Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 14
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3755 ori - Nota 6.50 (6 voturi)
Capitolul 24

30 iunie 2005 - joi

Era cateva ore mai tarziu. Tocmai au terminat o cina foarte copioasa pregatita de amandoi din ce au gasit prin camara si ce au adus de acasa. Au chicotit si ras si glumit ca un frate si o sora care se intelegeau de minune. Diana era ocupata cu asezatul veselei la locul lor si Nicolae era afara sa arunce apa din lighian.
Dintr-o data, Diana s-a tensionat cand a auzit usa de la intrare deschizandu-se si apoi inchizandu-se. Si apoi, dintr-o data, cand aseza ultimul cutit inapoi in sertarul lui, a simtit cum o mana se infasoara imprejurul mainii ei. Nicolae a tras-o inspre el, a rotit-o cu fata la el si a lipit funduletul ei sexxy direct de marginea mesei din bucatarioara. Automat, buzele lui au aterizat pe ale ei si un sarut plin de pasiune si care a lasat-o moale in genunchi a inceput. Diana a fost surprinsa la inceput, dar apoi a raspuns cu aceasi pasiune. Asa de tare se sarutau incat parca nu s-au vazut de ani de zile. Limbile lor se duelau si cand erau in gura ei, cand in a lui. Oricum, sarutul parca a durat o eternitate.
Mainile lui au inceput in acelasi timp cu sarutul sa ii framante sanii direct prin camasa alba care o avea pe ea. Apoi au cazut in jos la fundul ei si l-a strans foarte delicat. Diana automat a lasat sa ii cada prosopul pe podea si mainile ei s-au dus direct imprejurul gatului lui. Mainile lor se miscau peste tot trupul celuilalt, pe unde apucau si parca faceau minuni. Pana cand intr-un final, nevoia de aer a aparut si s-au despartit. S-au privit in ochi pentru o clipa.
“Buna!” a zis Nicolae si apoi iarasi si-a lasat buzele peste ale ei pana cand iarasi nevoia de aer a aparut.
“Buna!” a reusit sa raspunda Diana, foarte excitata si gafaind dupa o gura de aer. Dar dupa ce a tras aer in piept, a sarit iarasi pe el si buzele si limbile lor iarasi s-au incrucisat.
Intr-un final, Nicolae a luat-o in brate si s-a intors si s-a indreptat inspre sufragerie. Si ce noroc pe ei ca acolo era o canapea care se putea desface si sa devina un pat dublu foarte confortabil. Diana se astepta ca fratele ei sa o aseze direct pe pat. Dar nu a fost asa. Pur si simplu a asezat-o in picioare.
“Ma simt asa de tensionata!” a suspinat ea, presandu-si trupul de al lui.
“Imi dau seama!” a zis Nicolae, tinand trupul ei foarte sexy lipit de al lui.
A simtit presiunea pubisului ei cum se presa de penisul lui si gentil a zdrobit sanii ei de pectoralii lui. Gura lui pe loc s-a blocat de a ei, mainile lui incepand sa alunece in sus si in jos peste fesele rotunde ale fundului ei. Diana inota intr-o mare de emotii foarte placute. Limba lui Nicolae a intrat tachinator printre buzele ei si o excita enorm de mult si s-a presat si mai tare de trupul lui atletic si musculos. A simtit pe loc taria penisului lui cum se mula dealungul coapselor ei si s-a cutremurat de placere, luptandu-se vanjos cu limba lui pentru suprematia gurii ei, jocul lor devenind foarte repede unul foarte pasional.
“Ooooohh, wooooow!” a suspinat ea, rupand sarutul. “Ma simt ca o virgina, si patul de acolo ma face sa cremez si sa ma cutremur peste tot!”
Nicolae a zambit dragastos. Degetele lui foarte repede au inceput sa desfaca nasturii din partea frontala a camasii ei, gradual expunand pielea cremoasa si bronzata a trupului ei foarte frumos tonifiat.
A sarutat gatul ei de o parte si alta in timp ce dezbutona ultimul nasture. Expert si incet, el a usurat camasa in jos de pe umerii ei si apoi in jos pe mainile ei, comportandu-se foarte sigur pe el, avand grija sa nu grabeasca nimic. El foarte atent a lasat camasa ei pe spatarul unui fotoliu si apoi a luat-o iarasi pe focoasa blonda inapoi in bratele lui.
“Ooooohh, Nicolae!” a soptit ea excitata. A simtit cum degetele lui au desfacut snurul sutienului costmului de baie de la spate. “Oooooh, wooow, parca ard de vie!”
“Esti superba!” a zis el, ochind sanii ei goi, gatul lui putin uscat si grosolan de la pasiunea care se fugarea prin el. Mainile lui s-au pozitionat peste semisferele gemene ale sanilor ei, degetele lui inclestandu-se delicios de pielea aceia catifelata. A gemut. Sfarcurile ei intarite au inceput sa gadile direct in palmele lui. “Maica maiculita… dar ai niste sani…”
Diana s-a infiorat de placere cand a observat privirea lui parca hipnotizata. S-a cutremurat peste tot la atingerea mainilor lui, palmele lui incepand parca sa maseze si parca si sa ii framante.
“Oooooh, Nicolae!” A facut un pas in spate departe de degetele lui experte, furnicandu-se peste tot. Tachinator, si-a pus mainile pe sanii ei si i-a impins unul in altul.
“Nu sunt foarte mari, asa e?” a zis ea foarte incitant, si s-a intors roata si i-a dat o privire din lateral asupra sanilor ei. Apoi a scanat ochii lui albastrii care pur si simplu o devorau. Si in ochii acestui mascul feroce ea vedea doar un lucru. O pofta trupeasca pur animalica si doar pentru ea. A facut ca inima ei sa bata din ce in ce mai repede.
