Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 15
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 4982 ori - Nota 5.80 (5 voturi)
“Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Nicolaeeeee! Ohhhhhh, wooow, iubiree!”
Nicolae isi futea limba adanc in gaura ei, si Diana se impingea in ea, mainile ei cupand sanii ei, masandu-i, sfarcurile ei iesind afara printre degetele ei. Ea a lasat sa ii scape un scancet cand el a inceput sa linga dealungul labilor ei, limba lui tragandu-se de la rozeta ei pana la clitoris cu niste sfichiuiri lungi si satisfacatoare. Gura lui parea sa fie peste toata pasarica ei, limba lui peste tot dintr-o data. Diana si-a miscat fundul, agitandu-se din cauza acelui extaz, zdrobind pasarica ei de gura lui. Extazul crestea in ea, gura lui umpland pasarica ei cu senzatii care ii furnicau pielea intr-un fel pe care nu l-a mai simtit niciodata in viata ei.
“Nicolae, limba ta… buzele tale! Ohhhhhhhhhhhh, iubire, ma faci sa explodez! Ahhhhhhh, fute-ma cu ea! Impinge limba ta foarte adanc in pizda mea! Fute-ma cu limba ta, iubire!” Prinzandu-se de fundul ei zgaltaitor, Nicolae si-a plonjat limba cat de adanc a putut in pasarica ei, gura lui deschizandu-se larg peste despicatura ei neteda. “Ohhhhhhhhhhhhhh! Nicolae! Oh, wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!”
Fundul ei se agita puternic, pasarica ei zdrobindu-se de gura lui. Diana a zbierat iarasi, explodand in niste valuri puternice de caldura consumatoare. Contractile cresteau in numar si pasarica ei se inchidea in jurul limbi lui, prinzandu-se puternic de ea. Diana e explodat puternic, tinand capul lui intre coapsele ei cat de tare putea. Ea a inceput sa scanceasca in timp ce orgasmul ei continua sa se rupa prin ea. Arcuindu-si spatele in sus de pe pat, Diana si-a impins pasarica in fata lui in timp ce cutremure se rupeau prin ea, fiecare muschi din trupul ei intarindu-se ca coarda unui arc.
Nicolae sugea si lingea pasarica ei lacom, oprindu-se doar cand a simtit ca spasmurile ei devin mai rare. Cu un suspin puternic, coapsele ei au cazut moi de pe umerii lui, si ea statea acolo moale si fara nici unpic de vlaga, imprastiata indecent in fata ochilor lui. Dar Nicolae inca nu a terminat cu ea. Faptul ca a supt-o pe aceasta superba blonda l-a excitat enorm de mult, si acum, unealta lui tare ca piatra, pulsa dureros intre picioarele lui, avand nevoie de o explozie urgenta. El s-a ridicat in genunchi.
“Intoarce-te” a ordonat Nicolae, pompand unealta lui cu mana. Diana deabia daca l-a auzit. Ea inca mai era intr-o stare de delir, prea ocupata sa se holbeze la monstrul lui ca sa inteleaga ce ii zicea el.
“Intoarce-te pe burta!” a repetat el. “Arata-mi ceva fund!” Dupa ce s-a holbat la el inexpresiv pentru un moment, Diana s-a rotit pe stomac. Nicolae s-a uitat in jos la spatele ei, la fermitatea fundului ei nud si a coapselor ei. Penisul lui pulsa din cauza tariei. Fermitatea fundului ei neted si cremos il fascina.
“Deschide-ti picioarele, iubire!” a zis el, vocea lui ragusita. Diana s-a cutremurat, incet desfacand coapsele ei, presand pubisul ei fierbinte in jos in cearceafurile reci,
“Ridica-l” a gafait el. “Ridica-ti fundul in aer!” Diana a mai fost intr-o astfel de pozitie, si a simtit un fior delicios de anticipare in timp ce isi strangea genunchi, arcuind fundul ei pentru el.
“Desparte-ti genunchi” a gafait el.
Diana si-a impins genunchi in afara, expunand intreaga ei despicatura pentru licarirea lacoma din ochii lui. Se simtea asa de excitata si de vulnerabile, ingenunchind in felul acesta cu genunchi despartiti, fundul ei superb fiind in aer ca a unei catele in calduri. Ea chiar ca era fierbinte, si aerul mai racoros din camera facea putin ca sa abata caldura de pe fundul si pasarica ei. Nicolae a excitat-o mai tare ca orice alt iubit de pana acum, si chiar daca a futut-o si lins-o la doua orgasme aproape de lesin, Diana nu era sigura ca Nicolae putea sa ii astampere focurile vulcanice de placere care se rupeau prin ea in aceasta noapte.
In spatele ei, Nicolae si-a prins unealta in mana si a deschis despicatura ei, fascinat ca vede ceva ce ea mereu a tinut asa de bine ascuns, cu exceptia zilei de azi, in chilotii ei, si acu era in toata splendoarea in fata ochilor lui lacomi. Fundul ei era ferm si catifelat, fesele ei deschise, rozeta funduletului ei sexy ii facea cu ochiul, despicatura pasaricii ei sclipind umed.
“Mai sus” a gafait Nicolae, si ea si-a ridicat fundul si mai sus, aplecandu-se in fatam capul si umerii ei, punandu-i pe pat, genunchii ei aproape de marginea saltelei. “Mmmmmmmmmm, ce frumos e, iubi! Arati asa de fierbinte cu fundul ridicat in aer asa. Woow, chiar ca esti pregatita pentru o alta futaie!” Diana si-a intors capul si se uita peste umarul ei la monstrul acela lung si gros, ochii ei sclipind de pofta.
“Fute-ma atunci” a gafait ea. “Fute-ma de la spate, iubi! Doar bag-o in pizda mea repede si fute-ma!”
