Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 16
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3872 ori - Nota 6.67 (6 voturi)
Capitolul 25

1 iulie 2005 – vineri

“Bine, surioara, uite suntem aci si nimeni nu e prin zona. Soarele asta e asa de fierbinte si la fel sunt si bilele mele. Asa ca, ce ai zice sa ma sugi putin?” a ranjit Nicolae inspre Diana, ochii lui albastrii sclipind.
“Asa esti de romantic, fratioare!” a inceput sa rada Diana, mana ei cazand la umflatura uriasa pe care fratele ei o avea in pantaloni.
“Romantic pe dracu! Taci din gura si apucate de supt!” a zis Nicolae, tarandu-se mai aproape de superba blonda si deschizand picioarele lui musculoase sa ii permita un acces mai bun surorii lui.
“Chiar ca esti indraznet!” a chicotit Diana, prefacandu-se socata si uimita de indrazneala lui si apoi miscandu-si mana de pe umflatura fratelui ei si stand ridicata in fund pe calcaie. A dat negativ din cap. “Si ce te face sa crezi ca o domnisoara rafinata ca mine ar vrea sa suga o murdarie pentru un baiat obraznic ca tine?”
“N-am idee, surioara. Nu stiu. Poate de la felul cum ma prindeai mai devreme de pula prin apa, credeam ca vrei sa il gusti putin. Acu ca ma gandesc bine, domnisoara Diana, m-ai prins de pula si de bile prin pantaloni aproape tot timpul cat am fost in apa! Binenteles, daca nu vrei…” a ranjit Nicolae, intorcandu-se pe burta si asteptand reactia predictibila a acestei blonde superbe.
“Nu fi asa de obraznic, fratioare!” a zambit Diana, ochii ei frumosi si albastrii sclipind. “Poate iti gust pula aia frumoasa a ta… mai tarziu poate… poate” a inceput sa rada Diana, cazand si ea pe burta langa armasarul acesta superb si sarutandu-l pe obraz.
“Grozav, domnisoara Diana, sti bine ca nu pot sa iti dau doar sa gusti pula mea. Pula mea e prea mare pentru doar o gustare! Nu as vrea sa te inneci cu ea si nu as vrea sa fac ceva sa te rusinezi, surioara!” a tachinat Nicolae, intorcand fata lui inspre ea. “Poate doar o sa ma frec si o sa ejaculez aci pe prosopu asta!”
Nicolae s-a intins sub el, in pantaloni si s-a prins de penisul lui erect, pompandu-l de cateva ori.
“Nici sa nu te gandesti, fratioare! Opreste-te acum! Nu putem sa pierdem toata sperma aia gustoasa a ta! Sunt insetata! Intoarce-te pe spate si lasa-ma sa o mananc!” a chicotit Diana.
“Acu… domsoara Diana… te respect prea mult!” a ranjit Nicolae.
“Oh, te rog, Nicolae! Te rog lasa-ma sa sug pula ta! Te rog foarte mult! Lasa-ma sa mananc pula aia delicioasa!” a zis Diana dramatic, stand in genunchi pe nisip, ochii ei clipind rugatori cu mult teatru.
“Pai, daca insisti, domsoara Diana. Nu pot sa rezist unei frumuseti care ma roaga asa de frumos!”
Nicolae a zambit, incepand sa se intoarca pe spate iarasi, dar si-a schimbat mintea in ultima clipa. “Sti, domsoara Diana, cred ca merit mai mult decat sa mi-o sugi acum, dupa cat de mult mai tachinat mai devreme prin apa. Tachinarile tale m-au incordat asa de tare, sti ce zic? Asa ca ce ai zice de un masaj sa ma relaxez putin?”
“Orice zici tu, fratioare! Sunt la comanda ta!” a zis Diana, nerezistand sa nu rada. Apoi si-a aruncat picioarele ei lungi si atletice peste spatele lui musculos, incalecandu-l ca un armasar.
Cand Nicolae a simtit degetele catifelate ale Dianei pe umerii lui goi, el a stiut ca va avea parte de inca o dupa masa superba in compania unei blonde superbe cu ochi albastri. Diana avea cele mai experte si catifelate maini din toate care au atins trupul lui, plus ca era cea mai fierbinte si buna tipa care a futut-o si lins-o vreodata.
Diana a framantat muschii lui incordati intr-un mod foarte expert. Stia exact ce sa faca sa il excite pe fratele ei si sa il mentina excitat pana cand amandoi explodau in cele mai zdruncinatoare orgasme imaginabile, si genul acesta de cunostinte era exact ce aprecia Nicolae la aceasta blonda superba, pe langa faptul ca erau frate si sora si sentimentele lor treceau cu mult peste acelea de dragoste fraternala.
“Iti place, fratioare?” a intrebat Diana intr-o voce foarte suava.
“Uh… yeah, iubire, asa de mult!” a zis Nicolae, adus inapoi dintr-o data din melancolia lui de vocea ei suava.
“Cum o zici, nu pare prea convingator, Nicolae” a zis Diana, miscandu-si mainile peste spatele fratelui ei si strangand muschii lui incordati intr-un mod foarte iubitor.
“Aw, shit, Diana, imi pare rau. La naiba, iubire, tocmai ma gandeam la ceva!” a zis Nicolae.
“Nu ar trebui sa gandesti deloc, Nicolae. Vreau sa iti lasi mintea sa zburde libera si sa te bucuri de fiecare secunda a acestui masaj!” a zis Diana, mainile ei fiind acum pe fundul fratelui ei, strangand pielea lui prin materialul inca ud al pantalonilor scurti pe care avea obiceiu sa ii poarte cand erau la scaldat.
Cand a simtit ca Diana isi furiseaza degetele in elasticul pantalonilor lui scurti, Nicolae s-a lasat prada senzatilor salbatice pe care Diana avea obiceiul sa le inspire in trupul lui.
