Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 17
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3258 ori - Nota 4.00 (5 voturi)
Capitolul 28

2 iulie 2005 – sambata

Cu Nicolae tinand gardul de sarma pentru ea, Diana a alunecat prin gaura taiata in gard. Dar exact asa cum se astepta, rochita ei s-a prins de una din tepele gardului. Ea a trecut repede si rochita ei s-a rupt de la margine pana sub fesa ei. S-a imbujorat putin cand a aruncat o privire inspre chipul fratelui ei.
Nicolae nu a observat imbujorarea de pe chipul ei. El era in spatele ei, holbandu-se fascinat la picioarele ei lungi si atletice si la chilotii ei.
“Oh, la naiba!” a zis Diana, tragand rochita in jurul ei. “Stiam eu ca o sa-mi rup rochita!”
Ochii lui Nicolae sclipeau in timp ce a chicotit usor.
“Nu e voie sa privesti” a zis Diana, chicotind, ochii ei lasandu-se langunos in jos in timp ce tinea rochita ei. “Nu e frumos!”
“Cred ca e foarte frumos, surioara!” a zis el.
“Ce sti tu?” a raspuns ea, vocea ei foarte seducatoare. “Nu credeam ca observi asa de usor!”
“Observ, surioara!”
Diana era de partea cealalta a gardului si il privea pe Nicolae, ochii ei miscandu-se iubitor dealungul trupului lui in jos, apoi iarasi in sus, oprindu-se la pubisul lui. Si cuvintele ei au iesit afara exact asa cum vroia, cu un zambet foarte sugestiv. “Si eu observ, fratioare!”
Vocea ei era foarte usoara si lasciva. Un cutremur a trecut prin tot trupul ei, auzind ceea ce a zis. Si-a ridicat iarasi ochii la ai lui, si a vazut expresia de pofta pe care fratele ei o avea pe chipul lui. Se priveau pofticios unul pe altul, nici unul nu scotea o vorba, dar amandoi foarte constienti de celalalt.
Intr-un final, Diana a rupt tacerea. “Haide si tu ca tin eu sarma cat timp tu treci!”
Diana a pus un picior in partea de jos a sarmei si cu mainile a tras de partea de sus. Ruptura rochitei ei s-a desfacut, si coapsa ei cremoasa si atletica era etalata, impreuna cu o portiune destul de tachinatoare din chilotii ei.
Nicolae, de jumate trecut prin gard, s-a ridicat, a facut o pauza si doar se holba. Apoi s-a miscat repede prin taietura din gard.
Mana in mana, amandoi au pasit peste pasunea si printre brazii rari intinsi pe acel varf de munte. Nu trebuiau sa fie aici deloc, nu aveau nici o treaba sa fie aici, cu exceptia faptului ca vroiau sa vada privelistea de pe acel varf de munte. De o ora au pornit de la cabana intr-o drumetie pe jos. Acest loc era destul de retras si cu siguranta nimeni nu ii va deranja. Si aerul de munte de la aceasta altitudine era asa de placut in aceasta dupa masa de vara incat nu puteau rata ocazia unei plimbari pana sus pe munte.
L-au descoperit in urma cu multi ani, cand inca erau copiii si era perfect. Toata zona se vedea si varfurile muntilor se vedeau in departare. Si apoi apusurile si rasariturile de soare erau printre cele mai romantice care le-au vazut vreodata din acest loc.
Diana se tinea de mana fratelui ei in timp ce paseau incet pana cand erau in locul acela superb de unde se vedea si privelistea era asa de romantica. A lasat rochita ei rupta sa fluture in briza vantului de munte. Si Nicolae vedea totul, mai ales coapsa ei atletica si pasarica mulata prin materialul chilotilor subtiri era etalata foarte excitant in timp ce paseau.
Au facut o pauza si s-au asezat sub un brad foarte batran si gros aproape de varf. Diana s-a rezemat de trunchiul bradului, avand grija ca rochita ei sa expuna coapsa si chilotii ei foarte placut pentru privirea lui, in timp ce Nicolae statea cu picioarele incrucisate langa, cu fata inspre ea. Ea studia chipul lui si putea sa observe foarte usor pofta din ochii lui albastrii, stiind foarte sigura ca vroia sa vada mult mai mult din trupul ei si astepta sa vada ce face ea. El privea foarte atent deschizatura din rochita ei si ce era expus acolo si isi lingea buzele.
