Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 18
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3726 ori - Nota 6.00 (3 voturi)
Capitolul 29

2 iulie 2005 – sambata

“OW!” a strambat din nas Nicolae, tresarind pe canapeaua aceia transformata in pat in timp ce sora lui ii facea un masaj. “Ai grija, surioara! Chiar ca ma doare!”
“Scuze, fratioare” a chicotit Diana. Ea statea calare pe coapsele lui, masand cu buricele degetelor ei in muschii incordati care erau paraleli cu coloana lui vertebrala. “Fac si eu ce pot. Data viitoare ar trebui sa fi mai atent si sa nu cazi pe spate in lac!” a zis ea chicotind.
“Nu cadeam daca nu ma impingeai… direct de pe trambulina aia…” a mormait el.
“Ei… ce sa faci… nu trebuia sa ma arunci inainte in apa…” a chicotit ea.
Nicolae nu a zis nimica. El statea pe burta, niste pantaloni scurti acoperind fundul lui musculos. Cand au coborat din varful muntelui, soarele deja incepea sa apuna. Si tocmai treceau pe langa lac, cand din senin, Nicolae practic a luat-o pe sora lui in brate si a aruncat-o in apa lacului. Si apoi, a inceput sa inoate direct inspre portiunea din lac care era fata in fata cu cabana lor. Diana, nervoasa, a iesit la suprafata si s-a uitat dupa el. El innota si nevrand sa fie mai prejos, a inceput sa innoate dupa el. Si cand l-a prins, aproape de malul din fata cabanei lor, l-a scufundat sub apa. Si apoi el a luat-o iarasi in brate, a sarutat-o focos si apoi a scufundat-o iarasi in apa. Si apoi a iesit. Sau cel putin asta incerca sa faca, pentru ca superba blonda a sarit in spatele lui si l-a tras inapoi sub apa. Si tot asa, pana la un moment dat cand practic, dupa un sarut chiar pe trambulina facuta din saci de nisip cand erau copiii, Diana l-a impins inapoi direct in apa si el a aterizat direct pe spate si apoi… nu stia ce s-a intamplat… si-a intins vreun muschi sau vreun spasm, oricum durere exista. Intre timp, Diana a luat-o la fuga pe poteca care ducea la cabana si se astepta ca fratele ei sa fuga dupa ea, sa o prinda, sa se mai tavaleasca prin iarba, sa se mai sarute… sau sa mai faca ceva lupte greco romane ca in copiliarie. Dar cand a vazut ca el nu facea asta, s-a reintors si… oricum… drept scuze… acuma ii facea un masaj…
“La naiba!” a mormait Nicolae morocanos ca a patit asta. “Nu-mi vine sa cred ce doare… serios Diana… de parca nu iti cunosti puterile!”
“Nah, scuze acuma!” a chicotit Diana. “Doara nu e prima data cand ai un zgarci la muschi…”
“Nu aveam daca nu ma impingeai…” a zis el inca morocanos. “Sti, cateodata as vrea sa nu fim asa apropiati.”
“Oh? Dar de ce sa nu fim asa de apropiati?” a zambit Diana.
“Depun prea mult efort fizic…” a protestat Nicolae.
“Si? Ce e rau in asta?” a chicotit Diana, jucaus ciupind fundul lui prin prosop.
“Pai, nah… mereu patesc asa ceva…”
“Tu ai inceput… asa ca nu te plange… sti vorba aia… ce dai… aia primesti…”
“Trebe sa-ti trag odata cateva peste funduletul ala sexxy al tau… pana se inroseste… atunci sa te vad…” a mormait Nicolae, neobservand ca cuvintele lui aveau un dublu inteles.
Diana a simtit cum obrajii ei incep sa se imbujoreze. “Pai… nu m-as supara…”
Nicolae nu a raspuns si tacerea lui i-a zis Dianei ca fratele ei a inteles subintelesul raspunsului ei.
