Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO dubla perspectiva, Adi
Autor : mihaimiha0 - 2021-07-15
Citita de 10314 ori - Nota 7.65 (57 voturi)
O dubla perspectiva . Adi verișorul Mariei
A fost un vis? Sau ceva real, chiar m-am sarutat cu frumoasa mea verisoara si am ejaculat in gurita ei? Sau nu! Oricum nu vroiam sa deschid ochii, toate secventele le retrăiam la intensitate maxima, corpul ei frumos complet dezgolit in fata mea, sânii aceia moii si modul cum Mary a sărit pe mine si ma făcut sa simt pentru prima oara ce înseamnă sa ai un orgasm adevarat, ce înseamnă sa simti niste buze moi in jurul pulii, ahh nu puteam sa ma opresc din visat si cu siguranta nu vroiam sa pierd aceste momente frumoase. Imi era frica să nu fi fost un vis, dar trebuia sa fug la baie deci aia e.. Usor deschid ochii dar..... nu a fost un vis pentru ca lângă mine dormea goala scunpa mea verisoara, mirosea asa de frumos, sanii moi erau acolo, nu m-am putut abtine si foarte încet am mângâiat-o pe sâni, parca gemea, sau oare visa si ea frumos? Ahh cat de moi erau acei sâni , sfarcurile maricele, oare sa o trezesc? Mai bine nu, cine stie ce bătaie imi da, nu vreau sa îmi incerc norocul, ma opresc si ma duc la baie, realizati ca pula mea era foarte up si vroia sa sara din pantaloni direct in gurita ei, dar sa o luam cu incetisorul, prima oprire baie, vezica mea nu ma mai asculta si nu vroiam sa fac pipi jn pat. Imi dau pantalonii jos, imi ridic bluzita si imi iau pula in mana, vroiam sa ma pis dar instictul meu era sa ma duc sa sar pe Mary, sa o trezesc si să o sarut, pentru prima oara imi simteam pula asa de tare încât nu puteam face pipi, ma durea, chiar nu știam ce sa fac, inima imi batea foarte tare, poate m-am imbolnavit ? Ce am pățit ? De ce nu pot urina, si de ce pula mi se încordează din ce in ce m-ai tare? Ce sa fac? – Hei , ce ai patit dragul meu de tremuri asa? Mary intrase în baie si era in genunchi in spatele meu, eu nici nu am auzit usa cand s-a deschis, eram blocat cu mâinile la pula.
-Mary , ce cum cand?
- Ce blegut ești, nu poti urina cumva?
-Cum de ti-ai dat seama? Chiar asa de buna e, oare chiar le stie pe toate adica daa nu puteam urina dar cum de stie asta, e fata pana la urma nu baiat, sau e? Offf ce se intampla cu minr?
-Calmeazate, m-am trezit din momentul cand mi-ai atims sanii si am crezut ca te duci si la păsărica mea de asta m-am prefăcut ca dorm, vroiam sa te simt jos, dupa am realizat ca vrei la baie, ahh si visam asa frimos, era perfect dacă ma trezeai cu un orgasm, dacă îmi lingeai pizda....
- Iartă-mă dar chiar nu mai puteam si nu inteleg de ce nu pot urina.
- Liniștește-te ești foarte excitat de asta nu poti, te înțeleg nu iti fie frica , prima oara trebuie sa iti calmam puta, sa ejaculezi si dupa vei urina, bine?
-ok, am incredere in tine, dar nu cred ca pot ejacula, e prea tare.
- E perfect asa, pui pariu ca vei termina in câteva minute ..?
- Mary nu ma mai chinuii vreau sa urinez.
,- Bine bine, te voi suge dragul meu si imi vei umple gura cu spermă, ok?
Nu am mai zis nimic, eram prea excitat oricum, am mai fost in stare sa zic un fel de ahh si am închis ochii pentru ca în secunda urmatoare buzele cărnoase ale Mariei mi-au prins pula strâns, cu o mână imi mângâia ouțele iar cu cealaltă îmi freca pula , pula imi zvâcnea puternic, am prins-o de par si am început sa o fut in gura, de fapt ea ma controla, mâinile ei sau dus pe fundul meu si imi controla mișcarea , eram in continuare blocat, nu era nici un vis , ii dădeam muie in baie scumpei mele verișoare si cu o seara înainte i-am lins pizda , am gustat-o si a dormit goala lângă mine, ahh ce bine si cat de fericit eram.