“Esti superba!” a zis el, prizand-o de incheietura mainii si tragand-o inapoi in bratele lui puternice.
Nicolae a inceput sa dezbutoneze cei trei nasturi ai jeansilor ei taiati sus pe fesele ei atletice, penisul lui tresarind in pantalonii lui. Si apoi, jeansii au alunecat direct la picioarele ei, si el a cupat fundul ei aproape deloc acoperit cu bikini-ul costumului de baie purtat mai devreme cand erau la lac. “Ma bucur ca nu esti dezamagit!” a murmurat ea inocent. S-a infasurat imprejurul trupului lui ca un sarpe. Furnicaraia din trupul ei era asa de placuta si excitanta incat nu mai vroia sa se termine niciodata si nevoia sa isi etaleze trupul ei superb in fata acestui tanar viguros parca a devenit o necesitate.
Nicolae a facut un pas inapoi si a privit hipnotizat sanii ei majestuosi si apoi a luat mana ei si a plasat palma ei direct pe umflatura din pantalonii lui. “Daca credeam ca nu esti frumoasa, oare pula mea pulsa asa pentru tine?”
Diana a chicotit, mana ei inclestandu-se de erectia lui direct prin pantaloni. Il vroia asa de mult in aceste momente. Si-a lins buzele senzual si apoi a cazut in genunchi in fata lui si a inceput sa umble la fermuarul jeansilor lui, etaland cat mai mult bunatatile trupului ei. Apoi, cu ceva greutate, a scos intr-un final penisul lui afara. A suspinat de placere cand a vazut ce avea in fata ochilor. “Woooooow!”
Capul ei s-a rotit intr-o parte. A tinut penisul lui puternic de la baza, tot interiorul ei cutremurandu-se de placere. Nicolae se holba la ea, uimit de inocenta ei si lipsa de incredere care a vazut-o pe chipul ei pentru o clipa. Era foarte uimit ca aceasta bomba sexuala pe roti, aceasta frumusete foarte rara, putea sa fie asa de inocenta.
“Linge-l, Diana!” Totul era parca ca si cum ar lua virginitatea cuiva, si nu a facut asta niciodata, cel putin din cate stia el. Diana l-a privit, ochii ei plini de o pofta nebuna. S-a cutremurat si si-a muscat buzele intr-un fel foarte copilaresc. In acel moment inocent, Nicolae pur si simplu a vazut direct in sufletul Dianei.
Si apoi, mana ei a inceput sa alunece in sus si in jos pe coloana de granit a penisului lui, pasarica ei furnicandu-se sa il simta cat mai adanc. “O vreau, Nicolae. Vreau sa fac totul cu tine!”
“La comanda, d-voastra!” a ranjit el. Si-a impins jeansii in jos pana la genunchi, facand loc superbei blonde sa se ospateze din penisul lui.
Ea a chicotit ca o scolarita si l-a impins pana cand a cazut pe spate pe pat. “Daca vrei sa te sug, trebe sa fi gol pusca!” a comandat ea chicotind. Ea repede a tras jeansii de tot de pe el. I-a aruncat undeva pe podea, undeva prin camera, unde a aterizat nici macar ea nu stia. Apoi, superba blonda si-a aruncat privirea prin camera si a observat cum toate hainele lui si ale ei erau ici colea prin camera. Gandindu-se ca nu ar strica putina tachinare, superba blonda s-a ridicat in picioare si statea in toata gloria ei in fata privirii lui infierbantate.
“Nu trebe sa iti arunci hainele peste tot asa!” a murmurat ea, facandu-i cu ochiul intr-un mod inocent, dar foarte tachinator. Obrajii ei s-au imbujorat in timp ce a facut cativa pasi prin camera, serpuind tachinator fesele inca infasurate in bikini, talpile ei desculte si picioarele ei lungi si tonifiate fiind un spectacol foarte erotic pentru fratele ei.
“Esti fabuloasa, Diana, pur si simplu fabuloasa!” a gemut el. Penisul lui pulsa salbatic doar pentru ea. “Fa… bu…loa…sa!”
Diana s-a imbujorat. Ea s-a aplecat sa ridice pantalonii lui de unde erau aruncati, simtind parca cum ochii lui ardeau trupul ei. A mentinut o pozitie foarte erotica pentru o secunda, apoi s-a indreptat iarasi si a aranjat pantalonii lui direct peste camasa ei pe fotoliu.
Apoi s-a intors inspre Nicolae, inca imbujorata. “ACUM, cum facem cu pula aia!” a soptit ea, indreptandu-se inapoi la el, sanii ei zgaltaindu-se incitant pe pieptul ei, soldurile ei serpuindu-se foarte tachinator.
Si-a aruncat privirea la prohabul lui. Gura ei a inceput sa saliveze pentru acel penis. Iesea afara din pubisul lui fara nici un fir de par ca o coloana de granit. Apoi a inceput sa se aseze in genunchi in fata lui si intre genunchii lui desfacuti.
“Nu!” a suspinat el. “Lasa-ma sa te privesc inca pentru cateva clipe!” El pur si simplu se holba, lingandu-si buzele, bucurandu-se ca avea o astfel de frumusete in fata ochilor lui. Ochii lui lacomi se fugareau peste trupul ei atletic si foarte frumos tonifiat, in sus si in jos pe curbele ei, urmand fiecare curba a figurii ei minunate. Abdomenul ei plat dadea soldurilor o dimensiune foarte frumoasa. A privit sanii ei fermi si zgaltaitori foarte interesat, vazand acele globuri de piele catifelata cum se ridicau si cadeau odata cu fiecare gura de aer care o lua.
“Deabia astept sa iti ling sanii!” a gemut el, privind direct la sanii ei.
Ea s-a cutremurat excitata sub privirea lui apreciativa. “Atunci lasa-ma sa iti sug pula aia superba prima data. Deja m-ai facut sa cremez bikinii!”
