Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 19
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3421 ori - Nota 7.50 (8 voturi)
Capitolul 30

3 iulie 2005 – duminica

Cateva ore mai tarziu, un celular a inceput sa sune foarte insistent si Diana s-a trezit si s-a intins dupa el, mai mult cu ochii inchisi si ghidandu-se dupa sunet. Intr-un final, l-a gasit sub ceva haine aruncate langa pat.
“Alo?” a raspuns ea inca adormita si intorcandu-se inapoi pe pat.. Si-a aruncat o privire la ceasul celularului si a observat ca era undeva in jur de unsprezece dimineata. Nicolae inca dormea foarte linistit langa ea.
“Diana?”
“Mami?”
“Woow… dar somnoroasa mai esti…”
“Pai… mnah… pe la cinci am ajuns acasa…”
“Iara prin club?”
“Discoteca…”
“Serios de nu… cand eram ca tine… nu umblam lela prin discoteci…”
“Cand erai ca mine erai obligata sa stingi lumina la zece… si cand mergeai cu tati la mare… recuperai… sau nu mai tin eu bine minte ce mi-ai povestit…” a ras Diana, inca somnoroasa.
“Trebuia sa nu iti fi povestit… altcumva nu umblai asa de mult lela…”
“De parca ma puteai opri…”
“Am putut… pana cand nu te mai certai cu Nicolae… si dupa nimic nu va mai statea in cale… nici eu… nici taicato…”
“Mai exact pana cand am aflat ca in doi sta puterea impotriva voastra…”
“Asta asa e… Emil… bine… sanatos?”
“Bine era cand l-am vazut ultima data…”
“Ultima data?... hmmmm… te-ai certat iara cu el?”
“Nu chiar… doar… diferente de opinii…”
“Ok… hai toarna… ce aveti acuma?”
“Pai trebuia sa mergem in concediu saptamana asta… si el a trebuit sa lucreze… asa ca am plecat in concediu cu altcineva…”
“Hmmmmmm… vreau sa aud traznaia asta?” a intrebat mama Dianei, razand.
“De ce de fiecare data cand fac ceva… crezi ca e o traznaie?” a zis Diana, devenind tot mai treaza pe masura ce conversa cu mama ei.
A fost o pauza in receptor. “Poate pentru ca ai facut prea multe…”
“Eu sau Nicolae?”
“Amandoi… cand unul facea ceva… automat si celalalt cel putin stia…”
“Deia ne pedepseati pe amandoi… chiar daca doar el le facea mereu…”
“Si tu veneai cu planul?”
“Serios mami… de ce trebe sa ma bagi in aceasi oala cu nebunu ala?”
“Deia ca sunteti la fel cand vine vorba de traznai…”
“Hahahaha… tati ce mai invarte?”
“E duminica… ce crezi ca invarte…”
“Inca mai doarme?”
“Nu de mult s-a trezit… face un dus acu” a raspuns mama Dianei in acelasi ton glumet ca pana acum… “… auzi… Nicolae cum e? Si-a mai revenit?” a intrebat ea intr-un final, pe un ton mai serios.
Diana era tentata sa ii zica mamei ei ca Nicolae si-a revenit foarte bine. Dar chiar atunci vocea adormita a lui Nicolae s-a auzit mormaind somnoros. “Soro… cine e?”
Diana repede a acoperit receptorul telefonului cu mana ei. “Ssshhh, fratioare, vorbesc cu mami! Intreaba de tine…”
“Grozav. Spune-i ca ne distram de minune!” El si-a presat partea din fata a trupului de spatele ei, penisul lui semierect presandu-se in crepatura dintre fesele fundului ei. Apoi s-a intins cu o mana in fata si a inceput sa dezmierde pubisul ei.
“Nicolae… te rog…” a chicotit ea.
“Alo? Diana, mai esti acolo?”
“Oh, scuza-ma, mami. Eu… uhhhh…” Nicolae a disparut sub cearceaf, chicotind. El a despartit picioarele ei si ea a simtit cum gura lui s-a presat de pasarica ei.
“Vreau sa stiu ce faci pe acolo… si cu cine esti?” a intrebat mama Dianei razand in receptor, batand un apropo.