Penisul lui era tare ca piatra si era asa de ceva vreme, cu mult inainte sa iasa din apa, daca se gandea bine de aproape trei ore decand a futut-o ultima data. Au stat in apa aproape o ora, Diana il prindea de penis prin pantaloni de cand au venit sa faca o baie la locul lor preferat oricand prindea ocazia si Nicolae se freca si masa sanii ei tachinatori oricand avea o oportunitate. Sanii ei deabia erau acoperiti de un bikini negru pe care il purta. Lui Nicolae nu ii placea nimic alceva decat sa simta pielea catifelata a sanilor si trupului ei in mainile lui puternice, si Diana avea al naibii de multa piele expusa.
Dar acum era randul Dianei sa il incite pe Nicolae intr-o frenezie, si Nicolae simtea cum trupul lui raspundea din ce in ce mai puternic. El a suspinat cand a simtit degetele nerabdatoare ale superbei blonde miscandu-se pe dedesuptul pantalonilor lui. Penisul lui aproape ca iesea afara prin partea de jos a pantalonilor lui. Bilele lui incepeau sa fie inghesuite in pantalonii lui de la grosimea si lungimea penisului lui monstru. El simtea cum picaturi alunecoase de presperma se prelingeau afara din capul penisului lui si udau interiorul pantalonilor lui.
Diana il inebunea cu degetele acelea ale ei care il manipulau asa de expert, si ea nici macar nu a inceput sa depuna efort.
“Ce ar fi sa scapam de pantalonii astia incomozi, fratioare? Niciodata nu mi-au placut pe tine. Asa, e mult mai bine. Imi plac mai mult dinaia roz, Nicolae. Esti roz ca un bebelus acolo jos, iubitule!” a zambit Diana miseleste, ochii ei sclipind, inima ei incepand sa bata si mai tare in timp ce incet tragea pantalonii lui in jos peste fundul lui musculos si bronzat la fel de mult ca restul trupului lui.
Nicolae si-a ridicat soldurile putin si a ajutat-o sa expuna fesele fundului lui.
Superba blonda a reusit sa expuna fesele fundului iubitului ei fara sa descopere partea din fata a trupului lui. El vroia disperat sa isi elibereze penisul monstru din prinsoarea aceia care devenea dureroasa, vrand sa simta degetele iubitei lui cum se miscau peste taria lui, vroia disperat sa simta cum bilele lui se agitau in mainile ei experte.
Penisul lui a tresarit cand Diana si-a fugarit mainile ei catifelate peste pielea expusa a fundului lui musculos. Nicolae simtea fiori cum se fugareau in sus si in jos peste coloana lui vertebrala cand Diana isi fugarea degetele in sus si in jos pe crepatura fundului lui, simtind cum o tensiune se construia adanc in bilele lui cand ea si-a inserat mana in jos printre coapsele picioarelor lui si a gadilit bilele lui de la spate.
“Woooow, Diana, e superb ce faci, dar e ceva de partea cealalta care e al naibii de tensionat. Ce ai zice daca ai depune ceva efort in fata acum?” Nicolae s-a intins cu o mana la spate fara sa se intoarca roata si a pus stapanire pe unul din sanii deabia acoperiti ai surorii lui.
“Cum as putea sa rezist, Nicolae?” a tachinat superba blonda, bucurandu-se de felul cum mana experta a iubitului ei tachina sanul ei.
Nicolae s-a intors pe spate si si-a pus mainile la ceafa, deschizand picioarele lui musculoase larg inapoi si dandu-i iubitei lui o priveliste de neuitat. O privea pe sora lui cum se intindea in jos si s-a prins bine de penisul lui monstru direct prin pantalonii lui scurti. Fiecare muschi din trupul lui foarte bine tonifiat de la cate exercitii a facut in vara aceasta si se tensiona incontrolabil cand a simtit degetele ei gentil inconjurandu-se in jurul erectiei lui gigant.
Nicolae a tras adanc aer in piept cand a vazut-o pe sora lui intinzandu-se si cu cealalta mana la elasticul pantalonilor si incepand sa ii traga incet in jos pana cand era in jurul genunchilor lui. Penisul lui a tresarit dintr-o data, din cap prelingandu-se un fluid si pulsand salbatic intre picioarele lui. Bilele lui parca erau pe foc, arzand cu o pofta nebuna sa se descarce undeva in superba lui sora. Diana ii inebunea enorm de mult si ea stia asta.
“Ummmmmmmmmm! Delicios, Nicolae! Ce pula superba ai! Si bile asa de mari! Chiar ca esti un armasar, Nicolae. Pun pariu ca vrei sa i-au pula asta frumoasa in gura mea si sa sug toata sperma afara din bilele tale, asa e, fratioare? Din cauza asta esti asa de tensionat, dragule?” a zambit Diana seducator, miscand amandoua maini catifelate in sus si in jos pe erectia lui enorma.
“Yeah, iubire! Vreau gura ta pe pula mea! Fi sigura ca vreau asta! Suge pula aia! Suge-ma asa bine cum doar tu sti, Diana!” a gafait Nicolae, suspinand cand superba blonda s-a prins de bilele lui si a tras puternic de ele pana cand aproape i-a provocat durere fratelui ei.
“Ti-ar place asta? Iti place sa ai bilele stranse, armasarule?” a sasait Diana, devenind din ce in ce mai excitata in timp ce manipula acel penis monstru si bilele lui.
“Yeah, iubesc asta! Enorm de mult, iubire! Dar ai grija sa nu le rupi!” a strans din dinti Nicolae in timp ce ea continua sa traga si sa maseze puternic bilele lui umflate la maxim.
“Sa le rup? Niciodata nu as face asa ceva, iubitule! Dupa nu as mai putea sa beau samanta ta gustoasa daca le-as rupe! O sa fiu mai gentila, fratioare! Cum e asta?” a chicotit Diana, dezmierdand bilele fratelui ei cu buricele degetelor ei.
“Treci acolo jos, Diana! Ma exciti asa de tare! Suge-la putin!” aproape ca a tipat Nicolae. “Suge pula mea! Suge-o, iubire!”
