Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO FAMILIE UNITA (partea a IV-a)
Autor : saqqqara - 2010-12-03
Citita de 24459 ori - Nota 7.98 (48 voturi)
…………………………………………………………………………
Bine satisfacut, imi mangaiam capul inrosit al pulii, care dadea semene ca se blegeste si constatam multumit ca un pusti versat in masturbarii viguroase si prelungi, cum se dovedise fiu-meu, ma facuse sa descopar placerea perversa de a bate o laba ordinara cu un alt barbat, bucurie pe care o credeam pana atunci ca tine numai de adolescenta sau de apetitul gay. Fara menajamente pustiul imi lucrase pula cand brutal, cand tandru, stoarcandu-ma de vlaga, stiind din instinct masculin cum sa ma excite intr-un mod de neuitat printr-o o laba aplicata mai bine, chiar mult mai bine, decat o face chiar si o curva perversa ca Ema.
Placerea insa mi-a fost umbrita cand am privit spre mataranga lui Bogdan, care ramasese la fel de ferma, intepand semet aerul cu acelasi cap nerusinat de mare, din care abia tasnisera jeturi groase de samanta calda.
- Bai, nesimtita ta este tot pe baricada! am exclamat eu invidios.
- Ei Tati, abia m-am incins cu tine, n-o freci rau, mai ales ca ai o palma mare si grea, iar cand tragi cu ea de pielea pulii pana la refuz se simte ca lumea. A fost marfa de marfa, parca ma electrocutam cand imi fortai ata, inca putin si-o rupeai, rase Bogdan, in timp ce se acoperea lejer cu un prosop, nu inainte ca sa si-o mai beleasca inca de cateva ori, tragandu-si cu doua degete preputul care nu reusea sa-i acopere capul bine umflat, parca vrand sa ma faca si mai gelos pe pula lui in forma maxima.
- Sper ca una din pizdele noastre sa fi venit acasa, sincer acum as pune-o si cu una din ele, a mai completat el inainte de a iesi din baie.
Nostalgic, gandindu-ma la cat de minunata este tineretea, am mai ramas un timp in baie ca sa-mi termin toaleta.
Apoi am vrut sa merg in dormitor sa pun o haina pe mine, dar trecand pe langa dormitorul copiilor am auzit chicotelile Corinei. Am dat sa trec mai departe, cand am auzit zgomotele unei incaierari sau asa ceva. M-am intors si incet am intredeschis usa de la camera lor.
Imbracata numai cu o fusta scurta si un maieu bine mulat pe tate, Corina razand, se fatia in mijlocul dormitorului, etalandu-si bucile mici si obraznice, pe care Bogdan le plesnea cu sete.
- Te-ai futut fa, hai spune tot putoare!
- Ce-ti pasa! Intreab-o pe dansa, replica Corina, care cu o mana si-a ridicat fustita, dand intr-o parte si bikini pentru a-si arata pizda, pe care a inceput sa o plesneasca rapid cu palma. Dupa aceea si-a facut drum cu degetele printre buze, desfacandu-le larg, in timp ce s-a lasat usor pe spate, impigandu-si bazinul in fata pentru ca sa i-se vada cat mai bine gaura perversa a placerii.
- I-a zi labagiule, nu-ti mai place aici…, a continuat ea bagandu-si doua degete in pizda, pe care i-o arata lui Bogdan, …hai ca am auzit mai devreme cum vi-o frecati in baie tu si cu Tati. Ti-a facut-o mai bine decat Mami sau decat mine? …ca el dupa cum gemea cred ca a fost servit cu o laba de zile mari.
- Taci fa, ca-ti umplu gura!
- Daca ma prinzi, zise Corina intorcandu-se spre usa si fara sa se astepte mi-a cazaut practic in brate.
- Asaaaa curva mica…, i-am zis in timp ce ii imobilizam mainile, …acum sa stam noi de vorba!