“Oh… stai linistita… mami… vrei sa vomit?” a chicotit Diana. Diana trebuia sa recunoasca. Intre ea si mama ei exista o prietenie foarte mare. Fiind nascuta atunci cand mama ei avea doar nouasprezece ani, diferenta de varstra a facut ca relatia lor sa devina in timp una de prietene foarte buna, in locul unei relatii mama-fica. Si nu de multe ori, prietenii sau rudele sau cei care le vedeau pentru prima data, mai mereu ziceau ca parca sunt doua surori aproape gemene. “E doar Nicolae… acuma se trezeste…”
“Aaaaa… bine atunci… credeam ca esti cu cineva si nah?”
“Mami… fac eu traznai… dar nu am de ce sa il insel pe Emil…”
“Ma bucur ca gandesti asa… sa inteleg ca l-ai scos cumva din toanele alea…”
“Ohh… fi sigura ca da… e ca un om nou nascut… nu mai trebe sa sterg cu mopul lacrimile care le-a varsat dupa Codruta…”
“Chiar asa de grav a fost?”
“Pai a stat vreo doua saptamani inchis in camera de oaspeti… cum venea de la servici… automat se inchidea in camera lui… pana cand m-am enervat si era sa il arunc pe geam…”
“Ai putut?”
“Doar m-a facut sa fug afara din camera de oaspeti… dar nu m-am lasat… i-am zis sa isi ia ceva concediu ca nu i-ar strica… si cum si eu aveam ceva concediu si nu am mers cu Emil la Mamaia ca era prea ocupat la servici… asa ca am zis sa venim la cabana doar eu si Nicolae… cel putin aerul asta curat de aici si cateva capace peste cap… l-au cam scos din supararea lui… acu cel putin si-a mai revenit…”
“Bine ai facut… pana cand stati acolo?”
“Pai… mi-am luat doar o saptamana de concediu… luni trebe sa ma prezint la servici… deci… astazi revenim in Brasov…”
“Trebuia sa iti iei mai mult… nu ar strica sa fi alaturi de el in perioada asta… sti tu… cineva in care sa aiba incredere si care sa nu judece…”
“Mami… cearta lor a fost mare… si inca o mai iubeste… dar acuma… in zilele astea… parca nici nu mai stia de ce era suparat pe Codruta… cred ca mereu am avut o influenta buna asupra lui…”
“Stiu… fata de alti frati si surori… chiar daca va certati la cutite… erati mereu cei mai buni prieteni… si la greu… din cate am vazut… mereu erati alaturi de celalalt… e ceva foarte rar… si acuma trebe sa fi alaturi de el cel mai mult…”
“Sunt mami…”
“Mi-l dai putin?”
“Errr… a iesit sa faca cateva ture in lac… dar ii zic sa va sune…” dar Dianei ii venea foarte greu sa se concentreze asupra a ceea ce zicea mamei ei. Nicolae facea minuni acolo jos.
‘’Bine scumpa mea… Hai ca taicato a iesit de la baie… si sti cum e cand se trezeste… are o foame de lup…”
“Saluta-l din partea mea…”
“Auzi… daca poti… treci cu Nicolae pe aici cand ajngeti in Brasov…”
“O sa-i zic. Pe la doi sau trei pornim de aici… ne vedem atunci…”
“Bine scumpa mea… poop…”
“Pa mami…”
Diana a pus celularul jos pe dusumea langa pat si chicotind ca o fetita, s-a intins sub plapuma sa il traga pe fratele ei la suprafata. Nicolae chiar ca avea chef de “innotat” si si-a fugarit buzele, limba si barbia imbibate cu sucurile ei in sus peste pubisul, abdomenul si prin valea dintre sanii ei. Apoi a gasit buzele ei si a inceput sa le sarute foarte pasional, limbile lor duelandu-se fara sa stie daca cineva va castiga duelul.
Intr-un final, cand nevoia de aer era foarte urgenta, Nicolae si-a ridicat gura. “Ce mod placut de trezire!”
“Bate oricand un pahar de sucuri naturale, eh?”
“Nu te contrazic!”
“Deci, ce ti-a zis mami sa-mi zici?”
“Sa fiu alaturi de tine la greu…”
Nicolae a luat mana ei in a lui. “E indeajuns de greu?” El a dus mana ei sub plapuma si a pus-o direct pe erectia lui uriasa. Ea a dezmierdat iubitor unealta lui, tragandu-l in sus cu cealalta mana. “Sunt asa de excitat ca numai rezist. Hai sa ne futem!”
“Fratioare, ai un fel de a spune lucrurilor pe nume!” a chicotit ea.