Diana inca respira repede si pulsul ei era rapid dupa catararea de pana acu si deabia astepta sa simta acel penis intre degetele ei si adanc infipt in pasarica ei. Simtea o nevoie uriasa sa il simta. Nicolae doar gusta lacom aceasta priveliste superba pe care sora lui i-o dadea, si parca era hipnotizat.Diana il privea inapoi, ramanad la fel de tacuta, un suras lasciv si foarte suav pe buzele ei.
Nicolae privea direct la crepatura din rochita ei, la coapsa ei cremoasa, si avea ce sa priveasca, prin mintea lui fugarindu-se in graba toate momentele si datile cand le-a sarutat cu lacomie. Ochii lui erau foarte atenti acolo si buzele lui erau udate cu limba in timp ce o privea.
Diana simtea cum pasarica ei se infiora usor in interiorul chilotilor ei de matase. Sanii ei pareau sa pulseze din cauza fiorilor care se furnicau prin ei, si sfarcurile ei deveneau din ce in ce mai rigide. A inceput sa alunece usor in jos pe trunchiul acela de brad pana cand genunchii ei erau lipiti de pieptul ei si ii imbratisa, inca privind direct in ochii lacomi ai fratelui ei.
“Mmmmmm, areti asa de bine, fratioare” a zis Diana usor.
“Mmmmm, mi se face gura apa surioara cand te vad!” a raspuns Nicolae, ochii lui niciodata ridicandu-se inspre ai ei.
Diana a alunecat mana ei dreapta in jos, alunecand degetele ei dealungul coapsei ei. Ea a simtit dealungul rupturi rochitei ei, si incet fugarindu-si degetele peste coapsa ei. A auzit un suspin usor de la Nicolae, si ochii lui s-au marit usor.
“Asta e ceea ce vrei sa vezi, fratioare?” a intrebat ea cu o voce foarte suava, miscandu-si degetele dealungul coapsei ei.
Nicolae si-a aruncat iarasi privirea la coapsa cremoasa a surorii lui, vazand cum inca bronzul din vara trecuta era prezent si chilotii ei se mulau asa de frumos pe trupul ei. Respiratia lui incepea sa devina mai rapida si Diana si-a aruncat privirea la pubisul lui. Si-a mentinut ochii acolo, si a ridicat rochita ei rupta, desfacand-o larg inapoi.
“De ce te uiti asa la mine, fratioare?”
“Pentru ca… surioara, esti asa de frumoasa!”
“Dar de ce te uiti… acolo?”
“Vreau sa te vad, surioara?” a zis el, si acum Diana a observat cum penisul lui incepea sa impinga si sa faca un cort din ce in ce mai mare in pantalonii lui.
“Poate nu ar trebui” a soptit Diana, tachinator. “Vreau sa zic, poate nu ar trebui sa te las sa ma privesti asa.”
“Ba ar trebui!” a raspuns Nicolae. “Vreau sa vad, surioara!”
Diana s-a cutremurat. Vroia asa de mult sa isi arate trupul fratelui ei, sa il lase sa vada ce are doar pentru placerea lui, dar stia secretul celor mai placute orgasme era sa il tachineze cat mai mult inainte.
“Iubitule” a zis ea usor si cat mai tachinator. “Ai vrea… ai vrea sa ma vezi in toata gloria mea? M-ai iubi dupa?”
“Surioara, te-as iubi oricum!” a raspuns el. “Nu ar conta, te-as iubi pe vecie, si as sta alaturi de tine pe vecie!”
Diana stia si era foarte sigura ca Nicolae era foarte sincer, si iubea asta la el. Ea s-a aplecat inapoi pe trunchiul bradului, coapsele ei iesind foarte placut in evidenta, marginea chilotilor ei de matase vizibila pentru privirea lui fierbinte. Pasarica ei incepea sa se umezeasca din cauza poftei, simtindu-se ca si cum ar topi direct prin chilotii ei, si daca asta s-ar intampla, ea ar sta acolo direct in fata lui cu pasarica direct la vedere, delicioasa, pofticioasa, lasciva, si doar pentru privirea fratelui ei.
“Tu primul” a soptit ea, simtindu-se foarte excitata, mai ales ca iubea enorm de mult jocul acesta al seductiei pe care amanduora le placea enorm de mult sa il joace.
“Bine” a raspuns Nicolae repede, lingandu-si buzele si ramanand jos in pozitia in care era deja.
Diana a tras aer adanc in piept, sanii ei impingandu-se foarte placut prin bluza ei, ochii ei vazand cum penisul lui incepea parca aproape sa rupa pantalonii lui.