Nicolae simtea cum parul blond al Dianei cadea peste coapsele lui musculoase cand s-a aplecat peste erectia lui uriasa si si-a facut incretit buzele ei catifelate. El s-a cutremurat cand ea s-a prins de coloana aceia de granit plina la refuz cu sange si a tinut-o in pozitie de drepti in fata trupului lui. El parca clocotea din interior cand a simtit respiratia ei umeda si fierbinte pe capul alunecos al penisului lui. El a tras aer adanc in piept cand a simtit buzele ei umede cum ating capul penisului.
Nicolae simtea cum trupul lui se cutremura si tresare cand Diana si-a miscat incet capul in jos pe toata lungimea monstrului lui pana cand buzele ei au facut contact cu baza penisului lui. Diana a supt toti cei douazecisicinci de cm de penis adanc in gatul ei, fugarind limba ei de jurimprejurul capului lui pana cand si acesta era prea adanc infipt in gatul ei sa mai poata sa isi fugareasca limba peste el si continua sa si-o fugareasca peste grosimea penisului lui. Ea isi razuia dintii gentil pe pielea sensibila a penisului lui tare ca piatra, mestecand gentil carnea lui, lasand urme rosii pe pielea penisului lui. Apoi gadila baza penisului lui cu varful limbii ei in timp ce il inghitea in intregime, sfichiuind limba ei afara si gadilind si bilele lui.
Diana iubea sa simta raspunsul lui, iubea sa simta muschii lui puternici cum se incordau, iubea sa simta penisul lui cum tresarea in gatul ei, iubea sa simta bilele lui strangandu-se pe limba ei. Ea stia exact cat de mult il excita pe iubitul ei Nicolae.
“Oh, yeah! Suge-mi pula! Suge pula aia! Manc-o! Manca pula aia! Esti cea mai buna, Diana, iubire, cea mai superba! Continua sa sugi pula aia! Continua sa o manci!” a suspinat Nicolae, respiratia lui foarte fierbinte si rapida.
Diana s-a intins in jos printre picioarele ei indoite la genunchi si a inceput sa preseze degetele ei fierbinti in movila ei, incet stimuland labile ei netede. Chilotul bikinilor ei era deja imbibat intre coapsele ei, umed de la sucurile pe care acest armasar o faceau sa se prelinga dintre picioarele ei. Cu cat sugea mai mult penisul acela, cu atat pasarica ei se umplea si mai tare cu sucurile ei. Gura ei saliva la fel de mult ca si pasarica ei, saliva ei prelingandu-se in jos pe lungimea acelui penis urias care era de repetate ori implantat in gatul ei. Pasarica ei era in flacari, furnicandu-se si contractandu-se din cauza excitatiei si poftei ei dusa la extreme.
Nicolae a observat cum degetele Dianei se miscau intre picioarele ei foarte tonifiate, dezmierdand pasarica ei prin materialul subtire al bikinilor ei, stimuland pasarica ei fierbinte.
Cu cat se gandea mai mult la acea pasarica fierbinte, cu atat o poftea mai mult. Cu cat se gandea mai mult la sucurile acelea delicioase si la gustul care il stia asa de bine al acelei pasarici, cu atat vroia mai mult sa isi ingroape fata intre picioarele ei si sa o manance si sa o linga si sa o suga pana cand erupea delicios pe fata lui. Trebuia sa o aiba iarasi. Trebuia sa o linga acum!
“Oh, iubire! Iubire! Trebe sa ma lasi sa te ling! Trebe sa sug pizda aia!” a gafait Nicolae, punand mainile lui pe obrajii Dianei si ridicand capul ei blond de pe monstrul lui.
“Daaaaaaaaa! Manca pizda mea! Linge-ma! Suge-ma pana explodez! Te rog, Nicolae! Te rog linge-ma! Te rog linge-ma acolo! Acum! Oh, da! Ia-ma! Ia-ma!”
Ochii Dianei au sclipit din cauza poftei si nevoi, buzele ei imbibate cu saliva si cu fluidul seminal secretat de penisul fratelui ei.
Nicolae s-a ridicat in genunchi si si-a dat jos pantalonii scurti. Penisul lui lungi si gros iesind ca o coloana de granit din pubisul lui, capul umflat si sclipind sub soarele fierbinte de inceput de august. El ranjea in jos la Diana in timp ce si ea se aseza intr-o pozitie pe prosopul de plaja.
Ea zambea seducator si se aseza pe spate, ochii ei pe jumate intredeschisi, picioarele ei usor deschise, mainile ei pe sanii ei fermi si rotunzi. Nicolae stia ca aceasta blonda superba va face orice sa il satisfaca, si el stia ca si el va face orice pe aceasta lume sa o satisfaca.
“Esti foarte frumoasa, Diana! Maica maiculita cat de frumoasa esti! Mai frumoasa ca orice femeie din lume!” a murmurat Nicolae, intinzandu-se in jos si prinzandu-se de erectia lui rigida.
“Si tu, fratioare, esti cel mai chipes tip care l-am vazut vreodata!” a zambit Diana seducator.
“Mai chipes ca Emil, surioara?” a intrebat Nicolae, ranjind, pompand erectia lui gigant foarte lenes in sus si in jos pe toata lungimea lui, intinzand peste tot saliva care a ramas dupa ce ea l-a supt.
“Mai chipes si mai bun la pat de o mie de ori, fratiore! Tu esti cel mai bun. Tu esti cel mai bun! Pula ta e asa de uriasa! Si esti si asa de gustos…” a zambit jucaus Diana.
“Si tu esti foarte gustoasa, Diana, mai ales intre picioarele astea. Da-mi voie sa iti dau bikini jos, surioara. Trebe sa ai pizda ta! Trebe sa o am!” a zis Nicolae ingenunchind intre coapsele ei primitoare si ajutand-o sa dea jos bikini-ul acela foarte mic.
Diana si-a arcuit spatele putin, impingand pelvisul ei in sus si in jos, lasandu-l pe fratele ei sa expuna pasarica ei razelor calde ale soarelui. In timp ce el descoperea pasarica ei, ea s-a intins in spatele ei si a desfacut snurul sutienului de bikini. Sanii ei pareau sa se revarse afara dintre peticele acelea ce le zicea sutien, parca erau niste baloane care erau indesate intr-o plasa. Cand si ea era nuda si sclipea in lumina soarelui, Diana a aruncat inspre Nicolae un zambet dinacela de femeie care stie cum sa tachineze un barbat si i-a facut cu ochiul intr-un fel foarte seducator.