“O sa te fut, iubire” a gafait Nicolae. “O sa te fut asa de mult ca o sa stai cracanata o saptamana. Tine-ti fundul pentru mine! Tine-l cu mainile! Arata-mi cat de fierbinte esti pentru pula ea! Daaaa, asta e, deschide pizda pentru pula mea, iubire!”
Gafaind de placere, ea si-a dus amandoua maini printre coapsele ei. Ea a tras labile umede larg inapoi pentru el, si a incercat sa isi ridice fundul si mai sus. Nicolae si-a lins buzele in timp ce o privea, unealta lui tresarind nebuneste in sus si in jos, bilele lui parca pe jar. A pasit in fata si, punand mainile pe fesele ei, si-a impins penisul in pasarica ei umeda cu o miscare inceata si foarte lunga.
“Ohhh, iubire, pot sa vad cum pizda ta inghite pula mea!”
“Uhhhhhhhhhh, iubi, da! Uita-te cum pizda mea inghite pula ta!”
Pasarica ei se desfacea in jurul grosimii lui, si a ea a inceput sa se cutremure in timp ce el o insera si mai adanc. A lasat sa ii scape un planset moale cand a simtit cum bilele lui se ating de clitorisul ei. Pasarica ei s-a contractat in jurul penisului lui.
“Oh, wooow!” a gafait Nicolae, prinzandu-se de soldurile ei si pompand inainte si inapoi, futand-o pe sora lui cu miscari lungi si rapide.
Diana a inceput sa murmure si sa geama, inclestandu-se salbatic de cearceafuri in timp ce Nicolae futea pasarica ei de la spate, perversele pleznete adaugand placere in timp ce fundul ei se inrosea de la acea pleznitura delicioasa. S-a uitat in jos, printre coapsele ei deschise si privea cum unealta lui gigant taie in pasarica ei. Bilele lui lipsite de par plesnindu-se peste clitorisul ei cu fiecare pompare, facand-o pe Diana sa se agite neintentionat, rasucind fundul ei inapoi in el in timp ce Nicolae futea pasarica ei cu monstrul lui tare ca piatra.
Sanii ei se furnicau peste tot si sfarcurile ei s-au intarit ca niste bumbi mici, trimitand placeri ascutite prin tot trupul ei in timp ce se frecau senzual de ciarciaful sifonat. Pielea ei parca era in flacari.
“Bag-o in mine, Nicolae, iubitule! Baga pula aia grasa in pizda mea!”
“Ummmmmggggghhhhh! Ohhhhh, daaaa!... roteste fundul ala, iubire!”
Diana l-a vazut pe Nicolae in oglinda mare de pe dulap lui, el se uita in jos la jonctiunea organelor lor sexuale, privind cum unealta lui plonjeaza in gaura ei. Ochii lui sclipeau cu o intensitate pe care Diana nu a mai vazut niciodata. Era o privire de pura pofta trupeasca, si ea suspecta ca chiar acum, aceasi privire de pofta trupeasca era reflectata si pe chipul ei. Nicolae a prins privirea surorii lui in oglinda si si-a lins buzele, provocator. Diana a mentinut senzualul contact direct prin reflexia oglinzii, uitandu-se direct in ochii lui plini de pofta in timp ce el o futea adanc. Aceasta perversiune o facea pe Diana sa se cutremure, excitatia ei crescand in fiecare secunda.
Crestete pulsande ale venelor penisului lui se frecau dealungul peretilor gaurii ei, capul acela umflat trimitand valuri prin pielea ei in timp ce pompa adanc in ea.
“Pun pariu ca e foarte bine, iubi?” a intrebat el, dand pasaricii ei cateva impunsaturi puternice intr-o rapida succesiune. “Zi-mi cat de mult o vrei, curva! Haide, zi-mi cat de mult iti place pula mea bagata in pizda ta, ninfomana ce esti!”
“Woooow, Nicolae! O iubesc, iubire, ahhhhh, iubesc fiecare cm!”
“Ummmmmmmm, chiar asa cred ca e, curva” gafaia Nicolae. “Si pun pariu ca daca as mai avea inca douazecisicinci de cm i-ai lua si pe aia , si tot ai striga pentru mai mult, nu-i asa, curva?”
“Wooooww, Nicolae! Ohh, la dracu ca da! Ohhh, iubire!” plangea Diana cu capul lipit de saltea, devenind din ce in ce mai excitata de sugestile lui obscene. O excita enorm de mult cand cineva ii vorbea in acest fel, injurand-o ca pe ultima curva de pe centura. Daca ar fi fost oricine alcineva, Diana s-ar fi simtit degradata, murdara, dar stia foarte bine cat de mult era respectata de virilul ei frate, si vorbindu-i asa era o mare excitare pentru el, la fel cum era si pentru ea.
“Strange-ma de bile, curva!” gafaia Nicolae. “Intinde-te pe dedesupt si strange-ma de bile in timp ce dau pizdii asteia futaia care o merita!” Diana a facut ce i s-a zis, prinzand bilele lui umflate cu amandoua maini. Ea le strangea gentil la inceput, apoi mai tare in timp ce simtea penisul lui puternic plesnindu-se mai repede in pasarica ei ravasita. Nicolae s-a intins intre coapsele ei si a inceput sa se joace cu pasarica ei, simtind cum monstrul lui umed aluneca intre labile ei umflate.
“Ohhhhhhhhhh, daaaaa! Wooow, ce bine e! mmmmmmmmmmmm, arunca pizda aia in mine!”
“Tine-ma, de fund!” a plans Diana. “Uhhhhhhhhh, iubire, tinema de fund si fute-ma cat de adanc poti, iubi! Trage curu meu inapoi! Trage pizda mea in pula ta, dragule!”
Nicolae s-a prins de soldurile ei si tragea salbatic de ei, tragand-o in penisul lui ca si cum ar fute un prosop. Diana striga de placere, fundul ei bolborosind in timp ce senzatii depravate treceau prin tot trupul ei.
