Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO luna salbatica 12
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 4816 ori - Nota 7.56 (9 voturi)
Capitolul 22

29 iunie 2005 - miercuri

Era noaptea si dintr-o data un tunet puternic s-a auzit de afara. Diana s-a trezit intr-un pat. Si era in pat cu cineva. Dar nu era patul ei. S-a speriat pe moment. Numai tinea minte cu cine putea fi in pat. Dar apoi, ridicandu-se in fund, a vazut chipul celui care in urma cu nu stia cate ore a facut ca trupul ei sa se simta ca niciodata pana atunci. Nicolae, dormea pe spate, respirand usor. Si-a aruncat privirea in jos la unealta lui si a zambit cand a vazut ca dadea semne de trezire. Pasarica ei s-a infiorat pe loc.
Si-a aruncat privirea inspre focul din semineu si a observat ca era doar jar fierbinte acolo. In camera era chiar cald, dar afara ploua asa de tare incat parca nu se mai oprea. Se auzeau mai mereu tunete, dar fulgerele nu se vedeau deloc in cabana pentru ca pe langa ferestrele mici de sticla mai exista si niste obloane din lemn care obstructionau in intregime accesul luminii in interior. Practic, acuma, singura lumina venea doar din semineu.
Incetul cu incetul, s-a ridicat de pe canapea si a pus cativa busteni in semineu care in curand au inceput sa se aprinda. Dupa futaia care a primit-o, chiar ca avea nevoie de o baie lunga si relaxanta. Problema era ca aici pentru a face un dus fierbinte, trebuia sa iasa afara si sa porneasca cazanul pe lemne… si nu avea nici un chef de asta. Asa ca, s-a multumit pe moment doar cu un prosop umezit pentru a se reinvigora. Dar maine, scumpul ei fratior cu siguranta nu va scapa fara sa puna muschiul si sa porneasca cazanul…
Si in curand era iarasi excitata. Mai excitata ca niciodata. Parca futaia primita mai devreme a fost doar un aperitiv pentru nevoile ei. S-a privit in oglinda. Chipul ei angelic nu era deloc acoperit cu machiaj. Nu folosea aproape niciodata pentru ca avea o frumusete naturala.
Intr-un final, a iesit afara din baie, nuda si fara nici un prosop care sa acopere trupul ei superb. Cand a deschis usa, ea pe loc a auzit niste gemete usoare pe care fratele ei le scotea. Cand a vazut ce facea el, ochii ei s-au bulbucat de excitatie. Nicolae statea acolo in pielea goala pe spate pe pat, frecandu-si monstruozitatea in somn, se pare, si apoi vazand marimea penisului lui, mmmmmm, monstrul acela care i-a dat atata placere in dupa masa asta… pasarica ei a inceput sa se imbibe pe loc. Degetele ei au cazut la pasarica ei iarasi in timp ce il privea pe fratele ei cum isi masturba incet erectia aceia monstru.
Woow, e dotat ca un cal, a gandit ea, frecand doua degete intre labile ei… Ea iubea acel trup. Si toti acei muschi. Ohhhhhh, da… trupul lui atletic si acei muschi de pe abdomen si de pe piept si de pe fund si de pe… si acel penis. Diana dintr-o data a vrut sa sara pe el si sa il calareasca pana cand ii treceau toate poftele. Asa de mult vroia acu sa simta bilele lui ridicandu-se in mana ei in timp ce samanta lui fierbinte iesea in torente afara prin monstrul lui.
Acum el isi strangea penisul cu amandoua maini, mulgandu-l ca pe un monstru ce era. Diana s-a cutremurat in timp ce privea. Era un spectacol asa de erotic si incitant. Asta era prima data cand l-a vazut ca facea asta, si vroia sa priveasca acest spectacol pana la capat. Excitatia ei era intensa. Ea nu putea sa isi ia ochii de la trupul lui, bilele si acel penis, acea coloana de carne. Fratele ei, wooow, ce mai penis avea! Si bilele acelea mari. Putini barbati aveau asa un trup bine lucrat, si intre picioare avea un penis asa de lung si gros. Si ea, avea un trup bine curbat in toate partile care trebuie, si muschii erau destul de frumos conturati pe abdomen, maini, picioare, multumita mult celor doua sau trei ori pe saptamana cand mergea la sala. Si apoi sanii ei si fundul ei, mmmmmmmm, chiar ca merita sa aiba un asa frate. Stand acolo in pozitie de drepti in toata mandria si gloria lui, penisul lui era parca o bata de baseball. Diana era amuzata. Daca ar fi stiut ce armasar era inca de acu cativa ani, cu siguranta pasarica ei ar fi fost mult mai fericita de mult timp.
Ea a simtit cum nevoile ei incepeau sa o consume. Ea isi mentinea ochi atintiti asupra penisului lui, excitata de felul cum mana lui se juca cu penisul si bilele lui. Ea il vroia. Vroia acel penis frumos. Nemaiputand sa se abtina, ea s-a apropiat si mai mult de canapeaua aceia din fata semineului care candva aseara au transformat-o in pat.
Ca si intr-o transa, Nicolae parca s-a trezit cand a auzit niste pasi in camera. Si-a aruncat privirea prin camera si apoi a vazut de unde venea zgomotul pasilor. Si a continuat sa o privea pe frumoasa lui sora cum se misca inspre el. Sanii ei rotunzi si fermi se zgaltaiau cand s-a asezat pe pat, langa el. Diana se holba infometata la penisul lui si a inceput sa traga restul cearceafului de pe el.
“De ce ai inceput fara mine, iubitule” a respirat ea. “Nu ti-a ajuns tura de mai devreme?”
Nicolae putea doar sa se holbeze la pasarica nuda a surorii lui. Diana a observat acea privire lacoma si excitata si si-a deschis coapsele putin sa ii dea o priveliste mai buna.
“Ba da. Dar nu eram sigur daca a fost vis sau realitate!” a raspuns el, privind-o cu un ranjet pe buze.
Pasarica Dianei s-a furnicat in timp ce privea erectia lui enorma, privind cum tresarea si pulsa peste abdomenul lui ridat de muschi. Cu un zambet seducator, ea s-a intins si si-a infasurat degetele cat a putut in jurul penisului lui.
“Sunt fleasca la pizda… si am nevoie de un dus… dar sunt prea excitata sa te pun la treaba si sa pornesti cazanul…” a zis Diana, strangandu-l usor.
“Oooooohhhh, da!... um… oh, iubire!”
Diana s-a cutremurat cand a simtit penisul lui fierbinte in mana ei. Spre surprinderea si placerea ei, el ca de obicei era inca incredibil de tare. Chiar si dupa ce a ejaculat in urma cu cateva ore asa de multa sperma adanc in pasarica ei ca nici un alt tip nu ejacula intr-o luna, penisul lui viril nu a pierdut nimica din taria si lungimea lui. Un lucru care l-a apreciat enorm de mult.