-Mary ai dreptate simt ca am orgasm foarte curand, pot ejacula in gurita ta ca aseară? Smechera scoate doar un aha cu pula in gura, imi zambea din priviri si imi vroia sperma, eram iubitul ei pana la urma,
- Ahhh Mary , imi vine ,ahhhhhh înghite tot iubita mea!!!!!! Cred ca i-am umplut gurita dar nu a deranjat-o deloc, a inghitit fiecare picatura, lingându-mi fiecare cm din pula.
-‚Mary acum cred ca imi vine sa urinez si nu ma mai pot tine, chiar nu am vrut, ea nu a avut timp de reacție pentru ca un jet de urina a ieșit in secunda doi direct pe fața verioarei mele, a apucat doar sa închidă ochii, am urinat pe ea , pe sani pe fata ei , pe par, ahh peste tot.
- Ok ma bucur ca te-ai relaxat, dar acum trebuie sa ma speli peste tot, drept pedeapsa. Bine?
-OK, Hai in dus! Vazand că nu zice nimic rau, răsuflu relaxat si intru cu ea in cada pana la urma pedeapsa trebuie executata.
Dupa ce spala cu furtunul urina de pe jos, imi înmâna dusul si se aseaza in fund in fata mea, dar nu știam ca pedeapsa era mai complexa, mainile ei erau deja pe outele mele si buzele ei imi saruta usor pula.
-Ce m-ai astepti? Sa nu vina parintii, hai grăbește-te, a zis Mary cu pula in gura ei.
Ok, nu comentez , incep sa o spal pe par, cu sampon cu tot ce trebuie, am spălat-o de câte ori a vrut ea, cu balsam, ahh dar de cate lucruri au nevoie femeile pentru a arata frumos...Dupa ce s-a asigurat ca parul ei e spalat cum trebuie, hmm jumate de ora trecuse si ea nu s-a oprit din supt, pula mea era deja tare dar nu o deranja, nu mai era nici o urgenta asa ca se comporta normal, știa sa ma chinuie maxim. Dupa ce se clateste pe par ușor se ridica in picioare avand mâna strans pe pula, eram in dreptul sanilor, a inceput sa ma sarute pe frunte, pe gura, strângându-mă tare , efectiv eram cu capul între sânii și gemeam pentru ca deja incepuse sa mi-o frece,.
-Sânii ii speli cu limba, iar păsărica la fel, bine?
Aha oricum eram deja intre ei, ea contimua sa mi-o frece si cu ocazia asta mi-am luat inima in dinti si am apucat-o strans de pizda folosind mâna, ea mi-a răspuns cu un gemăt puternic , sfârcurile ei erau deja tari, dinții mei ii apuca puternic, ii sugeam si ma jucam cu ei, gemeam amandoi de extaz, eram in picioare si ne frecam unul pe celalalt, in bratele celuilalt.
-Continua nu te opri, vreau sa ne terminăm in acelaai timp, ahhhh iubitule.
- Da iubita mea nu mai am mult, ahhhhh , ce bine ma freci.
-Daa, si tu pe mine, ahhh nu te opri nici eu nu mai am mult.
-Ahhh imi vine, ahhh freaca pula tarre.
-Asa, nici tu nu te opri freacă-mi pizda puternic, daaaaaa, inca puțin te rog....
-- AHHH DAAAAAA
- HAI EJACULEAZA cu mine, imi vine acummmm Haiiii!
- Daa acum, imi vine si mie, ahhh daaaa, ejaculezz!!!
-Si eu ahhhhhh dwoooahhhhhh.....
O cantitate mare de sperma era in mainile ei, bine si eu aveam un lichid in mana, chiar isi dăduse drumul odată cu mine. Eram foarte fericit, zambim amandoi si ne sarutam.
-Nu vrei sa gusti? Eu cu siguranța vreau.
- BA DAAA VREAUUU, amandoi începem sa ne lingem degetele, eu savuram gustul ei dulce, o priveam cum îmi înghițea spermă, cum fiecare deget îl linge, tremuram de extaz si zambeam unul la celalt.