“Ahhhhhhhhhhhhhgggggghhhh! Fute-ma, Nicolae! Fute-ma tare! Ce pula ai!!!!!!”
“Chiar ca esti o curvustina buna?” gafaia Nicolae, simtind cum sucurile ei fierbinti acopereau degetele lui. “Pizda ta e asa de uda, ca iti curge in jos pe picioare! Parca e o mlastina acolo jos!”
Diana lacrima si isi agita fundul ei ridicat in aer, zdrobindu-l de penisul lui in timp ce Nicolae mentinea acest ritm. Cuvintele lui au crescut pofta ei si isi gira fundul frecvent, pasarica ei frecandu-se pe toata lungimea lui. Nicolae privea rozeta ei expusa, inelul anusului ei facand niste miscari parca de supt in timp ce futea in pasarica ei. El a presat un deget mare in rozeta ei facand-o sa planga. Nu de durere, dar din cauza unei placeri intense.
“Ohhhhhhhhhhhhhh, daaaaaa, iubire! Atinge-ma la cur! E in regula, Nicolae! Atinge-ma… fa ce vrei cu ea!”
“Iti place asta, nu-i asa?” gafaia Nicolae, inserand degetul mijlociu in fundul ei cremos. “Mmmmmmmmmmmmmm! Wooow, e mai stramt ca pizda ta… si mai fierbinte! Misca-ti fundu, curva! Roteste-te pe pula mea in timp ce te fut cu degetu in cur!”
“Ahhhhrrrrgggggghhhhhh!” a strigat Diana, simtind degetul fratelui ei intrand adanc in rectumul ei. “Ohhhhhh, ce bine eeeeee! Oh, iubitule! Baga degetu ala in fundu meu si fute-ma cu el! Fute-ma in amandoua gauri deodata!”
Era putina durere, dar era aproape nimica in comparatie cu combinata placere venita de la monstrul si degetul lui. Diana isi agita fundul dintr-o parte in alta, gafaind fierbinte cand Nicolae isi futea degetul in si-n afara fundului ei, penisul lui pompand in pasarica ei cu o vigoare crescanda.
“Ohhhhhhhhhhhhhh! Ohhhhhh, vreau sa te fut in cur!” a gafait Nicolae.
“Asta faci, iubitule!” gafaia Diana. “Uhhhhhhhh, woow, si ce o mai faci!”
“Nu cu degetu, iubire! Cu pula!” a zis Nicolae. Diana a suspinat imaginandu-si penisul lui bagat pana la refuz in fundul ei stramt.
Degetul lui acolo parea sa fie destul de mare, dar daca Nicolae reusea sa isi bage penisul in fundul ei, ea era sigura ca unealta lui extra groasa avea sa o desfaca larg inapoi. Chiar asa, doar acest gand sa il lase pe fratele ei sa isi puna unealta in anusul ei o excita asa de tare, incat Diana a facut doar un efort mic sa il descurajeze de la aceasta idee.
“Nu, Nicolae! Pula ta e prea mare! O sa ma ranesti!”
“Iti schimbi parerea odata ce o ai acolo, crede-ma!”
Nicolae si-a tras penisul afara din pasarica ei, si apoi l-a presat de stramtul inel al fundului ei. Diana a scancit cand a simtit capul acela gras impingand dincolo de rozeta fundului ei si a intrat inauntru.
“Cu grija, iubitule! Nu prea tare… foarte incet si usor la inceput, bine?”
Ea isi tinea respiratia in timp ce el exersa mai multa presiune. Nicolae a prins fesele ei si le-a tras larg inapoi, privind cum penisul lui foarte bine uns in pasarica ei intra in fundul ei. Ochii lui ardeau de excitatie in timp ce a simtit cum gaura fundului ei strangea penisul lui si apoi se largea in jurul grosimii lui, prinzandu-se dealungul lungimii lui groase ca o manusa stramta.
“Uhhhhhhnnnnnngggggghhhhh! Woooooww, ce stramta esti!” urla Nicolae, penisul lui ingropat de jumate in fundul ei stramt.
“Ooooohhh, wooow!” scancea Diana.
Nicolae a facut o pauza.
“Nu, nu te opri” a gafait ea. “E asa de bine! Nu ma doare, iubire! Impinge-l de tot inauntru, iubire!”
“Ti-am zis eu ca iti schimbi melodia odata ce il am in tine!” a ras el, zambind in sinea lui. Diana era la fel ca orice alta femeie care a futut. Odata ce avea monstrul lui in ea, pur si simplu nu se mai satura de el… in gurile lor… in pasaricile lor, chiar si in fundurile lor… si dupa cum i-a luat Diana penisul asa doar imbibat cu sucurile pasaricii ei, Nicolae era sigur ca in fundul ei era ceva special!
Nicolae si-a miscat penisul si mai adanc, privind cum fundul ei il inghitea. Caldura era intensa si, asa cum a ghicit corect, posteriorul ei virgin era mult mai stramt ca pasarica ei. Diana gafaia si isi retinea respiratia in timp ce simtea cum fundul ei se largea sa acomodeze unealta lui monstruoasa. Surprinsa, orice durere putina era la inceput parea sa ii mareasca placerea, si cu cat insera mai multa din penisul lui in fundul ei, cu atat incepea sa fie mai bine.
“Ummmmmmmmmmmmmmmmmmm” gemea ea, arcuind spatele ei in penisul lui. Diana si-a dat seama cand el a bagat si ultimul cm in ea. Bilele lui s-au atins de labile ei, masand gaura ei ravasita. Gafaind, Nicolae a strans fesele ei zvelte, lasand mastodontul lui sa se odihneasca in ea pentru o clipa.
“Unnnnngggghhh, wooow, pula mea e de tot in tine, iubi!”
“Ohhhhhhhhhhhhhhhhh, wooow” a gemut Diana. “Wooow, iubitule, stiuuuuuuuuuuuuuuuu!”
“E bine?” a intrebat Nicolae.