Cand el a aruncat chilotul bikini-ului peste pantalonii lui, Nicolae s-a prins de sanii foarte egal bronzati ai Dianei si a inceput sa ii maseze foarte expert si placut pentru ea, exact asa cum ii placea ei. Nicolae nu a vazut niciodata asa sani perfecti si rotunzi si fermi, nici macar in revistele lui cu femei goale. Trupul ei era asa de bine tonifiat si de perfect, fara nici o urma pe bronzul ei peste sanii si pasarica ei rasa in intregime. De fiecare data, nu conta ca era imbracata sau dezbracata, se uita la trupul ei si mai ales la sanii ei fermi si rotunzi si perfecti deja il apuca excitatia.
Nicolae strangea si dezmierda pielea ferma a sanilor ei rotunzi pana cand a auzit cum ea scotea niste sunete moi de pasiune. Sfarcurile ei erau tari ca niste nasturi. I-a luat intre degetele lui si i-a ciupit pana cand stia ca se furnicau de placere si fiorii aceia se intindeau prin tot trupul ei, ciupindu-i pana cand a scos din ea plansete moi din adancurile pasiunii ei.
“Oh, Nicolae, e asa de perfect sa fiu aici cu tine! Ma faci sa ma simt asa… asa… asa de fierbinte si salbatica! Da, dragule! Ciupeste-mi sanii! Joaca-te cu ei! Oh, woooow! Ahhhhh! Esti asa de puternic si chipes!” Diana s-a ridicat de pe prosop si si-a infasurat mainile in jurul lui Nicolae.
“Si tu, iubire! Wooooow, ce fierbinte si frumoasa esti! Ma inebunesti!” a gafait Nicolae in timp ce simtea sanii ei rotunzi si fermi si catifelati zdrobindu-se de pieptul lui puternic.
Nicolae a cazut inapoi peste Diana si a inceput sa sarute pielea ei cremoasa peste tot. El a presat buzele lui fierbinti de a Dianei si sugea gentil, alunecand limba lui jucausa in gura ei si gadilind gingile ei. Raspunsul ei era pe masura, cu aceasi pasiune, explorand gura lui Nicolae si facand pielea lui sa se furnice din ce in ce mai tare cu fiecare secunda si minut care trecea.
Apoi el a inceput sa guste pielea catifelata a gatului ei foarte placut bronzat, lingand si sarutand barbia ei peste tot pana cand a ajuns jos in valea dintre sanii ei majestuosi. El a gadilit pielea sanilor ei majestuosi cu varful limbii lui in timp ce ea gemea si murmura usor de placere. El a trasat un rau de lava peste pielea nuda a sanilor ei cu limba lui, sfichiuind peste toata curbura lor si apoi peste sfarcurile ei, lunandu-i in gura lui si sugandu-i pana cand ea schelaia de placere.
“Nu ai idee cat de… de… de placut e ceea ce faci… ma simt… asa… de…” a plans Diana usor. “Iubesc cand imi sugi sanii asa de placut!”
Nicolae scotea niste sunete umede in timp ce lingea si sugea sanii ei fierbinti. Sfarcurile ei erau incredibil de tari acum, excitati salbatic de varful limbii lui si de constanta razuire a dintilor lui peste ei. El vroia sa ii suga si sa ii tachineze la infinit, dar vroia sa guste si pielea cremoasa si gustoasa a pasaricii ei, si pofta lui pentru aceasta era mult mai mare decat pentru sanii ei.
Diana a parut aproape sa fie dezamagita cand Nicolae s-a oprit din suctiunea sanilor ei si a inceput sa isi miste buzele si limba in jos peste abdomenul ei plat. Dar l-a iertat imediat pentru ca a inceput sa isi ciupeasca ea singura sanii si sfarcurile. Ea a plans ascutit cand a simtit buzele lui umede si fierbinti calatorind in jos peste muschii destul de vizibili ai abdomenului ei, gemand si mai puternic cand a simtit limba lui serpuindu-se in jurul buricului ei, si apoi si mai tare cand a ajuns la pubisul ei neted.
Pasarica Dianei era foarte umeda si se furnica foarte salbatic in interior, infiorandu-se si furnicandu-se cu o pofta incontrolabila. Era foarte bucuroasa sa simta mainile lui puternice pe pielea ei infierbantata, bucuroasa ca penisul lui urias si tare ca piatra era pregatit si astepta sa fie plonjat adanc in pasarica ei aburinda.
“Ce pasarica! Ce pasarica stramta ai! Nu conteaza de cate ori de fut!” a suspinat Nicolae cand buzele lui au razuit peste pielea neteda a pasaricii ei.
Nicolae isi freca nasul de jur imprejurul pubisului neted al Dianei pana cand ea a inceput sa se cutremure. El a inceput sa isi sfichiuiasca limba peste tot si sa gadile pielea care era intre coapsele ei catifelate. Limba lui incet a calatorit in jos inspre labile imbibate ale pasaricii ei. El putea sa guste sucurile acelea zemoase ale ei pe varful limbii lui chiar inainte ca buzele lui sa atinga labile ei. Nicolae lingea usor acolo jos, tachinand-o pe aceasta blonda super excitata pana cand aproape ca a inebunit-o de placere.
“Da! Suge-ma! Linge-mi pizda! Te rog! Te rog, Nicolae! Manca-ma! Suge-mi pizda! Linge-ma pana cand explodez! Te rog! Am nevoie de buzele tale pe pizda mea! Am nevoie de limba ta in mine!” plangea Diana, ochii ei inchisi, capul ei miscandu-se intr-o parte si alta pe prosop, mainile ei masand energetic sanii ei, pasarica ei infiorandu-se de placere.
“O sa te manc peste tot, iubire! O sa sug pizda asta delicioasa a ta si apoi sti ce o sa fac?” a gagait excitat Nicolae.
