Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO FAMILIE UNITA (partea a II-a)
Autor : saqqqara - 2010-03-11
Citita de 34537 ori - Nota 8.41 (99 voturi)
………… respirand inca greu, m-am asezat langa Ema pe care am sarutat-o dragastos, privind-o amandoi pe Corina care i-si freca fericita pizda din care-i mustea sperma de la mine.
Bogdan se aseza in mijlocul camerei si-o tase langa el pe sor-sa, s-au imbratzisat si s-au sarutat prelung, bagandu-si limbile, unul in gura celuilalt. Amandoi fiind inca incinsi, Corina ii lua coaiele la mangaiat, din cand in cand strangandu-le sub radacina pulii, iar el cu o mana isi facea de lucru la pizdulicea ei plina de sperma, cautand sa-si bage in ea degetele. Bogdan nu o masturba prea mult pe Corina ca exclama:
-Wow, Tati dar stiu ca ai umput-o la greu cu samantza pe asta mica, e plina rau, iar gura ii pute numai a pula, e marfa de marfa, dupa care isi baga degetele naclaite cu sperma in gura ei.
- Hai, lingele fa, ca stiu ca-tzi place! Asaa… sugele bine!
- Prostule, nu stii ce buna este! Ii raspunse Corina plescaind din buze, dupa ce linse toate resturile de sperma dupa degetele lui.
Ema si cu mine stateam in cur, bine cracitzi, sprijinitzi cu spatele pe tablia patului si radeam de ei cum se harjoneau pe covor, in timp ce noi ne giugiuleam relaxatzi.
- Bogdane mama, daca vrei cu adevarat sa vezi ce buna este sperma lu’ taica-tu, mai bine linge ce a mai ramas in pizda sora-ti, il indemna Ema.
Acesta nu ezita si-si baga capul intre cracii Corinei, lingandu-i mai intai bulanele si apoi a inceput sa-si bage limba in pizda, din care se mai scurgeau resturi de sperma. Corina dadea semne ca se incinge si mai mult, rasufland ritmic si dornica sa-l simta cat mai bine ii impingea capul inspre pizda. Dar in scurt timp Bogdan s-a ridicat si cei doi si-au imbarligat trupurile intr-o imbratzisare lunga si se sarutau cu foc, schimbandu-si intre ei saliva.
- Uite dragule ce frumosi sunt, cum sa nu-i iubesti!
Eu ii framantam mamelele mari ale Emei, care erau inca tzantzose pentru varsta ei si o strangeam de sfarcurile erecte. Ema era preocupata de pula mea, pe care mi-o belea cu doua degete, facand-o sa-si recapete forma maxima, amandoi fiind incantatzi de imaginea corpurilor tinere si sanatoase ale copiilor nostrii, care se rasuceau in imbratzisari din ce mai fierbintzi.
Brusc pustii se asezara 69, Corina bagandu-se ca o maimutzica sub Bogdan, cu capul intre cracii lui, lundu-i toata pula in gura, rascacarandu-si mult bulanele subtziri pentru ca acesta sa-i linga pizda in voie.
- Asa copii, acum calareste-l si tu Corinutza, asa…, pune-i pizda peste muie sa-o simta cat mai bine, ii indruma Ema dupa un timp.
Corina ascultatoare, se rasturna peste Bogdan, fara sa-i scape insa pula din gura, inabusindu-i fatza cu pizda, din care i-se scurgeau sucurile, pe care acesta le lingea de zor. Din cand in cand Bogdan reusea sa-o apuce strans de ceafa imobilizandu-i capul si zvagnind ritmic din bazin ii baga pula pana in gat, facand-o pe Corina sa grohaie de placere, iar din gura sa-i se scurga un siroi de bale.
- Fa, curva batrana, dar stiu ca nu ai stat de pomana astea doua saptamani cat am lipsit, i-ai invatzat ceva, astia mici sunt deja meseriasi, am exclamat eu, din ce in ce mai excitat de ce a ce vedeam.
- Ei iubi, dar sunt plini si de talente, au si cu cine semana …, rase Ema strangandu-ma mai tare de pula, … dar sa vezi insa ce dulci sunt cand se fut, asta mica nu se mai satura de pula, nici nu-tzi vine sa crezi ca abia a implinit 16 ani.