Diana a fost pur si simplu stupefiata. Nu ii venea sa creada ca a intalnit un barbat care ejacula patru sau cinci ture una dupa alta si acuma, dupa cateva ore, era iarasi gata de futut. Woooow, chiar ca era viril
“Nici o grija, nu sunt un vis, sunt cat se poate de reala, Nicolae” a zambit ea. “M-a excitat asa de tare. Inca te mai masturbezi dupa ce ca ai o pasarica disponibila aici, dragule?”
“Cred ca…” a murmurat Nicolae, putin rusinat.
“Nu-ti fie rusine, frstioare. Pizda mea e fierbinte si pregatita iarasi pentru tine. Chiar vrei sa ma futi?”
“Si inca cum” a soptit Nicolae.
“Mmmmmm, pui pariu ca ai vrea sa ti-o scufunzi asa de adanc in mine incat sa imi ajunga in gat, asa e iubitule?”
Nicolae nu a raspuns. El isi lingea buzele, cutremurandu-se putin privind trupul acela asa de bine lucrat, si mai ales sanii ei superbi si rotunzi si fermi. Pasarica Dianei a inceput sa saliveze in timp ce simtea cum penisul lui incepea sa tresara si sa pulseze obscen in prisoarea ei, intreaga lungime pulsand puternic intre degetele ei stranse.
“Ohhh, yeahh, iubitule” a murmurat ea, privind ochii lui cum devorau sanii si pasarica ei neteda. “Iubesti la nebunie trupul meu, asa e, iubitule?”
“Mult de tot, iubire” a murmurat Nicolae. “Esti asa de frumoasa!!!”
“Ai vrea sa ma futi acum, asa e? Asa cum mai futut si mai devreme” a zis Diana seducator. “Te gandeai la mine, iubitule? Ai fantezii cu mine cand te masturbezi?”
Nicolae a putut doar sa dea din cap afirmativ.
“Mmmmmmmmmm, pun pariu ca asa e” a murmurat ea. “Pula ta e asa de mare si de puternica si de frumoasa, iubitule! Wooow, deabia astept sa te simt iara in mine!”
Nicolae era excitat foarte tare de prezenta acestei blonde superbe stand in pielea goala pe pat langa el, vorbindu-i porcos ca acuma. Si mana ei care ferm pompa in sus si in jos pe penisul lui care repede se transforma in ceea ce iubea ea asa de mult. Si apoi ocheada pe care pasarica ei neteda i-o arunca era asa de excitant, mai ales cand statea asa de obscen intre coapsele ei atletice.
“Ohhh, Nicolae, dragule, asa te vreau de mult in mine acum!” a zis Diana, pompand pumnul ei in sus si in jos pe penisul lui. “E bine asa, iubitule?”
“Ooooooooh, iubire” a gafait Nicolae.
“Mmmmmmmmm, chiar ca e bine” a chicotit Diana.
Diana ii pompa penisul putin mai repede, holbandu-se la capul acela purpuriu, si la gaurica aceia mica din capul penisului lui care parea parca sa ii faca cu ochiul de fiecare data cand pumnul ei ajungea aproape de varf. Era asa de delicioasa, Diana instinctiv si-a aplecat capul in jos si a sarutat capul penisului lui, lasand varful limbii ei sa probeze gentil gaura penisului lui.
Nicolae aproape ca a explodat pe loc! Nu-i venea sa creada cat de placut e acel punct. Superba lui sora isi avea buzele ei pline in jurul capului penisului lui! Era asa de bine, el vroia sa ii faca mai multe. El vroia ca ea sa isi deschida buzele ei fierbinti si sa i-a penisul lui pana la baza in gura ei fierbinte. Cand ea si-a ridicat gura de pe capul penisului, Nicolae era un baiat foarte frustrat.
“Woow, iubire! Pune-ti gura inapoi pe pula mea, te rog!” s-a rugat el, intinzandu-se dupa capul ei.
“Vrei sa te sug acuma, asa e, iubitule?” a zambit Diana, ochii ei sclipitori tradand pofta ei arzatoare.
“Daaaaaa! Oooooooh, daaaaa! Suge-l, iubire!” a sasait Nicolae. “Pune-ti gura si suge-mi pula de tot in gatul tau fierbinte!”
Cu un geamat de placere, Diana l-a impins inapoi pe pat si s-a catarat pe pat intre coapsele lui deschise, gura ei salivand cand a vazut grosimea penisului lui asa de aproape. Era un monstru! Asa de mare, asa de gros, asa de lung, tanara aceasta excitata si superba era inca nesigura ca va putea sa il bage de tot in gura ei, dar in gatul ei!
Iarasi, Diana si-a insurubat degetele in jurul acelui penis si a inceput sa il pompeze cu pumnul ei, foarte tare. Nicolae a gemut si si-a ridicat soldurile, futand penisul lui in mana ei. Nerabdatoare, ea privea cum capul acela purpuriu se umfla in fata ei, prelingandu-se cu un surplus suficient de presperma cremoasa.
“Wooow, Nicolae! Pula ta se scurge, dragule” a tors ea. “Bilele tale sunt asa de pline cu sperma. Mmmmmmmm, chiar ca ai nevoie sa te sug, asa e, iubitule?”
“Te rog, iubire! Oh, yeah, te rog……”
“Oh, Nicolae……”
Cuvintele ei au murit cand ea si-a lasat capul in jos, plantand buzele ei umede pe varful penisului lui. Ea si-a scos limba afara, lacoma lapaind sucurile acelea din varful penisului. Era asa de delicios, existand si ceva ca de gust de miere de albina, si era asa de delicios. Flavoarea aceia facea ca pasarica ei sa se cutremure de placere. Diana deabia astepta sa ii guste acea sperma groasa si cremoasa.
Ea a lasat buzele ei sa se desparta si a alunecat gura ei in jos peste taria lui pulsanda. Privindu-l printre gene, Diana privea ce masca de placere avea el pe fata. Ochii lui era stramt inchisi si gura lui larg deschisa, o privire de placere totala pe chipul lui. Dar pe masura ce buzele ei invaluiau din ce in ce mai mult din penisul lui tare, Nicolae si-a deschis ochii si se holba in jos la ea, o expresie de pura pofta animalica… pofta pentru frumoasa si superba lui sora.
“Ohhhhh, iubire!” a gafait Nicolae. “Asta e asa de placut! Uhhhhhghhhh! Oh, wooow, chiar ca sti sa sugi pula, frumoaso! Ummmmmm, suge-l de tot in gura, iubire!... oh, woow…!”
Nicolae se uita in jos la ea, foarte excitat de acest spectacol obscen al surori lui cand slurpaia lacom la penisul lui lung si tare. Cu un geamat puternic de placere, Diana si-a plonjat gura in jos puternic peste erectia lui. Apoi, cu toata acea lungime groasa indesata adanc in gatul ei, ea a inceput sa isi miste capul in sus si in jos, sugand penisul lui ca o curva profesionista. Penisul lui era asa de fierbinte si de tare si pulsa in gura ei, acea frumusete excitata deabia astepta ca acel penis sa futa pasarica ei inundata.