- Dar mai ai destul jos draga mea, vreau tot!
-Ok.... nu ma supar, hai sa te ajut.
Se seaza pe marginea căzii si isi desface larg picioaele,cu ajutorul degetelor isi desface larg pizda, oferindu-mi o priveliște de neuitat, ma asez jos si usor ling fiecare părticica din ea, inghitind si bucurandu-ma de fiecare moment, pizda ei era roz, plina cu lichid, cred ca isi dăduse puternic drumul, iar buzele ei erau carnoase si foarte gustoase, introduc cat pot de mult limba in ea si curat cat pot de mult. Ea gemea si ma forta sa intru mai tare, dupa am realizat ca ea se excita si nu a mai durat mult si mi-a umplut iar gura cu orgasm...
-Mary acum iar trebuie sa te spal...!!!!!
- Scuzeee!!Nu m-am putut abține si începe să râdă puternic, o prind în brate, o sărut și ii simt sânii strânși pe pieptul meu, am încercat să mă ridic din cada dar nu am reușit și am căzut amandoi la loc, imbratisati, inundand baiea, dar ne simțeam foarte bine, ea ma săruta destul de puternic, limba ei imi invada gura, timid descopar ca si eu aveam voie sa o introduc in gura ei, si era o senzatie foarte interesanta, limbile noastre dansau in sincron.
-Auzi , vad ca deja poti sa reziști, nu iti mai dai dumul instant, daca continuam asa vei putea intra in mine sa sti!
-Pe bune?
-Aha si iti vei rupe ața in sfarsit!!!
-Ata? Ce ata?
- Ah scumpul meu ce copil esti, hai sa iti arat blegutule.
Imi ia pula in mana si imi trage cat poate de mult pielea din jurul pulii.
- Vezi asta e ata ta, atingând-o cu degetul, asta se va rupe in momentul penetrarii si toata pielea se va retrage, nu vei mai fi circumscris, asta înseamnă cand auzi la alti baieti, aceasta ața o au rupta, bine se poate sa nu se rupa dar cu siguranta nu va mai acoperi atat de mult capul putei tale, intelegi?
- Am inteles, acum putem ieși din baie? Simt ca mi se trezeste iar.
- Hihihi si care e problema? Bine hai sa ne spumăm si iesim imeciat.
In 3 minute mâinile ei imi acopera tor corpul, spălându-mi foarte bine fiecare particica, eram plin de spuma, ea se lipeste de mine si începe sa se frece făcându-se cu spuma pe sani și burtica. Ne clatim bine si ieșim in sfarsit din baie. Ma șterge peste tot, dupa se sterge si își aranjeaza parul in prosop. Arata asa de frumos goala și cu prosopul în cap, nu m-am putut abține și am început sa o mângâi pe fund și pe sâni.
- Parca ți se scula?
- Da, dar nu pot sa ma opresc, ești foarte frumoasa, iubita mea!
- Ce drăguț ești, hai fugi afara sa fac pipi.
- Dar vreau sa te vad.
- Afara.
Vazand ca nu am succes, ies din baie, ma schimb si ma duc la Pc. Jocul era in standby de 18 ore. Nu mai aveam chef de joaca, vroiam sa o vad mai des goală, vroiam sa fac dragoste cu ea sa devin un barbat, dar avea dreptate daca aseara am ejaculat în cateva secunde, azi am rexistat cateva minute bune, trebuia sa mai exersez , nu puteam ejacula in ea, știam cum se fac copiii nu aveam 5 ani.
O aud cum iese din baie si fug sa o întâmpin, dar era îmbrăcata deja cu sutien, tricou, complet.
- Te-ai imbracat? Off...
- Nu pot sta goala toată ziua mai ! Spunându-mi mai mult in ras, stiu ca ma vrei goala si stiu ca visezi sa ma futi pe romaneste dar trebuie sa ai răbdare, înțelegi?
- Stiu, inteleg asta, dar trebuie sa exersam sa rezist!
- Stiu asta, uite vrei sa exersezi?
- Daa , hai ador cand ma sugi!!