Au inceput sa se sarute, pieptul tanarului presandu-se delicios de sanii superbei blonde. El a simtit cum sfarcurile ei au inceput sa impunga in pielea lui. Diana s-a intins in jos si a inceput sa dezmierde penisul lui tare cu partea plata a palmei ei.
“Oh, surioara!” a suspinat el. “Te iubesc. Ma faci sa ma simt asa de bine!”
“O sa te fac sa te simti si mai bine, dragul meu!”
Frumoasa blonda si-a deschis picioarele si s-a intins in jos sa ghideze acea erectie uriasa in portalul ei fierbinte de placeri. Spatele ei s-a arcuit involuntar atunci cand si-a alunecat cei douazecisicinci de cm intre labile pufoase ale pasaricii ei.
“Woooooow!” a gemut frumoasa blonda.
“Ohhhhhhh, woooooow!” a suspinat si el.
Penisul lui a inceput sa se frece delicios dealungul clitorisului ei intarit, aplatizandu-l pe partea superioara a tunelului pasaricii ei. Un fior fierbinte si senzatii furnicande se fugareau prin tot trupul ei. Ea s-a cutremurat din cauza placerii, un zambet de placere intinzandu-se pe chipul ei.
Nicolae era in intregime in interiorul pasaricii ei, bilele lui odihnindu-se delicios in valea dintre fesele ei. Au inceput sa se sarute pasional cu limbile, limba lui trasand paterne pe dintii si gingile si pe interiorul obrajilor ei, apoi incepand sa se dueleze cu limba ei care cand castiga duelul ataca si avansa in gura ei, facand aceleasi lucruri delicoase.
“Incet!” l-a rugat Diana. “Bag-o in mine incet… asa… de tot… ohhhhh, Nicolae, ce iubesc pula ta!”
Penisul lui taia fara efort in tunelul ei foarte bine lubrificat cu sucurile ei, parca un cutit lung si ascutit a taiat prin niste unt. El putea sa simta muschii pasaricii ei cum incercau sa retina monstrul lui adanc in ea de fiecare data cand el aluneca afara din ea.
El devenea din ce in ce mai excitat si si-a dat seama ca este foarte dificil sa mentina un ritm de futut asa de incet ca acesta. Instinctele lui ii ziceau ca sa o futa pe frumoasa lui sora cu toata forta si rapiditatea care o putea, sa isi pompeze monstrul cat de repede si cu toate puterile lui.
Dar pe moment vroia sa faca ce a zis ea, sa ii faca pe plac, asa ca se concentra puternic sa mentina un ritm foarte incet. Cateodata se lasa dus de val si isi retragea monstruozitatea mai mult de jumate din pasarica ei stramta. Apoi o aluneca foarte incet inapoi in adancurile ei, de fiecare data bilele lui se odihneau pentru cateva secunde pe fesele ei. In tot acest timp, limbile lor au facut minuni in gurile celuilalt, buzele lor sarutandu-se cu o pasiune foarte mare si trupurile lor se miscau si ondulau intr-un ritm foarte incet, intr-un sincron care l-au executat de asa de multe ori ca au pierdut numarul.
“Lasa-ma sa te fut mai repede!” a gafait el cand nevoia de aer a devenit urgenta. “Numai rezist mult timp in ritmul asta…”
Diana si-a deschis gura sa ii zica sa o futa mai repede, dar nu a putut scoate nici un cuvant. Si-a arcuit spatele si tanarul a simtit cum tunelul ei incepe sa se inundeze cu un torent subit de sucuri fierbinti din pasarica ei. Superba blonda a avut parte de un orgasm cutremurator, agitandu-se sub el, fundul ei trantindu-se in pat si apoi tresarind ca un arc in sus, penisul lui intrand pana la baza in pasarica ei stramta. Nicolae a fost pe faza si si-a plonjat toata unealta in adancurile ei. Pubisurile lor erau asa de lipite ca parca nu stiau unde incepea unul si se termina celalalt.
“OHHHHHHMMMMMMMMMMM!” a tipat Diana, degetele ei zgarind si lasand urme de sange pe spatele lui musculos. Nicolae a stat asa adanc in ea pentru momente bune, tinandu-se cat putea de bine deasupra acelui trup care se zvarcolea ca un sarpe caruia i-a fost taiat capul.
