Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO dubla perspectiva. MARI
Autor : mihaimiha0 - 2021-09-16
Citita de 6213 ori - Nota 7.83 (42 voturi)
O dubla perspectiva. Partea 3 (Maria)

Acele momente au fost foarte plăcute, împreună cu verișorul meu am descoperit lucruri noi, cred ca în afara de sex, i-am arătat absolut tot, chiar și în trei, prietena mea a fost foarte receptiva și nu a zis nu la nimic, sincer nu vorbisem mare lucru, i-am zis doar ca l-am corupt pe Adi cu un mic oral și as vrea sa vad dacă se descurca cu o persoana străină. Din păcate toate lucrurile frumoase durează puțin și Adi a fost nevoit sa plece din România, părinții lui au venit dimineața următoare cu bagajele făcute, nici el nu știa nimic și credeți-mă ca a plâns când a realizat ca nu o sa ne vedem o bună perioada de timp. Câțiva ani am vb pe WhatsApp... Clar era îndrăgostit de mine și îmi tot spunea ca se păstrează pentru mine, dar timpul își spune cuvântul iar după doi ani el tot spera la mine, am fost nevoita sa opresc tot, nici o poza cu mine goala, sau filmuleț, nimic, într-un final a înțeles dar ultimele lui cuvinte m-au făcut sa zâmbesc deși nu i-am arătat „Vei fi în inima mea mereu și tu vei fi cea care îmi va arată ce înseamnă să fi bărbat și doar cu ajutorul tău voi devin un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”. Anii au trecut acum eu am 28 de ani, cu o relație stabila, cu o slujba și de 8 ani nu am mai vb nimic cu verișorul meu scump, el are în jur de 24, probabil a terminat facultatea și are speranțe mari pentru viitor.
Acum e prezentul, unde un virus ușor ușor ne distruge toate speranțele, unde nu mai contează altceva în afara de un vaccin, oricum nu are rost sa va descriu realitatea, e nasol.
Ma plimbam prin centrul orașului cu masca la gura, evident, dornica sa cumpăr hăinuțe, evident, în Mall evident, ador rochițele mulate, știu ca nu mai am 17 ani dar tot arat bine, îmi aleg trei și ma îndrept spre cabinele de probe, acolo un domn drăguț îmi da un cartonaș cu numărul hainelor și ma întrept spre cabina, eram singura care proba, ma uit în oglinda și ma dezbrac de hăinuțe rămânând doar cu chiloțeii, hmm sânii erau Up în continuare, funduletul bombat, iar Alex iubitul meu e mort după corpul meu, ma amuza ca de fiecare dată când sunt goala pe lângă el i se scoala pula și sare pe mine, recunosc că îmi place asta, are o pula mare și groasă, exact cum îmi place mie, perfecta pentru pizda mea, nici prea mare sa nu ma răneasca dar nici mica sa nu simt nimic , gen 20 cm, ok dar lăsăm asta revenim la mine, goala în Mall în încercarea mea de a îmi găsi ceva frumos. După ce probez câteva hăinuțe, ma gândesc ca de ce sa nu ii fac o farsa băiatului de la cabina, era prea drăguț sa scap prilejul, îmi aleg hăinuța, dar imi scot și chiloțeii ramand în pizda goala, aveam doar un tricou și pantaloni transparenți albi, din mătase, clar se vedea absolut tot prin ei, asta era și ideea, ies din cabina cu hainele în mână, cele trei rochii și chiloțeii, ii dau toate hainele și ii precizez ce rochie sa inpacheteze iar restul ii rămâne lui, iar momentul apare, îl vad puțin agitat, erau 4 obiecte și pe carton scria 3, clar era o problema, nu știa ce dar ma atenționat.
- Nu va supărați dar ceva nu înțeleg,
- Ce? Ii răspund nedumerita.
- Am împachetat cum mi-ați cerut dar..
A făcut pauză pentru ca a ajuns la perechea mea de bichini care erau putini uzi, vă da-ți seama de ce, s-a uitat la mine și privirea a coborât-o la pizda mea, efectiv era roșu tot și bineînțeles ca pula i s-a sculat instant.
-Ups cred ca m-am grăbit, am părut puțin fasticita, am uitat sa ii pun pe mine, nu va supărați nu? Dar corpul meu era foarte vizibil și m-am așezat în asa fel încât sa o vadă foarte bine.
- Va rog frumos să vă îmbrăcați în cabină, nu e nici o problema. Va rog.
- OK ma ajutați puțin cu hainele?
- Desigur, puteți sa le lăsați aici.
- Veniți puțin ca ma grăbesc, era vrăjeală dar trebuia sa îl fac sa intre în cabină.