- Nuuu, nu ma gandeam la asta si nu fi obraznic, mai ști ce ti-am zis aseara cu respectul față de o fata..?
- Aa da , iarta-ma asa e nu trebuie sa te fortez sau sa pretind ca trebuie sa faci asta non stop chiar daca iti place, trebuie sa iti demonstrez ca poti sa ai incredere in mine si ca merit asta.
- Asa e, k , vreau sa te duci in patut si sa incepi sa iti freci puta dar vei ejacula cand iti zic eu, k?
- Ce?
- Ai auzit bine, ejaculezi cand iti aprob eu.
- Si cum sa fac asta?
- Te opresti din frecat.
- Adica?
- Off opa sus si iti voi explica pe parcurs, hai vreau sa te vad cu puta in mana.
- Ok, vazand ca e serioasa nu mai comentez ma dezbrac si ma urc in pat, imi iau pula in mana si incep sa mi-o frec.
- Foarte bine, uite niste carti pentru cazul in care vin ai mei acasa, te opresti daca intra in camera si te prefaci ca citesti dar sa ai grija daca incearca sa vina la tine le zici sa nu ii intrerupi ca e foarte misto cartea, dupa continui sa ți-o freci.
- Bine, eram un pic speriat dar aveam incredere in ea, dar cam cat timp ma vei pune sa mi-o frec? Nu stiu de ce dar eram îngrijorat.
- Asta eu decid, freaca am zis!!!
Ce mai puteam face? Am inceout sa mi-o frec in fata ei de zor sperand ca termin repede si gata. O palma peste cap ma opreste brusc din frecat si buimac ma uit la ea nedumerit.
- Ce faci ? Cu un ton de superioritate si seriozitate in glas, verisoara mea statea cu mainile in san, un pic deranjata.
- Imi frec pula, nu asta m-ai rugat sa fac?
- Aaa da dar nu ti-am zis sa ti-o rupi, unde te grabesti? De ce o freci asa repde, nici nu s-a trezit complet.
- Ok incet ,scuze, nu te supara pe mine, ca nu mai am chef de nimic daca te vad asa suparata.
- Hihi hai usor si ma saruta pe frunte atingându-mi usor coitele cu mana, dându-mi de inteles ca ii place si sa continui doar sa o fac usor. Vrei un pic un pic de stimulent?
- Da, te rog!
Usor incepe sa se miste lasciv, pe ritmul unei meldoii senzuale, tot corpul ei se misca lent, avea o pereche de pantaloni scurti, tricou si sutien, folosondu-se de maini , care le misca peste tot, pe sub tricou , pe tricou, pe fund, pe gat, pe sani, intre picioare, gemea usor si mă privea provocator făcea orice doar sa mă excite, strângea usor sanii în mâini, lăsându-i puțin la vedere, ridica si lăsă tricoul, burtica o mângâia constant, usor isi desface pantalonii întorcându-se cu spatele la mine , aplecându-se usor, foarte usor isi lasa pantalonii în jos, lăsându-se să i se vada fundul bombat, ahh ce pacat ca avea boxeri. Ma privește pe furis și ușor își da și boxerii jos, aplecându-se mai mult, fundul și păsărica erau la câțiva cm de fata mea, cu mana își freca gaura fundului și își desface fundul larg pentru o priveliște mai buna, își umezește degetul și îl introduce în fundulet, gemand, ușor ușor vad cum fundulet ei ii accepta degetul și dispare cu totul, adoram ce vad, în clipa asta erau foarte multe filme în capul meu, arata grozav, pizda ei era uda, iar funduletul, hnnnn, ma lăsat iar fără cuvinte, dupa se întoarce și vine spre mine cu pantalonii in vine si tricoul ridicat deasupra sutienului.
- Vrei sa continui dragul meu? Imi șoptește la ureche ,simțindu-i rasuflarea si lipindu-se efectiv de mine, i-am simtit tot corpul, sânii cum imi presau pieptul, piciorul in dreptul pulii mele iar mâinile pe corpul meu ținându-mă strans.
- Da te rog!!! Imi frecam pula usor, nu voriam sa primesc iar o palma sau sa se opreasca, nu eram asa de prost...