“Ce?” a sasait Diana.
“O sa bag pula asta a mea in tine asa de adanc ca o sa o simti direct in gatul tau!”
“Oh, da! Daaaaaaaaa! Da-mi-o! Linge-ma si fute-ma! Am nevoie! Am nevoie de tot ce ai!”
Nicolae dintr-o data si-a presat fata in pielea umeda a pasaricii ei cremoase si a infipt limba lui adanc in gaura ei. El a inceput sa isi agite limba in pasarica ei, facand labile ei sa se zgaltaie si sa se furnice cu pasiune. Limba lui se insuruba in pasarica Dianei, facand-o sa se prelinga cu umezeala ei.
“Ohm, wooooow! Misca-ti limba in mine, Nicolae! Oh, Nicolae! Nicolae! Fute-ma cu limba ta! Eu… eu… numai rezist mult asa! Explodez in orice clipa! Suge-ma! Linge-mi pizda! Fa-ma sa explodez, Nicolae! Fa-ma sa explodez! Te iubesc, iubitule! Manca pizda mea! Niciodata nu te mai opri!” plangea Diana, in culmea pasiuni si extazului ei.
Nicolae era la fel de infierbantat si de salbatic ca Diana. Penisul lui tresarea in sus inspre abdomenul lui musculos, imbiband pielea cu presperma lui. Bilele lui se furnicau pentru blonda aceasta superba.
El a inceput sa linga si sa suga clitorisul ei intarit, sfichiuind limba lui peste el de multe ori. O auzea pe Diana cum scotea gemete puternice in timp ce orgasmul ei se contruia in interiorul ei, incarcand pasarica ei cu electricitate sexuala. Slurpaiturile si sunetele pe care buzele lui le scoteau in timp ce sugeau clitorisul ei erau ca o muzica frumoasa pentru urechile lui. El lacom lapaia toate sucurile care izvorau din pasarica ei, inghitindu-le lacom.
“Bag-o in mine, Nicolae! Am nevoie de pula ta acum, iubitule! Te rog! Te rog baga pula aia frumoasa fix in pizda mea! Oh, woooow! Am nevoie de pula! Fute-ma cu ea, te rog, dragule! Fute-ma pana cand vad stele verzi! Explodeaza in pizda mea! Ejaculeaza sperma in mine! Vreau bilele tale sa se plesneasca de fundul meu, Nicolae! Fute-ma tare! Fute-ma repede! Grabeste-te! Grabeste-te!” plangea Diana din ce in ce mai incontrolabil. Pasarica ei se zvarcolea puternic si salbatic in interiorul ei, piciuoarele ei cutremurandu-se, trupul ei si mai tare.
“O sa o primesti, Diana! O sa primesti fiecare cm din pula mea! Doar tine-te bine, surioara! Acuma vin!”
Nicolae a alunecat inainte peste tot trupul ei desfacut si etalat doar pentru el si frecand erectia lui de pielea neteda a pasaricii ei. In curand toata zona ei pubiana era imbibata cu sucurile ei care nu se mai opreau. Nicolae si-a retinut respiratia cand Diana s-a intins in jos printre picioarele lui musculoase si s-a prins de erectia lui.
“Yeah! Yeah! Bag-o in tine pentru mine, iubire! Chiar intre labile alea zemoase! Suge-o acolo inauntru!” a gafait Nicolae cand degetele Dianei s-au fugarit peste capul umflat al penisului lui.
Cand Diana a pozitionat penisul lui Nicolae intre labile infierbantate ale pasaricii ei, ea si-a aruncat bratele ei iubitor in jurul spatelui lui si le tinea acolo. Ea a plans afara placerea ei cand a simtit cum toti cei douazecisicinci de cm au plonjat adanc in pasarica ei intr-o miscare constanta si tandra si puternica si nu foarte rapida.
“Oh, shit! Misca-ti pizda aia! Ia toata pula mea in tine, iubire!” a murmurat Nicolae in timp ce isi plonja penisul in intregime in ea.
Nicolae vroia sa fie mai gentil, dar forta poftei lui era mult prea puternica acum. Stia ca subita pompare adanc in pasarica ei era un deliciu pentru ea, mai ales atunci cand sucurile ei ieseau asa de copios in pasarica ei, si stia ca ce va urma va fi iarasi o alta partida de neuitat. El a inchis ochii, si dupa ce ea s-a obisnuit cu grosimea si lungimea lui, a inceput sa o pompeze adanc in pasarica cu miscari din ce in ce mai rapide, crescand constant si facand-o sa planga cu pasiune.
“Oh, wooooow! Ce bineeeee eeee! E perfect! Fute-ma, iubitule! Umple pizda mea! Bag-o in gaura mea! Fute-ma! Fute-maaaaaaaaaa!” plangea Diana, picioarele ei infasurandu-se in jurul mijlocului lui.
Nicolae nu avea nevoie de multe invitatii sa inceapa sa o futa cat putea de tare. El isi flexa muschii puternici ai fundului lui nud si isi plonja penisul adanc in gaura ei primitoare si stramta. El simtea caldura umeda a muschilor ei miscandu-se dealungul coloanei lui de granit implantata adanc, parand parca sa mulga samanta lui afara din bilele lui. Se tinea deasupra Dianei si incepea sa o futa intr-o frenezie, facand trupul ei sa se cutremure de fiecare data cand penisul lui pompa adanc in pasarica ei. Simtea cum sfarcurile ei se razuiau delicios dealungul pectoralilor lui de fiecare data cand salta de pe prosop si se trantea foarte delicios cu sanii de el, miscarile lor contopindu-se si devenind foarte coordonate. El simtea cum pasarica ei se zdrobea de baza penisului lui in timp ce ea isi rotea pelvisul in sus in pelvisul lui. Penisul lui era ingropat in ea pana la baza. Bilele lui se plesneau delicios de fesele ei de fiecare data cand pompa penisul lui in ea.
