Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 11
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 4708 ori - Nota 6.50 (6 voturi)
Capitolul 21

29 iunie 2005 - miercuri

“Ti-am zis ca ar fi trebuit sa facem plinul!” a murmurat Diana in timp ce masina s-a oprit brusc in mijlocul drumului forestier care ducea la cabana parintilor lor. Si mai aveau doar vreun kilometru pana la cabana. Asa de aproape si asa de departe. La asta chiar nu se asteptau.
“Si eu ti-am zis ca acul arata ca rezervorul era pe jumate plin!” a raspuns nervos Nicolae. “Aia ar fi trebuit sa ne ajunga pana la cabana si inapoi…”
“Daca nu ai conduce ca un maniac cu viteza si cu frana mai mereu, benzina ne-ar fi ajuns pana la cabana… nu pana aproape de cabana…” l-a certat frumoasa blonda, iesind afara din masina prin partea pasagerului si trantind usa dupa ea.
Nicolae a iesit la fel de repede afara, tipand. “Sti ce, daca stiam ca ma bati asa la cap, foloseam masina ta… ohhh… stai asa… atunci trebuia sa imping masina ca sa ajung si pana aici… ca nu trecea peste gropile astea…”
“Poate era mai bine asa!” a tipat ea inapoi. “Atunci nu am fi in situatia asta!”
“Bine ca am stabilit asta!” a tipat el, si apoi fara sa isi dea seama, a apasat butonul de blocare a usii si a trantit-o,
Cabana parintilor lor era la vreo treizeci de km distanta de Brasov, intr-o zona montana foarte frumoasa si pitoreasca. Roata erau doar munti si vai acoperite de paduri uriase de conifere si un lac foarte frumos de munte pe malul caruia era si cabana. La vreo cinci km de cabana era un sat de munte si care era direct la soseaua principala. Singurul incovenient era drumul forestier care era folosit foarte rar si doar de aceia care mai aveau cabane prin zona, majoritateae imprejurul lacului. Dar asta era si atractia acestor locuri. Izolarea de civilizatie si de orice urma de viata de la oras.
Asa ca, au luat freelanderul lui Nicolae pentru ca avea tractiune 4x4 si era practic special pentru drumuri ca acesta. Si masina Dianei putea ajunge pana la cabana, dar doar vara sau cand drumul era uscat. Daca ploua, erau obligati sa o lase in sat la niste prieteni de familie si sa parcurga cei cinci km pana la cabana pe jos. Si se pare ca acuma, tot vor trebui sa parcurga un kilometru pe jos. Si cam asta a pus capac nervilor Dianei care deja erau tensionati de ceva vreme.
“Nicolaee!” a tipat Diana, observand ceva. “Ai blocat usa cumva? Ai cumva cheile la tine?”
“Binenteles ca le am, Diana!” a zis el ca si cum totul era evident. “Le am in…” s-a uitat la maini, crezand ca sunt acolo, apoi a inceput sa isi verifice buzunarele. “Oh.”
“Le-ai uitat in contact!” a terminat ea si mai nervoasa. “Nu era logic sa verifici si sa fi sigur ca le ai la tine inainte sa incui masina?”
“Imi pare rau, Diana!” a tipat el. “Am facut o greseala! Nu sunt perfect ca toata lumea!”
“Si asta ce ar trebui sa insemne, Nicolaee?” a marait ea.
Nicolae nu a zis nimic, uitandu-se nervos la ea, incercand cumva sa isi controleze nervii.
“Grozav. Asta mai ne trebuia” a continuat Diana intr-o voce care inca mai era plina cu nervi, dar care incepea sa fie controlata.
“Yeap, asta chiar ca e grozav” a marait Nicolae.
“Si incepe sa imi fie frig pentru ca TU ai incuiat jacheta mea in MASINA!” Afara timpul nu era chiar placut. De cand au iesit din Brasov, vremea a inceput sa se racoreasca, vantul sa bata si erau semne clare ca in curand va incepe ploaia. Cam asta a fost si motivul pentru care Nicolae a apasat mai tare pe acceleratie. Si care i-a adus in situatia asta. Si un lucru care Diana nu prea il iubea.
De fapt, nu ca nu iubea, ura din toata inima atunci cand fratele ei conducea. Pentru ca el avea doar doua viteze. Ca un maniac. Sau lento. Si cum el a condus ca un maniac pana aici, practic a enervat-o rau de tot pe superba blonda. Si apoi ea i-a zis de multe ori sa o lase mai moale cu viteza si el nu asculta de ea, si asta a dus la formarea unei tensiuni intre ei. Nu ca era ceva nou intre frate si sora. Daca ar pune deoparte cate un leu pentru fiecare cearta dintre ei, acuma erau milionari.
“Asa si? Ce ai de gand sa faci?” a intrebat Nicolae, aruncand niste cuvinte la nimereala.
Diana nu a zis nimic pentru un moment. “Poate o sa iau bolovanul ala si o sa sparg geamul. Aia sa iti fie invatatura de minte sa ma asculti cand iti zic sa umplii rezervorul” a gandit ea cu voce tare.
Intr-un final, Diana a suspinat, aruncandu-si privirea roata, dealungul drumului, in sus si in jos si apoi inspre cer, dar dupa cum era de innorat, nu prea era bine sa stea pe loc. Vantul a inceput sa bata si incepea sa fie chiar frig afara. “Auzi, hai sa mergem la cabana… deja se intuneca si… n-am chef sa dau nas in nas cu mos martin… lasam masina aici… si coboram maine pana in sat… ”
“Buna idee!” a zis Nicolae calm, si apoi a facut un gest ca si cum ea ar fi bine sa ia conducerea. El a urmat-o, ochii lui neputand sa nu se fugareasca in sus si in jos pe trupul ei in timp ce ea pasea in fata lui. Privea in special fundul ei care era infasurat intr-o pereche de jeansi foarte frumos mulati pe fesele ei atletice si apoi mai jos pe coapsele ei tonifiate.
Dintr-o data s-a simtit foarte iritat pe ea in timp ce pur si simplu se holba la fundul ei. Cum indrazneste sa arate asa de sexy si delectabila in timp ce inca era asa de nervos pe ea, cum indraznea sa il tachineze cu pasii ei, acel fund perfect si acei sani majestuosi se zgaltaiau asa de frumos in camasa ei legata sub sani. Abdomenul ei era gol si neacoperit, dar era asa de atletic si frumos si se onduia asa de tachinator in timp ce pasea.