“Maseaza mai jos” a zis Nicolae dupa ceva timp. “Auch, chiar ca doare.” Diana a alunecat mai jos pe umerii lui cu masajul, vrand acum practic sa il intoarca roata si sa inceapa sa il calareasca la greu. Pasarica ei suculenta deja a inceput sa se prelinga si cum avea un bikini foarte mic pe ea, umezeala ei se presa pe coapsa lui musculoasa. Diana masa expert muschii de pe coloana lui vertebrala si apasa toate butoanele, relaxandu-l enorm de mult.
Era asa de placut sub atingerea ei. Aproape ca il adormea. Ea a avut grija ca el sa fie confortabil, miscandu-si putin fundul, simtind parca cum el se cutremura cu fiecare miscare a ei. Acu Diana statea cu fundul ei direct pe fundul lui, si picioarele indoite in fata ei, ea atingand umerii lui cu degetele de la picioarele ei si el a simtit o senzatie salbatica fugarindu-se in jos pe spinarea lui. Ce o atingere excitanta avea sora lui!
Si dintr-o data ea a inceput sa bata puternic cu calcaiele ei, atingand si lovind fiecare muschi care il atingea, in asa fel incat tot spatele lui parca vibra. Atingerea ei era asa de fierbinte si moale, si totusi era asa de rapida. Diana stimula fiecare muschi si fiecare fibra de pe spatele lui. Incepea sa se excite rau de tot.
Si Diana stia asta. Era foarte multumita ca il excita asa de mult.
“Iti place, fratioare?”
“Niciodata sa nu te opresti” murmura el, vocea lui vibrand.
Cand Diana a incetat sa bata spatele lui talpile ei, Nicolae doar statea acolo fara sa faca nici o miscare, simtind acel fior care treca prin tot trupul lui. Apoi ea a inceput sa isi fugarea iarasi buricele degetelor foarte puternic peste umerii lui, in jurul gatului lui, dand fiecarui cm o atingere foarte tandra care il excita rau de tot. Fiecare atingere a degetelor ei delicate facea ca un fior sa treaca prin trupul lui, si ea stia asta. Diana incerca sa il excite si mai mult. Degetele ei se fugareau in jos peste spatele lui musculos, atingand muschii care erau asa de bine conturati acolo, in jos peste coastele lui, gadilind locurile acelea unde stia ca se gadila, apoi reveneau inapoi pe coloana lui, oprindu-se la pantalonii lui scurti. Acum Nicolae era asa plin de pofta pentru ea incat pentru un moment el s-a cutremurat de la atingerea ei minunata. Niciodata nu a fost asa de excitat, si parca putea sa guste trupul ei catifelat pe buzele lui. A inghitit in sec, asteptand ca sora lui sa isi continue masajul.
“Nu te opri” s-a rugat el. Ea a atins spatele lui cu palmele ei.
“Devi excitat, fratioare?” Apoi si-a infipt unghile in pielea lui, incercand sa il raneasca. Dar lui Nicolae ii placea, deja de cate ori a facut ea asta in timpul partidelor, inca mai avea urme. Umflatura din pantalonii lui se presa de saltea, el se misca incet in sus si in jos, incercand sa elibereze furnicaturile care erau in bilele lui. Acum ea se inclesta peste umerii lui, in jos pe spatele lui, in jurul mijlocului lui si intr-un final oprindu-se pe fundul lui. Buricele degetelor ei au tachinat fesele lui prin materialul pantalonilor scurti, si el vroia ca ea sa ii dea jos, dar… ea si-a luat mainile complet de pe fesele lui. Nicolae o vroia asa de mult pe Diana, si ea iubea asa de mult sa il tachineze.
“Ia-o mai usor, fratioare. E doar un masaj” a zis ea. “Cred ca esti tipul care se excita cel mai usor.”
Felul cum se juca ea cu el si apoi tachinandu-l la greu il frustra enorm d emult. Vroia sa o futa asa de mult, parca ardea. Si de fiecare data cand pornea focul in trupul lui, ea se retragea. Era asa de iritant, gandea el. Dar intr-un final nu a mai rezistat si dintr-o data el s-a rotit pe spate si acum era cu fata inspre sora lui. Ea se uita in jos la pectoralii lui, parca salivand la ceea ce vedea, si parca excitandu-l si mai tare. El se uita la sanii ei acum, care aproape ca ieseau afara din sutienul costumului de baie. Vroia asa de mult sa rupa acea bucata de material de pe ea. Ea se masa cu pasarica de umflatura din pantalonii lui si coapsele ei se masau asa de placut de el. El putea sa simta caldura din pasarica ei cum incepea parca sa fiarba, el putea sa o simta cum parca vibreaza de pofta deasupra lui.
