Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 13
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3841 ori - Nota 7.00 (7 voturi)
Capitolul 23

30 iunie 2005 - joi

Era undeva dupa sase dupa masa, Diana il privea pe fratele ei cum facea cateva ture in lacul de munte pe malul caruia era cabana. Lui Nicolae ii placea enorm de mult sa inoate, la fel si Dianei, dar acu nu prea avea chef, asa ca l-a lasat singur si ea a inceput sa faca plaja pe un petec de nisip de langa mal.
Nu demult au revenit inapoi la cabana, de data asta venind cu freelanderul lui Nicolae asa cum trebuia. Ploaia a incetat candva de dimineata si apoi soarele a rasarit, un soare fierbinte si foarte placut, dar inca se mai simtea racoarea care urma unei ploi ca acea de azi noapte. Aerul era intre racoros si calduros, dar foarte placut. Nu era nici uscat ca in acele zile toride de vara, nu era nici foarte racoros. Doar perfect.
S-au trezit pe la amiaza si cand au vazut ce placut era afara, nu au rezistat sa se arunce direct in lac de pe o trambulina din saci de nisip construita cand erau copii… in pielea goala. Au chicotit si ras si s-au tachinat si s-au balacit si… s-au sarutat fierbinte, dar cam atata. Dupa noaptea trecuta, poftele lor carnale erau satisfacute peste masura. Dupa ce au mancat inca ceva raviolli, au facut o drumetie pana in sat, la niste prieteni de familie si le-au povestit dilema lor. In curand s-au reintors cu cineva, de data aceasta in tractorasul acestuia si cu niste motorina si niste scule de desfacut usa masinii si au ajuns in cele din urma cu freelanderul la cabana. Dupa ce si-au despachetat bagajele, s-au hotarat sa se relaxeze putin pe malul lacului de munte.
Diana era foarte mandra de chipesul ei frate. Ea era intinsa pe un prosop, avand doar un costum negru format doar din trei petice care deabia acopereau bunatatile ei si privea foarte atenta cum fratele ei isi misca trupul lui musculos prin apa, inotand dea lungul lacului. Nicolae era cam cat ea de inalt si un par blond. Umerii lui erau destul de lati si abdomenul lui era foarte bine conturat cu muschi, un six pack superb. Si apoi acel fund musculos de care s-a prins de atatea ori in ultimul cand era in toiul pasiunii, mmmmmmmm, doar sa il priveasca era indeajuns sa inceapa sa se umezeasca la greu intre picioare. Stand la soare, fierbinte si furnicandu-se peste tot, Diana a inceput sa isi frece coapsele una de alta.
“Fratioare, incep sa ma prajesc, nu vi sa pui niste lotiune pe mine?” a zis Diana seducator.
Nicolae a mai facut inca o tura pana la mal. Intr-o miscare fluida, el a iesit din apa si statea cu picuri prelingandu-se pe trupul lui in fata Dianei.
Ea privea trupul acela ud si musculos in timp ce isi relaxa muschii. Apoi a vazut umflatura din pantalonii lui scurti care erau mulati de tubul acela lung si gros si din pacate moale. Acu parca vedea pentru prima data ce a facut-o sa explodeze in atatea orgasme superbe in aceasta vara.
“Areti bine, fratioare!” a zambit seducator Diana.
“Merci, surioara! Si tu!” Nicolae s-a sters cu un prosop si s-a asezat langa ea. “Da-mi lotiune” a zis el, ochind curbura trupului superb al surorii lui.
Diana i-a dat fratele ei sticla cu lotiune de plaja. Statea in fata lui, bikini-ul ei ascunzand putin din pielea ei neteda si cremoasa. Avea un trup foarte bine tonifiat si bine bronzat, fara nici o urma, niste sani fermi si rotunzi care si cand statea pe spate stateau foarte fermi pe pieptul ei si un abdomen pe care se vedea un six pack feminin foarte sexxy.
Diana era foarte mandra de trupul ei si chiar daca mereu a fost o fata dupa care barbatii intorceau capul pe strada oriunde mergea, acum nu stia de ce, dar parca simtea pentru prima data ce efect ravasitor avea asupra barbatilor cu adevarat. Si Nicolae nici nu putea fi mai mandru, mai ales ca a futut de atatea ori aceasta blonda senzationala care este mai mereu in visele tuturor barbatilor.
Ii placea extrem de mult cum arata in acest bikini negru. Iubea enorm de mult cand era imbracata cu el. Chiar si inainte cand inca nu au inceput aventurile lor a spionat trupul ei sexos. Nu se putea abtine cand erau mai tineri sa nu se masturbeze cu gandul la superba lui sora. Si ejacula asa de mult. Si apoi ce ii placea de mult sa suga la sanii ei superbi. Daca ar fi dupa el, i-ar suge cu orele.
“Poftim” a zis Diana, dand fratelui ei lotiunea de bronzat. “Fa-ma pe spate, te rog!”
“Sigur, surioara!”
Diana s-a rotit pe burta. “Nu te superi daca imi dau jos sutienu...”
“Uh, chiar te rog!” a murmurat Nicolae, simtind cum penisul lui incepe sa pulseze in pantalonii lui.
“Fa-mi un masaj pe spate.”