Dar apoi a vazut cum un fior a trecut prin trupul ei si toti nervii si iritatia lui s-a evaporat instantaneu. Daca ii era frig, de ce nu i-a cerut jacheta fara maneci care o avea pe el peste tricou? s-a gandit el, dar intr-un fel stia raspunsul. Diana era una din acele femei foarte independente si care nu vroia sa accepte ajutorul nimanui, si in special in aceste momente cand era nervoasa pe cineva. Asta era unul din acele lucruri care o faceau ceea ce era si care ii placeau enorm de mult lui Nicolae.
“Vrei jacheta mea?” a oferit el, incepand sa o dea jos.
Diana a dat negativ din cap. “Sunt ok!” a zis ea usor.
Femeie incapatanata, a gandit el.
“Ia-o!” a insistat el, punand-o pe umerii ei. “Asa, deja nu incepe sa iti fie mai cald!” a zambit el in timp ce ea, fara tragere de inima, a luat-o.
“Nu mi-ar strica un masaj in aceste momente!” a raspuns ea, zambind usor.
“Cu toata placerea, surioara!” a raspuns Nicolae, stiind foarte bine ca momentul in care erau certati a trecut demult. Acesta era un alt lucru care ii placea la relatia lor. Puteau sa se certe la cutite, dar in maxim cateva minute iarasi erau cei mai buni prieteni.
“Oh, chiar insist, fratioare. Cat mai repede!” a zis ea, impacientata. Si cu siguranta daca vantul nu era asa de racoros si ploaia nu era asa de iminenta, l-ar fi tras dupa ea in padure si l-ar fi aruncat pe pamant si l-ar fute pana cand lesinau amandoi de placere.
“Dar vad ca inca iti este frig, surioara. Nu te superi daca imi infasor mainile imprejurul tau!” Si exact asta a facut el, inainte ca ea sa mai poata zice ceva. Si-a infasurat mainile imprejurul abdomenului ei de la spate si o tinea confortabil in imbratisarea lui. Si binenteles, aceasta miscare l-a afectat foarte mult, exact asa cum il afecta de fiecare data cand era in preajma ei, lipit de trupul ei. Apoi a inghitit in sec, uitandu-se in jos la ea. “Vezi?” a zis el, intr-o voce care numai normala nu era.
Ea si-a aruncat privirea inspre el peste umar, obrajii ei imbujorati dintr-un motiv foarte clar pentru amandoi. “Da, asa e!” a soptit ea suav.
Nici unul dintre ei nu a facut o miscare sa schimbe pozitia in care erau. Erau asa aproape, buzele lor asa de aproape, el putea sa o sarute. Si-a lins buzele la acest gand. Inca nu era sigur daca i-au trecut nervii in intregime frumoasei lui surori, asa ca a amanat momentul pentru alta data.
Nicolae a inghitit iarasi saliva si si-a luat mainile din prejurul mijlocului ei. A gandit ca a auzit un suspin venind de la ea cand si-a mutat mainile din prejurul abdomenului ei. “Ar fi mai bine sa ne miscam” a sugerat el. “Nu as vrea sa ne prinda ploaia afara.”
“Nu, nu as vrea asta!” a fost si ea de acord si a continuat sa paseasca in mai departe pe drumul forestier, in directia cabanei.
Au facut poate trei sferturi din drum cand a inceput sa ploaie. Nu doar sa picure, ci sa ploaie cu galeata. Stropi mari si reci si rapizi, parca era rupere de nori.
“La naiba si cu fulgerele astea!” a murmurat Nicolae in timp ce pasea pe marginea drumului si incerca sa fie mai aproape de copacii padurii, incercand sa nu fie plouat asa de tare. El si-a aruncat privirea inspre Diana prin niste gene imbibate cu apa. Aceasta isi tragea jacheta lui in sus peste cap, incercand sa se acopere, dar deja era uda pana la piele si se cutremura de la ploaia aceia rece. Camasa ei legata sub sani era imbibata si se mula pe fiecare contur al trupului ei care putea sa il acopere. La naiba, nu am putut sa ascult de ea. Acu surioara e uda si ii este frig.
Dar arata asa de excitant cand este uda…
Opreste-te, numai la aia te gandesti, perversule!
“Cat mai o fi pana la cabana?” a murmurat ea, batand din dintii si zgribulita de frig.
Nicolae a ridicat din umeri, aruncand privirea in susul si josul drumului. Masina nu o mai vedea. Nici cabana nu o vedeau. Decand a pus jacheta pe umerii ei, amandoi se tineau de mana. Si in aceste momente putea sa simta fiorii care treceau prin tot trupul ei de la aceasta ploaie rece.
“In sfarsit!” a murmurat Diana cand au ajuns la un alt drum care o lua la dreapta de pe drumul forestier principal.
Nicolae a urmat privirea ei si a observat si el la vreo suta de metri de drumul forestier si direct pe malul lacului cabana. Trebuia sa recunoasca ca atunci cand parintii lor au construit cabana aici, au ascuns-o foarte bine printre brazii inalti ai padurii. Mai ales cand se intuneca, nu o vedeai aproape deloc. “Haide, sa fugim!” a zis el, mana ei inca in mana lui.
Au fugit amandoi inspre cabana si au gasit-o intunecata, fara nici un semn de viata. Era o cabana simpla de lemn, cu cateva anexe in spate si inconjurata de un gard de lemn inalt de aproape trei metri. O necesitate in zona asta unde ursu umbla ca la el acasa. Nu ca l-au vazut vreodata, dar nah, nu strica sa fie precauti. Proprietatea a fost cumparata de bunicul lor in urma cu multi ani, cand tatal lor nici macar nu s-a nascut. Si apoi, dealungul anilor, cabana a fost construita si transformata in ceea ce era acum.
“Sper ca nu ai uitat cheile de la cabana in masina?” a ranjit Nicolae, uitandu-se la sora lui udata pana la piele.
“Nu sunt asa de uituca ca tine… altcumva nu propuneam asta…” a raspuns ea sarcastic.
Repede a scos cheile din buzunarul jeansilor ei si a descuiat lacatul care era pe poarta. Apoi, Nicolae a ramas si a blocat poarta in timp ce Diana a continuat mai departe inspre cabana sa se ascunda cat mai repede de ploaie direct pe terasa cabanei. Si la fel, cat a putut de repede, Diana a descuiat usa cabanei si s-au grabit inauntru.