- Mie imi spui, mai mult ea mi-a futut pula cand i-am dat-o la muie, a inghitit-o pana in omsor, e buna rau, pe cine dracu o mosteni, ca promite sa fie asa de curva!
- Ei si tu…, gunguri flatata Ema, belindu-mi si mai tare pula care devenise beton, … nu vrei mai bine sa-tzi bagi mataranga in pizda care a facut-o, mi-a fost atata dor…, si fara sa mai astepte un raspuns, Ema s-a intors si m-a calarit cu fatza spre mine, potrivindu-se in dreptul pulii, pe care dintr-o miscare o inghitzi pe toata in pizda, tzipand incantata:
- Da …, asaaa, fute-ma, asaaa…, daaa, ce bine o simt, daaa!
Cu cateva contre i-am infipt-o pana la coaie, iar ea a inceput sa-mi salte in pula ca o nebuna.
La tzipetele de placere ale maica-sii, copii s-au oprit, s-au rasturnat pe o parte, privindu-ne curiosi cum ne-o tragem.
- Bai, uite ce tare il fute Mami pe Tati! exclama Corina.
Bogdan se uita si el, excitat sa-si vada pentru prima oara parintzii cum se fut.
- Wow, Mami, ce bine saltzi in pula…, asaaa Tati …!
- Gura golanule, ai grija de sor-ta…, reusi sa ingaime Ema printre gemetele futaiului.
Incantat, Bogdan ii plesni de cateva ori bucile Corinei si o intoarse cu fatza in jos.
- Fa, hai gata, nu mai belii ochii, nu-tzi e rusine sa-te holbezi la babacii tai cum se fut…, rase el, … hai ciocul mic, curul in sus si cracii intr-o parte, ca tzi-a venit randul! Corina se executa, saltandu-si bucile mici si obraznice.
- Fa-ma in gaoaza, hai fute-o…!, se pisici ea.
- Lasa ca stiu ce vrei putoare mica, ca in pizda abia tzi-a tras-o Tati…, ii replica Bogdan, care deja ii lovea bucile cu pula si apoi, fara graba, a inceput sa si-o frece indelung pe despicatura curului, din cand in cand largindu-i rozeta cu degetele. Corina inebunita, se tragea de buci, iar tot trupul ii zvagnea de dorintza de a simtzi cum ii intra pula in cur.
Eu am rasturnat-o pe Ema dupa mine, asezand-o capra, cu fatza spre camera, bagandu-i pula in pizda pe la spate, in timp ce ne delectam privind la pustii nostrii, care se pregateau sa si-o faca in cur.
Bogdan nu se grabea, ii flecma sor-sii in gaoaza si continua sa-si frece pula intre bucile Corinei, care abia mai rezista.
- Haaai, nu ma mai chinui, baga-mi-o, haaai odata, te rooog, haaai!
Intr-un sfarsit Bogdan isi potrivi pula la gaurica maronie si scurt si fara menajamente o infipse in curul Corinei mai bine de jumatate. Aceasta tzipa prelung, dar isi impinse curul la inaintare, facand ca pula sa-i intre pana la refuz. Bogdan si-a proptit mainile in salele ei si a inceput sa-o futa cu furie in bostanelul ei mic, inca de copila, bagandu-si toata pula in el. Corina isi impingea cu fortza curul in pula si urla de placere.
- Ah, daaa, asaa, rupe-mi curul, asaa…, e bine…, daaa, despica-ma cu pula, …, haaai, murmura ea incoerent din cand in cand, iar fatza, complet transfigurata, i-se inrosise toata si din gura ii curgeau la greu balele. Era ca o catzea in calduri, cu privirile pierdute de extaz.
Nu credeam ca aceasta este fetzita mea nevinovata. Corina, cu tot aspectul ei inca de adolescenta, arata acum ca o adevarata putoare care-si satisfacea cele mai nebanuite instincte. Uimit, pentru cateva momente n-am mai putut pompa la Ema, care ma linisti:
- Asa e pustoica, parca inebuneste cand e futata in gaoaza, iar frate-su i-a invatzat felul si n-o iarta, ii da tot ce-si doreste. Prima data cand i-am vazut si eu am crezut ca-i va rupe rozeta, dar e rezistenta si o excita la culme durerea care o simte in cur, ea mi-a zis ca-i da orgasme mai mari decat in pizda.