“Asta-i tot” a zis ea si a inceput sa se miste deasupra lui foarte tachinator, umflatura lui masand asa de delicios pasarica ei prin materialul bikini-ului si al pantalonilor lui. Nicolae a prins-o de maini si a incercat sa ii opreasca miscarile acelea tachinatoare pentru ca aproape il facea sa isi dea drumul in pantaloni.
“Uhhhhhhhhh, fratioareeeeeeee, ma innebunesti” a murmurat ea, prefacandu-se ca se ridica de pe el. Mainile lui se fugareau in sus si in jos peste pielea catifelata a mainilor ei, dezmierdand-o gentil.
“Iti place sa ma tachinezi, asa e?”
Diana l-a privit foarte seducator direct in ochi pentru un moment, apoi a raspuns. “Nici nu sti cat de mult imi place sa tachinez!” a murmurat ea, miscandu-se si mai mult pe umflatura lui. Era asa de musculos si arata asa de bine si era asa de puternic. Apoi dintr-o data mana lui a mers in jurul gatului ei.
“Curvustina ce esti!” a zis el, ea parca dintr-o data inghetand deasupra lui. “Tu nu esti decat o curvustina care ii place sa tachineze baietii fara mila!” Diana putea sa vada pasiunea si pofta pe care o avea el acum pentru ea.
Era foarte liniste in camera si ea astepta pentru urmatoarea lui miscare. Deja il simtea cum incepe sa tresara sub ea, si stia foarte bine care era cauza. Si il vroia asa de mult adanc in ea.
Apoi Nicolae si-a ridicat palmele pe obrajii ei si ii netezea asa de placut cu degetele lui. O studia, si ochii lor parca ardeau de pasiune. “Si parca nu ti-a placut ce ti-a facut curva asta!” a ras Diana, seducator.
“Pizdo!” a murmurat Nicolae si a tras capul ei in jos la al lui, gura lui gasind-o pe a ei, limba lui deschizand senzual buzele ei. Diana a gemut cand limba lui a inceput sa exploreze gura ei. La inceput ea nu a raspuns, un alt fel de al tachina, dar limba lui facea asa lucruri placute in gura ei incat numai rezista sa se retina, ii dadea o asa placere mare. Diana putea sa simta cum sfarcurile ei incep sa se furnice, fiind intarite de mult timp, etalate asa de frumos sub materialul sutienului, si prinsoarea lui asupra ei devenea si mai posesiva. Limba ei a intalnit-o pe a lui si duelul a inceput.
Pelvisul lui incepeau acum sa se miste intre coapsele ei in miscari circulare, umflatura lui zdrobindu-se puternic de netezimea pasaricii ei, si acum parca el o tachina pe ea, in loc de ea pe el. Nicolae era aproape innebunit de pofta, limba lui intrand adanc in gura ei delicioasa, apoi lingea buzele ei zemoase in timp ce incepea sa se relaxeze si mai mult si sa se bucure de atingerea lui.
Mainile lui masau spatele ei, se inclestau, se relaxau, incercand sa gaseasca ceva de ce sa se tina. Mainile lui au gasit snurul de la spate al sutienului ei, si prinzandu-se de el, a inceput sa il desfaca. El a simtit spatele ei relaxandu-se sub atingerea degetelor lui, el masand pe toata lungimea coloanei ei, limba lui duelandu-se la greu cu limba ei inca in gura ei fierbinte.
Cand buricele degetelor lui au ajuns la coastele ei, buzele lui au inceput sa suga la ale ei cu atata ferocitate incat aproape ca parca sugea pasarica ei, parca incercand sa o suga in el.
In pasiunea lor au uitat de restul, nu le mai pasa de nimica, limbile lor se duelau la greu, mainile lor se plimbau si se fugareau pe trupurile celuilalt la greu, nimeni si nimic nu ii mai putea opri.