“Oh, woooow, daaaaa” plangea Diana. “Pula ta e asa de mare in curu meu, iubitule! Oooooooooooooooohhhh, ma innebuneste!”
Nicolae a inceput sa isi miste penisul inauntrul fundului ei, tinand fesele ei rotunde si ferme deschise larg. Diana si-a rotit fundul in jurul penisului lui si si-a intors capul, uitandu-se inapoi peste umar la el. Ea a zambit seducator, intalnind pomparile lui de buldozer cu miscari incete din soldurile ei, oferind fundul ei la fel de fara jena cum a oferit pasarica ei. Ceva pervers si fierbinte incepea sa creasca in ea, ceva ce stia ca nu va mai putea controla. Poate ca avea deaface cu faptul ca bilele lui se plesneau de pasarica ei. Poate ca avea deaface cu nemaintalnita frictiune a penisului lui care o excita asa de tare. Oricare ar fi motivul acestor sentimente superbe, Diana vroia mai mult, si judecand dupa felul cum Nicolae a futut-o pana acum, ea era sigura ca virilul ei frate va fi capabil sa o futa mereu la fel de bine. Tot ce isi dorea era ca senzatile pe care le experimenta acum, sa nu se mai termine niciodata.
Nicolae asculta in timp ce murmurele ei guturale deveneau mai tari. Pasarica ei se scurgea, sucurile acelea fierbinti pur si simplu curgeau din gaura ei goala. Fundul ei ferm se rotea si agita de el, miscandu-se inapoi si inainte in timp ce soldurile ei biciuiau dintr-o parte in alta.
“Uhhhhhhhhhhh! Wooow, ce stramt e!” a gafait el.
“Mmmmmmmmmmmmmm, pula ta e asa de bine acolo, Oooooooooooooh, as vrea sa o vad dragule! Wooow, asa m-as excita sa privesc cum ma futi in cur, iubi!”
“Data ce vine, iubire!” a promis Nicolae. “O sa o facem in fata unei oglinzi ca sa vedem amandoi cum pula mea fute curu tau sexos, bine?”
“Oooooooooh, da, iubitul meu, daaaaaaaaaaa!” sasaia ea, cutremurandu-se la acest gand excitant.
Nicolae isi plonja monstrul in si-n afara fundului ei, tinandu-se ferm de soldurile ei, privind cum prin pielea cremoasa de pe fundul ei parca trec valuri de la solida pompare pe care i-o dadea. El simtea cum inelul acela musculos al fundului ei se zgaraia in sus si in jos pe toata lungimea lui… mulgand… sugand… strangand monstrul lui ca un cleste.
“Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Fute!” gafaia el. “Misca-te asa! Yeah! Arata-mi cat de mult iti place pula mea bagata in curu tau!”
Nicolae numai avea nevoie sa isi incurajeze sora. Penisul lui facea asta pentru el. Ea isi impingea fundul inapoi in el cu un abandon nerusinat, inclestandu-si dintii in timp ce il futea inapoi. Ea putea sa simta fiecare cm al penisului lui in abdomenul ei plat, penetrand-o intr-un mod asa de fantastic, incat nu credea ca asa ceva era posibil.
“Ohhhh! Fute-ma in cur! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, baga-l in curu meu, dragule! Ooooooooooh, wooow, niciodata nu am simtit asa ceva. Fute-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!”
“Asta fac, iubi!” gafaia Nicolae, privind cum rozeta ei se prindea umed de penisul lui. “Uhhhhhh, woooow!”
“Unnnnnnnggggghhhhh!” plangea Diana. “Futeeeeeeeeeeeeeeeee!”
Diana a gemut in timp ce fratele ei a inceput sa mareasca viteza pomparile.
“Uhhhhhhhh, daaaaaaa! Daaaaa, Ohhh, woooow! La naiba, iubesc astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!”
Ea simtea cum penisul lui pulsa in adancurile ei. Ahhhhhhhhhhh! Si-a rotit soldurile, trantindu-le inapoi in penisul lui in timp ce scancea. Nicolae a inceput sa o futa puternic, pompand penisul lui in fundul cu o forta terifica.
“Uhhhh! Uhhhhh! Uhhhhhhhhhhh! Stramt! Al naibii de stramt!” murmura el, plonjand adanc. Diana s-a intins inspre pasarica ei si a dus doua degete in gaura ei inundata. Si le baga adanc, frecand clitorisul ei cu calcaiele mainii in timp ce fratele ei plonja in si-n afara fundului ei.
“Fute-ma, dragule! Fute-ma in cur! Ohhhhhhhhhhh, asa de bineeeeeeee! Iubesc astaaaaaaaaa! Pot sa o simt asa de adanc! Mmmmmmmmmmm, fute-ma pana lesin!”
Excitat de incurajarile ei, Nicolae a inceput sa o futa cu adevarat puternic pe sora lui, pompand unealta lui in fundul ei cat de adanc putea. Diana pur si simplu scancea de placere, futand pasarica ei la fel de adanc cu degetele ei. Fiori de excitatie erotica urcau in sus si in jos pe pielea ei fierbinte. Ea putea sa simta penisul lui prin membrana subtire care separa fundul ei de pasarica ei, si de fiecare data cand el isi tragea unealta afara, Diana impingea doua degete imbibate in gaura ei, senzatile din movila ei inundand creierul ei ca un foc lichid. Tractiunea penisului lui in fundul ei in timp ce proprile ei degete se jucau acolo era un sentiment pe care Diana nu l-a mai experimentat niciodata.
“Ohhhhhhhhhhhhh! Nicolae, oh, iubi, fute-ma in cur… baga pula aia de un metru in curu meu!... ahhhhhhhhh, iubesc asta! Iubesc asa de mult! Fute-ma Nicolae! Fute-ma pana dau afara tot, dragule!... Ahhhhhhhhhhhhhgggggghhhhhhhh, asta e asa de bineeeeeeeeeeeee!”