- Hmmm vrei sa simti mirosul pizdei mele si sa simti gustul? Si cu mana se duce usor la pasarica gemand la fiecare atingerea a ei.
- Da vreau, simteam tot ce face, cum isi freaca ușor pizda, cum corpul ei e din ce in ce mai cald, cum cealaltă mana im strange pula, deja eram up up, si stiam ca ma va pedepsi cumva dar acum eram pe val, nu înțelegeam deloc din ce mi-a zis la inceput, eu imi frecam pula usor..asta era clar.
- Ok hai gusta-mi pizda, si cu mana uda o aseaza usor in gura mea, asigurându-se ca ling tot.
Deja gemeam , gustul dulce al pizdei ma inebunea, începusem sa o frec mai tare, vroiam deja sa ma termin dar scumpa mea verisoara ma oprește brusc. Folosindu-se de mana imi ia pula in mana și dând-o la o parte pe a mea.
-Ce faci? Eu eram nedumerit.
- Ti- am zis te oprești inainte sa iti vina. Urmează sa ejaculezi nu?
- Daaaa , te rog... !!
- Nu, te opresti si stai asa putin linistit bine?
Dupa aceste cuvine imi eliberează pula din mâini si o priveste cu fericire.
- Vezi deja ai început sa înveți, clar ca era tare si se incorda, dar nu ejaculam... asa vreau sa continui, te vei opri de fiecare data cand simti ca iti vine, vei ejacula doar atunci cand iti voi zice eu, daca nu ma asculti ma superi grav si nu cred ca vrei asta, dar nici sa nu ti-o freci sa adoarma ca si atunci ai încurcat-o .
- Bn bn sunt cuminte...
- Ok continua, un sarut dulce pe capul pulii ma face sa tresar.
Cheile din usa ne trezesc pe amandoi, au venit parintii ei acasa, fara sa se agite se aranjează rapid si imi face semn sa stau minte si sa fac ce mi-a explicat.
-Buna.. ce facetii , doar atat auzeam , eu eram cu pula in mana frecând usor sa nu cumva sa ejaculez. Imi era frica de mor. Eram atent sa par ca citesc si eram concentrat sa nu cumva sa adoarmă ca deh ahh era atât de greu.
Dupa ce evit doua finalizari la limita aud ceva care ma blocat, scumpa mea veriosoara iese afara sa se intalneasca cu nu știu ce prietena.. Eram rosu tot. Nu intrase nimeni in camera dar nu puteam sta așa toata ziua.... o știam pe Mary cand ieșea, noaptea se întoarce acasa. Dupa cinci minute vad ca ma suna video.
-Pe bune Mary? De ce ai plecat?
-Liniștește-te si arătă-mi puta! Asa foarte bine vad ca mai ascultat si ai rezistat, mai poti?
-Nuuu! Simt ca explodez doar daca o ating cu un deget.
- Hihi ft bn nu ejacula. Ahh ce frumoasa e..
- Uite ai mei s-au culcat cred ca.. oricum sau bucurat ca citesti deci esti safe, acum ai doua opțiuni pemtru a finaliza. Una e sa mai rezisti inca o ora si sa iti dai drimul la camera video , alta e sa vii unde sunt si ejaculezi in mana mea. Dar daca alegi asta trebuie sa fi up tot timpul , vb cu mine tot timpul si imi arati ca esti up altfel pierzi tot.
-Maryy ma omori, de ce esti rea cu mine.
-Alege o ora contra 15 min max... iei taxiul si ajungi repde, eu o aștept pe Ruxy la un suc si intarzie 20 de min deci alege repede ca dupa iti ramane doar obțiunea in care reziști o ora, si nu cred ca esti fericit, deja cred ca ai cam o ora jumătate,nu?
- Daca ma gandesc bine da am. Woww. Ok vin la tine.
- Super ia taxiul imbracate dar nu iti face griji ca ti se vede pula..ai grija sa nu iti moara.
- Da da stiu, hai ca te sun cand ies din casa.
Ma imbrac rapid, evident ca pula mea se vedea clar, da asta e. Ies din casa si o sun cum mi-a zis, ii zambesc si ii arat pantalonii, ridic putni sa imi vada si pula, pana la urma asta ma excita la culme și asta vroia.