“Tu primul!” a zis Diana iarasi, vocea ei foarte suava.
Nicolae s-a ridicat in picioare si Diana se holba direct la umflatura din pantalonii lui. Era asa de evidenta prin pantalonii lui si se mula perfect pana aproape de genunchiul lui. Putea sa vada lungimea si grosimea lui, care a simtit-o de asa de multe ori in ultimele zile si i-a dat asa de multa placere, totul ii lasa gura salivand la greu. Momentul care l-a asteptat de cand au pornit de la cabanaa era asa de aproape. Stia ca in aceste momente nimica nu ii va opri. Vroia penisul lui urias sa il simta iarasi adanc in pasarica ei. Vroia sa rupa pe loc chilotii ei si sa si-o infinga cat putea de adanc in trupul ei plin de pofte.
Nicolae statea direct in picioare, soldurile lui arcuite putin, fiind foarte mandru de erectia lui. Dar doar statea acolo, fara sa isi desfaca pantalonii.
“Tu primul” a zis Diana iarasi, vocea ei deabia audibila.
“Sti, de azi dimineata de cand am pornit, te-am vrut!” a zis el. “Cum naiba se face ca doar trebe sa te vad si deja te vreau?”
Diana a zambit. “Pai… asta e si idea cand imi aleg hainele dimineata!”
Briza dupa mesei de munte a luat si ridicat rochita ei. Chilotii ei fiind foarte vizibili pentru privirea lui lacoma.
Dar Nicolae nu putea sa isi scoata monstrul afara din pantaloni, asa ca i-a tras in jos in intregime.
Respiratia Dianei a stagnat pe moment. Ea privea salivand inspre fratele ei, trupul lui fiind nud de la abdomen pana la genunchi, penisul lui pulsand cu tarie, capul penisului neted si umflat. Ochii ei albastri au sclipit, vazand intreaga lui erectie, capul acela bulbos, gaurica din varf si bilele lui pretioase balanganindu-se sub acea erectie superba. Nu avea deloc par pe pubisul lui si nicaieri in acea zona, la fel ca si pasarica ei, si asta era o excitatie enorma pentru Diana.
Nicolae parea sa fie foarte excitat de la faptul ca isi expunea penisul asa doar pentru privirea aceste blonde superbe, si Diana privea cum tresare in sus si in jos. Ea vroia sa prinda monstrul acela, sa il simta, sa il maseze, sa se joace cu el si cu bilele lui frumoase, dar doar statea acolo incremenita, ochii ei fierbinti, savurand penisul si bilele lui, pasarica ei fiind in flacari.
“Oh, woooow, fratioare!” a murmurat ea, un cutremur delicios trecand prin trupul ei pofticios.
Nicolae a luat penisul lui in mana, aproape inchizand pumnul lui in jurul circumferintei lui. Cand a strans, capul penisului parea parca sa explodeze. Bilele lui pareau sa se cutremure, si Diana inca era inca hipnotizata de starea in care era, vrand foarte mult sa il prinda de penis si bile.
Nicolae nu a zis nimica, doar a inceput sa isi pompeze monstruozitatea. Diana doar se holba, fascinata, stand pe iarba grasa, rochita ei rupta fluturand gentil in vant, chilotii ei aparand si disparand de fiecare data cand vantul batea peste rochita ei.
“Vrei sa vezi ceva, surioara?” a intrebat Nicolae, vocea lui foarte vizibil pofticioasa. “Vrei sa vezi ce pot face?”
“Stiu foarte bine ce poti face” a raspuns Diana cu o voce foarte suava, ochii ei deloc miscandu-se de la penisul lui.
“Vrei sa ma vezi cum ma masturbez, surioara!” a zis el, si a inceput sa isi masturbeze penisul, alunecand pumnul lui inainte si inapoi pe toata lungimea lui si peste capul penisului si apoi iarasi inapoi pana la baza, bilele lui zgaltaindu-se odata cu miscarea lui.
“Nicolae…” s-a mieunat Diana, vocea ei foarte suava si atatatoare. Ea si-a imbratisat genunchii mai tare, lipindu-i de sanii ei, lingandu-si buzele si holbandu-se lacom la erectia lui monstru si la pumnul lui.
“Ce surioara?” a gafait Nicolae, pompand si mai tare unealta lui.
“Arata-mi” a zis ea usor. “Arata-mi ceea ce poti face!”
