Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 10
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 5822 ori - Nota 4.63 (19 voturi)
In timp ce gemetele Dianei au devenit mai puternice, Nicolae pompa si mai puternic, miscand penisul lui inapoi si inainte in gaura ei cu puterea si ritmul unui picamer. El ii dadea ei tot ce avea, gafaind pe umarul ei in timp ce isi futea monstrul fara oboseala in si-n afara gaurii ei. Diana se stramta din cauza placerii cand fratele ei a inceput sa ii dea ritmul care ei ii placea asa de mult. Pasarica ei stramta se contracta umed in jurul penisului lui cand ea salta lacom sa intalneasca plonjonurile lui ritmice.
Inchisi in aceasta copulatie ritmica si salbatica, cei doi amorezi in curand se futeau unul pe celalalt ca niste animale salbatice in calduri, fara sa le mai pese de nimic cu exceptia intensei placeri carnale a uniunii lor interzise.
“Ahhhhhh, ahhhhh, daaaaaa!... fute-ma asa, iubi!” se ruga Diana, deschizand genunchii ei larg inapoi. “Oh, la naiba, Nicolaee! Uhhhhhhh, fute pizda mea si fa-ma sa explodez!”
Pasarica ei excitata la maxim devenea din ce in ce mai fierbinte si mai umeda cu fiecare pompare a penisului lui. Capul ei se rotea dintr-o parte in alta necontrolabil, unghile ei brazdau spatele lui si buzele ei umede sarutau fierbinte chipul lui. Placerea era asa de intensa, Diana si-a scufundat dintii in umarul lui Nicolae sa ascunda sunetul cumva, si a tipat in extaz cand fratele ei o futea brutal inspre un alt climax zdruncinator
Nicolae deabia daca a observat durerea ascutita din umarul lui, tot ce putea sa simta chiar acum era o prinsoare incredibila a pasaricii ei pe erectia lui, si incredibilele senzatii care se contruiau in salele lui.
“Oh, babe” gafaia el, respiratia lui fierbinte pe gatul ei.
“Mmmmmmmmmmmmm. Oh, daaa, misca pizda aia!... chiar ca esti o ninfomana buna la pat, surioara!”
Diana ranjea seducator, gafaind in timp ce isi plesnea pasarica in sus in pubisul lui.
“Uhhhhhhh, ahhhh, uita complimentele, dragule!” murmura Diana. “Doar concentreaza-te sa ma futi, dragule. Mmmmmmmmmmmm. Daaaaaa! Baga-l cat de adanc poti si fute-ma tare, Nicolaee, sunt aproape sa explodez!” Limba ei a cautat-o pe a lui iarasi si l-a sarutat salbatic.
Nicolae a inceput sa isi plesneasca penisul in ea tare si rapid, vrand sa explodeze in acelasi timp cu ea. Diana a simtit nevoia lui si si-a ridicat picioarele sus de tot, impodobind umerii lui. La acest unghi, penisul lui strapungea pasarica ei si mai adanc, facand-o pe Diana sa isi smunceasca soldurile in sus si jos la el, smiorcaindu-se in senzatile pur carnale cand unealta lui groaa se plesnea in si-n afara gaurii ei. Chiar daca penisul lui ii bombarda movila ca un picamer, Diana era disperata dupa o penetrare mai adanca. Ea s-a lasat dusa pe valul coplesitor al acestei pofte trupesti incestuoase care putea fi satisfacuta doar de monstrul lui lung si nemaipomenit. Ea vroia ca Nicolae sa o tina jos si sa o devoreze, sa o futa asa de tare ca isi va reaminti asta pentru tot restul vietii ei.
“Nicolaee! Ajuta-ma, dragule! Prinde-ma de picioare si tine-le deschise!” gafaia Diana, dand jos picioarele ei de pe umerii lui. Ea se tinea de genunchi si si-a deschis coapsele. Nicolae a prins-o de glezne si a desfacut picioarele ei, impingand inapoi pana cand genunchii ei se odihneau pe pat langa umerii ei. Pasarica ei era larg deschisa, movila ei deschisa la limite, dar totul era asa de senzational. Penisul lui parca era de zece ori mai mare, si Diana a crezut ca va izbucni in timp ce isi plonja acel monstru pana la bile in gaura ei adanca, iar si iar.