Diana si-a inchis ochii si a gemut cand a simtit buzele ei desfacandu-se larg in jurul bazei penisului lui gros. Bilele lui erau fierbinti sub barbia ei, si gura ei era foarte foarte foarte plina. Ea putea sa simta cum capul penisului plonja in adancimea gatului ei in timp ce Nicolae isi salta fundul sus de pe pat. El gemea puternic, si o excita pe Diana si mai tare sa stie ca ii dadea fratelui ei atata placere. Gustul si textura penisului lui tare a trezit parca o foame salbatica in pasarica ei pe care Diana nu a simtit-o cu nimeni, si deabia astepta sa si-o satisfaca iarasi.
Nicolae era si el foarte excitat. Superba lui sora ii sugea pula asa de bine… si parea ca si ii placea la fel de mult ca si lui! Ea isi avea gura larg deschisa, luandu-l cat de mult putea de fiecare data, sugand lacoma. Ea avea aproape tot din penisul lui mare si gros in gura ei, dar il vroia de tot. Nicolae a inceput sa isi futa penisul in gura ei sugatoare, imaginandu-si in ochii mintii ca futea pasarica ei stramta si fierbinte. Penisul lui aluneca in si in afara printre buzele ei stramt intinse, toata lungimea lui practic imbibata cu saliva ei alunecoasa.
“Oh, yeahhhhhhh, iubire!” gemea Nicolae pompand penisul lui in si in afara gurii ei. “Suge-l! suge pula mea, iubire!”
El se holba la ea cu o privire foarte salbatica in ochi, bucurandu-se de felul cum penisul lui pulsa adanc in gatul ei. Mainile lui erau pe capul ei, presand fata ei in pubisul lui in timp ce isi futea penisul printre buzele ei ovalate. Diana si-a alunecat palmele sub fundul lui ferm si a cupat fesele lui cu amandoua maini. Ea le strangea, si cu un gafait, Nicolae a inceput sa isi pompeze penisul in sus in gatul ei aproape salbatic.
“Suge, iubire” murmura el. “Suge pula mea, tare!... oh, ooooooh, daaaaaa!... fa-ma sa explodez in gura ta, iubire!”
Diana a gemut cand penisul lui urias se lovea de adancul gatului ei, impingand si mai adanc cu fiecare pompare. Ea si-a inchis buzele in jurul lui, limba ei impingand penisul lui pe cerul gurii ei, facandu-l si mai stramt pentru el. Buzele ei se furnicau de la acel gust fierbinte al lui. Ea a simtit cum pasarica ei zvacnea de la un sentiment ciudat de placere. Penisul lui parea sa fie cel mai gustos. Ea nu stia de unde e acest sentiment, dar undeva in adancul mintii ei, ea stia ca era de la faptul ca penisul acesta frumos apartinea propriului ei frate. Si apoi m-ai era si faptul ca avea acel penis lung si gros si mai mereu tare si pregatit mereu pentru ea.
Diana iubea felul cum fratele ei se comporta, nu ca ar face asta pentru oricine, cu siguranta nu se va mai lasa niciodata dominata de alcineva, dar cateodata e asa de placut sa piarda controlul. Mai ales ca si ea putea sa faca acelasi lucru cu el, oricand… Pe moment ea s-a lasat sa fie dominata, lasand emotile ei sa curga. Ea a ingenunchiat intre picioarele lui, lasandu-l pe el sa o futa in gura cat de tare si de repede putea, si pasarica ei a reactionat in feluri cum nu a mai simtit niciodata. Cu un geamat puternic, Diana si-a inserat doua degete in pasarica ei arzatoare. Nicolae s-a uitat in jos printre sanii ei zgaltaitori, si se holba cu excitare in timp ce ea isi baga degetele ei in si in afara pasaricii ei foarte excitate.
“Oh, yeah! Freaca-te, iubire!” a gemut Nicolae, privind-o foarte atent. Penisul lui inca pompa in gura ei, tare si repede in timp ce o privea cum foarte expert isi masturba pasarica.
“Yeahhhhhh, cred ca pizda ta e asa de fierbinte si de uda si de zemoasa, iubire!” a gafait el.
Diana privea in sus la fratele ei cu niste ochi greoi, si a dat afirmativ din cap, gemand de frustrare. Nevoia ei era evidenta. Ea vroia sa il roage pe Nicolae sa isi bage monstrul acela in pasarica ei si sa o futa, dar nu putea sa raspunda pentru ca el nu lasa gura ei de pe penisul lui. Nicolae o tachina, ea stia asta, dar in starea ei de spirit de acu, asta parca parea sa o excite si mai tare, si in curand ea isi baga aproape toata mana lui pasarica ei stramta, incercand sa simuleze un penis urias. Nicolae tinea capul surorii lui cu amandoua maini, futand gura ei puternic, acele scancete usoare pe care le facea, si sanii ei luxurianti frecandu-se provocator de coapsele lui, adaugau mult la starea lui deja considerabil de excitata.
Nicolae a gafait in timp ce penisul lui se plonja brutal in si afara gurii surorii lui. El era extrem de excitat pe moment si nu ii mai pasa daca o ranea, atata timp cat ea nu se oprea din suptul penisului lui! Tipa pe care o futea regulat pana acum, de multe ori ii oferea cate o suctiune ca asta. Dar in afara de ea, mai rar a intalnit pe cineva asa de vorace. Aceasta superba blonda il sugea asa de bine incat niciodata nu credea ca alcineva il va suge asa de bine, si el se bucura de asta la maxim!
Si Dianei ii placea enorm de mult sa faca asta, si cu cat ea simtea cum bilele lui se plesneau de barbia ei, cu atata ea inghitea mai tare penisul lui, ingropand nasul ei in pubisul lui cu fiecare pompare.
“Ohhhhh, woooow, iubire! Intra aproape de tot!” a zis Nicolae cu un gafait puternic. “Yeahhhhhh! Ooooooh, curva superba ce esti! Suge-l tare!... suge-l foarte tare, iubire!”
Diana se uita in sus cu o privire de pofta mocninda pe chipul ei frumos. Daca cineva i-ar fi vorbit in felul acesta, Diana s-ar fi simtit foarte degradata si murdara si ar fi reactionat poate si violent, pana la urma lovitura ei preferata e lovitura sub centura si stia foarte bine cum sa o aplice, dar cu Nicolae totul era asa de diferit. Cand Nicolae o zicea, Diana simtea doar cum pasarica ei se furnica cu excitare. Plus, ca cu siguranta ii va plati asta in curand…
Pana acum, aproape patru degete erau ingropate in gaura ei pulsanda dintre coapsele ei. Creierul ei se bobina cu un extaz pervers la gandul ca crema lui fierbinte va scuipa adanc in gura ei. Diana murmura in jurul coloanei aceia groasa care futea intre buzele ei si prindea sacul cu bilele lui. Era ud si alunecos de la transpiratia lui si saliva ei, si ea cupa dragastos sacul lui, strangand bilele lui umflate in timp ce lua pomparile greoaie ale penisului lui in intregime in gatul ei.