-Asa dragul meu , fi up pentru mine, hai ca te asteapta o surpriza, ce frunusel esti, vezi sa pui pe mut si sa tii telefonul in dreptul pantalonilor.
- Ok , abia astept.. zi-mi adresa.
Efectiv tot drumul eram cu gandul la ea, pula mi se incorda puternic, ii vedeam zambetul si doar asta ma facea sa tresar si sa zambesc. Stiam ca nu mai am mult dar eram mai mult curios de ce imi pregateste decat sa ejaculez.
Platesc taximetristului si ma indrept catre terasa, acolo era verisoara mea care ma astepta cu un pahar de suc si un zambet pervers pe fata, langa ea era Ruxy, ahh a ajuns mai repede, asta e am pierdut, puțin trist ma asez la masa.
- Hei ce faci, dragul meu? din cauza ca eram trist nu am fost atent la reactia Ruxy cand ma vazut ca ma așez, mai bine zis in monentul cand mi-a vazut unflatura la pantaloni..
- Am ajuns, buna Ruxy, am o sete de mor. Pot bea putin suc?
- Poi este al tau, dar vreau altceva, vreau sa te duci mai repede la baie ca stiu ca ai o urgenta... ia si sucul sa te racoresti....
- Ok...ma duc nedunerit. Fetele incep sa vb si sa rada, vorbeau de mine, Ruxy era atenta la pantalonii meu cum se ridicau.. dar ce urgenta aveam?
- Primesc un mesaj- Ai înțeles ce vreau? Raspund ca nu dar urnatorul ma lasa mut de uimire.- Da-ti drumul in pahar si vin-o cu el la masa, filmeaza vreau sa vad tot.
Ma uitam in oglinda si nu știam cum sa reactionez, ce dracu mai vrea nebuna asta sa fac, de ce ma pune sa ejaculez in pahar, imi era o setee, off hai sa ii fac pe plac ca dupa nu mai primesc nimic, doar nu eram nebun, intru in toaleta imi dau pantalonii jos, las telefonul pe record, pula încă era tare, multumit incep sa mi-o frec gandiduma la sanii ei frumosi, nu trece mult timp si ejaculez o cantitate de sperma în pahar, pula era foarte rosie, coaiele ma dureau, dar am rezistat aproape 2 ore fara sa ejaculez daca nici dupa asta nu ma lasa sa o fut... Amestec putin in pahar sa se omovenizeze dar ce sa vezi sperma nu se dizolva, era acolo, spermatozoizii zburdau voioși in pahar, ce dracu sa fac, aia e, nu aveam cum sa ascund , inchid filmuletul si ma imdrept spre masa fetelor, nu înainte sa i-l trimit.
-Hei gata? Ai stat cam mult , bine ca ai rezolvat problema, si cu ochiul imi face semn la pahar.
- Da ce problema aveai draga, Ruxy era chiar curioasa.
- Fata mea a avut si el o prolema repede ești curioasa, raspunse Mary.
- Auzi daca tot ai venit cu sucul dă-mi si mi-e putin ca am ramas fara si pana vine chelnerul ala...
- Aaa ok, dar ești sigura? Adica vrei sa bei dupa mine? Evident ma referram la sperma din pahar dar s-a inteles cu totul altceva.
- Aoleu de parca ai facut ceva cu vreo fata, dă-mi paharul ala ca mor de sete, prefăcându-se ca e nervoasa îmi fura paharul din fata si isi pune un pai in el.
-Ahhh Ruxy da e perfect, aveam nevoie de puțină cola, si folosind paiul cauta sperma din pahar. Eu eram rosu tot, ma uitam blocat la Mary cum imi bea sperma din pahar cu atata relaxare in fata unei prietene.
-Vrei si tu putin?
- Mary?, ma lasi fara suc!!Incercand sa ii fac semn sa nu ii dea, nu stiam ce sa fac, doar gandul ca o fata pe care nu o cunoșteam imi va bea sperma ma excita enorm, iar Roxy era o fata gen 17 ani, roscata, parul lung, sanii micuti,subtirica cu un fund obraznic si niste picioare lungi... deja tremuram de excitare, fara sa realizez incerc sa ma ridic sa ii iau paharul din fata dar pentru ca Mary sa ferit am atins din greseala paharul răsturnându-l direct oe bluzita alba a Ruxandrei, făcându-i ca sfarcurile sa i se întărească la contactul cu lichidul rece, bine ca nu l-am vărsat pe tot.