Diana se cutremura de pasiune, si se lasa dusa de val, si iubea enorm ce facea el cu ea. Gura lui se impingea in a lui si limbile lor se duelau la greu, batalia lor fiind ba in gura lui, ba in a ei, saliva ei curgand pe limba lui, limba lui usor trecand peste gingile ei. Nicolae a inceput dintr-o data sa devina salbatic in timp ce saruta colturile gurii ei si sugea lacom la limba ei.
Diana parca era pe jar, coapsele ei se strangeau si se relaxau in jurul coapselor lui, in timp ce isi indesa umflatura din pantaloni in pasarica ei acoperita cu acel material subtire al bikinilor ei. Limba lui a iesit afara din gura ei si a trasat o dara de foc peste obrazul ei, in jos peste barbia ei si peste gatul ei. Aroma trupului ei faceau ca narile lui sa se furnice, si a inceput sa rontaie la lobul urechii lui, strangandu-l intre buzele ei, apoi sa sufoce urechea ei. Ea putea sa simta cum sucuri fierbinti curgeau afara din pasarica ei, imbiband bikini-ul ei. Asa demult vroia sa il futa pe fratele ei incat numai rezista.
“Iti arat eu ce inseamna sa ma tachinezi pe mine” a soptit fierbinte in urechea ei, si apoi s-a intins in sus peste umarul ei si a tras snurul sutienului in jos peste umarul ei. Sanii ei magnifici acum erau goi pentru el, si doar saliva la felul cum sfarcurile ei erau etalate pentru el. Diana s-a aplecat in fata putin, bucurandu-se acum de fiecare atingere pe trupul infierbantat, si sfarcurile ei se loveau de fata lui. Nicolae simtea cum intregul ei trup devine umed din cauza transpiratiei, stropi mici de transpiratie aparand pe sanii ei luciosi. Nicolae si-a scos limba afara si a lins stropii din valea sanilor ei, apoi buzele lui au gasit sfacurile ei nerabdatoare dupa atingerea lui.
Sfarcurile ei s-au intarit si mai tare cand limba lui le-a atins, ciupindu-i cu buzele lui si strangandu-i usor, simtind cum parca intreg pieptul ei invie din cauza poftei. Diana sufoca fata lui cu sanii ei si Nicolae iubea asta la nebunie, sugand sfarcurile ei cu fiecare respiratie care o avea in el. Limba lui era asa de lacoma, asa de insetata si sfarcurile ei erau asa de delicioase. Nicolae sugea si lingea la ei pentru ce a parut sa fie ore intregi, Diana devenind din ce in ce mai fierbinte cu fiecare ciupire, mainile lui fugarindu-se in sus si in jos pe spatele ei, masand puternic, degetele lui intr-un sfarsit a gasit chilotii ei si au alunecat sub ei. Nicolae a inceput sa maseze fesele ei pentru un minut, inca sugand la sanii ei ca un bebelus, apoi degetul mijlociu a gasit anusul ei. Si l-a miscat in jurul anusului ei de cateva ori, gadilind-o, trimitand vibratii salbatice prin trupul ei, apoi acelasi deget l-a inserat puternic in sus in anusul ei.
“Oh, fratioare!” a tipat Diana in extaz, capul ei arcuit pe spate, si Nicolae putand sa simta muschii fundului ei contractandu-se in jurul degetului lui, apoi relaxandu-se iarasi.
“Tarfo, iti arat eu ce inseamna sa ma tachinezi!” a gafait Nicolae, bagand degetul lui adanc in fundul ei, agitandu-l la greu acolo. Diana aproape ca a innebunit de placere, in timp ce Nicolae a inceput sa sarute fiecare cm al pieptului ei, lingand-o peste tot, sugand si sfarcurile ei intarite, ea miscandu-si fundul in miscari circulare pentru ca degetul din fundul ei sa atinga fiecare nerv posibil.
“Mai tare! Mai tare!” se ruga Diana, si a mai inserat un alt deget in anusul ei tremurand.
