Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO FAMILIE UNITA
Autor : saqqqara - 2010-03-09
Citita de 47029 ori - Nota 8.24 (105 voturi)
Eu, la cei 39 de ani si sotia mea Ema la 38 de ani, am vrut si am reusit, sa fim un cuplu unit si dezinhibat sexual, inca de la inceputul casatorie, de acum 18 ani. Am avut repede si copii, intai pe Bogdan, acum de 17 ani si apoi pe Corina, de 16 ani si pe care pana la liceu i-au crescut mai mult pe la parintzii nostrii.
Asa ca am putut sa ne traim viatza liberi. Fiecare dintre noi a avut si micile lui aventuri nevinovate. Primele le faceam pe ascuns, apoi am descoperit ca fiecare experintza cu altcineva ne face mai dornici unul de altul, iar curand am inceput sa ne povestim excapadele, excitandu-ne reciproc. Paradoxal in loc sa ne desparta, am devenit mult mai legatzi si mai dornici de fantezii noi, mai incitante si mai perverse, pe care apoi sa le impartasim impreuna.
Recent, cand copii nu erau acasa, Ema s-a intors mai tarziu si s-a aruncat radioasa asupra mea sarutandu-ma languros, umplandu-mi toata gura cu saliva inca mirosindu-i a sperma de la pula pe care cu cateva minute inainte a supt-o in masina unui coleg care o conduse-se acasa. Gustul samantzei altui barbat si gandul ca s-a purtat ca o traseista ordinara, a facut sa mi-se scoale pula ca un par, dornic sa-i intre cat mai repede in pizda. Infierbantat, i-am ridicat un crac si am vazut ca sub rochia mototolita era deja fara chilotzei, scosi de la runda precedenta. Asta m-a excitat si mai tare, am proptit-o de perete si ne-am tras-o ca disperatzii.
Cu astfel de ganduri placute m-am intors acasa acum cateva zile, venind dintr-o delegatzie facuta in provincie mai mult de doua saptamani. Ca si mine, eram convins ca Ema nu a stat nefututa atata timp si asa ca o sa avem motive suficiente sa ne recompensam cu un futai pe cinste.
M-am facut lejer in hol si am intrat in wc-ul de serviciu sa ma pis. Apoi m-am dus in living, de unde am auzit dinspre dormitor niste gemete incofundabile. Fara tagada erau cele ale Emei atunci cand si-o trage, dar care se amestecau cu altele, mai juvenile, mult mai inabusite si care nu le recunosteam. Am ramas surprins, intelegerea dintre noi, respectata cu sfiintzenie, era sa nu o facem cu altcineva in apartamentul nostru. Am intrat in holisorul din fata dormitorului, a carui usa era deschisa si am ramas blocat.
Ema, goala pusca, statea pe pat, rasturnata pe spate, cu cracii ridicatzi, iar intre ei era chiar fiul nostru Bogdan, care tragea la greu in pizda maica-sii. Ema era parca in transa, cu ochii inchisi si grohaia de placere. Alaturi de ei statea Corina, care ii privea zambind plina de admiratzie. Rasturnata pe o parte si ea era bine cracanata si-si baga excitata de zor degetele in pizdulicea rozalie si complet epilata, iar trupul subtzire de pustoaica ii era scuturat de frisoane de placere.
Chiar daca stiam ca Ema se futea si cu altzii, acum era pentru prima oara, dupa atata timp, cand o si vedeam calarita de altcineva, surpriza fiind si mai mare, acesta fiind baiatul nostru. Cu toate astea, orgia din fatza mea era prea excitanta, iar nesimtzitul dintre cracii mei am simtzit ca se apropie de dimensiunile de atac.
Prima care m-a zarit a fost Corina.
- Ups, a venit Tati! a exclamat incercand fara succes sa-si acopere goliciunea pizdii.