Intr-un final, cand orgasmul ei s-a mai domolit, Nicolae si-a dus mainile sub fundul ei si a cupat fesele ei atletice, si apoi ridicandu-se in genunchi pe pat a tras fesele ei pe coapsele lui musculoase. El era asa de excitat, senzatile acelea erotice erau asa de aproape de a exploda in interiorul lui, incat practic in aceste momente se cutremura violent. A plonjat adanc in ea, fundul ei ridicandu-se in aer de pe pat, parca plutind.
Nicolae si-a aruncat privirea in jos, cearceaful in care erau infasurati pana acum a cazut de pe spatele si fundul lui, expunandu-i pe amandoi, apoi a inceput sa priveasca cum penisul lui intra si iesea din pasarica ei stramta. Era o priveliste foarte frumoasa sa vada cum penisul lui lung si gros satisfacea aceasta frumoasa blonda. Il uimea cateodata aceasta priveliste.
A vazut cum petalele pasaricii ei parca infloreau in afara de fiecare data cand el se retragea afara din adancurile ei fierbinti, apoi, pasarica ei deschisa ca o floare se inchidea atunci cand isi indesa monstrul inapoi in adancurile ei. Bilele lui se plesneau zgomotos de fesele ei, incepand sa se stranga si sa se pregateasca sa isi descarce incarcatura.
“Fute-ma!” a plans isteric frumoasa blonda, trupul ei imbibat cu stropi de transpiratie.
Cearceaful incepea sa se infasoare imprejurul picioarelor lui. Dar asta nu l-a oprit sa nu o futa cat putea de distrugator. El pompa in ea fara oprire, dand clitorisului ei toata stimularea de care avea nevoie cu partea superioara a monstrului lui. In curand superba blonda a mai avut un alt climax, arcuind capul pe spate si scancind si tipand ca un animal in calduri.
“Mai repede!” a tipat ea. “Nicolae, Nicolae… e prea placut… ma topesc… simt cum pula ta se loveste de cervixu meu… ma rupi in doua… ohhhhhhhh!”
Nicolae a gafait incoerent si Diana putea sa isi dea seama dupa felul cum fratele ei isi contorsiona fata ca era aproape de o explozie. Ea salta inapoi sa intalneasca pomparile lui, vrand sa ajunga la un alt climax inainte ca el sa isi elibere samanta lui fierbinte in interiorul ei.
Apoi dintr-o data s-a oprit adanc indesat in pasarica ei.
“Nuuuuuuuuu!” s-a rugat superba blonda. “Sunt aproape acolo iaraaaaaa…”
“Doar o secunda!” gafaia el. “Alcumva explodez in pizda ta!” A scrasnit din dinti cateva secunda cand samanta lui fierbinte se retragea inapoi in bilele lui, doar cativa picuri prelingandu-se afara din capul penisului umflat la maxim si care era indesat adanc in pasarica ei stramta.
Apoi cand si-a recapatat controlul, a inceput iarasi sa pompeze adanc si mai tare care niciodata, ca si cum ar fi vrut sa recupereze pentru clipele cat a stat nemiscat.
In cateva clipe Diana a avut un alt orgasm, si acesta parca intrecea cele mai salbatice asteptari ale ei. Superba blonda a mai tipat inca odata din cauza pasiunii, picioarele ei insurubandu-se puternic imprejurul mijlocului lui pana cand el a inceput sa suspine dupa o alta gura aer.
“Tu… esti… minunat… minunat!” plangea blondina, trupul ei cutremurat de senzatile intense care se raspandeau din pasarica ei. Se intindeau in sus din cauza pomparilor soldurilor lui ca sa puna stapanire pe intregul ei trup. Diana simtea parca cum temperatura trupului ei se ridica dramatic.
Nicolae o futea asa de puternic incat practic a presat spatele ei de manerul canapelei, trupul ei incepand sa se contorsioneze si sa se ridice in sus. Diana si-a infipt dintii in umarul lui, lacrimi de fericire si placere prelingandu-se in jos pe chipul ei angelic. Nicolae a lasat sa ii scape un scancet strangulat si apoi si-a indesat unealta pana la baza in ea, insurubandu-l cat putea de adanc in tunelul ei.
Apoi dintr-o data a explodat.