Nicolae si-a impins soldurile inainte, pumnul pompand pe toata lungimea penisului. Gura lui incepea sa se intredeschida si ochii lui deveneau sticlati. El privea direct la sora lui in timp ce statea acolo, masturband de zor erectia lui.
Trupul Dianei s-a cutremurat, pasarica ei pulsand cu o ferocitate umeda, clitorisul ei parand parca sa faca o gaura vizibila in chilotii ei subtiri. Ea respira greoi, luptandu-se sa isi mentina proprile maini de pe penisul si bilele lui. Nicolae se misca incet mai aproape de ea, picioarele lui despartite. Diana a simtit papucii lui atingandu-se de ea, si penisul lui era la un sfert de metru de ea acum. A trebuit sa isi intoarca capul sa il priveasca, si era sigura ca putea sa adulmece aroma pubisului lui. Era o aroma foarte excitanta, una care tachina si excita simturile ei enorm de mult.
Iubea enorm sa il aiba asa aproape si iubea doar sa il priveasca in aceste momente. Aroma era asa cum era mereu. A inhalat de foarte multe ori in ultimele zile acea aroma si mai ales doar sa se sclade in eruptile care erau in momentul imediat dupa ce era aroma aceia. Diana a respirat adanc, privind cum capul penisului era pompat direct in fata ochilor ei lacomi. Gaura din varful penisului era foarte umeda din cauza sucurilor care se prelingeau de acolo si parca sclipea sub acel soare de inceput de octombrie.
Nicolae se masturba din ce in ce mai repede acum, impingand soldurile lui inainte, gafaind usor. Ochii lui pareau sa sclipeasca, fara sa se poate focusa. Diana stia ca era foarte aproape de o explozie si ea privea hipnotizata capul penisului. Era foarte mandra de erectia lui, si foarte bucuroasa sa il priveasca in aceste momente.
“Acum, surioara!” a gafait Nicolae dintr-o data. “Ooooohhhhh!” a gemut Diana usor.
Un torent lung si fierbinte si gros de sperma a aterizat pe fruntea ei. Diana nu s-a miscat deloc, ochii ei incetosati in timp ce privea sucul acela cremos erupand afara din penisul lui, direct pe fata ei. Ea simtea samanta lui cum curgea in jos pe obrazul ei cand un alt torent a aterizat acolo. Si-a inchis buzele imediat ce un alt torent s-a plesnit de ele. Nicolae pompa repede pe toata lungimea penisului lui erupand, gafaind, ejaculand puternic, trimitand samanta lui direct pe fata surorii lui.
Cand totul s-a terminat, Nicolae a pasit inapoi, aratand semne de oboseala pentru prima data.
“Wooooow! Chiar ca aveam nevoie de asta, surioara!” a zis el, cazand cu pantalonii inca in vine in genunchi.
Diana nu i-a raspuns. Ea si-a lasat capul pe spate si l-a rezemat de trunchiul bradului, de pe chipul ei inca prelingandu-se samanta lui. Foarte incet, tachinator, ea si-a impins limba dincolo de buzele ei si a gustat samanta lui cu buzele ei.
Un cutremur a trecut prin ea. Un murmur usor iesind din gatul ei in timp ce buzele si ea gustau acea samanta gustoasa. Apoi dintr-o data pasarica ei a explodat intr-un orgasm superb si subit ca din senin.
Un minut bun a trecut inainte ca ea sa poata vorbi. In timpul acestui orgasm, Diana si-a infasurat mainile imprejurul genunchilor ei, strangand puternic sanii, ochii ei inchizandu-se, fata ei contorsionandu-se si fiind imbibata cu samanta fratelui ei. Nicolae doar statea acolo si o privea pe sora lui. A stiut pe loc ce se intampla cu ea, dar acesta era poate primul orgasm care l-a vazut fara ca cineva sa ii atinga pasarica.
Diana si-a deschis ochii intr-un final si l-a vazut in fata ei si felul cum o privea foarte atent, parca era hipnotizat. Ea putea sa vada cum penisul ii tresarea si bilele lui se balanganeau. Era o priveliste foarte excitanta si parca focul din pasarica ei doar a fost aprins cu acest mini-orgasm.
“E randul tau, surioara!” a zis Nicolae intr-o voce joasa.
Diana doar i-a aruncat un zambet lasciv si seducator. Ochii lui Nicolae au sclipit animalic atunci cand sora lui s-a ridicat in picioare, rochita ei rupta fluturand pe trupul ei datorita brizei placute. Fata ei inca era imbibata cu samanta lui. Ea nu vroia sa o stearga. Era asa de placuta, ca si un ulei de ten. Se intreba oare daca romanii si grecii se masturbau pe fetele femeilor.