Nicolae gafaia in timp ce isi futea unealta nebuneste in fundul ei stramt. Plesnetele umede erau puternice, ca si cum ar fi plesnetele pielii de piele.
“Vreau sa explodezi, tarfa!” a strigat Nicolae, futand-o puternic pe aceasta ninfomana. “Vino peste degetele tale in timp ce iti plombez curu asta obraznic!”
In timp ce ii plomba fundul viguros, Diana gafaia dupa fiecare pompare in trupul ei. Pasarica ei era inundata cu sucuri fierbinti, si se inclesta in jurul degetelor ei, facand niste sunete foarte excitante in timp ce isi baga 3 degete in gaura ei cu o forta brutala. Intregul ei corp parea ca zvacnea in intregime, datorita delicioaselor senzatii care o inundau. Diana striga in timp ce fratele ei o tragea puternic in el, futand penisul lui in fundul ei pana la baza.
“Unnnnnnnnggggghhhhhh! Ahhhhhhh, Nicolae, baga-l in mine!” plangea ea. “Oh, iubitule, fute-ma cat de tare poti! Fute-ma in cur! Fute-ma oriunde… doar da-mi pula aia tare, iubitule!”
Nicolae a ranjit la sora lui si isi indesa penisul adanc. Niste sunete umede au rasunat de la pubisurile lor lipite, si penisul lui sclipea din cauza cremei din pasarica ei. Diana isi agita fundul salbatic, penetrarile penisului lui pana in abdomenul ei plat erau asa de placute, mai placute decat a simtit vreodata ceva. Bilele lui se plesneau de labile ei ravasite, facand clitorisul ei sa iasa afara printre degetele ei.
“Sper ca esti aproape sa explodezi, iubire, ca eu sunt al naibii de aproape!”
“Daaaaaaaaaaaaaa! Oh, da! Fa-ma sa explodez, iubitule!” plangea Diana. “Ummmmmmmmmm, iubitule, fute-ma repede, cat de repede poti! Ohhhhhhhhhhh, daaaaaaaa, iubituleeeeeeeee! Baga pula aia in curu meu si explodeaza in burta meaaaaaaaaaaaaaaaa!”
Ea isi impingea soldurile in fratele ei salbatic in timp ce el a inceput sa ii bombardeze fundul salbatic, futand-o cu plonjari puternice, rapide care practic cutremurau tot trupul ei. In cateva secunde, Nicolae a explodat in fundul ei ravasit, si cand Diana a simtit ssora lui fierbinte intrand in fundul ei, ea a inceput sa aiba cel mai puternic climax pe care l-a avut vreodata, tipand cat putea de tare extazul ei incontrolabil.
“AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. AHHHHHHHHHHHHHHHHHH VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!” striga ea, frecand clitorisul ei cu frenezie. “OOOOOOOOOHHHH, IUBITULEEEEEEEEEE, ACUMMMMMMMMMMM!... BAGA-MI-O IN CURRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!”
Nicolae simtea cum fundul ei strange penisul lui cu o stramsoare care aproape l-au lasat fara puteri. Contractiile ei in jurul penisului lui au facut ca bilele lui sa se ridice. El si-a dat capul pe spate, ochii lui strangandu-se, gura lui deschisa. Cu un tipat, a explodat, improscand samanta fierbinte in gaura fundului ei.
“ARRRGGGGGHHHHH, AHHHHHHH, VIIIIIIIIIIN! OHHHHHHHHHH! ACUMA VINE! ITI UMPLU CURU!”
Diana plangea si ea extazul ei in timp ce simtea climaxul lui in ea, improscarile lui fierbinti facand ca orgasmul ei sa se intensifice mult.
“DA! DAA! DAAAA! DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! IUBI! OH, CE BINEEEEEE EEEEEE, ASA DE BINEEEEEEEEEEEEE!” plangea Diana.
Nicolae intra in ea cu toata forta lui, gafaind puternic cand penisul lui adanc bagat spreia jet dupa jet de ssora fierbinte in abdomenul ei.
“UNNNNNNNNNNHHHHHH! AHHHHHH! DAAAAA! VINO! VINO CU MINE! OHHHHHHHH! OHHHHHHHHH! IA SAMANTA MEA! IA-O FIX IN CUR, PIZDA BUNA CE ESTI!” striga Nicolae.
Sora lui isi zdrobea fesele ei larg deschise de el, vrand monstrul lui cat de adanc posibil in timp ce exploda. Ea s-a inclestat de saltea, pregatindu-se pentru golirea bilelor lui in curul ei, propriul ei orgasm zdrobindu-se cutremurator in valuri de placere prin tot fundul ei ravasit si prin pasarica ei. Diana plangea si batea cu pumnul in saltea, explodand iarasi si iarasi in timp ce penisul lui tare ca piatra isi facea de cap in fundul ei.
Intregul pat s-a cutremurat datorita intensitatii partidei lor, dar nici unul dintre ei nu a observat, nici macar cand un pahar a cazut de pe noptiera, zdrobindu-se de podea zgomotos. Diana scotea sunete strangulate, fundul ei strangand penisul lui, pulsand in jurul lui, sugand ca o gura stramta.
“OHHHHHHHHHHH! NICOLAEEEEEEEE! O SIMT!... SIMT SAMANTA TA, IUBITULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!” behaia Diana. Fundul ei parea sa se topeasca in jurul monstrului lui. Un jet urias de samanta a inundat interiorul ei, apoi inca unul si inca unul, pana cand fundul ei era plin la refuz cu sperma lui fierbinte. Crema lui atarna in siraguri de fiecare data cand scotea penisul afara din fundul ei. Era total inundat si dadea afara din fundul ei in torente, saturand coapsele ei superioare si curgand in jos pe despicatura pasaricii ei. Nicolae s-a intins sub ea si a cupat movila ei aburinda, frecand un pumn de ssora peste clitorisul ei si apoi in gaura ei, placandu-i enorm de mult sa imprastie ramasitele lui si ale ei in pasarica ei ravasita. Ii dadea o placere enorma sa faca asta.