Cabana era in intregime construita din lemn, peretii fiind trunchiuri de brad groase asezate unul peste altul. La parter era o camere uriasa, cam opt pe cinci metri cu stalpi de sustinere pe mijloc si despartituri din scandura care imparteau camera in trei incaperi fara usi care aveau diferite scopuri. Un mic hol chiar la intrare. O bucatarioara rustica cu plita taraneasca si cu un dulap mare cu tot felul de sertare pentru vesela de bucatarie, o masa si banca si scaune rustice. O sufragerie cu un dulap mare cat un perete pentru haine, un minibar intr-un alt colt si cu un semineu din caramida foarte frumos decorat cu o canapea in fata si care putea oricand sa fie transformata in pat.
Intr-un colt, era o usa care dadea intr-o anexa la cladirea principala si care era o baie cat de cat moderna si cu un cazan pe carbune. O scara de lemn in spirala direct din hol ducea la mansarda, unde mai erau inca doua mini dormitoare. Din bucatarioara mai exista o usa care ducea la o anexa care era camara. In fata era si o terasa cu banci din lemn sculptate direct in lemn. Din mansarda se iesea intr-un balconas cu o priveliste magnifica asupra lacului si muntilor dinprejur.
In cateva cuvinte, foarte cocheta si foarte curata, frumos decorata in stil rustic. Cum nu exista electricitate trasa aici, nu era nici vorba de ceva aparate electrice, felinare pe petrol dinalea cu oglinda erau mai pe fiecare perete.
“Nicolaee!” a sasait Diana. “A mai fost cineva aici de azi iarna?”
“Nu stiu… tusa zoe din cate stiu a stat aici vreo cateva saptamani prin primavara… dar de atunci nu mai stiu…” a raspuns Nicolae, ridicand din umeri.
Nicolae a observat cum Diana s-a gandit la ceva si trupul ei s-a mai cutremurat inca odata involuntar de la frigul care s-a intins pe afara. “Oh, bine!” a raspuns ea. “Am crezut ca lipsea ceva…”
Nicolae a ranjit. “Crezi ca a furat cineva ceva?”
“Nu… doar mi se pare ceva schimbat…”
“Nu prea stiu sa fie ceva de furat aici…”
Diana a ras la remarca lui. “Asa, si acum, idolul meu?”
“Pai, n-ar strica sa ne incalzim si sa ne uscam hainele, apoi nu mi-ar strica ceva de mancare!” a adaugat el in timp ce stomacul lui a chiorait dintr-o data. “Hai sa ne uitam pe aici, poate gasim ceva conserve.”
“Bine, domnu sofer” a ranjit ea.
Amandoi au inceput sa caute prin sertare, scotand afara tot ce parea sa le fie de vreun ajutor si le-au pus pe masa.
“Uite o pereche de pijama!” a anuntat Diana de langa dulap.
“Doar o pereche?” a intrebat Nicolae din partea cealalta a camerei. “Uite niste chibrituri. Eu aprind focul in semineu in timp ce tu te mai uiti, bine?”
“Bine si… da… doar o pereche!” a raportat ea dupa ce a mai cautat si celelalte sertare ale dulapului de haine.
“Ma duc sa vad daca nu gasesc ceva lemne uscate in sopron!” a zis Nicolae, indreptandu-se spre usa. “Vezi nu gasesti ceva surcele?”
Nicolae s-a oprit la usa si si-a aruncat privirea inspre Diana. Era asa de frumoasa, mai ales cu parul acela ud atarnand in valuri in jos pe spatele ei, hainele ei fiind mulate si ude peste trupul ei atletic, expunand fiecare curba. Apoi ochii ei au intalnit ochii lui, si dupa ce i-a facut cu ochiul tachinator, a iesit afara.
Cand Diana a auzit usa inchizandu-se in urma lui Nicolae, ea s-a lipit de perete, a inchis ochii si a suspinat si apoi a inceput sa se imbujoreze si furnice peste tot. Fratele ei nu avea idee ce facea cu ea, in special cand o privea cu acei ochi patrunzatori ai lui. Si apoi arata asa de adorabil in acele haine ude care se mulau asa de superb pe muschii lui puternici, tricoul lui mulandu-se pe pectoralii si abdomenul lui ferm, bratele lui puternice iesind afara prin manecile acelea scurte. Woooow si acei bicepsi, si tricepsi si deltoizi.
Nu putea sa se abtina sa nu il vrea in aceste momente, sa il vrea exact ca atunci cand si-a infasurtat bratele lui puternice imprejurul ei mai devreme, si mai ales acum, mai ales atunci cand a privit-o asa de intens mai devreme. Ea pur si simplu nu se putea abtine sa nu il aiba in general. Nu putea sa nu il iubeasca pentru felul cum se comporta, chiar daca cateodata comportamentul lui o enerva asa de tare incat vroia sa il arda de viu cu privirea.
Nicolae a intrat dupa cateva minute inapoi in cabana, scuturand apa din parul lui si aducand cu el un brat mare de busteni taiati. “Avem noroc!” a zis el. “Sopronu e pe jumate plin cu lemne… cred ca sunt dinalea cumparate acu trei ani.”
Diana a dat din cap. “Am gasit destule conserve pe aici, dar singurele haine care le-am gasit e pijamaua aia.”
Nicolae a inceput sa aseze lemnele in semineu.
“Poftim, fratioare!” a zis Diana in timp ce ii dadea fratelui lui niste servetele si ziare vechi.
“Merci, surioara!” a zis el, luand materialul acela care era in loc de surcele. Dupa ce a pornit focul in semineu si flacarile incepeau sa fie mai mari si incepea sa dea caldura, si-a aruncat privirea inspre sora lui si i-a facut semn sa se aseze langa el in fata la semineu sa se incalzeasca. Diana si-a indoit genunchii si s-a asezat langa fratele ei.
Au stat asa momente bune, coapsele si soldurile lor lipite unul de altul, fara sa zica nimic, doar incalzindu-se in caldura emanata de lemnele care ardeau in semineu. Dar caldura emanata de corpul celuilalt era mult mai placuta decat caldura emanata de foc. Asa ca doar au stat acolo, in liniste, fara sa zica nimic.
“Nicolaee, nu mananci ceva?”