“Asta e, fratioare! Asta e!” a tipat ea, si Nicolae a putut sa simta cum Diana a avut un climax, cutremurandu-se violent in timp ce sucurile ei s-au prelins in mana lui. Nicolae putea sa simta anusul ei inchizandu-se in jurul degetelor lui, si el le insera mai adanc, incercand parca sa rupa fundul ei in doua. Dar asta doar facea ca orgasmul ei sa fie si mai intens, si in timp ce avea acel climax zdruncinator, gemea foarte fierbinte.
Inca moale ca un burete dupa orgasmul ei, Diana inca mai era pe alta lume. Capul ei se odihnea pe umarul lui, si incerca sa isi readuca respiratia la normal. Nicolae si-a dat seama de asta si inca nu ii venea sa creada ca el este cel care a facut acest lucru unei blonde superbe asa cum era sora lui. Un fior de putere a trecut prin tot trupul lui. Penisul lui era mai intarit ca niciodata, si vroia cu disperare sa o futa.
“Oh, fratioare, ma exciti asa de mult!” a murmurat Diana, Nicolae inca lingand la sfarcurile ei intarite, si aceste cuvinte parca ii excitau si mai mult pe amandoi. Vroia sa o futa acum. Si-a retras acele doua degete din fundul ei, intinzand umezeala ce s-a adunat in palma lui peste pielea ei, toate degetele lui acum in interiorul chilotilor ei. Pielea ei era delicioasa, asa de tandra si de fierbinte si se furnica de pasiune. Degetul mari au gasit marginea chilotilor ei, si apoi incet el a alunecat chilotii ei imbibati cu sucurile ei in jos peste movila ei neteda, in jos peste coapsele ei atletice si incet peste pulpele ei, incat acum tot trupul ei superb statea in toata splendoarea lui nud in fata ochilor ei, in bratele lui.
Mainile lui s-au reintors la mijlocul ei, si degetele lui au gasit in curand netezimea pasaricii ei. S-a jucat acolo, minunandu-se de cat de catifelata era pielea ei. Pielea ei tandra si neteda se cutremura usor sub atingerea degetelor lui. Diana a simtit cum clitorisul ei se intarea iarasi si incepea sa iasa din capatul format de labile ei. Degetele lui se miscau mai aproape de despicatura ei, atingand labile ei si apoi clitorisul ei.
Diana si-a arcuit coapsele putin cand el a gasit clitorisul ei, intarit si nerabdator sa fie dezmierdat. Cand a atins acel nod intarit, centrul pasiunii ei, Nicolae a putut simti cum sucurile ei parca clocoteau adanc in pasarica ei. Umezeala curgea afara din gaura ei inflacarata in timp ce atingerea lui facea ca orice nerv din trupul ei sa vibreze. Diana gemea de placere, miscand soldurile ei dintr-o parte in alta, in asa fel incat degetul lui se misca in sus si in jos peste clitorisul ei erect.
Acum Nicolae parca vroia sa fie mancat de pasarica ei. El a simtit mainile ei pierzand controlul in timp ce alunecau in jos peste abdomenul lui, oprindu-se la pantalonii lui scurti.
“Da-i jos!” a zis el, si imediat ea s-a intins dupa pantalonii lui umflati si i-a impins in jos peste prohabul lui. Penisul lui urias a tresarit in sus in fata ei, saltand din pantalonii lui ca un arc. Diana a alunecat pantalonii lui in jos pana la genunchi, apoi a cupat bilele lui in palmele mainilor ei. Le-a cantarit pentru ceva timp, doar privind acel monstru erect care pulsa frumos in fata ei.
Nicolae privea in albastrul ochilor Dianei, si a privit-o pentru un minut in timp ce isi lingea colturile gurii, nerabdatoare sa il guste si sa simta coloana aceia in pasarica ei, pofta parca curgand din trupul ei superb. Chiar ca avea penisul tare si pulsa nebuneste sub atingerea ei.
“Wooooow, fratioare, ce mare e!” a plans ea, miscandu-si pasarica mai aproape de coloana aceia. Se furnica de nevoie sa il simta in interiorul pasaricii ei, sucurile ei curgand la greu.