Nicolae si-a lasat unealta in fundul ei pentru mult timp, miscand-o lenes inainte si inapoi pana cand era drenat si moale. Doar atunci a scos complet afara si a cazut jos pe pat langa ea.
“Cum a fost, iubire?” a ranjit el.
Diana s-a intors pe spate foarte extenuata. Daca ar fi capabila sa vorbeasca atunci, i-ar fi zis ca a iubit enorm de mult, dar tot ce putea sa faca pe moment era sa suspine si sa gafaie, incercand sa-si regaseasca rasuflarea normala. Nicolae si-a pus mainile in jurul ei si a imbratisat-o puternic. Cand a inceput sa respire normal si sa isi revina din aceasta futaie nemaintalnita, Diana a acoperit gura si gatul lui cu saruturi fierbinti, tinandu-l pe fratele ei nud tandru in bratele ei.
“Oh, Nicolae!” a gemut ea. “Asta a fost intradevar fantastic! Cum a fost pentru tine, dragule?”
“Iubire, nu ai idee cat de bine a fost” a zis el, zambindu-i. “A fost ca un vis devenit realitate.”
“Mmmmmmmmmmmmm, a fost si pentru mine, Nicolae!” a gafait Diana. “Nu stiu de ce, dragule, dar ma faci sa ma simt asa de excitata!”
Nicolae a sarutat unul dintre sanii ei transpirati, folosind degetele lui sa dezmiarda pielea ferma gentil.
“Asta faci si tu pentru mine, iubire!” a raspuns el. “Ummmmmmmmmmmmmm! Wooow, ce sani frumosi ai iubire!”
“Merci, dragule!” a ras Diana, devenind din ce ince mai excitata de actiunea gurii lui. Nicolae si-a scos limba afara si a sfichiuit-o peste sfarcul ei erect, tachinand-o. Intr-un final, el si-a scufundat intreaga gura pe sanul ei cremos si a inceput sa suga fara rusine.
“OOOOOOOOOOHHH! AHHHHH! OHHHHHHHHHH!” gemea ea. Scantei de placere parca ieseau afara din sanii ei.
Ea s-a prins de penisul lui si a inceput sa frece tubul acela moale pana cand a inceput sa prinda muschi convingator intre degetele ei.
“Oh, iubitule, armasarule! Iara-si esti gata! Ummmmmmmmmmmmm, si asa de repede!” se minuna Diana cand a simtit penisul lui viril marindu-se in mana ei. A inceput sa se umfle rapid, crescand la marimea completa iarasi intr-o chestiune de secunde. Diana si-a deschis coapsele larg si a luat mana lui, presand-o peste labile pulpoase ale pasaricii ei.
“Simte-mi pasarica!” a gemut ea. “Simte cat de fierbinte si umeda mai facut iara, dragule!”
Nicolae a alunecat degetele inauntru, tragandu-le prin toata crepatura ei din cap in cap. Diana a scancit si si-a impins pasarica in sus, in mana lui. Fiori fierbinti se topeau in sus intre picioarele ei.
Pasarica ei zburda salbatic in jurul degetelor lui in timp ce o masa adanc. Ea deja era uda iarasi, si fierbinte… asa de fierbinte, degetele lui parca erau intr-un cuptor. Ea avea o prinsoare puternica in jurul penisului lui, si il masa in sus si in jos foarte repede, masturbandu-l din ce in ce mai tare pe masura ce degetele lui penetrau mai adanc. Un fior a trecut prin ea, si Diana a inceput sa isi salte bazinul in sus si in jos, implantandu-se in degetele lui puternice iar si iar. Penisul lui crestea urias iarasi intre degetele ei.
“Uhhhhhhhhhhh, Nicolae!” a gafait ea, inchizand ochii tare. “Daca continui asta, o sa trebuiasca sa faci mai mult decat sa ma futi cu degetele, dragule!”
Nicolae si-a ridicat capul capul de pe sanul ei si a ranjit.
“Asta e toata idea unui foreplay, nu crezi?” a chicotit el.
“Oh, da, da! Ohhhh, daaaaa!” gafaia Diana, strangand penisul lui puternic.
“Woow, iubire!” s-a scheunat Nicolae. “Las-o mai moale sau explodez iara pe tine!”
“Mmmmmmmmmm, asta e o idee buna” a tors Diana. “Dar am alceva in minte, dragule!”
Ea s-a ridicat sus si l-a impins pe fratele ei de tot pe spate. Penisul lui statea drept in sus, pulsand cu o tarie intensa. Ea s-a catarat peste el, incalecand coapsele lui cu ale ei.
“O sa stai pe pula mea, iubire?” a intrebat Nicolae dornic.
Diana a zambit si s-a miscat in sus pe trupul lui atletic in genunchi, facand pauza cand pasarica ei plana direct deasupra penisului lui erect.
“Ai vrea asta, dragule?” a suspinat ea senzual, dezmierdand tachinator cu degetele ei in sus si in jos pe toata lungimea lui. “Ummmmmmmmmm, pun pariu ca vrei sa stau chiar acum jos pe taria asta frumoasa a ta si sa te fut pana numai poti, asa e dragule?” Ochii ei sclipeau cu pasiune in timp ce privea chipul lui.
“Oh, da, iubi!” a gafait el. “Daaaaaaaaaaa!”
“Vrei sa bag pula ta in pasarica mea si sa te fut pana lesini, asa e?” a continuat Diana, gafaind excitata. “Zi-o, dragule, zi-o!... vrei sa ma futi iarasi, asa e, dragule?”
“Uhhhhhhhhhh, da, daca ai sti cum!” a gafait el. “Vreau sa te fut, iubire! Vreau sa imi bag pula sus in pizda ta si sa te fut iara!”