Diana s-a inclestat puternic de el, strangandu-l tare la pieptul ei, fara sa simta disconfortul de a fi pusa la perete, trupul e incepand sa se contorsioneze sub el. A lasat apoi un tipat ascutit si puternic si a mai avut inca un orgasm zdruncinator. Amandoi s-au bucurat de senzatile magice care pulsau prin amandoi in valuri care se largeau din ce in ce mai mult.
Senzatile erau asa de intense incat parca amandoi pluteau deasupra patului, fara sa aiba nici un pic de greutate. El s-a prins de sanii ei, a inceput sa ii maseze, adaugand intensitatii placerii ei. A mai pompat adanc in ea de cateva ori, penetrari scurte dar asa de puternice incat trimiteau penisul lui enorm adanc pana la intrarea in uterul ei. Monstrul lui tresarea si erupea in interiorul ei, ejaculand spasmotic, crema lui groasa adaugand enorm de mult umezelii si alunecusului din pasajul ei, foarte, foarte, foarte tare lubrificand tunelul ei.
Diana pur si simplu lacrima din cauza extazului.
Nicolae se cutremura asa de puternic incat dintii lui au inceput sa scrasneasca.
Parea sa dureze o vesnicie. Placerea, pentru amandoi, era nemasurabila. Nicolae a crezut ca va lesina de la atata placere intensa.
Cand totul era pe terminate doar stateau unul in bratele celuilalt, neputinciosi sa faca nici o miscare, deabia mai putand sa respire. El si-a presat obrazul in valea dintre sanii majestuosi ai surorii lui si asculta hipnotizat la bataile inimii ei.
A ramas tare in pasarica ei stramta.
Dupa ce cateva minute au trecut, in care au inceput sa se sarute pasional ca si cum ziua de maine n-ar conta, Diana a simtit cum virilul ei frate a inceput sa se miste incet, pelvisul lui facand niste miscari foarte familiare si experte intre coapsele ei care se odihneau deoparte si alta a coapselor lui.
“Esti un amant remarcabil” a soptit Diana in urechea lui in timp ce el saruta iarasi la locul acela de pe gatul ei care era cel mai sensibil, muscand cateodata, ea intre timp musca tachinator de lobul moale al urechii lui. “Ma uimesti asa de mult, dragoste, wooooow, n-ai idee cat de mult!”
“E pasarica ta stramta!” a soptit el inapoi. “Nu ma satur niciodata de ea!”
“Parca suntem facuti unul pentru altul!”
“Suntem frate si sora pana urma!”
Diana si-a infasurat picioarele imprejurul fundului lui musculos si a simtit cum penisul lui se misca incet in si in afara ei, intr-o miscare foarte inceata si tachinatoare si foarte excitanta, in timp ce se sarutau cu mult foc, sarutand foarte mult pe gaturile si umerii lor, dar si cand ajugeau in apropierea gurilor celuilalt iarasi aveau un duel al limbilor.
“Sti perfect cum sa ma satisfaci” a suspinat ea.
“Mmmmmmmm. Practica face totul perfect…”
“Asa de fantastic… asa de foarte, foarte, foarte fantastic!”
Ea simtea cum clitorisul ei intarit se freca mereu de partea superioara a penisului lui brazdat de tot felul de vene si vinisoare si vai si dealuri. De multe ori era prins si strans intre corpurile lor, miscarile lor tachinandu-l si facandu-l sa explodeze in orice moment. Senzatile din adancurile ei incepeau sa isi faca loc spre suprafata, aducand cu ele cate un nou rau de crema din pasarica ei.
Fesele fundului lui se bombau se incordau atunci cand se retragea afara din ea cativa cm, apoi se relaxat cand presa incet si scurt inapoi in ea. Soldurile si pubisul lui se intorceau in toate directile in asa fel incat penisul lui intra adanc in ea ca un tirbuson, miscandu-se in toate directile. Ea gemea, miscandu-si degetele prin parul lui blond.
“Ohhhhhh… asta e… Nicolae… da… asta… mmmmmmmm… esti asa de bun…”
Intr-un final, cand pasiunea era la cote maxime si el nu a mai putut sa se retina, a inceput sa isi plonjeze penisul monstru din ce in ce mai repede. Sangele lui a inceput sa fiarba. Pasarica ei era asa de fierbinte in aceste momente. Fierbinte si alunecoasa.
“Maica maiculita!” a scancit Diana, ochii ei devenind nefocusati si pleoapele ei clipind ca aripile unui colibri.
A avut un climax iarasi, degetele ei iarasi lasand urme in pielea lui transpirata.