“Hmmmm… imediat!” a raspuns el, zambind. “Dar sunt asa de confortabil acu!”
“Fratioare!” a zis Diana putin iritata, dar zambind, in timp ce s-a ridicat in picioare si a pasit inspre bucatarie. Nicolae a urmat-o cu privirea si a vazut zambetul ei care putea atrage si un calugar. Dar a observat si cum se cutremura. Hainele inca erau ude pe ea.
“Cred ca ar fi bine sa ne uscam hainele si… unul pe altul prima data…” a mentionat Nicolae cazual. “Banuiesc ca tu vrei camasa de pijama.”
Diana si-a aruncat privirea direct inspre el si Nicolae a observat o imbujorare pe obrajii ei.
Diana a dat din cap afirmativ, apoi a luat un prosop si camasa de pijama de unde a asezat-o si s-a indreptat direct inspre baie, toate astea fara sa ii arunce o privire fratelui ei.
Nedumerit, Nicolae a inceput sa desfaca sireturile ude de la adidasi. Se pare ca Diana inca era nervoasa pe el, deia nu se dezbraca in fata lui.
“Oh, grozav!” s-a auzit vocea Dianei din baie.
“Esti bine, surioara?” a intrebat Nicolae, imediat devenind putin ingrijorat.
“Oh, yeah!” Dar nu parea convingatoare. “Camasa mi s-a lipit de…” vocea ei a continuat cu niste gafaituri si niste injuraturi care Nicolae nu prea le-a inteles.
Nicolae a zambit imaginandu-si-o pe sora lui in aceste momente in timp ce se lupta cu camasa sa o dea jos pe trupul ei care in aceste momente era ca o ventuza. Apoi a inceput sa simta cum sangele incepea sa se fugareasca inspre salele lui. Totusi, s-a gandit ca deocamdata era bine sa fie gentleman si sa lase totul sa vina de la sine, ritmul sa fie al ei. “Ai nevoie de niste ajutor?”
“Um… pai… nu mi-ar strica… o mana de ajutor…”
Usa s-a deschis putin si Nicolae a pasit inauntru. Asta chiar ca era un moment intim pentru ei. Deobicei cam asa incepea ceea ce incepea cand nevoile si poftele lor incepeau. Pasind in baie, Nicolae a vazut ca Diana avea mainile pe marginea jeansilor ei si incerca sa ii dea in jos. Ea s-a oprit pe moment cand l-a vazut stand in usa bai, ca o caprioara care era prinsa de farurile unei masini.
Cand l-a vazut, ea a zambit inocenta. “M-am inpotmolit!”
“Asta pot vedea si eu!” a zis el, zambind lasciv inspre ea. “Intoarce-te roata si te ajut.”
Inima Dianei batea puternic in pieptul ei in timp ce si-a lasat mainile in jos si s-a intors cu spatele inspre Nicolae. Ea putea sa il vada in oglinda baii in timp ce a facut un pas inspre ea. Mainile lui ferm si sigur au inceput sa lucreze la marginile jeansilor ei.
Degetele lui s-au frecat delicios de pielea ei care inca parca era de gaina, dar apoi cand au facut contact, pielea ei a inceput sa se cutremure in timp ce un fior a trecut prin tot trupul ei.
“Devi tot mai rece, surioara!” a zis Nicolae, vocea lui tachinatoare. “Trebe sa dai jos hainele astea ude.”
Diana a putut doar sa dea afirmativ din cap, pierduta in senzatile cauzate doar de atingerea lui. Da, fratioare, da toate hainele jos de pe mine, ia trupul meu, fa dragoste cu mine. Pielea ei parea sa fie asa de fierbinte acolo unde degetele lui au atins. Ea si-a ridicat mainile in timp ce camasa ei era ridicata peste capul ei.
Camasa ei uda atarna in mana lui stanga si dreapta lui delicat a dat parul ei ud la o parte de pe umerii ei. Privea umerii ei, mainile lui odihnindu-se delicios pe ei. Ochii lui Nicolae au intalnit ochii Dianei in oglinda si apoi frumoasa blonda s-a intors cu fata inspre el. Amandoi au inceput sa respire mai greoi in timp ce se priveau in ochi.
Diana statea in fata lui in sutien si putea sa simta cum sfarcurile ei se intareau datorita vulnabiritatii pozitiei ei. Vroia asa de mult ca mana lui sa cupeze sanul ei, degetele lui sa se joace cu sfarcurile ei, buzele lui sa se joace cu…
Diana si-a dus mana la obrazul lui Nicolae. “Fratioare…” a zis ea usor. Mana lui s-a mutat pe spatele capului ei, infasurandu-se in parul ei si a facut inca un pas mai aproape de ea. Barbia Dianei s-a ridicat in sus, buzele intredeschise, invitandu-l sa o sarute. Nicolae si-a ridicat mana stanga la fata ei, camasa ei cazand jos pe podea.
Sunetul materialului acela ud zdrobindu-se de podea a rupt transa dintre cei doi amanti secreti. Amandoi si-au aruncat privirea in jos la materialul acela facut ghem. Curatindu-si gatul, mainile lui Nicolae au cazut de parte si alta a trupului lui. “Ai grija sa te usuci cat mai bine, surioara!” a zis el intr-o voce foarte suava.
Diana a dat afirmativ din cap. “Stai sa iti dau un prosop si tie!” a zis ea, intinzandu-se in jos si luand un prosop dintr-un cabinet de langa ghiuveta, apoi intinzandu-l fratelui ei. Apoi ranjind vicleneste. “Nu vrei sa te ajut cu tricoul? Sau cu jeansii, poate?” Diana i-a facut cu ochiul fratelui ei.
Dar in loc sa ii raspunda cu o replica dinaia smechera de a lui, a zis doar ca se va descurca si a iesit afara. Uhhhhh, ce putea sa o enerveze cateodata comportamentul lui. Cand credea ca se va topi in bratele lui, el a iesit afara. Asta era cu siguranta o plata la faptul ca nu s-a dezbracat in fata lui mai devreme, cel putin asa credea frumoasa blonda. Dar nu asta era intentia ei. In fine, nu conta, de un lucru era sigura. De aici nu vor pleca pana cand toate poftele si nevoile lor vor fi indeplinite de celalalt…
Intre timp, Nicolae a inceput sa se dezbrace in camera si sa rada destul de zgomotos. Ce vrei surioara. Daca tu ai chef de joaca, eu de ce sa nu am, si-a zis el in sinea lui in timp ce se dezbraca de hainele acelea ude.