“Incepe cu bluzita, surioara!” a zis Nicolae, ridicandu-se si el in picioare. Pantalonii lui au cazut imprejurul gleznelor lui si el statea acolo in toata gloria lui. “Lasa-ma sa vad sanii ta… surioara!”
Diana a chicotit, putin imbujorata. “Sanii mei?”
Nicolae a dat afirmativ din cap, aproape dansand din cauza excitatiei. Diana si-a aruncat privirea la penisul si bilele lui, privindu-le cum se clatina datorita miscarilor lui. Stia foarte bine ca nu era un baiat timid, a simtit cat e de indraznet pe pielea ei de multe ori pana acu, ce naiba, samanta lui aproape ca acoperea intreaga ei fata. Mana ei a inceput sa ridice bluzita, degetele ei miscandu-se expert peste nasturi. Asta era prima data cand se expunea in asa fel in aer liber, si nevoia sa isi etaleze bunatatile pentru fratele ei era una mare de tot. Si-a aruncat privirea direct inspre fratele ei, desfacand nasture dupa nasture cat de incet putea, ochii ei sclipind din cauza poftei trupesti. Ea s-a cutremurat usor cand bluzita ei s-a deschis de tot, tinuta impreuna doar de mainile ei.
“Acu, surioara” a indemnat-o Nicolae. “Te rog, arata-mi acum!”
Diana a tras aer adanc in piept si sanii ei majestuosi s-au ridicat si mai sus. Repede, ea si-a deschis bluzita larg inapoi, tinandu-o la departare de trupul ei atletic si foarte frumos tonifiat si curbat in toate locurile. Nicolae a inghitit adanc in timp ce privea sanii surorii lui, fascinatia sclipind frumos in ochii lui. Sanii ei erau asa de fermi si plini si rotunzi, foarte placut aranjati pe pieptul ei catifelat. Sfarcurile ei intarite iesite frumos in evidenta acolo, furnicandu-se din cauza brizei usoare de vara. I-a aruncat o privire lui Nicolae, simtindu-se foarte, foarte, foarte smechera si vicleana. Umerii ei s-au lasat putin in jos cand a expirat si sanii ei s-au zgaltait foarte excitant. Nicolae nu putea sa isi ia ochii de la sanii ei, si gura lui era intredeschisa in timp ce ochii lui sclipeau. Penisul lui parea sa tresara din ce in ce mai puternic si Diana si-a lasat privirea in jos.
Dupa cateva momente, Diana si-a dat bluzita jos de pe bratele ei si a lasat-o sa cada jos pe iarba. Ce mult ii placea sa simta briza aceasta superba de vara pe pielea ei catifelata, in special pe sanii ei frumosi. Si totul era cu mult mai placut pentru ca fratele ei era acolo langa ea si doar se holba lacom la ea. Soldurile ei s-au contorsionat putin datorita senzatilor de placere pe care le simtea, pasarica ei pulsand cu o caldura crescanda.
Nicolae si-a dat pantalonii scurti jos de pe el si statea acolo avand doar un tricou pe el, ciorapii si niste adidasi. Ochii Dianei se miscau in sus si in jos dealungul trupului lui. Se gandea ca nimeni nu ptea sa fie mai atragator decat fratele ei in aceste momente. Nicolaeta de al prinde in aceste momente, de al tine in bratele ei cat mai puternic era enorma. Vroia asa de mult sa isi zdrobeasca sanii pe pieptul lui puternic, sa simta sfarcurile ei in gura lui fierbinte, limba lui sa le suga ca un aspirator pana cand va mai avea inca un orgasm doar de la faptul ca se juca cu sanii ei.
Mainile ei erau la fermuarul rochitei ei, dar le retinea acolo fara sa traga fermuarul in jos, privind foarte atenta cum penisul lui se ridica usor iarasi in sus. Se simtea asa de excitata iarasi doar de la faptul ca il sorbea din priviri. Vroia asa de mult sa se dezbrace in intregime aici, nerabdatoare sa vada iarasi reactia lui la privelistea trupului ei nud.