Amandoi tineri respirau din ce in ce mai greoi acum ca futaia lor era in toi. Transpiratia incepea sa sclipeasca pe pieptul si pectoralii si abdomenul lui in timp ce o futea pe Diana de parca vedea stele verzi. El stia ca nu va mai rezista pentru mult timp unei futai asa de salbatice fara sa explodeze cateva torente mari adanc in gaura ei. El stia ca si ea era pregatita pentru un orgasm puternic si era dorioare sa primeasca incarcatura lui adanc in ea. Bilele lui erau gata sa explodeze in orice secunda.
“O sa explodez, dragoste! O sa explodez in pizda ta! O sa explodez asa de mult in tine ca o sa ajunga si in gura ta! Esti gata? ESTI GATA?”
“Wooooow, daaaaaaaaaaaaaa! Oh, wooooow! Fute-ma, Nicolae! Explodeaza in burta mea! Vreau sa te simt in mine! O sa explodez! O sa explodez asa de deliciossssssssssssssssssssssssssssssss!”
Nicolae dintr-o data si-a redublat pomparile lui constante si plonja penisul lui in pasarica Dianei cu o viteza frenetica si o forta asa cum stia ca ii place ei. El simtea cum bilele lui s-au tensionat dintr-o data, simtea cum penisul lui se umfla la proportii si mai mari in timp ce orgasmul lui se contruia intr-un climax zdruncinator. Diana simtea cum penisul lui se umfla in interiorul ei, simtea cum tresarea dealungul muschilor pasaricii ei de fiecare data cand intra si iesea din ea. Pasarica ei se inclesta dealungul intregii lui lungimi cu o forta incredibila in timp ce orgasmul ei a ajuns pe culme si a explodat asa de puternic si de delicios in spasmuri si cutremure ravasitoare.
“Vinnnnnnnnnnnn!” vinnnnnnnnnnn!” a plans Diana intr-o voce foarte ascutita intreaga ei placere.
Nicolae gafaia ca un animal in calduri cand bilele lui au erupt. El a cazut pe Diana si respira greoi in timp ce samanta lui erupea adanc in tunelul ei, umpland toata gaura ei cu rauri intregi de sperma groasa. Bilele lui s-au adunat la baza penisului intr-un nod incordat in timp ce eliberau intreaga lor incarcatura in pasarica ei stramta si nesatula.
Diana simtea senzatile puternice ale climaxului ei salbatic. Ea simtea cum parca rauri de sperma se prelingeau in abdomenul ei. Ea simtea cum pasarica ei se prindea si inclesta de penisul lui tare ca piatra si apoi se relaxa subit cand ea a simtit samanta lui erupand in torente unul dupa altul in interiorul ei. Diana credea ca Nicolae nu se va mai oprit iarasi din explozile lui adanc in ea. Torent dupa torent de samanta erupea adanc in pasarica ei, imbiband peretii gaurii ei, umpland-o pana la refuz. Ea simtea cum samanta lui se prelingea afara din pasarica ei cand numai putea sa o mentina in ea, curgand in rauri prin prejurul grosimii lui inca tari ca piatra si in jos prin crepatura fundului ei pana cand se aduna intr-o balta pe prosop.
“Oh, Nicolae! Nicolae! Ma faci sa ma simt asa de bine! Niciodata n-am fost fututa asa de bine.”
Lui Nicolae ii placea enorm de mult sa o futa pe Diana si dintre toate femeile care le-a futut pana acum, nici una nu a fost asa de buna la pat. De fiecare data cand o futea pe Diana, parca era de o mie de ori mai bine ca data trecuta. Isi exprima aprecierea pentru ea prin faptul ca planta saruturi moi si iubitoare peste tot trupul ei infierbantat, lingand si dezmierdand-o gentil in timp ce amandoi petreceau ultimele clipe ale orgasmului lor comun sub acel soare placut de inceput de august, sperma lui prelingandu-se incet afara din pasarica ei, ultimele cutremure ale pasiunii lor trecand prin trupurile lor.
“Niciodata nu ma satur de pizda ta, surioara. Ai cea mai fierbinte pizda din lume, Diana!” a suspinat Nicolae, in timp ce lingea cativa stropi de transpiratie de pe umarul si gatul ei, fiind inca adanc infipt in gaura ei primitoare.
“Pula ta ar face orice femeie fericita, Nicolae!” a gafait Diana in timp ce simtea cum limba lui fierbinte lasa o dara de lava pe umarul ei delicat.
“Inca n-am gasit o femeie asa de fierbinte ca tine!” a zis Nicolae, ducand buzele lui la ale ei si incepand un alt sarut pasional care le placea enorm de mult, pasiunea Dianei fiind pe aceasi masura………

Capitolul 26

1 iulie 2005 – vineri

In urma cu cateva ore, s-au decis sa faca o vizita prietenilor de familie din sat. Acestia aveau un fiu si o fica cu cativa ani mai mici ca ei care inca mai erau la liceu. Si cum era vara si in zona asta in aceasta perioada veneau multi tineri la bunici sau cum era cazul lor la cabana, s-au decis sa vada cum s-a mai schimbat discoteca din sat pentru ca nu au mai fost de cativa ani aici. Spre norocul lor, s-au intalnit acolo si cu cativa prieteni foarte vechi facuti aici dea lungul anilor…
“Nicolae, vi sa ma ajuti sa aduc ceva de la bar?” l-a intrebat Diana, facandu-i cu ochiul.
“Da, stai asa” a raspuns Nicolae, ridicandu-se de la masa si urmand-o pe sora lui.
Diana l-a tras dupa ea pe fratele ei pana cand au ajuns in dreptul barului, dar in loc sa mearga si sa comande bauturi, l-a tras dupa ea pana cand au ajuns intr-un hol care nu era luminat al discotecii, direct in spatele unui automat de sucuri.
“Chiar ca nu-mi trebe alta bautura, Nicolae” a zis Diana, uitandu-se imprejur sa vada daca mai este cineva pe acolo. “Ce imi trebe e pula ta, iubitule. M-am excitat asa de mult cand dansam mai devreme ca numai rezist!”
Nicolae a ras si si-a infasurat mainile in jurul mijlocului ei, cupand fundul ei prin mini-ul ei, care deabia acoperea pasarica ei.