- Ghiniooon… , rase Bogdan, care o mai plezni de cateva ori peste buci. Apoi si-a zarit pe un scaun centura, a luat-o si a continuat sa o loveasca zdravan cu aceasta peste fese, Corina incepand sa geama, dar fara sa-si fereasca curul, pe care dimpotriva il scotea l-a inaintare.
- Ahhh… brutelor, auuu…, aaah…, daaa…, railor…, va spun lui Mami!
- Ce chestie, poate ca sa te tina cand ti-o frigem cum o meriti, am raspuns eu.
- Auuu Tati, ce ai cu mine sau nu ti-a frecat-o bine Bogdan?... Labagiilor…!
- Uite-o, mai este si obraznica cu taica-su! am apucat sa mai spun inainte de a lua-o de ceafa, dupa care am intins-o cu spatele pe pat.
- Detextileaz-o Bogdane!
Acesta imediat mai mult i-a smuls dupa ea rochia si bikini, iar tricoul l-a ridica peste mamele. Eu i-am tras in sus cracii si i-am bag sub cur o perna mare si am inceput sa o plesnesc, cand pe sanii mici, cand peste gura.
- Asaaa…, cracaneaza-te putoare, asaaa…., sa-ti vedem mai bine pizda cu care te lauzi.
- Obsedatilor, uite aici, rase Corina, care isi bagase mainile printre bulanele, cracanate la maxim pentru a se trage de buzele pizdei. Din cand in cand isi baga rapid doua-trei degete in ea, frecandu-se si pe lindic, dupa care isi largea din nou gaura pizdei, etalandu-si gaura perversa care stralucea deja plina de sucuri.
- Hai luati de aici golanilor, continua ea sa ne provoace.
- Tati, curva asta trebuie pedepsita bine, spuse Bogdan care a mai pleznit-o de cateva ori cu cureaua peste pizda, facand-o pe Corina sa-si salte bazinul la inaintare, tipand ascutit.
- Auuu, bruta!
- Asa bruta zici, stai ca-ti arat eu bruta, raspunse Bogdan, care s-a dus spre dulapul din apropiere, de unde a scos un pulan lung si negru, avand doua capete noduroase si a inceput sa-o loveasca cu acesta cand peste buci, cand peste pizda. Eu vazand cum devine cazul, am tras-o de craci, ridicandu-i curul si mai sus, punandu-i si un genunchi pe peipt. Bine proptita Corina zvagnea puternic la fiecare lovitura care ii incingea cand bucile, cand pizda, facand-o sa geama de placere.
- Fiule nu vezi ca asta il vrea si adanc, infigei-l acum!
Bogdan o mai lovi de cateva ori, apoi flecma bine pe un cap al pulanului si-l potrivi la gaura pizdei infigandu-l scurt si fara mila.
- Ahhh … daaaaaaaa….!, gemu Corina
- Asa curva mica iti place, i-a mai mult… si Bogdan incepu sa-i frece adanc jucaria in scobitura rosie a pizdei.
- Daaaa………, asaaaaaa……..! daaaa….! mai apuca sa geama Corina, care se zbatea spasmodic, parca vroia sa inghita cu pizda tot pulanul.
- N-o ierta Bogdane, dai-l sa-l simta si in stomac! il indemnam si eu.
Incitat Bogdan ii freca pulanul nebuneste in pizda, dupa care ii flecma si capul liber, iar cu o miscare scurta l-a indoit, potrivindu-i al doilea cap la gaurica maronie a curului. Dar cu toate ca l-a apasat aplicat, acesta se incapatana sa nu-i intre dintr-o singura miscare in curul sor-si. Instinctiv Corina opri un pic miscarile bazinului, iar Bogdan incepu sa-i frece gaoaza cu doua degete.
- Fa lasa-ti moale gaura!
- Labagiule nici un pulan nu esti in stare sa-l bagi, dar mite pula!
Intaratat, Bogdan renunta sa-i mai infiga pulanul in cur, isi beli de cateva ori pula care era ca de beton si fara alta pregatire si-o baga mai bine de jumate in bostanelul inca putin dilatat al Corinei, facand-o sa tipe de durere.