“Da-i jos, sa iti vad si pizda!”
Putin neastamparata, ea a dat negativ din cap, parul ei blond platiniu dandu-i o imagine foarte inocenta. “Nu, inca nu…” Apoi si-a aruncat privirea direct la penisul lui urias. “Pot sa il sug acuma?”
Ea a rasuflat aer foarte cald dealungul coapselor lui musculoase, peste penisul si bilele lui. Raspunsul murmurat al acest mascul viril fiind tot ceea ce vroia sa auda. A inceput sa linga tachinator capul penisului lui cu varful limbii ei umede. Primul contact era pur si simplu un cutremur. Fiori si cutremure artistice fugarindu-se prin pasarica ei pulsanda si apoi explodand in pupilele ei ca niste petarde.
“Unnnnnn!” a gemut Nicolae atunci cand limba ei a lapait imprejurul capului lui purpuriu, facandu-l sa delireze. “In gura ta, Diana. Suge-l!”
Diana a inserat acel cap bulbos intre buzele ei umezite si apoi si-a inclestat gura strans in valea care incojura tot capul lui. Gura ei era plina aproape la refuz cu acel monstru. L-a tinut in acea pozitie pentru clipe bune, doar limba ei infasurandu-se ca un sarpe imprejurul lui, imbiband tot capul cu saliva ei spumoasa. Tragand puternic aer in piept, obrajii ei s-au tras si apoi l-a supt ca un aspirator, scotand un geamat dintre buzele lui Nicolae. Apoi a facut-o iar si iar si iar, facandu-l pe Nicolae sa scoata niste gemete foarte sonore care o incurajau si mai tare sa continue.
Nicolae a tresarit, fundul lui ridicandu-se de pe pat, capul lui razuindu-se dealungul cerului gurii ei si apoi lovindu-se de intrarea in gatul ei. A tresarit iarasi, simtind cum dintii ei se razuiau delicios dealungul coloanei lui.
“Ia-l de tot, Diana. Ia toata pula mea in gura ta!” Gura ei umeda si sugatoare era un furnal datorita aerului cald care se preumbla pe acolo.
Diana a uitat in intregime de tot in timp ce mintea si trupul ei deveneau in intregime absorbiti de Nicolae, de penisul lui si de ai da cea mai mare placere posibila. Ea isi insuruba limba ei umeda imprejurul si prin partea dedesupt a penisului lui, facandu-l sa tresara si mai des. Isi folosea si dintii, usurand acea coloana lunga si groasa mai departe si mai adanc in gatul ei, capul lui purpuriu facand ca gatul ei sa se relaxeze si mai mult.
“ARGHHHHH!” Nicolae a plonjat dintr-o data in sus, futand erectia lui gigantica adanc in gatul Dianei. Mintea lui a devenit incetosata. Aproape jumate din monstruozitatea lui au intrat in gura si gatul ei.
Unghile Dianei au razuit pubisul lui. Apoi a inceput sa fugareasca unghile ei vopsite rosu in sus peste trupul lui musculos, intinzand mainile ei si palmele ei au simtit pieptul si musculatura abdomenului lui. In acest fel amesteca durerea tachinatoare a unghilor ei cu caldura respiratiei ei fierbinti in timp ce sugea puternic cu gura ei.
“UNNNNNGGGHHHHH!” a gafait ea parca intr-o stare de vis, penisul lui incepand sa futa in gatul ei si mai adanc in timp ce foarte atent, dar in acelasi timp foarte ferm isi pompa fundul in sus de pe pat.
Ea s-a presat puternic cu gura, luand penisul lui si mai adanc in gatul ei. Sugand si mestecand acel madular cu o pofta interzisa, ea parca scotea flacari pe narile nasului. Intr-un final, dupa ceva efort si multa relaxare a muschilor gatului ei, avea aproape douazeci de cm in gura si gatul ei. Woooow, da chiar ca era urias si inca mai avea aproape cinci cm.
“DIANAAAAAAA!”
Penisul lui era aproape de tot in gura si gatul ei. Nicolae simtea prinsoarea minunata a gatului ei si apoi a cazut inapoi pe pat, cutremurandu-se datorita placerii care o simtea. Caldura minunata a gurii ei aprindea niste pasiuni puternice prin tot trupul lui, dar in special in bilele lui. Cu Nicolae gemand sub atingerea gurii ei fierbinti, Diana a inceput sa isi retraga capul inapoi si apoi sa il miste iarasi in jos. Apoi iarasi sa il retraga, si iarasi sa il inghita. Il sugea puternic si de fiecare data incerca sa il inghita in intregime. Il sugea asa de bine si de placut incat il aducea din ce in ce mai aproape de punctul exploziei. Apoi, printr-o miscare rapida, ea si-a retras gura de pe penisul lui, suspinand nevoias dupa o gura de aer. Apoi s-a ridicat in picioare.
“Aoleu, am crezut ca explodez pe loc!” a gemut el, bilele lui cutremurandu-se.
“Ooooo, nuuuuuu!” a gafait ea, trasaturile ei delicate imbujorate de la pofta trupeasca care o simtea.
In aceste momente, superba blonda numai era deloc fata aceia cuminte care a devenit in ultimii ani, ci a fost inlocuita de o fiinta condusa de pasiune. Si-a rotit soldurile intr-un fel foarte tachinator si incitant si, masandu-si sanii ei masivi, a inceput sa isi ciupeasca sfarcurile cu degetele.
“Vreau pula ta in mine!”