“Fute-ma, fratioare! Fute-ma tare!” si apoi si-a miscat pasarica ei fierbinte pana la penisul lui. Un fior de energie a trecut prin ea cand capul penisului lui a atins labile ei netede. Diana vroia asa de mult sa inghita penisul lui in gaura ei, dar el nu o lasa. Vroia sa ii plateasca tachinarea de mai devreme. In timp ce ea isi arcuia coapsele sa suga penisul lui, el s-a miscat putin inapoi.
“Inca nu” a zis el, ranjind. Si-a luat bata de baseball de la baza si gadila clitorisul ei. Clitorisul ei pulsa in extaz in timp ce impingea capul acela purpuriu in el, sub el, apoi iarasi in el, lasand-o disperata dupa mai mult. Asa de mult vroia Diana sa simta unealta lui in ea, si mai ales acuma.
“Oh, fratioare, fute-ma! Te rog, fute-ma!” s-a rugat Diana si Nicolae putea sa vada cum respiratia ei devenea din ce in ce mai rapida in timp ce el tachina clitorisul ei sensibil iar si iar si iar. Si acum cealalta mana a lui a gasit iarasi fundul ei, si iarasi a inceput sa o tachineze miscandu-si degetul lui in jurul anusului ei, apoi in sus si in jos peste rozeta ei, atingand cele mai sensibile locuri ale ei.
“Ma inebunesti, fratioare!” a tipat ea frustrata. “Te rog fute-ma. Bag-o in mine dintr-o data!”
Mainile ei le-a impins pe ale lui la o parte, si acum tineau penisul lui pulsand cu amandoua maini. Penisul lui era asa de lung incat si cu doua palme stranse dealungul lungimii lui tot mai ramanea capul si loc de inca o palma sa se stranga in jurul lui. Si apoi grosimea lui, degetele ei deabia puteau sa se intalneasca roata. Diana simtea cum penisul lui pulsa in palmele ei, nerabdator sa o atinga, si ea se prindea si mai tare.
“Ohhhhhh, e asa de mare, oh, fute-ma!” a plans Diana, miscandu-se in sus pe el, ea iarasi si-a arcuit pelvisul, astfel incat acum pasarica ei desfacuta era deasupra capului lui purpuriu. Gafaia mai puternic acum ca niciodata, si el si-a inchis ochii, asteptand ca ea sa indese penisul lui in gaura ei imbibata. Apoi a tipat puternic, si pasarica ei lacoma s-a deschis pentru penisul lui gigantic si a cazut pe el si l-a inchis in stransoarea ei. Penisul lui dintr-o data a fost invaluit ca intr-o manusa in pasarica ei stramta. Si chiar cand tunelul ei se inchidea in jurul penisului lui, degetul lui a gasit anusul ei si a alunecat acolo, simtind cum muschii fundului ei se contractau in jurul degetului lui.
“OOOOOOOOOOOhhhhhhh!” a gemut Diana puternic, si pe masura ce ea isi apasa pasarica ei lacoma mai puternic in jos, Nicolae putea sa simta cum sucurile ei curgeau la greu din ea. Apoi si-a indoit picioarele la genunchi, Diana a lasat toata greutatea ei sa se odihneasca pe penisul lui pulsand. Nicolae si-a arcuit pelvisul in sus inspre ea, impingand in pasarica ei cat de mult a putut in timp ce Diana a inceput sa salte in sus si in jos pe el, penisul lui intrand in cele mai adanci locuri din trupul ei. Nicolae a simtit cum peretii ei se strangeau dealungul penisului lui, tinandu-l stramt in interiorul ei.
Si acum dintr-o data o pasiune infricosatoare a pus stapanire pe trupul lui, si toata puterea lui parea sa culmineze in penisul lui pompand.
“O sa te fut ca cum n-ai mai fost fututa niciodata” i-a zis Nicolae si a inceput sa isi miste pubisul intr-o miscare rotitoare, pompand pasarica ei lacoma cu taria lui gigantica.
“Mai tare!” a tipat Diana, si el si-a inclestat dintii, apoi a inceput sa isi salte fundul si mai sus de pe pat sa indese unealta lui in pasarica ei devoratoare chiar si mai repede.