“Sigur!” Nicolae a picurat lotiunea pe umerii ei, masand partea superioara a spatelui ei. Diana a suspinat sub actiunea degetelor puternice ale fratelui ei. El masa intregul ei spate, aplicand lotiunea peste tot, facandu-i un masaj foarte placut in acelasi timp.
“Maseaza-ma si pe parti, te rog!” a zis Diana, ridicandu-se putin.
Asta era ce astepta Nicolae. Sanii ei majestuosi s-au furnicat peste tot cand el a inceput sa intinda lotiunea pe marginile trupului ei, atingand foarte mult pielea de pe lateralul trupului ei.
Diana a inceput sa se furnice in timp ce o atingea, apoi a inceput sa respire mai greoi. “Ce bine e. Ma masezi asa de bine. Fa-mi si sanii, fratioare!”
“Yeah, surioara” a zis el, ducandu-si degetele peste lateralul sanilor ei.
Ea inca statea pe burta, dar el atingea asa de tachinator si de bine lateralul sanilor ei incat furnicaturile din trupul ei deveneau si mai placute. El era aplecat peste ea, in genunchi, masand amandoua parti in acelasi timp.
“Fa-ma si pe mijloc si pe coapse prin interior!” a cerut Diana, deschizandu-si putin picioarele ei atletice.
Asta era ce astepta Nicolae. “Uh-huh!” El a inceput sa isi miste manile in jos peste spatele ei atletic, inspre fesele ei curbate. El a inceput sa maseze din ce in ce mai jos in cercuri dealungul coloanei asa cum stia ca ii place surorii lui. Diana a inceput sa respire mai greoi, excitatia deja fiind foarte evidenta pe trupul ei. El avea ochi atintit asupra fundului ei superb. Avea cel mai superb fund pe care l-a vazut vreodata, chiar mai superb ca ale tipelor care pozau pentru revistele xxx, si de cate ori l-a futut. Vroia sa ii rupa bikini acu pe loc si sa deschida fesele ei si sa isi plonjeze monstrul adanc in pasarica ei de la spate si sa o futa pana cand se ruga de el. Dar stia foarte bine ca cu cat o tachina mai mult, cu cat o incalzea mai tare, cu atat futaia va fi mai placuta.
Nicolae a inceput sa intinda lotiunea in jos pe fesele ei, masand fundul ei atletic intr-un mod foarte expert.
“Woooow, surioara, ce frumoasa esti.”
“Merci, fratioare”
Nicolae a inceput sa isi miste degetele uleioase intre picioarele musculoase ale surorii lui, frecand exact sub fundul ei. El isi misca mainile in miscari foarte ferme. A masat in jos pana aproape de genunchii ei, apoi a inceput sa maseze iarasi in sus, miscandu-se cu degetele intre coapsele ei. A inceput sa maseze pielea aceia neteda foarte lent si intr-un fel care stia ca o excita enorm de mult pe sora lui. Diana si-a ridicat fundul putin, bucurandu-se enorm de atingerea lui experta.
“Ce imi place asta. Baga ceva ulei si sub bikini-ul meu, te rog.”
“Da, surioara.” Penisul lui Nicolae era tare ca piatra in pantalonii lui scurti. Penisul lui monstru se impingea foarte puternic in materialul pantalonilor. El a inceput sa intinda lotiunea intre picioarele ei, pana cand mainile lui au ajuns iarasi aproape de partea inferioara a fundului ei. In timp ce el masa, Diana a suspinat putin si si-a deschis picioarele si mai tare. Ochii lui Nicolae parca au iesit din orbite cand a vazut cum materialul bikini-ului se mula asa de frumos pe conturul pasaricii ei.
“Nicolae, misca-te odata unde trebe ca numai rezist” a zis Diana, respirand greoi cand el a masat pentru o secunda peste locul unde materialul bikini-ului ei se mula peste pasarica ei.
“Da, surioara!” a zis el parca ca si cand ar fi raspuns unui comandant, ducand un deget sub bikini-ul ei si agitandu-l prin crepatura fundului ei.
Diana a sasait o respiratie de aer adanca si a suspinat. Ea si-a deschis picioarele si mai mult. Acesta era semnalul ca Nicolae sa continue. El a dat materialul bikini-ului la o parte, lasand fundul surorii lui sa fie etalat pentru privirea lui. El aproape ca a inebunit. Penisul lui pulsa nebuneste.
“Ce bine e, fratioare. Ma exciti asa de tare!”
“Merci, surioara, sti bine ca iubesc sa te privesc si sa te ating.”
“Atinge-ma unde vrei si priveste-ma cat vrei, Nicolae” a murmurat ea fierbinte, deschizand picioarele ei si mai tare, impingand fundul ei in sus inspre mainile acelea care faceau tot trupul ei sa se furnice asa de placut.
Nicolae repede a alunecat un deget intre fesele ei serpuitoare. Crepatura fundului ei era umeda si moale si neteda la atingere. El isi freca degetele lui intre fesele ei superbe, facand-o sa se miste in cercuri pe prosop. Degetele lui au alunecat mai jos si au atins labile ei. Un deget a alunecat in gaura imbibata cu sucuri a pasaricii ei.
“Daaaaaaaa, ce bine eeeee! Atinge-ma acolo” a sasait Diana.