Si-a alunecat mainile in jos peste trupul ei care se furnica si cutremura de pasiune pana cand a ajuns la bikini ei. Prinzandu-se cu degetele de margini, a inceput sa ii alunece in jos peste soldurile ei foarte frumos curbate, apoi s-a oprit cand doar pubisul ei era descoperit. Respiratia ei era destul de rapida si parca inca gafaia dupa ce l-a supt asa de viguros. Ochii lui Nicolae i-a spus tot ce avea nevoie sa stie si sa simta. Toata atentia lui era directionata asupra miscarilor ei si in aceste momente cu siguranta era cel mai important lucru pentru el.
Nicolae si-a retinut respiratia si era minunat de aceasta priveliste lasciva care i-o dadea aceasta superba blonda care parca astepta pentru aprobarea lui, sanii ei aproape semisferici zgaltaindu-se volumptos pe pieptul ei, bikinii foarte sexy inca pe coapsele ei.
“Da-i jos odata!” a gafait el intr-un final, nemaiputand sa astepte.
Diana a chicotit infierbantata si a sarit de cateva ori pe picioare. Sanii ei fermi au saltat odata cu miscarile ei si apoi bikini ai au inceput sa alunece pana cand erau imprejurul gleznelor ei. Apoi talpile ei au pasit afara din ei.
In sfarsit era goala in toata gloria ei si era de o frumusete foarte rara, in sfarsit i-a dat o priveliste libera asupra funduletului ei superb, si cand a vazut cum o privea, un fior de placere a trecut prin tot trupul ei. Nicolae si-a retinut iarasi respiratia in timp ce ea s-a intors roata, parca etaland si fundul ei pentru privirea lui lacoma.
“Un fund fantastic!” a gemut el, ea inca intoarsa cu spatele inspre el. Penisul lui pulsa tare ca piatra, presiunea sangelui lui parca la cote maxime, pasiunea lui gata sa erupa in orice clipa. Intr-un final, ea a completat pirueta, aparand nuda in toata splendoarea ei. Parca zeita venus era langa patul lui. “Fantastic!”
“Sunt gata pentru pula ta acum!” a murmurat ea infierbantata si nevoiasa. “Chiar aici, unde sunt uda si zemoasa si fierbinte!” Ea a inceput sa isi fugareasca degetele prin pasarica ei spumeganda si a tors ca o pisica.
Nicolae se furnica datorita poftei care o simtea pentru ea. S-a tarat inapoi inspre mijlocul patului, in tot acest timp ochii lui holbandu-se la ea. Era minunata, chiar si mai perfecta decat isi imagina ca este.
“Haide, scumpa mea surioara!” a gemut el. “Hai aici pe pat si lasa-ma sa ma joc cu sanii tai. Vreau sa ating sanii tai frumosi!”
Zambetul ei era aproape un ranjet miselesc, si ochii ei albastrii parca sclipeau datorita poftei ce o simtea, si pasarica ei era asa de fierbinte. S-a catarat inspre mijlocul patului printre picioarele lui intredeschise, stand in picioare si si-a arcuit spatele, foarte indecent expunand trupul ei pentru privirea lui lacoma.
“Nu m-am simtit asa de excitata de mult. Ma simt ca o pustoaica de liceu!” Ea a incalecat unul din picioarele lui Nicolae, tarandu-si pasarica ei zemoasa peste pielea lui, in sus peste genunchiul lui, imbibandu-l cu crema ei infierbantata. “Simti sucurile mele? Wooow, asta e… ooooooohhhh, mmmmmmmznnmmmmmmmnn!”
Nicolae se retinea cat de mult putea sa nu o traga in sus peste el si sa isi futa monstruozitatea pana la bile in pasarica ei. Pasarica ei aluneca in sus si in jos peste coapsa si genunchiul lui pana cand a simtit ca parca cineva a varsat o oala cu apa fierbinte acolo. Ea era pur si simplu un pachet intreg de dinamita care putea exploda in orice clipa.
“Pula mea! Treci pe pula mea!” a reusit sa sopteas cumva. El s-a intins dupa ea, mainile lui prizandu-se de sanii ei zgaltaitori.
Diana a chicotit. Era un chicotit foarte murdar si inocent care l-a excitat si mai tare.
“Inca nu poti sa ma futi. Nu pana cand esti imbibat cu sucurile mele. Si pana cand aud cum pizda mea scartaie pe genunchiul tau.”
Ea si-a fugarit limba jucaus si delicios peste buzele ei suave. O masca nemaintalnita de pofta trupeasca a pus stapanire pe trupul ei. Ochii ei au sclipit ca jadul, buzele ei erau intredeschise pofticios, soldurile ei erau intr-o miscare constanta. Apoi a incalecat si celalalt picior al lui si a lasat pasarica ei care se prelingea la greu ca imediat sa il imbaieze cu crema ei infierbantata. Si-a scuturat umerii, facand ca sanii ei majestuosi sa se zgaltaie si se cutremure.
Nicolae s-a intins iarasi dupa sanii ei, determinat sa puna in intregime stapanire pe ei. De data asta, degetele lui chiar au atins pielea catifelata a sanilor ei si s-a tinut de ei asa cum trebe. “Pe pula mea, scumpa mea Diana. Acum!” El era innebunit de placere si pofta nebuna dupa ea. L-a manat asa aproape de acest sentiment incat numai rezista mult. “E timpul sa cremezi pe pula mea!”
“Oooohhh, daaaaa!” a murmurat ea. “Pula taaaaaa!”
Si-a fortat pieptul in mainile lui jucause care in acelasi timp masau asa de expert acele locuri sensibile. S-a proptit in acest fel, apoi, cu ajutorul lui, s-a catarat peste unealta lui masiva. Soldurile ei se miscau inainte si inapoi, frecandu-se de capul purpuriu al penisului lui dealungul crepaturii dintre labile ei si apoi, cu miscarile soldurilor ei se trantea tare cu clitorisul direct de capul lui purpriu.