“Asta e!” a plans Diana. “Mai mult! Da-mi pula ta, afemeiatule!”
Nicolae s-a lasat putin mai jos, capul penisului lui atingand clitorisul ei iarasi, si luand o gura de aer, el si-a adunat intreaga putere, si apoi dintr-o data a impins in sus in pasarica ei, luand-o prin surprindere pe Diana, si a penetrat in pasarica ei cat de adanc putea, simtind cum labile ei netede s-au lipid de baza penisului lui. Apoi el a inceput sa isi pompeze penisul in sus si in jos, miscandu-si soldurile intr-o miscare fluida in interiorul pasaricii ei, incercand sa o excite cat mai mult.
Dar el devenea mult prea excitat, si putea sa simta cum bilele lui se strangeau la baza penisului lui, pregatit sa impuste torente adanc in pasarica ei stramta. Nu se mai putea controla, prea multa tachinare si masajul acela l-au adus foarte aproape de ejaculare. Nu se mai putea retine pentru mult timp. Respira foarte greoi acum, zdrobind pubisul lui de al ei si intrand adanc in pasarica ei. Mainile lui se inclestau de pielea ei catifelata, prinzandu-se de soldurile ei, unghile lui lasand urme pe pielea ei catifelata.
“Asta e, Nicolae! Mai mult!” a plans Diana, dar Nicolae parca era un animal acum, gemand si gafaind si suspinand dupa o gura de aer in timp ce pasarica ei se inchidea stramt in jurul penisului lui. Nicolae isi aluneca penisul in si in afara gaurii ei, miscandu-se in sus si in jos intr-o miscare rapida si fluida exersata la maxim, si pe masura ce o futea mai mult, pe atata Dianei ii placea mai mult. Pasarica ei gustoasa inghitea penisul lui, sugandu-l adanc in ea, asteptand climaxul lui, nerabdatoare sa simta torentele lui in interiorul ei.
Nicolae a tipat in extaz cand intregul lui trup a inceput sa se cutremure in timp ce se agita si pompa penisul lui rapid in interiorul ei. Pasarica ei s-a inchis si mai puternic in jurul coloanei lui pulsande in timp ce si-a impuscat incarcatura adanc in abdomenul ei, apoi si Diana s-a inmuiat si s-a contractat puternic in jurul penisului lui. Nicolae a ejaculat odata, si apoi inca odata, apoi iarasi si iarasi si iarasi si Diana a tipat cand a simtit cum smantana lui groasa se zdrobea de peretii pasaricii ei.
“Mai mult, mai mult!” gafaia Diana, si Nicolae impingea in pasarica ei si mai mult, gemand intr-un extaz nemaintalnit, umpland toata gaura ei cu torentele acelea groase de sperma. Incarcatura lui era asa de uriasa incat se prelingea afara din pasarica ei, peste bilele lui, pubisul lui era imbibat cu amestecul de sperma si sucuri din pasarica ei.
Diana vibra violent de fiecare data din ce in ce mai mult odata cu fiecare torent care exploda adanc in pasarica ei, si rozeta fundului ei se inclesta in jurul degetului lui in timp ce si ea incepea sa aiba un climax foarte intens si lung. Fesele ei se incordau puternic, si Nicolae isi plonja degetul adanc in fundul ei, si inca continua sa pompeze torente dupa torente pentru clipe lungi.
Intregul trup al Dianei se cutremura acum, bucurandu-se de sperma care umplea pasarica ei si tipa in timp ce sucurile ei fierbinti curgeau in jos pe pubisul lui. Si-a presat pasarica ei lacoma in pubisul lui, contractand muschii ei pe toata lungimea coloanei lui inca odata.
Orgasmul puternic al lui Nicolae aproape ca l-a extenuat. El doar statea acolo fara sa scoata nici un cuvant si fara sa faca nici o miscare, apoi a inceput sa rada de placere, penisul lui infiorandu-se in timp ce era adanc infipt in pasarica ei.
