va distra de o mie de ori mai bine decat cu Emil, mai ales ca Nicolae avea o pula gigant care cu siguranta ii va satsiface toate nevoile si poftele.
“MMMMMMMMm! Asta e!” s-a schelait Diana, fratele ei frecand degetele peste clitorisul ei.
Senzatile erotice in timp ce el dezmierda clitorisul ei, ajungeau direct la creierul ei, in timp ce forta poftelor ei ascunse iesea la suprafata. Picioarele ei s-au cutremurat cand Nicolae iarasi a inceput sa dezmierde clitorisul ei in cercuri mici, incet la inceput apoi devenind gradual din ce in ce mai rapide.
Diana s-a aplecat in fata, deschizand picioarele ei, masina de spalat era direct in fata ei si si-a plasat mainile pe margine. Indoind picioarele ei putin, superba blonda si-a ridicat fundul ei rotund si sexi sus in aer si l-a impins inapoi inspre monstrul fratelui ei, acesta fiind retinut doar de pantalonii lui scurti. Diana a frecat posteriorul ei usor de umflatura lui fierbinte si teapana, presand-o intre fesele ei.
“Oh, daaa! Chiar ca esti gata de actiune!” a suspinat Diana.
Monstrul lui Nicolae era tare ca piatra. Aproape ca il durea in timp ce unealta lui gigant se impingea tare in pantalonii lui scurti. Diana isi legana posteriorul dintr-o parte in alta, frecandu-se de umflatura din pantalonii lui.
Decand a smuls cearceaful de pe patul surorii lui si a privit trupul ei superb, Nicolae a avut in tot acest timp e erectie maxima, si acum aici era, sora lui oferindu-se lui ca pe un platou, tachinand monstrul lui cu fundul ei. El si-a pus mainile ferm de fundul ei sexxy si, aplecandu-se in jos, el si-a plimbat limba de pe spinarea ei in jos peste crevasa fundului ei, si apoi si-a impins limba lui fierbinte si umeda intre fesele ei, proband acolo asa de delicios.
“Mmmmmmmmmmm………. Te rog……. Uhhhhh…….. nu ma mai tachina…….. am……. Ohhhhhhhh……… am nevoie de pula ta in mine!” a strigat Diana. Nicolae a deschis fesele ei ferme si limba lui s-a impins mai adanc acolo, varful razuind rozeta anusului ei.
“Fuuutttteeee—maaaaa acuuummmm!” a ordonat Diana.
Nicolae si-a luat mainile de pe trupul ei, si si-a dat pantalonii jos, monstrul lui sarind din pantalonii lui ca un ogar prins in capcana. Aproape ca a zbarnait in pozitie de drepti. Monstrul lui era drept ca o coloana de granit, si cu capul acela monstruos din varf, parca era un baros.
“WOOOOWWW!” a suspinat Diana, uitandu-se peste umar dupa ce fratele ei si-a luat mainile de pe ea si ochii ei parca au iesit din orbite cand a vazut cum fratele ei practic isi rupe pantalonii, organul lui gigantic, gros si lung tresarind ...



    Login