Fara sa foloseasca deloc mainile, ea a prins intr-un final capul penisului lui direct intre labile ei cand era foarte imbibat in sucurile ei. “Am prins-o!” a scancit ea, privind direct in ochii lui albastrii. “Simte-o cum intra!”
Incetul cu incetul, ea usura penisul lui lui gradual si constant in pasarica ei stramta si zemoasa, pana cand penisul lui era indesat pana la baza in ea. A fost o miscare care a durat aproape un minut, fara nici o oprire, doar scufundandu-se in cel mai incet mod posibil. Intr-un final, pubisul lui a sarutat pubisul ei si goliciunea si lipsa lor de par a facut ca aceasta experienta sa fie si mai excitanta. Apoi, parca stand pe el ca pe un scaun, ea a inceput sa isi miste pelvisul in toate directile si pe loc aceasta tachinare a fost rasplatita cu un geamat zgomotos de la Nicolae.
Mainile lui masau asa de delicios sanii ei. Se miscau in cercuri pana cand ajungeau la sfarcurile ei, le ciupeau, se jucau cu ei, apoi iarasi mareau cercurile imprejur. Apoi le-a impins unul in altul, apoi i-a lasat sa cada liberi si fermi pe pieptul ei. “Uhmmmmmmmm! Ohhhh, woooow, ai o pizda mai fierbinte ca gura!”
Capul Dianei a cazut pe spate, parul ei blond platiniu cazand pana aproape de mijlocul spatelui ei. “Nicolae! Ooooohhh, Nicolae!” Ea si-a zdrobit iarasi pasarica puternic in pubisul lui, inghitind pana dincolo de cervixul ei capul spongios al penisului, muschii ei stramti fiind asa de delicios intinsi dealungul coloanei lui de granit. “Oooooohhh, maica maiculita, eeeeee… asa… deeee… placut!” Ea se furnica si infiora peste tot, din cauza lui Nicolae si a penisului lui care cu siguranta va ravasi pasarica ei. In acest moment glorios, ea si-a dat seama cat de mult i-a lipsit sa fie fututa cu adevarat si in acest mod cat mai salbatic, cat de mult i-a lipsit placerile oferite de un mascul viril si toate bucurile pe care trupul ei putea sa le dea atunci cand era apreciat la advarata valoare. “Oooooooohh, woooow, sunt in rai!”
“Si tu esti raiul!” a adaugat el, saltandu-si soldurile in sus, facand-o sa scanceasca iarasi de placere. “Pizda ta e raiul curat!”
“Pula ta…” Ea numai putea sa gandeasca nici o replica. Gandurile ei erau murdarite in intregime de placerea oferita de acel penis care futea asa de delicios pasarica ei. Ea a incercat sa se gandeasca la ceva raspuns pe masura, dar numai putea. “Mmmmmmmmmnnn!” Era tot ce putea sa mai iasa printre buzele ei suave.
El a eliberat intr-un final sanii ei si a inceput sa isi fugareasca degetele in jos pe trupul ei inferibantat si peste soldurile ei care se miscau asa de delicios. Nu erau miscari lungi sau rapide, doar mici si in toate directile, uneori in cercuri, alteori se serpuiau, alteori salta doar cativa cm. El a inceput sa dezmierde tot trupul ei super excitat, degetele lui revenind de multe ori inapoi la sanii ei. Erau parca ca niste magneti gigantici care atrageau mainile lui la pielea lor cremoasa.
El isi hranea privirea cu acele semisfere ferme si valea minunata dintre ei. I-a strans iarasi unul in altul, facandu-i sa apara si mai mari, mai abundenti si mai exotici. Apoi, s-a ridicat in fund si i-a adus la gura lui lacoma si a inceput sa spele fiecare sfarc intarit cu saliva lui fierbinte. Sfarcurile ei erau asa de tari incat puteau, cu siguranta, sa taie diamante. Si erau asa de frumosi pe movilele ei zgaltaitoare.
“Oooooo, daaa, Nicolae!” Ei ii placea asa de mult ceea ce facea el cu gura si buzele si limba la sanii ei, si se bucura de fiecare clipa petrecuta acolo. “Suge sanii mei. Fai sa fie umezi cu saliva ta. Imbibai asa cum ti-am imbibat pula cu sucurile mele!”
Momente bune ea a ramas nemiscata in poala lui si doar statea infipta in penisul lui rigid si gigantic, soldurile ei gentil miscandu-se intr-un ritm constant. Muschii pasaricii ei faceau toata munca, incordandu-se si relaxandu-se, parca mulgand unealta lui.
“Suge sanii mei!” Si-a aruncat iarasi capul pe spate. “SUGEEEEE!”
Nicolae a gafait ca un animal, sugand, lingand si ciupind pielea catifelata a sanilor ei majestuosi. In timp ce masa sanii ei, el isi muta gura de la unul la altul, dar in acelasi timp avand grija si de valea dintre ei. Limba lui lapaia dealungul sfarcurilor ei, apoi sugea cate unul in gura lui ca un aspirator. De fiecare data eforturile lui erau rasplatite cu niste suspine de placere. Si nu se mai oprea deloc din mestecatul sfarcurilor ei delicioase, parca ca o guma de mestecat.
“Daaaaa! Daaaaa!” scancea ea, serpuindu-si fundul direct in penisul lui prin niste miscari senzuale si delicate. “OOOooo, Nicolae! OH, WOOOOOW! UUNNNNNNNN!”
Nicolae isi folosea magia gurii lui nesatule de la un san la altul. Il prindea in timp ce se balangea in fata ochilor lui. A supt sanul ei si il masa cu mainile lui care parca aveau o magie a lor. Soldurile lui se miscau foarte lenes, gura lui se umplea de fiecare data cu cate un san. Caldura imensa din pasarica ei fierbinte parca ii ardea toata coloana penisului si trimitea fiori de foc direct in bilele lui. Cu gura plina in intregime de sanul ei, el a inceput sa isi impinga si traga soldurile si penisul in pasarica ei cu niste miscari rapide si scurte care au facut ca penisul lui sa arda parca si mai tare.