Nicolae si-a lasat degetul in pasarica surorii lui. Chilotul bikini-ului erau foarte stramti in crepatura fundului ei. El si-a miscat degetul in interiorul pasaricii ei, simtind cum era imbibat la greu cu sucurile ei.
Diana a gafait foarte tandru. “Ooooooooh, daaaaa! Wooooow, ce bine eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!”
“Woooow, surioara, esti superba!” a exclamat Nicolae. El si-a miscat degetul mai adanc in pasarica ei. Putea sa simta cum pasarica ei se inchide stramt in jurul degetului lui. Ce mult ii placea sa o futa cu degetele! Inca tot nu ii venea sa creada ca face asta. Isi misca degetul si mai adanc in pasarica ei. A presat inainte, miscandu-si degetul in cercuri pana cand erau in intregime in pasarica ei. Peretii alunecosi ai pasaricii ei erau imbibati sub atingerea lui.
“Daaaaaa, Nicolae, si mai adanc! Fute-ma, fratioareeeeeeee!”
Nicolae avea mana foarte ferm implantata intre coapsele surorii lui. Degetul lui intarit invada pasarica ei umeda, proband cat putea de adanc in gaura ei stramta. A privit in jos la fesele ei ferme. Erau asa de atletice si tonifiate si mana lui era implantata chiar intre picioarele ei.
Nicolae isi agita foarte expert degetul in pasarica Dianei. Stia ca ea iubeste felul acesta in care el ii futea pasarica.
“Oooooooh, surioara, esti superba!” El isi rotea degetul in interiorul pasaricii ei umede.
“Daaaaaa! Ohhhhhhhh, nu te opriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!”
Nicolae isi plonja expert degetul in pasarica surorii lui. El folosea cealalta mana a lui sa netezeasca fesele ei atletice. El masa pielea ei catifelata, ajungand pana la crepatura fundului ei. De fiecare data cand el partaja fesele ei, putea sa vada rozeta fundului ei. A dat la o parte snurul bikini-ului ei, apoi a desfacut fesele ei si a avut noroc de o priveliste superbe asupra fundului ei. Se holba la fundul ei fierbinte si isi misca degetul in interiorul pasaricii ei imbibate.
“Hai, nah, fratioare! Daca iti place ceea ce vezi, de ce nu faci ceva!” a sasait Diana, simtind cum degetul lui se misca asa de placut in interiorul pasaricii ei si cealalta mana a lui cum deschidea fesele ei. El privea fundul ei de aproape, si-a dat seama ea. Si ii placea asa de mult cum o atingea. Si-a arcuit fundul putin in sus, dandu-i o priveliste si mai buna asupra anusului ei. Era parca o gaura mica care se deschidea si inchidea de fiecare data cand inspira si respira.
“Fa-o, fratioare, fute-ma in cur!” a murmurat ea, excitata si putin frustrata ca fratelui ei ii ia asa de mult timp sa o futa in fund cu degetul.
Si-a deschis picioarele si mai larg. Nicolae a presat varful degetului lui aratator la intrarea in fundul ei. Anusul ei a tresarit si s-a deschis pe loc, acomodand acel deget ferm. Nicolae a impins in anusul ei, relaxandu-se sub atingerea degetului ei.
“Arghhhhhh, daaaa! Fundu meu… ohhhhhhhhhhhh, Nicolae! Fute-ma in amandoua gauri!” a tipat Diana, arcuind capul ei inapoi si cutremurandu-se si miscandu-se inainte si inapoi. Ea putea sa simta degetele fratelui ei in fundul si pasarica ei, si totul era asa de excitant si de placut.
Nicolae si-a miscat degetul si mai adanc in fundul surorii lui.
“DA, surioara, ce placut eeee!”
El si-a fortat celalalt deget mai adanc in pasarica ei. Pasarica ei se flexa puternic in jurul degetului lui in timp ce il pompa in si in afara gaurii ei. Futea amandoua gauri ale ei si iubea sa faca asta enorm de mult. Isi agita degetul in pasarica ei, atingand toti peretii tunelului ei, facand-o sa se cutremure de placere.
“Ohhhhhhh, arghhhhhh! Nicolae, daaaaaaaaa! Fundul meu, pizda mea… ohhhhhhh, wooooow, ce bine ma futi in cur si pizdaaaaa! Multumesc, draguleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!”
Nicolae isi pistona degetele lui in si in afara gaurilor ei. Amandoua erau la fel de stramte si chiar daca a futut-o de atatea ori cu monstrul lui gros tot la fel stramta era. El putea sa simta cum peretii ei se mulau in jurul degetelor lui, acei pereti erau imbibati cu sucurile ei. Anusul ei s-a flexat in jurul degetului lui.
Nicolae isi agita amandoua degete in si in afara fundului si pasaricii ei, futand-o in amandoua gauri in acelasi timp. Era foarte distractiv si placut. Si ei ii placea asta enorm de mult, mai ales dupa plansetele de placere pe care le scotea si felul cum se agita si misca in timp ce el futea gaurile ei fierbinti. Privea foarte atent unduirile si serpuirile trupului ei atunci cand isi pompa puternic degetele in ea. Era o scena foarte excitanta.
“Iti place, surioara, sa te fut in amandoua gauri?”