“Ohhhhhh, yeahhh! Strange-mi bilele, iubire!” a plans Nicolae. “Sunt asa de aproape ca ma dor!”
Diana era si mai aproape, mana ei era aproape o umbra in timp ce futea in si in afara pasaricii ei, cuvintele fratelui ei ajutand-o sa ajunga aproape de un climax puternic. Ea a explodat puternic, aproape muscand penisul lui cand pe moment a pierdut controlul si a lasat ei lui sa razuie in sus si in jos pe penisul lui.
“Uuuuuuuuuuuuh! Wooow, iubire… asta aproape ca ma facut sa explodez!” a tipat Nicolae.
Diana si-a dat seama cat de aproape era fratele ei si dintr-o data ea a experimentat gustul dulce amarui al prespermei lui pe limba ei. A facut pasarica ei sa se cutremure de anticipare. Ea si-a mai tras dintii dealungul coloanei lui, de data asta intentionat si rezultatul a fost acelasi.
Fara avertizare, Nicolae a plans, futand fata surorii ei si mai adanc si mai puternic. Diana a simtit cum penisul lui tresarea in gura ei, si pentru un moment, a incercat sa se retraga. Dar Nicolae tinea capul ei mult prea puternic, amandoua maini pe ceafa ei. Buzele ei erau putin inrosite in timp ce se loveau violent de ele, dar Diana nu simtea nici o durere. Ea ardea in intregime prin tot corpul. Gura ei saliva, sfarcurile ei se furnicau si pasarica ei ardea dupa penisul fratelui ei. Ea nu stia la ce sa se astepte cand fratele ei exploda adanc in gura ei, dar era putin ce putea sa faca sa previna asta. El tinea capul ei intr-o prinsoare ca de menghina, si ea stia ca el nu ii va elibera capul pana cand penisul lui se va opri din explozia lui, si bilele lui erau goale. Diana s-a prins de fesele lui puternic si a asteptat pentru inevitabila explozie.
Nicolae gemea, ochii lui incetosati uitandu-se in jos la sora lui ingenunchiata, nefocusati, privind salbatic. Ea a simtit cum muschii fundului lui se flexau sub palmele ei, si buzele ei se strangeau si mai tare in jurul penisului lui pompand cand parca dintr-o data a inceput sa se dubleze in marime. Diana deabia astepta ca Nicolae sa explodeze in gura ei. Doar gandul ca va inghiti sperma lui au facut pasarica ei sa saliveze la maxim cu o delicioasa pofta. Diana si-a infasurat mainile in jurul feselor lui, si se tinea disperata in timp ce el isi plonja penisul din ce in ce mai repede in gura ei.
“AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHGGGGHHHH! WOOOW, IUBIRE! ACUMA VINE!” a tipat Nicolae. “PREGATESTE-TE! UUUUUUUUUUHHHHHGHHHHH! PREGATESTE-TE SA O IEI TOATA! ARRRRRHHHHHHHHHHHHH! DAAAAAAAA! CURVA MINUNATA CE ESTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!”
Diana era mai mult decat pregatita, dar nu avea de gand sa ii zica fratelui ei. Mainile ei se tineau puternic de fundul lui nud, si ochii ei erau inchisi cand a simtit penisul lui pulsand salbatic printre buzele ei. Ea a auzit cum a tipat el, si s-a cutremurat cand jet dupa jet de smantana gustoasa a erupt din capul penisului lui. Ca sa nu se inece, Diana inghitea in timp ce Nicolae continua sa ii futa fata, miscarile lui sacadate. Torent dupa torent fierbinte erupea in gura ei, imbiband limba ei si umfland obrajii ei imbujorati. Diana inghitea puternic in timp ce gura ei era umpluta cu crema lui. Era dificil sa ingita cand el isi impingea capul penisului in jos pe gatul ei, dar ea a gasit o modalitate sa fie totul mai usor atunci cand el ii tragea capul in sus pentru urmatoarea pompare.
Diana inghitea fiecare picatura, bucurandu-se enorm de lascivul act de a consuma sperma fratelui ei. Pasarica ei pulsa si bolborosea de pofta in timp ce ea savura excitantul lui gust masculin.
“Oooooooooh, daaaa!” gafaia Nicolae, cutremurandu-se in timp ce presa penisul lui adanc in gura ei pentru o ultima data. “Oh, iubire, asta a fost superb!”
El se uita in jos la ea, vazand clara nevoie care era reflectata din ochii ei albastrii. Penisul lui a alunecat afara din gura ei, dar inainte ca sa devina moale, Nicolae a tras-o pe superba lui sora deasupra lui si a sarutat-o lung si pasional.
Lui Nicolae i-a placut gustul penisului lui pe buzele surorii lui si si-a impins limba adanc in gura ei sa ia mai mult. Diana l-a prins de penis. Inca era tare si se intarea mai tare in fiecare secunda. Nicolae a cupat fesele fundului ei si si-a plasat penisul lui pe despicatura pasaricii ei.
“Uhhhhhhhh, ooooooooh! Vreau sa-ti fut pizda acum, iubire!” a gafait Nicolae.
Diana nu se mai putea controla din cauza excitatiei ei.
“Ohhhh, da! Fa-o, dragule!” a suspinat ea, cand a simtit capul penisului lui dand un ghiont clitorisului ei. “Fute-ma! Fute-ma! Foloseste-ma! Umple-ma cu pula aia a ta si fute-ma tare! Mmmmmmmmm, fa-ma sa ma simt bine, iubitule!”
Nicolae nu a stat pe ganduri, el era incredibil de excitat si cu o plonjare puternica a bagat penisul lui pana la baza in pasarica ei inundata. Diana a plans ca o bachee irlandeza cand penisul lui a taiat in sus in pasarica ei. Apoi cand el a inceput sa isi pompeze soldurile in sus si in jos, ea nu putea sa faca nimica decat sa se tina de umerii lui puternici si sa murmure de placere in timp ce el o futea.
“Te simt bine, iubire?” gafaia Nicolae. El o tinea pe sora lui de mijloc si o tragea in jos puternic de fiecare data cand isi baga penisul in sus in pasarica ei.
“Ooooooh, da” suspina Diana. “Asta e, dragule, fute-ma bine si tare!”
Ea calarea penisul lui care o pistona asa de bine cu tipete de placere, sanii ei zdrobindu-se delicios de pieptul lui musculos in timp ce fratele ei excitat impungea penisul lui in pasarica ei alunecoasa ca un piston iesit de sub control. Diana iubea acest gen de futaie salbatica si rapida. Nimeni niciodata nu a futut-o asa de repede, de frica sa nu ejaculeze prea repede si sa nu mai poate sa aiba alta erectie, dar Nicolae era diferit, si Diana stia ca lui nu ii pasa daca el explodeaza in ea, pentru ca el va fi pregatit pentru o alta futaie in cateva minute, dupa cum i-a demonstrat pana acum.