Diana si-a odihnit capul pe pieptul lui, si mainile lui masau usor dealungul coloanei lui si in jurul mijlocului ei, tinand-o puternic la pieptul lui. Amandoi incercau sa isi readuca respiratile la normal, parca dupa un maraton. Degetele ei se miscau lenes pe pieptul lui, trasand urme pe pectoralii si abdomenul lui.
“Mmmmmmmmmmmm, fratioare, ce bine eeeee, eu…” dar nu a putut termina ce a vrut sa zica pentru ca inca gafaia.
Nicolae nu avea de gand sa o lase sa scape asa de usor pentru faza de mai devreme. Degetul lui inca mai era in fundul ei, si isi aduna puterile in mana lui, si iarasi a inceput sa il pompeze acolo, gadilind-o si excitand-o din ce in ce mai tare.
“Stai asa, Nicolae, stai un minut” s-a rugat Diana, dar Nicolae nu vroia sa o lase sa scape asa de usor. El si-a bagat degetul mai adanc in fundul ei, miscandu-l peste tot si atingea fiecare nerv.
“Iti arat eu ce inseamna sa ma tachinezi tu pe mine” a ras el in timp ce continua sa gadile fundul ei. Diana a inceput sa rada si ea acum, miscand mana ei in jos la clitorisul ei in timp ce fesele ei incepeau sa se stranga in jurul degetului lui. Dintr-o data iarasi a avut un orgasm, continuand sa murmure, “Da, da, da!” in timp ce el continua sa isi agite degetul in fundul ei, pasarica ei strangandu-se puternic in jurul penisului care inca era adanc infipt in ea. Apoi sucurile ei iarasi s-au revarsat pe bilele lui, strigand cat putea de tare de placere. Degetele ei s-au infipt pe abdomenul lui, lasand urme vizibile in pielea lui, climaxul ei fiind iarasi pe terminate, degetele ei relaxand prinsoarea.
“Lasa-ma sa ma odihnesc, Nicolae, te rog!” se ruga ea, si lui ii placea enorm de mult cand o chinuia in felul acesta. A simtit cum ea isi relaxa prinsoarea din jurul penisului lui care se umfla iarasi adanc in pasarica ei, si si-a scos degetul din fundul ei. Diana s-a uitat in jos la pubisul ei imbibat, si putea sa vada cum enormul lui penis se intarea adanc in pasarica ei, sucurile lor combinate curgeau in jos pe bilele lui.
Tubul lui semierect iarasi incepea sa se intareasca, si Diana s-a ridicat sa il lase sa il scoate afara. Un pocnet umed s-a auzit si capul lui a iesit afara din ea, un rau de amestec urmand sa se prelinga afara.
Diana si-a dus mana pe penisul lui si a inceput sa il dezmierde cu mana ei, tinandu-l ca pe o bagheta magica. Apoi si-a alunecat degetele la bilele lui, miscandu-se in sus pana la baza penisului lui si erau asa de imbibate cu sucurile lui. Apoi si-a ridicat mana si a dus-o la gura ei, curatindu-le cu limba ei. Iarasi, ea si-a dus degetele acolo si le-a imbibat, dar de data asta le-a dus la gura lui, si el a lins amestecul acela. Apoi Diana si-a lasat buzele aproape de ale lui.
“Unde naiba ai invatat sa futi asa, fratioare?” l-a intrebat Diana, respiratia ei fierbinte aproape de buzele lui. S-au sarutat foarte pasional, limbile lor duelandu-se la greu.
Diana vroia sa simta pasarica ei iarasi umpluta de penisul lui, si o vroia repede si adanc in ea, si cu cat o futea mai mult, cu atat incepea sa il iubeasca mai mult. S-a rotit de pe el si s-a asezat pe pat langa el, Nicolae s-a ridicat in genunchi langa ea. Penisul lui statea acolo, lung si semierect, balanganindu-se intre coapsele lui, privind-o pe sora lui cum statea intinsa pe pat acolo langa el. Sanii ei magnifici si fermi se miscau odata cu respiratia ei, si sfarcurile ei erau asa de placut etalate si cu siguranta mereu sa fie supte.
Diana statea pe spate pe pat, ridicata si infipta in coate, pubisul ei neted si imbibat cu ame...



    Login