“Nu te opri!” a suspinat ea. “Nu… te… opri… niciodata… NICIODATAA!”
Diana s-a intins in jos la pasarica ei si a inceput sa isi frece degetul ei acolo pana cand era imbibat cu sucurile ei si apoi le-a alunecat la spatele lui, direc in crepatura fundului lui, simtind rozeta lui in curand. Intarind degetul ei intre fesele lui tensionate, ea a presat la intrarea in pasajul fundului lui.
“Ce faci?” a gafait el printre niste penetrari ascutite si adanci.
“Vei vedea. Te vei simti foarte bine. Nu te misca asa de mult…”
“Ohhhhhhh!” a zis el surprins.
A simtit degetul ei cum aluneca prin rozeta lui si in interiorul anusului lui.
“Woooooooooooow!”
“Te simti bine?”
Ea si-a plonjat degetul in intregime in fundul lui, varful presandu-se de sensibila glanda a prostatei lui, masand-o.
Nicolae parca se urca pe pereti din cauza extazului. Dintr-o data a avut o incontrolabila pofta sa isi ejaculeze toata incarcatura in cele mai adancuri locuri ale pasaricii ei. De fiecare data cand ea se presa de prostata ei, el plonja inainte si foarte adanc in ea. Ea imita felul cum el o futea, trimitand degetul ei in si in afara fundului lui in acelasi timp cu pomparile inainte si inapoi ale soldurilor lui in pasarica ei stramta.
“Wooooow!” a exclamat el entuziasmat. “Grozav! E asa de placut!”
El plonja in ea si mai puternic, miscari scurte dar foarte adanci. Picioarele ei s-au strans si mai puternic imprejurul fundului lui. Pielea lui era asa de fierbinte si umeda din cauza transpiratiei incat parca se contopea cu a ei. Ea salta si intalnea miscarile lui, amandoi sincronizandu-se perfect. In curand, superba blonda a ajuns la un alt orgasm zdruncinator, scotand niste sunetel guturale din adancul gatului ei.
“Nu… mai… rezist… mult… timp…”
“Incearca… dragule… incearca… iubitule… ohhhhhhhhh…”
Dar el nu a putut. Degetul ei masa prostata lui si apoi a tipat, ochii lui larg deschisi de placere. A ejaculat in interiorul ei, sugand nebuneste la sfarcul ei intarit, ciupindu-l cu dintii.
A simtit ca si cum pielea lui se topea in sora lui. Se simtea parca ca si cum se scufunda in pasarica ei stramta, ca si cum acolo era un aspirator, sugand intregul lui trup in ea. El aproape a crezut ca bilele lui vor fi inghitite de pasarica ei nesatula. Se trantea si salta puternic in el, degetul ei inca muncind in si in afara fundului lui, acum umezit de secretile naturale ale fundului lui.
S-au inclestat unul de altul si ea si-a tras degetul afara, lasandu-l sa isi petreaca ultimele clipe ale fiorilor placerii lui in timp ce isi futea penisul monstru in ea cu niste pompari scurte, dar foarte puternice, patul scartaind la greu si facand un zgomot imens in camera, alaturi de gemetele si scancetele lor. Au inceput iarasi sa se sarute, pasiune, dragoste si iubire, toate existau intre ei.
Intr-un final s-au despartit si Nicolae s-a asezat pe spate langa ea, amandoi fiind cu ochii in tavan, incercand sa isi readuca respiratia la normal.
Diana s-a intors cu fata inspre el. Nicolae l-a fel s-a intors inspre ea, intr-o parte si a inceput sa o mangaie pe par, aranjandu-l intr-un mod in asa fel incat chipul ei parca era al unui inger, si apoi ochii aceia albastrii ai ei care puteau hipnotiza oricand.
“Parca esti un inger!”Au inceput sa chicoteasca ca doi tineri fara nici o grija in lume, apoi au inceput iarasi sa se sarute. In timp penisul lui a inceput sa se intareasca iarasi si pulsa intre coapsele ei. Cumva, cumva l-a parcat acolo, lipit de labile ei si capul iesea exact in spatele ei.
Intr-un final, pasiunea saruturilor lor s-a mai domolit si doar stateau acolo si se priveau in ochi. Au stat minute bune asa, pana cand intr-un final ea a zis. “Hai sa facem un dus. Cred ca amanduora ne-ar prinde bine unul!”