Diana si-a inchis ochii si a uitat de toti si toate. De fapt, ea a uitat absolut totul cu exceptia placerii mistuitoare care umplea pasarica ei, in timp ce fratele ei excitat o futea pana la culmea orgasmului. Era o futaie puternica si rapida si amandoi erau asa de excitat, incat ea a avut un orgasm in cateva minute. Pasarica ei fierbinte si stramta si inundata cu sucurile ei se contracta in jurul penisului lui cu o asa de multa intensitate incat Nicolae aproape ca a explodat pe loc.
“Unnnnnnnhhhhhh, wooow, yeahhhhh!... oh, Nicolae! Nu te opri!... fute-ma! Ohhhh, fute-ma!” striga ea. “Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn! Oooooooooooooooooohhhhhhh! Uuuuhhhh! Uuuuuhhhhh! Uhhhhhhhhhhhh!”
Nicolae futea si mai puternic de sub ea. Diana plangea din cauza extazului pe care penisul lui adanc infipt in ea il dadea. Chiar daca a avut un orgasm ravasitor, Diana se simtea inca foarte excitata. Diana era in intregime nesatula!
Ea vroia ca fratele ei sa o futa cat mai mult si el exact asta facea. Ea vroia ca el sa faca tot felul de lucruri depravate si indecente… defapt cu cat mai depravate cu atata mai bine… si tot ce el nu stia despre sex, ea avea sa il invete. Respiratia lui fierbinte in urechea ei a adus-o iarasi la realitate.
“Mmmmmmm, iubire, ce fierbinte esti azi!” a soptit el in urechea ei.
“Foarte, dragule!” gafaia Diana. “Chiar ca sti cum sa ma exciti” Nicolae si-a zdrobit pubisul in pasarica surorii lui, penisul lui tare ca piatra tresarind adanc in pasarica ei.
“Sunt chiar asa de bun, iubire?” a intrebat Nicolae, simtind cum pasarica ei incepe sa raspunda iarasi.
“Oh, iubitule!... esti cel mai bun!” gafaia Diana.
Ea si-a lasat capul in jos si l-a sarutat pasional cu limba, penisul lui tresarind puternic in umezeala inclestata a pasaricii ei. Nicolae a sarutat-o inapoi, si a trecut foarte mult timp pana cand ea fara tragere de inima s-a retras de la buzele lui, si se uita seducator in jos in ochii lui.
“Wooow, ma exciti asa de tare, Nicolae!” a admis Diana, vazand aceasi pofta reflectata din ochii fratelui ei. “Ummmmmm, iubitule, inca esti asa de tare! Vrei sa ma futi inca odata, dragule?”
“N-ai idee cat de mult, iubire!”
“Bine! Pentru ca sa-ti zic adevaru, dragule, nu m-am simtit asa de excitata de cand am facut-o prima data, si, chiar ca a avut de lucru atunci respectivu!”
Diana a observat privirea de gelozie ce a trecut pentru o secunda prin ochii lui.
“Ala cine a fost nu e aici, iubire!” a zis el. “Dar eu sunt, si o sa te fut mai bine ca el de o mie de ori, si poate mai bine ca oricine care te va fute de acu inainte!”
Diana l-a imbratisat stramt pe fratele ei si a acoperit gatul si obrajii lui cu saruturi fierbinti si patimase, pasarica ei furnicandu-se in asteptarea unei extenuante si delicioase partide de sex cu chipesul ei frate. Ea s-a intors roata de pe elm a scos pasarica ei de pe penisul lui si a supt sucurile ei de pe penisul lui tare ca piatra, gemand cand degetele lui au gasit pasarica ei deschisa. Nu a trecut mult pana cand ea se mai urca inca odata culmile poftei. Ea s-a rotit pe spate si si-a deschis picioarele, deschizand labile ei cu amandoua maini.
“Ohhhhhhh, iubire! Am nevoie de tine in pasarica mea iara, iubitule!” a sasait ea. “Uite-te cat de fierbinte siuda e saracuta mea pasarica!... am nevoie de pula aia mare si tare sa plonjeze la infinit intre picioarele mele, dragule!... Uhhhhhh, haide, fute-ma, iubitule!... fute-ma tare!”
“E buna indeajuns sa o manc, iubire!” a zambit Nicolae, uitandu-se la pasarica ei expusa.
“Facem aia mai tarziu, dragule!” a raspuns sora lui, vocea ei ragusita din cauza poftei. “Dar prima data, am nevoie sa imi dai alta futaie puternica si rapida si satisfacatoare!”
“Bine, iubire!” a ranjit Nicolae urcandu-se deasupra ei. “Tu esti sefa!”
Nicolae s-a tarat in sus intre coapsele surorii lui si a cazut pe ea ca un animal salbatic in calduri. Fara sa mai piarda vremea cu preliminarile, tanarul pur si simplu si-a plonjat masiva lui erectie pana la baza in pasarica ei ridicata in sus.
“Uhhhhhhgggghhhh! Woooow, daaaa!” a suspinat Diana, cand penisul lui gigantic a taiat adanc in abdomenul ei. “Acum, fute-ma, dragule!... fute-maaaaaaa!” Nicolae a stiut din tonul vocii ei, ca sora lui vroia doar un singur lucru… sa explodeze puternic si repede… el era mult prea fericit sa o ajute!
Nicolae a inceput sa pompeze penisul lui rigid in abdomenul ei ca un robot, futand pasarica ei insetata cu pompari adanci si puternice care o faceau pe Diana sa planga de placere. Nicolae manipula trupul lui ca un piston bine uns, trimitand impunsaturi chirurgicale in ea, futand superba blonda foarte adanc, folosind penisul lui ca un cutit care taia untul. Era o futaie care Diana o iubea si nu o va uita de curand.
Normal pompari asa de adanci si asa de puternice pe o alta fata ar fi durut, dar Diana era excitata peste masura si iubea genul acesta de futai. Putina durere acoperita cu o placere imensa parea doar sa mareasca incredibila ei placere. Ea a uitat de restul lumiii… chiar de toti… Tot ceea ce conta chiar acum, era ca virilul ei frate ii dadea exact ceea ce cu disperare avea nevoie… o futaie fierbinte si puternica si rapida care sa o consume de tot!
“Ohhhhhh, yeah! Misca-ti curu pentru mine, iubire!” gafaia Nicolae. “Misca-ti pasarica aia fierbinte in jurul pulii mele!... fute-ma inapoi, iubire!... fute-ma tare!” El nu trebuia sa o incurajeze pe ea. Sora lui il futea inapoi ca o catea in calduri, impingand pasarica ei in sus in el cu plonjoane puternice pana cand penisul lui era pana la bile bagat in abdomenul ei plat, putin umflat din cauza grosimii penisului lui.