“Ohhhhhhhh, ce bine eeeeeeeeee!” a suspinat Diana. Ea s-a incordat dintro data si si-a cutremurat capul si a plans din toata inima. “Daaaa, daaaaaa, viiiiiiiiiinnnnnn! Ohhhhhhhhhh, wooooooow, fute-mi gaurile! Ohhhhhhh, Nicolae, daaaaaaaaaa… arghhhhhhhhh! Fute-ma mai tare, MAI TARE!”
Ea salta in sus si in jos, serpuind amandoua gauri in jurul degetelor acelea invadatoare. Fesele ei aveau o mana de alui infipta in crepatura ei, si un deget adanc infipt in fundul ei. Diana a avut un spasm dintr-o data, muschii ei tensionandu-se, in timp ce si-a arcuit spatele inapoi si isi rotea capul in toate directile. A avut un orgasm foarte intens si apoi cand unul se termina inca unul incepea si apoi cand acesta se oprea incepea un altul. Nicolae a continuat sa isi pompeze degetele in si in afara pasaricii si fundului ei in timp ce Diana practic era innebunita de placere, cutremurandu-se si gemand.
“Ohhhhhh, surioara, ce imi place sa te vad asa!”
“Daaaaaaaaaaaa! Woooooooo, iubesc asta!” a plans ea.
Ea a gafait puternic, impingand fundul ei puternic inapoi in mana lui. Din gaurile ei parca ieseau aburi. Anusul ei era inclestat si frictiunea ardea in interiorul ei.
“Wooooow, surioara! Ce iubesc sa iti fac asta! Iubesc sa te ating si sa te privesc!” a soptit Nicolae, uitandu-se in jos la degetele lui, care intrau asa de adanc in fundul ei inclestat si in pasarica ei care se contracta si relaxa intr-un orgasm foarte puternic.
Pasarica ei se flexa in jurul degetului lui. Si ce mult ii placea cat de neteda era. Ce pasarica superba! Ce iubea sa linga si sa futa pana cand ejacula asa de puternic incat aproape ca lesina de placere in bratele ei. Si acel fund superb! Anusul ei era ca un inel in jurul degetului lui.
Diana se agita salbatic sub atingerile fratelui ei. Iubea aceasta invazie in amandoua gauri, si Nicolae iubea sa faca asta cu ea. A avut orgasm dupa orgasm, trupul ei tensionandu-se cand fiori incredibili de placere emanau si se intindea in sus din pasarica ei prin tot trupul ei. S-a cutremurat de multe ori, gafaind greoi. Vroia sa returneze favoara dupa ce a savurat ultimii fiori ai climaxurilor ei intense.
“Oh, surioara, ce distractiv e asta!” a exclamat Nicolae.
El pompa pasarica ei frenetic, trimitand-o inca odata peste culme. Diana a simtit fiorii de placere care se intindeau prin tot trupul ei ca niste valuri intense de placere. Muschii ei s-au intepenit dintr-o data in timp ce trupul ei a devenit rigid dintr-o data. A tipat salbatic, explodand inca odata in poate cel mai puternic orgasm. Pasarica ei s-a inclestat in timp ce a intepenit in degetele fratelui ei.
“Arghhhhhhhhhh, la naiba! Daaaaaaaaaaa! Nicolae, esti minunat!” Ea se agita si gafaia si suspina in timp ce el futea gaurile ei cu amandoua degete. Era poate cea mai intensa si senzationala futaie cu degetele care a primit-o vreodata in viata ei. Lumea parca se rotea in jurul ei in timp ce si-a inclestat ochii inchisi. Si-a inclestat pumnii puternic in timp ce exploda iar si iar si iar, unghile ei lasand urme in palmele ei. Pasarica ei s-a cutremurat in timp ce fundul ei se dilata in jurul degetului lui Nicolae. Respiratia ei era foarte puternica, ca dupa un maraton. Ooooooooh, ce i-o va plati lui Nicolae in curand pentru asta. Intr-un final respiratia ei a inceput sa revina la normal si simturile ei incepeau sa isi revina la normal cand orgasmul ei a inceput sa se linisteasca.
“Ohhhhhhh, e randul tau. Vreau sa ma distrez cu tine, fratioare” a soptit ea printre gafaieli, intorcandu-se roata sa il priveasca.
“Uh, sigur, surioara. Si cam ce ai de gand sa-mi faci?”
Nicolae si-a retras degetele afara din fundul si pasarica Dianei. Amandoua degete au iesit afara cu un pocnet umed. Le-a mirosit pe amandoua, apoi le-a lins pana cand erau curate ca lacrima.
“Bine, orice vrei tu!”
“Da-ti jos pantalonii” a comandat Diana, intorcandu-se pe spate. A lasat sutienul bikini-ului pe prosop si sanii ei fermi si rotunzi s-au zgaltait atatator in fata lui Nicolae. Era o priveliste foarte frumoasa si de care nu se mai satura niciodata, era hipnotizat.
“Wooooow, surioara, ce sani frumosi ai!” a exclamat el. A vazut acei pepeni frumosi care erau asa de fermi acolo pe pieptul ei. Sfarcurile ei erau foarte tari si asa mici cum erau, erau foarte delicati.