Vine pana la urma, ii dau geanta și lucrurile ocupându-i mâinile, eram singuri în cabina și în hol.
- Mulțumesc frumos de ajutor! Dar cu mâna ii apuc pula în erecției și o strâng tare.
- Doamna ce faceți?
- Vrei sa ii spun managerului ca ți s-a sculat pula în fața mea? Sa ii zic ca insistent erați cu ochii in decolteu și la pizda mea?
- Va rog nu! Îmi cer scuze!
- Nu am nevoie de scuze ci vreau sa te uiți la hol sa nu intre nimeni pana termin.
- Ce sa terminați!
- Ahh ce scump ești, sa termin de supt o pula bună! Zâmbesc și mă pun în genunchii scoțândui pula afară, trebuie să recunosc pentru supt pula poate sa fie cât mare se poate, asta e te îneci, și ce? Asta e ideea, cred ca o avea peste 20 lejer, groasă, am început sa îl sug ca o nebună, sa ii strâng coaiele transpirate în mână, sa gem ușor, sa lacrimez pentru ca îmi ajungea în gat la propriu, el ma futea ritmic, a aruncat ce avea în mâini și m-a prins de păr.
- Tu vroiai pula, de ce nu zici asa curvo!
- Umple-mi gura! Nu te opri pana nu ejaculezi ultimul strop de spermă în gura mmea.
- Asta și intenționeaz.
Ma prins cu ambele mâini de cap și ma luat la o tura de am crezut ca vrea sa ajunga în stomac direct, aveam norocul ca era muzica și nu se auzeau gemetele mele, pula întra și ieșea din gura mea, o bătea de o obrajii mei și o freca în fata mea, cu o mana îmi scoate sânii afara strângându-i în mână, adoram sa iau muie ca o curva, m-am dus la pizda și am început sa mi-o frec puternic, până la urmă de ce să se termine doar el?
Văzând și curul complet gol în oglinda iar mana mea frecând de zor pizda parcă la înnebunit, ma futea mai tare și cred ca am ejaculat amândoi în același timp, pentru că chiar nu știu când a terminat, eu amînchis ochii iar el și-a luat pula la frecat și în scurt timp am simțit un jet cald pe fata mea iar restul în gură.
Am deschis ochii încă aveam pula în gură, gustul spermei era ok.. Am înghițit tot și am făcut curat la locul de munca, am supt fiecare picătură, iar în fata lui am început sa îmi ling și degetele pline de lichid din pizda.
- Uauuu ce bună ești, mi-a plăcut foarte mult.
- Și tu ai o pula bună, merci!
Hai îmbrăcate și sa mergem.
Zâmbim amândoi și el se duce la ușa eu urmând sa ma aranjez, aveam pizda uda, prilej cu care o mai gust un pic și ma șterg, ma aranjez și ma îndrept spre ieșire sa îmi recuperez rochia și sa plec.
- Bănuiesc ca nu primesc un număr de telefon?
- Nup, ce te simți folosit a? Ce rău îți pare ca ți s-a supt pula în magazin, te simți violat?
- Nu nuu, îți mulțumesc mult, și sper sa mai vii, poate pot sa îți ofer același tratament.
- Hnm asta nu sună rău, nu promit nimic, vedem, totuși ai o pula bună.
- Hnm și tu ai un corp și niște buzee, rar îmi dau eu drumul asa repede.
- Știu, pa.
Nu a mai apucat să zică ceva ca l-am lasă cu gura căscată. Am ieșit vesela și oarecum satisfăcută, pizda mea vroia pula dar nah nu putem chiar tot să obținem, bine ca am păcălit-o, pana diseară când o sa am parte de pula mai e drum lung, abia e ora 14, dar pula tipului chiar a fost fără cuvinte, nu ma așteptăm dar nici nu am putut să o ratez,încă ii simțeam gustul spermei în gură, ahh ce pula bună.
Telefonul ma trezește oarecum din vis, vreo patru mesaje unul după altul, ce dracu se putea întâmpla, iubitul e la munca și nu prea poate vorbi, părinții? Când deschid aplicația mi s-au tăiat picioarele. Trei poze și un mesaj.
Mesajul: Dacă vrei sa nu afle nimeni ca ești o curva căreia ii place sa suga pula prin malluri, te sfătuiesc sa vii la hotelul x în jumătate de oră și sa discutam, nu trimit nimic nimănui, nu vreau bani, vreau doar sa vorbim, dacă nu vii pozele și câteva filmulețe am sa i le trimit tuturor apropiaților tăi , tu decizi.