“Ooohhhh, Nicolaeeeee!” Diana pur si simplu a devenit salbatica. Gura lui suganda si penisul lui futacios au facut-o sa devina o felina salbatica. Ea se agita si zvarcolea, intalnind penisul lui urias cu niste saltari ale picioarelor ei, bagand capul penisului lui adanc in pasarica ei fierbinte si care se prelingea la greu.
S-au futut asa, unul pe altul pierduti in pasiunea lui. Miscarile in sus ale soldurile lui faceau ca pubisul lui sa se plesneasca delicios de clitorisul ei intarit si foarte sensibil. Ea plonja in jos parca sa il intalneasca. Gafaieli si scancete si plansete ieseau din gurile lor si adaugau pasiunii turbulente care infasura acest cuplu in ghiarele pasiunii. Penisul lui Nicolae era foarte aproape sa explodeze. Pasarica Dianei era foarte aproape sa cremeze. Se inclestau si prindeau de trupul celuilalt foarte puternic, fiecare incercand sa adauge ceva pasiunii si placerii care era intre ei.
Diana a fost cea care a gasit paradisul prima. Cu sanii ei pur si simplu facuti sa explodeze in timp ce Nicolae ii masa si sugea, pasarica ei futea si mai violent penisul lui, bagandu-l in cele mai neexplorate locuri ale ei. Crema delicioasa si zemoasa a inceput sa se prelinga parca in torente de pe peretii pasaricii ei si au imbibat penisul in cel mai fierbinte suc posibil. Si-a aruncat capul pe spate, ochii ei albastrii dilatati de la aceasta placere ravasitoare care erupea prin tot trupul ei.
“VIIIIIIIINNNNNNN!” Magia acelui cuvant au trimis-o pe loc in extaz. “Oooooohhh, fute-maaaaaaaaaa! FUTE-MAAAAAAAA!” Ea a inceput sa isi tranteasca violent pasarica in pubisul lui, rotind soldurile ei prin niste cercuri foarte salbatice. Extazul si placera pur si simplu au pus stapanire pe ea. “Nicolae, fute-maaaaaaaaaaaaaaaa!”
Nicolae era foarte prins in curentul provocat de orgasmul ei zdruncinator. A fost adus pana la culme in timp ce bilele lui se pregateau sa explodeze si penisul lui dintr-o data s-a umflat si s-a pregatit apoi sa inceapa sa scuipe afara incarcatura lui care demult vroia sa iasa afara. A futut-o cu toata forta si apoi dintr-o data si el a fost aruncat intr-un climax ravasitor. Penisul lui care erupea la greu a inceput sa imbibe pasarica ravasita a blondei cu un torent lung si gros de sperma.
Intr-un final, nu a mai rezistat si a eliberat sanii ei, mainile lui miscandu-se in jos pe trupul ei care continua sa se zvarcoleasca foarte salbatic. El s-a prins de soldurile ei si a urmat-o in paradisul oferit de pasarica ei foarte nevoiasa. “TE CREMEZ!” Vocea lui adanca parca a dezmierdat foarte incitant trupul ei care se furnica peste tot. “Simte-o! UNNNNNN!”
“O SIMTTTTT!” a tipat si ea. A luat penisul lui care erupea iar si iar si iar adanc in pasarica ei si il calarea puternic, facand ca orgasmul ei sa fie inmultit parca de o mie de ori, de fiecare data cand erupea iarasi adanc in ea. “SPERMA! VIIIINNNOOO!”
Ea pur si simplu se zvarcolea si serpuia pe penisul lui, chipul ei foarte imbujorat, gura ei intredeschisa, ochii ei albastrii deschisi larg. Il futea febril pe Nicolae, cu un entuziasm si o pofta nemaintalnita, toate gandurile si stresurile din ultimul timp uitate in intregime pe moment. Il futea doar cu un singur gand, cand va fi urmatoarea data cand il va avea adanc in pasarica ei. Uuuuuhhh, ce pula minunata.
Nicolae, care era foarte scufundat in splendoarea acestui orgasm, inca mai putea sa vada chipul superb si foarte frumos al Dianei direct prin ceata care a coborat peste mintea lui. O privea cum isi schimba expresia fetei in timp ce crema parca defiecare data cand el erupea adanc in pasarica ei. A inundat la maxim canalul inclestat al pasaricii ei care inca exploda nepasatoare si rupta de realitate si fara nici o opreliste.
Nicolae futea trupul ei cutremurand. Era in acele clipe cand erau ultimele pompari ale soldurilor lui si bilele lui aruncau afara ultimele picaturi ale ssurorii lui groasa, in incercarea lor sa se goleasca in totalitate. Pe moment, aceasta futaie s-a dovedit a fi una foarte obositoare si inca mai putea sa simta cum muschii pasaricii ei parca inca mai lucrau peste limita.
Apoi, cand numai avea nimic in bile, a prins-o de umeri si apoi a cazut pe spate impreuna cu ea. Sanii ei s-au zdrobit delicios pe pectoralii lui. In aceste momente, ea pur si simplu l-a acoperit cu trupul ei infierbantat. Nicolae a tinut-o in brate pentru clipe bune, dezmierdand spatele ei delicat, aproape facandu-i un masaj. Orgasmul lui l-a lasat asa de obosit si de satisfacut incat numai vroia sa schimbe deloc pozitia in care se afla. Doar asculta la respiratia ei greoaie, penisul lui inca adanc infipt in pasarica ei, doar semierect si daca continua sa il mentina acolo, cu siguranta se va intari iarasi la loc.