Ema s-a dezmeticit si ea, incercand sa-l dea la o parte pe Bogdan, care era prea infierbantat si a mai continuat sa pompeze in pizda maica-sii de cateva ori. Dupa care, cu o fatza derutata, s-a rasturnat pe o latura, etaland o pula sculata, a carei dimensiune promitea mult, continuand sa si-o mangaie tacticos, fiind evident nemultzumit ca nu a apucat sa-si deserte boasele umflate de sperma.
- Ema …, ce e aici, suntetzi nebuni!
- Alec, stii …, a inceput Ema sa spuna cam incurcata …, la vreo doua zile dupa ce ai plecat i-am prins in camera Corinei pe astia mici cum si-o trageau.
- Si atunci hai si tu!
- Nu …, dar sa stii ca i-am certat rau, dar …!
- Dar, ce …, dar ce…?
- Erau asa de scumpi, dar atat de nestiutori!
- Si hop sa le dai tu lectzii.
- Pai de la cine pot sa invetze ei mai bine, decat de la mama lor.
- Si voi doi de cand o facetzi?
- Tati, nu fi suparat, gunguri Corina, numai de trei-patru luni, Bogdan este primul si numai cu el, stii…, cu altul nu.
- Ne saturasem, prinse curaj si Bogdan, sa ne-o frecam singuri cand auzeam cum Mami tzipa noaptea cand o …, cand i-o tragi …, ma rog cand o futzi, ca uneori am crezut ca scoala tot blocul. Corina a vrut sa stie si ea cum si de ce …, dar sa stii ca la inceput am ajutat-o numai sa se masturbeze ... !
- Minte Tati, a sarit arsa Corina, el m-a pus mai intai sa-i fac o laba, cand l-am prins in baie.
- Dar ti-a placut, dupa aia ai si supt pula ca pe o acadea si apoi abia ne-am si …, nu imediat, dupa cateva zile…
- Bravo, numai dupa cateva zile ai dezvirginat-o pe sor-ta, ce sa zic atzi avut si rabdare …
- Da Tati, spuse Bogdan, eu am vrut sa o protejez si …
- Si a vrut sa mi-o bage in cu…, in poponetz, dar mi-a fost frica si pana la urma mi-a infipt-o in …, in pasarica, adica in …, m-a durut, dar numai putzin, replica Corina.
- Dar pe urma tzi-a placut si in cur, nu s-a abtzinut Bogdan.
- Nu, mai tarziu, acum sa fie o luna, doua, am facut-o si acolo …, rase Corina
- Acolo unde, in cur! Bravo, tot tacamul, si de cand vorbitzi voi asa … ?
- Mami a spus ca intre noi trebuie sa-le spunem numai pe nume, ca tu, Tati, vorbesti si mai si cand esti cu Mami si o …, o faci…
- Adica cand ma fute, intervine Ema, care simtzea totusi ca poate recastiga terenul.
- Dar tu fa, vezi Doamne, vorbesti sau te misti atunci ca o doamna, cand te ….
- Da atunci cand ma fut ca o curva adevarata, imi place sa le spun de mii de ori pe nume, ca vreau pula in pizda sau in cur, sau in amandoua odata, ca vreau o muie ca lume, pana ma inec cu sperma. Care-i problema? Ca Bogdan mi-a vazut pizda si ce daca? Ca mai bine de doua saptamani m-a futut si pe mine si pe Corina ca un armasar, chiar daca tu inca crezi ca este un manz. Alec, hai sa nu fim ipocritzi, mai ales fatza de copii nostrii! Ne place la amandoi sa ne futem la greu si in urechi daca s-ar putea, numai uro si cu cacat nu am facut, ca in rest... Avem doi copii superbi, care ne seamana cu totul si trebuie sa avem grija de ei, sa invetze de la inceput toate bucuriile futaiului. Nu vezi ce gagica buna este Corina si ca e dornica de pula ca si mine. Ce ai fi vrut sa o futa la inceput un golan si sa o nenoroceasca pe toata viatza. Ce daca a facut-o cu frate-su? Acum i-am invatzat cum sa se fereasca si nu vor fi probleme. Acum Corina este femeie, este fericita si inca putzin si va stii cum sa fie in pat o adevarata curva perversa, asa cum sunt si eu cand ma fut cu tine. Iar Bogdan are o pula care ti-o mosteneste pe a ta, incerca in final Ema sa ne flateze pe amandoi.