“Chiar ca a fost distractiv sa venim in sat. Nu am mai fost de atatia ani prin discoteca asta si am atatea memorii placute de aici!”
Diana a chicotit impreuna cu el, amintindu-si la fel ca el, primul ei sarut cu un tip care l-a cunoscut aici. Era parca de prin Timisoara si venise la bunici. S-au cuplat pentru cateva saptamani, fiind primul ei prieten. Un lucru special, care nu i la povestit niciodata fratelui ei, era faptul ca primul ei sarut a fost exact in acest loc unde l-a tras acuma pe fratele ei, dar in urma cu ceva ani. Si acuma vroia sa faca o memorie si mai speciala cu fratele ei.
Era un colt intunecat chiar dupa automatul de bauturi racoritoare. Ea l-a impins in directia aceia pana cand spatele lui era lipit de perete, punand apoi o mana in jurul gatului lui si incepand sa il sarute cu o pofta greu de intalnit.
“Trebe sa ne grabim inainte ca cineva sa vina pe aici, dar am asa mare nevoie, iubitule!” a zis ea cand aveau nevoie de putin aer, mainile lor fugarindu-se peste trupul celuilalt la greu.
Ea a deschis pantalonii lui, i-a tras in jos pana la genunchi si a tras afara penisul lui. Din cateva pompari, era deja tare ca piatra. Intorcandu-se roata cu atentie, ea s-a asezat in genunchi in fata lui si a tras penisul lui in gura ei. Nicolae a gemut si se tinea de capul surorii lui, leganandu-si soldurile ca si cum ar fute gura ei inainte si inapoi. Diana a tors in timp ce cupa fundul lui musculos, tragandu-l inainte sa ia penisul lui adanc in gatul ei.
Inchiderea unei usi i-a facut pe amandoi sa se opreasca si sa asculte cu atentie, penisul lui de jumate intre buzele ei. Nicolae asculta cu atentie sa vada daca nu aude pasi venind inspre ei, dar nu a auzit nimica. Diana la fel, asculta, dar cand nu a auzit pasi, a strans fesele lui, si a inceput iarasi sa suga penisul lui viguros, infasurandu-si buzele ei stramt in jurul grosimii lui si gafaind de placere.
Dar nu in gura ei vroia penisul lui acum. Il vroia adanc in pasarica ei infierbantata. I-a dat fratelui ei inca cateva suctiuni puternice, apoi si-a ridicat capul.
“Il vreau in pizda mea, iubitule!” a murmurat Diana, masand penisul lui cu amandoua maini, atingandu-l de obrazul ei. “Vreau sa ma futi, Nicolae! Fute-ma acum! Daca nu vrei ca te violez!”
Diana s-a ridicat, ridicand rochita ei in jurul abdomenului ei expus, apoi si-a dat intr-o parte bifurcatia chilotilor, pasarica ei neteda etalata doar pentru privirea lui in intunericul coridorului. Aplecandu-se inapoi pe perete, ea si-a ridicat un genunchi, tinandu-l deschis inapoi, greutatea ei doar pe un picior. “Acum, iubitule, grabeste-te si fute-ma!”
Nicolae si-a arcuit soldurile, si cu penisul ferm pus intre labile ei alunecat frumos si incet in pasarica surorii lui. A trebuit doar sa isi indoaie putin genunchii sa isi bage penisul in sora lui, si Diana a suspinat datorita penetrarii abrupte. Ea se tinea de umarul lui cu o mana, incercand sa tina celalalt genunchi ridicat cu cealalta mana. Ea era aproape sa cada, si piciorul ei ridicat destul de sus, dar se tinea puternic de umarul lui. Nicolae si-a pus mainile pe fundul surorii lui, si a inceput sa o futa repede si puternic. Nicolae se tinea cu amandoua maini de fesele ei, picioarele ei amandoua ridicate de pe podea, pulpele ei fluturand foarte excitant de o parte si alta a trupului lui.
“Oooooooh, da, iubi!” gemea ea usor. “Bag-o in mine tare! Ahhhhhh, fute pizda mea, dragule! Oooooohhh,fute-ma, fratioare! Wooow, ce bine e pula ta in pizda mea!”
Diana era asa de uda, penisul lui scotea niste sunete lichide in timp ce o futea inainte si inapoi, zdrobind spatele ei de peretele neted. Ea se inclesta de umarul lui, amandoua maini incrucisandu-se in jurul gatului lui. Penisul lui aluneca inainte si inapoi viguros, frictiunea aproape ca aprindea focul adanc in pasarica ei. Ea isi salta fundul in acelasi ritm ca si el, intr-o miscare deja coordonata si exersata de destule ori. Singurul lucru care o tinea lipita de perete era umerii ei lipiti de perete, si mainile lui cupand fundul ei atletic ridica si lasa pelvisul ei intr-o miscare care facea sa se zdrobeasca puternic de baza penisului lui.
“Oh, ce bine e, surioara!” gafaia Nicolae. “Esti asa de fierbinte si de uda pentru mine, surioara! Oooooooh, pizda ta e asa de stramta! Pot sa simt cum pizda ta ma maseaza, surioaraaaa!”
“DA, iubitule! Pizda mea suge asa de delicios pula ta. Am o pizda care ii place pula ta enorm de mult! Ahhhhhh, bag-o in mine! Fute-ma, Nicolae! Ohhhh, iubitule, iubitule… fute pizda mea!”
Diana putea sa simta cum penisul lui pulsa odata cu labile sensibile ale pasaricii ei. Penisul lui umplea pasarica ei la perfectie, intinzand labile ei si razuindu-se peste clitorisul ei inflamat.
“Woooow, asta e nebunie curata! Futaia la perete si e nebunie si iubesc asta si ohhhhhhhhh, iubituleeeeeeee!”
Diana si-a impins soldurile, zdrobindu-si pasarica in baza penisului lui iar si iar si iar. Netezimea soldurilor lui frecandu-se de coapsele ei netede excitand-o si mai puternic. Si erau asa de deliciose, parca pasarica ei incepea intre coapsele ei. Si apoi acel penis tare si gros si lung care pulsa cand plonja in si in afara pasaricii ei extra incalzite.