- N-ai vrut-o cu incetul, i-o acum pe a mea pana la fund, ii replica Bogdan care cu inca o miscare si-a infipt toata mataranga monstruoasa pana cand a simtit cum coiele i-se lovesc de bucile sor-sii. Nici eu nu am stat degeaba, prelund serviciul la pulan, pe care am inceput din nou sa i-l frec adanc in pizda. Pentru ai inabusi urletele, m-am cracanat peste capul ei pana i-am ajuns cu pula in dreptul gurii, balanganindu-mi-o deasupra acesteia pana am simtit ca a luat-o bine intre buze.
- Asa fa, suge, suge bine, i-o toata, asaaa…., daaa…..!, am ghidonat-o eu in timp ce continuam s-o fut in pizda cu pulanul.
Bogdan la randul lui pompa in gaoaza Corinei, fara mila si fara exceptie infigandu-si pula pana la radacina. Trupul subtire, aparent fragil, inca de copila al Corinei ai fi putut crede ca s-a pierdut sub noi, daca nu l-am fi simtit cum se zbate cu putere, scuturat puternic de un orgasm prelungit, indemandu-ne sa n-o slabim de fel. Dupa o lunga repriza, Bogdan, lac de sudoare imi oferi locul. Sincer eu abia asteptam, dar o doream la pizda. I-am scos pulanul din mingeac si l-am bagat in gaoaza. Aceasta fiind deja nesimtit de dilatata primi fara probleme monstrul negru. Pentru a simti din plin venatura proeminenta cu care era ghintuita jucaria, i-am rasucit-o de catera ori in cur, miscand-o totodata inainte si inapoi, Corina raspunzandu-mi cu contre pofticioase acompaniate cu indemnuri murdare.
- Labagiu batran, asaaa…daaaaa…., baga-l bine, daaa…., e bineeeee, daaa…, hai fute-ma, da-mi si pula…., pune-mi cepul tau gros in pizda!
I-am lasat pulanul bine insurubat in cur, m-am proptit de cracii ei si dintr-o singura miscare mi-am infipt toata pula in pizda bine desfacuta, dar care cand s-a simtit umpluta toata de carnea mea tare mi-a stans-o brusc ca intr-o menghina, obligandu-ma sa ma misc cu toata forta pentru a reusi sa o pompez cum trebuie.
- Bravo Tati, din prima pana la coie, ma felicita Bogdan, care isi tragea pentru cateva momente sufletul masandu-si incet capul inrosit al pulii, pregatindu-se la randul sau sa-o futa pe sor-sa in gatlej. Prinsa din nou la mijloc mititica grohaia din greu, iar din gura i-se scurgeau siroaie groase de saliva.
Dupa alte cateva minute bune de actiune in forta, m-am gandit sa-o mai lasam si pe cea mica sa rasufle.
- Ba Bogdane, mai iart-o ca-i scoti amigdalele, spusei eu in timp ce-mi scoteam pula din pizda suculenta a Corinei.
- Fugi de aici Tati, a rezistat ea cu brio si la o posta cu patru, dar la una cu doi, astaia nimfomana, a taiat-o pe Mami.
- Cum cu patru, cand?
- Nu am avut-o pe cap in august cand am fost cu baietii la mare, la Portita!
- Bine si tu ce-ai pazit, e sor-ta, una este sa si-o traga cu noi si altceva cu niste golani nefututi.
- Ei, golani, e vorba de Gelu & co, ii stii si tu bine. Pe de alta parte te pui cu dracu! Din prima zi s-a asezat cracita, cu pizda la soare…
- Pai de ce ne-am dus la nudisti, si-a revenit si Corina, care se ridicase in cur intre noi.
- Iti zgaiai ochii la pulele lor, parca vedeai prima data asa ceva, iar ei ce sa faca, au rezistat pana seara, cand dupa ce am baut o vodka buna langa foc, si ei ca baietii…, recunoaste ca si tu i-ai intaratat tot timpul.
- Bulang...



    Login