Ea a inceput sa traga fermuarul incet in jos si rochita ei a fluturat si a cazut jos la picioarele ei. Statea acolo in toata gloria ei doar in chilotii aceia de matase, mainile ei ridicate, palmele inspre fratele ei, un ranjet seducator si suav pe chipul ei frumos. Parul ei blond platinat gentil fluturand imprejurul capului si peste sanii ei in briza primavarateca, dar Nicolae vedea doar trupul ei, nimic alceva. Chilotii ei erau albi, foarte frumos mulati pe pubisul ei neted si fara nici un fir de par. Crepatura pasaricii ei era foarte frumos etalata prin materialul chilotilor ei de matase. Diana si-a desfacut putin picioarele si Nicolae doar seholba acolo. Mijlocul ei era foarte atletic si soldurile ei foarte rotunde. Coapsele ei erau foarte zvelte si atletice. Pubisul ei faceau ca gura lui sa inceapa sa saliveze si exact acolo isi avea ochii atintiti. Penisul lui s-a ridicat aproape in intregime, indreptat inspre ea, ca un stalp lung si gros si tare ca piatra. A inceput sa respire din ce in ce mai greoi, ochii lui sclipind.
“Grabeste-te, suriora!” a gafait el. “Vreau sa vad mai mult!”
Diana a chicotit, neputand sa se abtina. Se simtea ca si cum era iarasi o virgina atunci cand primul ei iubit i-a luat virginitatea. Si-a alunecat un deget in elasticul chilotilor ei si a inceput sa ii impinga in jos, incet de tot, cat mai tachinator. A facut o pauza cand au alunecat dincolo de clitorisul ei.
“Fratioare!” a soptit seducator frumoasa blonda. “Vrei sa vezi mai mult?”
“Ohhh, daaaaa, surioara!” a inghitit el in sec.
Diana stia ca a ajuns la punctul culminant al retinerii ei. Numai rezista mult timp fara sa il simta adanc in pasarica ei. Putin mai repede, a inceput sa isi impinga chilotii in jos, ridicand prima data un picior, apoi celalalt, dandu-i jos in intregime. Intr-un final, statea in picioare, tinand chilotii ei in fata trupului ei, acoperind inca pubisul ei. Briza primavaratica i-a prins si i-a ridicat in sus. Nicolae a inspirat puternic cand a vazut pubisul ei neted si fara nici un fir de par.
Cu un chicotit, Diana a lasat chilotii sa cada jos pe iarba.
Ea statea nuda, picioarele ei intredeschise si iarasi a ridicat mainile in sus si le tinea cu palmele inspre fratele ei. Nicolae doar se holba, penisul lui in pozitie de drepti atintit inspre ea, capul aproape atingand abdomenul ei brazdat de patratele, sulita lui uriasa si bilele lui ridicate si plina inca odata. “Deci?” a intrebat ea usor.
“Surioara… esti… esti…” a inghitit adanc Nicolae, ochii lui larg deschisi in timp ce se holba la trupul superb al surorii lui. “Oh, frumoasa, surioara! Esti asa de frumoasa!”
Diana a simtit un fior de placere miscandu-se peste toata pielea ei catifelata. Bronzul din vara trecuta inca mai era prezent, chiar daca nu la fel de puternic, dar intregul ei trup, inclusiv sanii si soldurile ei erau acoperite cu acea culoare superba, fara nici o urma. Era atletica si zvelta, cu niste curbe in toate locurile care trebuie care faceau ca penisul fratelui ei sa inceapa sa se prelinga prin gaurica din varf. Ea si-a tras mainile inapoi la trupul ei, masandu-le pe pielea ei catifelata, pe margini si apoi peste abdomenul ei atletic. A inceput sa dezmierde prin prejurul pubisului ei, apoi si-a ridicat mainile in sus la sanii ei fermi. Cupandu-i, ea i-a strans usor, permitand sfarcurilor ei intarite sa iasa afara printre degetele ei, ochii ei atintiti asupra penisului lui monstru. Si-a lins buzele foarte suav, simtind cum pasarica ei pulsa umeda. Diana stia ca aceste momente erau doar inceputul unei dupa mese plina de placeri duse la extrem pentru amandoi.
Dezmierdand trupul ei cu mainile aproape peste tot, ochii ei au inceput sa priveasca chipul fratelui ei. Degetele ei au ajuns intr-un final la pasarica ei si au inceput sa desfaca labile ei umede, expunand interiorul si apoi clitorisul ei intarit. Ea statea cu soldurile impinse inainte sugestiv, degetele ei etaland superb floara pasaricii ei.