Iar în poze... Eu sugand pula domnului din Mall, eram plina de nervi, se vedea foarte clar, era pozat de sus, eu cu mâna la pizda și cu cealaltă în gura, una în care eram în sânii goi, complet dezbrăcată și ultima cu sperma pe față, unde dracu a fost tipul asta de nu l-am văzut. Și mi-am amintit, eu nu am verificat toate cabinele am crezut ca toate erau goale dar cea din colt de lângă a mea era închisă, am bănuit ca nu era nimeni ca nu s-a auzit absolut nimic pe toată perioada, chiar și atunci când m-am schimbat, și atunci mi s-a aprins beculetul, probabil că tipul a realizat ca e o tipa lângă el, până la urmă nu ai cum sa nu realizezi, sutienul rochia... toate au un sunet aparte iar el ma urmărit, ma pozat iar eu ca proasta i-am dat totul pe tava, și oralul făcut acelui băiat a fost cireașa de pe tort, acum rămâne o ultima întrebare, de unde are numărul meu, cine e, de unde mă cunoaște, dacă ma chemat la un hotel clar sta acolo pentru ca nu avea timp sa rezerve și sa fuga asa de rapid la hotel, probabil a ieșit pe lângă mine când eu vb cu individul, nu are rost sa cer camerele video pentru că oricum aflu la hotel, iar dacă e un apropiat înseamnă că chiar e în trecere și vrea sa ma certe și sa îmi explice ca înșelatul nu e ok.. bla bla. Cu aceste idei ma îndreapt spre hotel, ma mai linistisem, să nu mă duc chiar nu puteam, iar politia până îl găsea, oricum le publica asa ca faptul era consumat.
Ajung la hotel și bat la ușa, nu răspunde nimeni, de la recepționistă nu am putut afla nimic, asa ca am întrat în camera.
Nu era nimeni la prima vedere, era un apartament, am întrat direct în camera principala, o ușă era închisă, și un bilet pe pat, cu următorul mesaj.
Am mințit. Înainte să vorbim vreau să facem sex. Intra te rog în baie, fă un dus, găsești tot ce trebuie, după vreau să ieși complet goala și să te așezi în pat, vei găsi doua eșarfe, vreau sa te legi la mâini și la ochi, dacă nu faci acest lucru totul pica, știu este șantaj, nu vreau altceva decât sex, fără alte prostii, când ești gata te rog sa strigi ca Sunt pregătită pentru sex. Vei asculta toate indicațiile mele, ultimul lucru e să nu îți fie teama ca nu te voi lăsa gravidă sau te voi îmbolnăvii, ai supt un străin și nu ai părut ca te deranjează sa faci asta fără prezervativ.
Nu mai aveam cuvinte, vroiam să întru în camera dar cine ști cine e și ce rău poate sa îmi facă, clar nu era străin dar cine dracu era?
Am început să mă dezbrac, am întrat în baie unde am găsit alt bilet, ce dracu mai vrea de la mine, ii ofer pizda mea și nu ma duc la politie nu e de ajuns?
Bilet :
Mulțumesc dacă citești aceste rânduri înseamnă că într-o oarecare măsură ești de acord, nu vreau să fie complet ciudat asa ca îți voi spune următoarele trei lucruri.
1. Vreau sa faci exact ce îți zic pe tot parcursul actului, după și doar la sfârșit îți voi scoate eșarfă.
2. Nu te violez, nu vreau sa încerci sa ma lovești, acest act sexual e un schimb, eu îți ofer pozele și tot conținutul video iar tu îmi oferi corpul tău.
3. Ultimul lucru pe care ți-l cer e sa savurezi toate lucrurile care ți le v-oi face, gândește-te ca pleci într-o excursie și vezi lumea pentru prima data. La sfârșit îți voi adresa o întrebare.
Îți doresc o călătorie plăcută.
OK. Asta a fost ciudat DAR foarte plăcut, nu e un obsedat, nu îmi vrea răul, deci clar as putea sa întru în camera alăturată dar pana la urma sunt o curva de ce sa pierd o pula? Pana diseară mai e mult, iar eu am una în camera alăturată, poate fi una din cele mai frumoase zile, am găsit o pula perfecta de supt și un străin misterios. Ok o fac.
După ce termin dusul ma așez cuminte în pat, complet goala, și ma leg la mâini și la ochi, acum am realizat ceva, cum dracu ma mișc, în ce poziții o sa fac sex? O sa fie interesant...
-Sunt pregătită pentru sex!!! Și liniște, ca să fiu sigura ca ma auzit strig din nou un pic mai tare.
USA se aude într-un final, inima îmi bătea puternic, din pizda mea deja curgea lichid, corpul gol era în fața unui străin, nu mai rezistam suspansului, vroiam sa se întâmple ceva.