Diana a vazut cum el admira sanii ei, si i-a impins unul in altul, etaland acei pepeni rotunzi pentru privirea lui lacoma. Apoi s-a ridicat in genunchi si a desfacut snurul care tinea chiloti bikini-ului ei. Acea bucatica de material a cazut si Nicolae inceput sa saliveze cand i-a vazut pasarica ei neteda, pelvis magnific, un abdomen foarte plat si frumos tonifiat, un mijloc foarte zvelt si niste sani superbi. Si-a adulmecat degetele iarasi si limba lui s-a preumblat printre buzele ei.
“Da-ti jos pantalonii!”
Nicolae a putut sa simta cum penisul lui pulsa in materialul pantalonilor. Incet si-a dat jos pantalonii. Elasticul pantalonilor era prins de capul penisului lui urias. Apoi cand a trecut elasticul dedesupt, penisul lui gros si lung a zbarnait in sus si in jos ca un arc care iesea in evidenta ca o coloana puternica de granit.
Diana a suspinat cand a vazut asta. Parca era o statuie din grecia antica. Penisul lui statea in pozitie de drepti din pubisul lui. Pulsa usor. Venele groase si mici si albastre de pe cilindrul lui gros si lung pulsau cu o putere a lor.
Diana se putea inchina in fata acestui penis si apoi acele bile mari si pline, erau ceva de care niciodata nu se mai satura.
“Intinde-te pe spate” a zis Diana, usor atingand varful penisului. “Grabeste-te, vreau sa te sug ACUM!”
Nicolae s-a asezat pe spate pe cearceaf, penisul lui ridicat in sus ca o coloana groasa si lunga.
Diana a ingenunchiat intre picioarele lui intredeschise. Nicolae si le-a deschis indeajuns incat ea sa stea exact acolo si sa fie cat mai comoda.
Diana a ingenunchiat intre picioarele lui musculoase. Parul ei platiniu cazand in valuri pe umerii ei, apoi l-a dat l-a o parte de pe chipul ei. A luat penisul lui tandru in amandoua maini si l-a tinut. Putea sa simta cum penisul lui pulsa cu putere. L-a pompat gentil, facandu-l sa intepeneasca acolo.
“Oh, surioara, yeah! Ohhhhhhh, masezi pula mea! Ce imi place asta, yeah… fa-o!” a gafait el.
“O sa-ti placa asta si mai mult!” a chicotit Diana cand s-a aplecat inainte si si-a infasurat buzele ei umede in jurul penisului lui. Entuziasmata a lins penisul lui, miscandu-si limba ei de jur imprejurul si pe toata lungimea lui.
“Ahhhhhhhh, woooooow! Surioaraaaaa…… ahhhhhhhh! Daaaaaa, pula mea in gura ta! Ohhhhhhhhh, suge-maaaaaaa!” a plans Nicolae, aproape tresarind de pe patura.
Diana incet a inceput sa linga cu varful limbi in jos pe penisul acela lung si gros. El a tresarit pe patura cand sora lui si-a alunecat buzele in jos si apoi iarasi in sus pe acel monstru. Apoi si-a incercuit buzele in jurul capului acela gros si si-a tarat buzele in jos pe penisul lui. Capul ei a inceput sa se miste in sus si in jos, senzual, incet, in timp ce il futea pe fratele ei cu gura ei.
Nicolae delira din cauza pasiunii. “Aaaaiieeee, surioara! Ohhhhh, pula mea! Daaaaaa! Gura ta e asa de buna!”
El putea sa simta cum penisul lui pulsa in gatul ei umed si stramt.
“Wooooow, surioara! Te iubesc!!!” gafaia Nicolae, futand penisul lui adanc in gura ei. “Inghite-o adanc! Fute pula mea cu gura ta. Nu-mi vine sa cred ca bine eeee!”
“Mmmmmmmmm” a murmurat Diana, frecand penisul lui in sus si in jos pe fata ei. Apoi a plonjat penisul lui si mai adanc in gatul ei dilatat. Apoi gatul ei s-a strans in jurul penisului lui ca un sarpe. “Da-mi totul! Ohhhhh, ce pula!”
Penisul acela umflat si gros a tresarit in gatul ei. S-a intins si a cupat bilele lui mamut, masandu-le gentil. Iubea taria lor si deabia astepta sa inghita samanta lui.
“Uhhhhhhh, surioara, buzele tale, asa de stramte, manca-ma! Daaaaaa, woooow, suge pula! Ohhhhhhh, ce bine eeeee!” gemea el, aproape pompand penisul lui in gura ei.
El a privit in jos la capul surorii ei care aproape ca pistona in sus si in jos. El putea sa vada cum buzele ei erau ferm inchise in jurul coloanei lui mamut in timp ce o plonja in si in afara gurii ei. Isi misca capul intr-o miscare giratorie in timp ce il futea cu gura si el putea sa simta fiecare cm din penisul lui cum era inghitit adanc in gatul ei.
Nicolae se agita in timp ce statea pe spate pe prosop, penisul lui adanc implantat in gatul surorii lui. Ea isi plonja din ce in ce mai puternic in jos pe penisul lui. Il sugea aproape pana la baza in gatul ei, si gura ei era parca mai buna ca orice pizda care a futut-o vreodata. Nicolae s-a cutremurat cand sora lui a indesat penisul lui in intregime inauntru, apoi s-a retras, buzele ei insurubate stramt in jurul coloanei acelea. S-a cutremurat. Penisul lui pulsa. Fata ei era parca batuta de unealta lui puternica. Lingea pe dedesuptul penisului de fiecare data cand il pompa cu gura ei, innebunindu-l de placere.