Funduletul ei musculos se agita de colo colo salbatic in timp ce incerca sa insereze erectia lui mostruoasa in fiecare colt al pasaricii ei ravasite, fiecare miscare a ei era inspirata de o pofta trupeasca mult prea adanca si fierbinte, pentru care nu putea sa aiba nici o explicatie!
Nicolae isi plonja penisul in pasarica ei asa de puternic si de repede, imens excitat de tipetele ei frecvente de placere. El era ca un animal tanar manat de salbatica pofta dupa placere. El s-a intins si s-a prins de sanii zgaltaitori ai surorii lui, masand acele movile ferme si cremoase in timp ce o futea. Diana parca era in al saptelea cer in timp ce lungimea penisului lui plonja iara si iara si iara in pasarica ei imspumata, calcaiele ei inchise impreuna chiar in spatele fundului lui, serpuind funduletul ei musculos inainte si inapoi sub el.
“Agggghhhhhhh!” plangea ea cand a simtit varful penisului lui lovindu-se de intrarea in uterul ei. “Ugggggghhhh! Acu chiar ca ma futi, iubitule, acu chiar ca futi pizda mea! Oh, ooooooooh, chiar ca esti mare, dragule!.... asa de mare! Fa-o mai tare… mai tare! Mai adanc! Vreau bilele tale sa se plesneasca de curu meu!”
El a facut exact ce a zis ea, futand-o pe sora lui cat de tare si adanc putea el. Privirea de pe chipul ei il excita pe Nicolae chiar si mai mult.
“Ia-o, iubire!” gafaia el, privind direct in ochii ei de inger. “Ia fiecare cm din pula mea, fix in pizda ta!... Uuuuuuuuuuuuuuhhhhh, ce pizda stramta si fierbinte ai!!!”
Nicolae se uita in jos printre trupurile lor agitate si privea cum penisul lui taia inainte si inapoi in interiorul pasaricii ei netede. Aceasta priveliste il inflacara cu o pofta asa de necontrolabila, incat Nicolae a prins soldurile ei zvelte si a tras pubisul ei tare in el cu fiecare pompare, pompand penisul lui, in pasarica ei cu o forta si mai mare. Diana si-a arcuit spatele si printre buzele ei a lasat sa iasa un rau de obscenitati in timp ce simtea cum penisul fratelui ei penetra pasarica ei torturata inspre colturi care n-au simtit niciodata penetrarea si atingerea unui penis.
Pasiunea ei salbatica s-a adunat repede intr-un nod pulsand de tensiune adanc in abdomenul ei si cand ea si-a dat seama ca era pe marginea orgasmului, Diana a tras capul fratelui ei puternic in jos la sanii ei zgaltaitori si l-a tinut acolo.
“Oooooooh! Nicolae, dragule, fute-ma! Viiiiiiin!” murmura ea. “Suge-mi sanii! Unnnggghhh! Daaaaa! Suge-mi sanii si fute-mi pizda! Fa-ma sa explodez, cu pula aia minunata a ta, iubitule!”
Nicolae sugea sanii surorii lui in gura lui, muscand sfarcurile ei intarite in timp ce ea isi salta pasarica violent in sus in pistonul lui. Chiar daca el era departe de climaxul lui, Nicolae facea tot ce putea sa mareasca placerea surorii lui. Lungind plonjoanele in pasarica ei, tanarul a inceput sa isi zdrobeasca pubisul de clitorisul surorii lui, futand-o cu toata puterea lui. In cateva secunde, ea a inceput sa se cutremure necontrolabil, trupul ei frumos si atletic intepenind sub el.
Pentru Diana acesta era unul din cele mai intense si placute orgasme care le-a avut vreodata. Fratele ei o futea ca un expert, si climaxul ei parea sa dureze o vesnicie, devenind din ce in ce mai puternic cu fiecare pompare succesiva a acelui penis gros si viril. Nicolae era captivat de lungimea si intensitatea orgasmelor surorii lui. Ea se agita si contorsiona dintr-o parte in alta pe pat, capul ei rotindu-se salbatic si tipat dupa tipat erupea din gatul ei in timp ce orgasmul a pus stapanire pe ea ca nimic alceva.
Nicolae si-a dat seama ca penisul lui producea o serie de spasmuri adanc in pasarica ei. El putea sa simta convulsile muschilor pasaricii ei care se inclestau puternic in jurul penisului lui adanc infipt in timp ce pasarica ei incerca in zadar sa mulga smantana afara din bilele lui umflate. Uitandu-se in jos la ea, Nicolae se simtea foarte mandru ca putea sa ii dea o astfel de placere sexuala intensa aceste blonde ninfomane. El continua sa o futa in timp ce ea se zvarcolea si agita salbatic sub el, deloc oprindu-se pana cand miscarile ei au devenit fara vlaga si ea a inceput sa devina moale.
“Woooow, iubitule” gafaia ea. “Asta chiar ca a fost o futaie!”
“Nu te contrazic, iubire!” a raspuns Nicolae, flexand penisul lui inca tare ca piatra in pasarica ei ravasita.
“Woow, daca te stiam de mai demult ce poti, iubire!” a murmurat Diana, acoperind gatul si obrajii lui cu saruturi fierbinti.
“Imi doresc sa fi facut asta, iubire!” a raspuns el. “Dar n-ai tu frica, de acu inainte sunt mereu disponibil!”
“Mmmmmmmmmmmm, asa si sper, dragule!” a murmurat superba blonda.
Diana a simtit penisul fratelui ei agitandu-se puternic in abdomenul ei si a suspinat. “Ohhhhh, iubitule! Inca mai esti tare! Ooooooh, ce bine esti in mine… asa de gros si de tare si de… ooooooooooooooooohhh!”
Nicolae si-a flexat iarasi penisul lui in pasarica ei, zdrobind pubisul lui puternic de clitorisul ei.
“Pregatita pentru mai mult, iubire?” a ranjit el excitat.
“Ummmmmm, da, daaaaaaaa, te rogggggggggggg!” a murmurat Diana, ridicand soldurile ei inspre el cu o nevoie urgenta. “Fute-ma iara, iubitule!... fute-ma pana cand lesin!”
Dar Nicolae avea alte idei, si spre surprinderea ei, el si-a tras penisul afara din pasarica ei stramta. A iesit cu un zgomot umed.
“Ooooooh, Nicolae! Ce faci?” s-a plans Diana frustrata.
“Vreau sa ling pasarica ta, iubire!” a zis Nicolae, dandu-se putin mai inapoi, sa poata sta in genunchi intre coapsele ei deschise.
Tinand-o de fesele fundului ei, Nicolae si-a plonjat fata in pasarica ei ravasita. Gemetele ei de placere sunau in urechile lui cand a inceput sa probeze pielea pasaricii ei cu limba lui. Aroma pielii ei era intoxicanta si chiar si mai mult gustul, pe masura ce gura lui fierbinte sugea sucurile afara din pasarica ei.