Nicolae aproape ca s-a innecat, ochii lui atintiti asupra pasaricii ei desfacute ca o floare, mana lui stanga prinzandu-se puternic de bilele lui si facand-o pe Diana sa se intrebe daca nu cumva il durea. Mana lui dreapta isi pompa monstruozitatea usor inainte si inapoi, pregatind-o pentru ce va urma.
“Nicolae!” a gemut usor frumoasa blonda, alunecand varful unui deget peste clitorisul ei intarit. “Nicolae, iubire… am nevoie de tine, dragule! Am nevoie asa de mult de tine!!!!”
Nicolae numai avea cuvinte. El se cutremura datorita poftei nebunesti, strangand bilele si pompand penisul lui in timp ce o privea pe sora lui cum isi masa delicios pasarica. El era asa de excitat, asa de infierbantat, incat nu ii venea sa creada cat de placut era aceasta tachinare a ei.
Diana a pasit inspre fratele ei, ochii ei sclipind datorita poftei salbatice din trupul ei. Ea a inceput sa miste mainile lui de pe penisul si bilele lui. Ea a ezitat doar pentru o clipa, apoi s-a prins puternic de organele lui sexuale. Caldura bilelor lui in mana ei o excita enorm de mult si cand si-a inchis pumnul imprejurul penisului, se simtea foarte fericita si bucuroasa pentru ca era foarte tare. Ea l-a strans, scotand un scancet suav de placere din gatul ei, privind in jos la capul acela urias, privind cum se umfla si mai tare. Sucurile se prelingeau din gaurica din varf si Diana si-a fugarit degetul mare peste acea gaurica, simtind cat de alunecos facea capul lui. Vroia asa de mult sa guste acele sucuri, sa isi linga degetele. Dar nevoia din pasarica ei era asa de urgenta incat numai putea astepta.
Dar oricat de mult vroia sa il tachineze pe fratele ei, Diana isi piedea retinerea si numai putea rezista mult fara sa simta acea unealta uriasa adanc in pasarica ei. Trupul ei se infiora si bolborosea de placere si pasarica ei se furnica salbatic. S-a prins puternic de penisul lui si a inceput sa il pompeze cu pumnul in sus si in jos, scotand scancete fierbinti in timp ce privea in jos intre ei amandoi, inca tinandu-se la fel de puternic de bilele lui fierbinti.
“Oh, Nicolae, Nicolae!” a respirat ea, pompand penisul lui si mai puternic. “Esti asa de tare iarasi! Ai o pula asa de frumoasa, dragule! Oooooooohhh… sunt trei zile decand ti-am simtit pula asta adanc in mine! Parca e o eternitate!”
“Surioara!” a gafait Nicolae, mainile lui ridicandu-se. “Trebe sa te ating… sa ating ceva! Trebe sa te simt, surioara!”
“Oh, daaaaaaaaaaaa!” a gemut ea, pierzand prinsoarea ei asupra emotilor ei.
Stia ca in curand se va intampla, stia ca odata ce vor incepe nu se vor opri. Fata ei inca era imbibata cu samanta lui de mai devreme, ea era stapana pe penisul lui in aceste momente si daca nu il va indesa adanc in pasarica ei, va innebuni complet acolo pe loc.
“Atinge-ma! Atinge, fratioare… peste tot! Simte sanii mei, simte pizda mea!”
“Pizda!” a soptit Nicolae, ca si cum acest cuvant l-ar uimi.
“Da… pizdaaaaaaa meaaaaaaaaaaaaaaaa!”
Ea l-a prins de incheietura mainii si a indesat palma lui intre coapsele ei umede, presand mana lui puternic in pasarica ei infierbantata. Apoi si-a inchis coapsele imprejurul mainii, serpuind fundul ei si pompand penisul lui din ce in ce mai repede, gafaind din cauza excitatiei.
“Simte pizda mea, Nicolae!” a gemut ea infierbantata, toata retinerea ei disparand. “Simte pizda mea! Simte cat de fierbinte si umeda e pizda mea! Joaca-te cu pizda mea… simte-o… bagati degetele in mine!”
Nicolae si-a dus cealalta mana la sanii surorii lui, dezmierdand si ciupind unul din ei in timp ce degetele celeilalte maini erau stranse in prinsoara pasaricii si coapselor ei. Diana a murmurat, ochii ei devenind sticlati, pumnul ei pompand puternic penisul lui. Vroia asa de mult sa indese toata gura lui cu sanul ei, sa il faca sa ii suga sfacurile, dar nevoia sa simta acel penis adanc in pasarica ei era mult mai mare. Trebuia sa il aiba, chiar acum, si el putea sa se joace cu ea mai tarziu, sa ii suga sanii prin cateva orgasme, putea sa exploreze pasarica ei mai tarziu.