“Ohhhhhh, surioara! Daaaaa! Manca-ma, suge-ma tare! Ohhhhhh, woooow, suge-ma asa!” se ruga el.
El s-a inclestat cu degetele de prosop, strangandu-l puternic, cutremurandu-se in timp ce sora lui ii manca penisul asa de expert.
Diana isi misca capul in sus si in jos pe coloana fratelui ei, minunandu-se de marimea si gustul acela placut. Isi aluneca buzele in sus si in jos, peste pielea aceia neteda care acoperea monstrul acela care de atatea ori a distrus pasarica ei. Penisul lui pulsa adanc in gura ei, simtindu-l atunci cand pulsa adanc in gatul ei.
Penisul lui era gros si lung si greoi. Ea isi plonja fata in jos peste penisul lui monstru, inghitind puternic. Avea sa explodeze in curand, ea stia asta. Nicolae se agita foarte tare pe prosop, sau ce mai era sub el. Bilele lui erau intarite ca piatra. Ea le-a atins usor, jucandu-se cu ele in timp ce sugea acel penis monstru.
“Awwww, surioara! Daaaaa, o sa vin! Wooooow, te iubesc!” tipa Nicolae.
“Yeah, fa-o!” murmura Diana.
“Ughhhhhh, la naiba! Aieeeee, acu vinnnnnnnnn!” a plans el, cutremurandu-se intens.
Penisul lui pulsand dintr-o data s-a aprins si s-a cutremurat violent, improscand torente fierbinti si groase de samanta in gatul ei sugator.
“Ahhhhhhhh, ohhhhhhhh, ce tare viiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn!”
Torente groase de samanta fierbinte au explodat adanc in gura deschisa a Dianei. Ea inghitea, incercand sa isi mentina buzele stramte insurubate in jurul acelui monstru lung si gros. A pulsat violent, improscand torente groase pe fata ei.
“Ahhhhhhhhh, surioara! Daaaaaaa, inghite-o curva superba ce esti!” a gemut Nicolae.
S-a tensionat iar si iar in timp ce torente groase de sperma explodau afara din capul penisului lui. Torent dupa torent de samanta fierbinte exploda in gura ei deschisa la maxim. Buzele ei se increteau dealungul penisului lui in timp ce erupea in continuare.
Nicolae lapaia toata crema care iesea din penisul lui, inghitind tot ceea ce penisul masiv al fratelui ei ii dadea. Inghitea fiecare strop de samanta de fiecare data cand se improsca adanc in gatul ei.
“Ughhhhhh, senzational! Surioara, bea totul!” tipa Nicolae, pompand penisul lui in gura ei.
Diana inghitea lacom tot acel coctail. Ea inghitea iar si iar in timp ce jeturi torente groase curgeau in gura ei deschisa. Ea primea totul si era foarte bucuroasa pentru ca putea sa faca asta. Isi misca fata in sus si in jos pe penisul lui. Gatul ei era imbibat cu samanta lui. Iubea asta. Parca gura ei era deasupra unui vulcan care tocmai atunci exploda. Torente fierbinti de samanta erupeau adanc in gatul ei lacom si continuau sa explodeze parca la nesfarsit.
Diana putea sa simta cum samanta lui imbiba gatul ei. Ea isi mentinea gatul inclestat stramt in jurul penisului lui. Bilele lui se goleau adanc in gatul ei stramt. Ea inghitea, luand tot siropul penisului lui. Iubea sa bea samanta lui. Era asa de delicioasa.
Nicolae exploda iar si iar, scuipand samanta lui adanc in gatul ei, si ea lua toate acele torente in timp ce curgeau din varful penisului lui. Gatul ei parca era inundat cu smantana. Ea continua sa suga, inghitind totul.
“Ughhhhhhhh, surioara! Bea totul!” gafaia Nicolae, inebunit de pofta.
Diana a baut si ultima explozie de sperma cand a spreiat din coloana fratelui ei, inundand tot gatul ei. Ea a inghitit si ultima picatura care s-a prelins in gura ei, si Nicolae era foarte multumit cu o asemenea surioara.
“Daaaaaaa, surioara, ce bine eeeeeeeeeee!” El a cazut moale pe spate pe prosop, multumit si satisfacut, penisul lui temporar stors de gura superba a surorii lui.
Diana a lins intregul lui penis de la baza pana la varf, apoi l-a infipt inapoi in gura ei pentru inca cateva suctiuni senzuale. Apoi s-a retras de pe el si l-a tinut puternic de la baza, privind ochii de jumate inchisi a lui Nicolae.
“Cum a fost?” a soptit ea fierbinte.
“Oh, surioara, asta a fost minunat!”
Diana si-a alunecat limba ei ca de sarpe in sus si in jos pe penisul lui semierect. “Iubesc crema ta!”