“Ooooooohhhhh, Nicolae!” a zis Diana seducator. “Asta chiar ca e salbatic, poate o sa te las sa faci asta, dragule! Dar…”
“Dar ce, iubire?” a intrebat Nicolae, urgent. “Ohhhh, sper ca nu esti obosita?”
“Nu, iubitule!” a ras ea tarandu-se in sus iarasi. “Nici gand de asa ceva!” Diana si-a odihnit pasarica pe stomacul lui, si Nicolae a gafait cand a simtit umezeala fierbinte a pielii pasaricii surorii
“Ma gandeam ca daca poate te porti frumos cu mine, poate o sa te las sa ma futi iarasi!”
“O sa ma comport frumos, iubire!” a zis Nicolae nerabdator.
“Binenteles ca vei face asta, dragule!” a murmurat ea, tarand pasarica ei in sus pana cand era pe pieptul lui. Ea isi misca funduletul, intinzand sucurile pasaricii ei umede pe toata pielea lui. “Vei face tot ce iti zic eu… atata timp cat esti futut. Asa e, iubi?”
“Asa e, iubire. Orice vrei tu!” a gafait Nicolae, uitandu-se direct la movila pasaricii ei. Diana a vazut acea privire din ochii lui si a zambit, conspirational. Ridicandu-se de pe pieptul lui, ea s-a intins in jos printre coapsele ei si a desfacut buzele pasaricii ei cu amandoua maini, tarandu-se inainte, pana cand despicatura ei suculenta era la doar cativa centimetri de fata fratelui ei.
“Asta iti da ceva idei, iubitule?” a zis Diana, excitata.
“Oh, daaaaaaa!” a gafait Nicolae, ochii lui parca iesind din orbite in timp ce se holba la fata surorii lui. “Vrei sa te ling, asa e, iubire?”
“Vrei sa imi lingi pizda, iubi?” Ochii lui au sarit de la pasarica ei in sus la sanii ei magnifici. Diana a asteptat raspunsul lui, rotind soldurile ei, tachinandu-l, ungand sucurile pasaricii ei acum pe gatul lui.
“Deci, ai vrea sa imi lingi pasarica?”
Cu o privire de dorinta animalica pe chipul lui, Nicolae i-a dat Dianei raspunsul pe care ea vroia sa il auda.
“Ohhhhh, iubire! Da-mi-o!” a gafait el, alunecand mainele lui in jurul soldurilor ei si cupand fundul ei, tragand pasarica ei inspre fata lui. “Iti ling pizda aia suculenta! O ling si o sug si ma joc cu clitorisu tau si … Uhhhhhh, stai pe fata mea, iubire!”
“Mmmmmmmmm. Nicolae, dragule!” a gafait Diana cu placere, ridicand pasarica ei sus de pe pieptul lui si alunecand in sus. Ea era in genunchi, inca tinand labile desfacute. Nicolae se holba in pasarica surorii lui, ochii lui arzand si limba lui lingand buzele lui. Un picur de suc din pasarica ei a alunecat pe limba lui si Nicolae l-a sorbit in gura lui, apoi l-a inghitit.
“Oooooooooooh, ahhhh, Nicolae, saruta-ma fix in pizda!”
Tinandu-se de fundul ei atletic a impins fata lui in pasarica ei desfacuta. Diana si-a arcuit spatele si a gafait de placere cand a simtit buzele lui ca au facut contact cu pielea fierbinte si umeda a pasaricii ei. Limba lui a iesit afara si a alunecat peste despicatura ei, lingand clitorisul ei care pe loc s-a intarit. Fundul ei tresarea inainte si inapoi, futand pasarica ei pe fata lui pofticioasa.
“Inauntru!” a schelait ea. “Impinge limba ta in mine, iubitule! Mmmmmmm, fute-ma cu limba ta!” Nicolae si-a deschis gura larg si si-a impins limba adanc in gaura ei. Diana isi agita fundul deasupra lui, gafaind si suspinand din cauza extazului. Ea freca si rotea pasarica ei imbibata de sucuri pe toata fata lui.
Creierul Dianei suferea din cauza extazului interzis in timp ce se agita pofticios deasupra fratelui ei. Se uita in jos, printre sanii ei la fata lui, vazand doar albastrul acela al ochilor lui, deasupra movilei ei netede. Depravarea a ceea ce faceau era fabulos de excitanta pentru ea. Simtea o placere salbatica si erotica in timp ce fratele ei impungea limba lui inanutru si in afara gaurii ei. Parca era un minipenis, cu exceptia faptului ca se agita delicios de jur imprejurul gaurii ei, lingand si tachinand fiecare cm al pielii ei.
“Nicolae! Ohhhhhh, iubituleeeeeeeeeee, iubituleeeeeeeeee!”
Diana tinea buzele pasaricii ei deschise pentru el si impingea deschizatura ei in fata fratelui ei ca el sa linga sucurile din gaura ei ca un catelus infometat.
“Manca-ma, manca-ma!” plangea ea. “Suge pizda mea fierbinte, Nicolae! Uhhhhhhh, dragule, dragule! Linge pizda mea! Daaaaaaa, fute-ma cu limba ta! Mmmmmmmm! Suge-o iubitule, suge-ma tare! Fa-ma sa vin in gura ta!”
Nicolae se uita in sus la sanii ei magnifici in timp ce lapaia si lingea pasarica ei. Tinandu-se de fundul ei ferm, el cupa si frsora fesele ei, sugand si lingand pasarica ei cremoasa de la gaura pasaricii pana la clitorisul ei. Sucurile ei se prelingeau direct in gura lui, si in ciuda copiosului fluid care iesea afara, Nicolae reusea sa inghita fiecare picatura cu usurinta. Gustul secretilor ei vaginale il excitau, mai ales ca stia ca era actiunea gurii si limbii lui cea care producea aceasta abundenta.