“Fute-ma!” a sasait ea.
Trupul lui Nicolae s-a cutremurat, ochii lui deschizandu-se puternic inapoi. “Fute-ma, fratioare!” a plans ea, strangand puternic bilele lui. “Fute-ma acum!”
“Oh, surioara!”
“Grabeste-te, fute-maaaaaaa!” a plans Diana, lacrimile ei de pofta aparand in ochii ei. “Ohhhhhhhh, Nicolae, fute-maaaaaaaaaaaaa!”
Ea s-a retras din bratele lui, genunchii ei s-au indoit si s-a asezat in fund pe iarba grasa, apoi s-a lasat pe spate, desfacand picioarele ei invitant, pasarica ei sclipind din cauza umezelii. Si-a ridicat mainile in sus inspre el invintant, serpuind si zvarcolindu-si funduletul acela sexos din cauza nevoii.
“Haide, nah, iubitule!” a sasait ea. “Fute-ma! Baga pula aia frumoasa si tare in pizda mea fierbinte si fute-maaaa! Oooooooooh, fute-maaaaaaa! Grabeste-ma, iubitule… fute pizda mea fierbinte acummmmmmmmmm!”
Nicolae parea parca sa fie inghetat din cauza fascinatiei in ultimele minute, holbandu-se intre picioarele indoite la genunchi si intredeschise, ochii lui atintiti asupra crepaturii ei umede. Penisul lui pulsa si tresarea din cauza tariei. Bilele lui parca erau in flacari, furnicandu-se pentru ca erau pline la maxim.
“Acum, fratioare!” aproape ca a zbierat frumoasa blonda, ridicand si lasand funduletul ei invitant.
Nicolae a cazut in genunchi intre picioarele atletice ale surorii lui, ochii lui inca atintiti asupra pubisului si pasaricii ei. Dar Diana numai putea astepta pentru mult timp. Ea s-a prins de mainile lui si l-a tras puternic in jos deasupra ei. Mana ei dreapta muncea de zor intre trupurile lor nude, prinzandu-se de penisul lui si tragandu-l la intrarea in tunelul fierbinte si stramt al pasaricii ei. Ea a pus capul acela umflat al monstrului lui la crepatura ei infierbantata si a impins fundul in sus.
“Ooooooooooohhhh, wooooooow!” a gemut ea in timp ce pasarica ei se infasura delicios imprejurul monstruozitatii lui. “Ohhhhhhhhh, asa de placut! Ahhhhhhhh, fratioareeeeeeeeeeeeeeeeeee!”
Nicolae s-a infiorat cand a simtit umezeala fierbinte a pasaricii ei cum se infasura imprejurul penisului lui. Diana s-a cutremurat in imbratisarea lui, simtind cum penisul lui impingea inspre cele mai adanci locuri ale stramsorii ei. Ea putea sa il simta cum tresare, cum pulseaza in timp ce buzele stramte ale pasaricii ei alunecau dealungul monstruozitatii lui ca un inel stramt. Pana cand intr-un final a putut sa simta cum bilele lui pline si fierbinti se odihneau pe fesele fundului ei. Ea si-a ridicat picioarele si le-a infasurat imprejurul coapselor lui, mainile ei s-au infasurat imprejurul umerilor lui. Superba blonda a suspinat din cauza placerii atunci cand fratele ei a impins puternic in pasarica ei, zdrobind labile ei delicios de pubisul lui.
In acel moment, parca Diana a inceput sa vada stele verzi. Fratele ei a pompat inca de doua ori si un orgasm zdruncinator a pus stapanire pe tot trupul ei. A inceput sa se zvarcoleasca acolo sub el cu toata fortele ei, in cel mai salbatic si delicios mod posibil. Singurul lucru care l-a putut face Nicolae a fost sa se tina acolo pe loc si adanc in pasarica ei, fundul ei lipit puternic de iarba. Apoi, cand orgasmul a inceput sa se diminueze, a inceput sa o sarute pe buze cu o pasiune de nedescris.
Intr-un final, cand orgasmul ei era parca doar o amintire si nevoia de aer a inceput sa apara, Nicolae a rupt sarutul si a inceput sa o pompeze, miscand penisul lui inainte si inapoi, intepand adanc in pasari...



    Login