Ea lacoma a lins bilele lui, repede luandu-le in gura ei, sugandu-le, apoi lasandu-le sa scape dintre buzele ei. Penisul lui chiar si asa semierect era tot aproape la fel de urias in mainile ei. Inca tot mai avea nevoie de doua maini sa il tina si inca tot mai era capul si ceva iesite afara, sclipind de la saliva care inca mai era pe el. Diana se tinea puternic de el. Dupa cum il stia, inca mai avea destula samanta in el pentru cateva ore bune.
“Inca nu am terminat, baietica!”
“Huh?”
“Acu trebe sa imi futi pizda cateva ceasuri bune!”
“Aha, nici nu ma gandeam la alceva, dar lasa-ma sa ma odihnesc un minut!” a murmurat Nicolae, inca gafaind ca dupa un maraton.
Dupa cateva minute in care s-au sarutat foarte pasional, limbile lor duelandu-se foarte senzual, Diana l-a tras pe chipesul si atleticul ei frate langa ea. Ea statea pe spate si s-a prins de glezne, deschizand picioarele ei atletica larg inapoi.
Ochii lui Nicolae aproape ca au iesit din orbite cand a vazut cum i se ofera sora lui. Fesele ei erau intredeschise, labile ei inrosite erau larg deschise. A vazut pasarica ei rosie deschisa. Gaura ei era o invitatie care nu putea fi refuzata. Penisul lui tresarea semierect in sus si in jos in timp ce privea gaura surorii lui. I-a futut pasarica de atatea ori, dar pasiunea si pofta dupa trupul ei crestea de fiecare data cand o faceau. Si-a atins penisul in timp ce laco se holba la pasarica aceia etalata pentru el.
“Ooooooooh, surioara, ce frumoasa esti! Asa de mult vreau sa fut pizda asta frumoasa!”
“Atunci fa-o, fratioare! Sunt fierbinte si pregatita pentru tine!” a plans nerabdatoare Diana.
Nicolae s-a asezat intre picioarele Dianei si a ingenunchiat in fata acestui altar frumos. Inca nu era indeajuns de tare sa isi plonjeze monstrul adanc in ea. S-a intins in jos cu o mana si a folosit doua degete sa desparta labile rosi ale pasaricii ei suculente.
“Wooooooow, ce pizda stramta ai surioara! Woooow, asa pula am pentru tine! Dar prima data vreau sa te ling pana te rogi de mine!”
“Te rog, fratioare, te rog ia cina pe pizda mea! Fute-ma, fa ce vrei, dar fa odata ceva!”
Nicolae s-a aplecat inainte. Pasarica ei era deschisa pentru el in timp ce isi tinea picioarele larg deschise. Diana se tinea ferm de glezne, dand chipesului ei frate acces liber la pasarica ei stramta.
Nicolae a zambit delicios, apoi si-a ingropat fata in pasarica ei. De acolo se prelingeau sucuri la greu si sclipeau din cauza umezeli.
“Oh, asta e minunat, surioara, iti ling pizda de nu te vezi!” a ras el, miscandu-si gura deasupra gaurii ei. A sarutat pasarica ei expert, apoi si-a mutat buzele in jurul clitorisului ei.
Diana putea sa simta gura fratelui ei pe clitorisul ei, sugand si lapaind lacom si ea doar murmura de placere.
“Yeah, fa-o, manca pizda mea!” a plans ea.
Nicolae sugea pasarica ei, slurpaind gentil la clitorisul si apoi iarasi in jos la labile ei.
Diana credea ca un aspirator a fost pus la pasarica ei. Iubea ceea ce facea Nicolae. Ce mancator de pizda era!
Nicolae si-a tinut buzele pozitionate in jurul pasaricii ei. El lingea dealungul deschizaturii ei, gentil frecand limba ei dealungul crepaturii ei.
“Ughhhhhh, Nicolae! Daaaaaaa, asa! Ohhhhh, woooow, iubesc asta!” tipa Diana, zgaltaind picioarele ei. Ea torcea puternic in timp ce Nicolae isi impungea limba in gaura ei ca o masina de cusut si apoi sugea puternic la clitorisul ei. “Ughhhhhhhh, limba ta e asa de fierbinte, Nicolae! Ohhhhhh, manca-ma, linge pizda mea!”
“Mmmmmmmmmmm, e asa de gustoasa, surioara!” exclama Nicolae, gustand si inghitind sucurile pasaricii ei. Lingea pasarica ei, bagand limba lui in si in afara ei si lapaind la straturile interioare ale pasaricii ei.
Diana se cutremura si isi misca capul dintr-o parte in alta, placandu-i enorm de mult felul cum fratele ei o lingea asa de expert. Stia instinctiv pe care buton sa apese sa ii provoace placerea cea mai superba. Pofta ei a devenit incontrolabila. Suspina greoi in timp ce Nicolae lapaia pielea ei gustoasa. “Ohhhhhh, Nicolae! Woooooow, daaaaaaa, ce bine eeeeeeee! Manca pizda mea, baga limba adanc in mine!”
Nicolae slurpaia pasarica ei gustoasa. El saruta practic gaura ei cutremuranda cu limba lui care se rotea senzual peste tot in pasarica ei. Sucurile ei si saliva lui s-au amestecat, facand pasarica ei si mai umeda. Si-a alunecat limba in si in afara pasaricii ei, expert futand pasarica ei.