Diana a inceput sa geama si sa miorlaie, impingand despicatura ei pe fata lui, frecand pasarica ei deschisa pe fata lui fara nici o precautie. Fratele ei lingea gaura ei excitata ca nimeni alcineva. Nimeni nu a lins-o vreodata asa de viguros. Gura lui parea sa sarute fiecare cm din pasarica ei, limba lui peste tot in acelasi timp. Ea isi agita fundul pofticios, trantindu-l in extaz, zdrobind pasarica ei pe gura lui larg deschisa, aproape brutal. Dar ei nu ii pasa, pasarica ei ardea cu o intensitate fierbinte pe care niciodata nu a simtit-o in viata ei.
“Nicolae, limba ta… buzele tale! Ohhhhhhhh, o sa ma faci sa explodez! Ahhhhh, impunge limba ta acolo, iubi! Impunge-o cat poti de adanc in pizda mea! Fute-ma cu limba ta, curvar dulce ce esti!”
In timp ce Nicolae isi futea limba adanc in pasarica ei, mainile ei au mers la ceafa lui, tragand gura lui cat de puternic a putut in pasarica ei care parca ardea. El sugea clitorisul ei in gura lui si se uita in sus sa ii vada reactia. Ochii ei erau inchisi stramt, si spatele ei era arcuit ca un arc in timp ce se apleca pe spate, zdrobind pasarica ei inundata in gura lui. Obscenitati guturale ieseau printre buzele ei in timp ce se apropia de climax.
“Unnnnnnnngggghhhh! La naiba! Manca-maaaa! Suge-o, ma pula! Suge-o toata in gura ta! Uhhhhhhh! Uhhhh, dar nu te opri! Niciodata sa nu te opresti! Iubesc asta! Ooooooooooooooooooooh, ohhhh, daaaaaaaaa!”
Diana a inceput sa murmure incoerent, vocea ei joasa in timp ce Nicolae sugea tare la clitorisul ei. El ciugulea clitorisul ei cu dintii si il lingea cu limba. Plansetele ei de placere cresteau si din ce in ce mai disperate in timp ce orgasmul ei se apropia, construindu-se in pasarica ei cu viteza unei locomotive iesite de sub control. Diana isi agita funduletul salbatic de colo colo, serpuind pasarica ei peste gura lui iar si iar si iar, sanii ei zgaltaindu-se excitant. Dar nu conta cat de tare Diana se agita deasupra lui, gura lui ramanea ferm lipita de gaura ei imbibata. Nasul lui se zdrobea de clitorisul ei si limba lui tare futea adanc in gaura ei cutremuranda, facand sa o aduca foarte repede pe culme.
“OOOOOOOOOOH, VIIIIIIIIIIIIIIIIINNN” se vaita ea. “UHHHHHHHHHHHH, O SA VIN IN GURA TA! AHHHHHHHHHHHHHGGGGHHHHHH, IUBITULE, BEA SUCURILE MELE!... MANCA-MA… SUGE-MA… FUTE-MA… SI… OHHHHHH! OHHHHH… AHHHHHHH!”
Cu un tipat de extaz, Diana a tresarit inca odata puternic, aproape ca a rupt gatul lui. Fundul ei se agita puternic, pasarica ei se zdrobea de gura lui cu o forta tremenduoasa. Ea a tipat iarasi, explodand in valuri puternice care se imprastiau prin tot trupul ei transpirat. Convulsile cresteau si gaura ei se inchidea puternic in jurul limbii lui adanc infipte. Ea putea defapt sa simta cum labile ei netede se deschideau si inchideau, contractile foarte intense. Diana se zguduia violent in timp ce exploda, strangand coapsele ei netede in jurul obrajilor lui cat de tare putea, mainile ei pe ceafa lui, fortand limba cat de adanc putea in gaura ei. Nicolae se tinea puternic de fundul ei agitat, ingropand fata lui in pasarica ei, iubind enorm de mult felul cum coapsele ei fierbinti se strangeau in jurul capului lui. In timp ce Diana avea acel orgasm zdruncinator, Nicolae continua sa linga pasarica ei cu invigorare, sugand sucurile delicioase din gaura ei cutremuranda pana cand zdruncinatorul orgasm incetinea si apoi oprindu-se, intr-un final.
Nicolae se uita in sus la ea, nasul si gura inca presate in pasarica ei. Buzele lui inca sarutau gentil clitorisul ei in timp ce privea intens sanii ei fermi si rotunzi, admirand marimea si forma sfarcurilor ei. Erau mari si erecti, si ieseau in evidenta senzual in afara pe sanii ei rotunzi si fermi, doua leduri care aratau pofta si implinirea ei. Diana a privit in jos la fratele ei, un zambet satisfacator pe chipul ei care parca radia.
“Ooooooooooh! Wooow, ce bine a fost asta, iubitule!” a suspinat ea fara voce.
“Mi-am dat seama, iubire!” a chicotit Nicolae, vocea lui acoperita de pasarica ei. “Ai explodat ca o racheta!”
Alunecand pasarica ei inapoi pe pieptul lui, Diana a gemut de placere. “Mmmmmmmmmmmmmmmmm, chiar asa a fost, si tu ai aprins fitilu, dragule!”
Gura si barbia lui Nicolae sclipeau din cauza sucurilor ei, dar in loc sa le stearga cu mana, el s-a intins si a tras gura ei in jos spre el. Diana a returnat sarutul lui fierbinte cu o intensitate care parca era din tot sufletul, pasiunea din sarutul acela fierbinte aproape ca au facut ca sucurile din pasarica ei nesatula sa se prelinga iarasi. Ea putea sa guste proprile ei sucuri pe buzele lui si o stimulau asa de tare incat pelvisul ei in curand a inceput sa se agite salbatic, intinzand sucurile din pasarica pe tot abdomenul lui puternic. Ei se agatau unul de altul, devorand gurile celuilalt cu o ferocitate pe care doar o relatie pasionala putea sa inspire. Diana simtea cum penisul lui se freca de fundul ei. Ea...



    Login