Diana si-a inclestat coapsele ei cremoase stramt in jurul capului iubitului ei, impingand pasarica ei in sus sa intalneasca limba lui, cu saltari nerabdatoare ale soldurilor ei. Mainile ei impingeau capul fratelui ei, fortand gura neteda mai adanc in pielea fierbinte a pasaricii ei.
Nicolae a sfichiuit clitorisul ei cu limba lui, excitat de schelaiturile subite de extaz care umpleau camera. El iubea felul cum Diana isi salta fundul ei ferm in sus de pe pat, zdrobind pasarica ei de limba lui intr-un efort disperat sa ia cat de mult posibil din organul lui intarit in nesatula ei pasarica. Diana nu a simtit niciodata asa de multa placere in intreaga ei viata.
Pasarica ei scumpa se topea ca untul pe gura lui, acoperind buzele si barbia lui cu un strat gros de crema din pasarica lui. El o sugea de tot, lingand si proband si sa muste… presand despicatura pasaricii ei stramte in gura lui cu mainile lui in timp ce lacom aspira in sus fiecare picatura din nectarul superbei blonde.
Diana simtea focurile pasiunii erupand adanc in trupul ei tanar, clocotind ca o nebuloasa.. pasiunea aprinsa de pofta ei si consumata de limba lui minunata. Ea se agita si gemea sub el, impingand pasarica ei puternic in gura lui suganda, aproape lesinand de placere.
“Mmmmmmmmmmm, mmmmmmmmfff, ummmffffhhhh!” gemea Nicolae bucuros, fata lui ingropata in pasarica ei agitata. El si-a deschis gura larg si a tras limba lui in sus si in jos pe labile ei imbibate iar si iar si iar, lingand sucurile ei gustoase.
“Ouuuuuuuuuuuuuhhhhh, daaaa! Linge-ma!” a sasait Diana, privind in jos la actiunea limbii lui. “Linge pizda mea, Nicolae! Suge pizda mea! Ummmmmmmmmmmmmm! Uhhhhhh, fuck! Sunt asa de fierbinte si uda!”
Nu a durat mult pana cand Diana a simtit minunatul sentiment pe care mereu il are cand era pe cale sa aiba un orgasm superb. Si sentimentul din pasarica ei era asa de puternic, incat superba blonda aproape ca a lesinat.
Scantei de placere intensa pareau sa fuzioneze in salele ei si sa se intinda prin tot trupul ei atletic. Ea stia ca va exploda cum nu a facut-o niciodata pana acum, orgasmul ei marit de o mie de ori de limba lui lunga care lapaia la clitorisul ei si proba adanc in printre labile ei salivande.
“AHHHHHHHHHHHHHH! SUGE-L! SUGE-MI CLITORISU… O SA VINNNNNNNNNNNNN!” plangea superba blonda, calcaiele ei inlantuite in jurul capului lui, fortand fata lui mai puternic in pasarica ei cremoasa.
Diana iubea sa aiba orgasme. Ea s-a cutremurat si zvarcolit, tremurand peste tot cu intensa placere a climaxului ei, gemand si suspinand incoerent in timp ce Dorn sugea puternic la clitorisul ei. El s-a prins de fundul ei cu amandoua maini si manca cu zgomot la pasarica ei. Limba lui lunga lapaia la pasarica ei si curata clitorisul ei. Apoi, el a deschis gura lui larg si a acoperit intreaga ei pasarica cu buzele lui. In timp ce Diana tipa in orgasm, Nicolae ciocanea clitorisul ei si sugea labile ei netede in gura lui, inghitind crema ei fierbinte ca si cum era nectarul zeilor.
Cand spasmurile ei vaginala intr-un final s-au oprit, Nicolae si-a ridicat fata de la pasarica ei curata ca lacrima si si-a lins buzele. El i-a ranjit obscen, sucurile pasaricii ei acoperind barbia lui.
“Ummmmmmm! Mmmmmmm! Cea mai gustoasa pizda care am mancat-o vreodata!” a zis el, tarandu-se in sus peste trupul ei transpirat si nud.
Diana a vazut imediat ca Nicolae avea o erectie masiva. Iesea de sub abdomenul lui ca penisul unui armasar, lung si gros si atintit inspre pasarica ei. Lingand-o pe Diana, l-a excitat si mai tare pe Nicolae. Nu-i mai pasa decat sa il aiba in ea iarasi. Tot ce stia era ca avea o pofta coplesitoare sa prinda penisul acela in doua maini si sa il bage adanc in gaura ei stramta, sa plonjeze asa de adanc incat sa o faca sa explodeze din prima pompare.
Nicolae avea exact aceleasi pofte, pentru ca instantaneu el s-a tarat intre coapsele ei larg deschise si si-a pozitionat capul penisului lui la intrarea in pasarica ei stramta.
“Acu, iubire, e timpul pentru o futaie ca nu o vei uita niciodata!” a gafait el, blocand intrarea in pasarica ei cu varful penisului lui.
Nicolae a impins capul purpuriu al coloanei lui de granit in sus in movila ei alunecoasa.
“Uuuuuuuh, wooow, ce stramta esti, iubire!” a murmurat el, inchizand ochii in timp ce incerca sa isi bage penisul in pasarica ei ondulanda.
“Daaaaa, Nicolae! Bag-o in mine! Fute-ma!” plangea Diana.
Ea s-a tensionat, simtind capul acela masiv al penisului lui presand in pasarica ei. Nicolae a facut cercuri cu capul penisului la intrarea in gaura ei. Capul lui se freca de circumferinta pasaricii ei salivande.
“In mine! In mine, te rog! Fa-o, Nicolae! Fa-ma sa explodez! Oooooohhh, te rog, fute-ma!” plangea ea, rotind capul ei dintr-o parte in alta. “Pune-o inauntru! Uuuuuuhhhhh, o vreau acum!”
Ea si-a saltat soldurile ei zvelte in sus, impungand pasarica ei in coloana lui. Si marimea aceia parea ca parca e imposibil sa intre intr-o pasarica si doar ea era facuta sa o primeasca adanc in ea.
“Oooooooooh, te rog, Nicolae! Bag-o in gaura mea, sunt asa de fierbinte!”
“Chiar ca esti, iubire! Si asta te va infierbanta si mai tare!” a ranjit Nicolae.
Dintr-o data el a fandat inainte, impungand penisul lui fortos in adancimile lacome ale pasaricii ei, intrand ritmic in ea pana cand a lovit cervixul ei. Ea a lasat sa ii scape un suspin puternic cand penisul lui a lovit capatul gaurii ei stramte, si plonjarea lui a fost asa de placuta incat ea aproape ca a avut un miniorgasm.