“Oh, Nicolaee!” scancea ea. “Oh, woow, Nicolaee!... la naiba, ce bineeee e e! Ummmmmmmmmm, yeah, bag-o in mine, iubire! Fute-ma exact asa!”
Nicolae isi impingea soldurile lui cu toata forta, conducand fundul ei adanc in salteaua patului cu fiecare pompare puternica. Pasarica ei inundata parca aburea, si cu picioarele larg deschise, mirosul acela superb din pasarica ei se intindea in toata camera.
Pasarica Dianei slurpaia obscen de fiecare data cand penisul intra in ea, umpland camera cu acele sunete zemoase de la futaia lor puternica. Nicolae o futea pe Diana aproape brutal acum, si cu fiecare pompare salbatica, penisul lui parca parea sa taie in gaura ei si mai adanc. Bilele lui mari se plesneau repetat de rozeta ei relaxata, facand un zgomot obscen de plesneala care se intindea prin toata camera.
Ea a strans fundul lui incordat si a tras penisul lui in pasarica ei, gemand si gafaind din cauza pasiunii incestuoase cand puternicul ei frate o futea fara oprire asa de bine. Penisul acela gros si brazdat de vene razuia magnific dealungul peretilor tandrii ai pasaricii ei, excitand-o imens de tare, impingand si largind pielea pasaricii ei pana cand Diana a crezut ca va lesina de la acele valuri incredibile de extaz zdruncinator care fugeau incontrolabile prin tot trupul ei.
“UHHHHHHHH! YEAHHHHHH, IUBI! BAG-O TARE IN MINE! FUTE-MA! FUTE-MA! FUTE-MA!” striga Diana, agitandu-se sub fratele ei in pasiunea ei innebunitoare.
Diana era in al saptelea cer cand penisul lui talentat o impingea din ce in ce mai aproape de marginea unui orgasm zdruncinator. Clitorisul ei erect primea stimulatie de la el de fiecare data. De fiecare data cand mana in ea si tragea afara, acel nod sensibil razuit delicios inainte si inapoi dealungul lungimii penisului lui, trimitand fiori de placere erotica dealungul intregii ei coloane. Dar ce o infiora pe Diana mai mult era felul in care pubisul lui se zdrobea de clitorisul ei, excuizit macinand acea sursa de placere de fiecare data cand intra in burtica ei sexy.
Ochii lui erau plini de o pofta animalica cand se uita in jos la sora lui. Sanii ei se ondulau si cutremurau si pasarica ei larg deschisa prindea penisul lui ca un pumn, strangand parca forta vitala afara din el. El o pompa puternic, bucurandu-se de sunetele de pasiune care scapau printre buzele ei pline.
“Iti place asta, nu-i asa, surioara?” gafaia el, punctuand intrebarea lui cu o pompare pubis la pubis in pasarica ei. “Yeah, iti place tare si murdar, tarfa!”
“Oohhhhhhhhhhhh, ohhhhh, daaaaaaaaa!” plangea Diana, deschizand ochii ei si uitandu-se in sus la el. “Am nevoie de pula ta mare, iubitule!” Chipul ei superb parea sa se contorsioneze din cauza agoniei, dar Nicolae stia, ca chiar daca pomparile lui ii cauzau ei durere, Dianei nu ii mai pasa, ea iubea asta.
“Uite-te la pula mea cum fute pizda ta, surioara!” gafaia Nicolae, ridicand capul ei cu o mana. Diana se holba printre picioarele ei cu niste ochi incetosati, privind erectia lui pistonand in sus in pasarica ei, tubul acela gros si plin de vene taind printre labile ei ca un cutit in unt. El a vazut privirea din ochii ei si a ranjit.
“Yeah, asta e, priveste cum te fut, surioara!” gafaia el. “Uite-te cum pula mea iti fute pizda, tarfa ce esti! Te fac sa explodezi!” In timp ce Diana se holba la pubisurile lor zdrobite, ea stia ca Nicolae avea dreptate. Chiar ca o excita foarte tare sa se vada cum este fututa de o pula asa de mare si groasa.