“Diana!” a soptit el intr-un final, ridicand capul ei lenes de pe umarul lui si sarutand-o gentil. S-a decis sa mentina sarutul si imediat limba ei a intalnit-o pe a lui si a inceput sa linga pe interiorul obrajilor ei si dealungul cerului gurii ei, gadilind-o.
“Unnnnnnn!” a gemut ea. Sarutul si pasiunea, incetul cu incetul, au inceput sa o aduca inapoi la realitate. A inceput sa preieie conducerea si si-a inserat limba in gura lui, mutand locul duelului. Uuuuuuhhh, ce iubea tipul asta de saruturi. Pe moment, doar Nicolae conta si nu vroia sa plece din bratele lui deloc. “A fost asa de minunat!” a zis ea, intr-un final. “Asa de minunat!” Apoi a observat ceva ce nu credea ca se putea intampla. Mai ales dupa ce a ejaculat asa de puternic. Nicolae era iarasi tare… adanc in pasarica ei…
“Una buna, iubitule?” a soptit ea.
“Mmmmmmmmmm, mmmmmmmm, iubire! Nici nu ai idee!”
“Oh, cred ca am!” a raspuns Diana, ridicandu-se in fund, inca calare pe el, apoi ridicand un picior, a cazut pe spate, pe pat, langa el. Ea privea cu atentie la penisul lui care, chiar daca a descarcat o incarcatura formidabila de samanta adanc in pasarica ei, parea sa nu-si fi pierdut aproape deloc din gloria lui anterioara.
“Areti asa de fierbinte, iubire!” a zis el. “… asa de fierbinte si umeda!”
Diana si-a inmuiat un deget in crepatura alunecoasa a pasaricii ei si il freca inainte si inapoi cu o incetineala exagerata, bagandu-l adanc in furnalul ei si apoi scotandu-l afara imbibat de un amestec de sperma lui si crema ei.
“Chiar sunt, dragule!” a soptit ea, in ochii ei aparand o licarire pofticioasa. “Sunt fierbinte si uda pentru tine, dragule!” Chipul lui a radiat un ranjet pofticios si mare.
“Pui pariu ca te pot face si mai uda si mai fierbinte, iubire!” a promis el. Pasarica ei s-a svarcolit ca un animal in calduri. Vroia penisul lui in ea inca odata si asa de mult.
“Ooooooh! Grabeste-te, iubi! Numai pot astepta mult!” a gafait ea, deschizand picioarele ei lungi cat de mult a putut. Cu un geamat, Nicolae s-a intors pe pat, deasupra ei, tarandu-se intre coapsele ei in genunchi si maini, pana cand penisul lui atarna direct peste gaura ei.
El a sarutat sanii ei si apoi buzele iarasi, care repede si nerabdatoare s-au deschis sa admita limba lui jucausa. S-au aruncat unul in altul, sarutandu-se cu o pasiune crescanda. Diana a simtit capul penisului lui presandu-se in valea despicaturii ei, si automat si-a ridicat pelvisul in sus, fundul ei parca tresarind. Si-a dus mana dreapta in jos pe fundul lui, tragand de el cat de tare a putut in jos, peste trupul ei, vrand sa simta greutatea lui deasupra. Cealalta mana a ei s-a infasurat in jurul gatului lui.
“Ohhhh, Nicolae! Iubesc trupul tau, dragule!” a zis ea. “E asa de puternic si fierbinte pe mine, dragule!” Si-a inserat limba in gura lui, facandu-l pe Nicolae sa suspine fierbinte. A lins in interiorul gurii lui, torcand si suspinand in timp ce bucuroasa se freca de el, despicatura ei inundata imbiband capul penisului lui cu multa crema din pasarica ei.
“Ohhhhhhhhhhhhh, ahhhhh, Nicolae, dragul meu!” gafaia Diana. “Unde ai fost toate viata mea?”
“Oare unde, iubire?”
Nicolae si-a luat penisul in mana si a intentionat sa plaseze capul purpuriu intre labile ei, dar Diana a dat negativ din cap.
“Nu, dragule! Lasa-ma pe mine!” a gemut ea. Luand penisul lui gigant in amandoua maini, Diana si-a ridicat bazinul, pozitionand capul acela purpuriu la intrarea in gaura ei. Se uita in jos printre sanii ei si se holba la penisul lui, inima ei parca sarind peste o bataie. Parca era o bata de baseball intre degetele ei… capul umflat… lungimea aceia lunga, brazdata cu vene purpurii, gros aproape cat incheietura mainii ei si tare ca otelul.
“Woow, Nicolae!” a inghitit in sec Diana, uitandu-se mirata la el. “Saraca mea pasarica nu a vazut o pula asa de mare niciodata!” gafaia ea.
“Si eu, iubire!” a zis Nicolae, gafaind in timp ce labile ei se inchideau in jurul capul penisului lui. Era prea mult pe el, si chiar daca aceasta frumusete ii va lua unealta sau nu iarasi, lui nu ii mai pasa. Tot ce vroia sa faca acum era sa plonjeze mai departe in umezeala ei stramta si fierbinte care inconjura capul pitonului lui.
“Uite acuma intru, iubire! Pregatita sau nu!” a gafait Nicolae, pregatindu-se sa plonjeze in ea tare. Diana s-a uitat la unealta lui masiva alarmata.
“Nicolae, Nu! Ma vei rani!” a tipat ea. “Lasa-ma sa ma obisnuiesc cu el prima data!” El a ignorat tipatul ei, impingand mainile ei de la penisul lui. Diana a incercat sa protesteze, dar vocea ei parca numai functiona. A simtit cum trupul ei se tensioneaza, si apoi, inainte ca ea sa poate sa se miste sau sa zica vreun cuvant, el si-a plonjat mamutul in gaura ei.