Nicolae putea sa simta peretii pasaricii ei largindu-se in jurul penisului lui, prinzandu-l in prinsoarea ei fierbinte si puternica care a aproape a facut-o sa planga de placere. El a plonjat iarasi in ea, ingropand penisul lui pana la baza in gaura ei stramta, conducand fundul ei ferm puternic in salteaua patului in timp ce incepea sa o futa pe superba blonda, lung si incet si adanc.
“Arggghhhh, woooow… daaaa! Ohhhhh, ce bine eeeeeeeeeeeeeee!”
Gaura ei se cutremura in jurul grosimii pistonului lui. Pielea suculenta din interiorul pasaricii ei era foarte bine lubrificata cu sucurile ei si parea sa se inclesteze si parca sa suga la penisul lui cu o minte a ei. El putea sa simta peretii ei prinzand penisul lui ca intr-o menghina.
“Fuck, daaaaa!” sasaia Nicolae printre dinti inclestati cand a inceput sa mareasca viteza pomparilor. “Unnnnnggggggg! Wooow, asa de stramta! Asa de stramta!!! Asa de perfecta pentru mine!!!!”
“Uuuuuuuuuhhh, Nicolae, pula ta e asa de mare!” a tipat Diana, agitand pasarica ei in jurul penisului acela invadator. Grosimea lui umplea pasarica ei la maxim, la perfectie.
Wooow, daca ar fi stiut de mai demult de ce e in stare, l-ar fi sedus de mult timp. Acum pe loc s-a decis sa se bucure cat de mult si de des va fi posibil de acest penis. Se simtea asa de delicios de depravata pe patul fratelui ei in timp ce atleticul ei frate isi plonja masivul lui penis in si in afara pasaricii ei stramte. Era asa de placut! Nicolae o bombarda asa de expert, innebunind-o si conducand-o spre culmile placerii cu penisul lui.
“Fute-ma, Nicolae! Ohhhh, fute-ma! Fute-ma tare!” suspina ea, simtind cum orgasmul ei se cladea adanc in pasarica ei.
“Unnnnnnhhhhhhggggg! Fuck, esti o pizda fierbinte, asa e? Uhhhhhhmmmmhh! Nu te saturi de pula, huh?” gafaia Nicolae, plesnind erectia lui in pasarica ei puternic. “Te fut eu tare, iubire! Asa de tare iti vor vui urechile!”
Diana a imbratisat mainile ei in jurul umerilor lui, gafaind greoi. Ea si-a muscat buza de jos cand a simtit penisul lui futand adanc in pasarica ei. Pasarica ei se prindea ca o menghina de penisul lui. Ea putea sa simta cum se freca delicios de muschii pasaricii ei in timp ce el il mana adanc in abdomenul ei, futand-o fara oprire.
Diana era asa de bucuroasa de felul cum il excita pe fratele ei! Ea sasaia si se scancea de placere si isi arunca capul dintr-o parte in alta, arcuind pasarica ei lacoma sa primeasca fiecare pompare puternica.
“Fute-ma, Nicolae! Fute pizda mea!” torcea ea. “Da-mi totul! Vrea totul! Fa-ma sa viiiiiiinnnnnnnn!”
Nicolae ranjea. Transpiratia curgea de pe obrazul lui. El pistona soldurile lui inainte si inapoi. El era prins intre picioarele ei zvelte. Pubisul lui se plesnea de netezimea labilor ei de fiecare data cand el isi plonja penisul adanc in pasarica ei.
“Ia-o, iubire!”
“Da, Nicolae! Asa de adanc! Oooooohhhh, wooow, parca sunt in rai!” plangea Diana.
“Chiar ca sunt, iubire!” a plans Nicolae, futand penisul lui adanc in gaura ei salivanda. Monstrul lui plonja adanc in aceasta superba blonda fierbinte, grosimea si crestele penisului lui se frecau delicios de clitorisul ei cu fiecare pompare salbatica.
“Nicolae! Ohhhhhh, fuck! O sa explodez!” murmura Diana. “Oh, oooooh, fuck! Oh, fuck! O SA! O SA VINNNNNNNNNNNN, OOOOOOOOOHHHH! OOOOOOOOOOOOOHH!”
“Daaaaaa!” a sasait Nicolae. “Vino pentru mine, iubire! Vino peste pula mea, curva minunata ce esti!”
Nicolae a marit pomparile lui. Diana nu se mai putea retine. Avea sa aiba un climax. Si-a ridicat fundul sus de pe pat, simtind cum mamutul lui pulsa adanc in gaura ei stramta si fierbinte. Gura ei larg deschisa si ea tipea, strigand placerea ei pentru ca toata casa sa o auda.
“UUUUUUUUUHHHHHH! OOOOOOOOOHHHH! FUCK! OHHH, WOOOW! FUTE-MA LA INFINIT!” tipa ea.
Nicolae isi biciuia penisul inainte si inapoi, futand puternic in pasarica ei stramta. El putea sa simta cum pasarica ei se contorsiona si strangea in jurul grosimii lui. El plonja inainte si inapoi cu pompari rapide, futand adanc in gaura ei. Pasarica ei se contorsiona incontrolabil.
“Uhnggghhhhh, uhhhhhhh, uhhhhhhhhggghhh!” gafaia ea.
Sanii ei fermi se zgaltaiau cu fiecare pompare furioasa. Muschii gatului ei se incordau cand si-a impins capul inapoi in perna, gemand intr-o placere absoluta. Nicolae se uita in jos si a vazut cum sanii ei sclipeau transpirati. Sfarcurile ei erau ridicate si tari.
“Yeahhhh! Asta e iubire! Strange pula mea cu pizda ta si o sa vin si eu!” a plans el, futand pasarica ei, bagand penisul lui pana la bile cu fiecare pompare violenta.
Diana era zdrobita pe pat, gaura ei fututa la infinit de acel penis salbatic. Erau pierduti in frenezia lor, preluati de pofta si pasiune.
“Nicolae… uhhhhh… asa de adanc… umple-ma… uhmhmmm… niciodata asa de bine… oooooooohhh! TE IUBESC! Te iubesc asa de mult!” gafaia ea.
Picioarele ei erau ridicate in aer cat de sus putea ea. Ea putea sa simta bilele lui plesnindu-se de rozeta fundului ei cu fiecare pompare salbatica. Pasarica ei se cutremura in jurul penisului lui, care pompa fara mila si delicios tunelul ei.
Diana se zvarcolea, incercand sa ia mai mult din penisul lui gros. Ea o vroia asa de mult! Ea s-a intins in jos si s-a prins de fesele fundului lui, tragandu-l mai repede, mai adanc, mai puternic in pasarica ei. Ea iubea sa fie fututa asa. Ea isi rotea capul dintr-o parte in alta, murmurand cu pofta in timp ce climaxul ei se stingea si un altul repede se construia.
Rapid, Nicolae si-a plonjat penisul adanc in pasarica Dianei, bagand fundul ei adanc in saltea, apoi lipindu-se cu pectoralii lui de sanii ei superbi si fermi, si...



    Login