Diana isi arunca pasarica in sus in el, gemand si scancind inteligibil in timp ce privea cum acel monstru intra in pasarica ei ravasita. Copioasele sucuri din pasarica ei ieseau afara ca o spume de la forta si viteza futaiului energetic, si acea smantana cremoasa se prelingea afara din pasarica ei ravasita in torente, ungand bilele lui si imbiband labile ei netede in spuma nevoi lor incestuoase. Diana se agita incontrolabil in extaz sub fratele ei, ochii ei fixati pe penisul lui bine uns. Ea isi impingea soldurile in sus urgent sa intalneasca fiecare plonjon, privind intens in timp ce penisul lui gigantic aluneca solid in si-n afara despicaturii ei cat putea de repede.
“Mai tare, mai tare, mai tare” plangea Diana. Grimasand chipul ei frumos, ea isi arunca capul salbatic dintr-o parte in alta. “Fute-ma, Nicolaee! Fute pula aia mare de tot in mine! Unnhhh… unhhhhhh… unhhhh… oh, ahhhh! Ohh, ahhhhh, continua, Nicolaee! Fa-ma sa vin! Oh, ohhhhh, fute pizda mea pana numai pot!”
Fara oboseala, Nicolae pompa despicatura ei deschisa cat de adanc putea. Dar acum, el aproape ca a uitat de placerea surorii lui, gandindu-se doar la taria aceia dureroasa din penisul lui umflat la maxim. Monstrul lui parca era un miraj in timp ce se plesnea in si-n afara labilor ei. El nici nu a observat scancetele de placere care erupeau din gura ei de fiecare data cand penisul lui plonja pana la baza in pasarica ei, sau sasaiturile de placere pe care ea le facea cand el a tras-o afara iarasi, razuind toata lungimea lui dealungul clitorisului ei. Diana s-a inclestat de umerii lui si se trantea in el cat de tare putea.
“Yeah, drac impelitat ce esti!” balbaia ea. “Fute-ma! Fute pizda mea! Ungghhhhh! Oh, ohhhhh, viiiiiiiiiiiiiinnn! Oh, fuck, iubesc asta! Ahhhhhh, Nicolaee! Oh, ahhhhhhh! Oh! Ahhhhhh! Viiiiiinn, iubire, ahhhhhhhhhh, viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn!”
Nicolae inca mai isi cauta propriul climax chiar daca pasarica ei a erupt intr-un orgasm violent. Si a continuat sa o sape cu tubul lui tare ca piatra adanc in interiorul pasaricii ei chiar daca a simtit muschii ei strangandu-se puternici in jurul lui, scuipand sucuri pe toata lungimea monstrul lui. Diana a tipat, “OHHHHHHHHHHHHHM FUCK! OOOOOOOOHHHHH! OHHHH! WHAHHHHHHHHHHHHHHH! UNNNNNNGGHHHHHH! AHHHHHHHHHHHGGGGHHH!”
Nicolae avea noroc ca geamul era inchis pentru ca alcumva tipetele ei le-ar fi auzit toti vecinii. Ea tipa ca o urlatoare, contorsionandu-se si agitandu-se in mijlocul patului in timp ce exploda cum nu a mai explodat niciodata. Nicolae se tinea ferm de picioarele ei si o futea salbatic, ghidand-o prin excuizitele climaxuri care se rupeau prin ea unul dupa altul.
“Yeahhhhhhhhhh, vino pentru mine, surioara!” gafaia el, futand pasarica ei ca un picamer. “Vino tare, pizda buna ce esti! Uhhhhhh, ahhh, vino pe pula mea, curva! Vino pe pula meaaaaaaaaa!”
Chipul lui era inrosit de placere, ochii lui sclipind. Narile lui parca scoteau flacari, si el gemea obscen, gafaind in timp ce isi pistona unealta din ce in ce mai repede in pasarica ei ravasita. Pasarica ei se contorsiona salbatic in jurul penisului lui, prinzand penisul lui gros ca o masina de muls. Lui Nicolae, pasarica ei parea parca sa suga samanta afara din bilele lui...



    Login