“Ai zis ceva, fratioare?” a intrebat Diana din baie.
“Nimic, surioara, doar ma schimb!” a raspuns el.
Intr-un final, Diana a iesit afara din baie cu hainele ei ude si avea doar camasa de pijama pe ea. Era indeajuns de lunga sa acopere fesele ei, cea mai mare parte a lor cel putin, dar picioarele ei lungi si atletice erau expuse foarte incitant. Nicolae a inghitit in sec. In perechea identica de pantaloni de pijama, exista o erectie care era foarte vizibila.
Pasind dealungul podelei, Diana s-a indreptat inspre semineu unde Nicolae isi aseza hainele lui ude sa se usuce. “Oh, stai linistita, surioara, dute si odihneste-te pe canapea. Aranjez eu hainele tale” a zambit el.
Ea a returnat zambetul. “Woooow, ce gentleman esti, fratioare!” Dar nu l-a lasat, asa ca a continuat sa isi aseze hainele langa ale lui. Ea era aplecata peste semineu si Nicolae a putut sa vada curbura majestuoasa facuta de sanii ei sub camnasa de pijama, datorita flacarii din semineu. Apoi l-a sarutat pe obraz si s-a indreptat inspre canapea.
Nicolae a inghitit iarasi in sec.
El a continuat sa intinda hainele ei pe semineu ca sa se usuce pana cand s-a pomenit cu sutienul in mana, apoi cu chilotii ei. Dintr-o data, Nicolae si-a dat seama ca frumoasa lui sora era complet nuda sub camasa aceia de pijama imbumbata pana sus si care scotea foarte frumos in evidenta semisferele ferme ale sanilor ei.
Nicolae a inghitit iarasi in sec.
Diana s-a asezat pe canapea si privea posteriorul fratelui ei. Chiar ca era o priveliste incitanta, puternica si foarte bine definita si flexibila. Si-a imaginat ca isi fugareste mainile in jos pe el, infingand unghile ei in fesele lui puternici exact atunci cand era in ghiarele orgasmelor…
Diana a inspirat puternic, respiratia devenind infierbantata. Chiar ca trebuia sa se opreasca si sa numai lase mintea sa fuga inspre acel… subiect…
Dar nu putea sa nu se gandeasca cand era asa aproape de el… uhhhhh, seductia aceasta chiar ca va fi incitanta. Cu siguranta ii va da vreo “portita” de care sa profite… Chiar ca era ceva foarte… placut…
Intre timp, Nicolae a terminat de aranjat hainele pe semineu si s-a ridicat in picioare. Vor trebui sa fie rotite si intoarse de cateva ori pana vor fi uscate, dar nimic nu era aproape incat sa ia foc. Cel putin asa spera. Stiind ca Diana era goala sub camasa aceia de pijama era printre cele mai erotice ganduri ale ei.
“Nu ti-e foame, fratioare?”
“Poftim? Oh, da, foame, da. Dupa mancare, doar mancare. Vreau doar… mancare!” Ce naiba, acu incepea sa se balbaie. Grozav.
“Ma duc sa vad daca nu pot sa fac ceva din conservele!” a zis Diana. Apoi ea s-a dat jos de pe canapea si a pasit inspre bucatarioara, dar ea nu a pasit normal. Nu, ceea ce a facut era cu mult diferit fata de umblatul ei normal. Ea si-a serpuit… soldurile…, miscandu-le incet dintr-o parte in alta. Si in acelasi timp parea sa fie in intregime un mers natural, sau cel putin asa era intentia ei.
“Avem nevoie de niste farfurii!” a murmurat ea. A inceput sa deschida sertarele si Nicolae si-a fortat ochii sa se miste de la picioarele ei atletice pana sus la capul ei. Si apoi ea se intindea in sus, stand pe varful degetelor de la picioare, incercand sa ia ceva din sertarul de sus, si in acelasi timp camasa ei indecent de scurta s-a ridicat si mai sus.
Privirea lui Nicolae s-a fugarit iarasi in jos. Si de data asta putea foarte clar sa vada funduletul ei superb si aproape rotund. Diana avea un fund superb cand era in jeansi mulati, rotund si ferm, o inima adevarata. Si isi imagina cum o sa isi fugareasca mainile peste pielea ei nuda si catifelata si cum va fi la atingere.
Nicolae si-a muscat buzele ca sa nu fluiere ca un lup cand vedea o lupoaica atunci cand ea s-a intins sa priveasca intr-un alt sertar. Materialul pantalonilor lui de pijama a inceput sa devina un inconvenient, strangandu-se. Putea sa inceapa in aceste momente, tot ceea ce trebuia sa faca era sa mearga in spatele ei, sa o intoarca cu fata la el si sa inceapa sa o sarute si sa dezmierde trupul ei. Si apoi stia foarte bine cat bine saruta frumoasa lui sora. Putea sa se preseze asa de usor in ea, doar sa alunece si sa se scufunde complet in ea.
“Oh, uite acolo niste farfurii!” a zis Diana. Nicolae a crezut ca a auzit ceva, dar nu stia ce.
Frumoasa blonda s-a intins iarasi, saltand putin si apoi s-a intins si mai mult, tragand jos farfurii. Tot ceea ce a vazut Nicolae erau picioarele ei atletice, pulpele ei musculoase, coapsele ei tonifiate. Ce vroia sa sarute un drum intreg in sus printre picioarele ei.
Apoi Diana s-a asezat in genunchi pe podea, intinzandu-se sa se uite intr-un alt sertar. Ochii lui Nicolae aproape ca au iesit afara din orbite. Vag si-a reamintit ceva despre o tigaie sau un castron, dar ce mai conta in aceste momente? Tot ceea ce vedea Nicolae era un fundulet, unul rotund si perfect, indreptat inspre el. Ea era in pozitia perfecta, putea sa o penetreze asa de usor. Doar sa ingenuncheze in spatele ei si sa alunece in ea, sa isi infasoare mainile imprejurul mijlocului ei atletic, sa isi alunece mainile sub camasa aceia de pijama si sa inceapa sa dezmiarda sanii ei fermi si rotunzi si plini si perfecti.