“E rece!” a zis Nicolae, ridicandu-se de pe pat, penisul lui semierect leganandu-se impresionant ca un tub lung si gros si moale intre coapsele lui bronzate.
“E vara!” a sugerat Diana, ridicandu-se si ea de pe pat si intinzandu-se ca dupa un somn foarte placut, lumina soarelui aterizand foarte frumos pe trupul ei prin fereastra.
“Trebe sa aprind cazanu!” a ras el, privind-o cum se intinde si sanii ei majestuosi erau imbaiati de lumina soarelui acela torid de vara, nici o alta lumina artificiale neexistand in camera.
“Lasa ca te aprind eu mai bine, dragule?” a ras Diana.
“Chiar ai chef de un dus rece?”
Diana si-a deschis bratele si el a mers acolo, imbratisandu-se. “Yeap” a zis ea, imbratisandu-l foarte puternic. “Si e timpu sa faci mai multe dusuri reci de azi inainte… daca mai vrei sa stai la mine acasa...”
El a ras. “De ce? Pui lacat pe pravalie?”
“Glumesti… nu? Nu renunt asa usor la placerea mea…”
“Atunci?”
“Ori suntem mai atenti de acu inainte… ori iti gasesti un loc al tau sau ceva in care sa nu fim deranjati… dar trebe sa facem ceva… pentru ca asa nu o mai putem tine… Emil poate oricand sa devina suspicios… si atunci ce facem?”
“Aham… aci ai dreptate… dar pana atunci… hai sa facem dusu ala. Te spal eu pe tine!”
“Nope! Te spal eu pe tine!” a chicotit Diana, rupand imbratisarea, apoi a luat-o la fuga spre baie. A pornit robinetul si a testat apa, observand ca era chiar calduta. Nicolae intr-un final a intrat si el in baie, apoi amandoi s-au catarat in vana, inchizand usa de sticla in spatele lor. El a luat un sapun in mana si a inceput sa il frece in maini pana cand s-a format spuma. Diana statea sub apa dusului care cadea in stropi rapizi pana cand era indeajuns de uda, parul ei ud lipit de capul ei intr-un mod asa de placut incat ii scotea enorm de mult frumusetea si sexualitatea in evidenta, care radia din ea foarte incitant.
“Ce placut e!” a zis ea, inchizand ochii si lasand apa sa curga pe fata si parul ei.
Nicolae a mutat cateva fire de par ud din ochii ei si a inceput sa spele sanii ei, iubind acele semisfere rotunde cum alunecau printre degetele lui. Sfarcurile ei erau foarte erecte. A avut grija de ele pentru ceva timp, apoi s-a asezat in genunchi si a inceput sa spele abdomenul ei pe care se vedeau foarte frumos niste patratele, apoi mai jos peste pubisul ei neted si in pasarica ei, degetele lui alunecand foarte des in tunelul ei stramt.
“Daca o mai ti mult timp asa o sa fie foarte dificil pentru mine sa stau in picioare!” a avertizat frumoasa blonda, degetele lui parca trimiteau impulsuri electrice in sus si in jos prin tot trupul ei.
Si-a aruncat privirea in jos si a vazut penisul lui acum semierect cum pulsa ca o macara deasupra bilelor lui si peste care apa se prelingea asa de sexxy. Ea vroia sa aseze in genunchi si sa inceapa sa le suga, dar s-a retinut pe moment. Nicolae era mult prea bucuros sa fie intrerupt dintr-o data de la ce facea. Si Diana iubea enorm de mult ce ii facea fratele ei.
Cand intr-un final a terminat de sapunit pasarica surorii lui si spuma sapunului a fost spalata in jos pe picioarele ei atletice si foarte tonifiate, el a oprit apa pentru ca cazanul nu avea apa decat pentru vreo zece minute de dus. Apoi, s-a prins de fesele fundului ei si a presat buzele lui umede de pasarica ei. Diana si-a asezat palma unei maini pe capul lui, picioarele ei incepand sa se inmoaie si sa numai poata sa retina greutatea trupului ei. Limba lui s-a sfichiut delicios peste clitorisul ei intarit. Frumoasa blonda a inceput sa geama de placere.
“Nicolae… numai rezist mult sa stau in picioare… woooooow… ce placut eeeeee… limba ta e fantastica. Stie asa de bine unde sa apese…”
Tanarul a ignorat-o.