Alunecand o mana in jos pana pe soldul lui pompand, ea l-a prins de fund.
“Ohhhhh, tine-ma, iubire!” gemea ea, inghitind un tipat sa nu faca prea multa galagie. “Tine-ma de fund! Wooow, sunt aproape, Nicolae! Strange fundul meu tare, si baga pula ta in pizda mea! Oooooohhh, sunt asa de aproape! Sunt asa de aproape sa explodez ca o racheta, Nicolaeeee!”
“Si eu, surioara!” a gemut el, ingropand fata lui in sanii ei acoperiti de un tricou mulat. “Ohhhhh, trebe sa explodez… ohhh, surioara, ahhhhhhh!”
“Vino, Nicolae!” sasaia Diana fierbinte. “Ohhhhh, iubire, pizda mea e asa de insetata dupa sperma ta! Dami-o, dragule! Scuipa in pizda mea! Pizda mea! Ohhhhhh, wooow… viinnnnnnnn! Tine-ma de fund! Viiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn!”
Nicolae si-a plonjat penisul adanc, pasarica ei strangandu-se in jurul penisului lui in timp ce valuri puternice de orgasm treceau prin trupul ei. El gafaia puternic cu gura pe umarul ei, mainile lui prizandu-se puternic de fundul ei jumate acoperit in tanga.
Cu un gafait, Nicolae a inceput sa trimita torente de sperma in pasarica lacoma a Dianei. Ejacularile au facut ca orgasmul ei sa fie prelungit parca la infinit, intensitatea lui crescand parca exponential, si Diana se cutremura rau de tot in timp ce exploda. Dupa cateva minute bune in care orgasmul ei parca nu se mai termina, incet ea si-a alunecat piciorele ridicate in jos si s-a lipit in intregime de perete, gafaind ca dupa un maraton, picioarele ei inca cutremurandu-se si fiind aproape ca gelatina de moi. Nicolae avea capul lui pe umarul ei, tubul lui inca adanc in pasarica ei si inca tinand fundul ei lipit de perete. Diana simtea cum samanta lui se prelingea afara din pasarica ei si apoi in jos pe coapsele ei. In curand buzele lui le-au gasit pe ale ei si iarasi au inceput dansul acela fierbinte ale buzelor si limbilor lor. Se sarutau cu o pasiune foarte intensa, fara sa le mai pese de nimeni si nimic. Intr-un final nevoia de aer a aparut si s-au despartit.
“Ohhhhhh, ce minunat a fost!” respira ea inca puternic, alunecand mainile ei sub mini-ul ei si masand samanta lui peste tot. Intr-un final el si-a tras tubul afara din pasarica ei, samanta lui curgand la greu afara de acolo intre coapsele ei.
Dupa un timp, trecand si pe la baie sa se curete putin, s-au reintors la masa, inca inbujorati dupa activitatea lor si aproape tot restul serii au stat acolo, susotind unul in ureche celuilalt, razand si chicotind, fara sa le mai pese de nimica. Pacat ca nu puteau sa se sarute in public, ca tare mult le-ar fi placut sa faca asta in acele momente………

Capitolul 27

2 iulie 2005 – sambata

Era trecut de cinci dimineata cand au ajuns inapoi la cabana. Dupa ce au parcat freelanderul in curte, Diana practic a fugit chicotind in cabana, lasandu-l pe Nicolae sa inchida poarta. Un rau de haine era lasat de ea de pe holul cabanei pana la canapeaua din fata semineului, unde repede s-a furisat sub asternuturi. Pur si simplu vroia sa il intampine goala ca in ziua in care s-a nascut. Afara deja zorii incepeau sa apara si interiorul cabanei era cat de cat luminat, obloanele de la ferestre fiind deschise de a doua zi cand au venit. Lumina zorilor batea printr-o fereastra direct pe canapea. Oricum, atmosfera din cabana era una foarte romantica in parerea superbei blonde
“Nicolae! Ce faci?” a intrebat ea, cand l-a auzit pe fratele ei intrand in cabana si facand ceva zgomote pe hol.
“Mai trebe sa intrebi, surioara? Prega de nani…” a zis chipesul ei frate, ranjind si intrand in sufragerie. El era complet nud si avea deja o erectie uriasa.
El a pasit inspre canapeaua inca transformata in pat si a dat cearceaful care acoperea trupul ei nud intr-o parte, repede dezvelind o priviliste care i-a lasat gura apa, un trup atletic si sanii aceia foarte ademenitori. Privirea lui s-a prelins peste toate curbele ei si si-a lins buzele excitat cand si-a dat seama ca iarasi va urma o noapte de vis in bratele acestei superbe blonde!
S-a furisat in pat si s-a miscat mai aproape de sora lui, presand trupul lui de al ei. Ea putea sa simta pulsul penisului lui in timp ce se presa puternic de piciorul ei.
“Vrei pula mea in tine, asa e, Diana?” a soptit el surazand smechereste.
El s-a aplecat peste ea si a inceput sa maseze sanii ei fermi, facand sfarcurile ei sa se intareasca de pofta. Si-a miscat mana in jos intre picioarele ei, si acolo a dezmierdat pasarica ei neteda pentru cateva secunde, facand-o pe Diana sa suspine in extaz. Nicolae si-a impins un deget intre labile ei zemoase, si superba blonda a plans de placere.
“Ohhhhhh, daaaaaa, Nicolae! Ce bine e! Fratioareeeeeeeee!”
Gemete animalistice de placere au iesit printre buzele ei in timp ce fratele ei continua sa probeze in pasarica ei umeda cu degetul lui. Nicolae numai avea rabdare.
“Deschide picioarele tale larg, surioara!” a indemnat-o el in timp ce ingenunchea intre picioarele ei.
Diana repede si-a deschis picioarele larg inapoi si si-a strans sanii in timp ce astepta pe fratele ei sa o futa.
Ea se holba lacom in sus la fratele ei chipes in timp ce penisul...



    Login