Nicolae a inceput sa paseasca inainte sa isi dea seama. Intr-un minut se holba hipnotizat la fundul Dianei de langa semineu dealungul camerei, in urmatorul moment el era in spatele ei. In acel moment, Diana s-a ridicat si Nicolae si-a revenit din hipnoza lui. “Oh!” Diana a parut putin surprinsa ca Nicolae era asa aproape de ea. “Ai vrea sa ma ajuti?”
Sa te ajut sa ai orgasm dupa orgasm in timp ce imi strigi numele iar si iar si iar cu cele mai inalte octave? Binenteles ca da, eu sigur as vrea.
“Binenteles!” a raspuns Nicolae, poate putin prea pofticios. El s-a mutat mai aproape de masa sa isi ascunda erectia, la naiba si cu pijamaua asta ca facea erectia sa ii fie si mai tare. Materialul acela era foarte placut cand facea contact cu penisul lui. Trebuia sa isi reaminteasca de asta. Dar pe moment, cumva, trebuia sa scape de erectie.
“Iti mai este frig, fratioare?” Ochii Dianei aveau e ingrijorare pentru fratele ei. Woooow, cat de mult o iubea.
“Sunt in regula, surioara!” si pula mea este in intregime pregatita pentru tine. “Tie iti mai este frig?”
“Putin, pentru ca parul inca e ud!” Intre timp ea a gasit un desfacator de conserve pe undeva. Cand?
Pot sa te incalzesc eu de nu te vezi. “Niste… niste mancare calda te-ar ajuta” a oferit Nicolae. “Am putea sa o incalzim pe focul din semineu!”
Ea a zambit inspre el. “Poate. Poate daca o sa impartim paturica aia, poate o sa ne incalzim si mai repede.”
Nicolae a privit-o curios. In aceste momente era sigur ca incerca sa il seduca. Era foarte sigur. Nu ca noaptea nu era decisa deja, dar jocul acesta al seductiei dintre ei doi era unul asa de incitant incat nu se mai saturau niciodata.
“Da-mi-le!” a zis el, intinzandu-se dupa conserve si dupa desfacatorul de conserve. “Le desfac eu!”
Diana a privit cum fratele ei a inceput sa munceasca cu mainile lui puternice la conservele acelea. “Ce puternic esti, fratioare!” a tachinat ea.
“Hey, imi trebe mult exercitiu sa devin asa de puternic!” a raspuns el. Si-a flexat bicepsul sa il etaleze. “Vezi? Uite ce muschi am” a ranjit el inspre ea.
“Toata acea munca doar ca sa desfaci o conserva!” a tachinat ea iarasi.
“Pot sa fac mult mai mult decat un desfacator de conserve!” a asigurat-o Nicolae.
“Oh?” a zis Diana inocent. Ea s-a mutat si mai aproape de el, asa de aproape incat aproape se atingeau si in aceste momente putea sa o priveasca direct in ochii aceia albastrii si care incepeau sa sclipeasca excitati. “Cum ar fi ce?” La naiba, curvustina asta de Diana arata inocenta si in ochii ei patrunzatori. “Ce poti sa faci cu muschii astia mari si puternici?” Ea a inceput sa isi fugareasca o mana de pe umarul lui in jos peste bratul lui musculos si apoi dealungul pectarilor lui.
Sa fac dragoste cu tine in orice pozitie imaginabila. “Eu, um, eu pot sa…” dar nu a mai putut continua, uitand ceea ce l-a intrebat Diana. El putea sa vada in jos prin decolteul camasii de pijama. A mai desfacut cumva alt nasture? Sangele lui a inceput sa curga inspre sud.
“Poftim, fratioare!” Diana i-a dat o conserva cu niste Ravioli in ea. “Tine asta pe foc. Asta ar pune muschii aia puternici ai tai la treaba!” Ea a strans deltoidul lui, sau oare l-a dezmierdat? Curvustina asta chiar stia cum sa seduca pe cineva.
Tinand conserva aceia peste focul din semineu pentru mult timp s-a dovedit mult mai taxatoare si obositoare decat a gandit Nicolae ca este. Mana lui a inceput sa il doara. Dar se pare ca a gasit un nou exercitiu fizic care sa il faca cand merge la sala. Si faptul ca Diana se apleca mereu peste el si se freca nemilos de el ca o pisica in calduri nu prea ii ajuta deloc situatia tanarului. Si drept scuza avea faptul ca verifica si mai mesteca in conserva de Ravioli.
Dupa ce conservele au fost incalzite si apoi mancate (niciodata nu a stiut ca mancatul de Ravioli putea fi asa de incitant), Diana a scos de undeva niste paturi si l-a rugat pe Nicolae sa se “intinda” impreuna cu ea. Pentru niste scopuri practice sa se mentina calzi unul pe altul, el era sigur de asta. Yeah, right.
Curvustina tachinatoare.
Nu cred ca mai rezista mult timp fara sa sara pe ea si sa o futa pana cand se ruga de el sa o lase sa doarma. Dar Nicolae nu putea sa o refuze pe frumoasa lui sora, mai ales in aceste momente cand s-a rugat asa de frumos de el sa se urce pe canapea impreuna cu ea. Si i-a zis asa de inocent.
Si apoi a aparut o portita. In timp ce flutura patura sa se acopere unul pe altul, el a lasat sa ii scapa un gafait de durere. “Conserva nenorocita!” a murmurat el.
“Oh, fratioare, imi pare rau!” a murmurat Diana. “Stai in fund si lasa-ma sa iti fac un masaj!”
Cum putea Nicolae sa refuze? El defapt stia ca putea daca vroia, dar aceasta frumusete era Diana, amanta lui secreta, femeia cu care a facut dragoste de asa multe ori incat a pierdut numarul.
Mainile ei zvelte au inceput sa munceasca de la spate la umerii lui si apoi la deltoizii lui, masand si relaxand muschii lui incordati. Nicolae putea sa simta respiratia ei infierbanta pe umarul lui in timp ce il masa. Era asa de excitant dincolo de orice imaginatie si mai mult decat putea mintea lui sa imagineze cum ea gafaia pe gatul lui in timp ce pompa in ea.
“Ummmmm, ce placut e, surioara” a gafait Nicolae si el putea sa simta cum pe chipul frumos al Dianei a aparut un ranjet seducator.