“Daaaaaaaaaaa! Ohhhhhh, Nicolae, daaaaaaaaaaa! Fa-o! ohhhhhh, esti asa de bun! Fute-ma cu limba ta! Daaaaaaaaaa, roteste-o in mine, chiar asa!” tipa ea innebunita de ce facea fratele ei.
Nicolae si-a sfichiuit limba apoi de nodul tare al clitorisului ei.
Diana a tipat ca o sirena si gafaia, trupul ei agitandu-se peste tot, nemaistiind parca pe ce lume este, doar prinsoarea fratelui ei de dupa soldurile ei era ce tinea trupul ei cat de cat intepenit pe loc, dar cu mare greutate. Ea si-a pus picioarele pe umerii lui, prinzandu-se si relaxandu-se in jurul capului lui care se misca asa de expert intre coapsele ei zvelte. “Woooooow, daaaaaaaaaa, Nicolae! Ohhhhhhhhh, fute-ma cu limba ta!”
“Ai o pizda frumoasa, surioara!” a murmurat Nicolae, deschizand labile ei si mai tare.
Crepatura rosiatica a Dianei sclipea in timp ce fratele ei lapaia cu limba lui peste tot. Uleiurile pasaricii ei curgeau la liber. Nicolae isi baga limba lui umeda in si in afara pasaricii ei, apoi isi insuruba buzele in jurul nodului ei sensibil, sugand ca un aspirator, apoi lapaind frumos acolo, apoi iarasi in jos peste labile ei si apoi iarasi o futea cu limba. Diana a avut un spasm foarte violent, plangand si cutremurandu-se pasional.
“Ohhhhhh, Nicolae! Daaaaaa, fute-ma adanc! Iubesc limba ta!” tipa Diana ca din gura de sarpe, rotind mijlocul ei de colo colo in fata fratelui ei, primind fiecare cm din limba lui ascutita.
Nicolae impungea pasarica ei la greu. Diana era pe cale sa explodeze din interior, pasarica ei era foarte fierbinte. Sucurile ei curgeau la greu pe fata lui. El o manca adanc, bagandu-si limba in si in afara pasaricii ei lucioase cu impunsaturi rapide ca de masina de curut care o lasau fara respiratie.
“Ohhhhhhhhh, wooooooow! Daaaaaaaaaa, pizda mea! Nicolae, fute-ma cu limba ta!” plangea Diana cat putea de puternic.
Isi arcuia fundul in sus si in jos, bagand pubisul ei in fata lui imbibata cu sucurile ei. Nicolae isi pompa ca un piston limba adanc in pasarica ei. Limba lui serpuinda plonja in gaura ei. Peretii pasaricii ei erau alunecosi si fierbinti, si Nicolae putea sa simta cum se inchid in jurul limbii lui alunecoasa. El isi freca limba in tunelul ei, facand-o sa aiba spasmuri violente si sa tipe cat putea de tare.
“Daaaaaaaaaa! Manca-maaaaaaaaaa!” tipa ea. “Linge pizda mea!”
“Ai gust al naibii de bun, surioara!” a zis Nicolae printre slurpaituri, lapaind toate sucurile pasaricii ei, inghitindu-le lacom. Dintii lui au inceput sa ciupeasca usor clitorisul ei intarit.
Diana era inebunita din cauza poftei. Iubea sa fie linsa si mancata de fratele ei. “Fute-ma adanc! Daaaaaaaa, fa-maaaaaaaaaa!”
Nicolae ataca pasarica ei foarte viguros. Limba lui fierbinte sfichiuia in si in afara pasaricii ei, facand-o sa tipe si sa murmure incoerent si sa se agite salbatic pe prosop. Gaura ei se contracta stramt in jurul limbii lui ascutite.
“Aghhhhhhh, wooooow! Sunt asa de fierbinte! E incredibil… manca-maaaaaaaaaaaa!” gafaia ea, miscandu-si capul dintr-o parte in alta pe prosop.
Ea tipa si sanii ei majestuosi se zgaltaiau inainte si inapoi de fiecare data cand limba lui Nicolae impungea adanc in pasarica ei gustoasa. Sfarcurile ei erau ca niste tepe mici.
Limba lui ascutita era nemiloasa in asaltul lui. El plonja pasarica ei cu limba lui si intra inauntru foarte adanc, sfichiuindu-se in toata pasarica ei. Diana era inebunita din cauza placerii in timp ce limba lui se misca asa de delicios in pasarica ei, miscandu-se peste tot in cele mai adancuri locuri ale ei.
Diana se cutremura din cauza poftei incontrolabile. “Daaaaaaaaaaa, sunt asa de fierbinte! Limba ta, daaaa, bag-o adanc! Ohhhh, manca-ma Nicolae! Fute-maaaaaaaaa!”
Nicolae proba pasarica ei asa de expert. Pasarica ei se infasura in jurul limbi lui cand plonja adanc in ea. Peretii pasaricii ei pulsau de placere. Diana tipa puternic, scapata de sub control. Valuri orgasmice puternice treceau prin ea in timp ce chipesul ei frate o lingea asa de expert. Deabia astepta sa simta monstrul acela in ea.
“Da, daa, daaaa, daaaaaaa! Arghhhhhh, manca-ma adanc!” gafaia ea. “Woooooooooooooow, ooooooh, pizda mea! Te iubesc, N...



    Login