- Mai, asta mica te-a si intrecut la capitolul asta…, am constat eu admirativ.
- Taci si da-mi la pizda…, raspunse cu o unda de gelozie Ema.
Incitat, i-am plesnit de cateva ori bucile si apoi, dintr-o bucata, i-am bagat toata pula in pizda, continuund frenetic sa i-o infig pana la coie, facand-o pe Ema sa tzipe din nou.
Si mama si fiica, la unison, urlau acum de placere, acompaniate de gemetele mele si ale lui Bogdan, care le trageam in pula fara mila.
La un moment dat Corina se rasuci cu fatza in sus. Si-a saltat mult bazinul, iar Bogdan se propti de bulanele ei rascarate si i-o infipse din nou in cur, facand-o pe Corina sa geama prelung.
Pompam in pizda Emei, dar priveam excitat cum ii rupe Bogdan curul mic al Corinei si cum corpul ei fragil se zbatea sub el de placere. Nu mai ratzionam ca un tata, de fapt n-o mai faceam de mult in seara aceea. Inebunit de ce a ce vedeam, doream cu toata ardoare sa-mi bag si eu pula in stransoare curului ei. Asa ca i-am cautat privirea lui Bogdan, facandu-i semn sa-ne schimbam.
El a reactzionat imediat, dornic sa-o faca si pe ma-sa la gaoaza, cum ii promisese. Din cateva miscari a fost langa Ema, care deja se lasase in coate si-si saltase curul. De cateva ori, Bogdan ii plesni fara jena bucile, dupa care se lasa in genunchi si-si baga limba intre ele pregatindu-i gaoaza pentru futai.
Si eu si Corina ne ridicasem in picioare in acelasi timp. Dovedind ca ma-sa o invatzase repede destule smecherii, pustoaica mea, aproape in transa, s-a apropiat de mine unduind-se lasciv, impingandu-si in fatza burtica, iar o mana si-o trecea prin par si cu cealalata se mangaia provocator pe mamele mici si rotunde, coborand incet la pizda si apoi spre cur. Brusc se intoarse cu spatele la mine si a inceput sa-si frece bucile de un picior si sa si-le infiga inspre pula, ghicind parca ce-mi doream.
- Hai Tati, fa-ma si tu la poponetz, se pisici ea, continunand sa ma frece cu bucile pe pula.
Am imbratzisat-o pe la spate si am sarutat-o pe gat, apoi i-am mangaiat bucile, ajungand repede sa-mi infig doua-trei degete in gaoza-i deja fierbinte si bine dilatata.
- Aici vrea fetitza mea sa-i intre pula lu’taticu…, am incercat eu sa-o mai tachinez.
- Ah, Tati, nu fi rau …,
Atunci am impins-o pe pat in apropierea maica-si, care deja gemea satisfacuta in cur de pula lui Bogdan. Fetitza mea s-a pus imediat cu fatza in jos, eu i-am bagat sub burta o perna, ea cracanandu-se si saltandu-si mult bucile, de care tragea si cu mainile, oferindu-mi, in toata splendoarea sa, gaoaza-i dornica de pula.
Am flecmat scurt pe pula si m-am aplecat, proptindu-i o mana pe ceafa, in timp ce-mi potiveam capul noduros la intrarea in gaurica. Apoi am infipt-o cu toata puterea in curul ei mic, iar Corina a tzipat ascutzit, saltandu-si bucile, incat dintr-o miscare aproape toata pula i-a intrat in ea. Repede am avut acelasi ritm, la pomparile mele, ea raspunzandu-mi cu contre puternice ale bucilor. Des pula imi era stransa ca intr-o menghina de contractziile sfincterului ei, obligandu-ma sa mi-o infig si cu mai multa fortza, facand-o sa urle si de durere, dar si de placere, umpland cearceaful din fatza ei cu bale. Din cand in cand, ii scoteam pula din cur si i-o frecam intre buci sau o plesneam cu sete peste ele, provocandu-i Corinei nerabdarea.
- Hai baga-o iar, sparge-ma, haaai!
Dupa care continuam mai inferbantat, trecand de la rai la iad, cand o simtzea...



    Login