O mână timida o simt pe picior, ok e bine pana acum, respiram foarte încet, așteptam, mana contiuna sa mă mângâie, urca din ce în ce mai sus, evită pizda și ma mângâie pe burtă, pe sfârc, verifica eșarfele, și îl simt cum ma așează pe mijlocul patului cred, pentru că îi simt corpul lângă mine, nu îmi făcea nimic, doar ma mângâia pe tot corpul evitând pizda. Ma săruta pe obraz, pe buze, pe sâni, iar cu ocazia asta corpul lui s-a lipit de al meu simțindu-i pula, era băț, tare iar ca dimensiune nu am putut realiza dar nu era mică, eram foarte curioasa sa simt ce și cum, ahhh sfarcurile, degetele lui s-au oprit în dreptul lor și îmi provocau o durere foarte plăcută, gemetele mele deja erau sesizabile, adoram senzația iar pizda mea răspundea pe măsură, îl vroiam in mine, vroiam sa îl simt pe tot în mine, sa ii simt pula cum ma fute puternic, gemeam doar la gândul ăsta, eram udă toată. Văzând ca reacționez la sfarcuri, profita și îmi prinde cu dinții sfarcurile și trage. Ahh o căldură plăcută îmi invadează corpul, îi simțeam dinții cum musca din ei, ahhhh chiar nu m-am putut abține, un orgasm și puțin lichid iese din pizda foarte roșie, fapta a fost observata pentru ca a început sa rada subtil și câteva palme peste sâni ma trezesc la realitate.
- Curca mica ce ești, îți place durerea.
- Da o ador! O voce foarte plăcuta dar necunoscută îmi mângâia urechea, era un bărbat nu copil,cu o voce masculină, devenea din ce în ce mai interesant străinul din patul meu.
- Perfect curva mica, iar mana lui îmi mângâia fata și ușor ma lovea peste obraji, degetele lui intrau lejer în gura mea, nu opunem nici o rezistenta, efectiv făcea ce vroia cu mine.
- Mirosi numai a pizda, ahh ador sa simt și sa vad cât de uda ești, am planuri mari pentru tine și ăsta e doar începutul.
- Sunt doar a ta.
Îl simt cum se urca pe mine și se așează confortabil pe sânii mei. În sfârșit ii simt toată pula pe fața mea, ii simt loviturile peste obraji și o avea mare, pentru că îmi depășea fruntea, ahhh intra odată în mine!!! în gândul meu eram... vreau pulaa grav de tot!!!
Cu ajutorul pulii ma lovește pe buze, înțeleg ce vrea, nu eram copil, deschid ușor buzele și nu durează mult și capul pulii lui își face loc în gura mea. O doamne ce e cu pula asta, efectiv ma chinuiam sa o iau în gura, în două secunde ma lăsat fără aer și am început sa tușesc sa ma înec și nici nu o bagase de tot. Wtf ce are omul asta în pantaloni!! Eram praf și el se tot juca cu mine, ma lovea peste buze, o baga puțin, după o scotea, îmi baga degetele în gura, îl simțeam cum și-o freacă și cum scoate ușor gemete, efectiv ma omora. Ma prinde de cap și ma trage la marginea patului cu capul în jos, sprijinindu-mi capul de mana lui, am belit pula, metaforic, acum ca știam ce o sa facă dar problema era ca pula lui era groasă, posibil lungă dar groasă, dar nu aveam ce sa fac, mi-am relaxat gâtul cât am putut și am deschis larg gura, pula lui începe să intre... Nu se oprea, deja ma chinuiam sa nu vomit, încercam sa fiu calma să o iau pe toată în gura, când mai avea puțin deja nu mai puteam, dar ma ținut bn cu mâinile și mi-a băgat-o forțat pana la coaie dar a întrat, era toată in gatul meu, pana în stomac cred ca ajungea, comparație băiatul de la Mall era mic copil, ma ținut câteva secunde când deja a văzut ca nu mai puteam sta fără să respir, nu mai puteam să îmi țin respirația efectiv făceam foarte urat, îmi da drumul își scoate pula și ma lasă să respir câteva secunde.
- Mulțumită de lungime?
- O daa, reușesc sa zic printre lacrimi, chiar o ai mare.
- Bun acum, te mai iau la câteva ture și după îți voi face pizda praf.
- Da te rog, atât am putut spune, oricum nu a mai așteptat răspunsul meu și și-a băgat pila în gândul meu, simțeam ca deja pizda mea era praf, udă, îmi era teama ca udasem tot patul dar desigur eu eram războinicul luminii.
Se așează lângă mine și ma așează lângă pula, încep sa ii ling capul, era din ce simțeam ft neted, ata rupta semn ca nu era virgin, ma prinde de cap și înce...



    Login