“Nicolaeeee!” a tipat ea, simtind cum penisul lui penetreaza umeazeala stramta a pasaricii ei dintr-o singura pompare. Chiar daca Diana a simtit putina durere, nu era nici pe departe asa de dureroasa pe cat se astepta, si chiar daca a tipat numele lui, bazinul ei a tresarit in sus, alunecand pe toata lungimea acelul penis mamut inainte ca ea sa se poate opri singura. Ochii ei parca s-au facut mari ca cepele cand a simtit cum el aluneca adanc in pasarica ei, peretii gaurii ei flexandu-se in timp ce unealta lui ii largea, aproape la limita.
“OOOOOOhhhhhm, wooowww! La naiba! Oh, Nicolae, ce bineeeee eeeee, dragule. Pula ta e asa de buna! OOOOOOOOhhhhm! E de tot in mine, dragule!?” a intrebat Diana, cutremurandu-se.
“Unnnnngggghhhh! D…daaa! Ooofff! Asa cred, Diana!” a gafait el.
“Bine… atunci fute-ma, Nicolae! Fute-ma tare si fa-ma sa explodez!” a strigat ea, prinzandu-se de fesele fundului lui cu amandoua maini.
“Ohhhhh, wooww, iubire! Chiar ca te fut bine!” gafaia Nicolae, prinzandu-se de soldurile ei cu amandoua maini. “O sa te fut de nu mai sti de tine!”
“Fa-o, iubitule! Fa-o acum!” a sasait Diana, nemaiputand sa stea linistita. Nicolae a inceput sa o futa viguros. Isi impungea unealta in pasarica ei cu penetrari lungi si puternice care in curand au facut-o pe Diana sa se cutremure si sa se agite si sa geama sub el in extaz. Diana si-a inclestat mainile in asternutul patului, capul ei rotindu-se dintr-o parte in alta in timp ce incepea sa geama si sa gafaie. Soldurile ei se miscau in acelasi timp cu pomparile lui, zdrobindu-se si atunci cand fundul i se misca in sus si in jos ca sa intalneasca fiecare pompare.
“Ohhhhhh, daaa! Fute-ma! Aaaaahhhh, Nicolae, fute-ma mai tare! Aahhh, iubesc pula ta!” La cuvintele ei, ea a simtit cum el a inceput sa isi plojeze unealta si mai adanc, zdrobindu-se de intrarea in uterul ei. Semnificatia actului lor nu a disparut din mintea ei. Ea stia ceea ce facea, si stia si implicatile. Dar in loc sa se simta vinovata sau rusine, ea simtea cea mai extrema placere sexuala, nemaipomenit inmultita si de excitatia de a sti ca penisul acela monstru care o futea asa de bine apartinea fratelui ei.
Diana si-a ridicat mainile in sus si le-a pus in jurul gatului lui Nicolae, incercand fortos sa traga trupul lui in al ei. Spatele ei s-a arcuit din cauza unui soc de extaz dus la extrem, parul ei blond zburand, si bazinul ei zvelt ridicandu-se de tot de pe pat, trimitand pasarica ei ravasita in sus in exact unghiul potrivit sa primeasca pomparile fratelui ei. Baza penisului lui se zdrobea de clitorisul ei, facand-o sa geama si sa planga din cauza placerii intense.
“Fute-ma!... fute-ma, curvar superb ce esti!” Diana il inspira naravas. Narile ei inflacarandu-se din cauza nevoi ei agonizande, si a inceput sa isi salte fesele si bazinu de pe saltea intr-o frenezie de placere, furios impingand pasarica ei in sus in lungimea penisului lui intr-un ritm convulsiv dat de partida lor de sex. “Ahhhhhhh!” Nicolae gafaia tare. El inca se mai tinea de bazinul ei care se ondula salbatic, incercand sa mentina serpuirile ei sub control. Lui Nicolae nu ii venea sa creada cat de stramta e gaura ei pe toate lungimea penisului lui.
“Ahhhhhhh! Woowwwww, da chiar ca esti stramta, iubire!” gafaia el, ranjind din cauza efortului. “Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, stramta si umeda… si asa de fierbinte!” Nicolae a inceput sa isi miste soldurile intr-o miscare rotativa, zdrobind clitorisul ei de baza penisului lui in timp ce pompa in ea.
“UHHHHHHHHHHHH! OOOOOOOOOOH! FUCK! CE FAAAAAAAAACCCCCCCCIIIIIIIII DORRRINEEEE!”
Diana tipa tare. Ea niciodata nu simtit o asa placere. Si-a aruncat picioarele ei lungi in sus si le-a incrucisat in jurul mijlocului lui, la spate. Apoi a inceput sa isi salte bazinul in sus mult mai tare si mai repede, gemand in timp ce simtea cum unealta lui se plezneste solid in adancurile gaurii ei.
“Oohhhh, Nicolae! Ce bine eeeee! Mai tare, dragule, mai tare! Uhhhhhhh! Uhhhhhhh! Bag-o in mine iubitule!... mmmmmmmmmmmmmmmmm, fute-ma tare de tot! ahhhhhh, wowwwwwwwwww, daaaaaaaaaa!”
“Unnnnnngghhhhh!” gafaia Nicolae. Fata lui era contorsionata intr-o masca de obscena placere. Suctiunea stramta a pasaricii ei fierbinti parea sa suga samanta afara din penisul lui. De mai multe ori si-a retras soldurile mult mai inapoi, retragandu-se pana cand doar capul acela gras ramanea. Apoi dintr-o data il plonja inapoi in gaura ei receptiva pana cand fiecare cm din grosimea lui era ingropat inca odata in gaura ei superba, intepand pasarica ei aproape brutal cu o singura, convulsiva pompare.
“Ahhhhhhhhhhhhh! W…w…ooooooooo….wwwwww!” plangea Diana. Fiecare contur al uneltei lui trimitand fiori electrici in ...



    Login