Apoi a luat-o pe Corina in bratze, a sarutat-o pe gura, iar cu o mana a inceput sa o frece la pizda, din cand in cand desfacandu-i spre mine labiile.
- Hai Corinutza ca pe Tati nu-l intereseaza bobocelul dintre piciorusele tale. Si se apleca, sarutand-o si lingand-o in pizda. Corina se rasturna pe spate, desfacandu-si mult cracii, alintandu-se ca o pisicutza.
- Ah, Mami, ce bine faci, ah,hh, asa, …, asaaa, linge-ma, linge-ma mai tare!
- Stie Mami ce ii place lui pui mic, lasa-l pe uraciosul asta de taica-tu, ca nu stie ce pierde.
Bogdan ignorandu-ma si el, se apropiase de maica-sa, i-a luat o mana, pe care a ghidat-o spre pula, pe care Ema a inceput un timp sa i-o ia incet la laba.
Era suficient, facusem cam mult pe lupul moralist.
De fapt, in ultimul timp, tragem cu ochiul la bucile din ce in ce mai bombate ale Corinei si ma gandeam uneori cum ar fi sa-mi bag pula in pizda ei de adolescenta. Ema, la randul ei, imi aratase cu admiratzie de mai multe ori umfatura care se profila din ce in ce mai mare sub boxerii lui Bogdan, acum fiind clar ca de mai mult timp tanjea sa o cunoasca mai de aproape. Asa ca am urmat sfatul nevesti-mi sa nu mai stau deoparte. Din cateva miscari eram in pula goala, la care Corina se uita admirativ, exclamand:
- Vaaai! Tati, dar ce mare o ai! Mami pot sa o incerc si eu putzin cu guritza?
- Stai sa merg la baie, ca e nespalata dupa drum.
Ema se ridica si o impinse pe Corina cu capul spre pula mea deja sculata la maxim.
- Dai-o asa acum este, sa simta mirosul adevarat de pula. Corinutza linge-l in jurul capului si curatza-l tu bine!
Corina se aseza in genuchi intre cracii mei, imi apuca cu o mana pula, o mangaie tandru pe toata lungimea si apoi imi trase preputzul la maxim, lingandu-ma de cateva ori in jurul capului.
- Aaah, Mami cum miroase de tare, nu…, daaa…, da, dar ma inebuneste totusi, exclama pustoaica, din a carei gura incepusera instinctiv sa se scurga pe capul pulii siroaie de bale, pe care apoi se apuca sa-le linga cu o pofta din ce in ce mai mare.
- Asa mama, asaaa, sa-te obisnuiesti cu gustul ei natural si apoi cand te fute o sa-ti puta gura a pula, nu a sampon, o indemna Ema, ai carei ochi schilpeau pervers vazand cum ma suge Corina, dupa care ii intoarse capul spre ea si o saruta pe gura, gustand din balele care imi curatzasera pula.
Nu mai puteam rezista si am apucat-o pe fiica-mea de par, am pocnit-o usor peste obraji cu pula, obligandu-o sa faca ciocul mare, dupa care i-am infipt mataranga pana in gat si cu miscari brutale am inceput sa-o fut in gura. Corina grohaia din ce in ce mai tare, fara sa dea niciun semn ca ar vrea sa ma opresc, dimpotriva, la scurt timp, a inceput sa-si impinga ea gura pana la radacina pulii, atingandu-mi coiele cu buzele.
Din cand in cand o lasam sa mai respire, iar ea ma privea atunci razand, parca multzumindu-mi. Dupa aceea se arunca cu gura spre pula mea, pe care o inghitzea din nou cu pofta.
Era clar, Corina era fata l...



    Login