Dupa ceva timp, ea s-a mutat intr-o parte si a inceput sa maseze unul din bratele lui si apoi peste pectoralii lui puternici. Uitandu-se intr-o parte, Nicolae putea sa vada umflatura sanilor ei iarasi, cum se ridicau si cadeau si se zgaltaiau in timp ce isi misca mainile si respira din ce in ce mai rapid. Nicolae si-a imaginat cum ar fi sa isi frece mainile peste pieptul ei. Apoi Diana a inceput sa maseze peste pieptul lui cu degetele ei zvelte.
Nicolae era asa de tare, mai tare decat a fost toata seara.
Apoi in acel moment, Nicolae s-a decis ca numai poate sa reziste la tachinarile ei.
“Acu e randul tau!” a zis Nicolae Dianei, vocea lui fiind foarte suava si incitanta. El s-a intins imprejurul spatelui ei, palmele ei inca fiind pe ale lui, si a inceput sa faca cercuri mici dealungul coloanei ei vertebrale. Frumoasa blonda a suspinat de placere si a cazut in bratele lui.
I-a trebuit lui Nicolae aproape tot controlul si vointa sa nu o pompeze adanc in acel moment. Oh, ce mult o vroia, si stia ca o va avea in curand, dar prima data trebuia sa o seduca exact asa cum l-a sedus ea pe el. Stia foarte bine ca aceste jocuri de seductie ale lor faceau ca partida lor de dragoste sa fie mult mai placuta si incitanta. Stia foarte bine sa se joace la fel ca ea.
“E placut, surioara?” a murmurat el in urechea ei, fiind sigur ca vocea lui era ca un vibrator placut pentru ea. Stia foarte bine ca frumoasa blonda iubea asa ceva.
“Oh, daaaaaa, fratioare!” a zis Diana aproape retinandu-si respiratia. Exact asa cum frumoasa blonda vorbea atunci cand era in ghiarele pasiunii.
Nicolae a masat in sus si in jos pe spatele ei, umerii si gatul ei tensionat. In aceste momente, Diana era ca o budinca in bratele lui.
Suspinele ei usoare, gafaieli si gemeta il conduceau pe Nicolae inspre creasta retinerii lui. A tras-o pe Diana in asa fel incat sa incalece poala lui, fara mare efort ridicand-o si asezand-o pe coapsele lui, el inca stand in fund pe canapea. Ochii ei s-au deschis larg inapoi cand a simtit excitatia lui datorita ei. Nicolae a sarutat-o pe loc inainte sa mai poata scoate un cuvant.
A sarutat-o mult mai placut si incitant ca oricine pana acum, inserand toata pasiunea de care era capabil in acel sarut, vrand sa o sarute asa de mult incat numai vroia sa rupa sarutul nici daca cabana exploda impreuna cu ei. Era in intregime coplesit de pasiunea care o turna in acel sarut. Dar surprinzator, totusi, partea animalica a mintii lui a constientizat prinsoarea ei puternica imprejurul gatului lui si ea a returnat sarutul cu o pasiunea identica. Limba ei a alunecat in gura lui, masand-o pe a lui cu o putere si pasiune ca a mainilor ei care au inceput sa se fugareasca in sus si in jos pe spatele lui. Una din mainile lui a inceput sa se fugareasca in jos pe spatele ei si a inceput sa cupeze fundul ei sexos si cealalta a inceput sa se fugareasca peste parul ei care inca mai era umed.
Nicolae a strans fundul ei si a presat-o si mai ferm de pectoralii lui. Diana a gemut in gura lui si s-a zvarcolit in poala lui. Buzele ei s-au rupt de ale lui datorita nevoi de aer si apoi el a inceput sa sarute in jos pe gatul ei delicat si pe pielea ei catifelata.
“Te vreau!” a murmurat el in pielea ei.
“Fratioare!” a gemut ea, degetele ei fugarindu-se prin parul lui.
“Am nevoie de tine!”
“Oh, fratioare!” a gafait ea atunci cand el a muscat-o usor de locul ei cel mai sensibil pe gat.
“Te iubesc!” a zis el, dintr-o data oprind atentile lui pe gatul ei si privind-o direct in ochii aceia albastrii ai ei. Inima lui batea nebuneste de la aceasta proclamatie de dragoste. Adrenalina de la actiunea lor de mai devreme era prin tot sistemul lui nervos.
“Oh, fratioare!” a zis Diana suav. Tonul ei era foarte placut. Era… placut… si afectuos… si serios… Nu patronizant si tachinator asa cum se astepta, gentil… exact asa cum era atunci cand reciproca ceva…
Una din mainile ei a cupat obrazul lui si Diana l-a sarutat iarasi. Nu cu pasiunea de mai devreme, dar cu o dragoste tandra. Acest sarut, acest sarut gentil, mult mai placut decat orice sarut pana acum, si toate acestea l-au facut pe Nicolae si in acelasi timp si pe Diana sa se simta foarte bine.
“Si eu te iubesc!” a soptit ea. Mainile Dianei au parasit trupul lui si cu un zambet senzual pe buzele ei suave, s-au dus la nasturii camasii ei de pijama, singurul ei articol de imbracaminte. Incet, unul dupa altul, fiecare nasture a inceput sa fie desfacut, scotand la iveala din ce in ce mai multa piele bronzata, prima data intre sanii ei, apoi mai jos la valea care era intre muschii abdomenului ei.
Ultimul nasture a fost desfacut intr-un final si Nicolae a impins camasa de pijama de pe umerii ei, ajutandu-o pe Diana sa o dea jos si intr-un final a vazut-o in intregime pe frumoasa blonda care o iubea asa de mult. Diana era cea mai frumoasa femeie care a vazut-o vreodata, imaginatia lui nu putea sa viseze la ceva mai frumos. Era minunata, incepand de la parul ei blond platinat, apoi sanii si sfarcurile ei senzuale si apoi picioarele ei atletice si lungi si peste tot trupul ei.
Nicolae pur si simplu se holba la ea, hipnotizat, disperat incercand sa rememoreze fiecare detaliu al acestui moment, in timp ce Diana era calare pe coapsele lui avand o privire de pura pofta trupeasca pe chipul ei frumos si in rest nimic alceva pe ea. Oh, wooow, cat de mult o vroia in aceste momente.