Diana s-a intins in sus cu mainile si s-a prins de partea de deasupra a usii cabinei de dus, sa se mentina si sa nu alunece in vana. Si-a presat un obraz de o mana pe partea interioara a cotului si a inceput sa geama, senzatile de placere se intindeau din pasarica ei peste tot prin trupul ei superb intr-un ritm crescand.
Apoi a inceput sa se cutremure.
Degetul lui mijlociu s-a presat in fundul ei.
“Ohhhhhhhh, maica maiculita!” a murmurat ea incoerent. Degetul lui mijlociu se presa mai puternic si anusul ei s-a relaxat si deschis. Incet a disparut in fundul ei. Ea se tinea de partea superioara a usii foarte puternic, pentru ca picioarele ei erau asa de moi incat deabia mai puteau sa ii retina greutatea. Limba lui se freca delicios si expert peste tot clitorisul ei, degetul lui intrant si iesind afara din tunelul stramt al pasaricii ei. Ea se simtea din ce in ce mai slabita si picioarele ei din ce in ce mai moi.
“Oh, Nicolae!” a suspinat Diana. “Ahhhhhhh!”
El gusta inundatia subita care se prelingea la greu din pasarica ei, limba lui continuand sa sfichiuiasca frenetic peste si imprejurul clitorisului ei. Picioarele ei incepeau sa fie parca niste jeleu. Deabia se mai putea mentine in picioare. Si-a aruncat privirea in jos si a vazut ca penisul lui era in intregime erect. Gura ei a inceput sa saliveze. Dintr-o data a avut o pofta nebuna sa il suga, sa guste samanta lui delicioasa. Memorii de cat de delicioasa si cremoasa treceau prin mintea ei zdruncinata de apropierea unui alt orgasm ravasitor.
Apoi dintr-o data a plans, avand un alt climax intens si devastator. Se simtea ca si cum ar cadea in genunchi. Nicolae a observat ca frumoasa lui sora numai putea sa stea mult timp in picioare si si-a scos degetul afara din fundul ei. A ajutat-o sa se aseze in genunchi in vana si a fost surprins sa simta buzele ei pe glanda grasa a penisului lui, pumnul ei inclestandu-se stramt imprejurul membrului lui urias. Diana cum s-a asezat in genunchi, s-a aplecat in fata si i-a luat unealta in gura.
Limba ei imbibata cu saliva parca fora excitant in gaurica din varful penisului, tragand afara picuri foarte gustosi ai spermei lui. El se odihnea in genunchi, membrul lui stand ca un stalp iesit afara din salele lui, in timp ce ea, cu fata inspre el, de asemenea in genunchi era aplecata, apa cazand peste amandoi in picuri foarte rapizi ai dusului.
El iubea felul cum superba lui sora putea sa ia toti cei douazecisicinci de cm ai penisului lui monstru printre buzele ei si sugea la el ca si cum era o acadea mare de tot. Era foarte evident cat de mult ea iubea sa ii suga penisul.
El si-a pus mana pe capul ei si si-a lasat capul de peretele dusului. A simtit cum ea si-a dus mana in jos si a pus stapanire pe bilele lui, stangandu-le in felul acela al ei care a inceput pur si simplu sa il iubeasca. A separat cei doi saci in mana ei, presand la mijloc cu degetul aratator, frecandu-le una de alta, simtind intr-un fel greutatea impresiva a samantei lui.
Limba ei se freca dealungul si pe partea inferioara a uneltei lui uriase in timp ce din gura ei se prelingea saliva si buzele ei alunecau in sus si in jos pe coloana lui. Capul ei se misca in sus si in jos intr-un ritm continuu, fara sa se opreasca deloc. Diana pur si simplu nu se mai satura de penisul lui monstru.
“Nu te opri, iubire!” a gemut el. “Ohhhhhh, woooow, o simt… da! Daa!”
Neputincios sa ramana in genunchi pentru mult timp pentru ca picioarele lui incepeau sa amorteasca, Nicolae s-a ridicat si s-a asezat in fund si si-a intins picioarele inainte, apoi le-a infasurat imprejurul trupului indoit al surorii lui, partea inferioara a feselor fundului lui era lipita de genunchii ei, partea interioara a coapselor lui lipita de partea exterioara a coapselor ei. Apoi s-a lasat pe spate, lipind spatele de peretele dusului.
In timp ce el se aseza intr-...



    Login