Mainile lui au alunecat in sus peste coapsele ei, atingandu-le doar cu buricele degetelor si facand ca pielea ei sa se infioare, si apoi s-a mutat peste soldurile ei si peste abdomenul ei atletic si in sus peste cutia ei toracica. Tragand-o pe Diana in bratele lui, Nicolae gentil si-a atins buzele de ale ei. “Esti asa de frumoasa!” a zis el, foarte serios si fara sa clipeasca. A sarutat-o iarasi, gura ei deschizandu-se intre buzele lui. Au impartit acest sarut senzual, savurand acest moment fara sa mai vrea sa se termine vreodata.
Diana s-a retras la un moment dat din sarutul lui si a alunecat de pe canapea sa ingenuncheze jos pe carpeta de pe podea. Nicolae era inmarmurit si nu stia ce vroia sa faca frumoasa lui sora pana cand ea s-a prins de lungimea monstrului lui prin pantalonii lui pijama. El a suspinat surprins si apoi ea a inceput sa traga pantalonii in jos pana cand erau imprejurul gleznelor lui.
Ochii ei s-au deschis si aproape ca au iesit din orbite cand au vazut ce masculinitate avea el. “Oh, fratioare….” Mana ei a inceput sa il dezmierde usor, facand cercuri imprejurul capului penisului si el a lasat sa ii scape un geamat usor, un sunet la care ea nu s-a putut abtine sa nu zambeasca. “E asa de… mare!”
Inainte ca Nicolae sa dea replica complimentului Dianei, gura ei a invaluit capul acelui monstru si el a pierdut aproape orice gand coerent pentru un moment. Buzele ei s-au prins de partea inferioara a capului lui si apoi au inceput sa coboare si mai jos, si apoi s-au retras, apoi iarasi au alunecat, si tot asa la nesfarsit, limba ei infasurandu-se imprejurul capului. Nicolae nu a stiut cum sa reziste instinctului de a face o pompare cat mai adanc in gatul ei.
Pe cat de excitat a fost Nicolae decand au pornit inspre aceasta cabana, a trecut mai bine de o ora, si el putea sa simta cum climaxul lui se apropia, putea sa simta cum Diana il conducea din ce in ce mai aproape cu miscarile buzelor ei si il pompa cu amandoua mainie si il sugea si isi insuruba limba peste tot, maica maiculita chiar ca stia meserie.
“Su… surioara!” a gafait Nicolae. “Sunt asa de aproape…”
Cum a zis aceste cuvinte, Diana parca a bagat in viteza. Cu o vigoare renascuta, gura ei a inceput sa isi foloseasca magia asupra penisului lui, limba ei dansand dealungul intregii lui lungimi in timp ce aluneca printre buzele ei si mainile ei pompau expert. Mainile lui se inclestau puternic de patura de sub el.
Nicolae era asa de aproape, asa de aproape incat chiar daca hitler dansa in pielea goala langa canapea in aceste momente, el tot nu putea sa opreasca inevitabilul lui climax in gura scumpa a Dianei. Si apoi Diana a facut ceva care sa asigure ca climaxul lui era si mai placut, l-a inghitit in intregime.
Nicolae stia ca avea un penis cu mult peste normal, aproape douazesicinci de cm lungime si aproape zece imprejur, ce naiba, ce barbat nu isi masura armamentul si apoi sa se intereseze cat de mare e. Era chiar foarte mandru de ceea ce avea. Diana a atins pubisul lui fara nici un fir de par cu nasul ei. Si facea asta de cate ori l-a supt pana acum. Si acesta era un lucru incredibil si greu de realizat. Nu oricine putea sa faca asa ceva si sa isi controleze reflexul de inec, in special atunci cand Nicolae a inceput sa ejaculeze la greu adanc in gatul ei.
Si ea inghitea. Si inghitea. Si inghitea si credea ca parca nu se mai opreste din torentele acelea care explodau la greu adanc in gatul ei.
Nicolae inca continua sa gafaie atunci cand Diana a inceput sa il linga si sa il curete pana cand era curat ca lacrima. Acest lucru era un deliciu pentru superba blonda, un lucru care in afara de fratele ei nu l-a mai facut la nimeni si sa ii placa in acelasi timp. Apoi si-a aruncat privirea in sus dintre picioarele lui, zambind si sarutand varful penisului lui care inca era erect si aproape tare ca piatra.
Nicolae a gasit toate aceste lucruri foarte erotice si a ridicat-o pe Diana sus pe canapea, si apoi a asezat-o exact in locul unde a fost el mai devreme. Era randul lui sa isi faca poftele cu trupul ei foarte incitant. “E randul meu acum!” a murmurat el in urechea ei inainte sa inceapa sa o sarute iarasi in jos pe pielea catifelata a gatului ei. A facut o pauza sa suga la locul ei erogen, stiind foarte sigur ca ii va lasa o urma si a ranjit la acest gand.
Mainile Dianei se fugareau prin parul lui. “Chiar te rog frumos, fratioare!” a gemut ea in urechea lui si el a putut sa simta un zambet in vocea ei suava. “Fa-ti poftele cu mine!”
Si cat de mult intentiona sa faca asta.
Sanii ei care l-au tachinat de asa multe ori pana acum decand a inceput sa observe ca frumoasa lui sora era si alceva decat surioara lui erau asa de perfecti. Perfecti, plini, fermi, rotunzi, indeajuns sa se poata juca cu mainile toata ziua buna ziua cu ei. Ii iubea. Iubea zgomotele care ea le scotea in timp ce el lingea si sugea si naruia si ciupea la sfarcurile ei, si dezmierda si masa pieptul ei superb.
Diana isi freca pubisul de fratele ei, nerabdatoare de cat mai mult contact, sa o stimuleze cat mai mult. Si acela era locul unde Nicolae va face o vizita in curand. Nicolae putea sa simta umezeala excitatiei surorii lui exact pe abdomenul lui musculos. Il facea sa se simta asa de excitat, asa de pus pe desfatari trupesti, disperat sa pompeze si sa futa nebuneste in ea, si toate cat mai repede posibil.
Diana il facea pe Nicolae sa se simta ca un zeu al sexului.
El a inceput sa sarute patratelele abdomenului ei, iubind pielea aceia catifelata, muschii aceia care se contractau sub atingerea lui dragastoasa.
Nicolae a alunecat de pe canapea in genunchi, intre picioarele Dianei, picioarele ei superbe si atletice. Isi fugarea mainile dealungul coapselor ei, erau asa de netede, ca si restul trupului ei. Nicolae stia de mult timp ca era obsedat, disperat, trupul ei era ca un drog pentru el, acum si pentru eternitate....



    Login