-Scuzamaaaa, nu e vina meaa!! Eram rosu la fata, nici nu am realizat ca eram blocat pe sanii ei si pamtalonii mi se ridicau la maxim.
-Vaiii acum chiar vreau sa beau, m-ai udat toata, nici nu am cu ce sa ma scjimb si se vede tot prin tricoul asta, spuse Ruxy nervoasă .
-Hai fata vede si baiatul ceva frunos doar nu iti e rusine si asa sta toata ziua pe calculator.
- Vad ca ii place ca se uita non stop la sanii mei.
- Scuzeee,sunt asa frumosi!!
- Vad asta puta ta mai are putin si iese afara!! Dupa amândouă incep sa rada, lăsându-mă sa ma uit la sanii ei,
- Hai fata ia si bea.
Eu eram atent la ele dar nu stiu de ce cand am vazut ca buzele ei ating paharul si începe sa bea, nu m-am mai putut controla, am scos un mic sunet si pantalonii mi s-au udat instant, ejaculand in chiloti.
- Nu pot sa credd !!!Adiiii, amandoua au tipat la mine dar si râdeau pe seama mea. Saracul de el, fata scuză-mă..dar nu credeam ca doar de la atat va face asta...zise Ruxy.
- Nu trebuie sa te scuzi are 14 ani poate asa va invata si el ca nu totul se inverte in jurul jocurilor, dar trebuie sa recunosc ca si eu sunt putin uda cand te vad asa sexy, cu decolteul generos, ahh ce ți-aș face....
- Ruxyy, terminaaa, e baiatul de fata., vrei sa isi dea drumul iar!!
- Hai mai bn pe la tn sa te schimbi si sa il ajutăm cu pantalonii.
- Ok hai, aprooo nu stiu ce ai făcut dar e bun sucul..
- Hihi nu stiu eu ce iti place .. zicand asta făcându-mi cu ochiul.
- Nu v-ați supărat pe mine? Eram foarte rosu inima îmi bătea puternic, dar incercam sa ma controlez un pic
- Nu deloc, hai la mine ca iti vom gasi ceva să te schimbam.
Inainte sa plecam Ruxy se duce la baie si raman doar eu cu Mary, imi era rusine sa vb, era ft serioasă , nu știam cum sa imi cer scize, am si uitat de pahar, de tot.
- Esti suparata pe mine? Acum banuiesc ca am picat testul.
- Sunt supărată , dar nu l-ai picat in intregime, m-ai ai doar o sansa atat, daca nu te poți controla, nu vei mai face nimic cu mine.
- Iti promit ca nu te voi dezamăgi!!!!
- Vedem sa fi cuminte si sa faci exact ce iti voi cere ok?
- Bine.
Dupa ce am platit nota, incercam sa ascund capodepera dar pantalonii erau vizibil uzi, fetele faceau misto de mine constant, bine ca taxiul a venit repede si nu a trebuit sa indur mult. Cand am ajuns la Ruxy pantalonii se uscasera dar era o pata mare in dreptul pulii, oficial eram bebelusul lor.
- Auzi fugi la dus ca sigur esti murdar si degeaba iti dam haine uscate, hai ca ai tot ce iti dorești acolo bine?
- Ok fug, eram rusinat si nu aveam curajul sa mai zic ceva, ma duc la baie, ma dezbrac, într-adevăr pula mea era plina de sperma uscata, aveam in jurul coaielor, chiotii miroseau foarte urat, ma bag in dus si incep sa ma spal peste tot, chiar aveam nevoie o baie e binevenita oricand. Surpriza nu aveam haine curate, dupa ce m-am sters bine peste tot, stateam in pula goala in baie ce puteam sa fac? Nu puteam sa ma imbrac in hainele murdare, le strang sa nu le las pe jos , le iau in mana si deschid usa putin sa o chem pe verisoara mea scumpa.
- Maryy am putin nevoie de ajutor!!
- Vino in sufragerie!!
- Nu pot, aata e peoblema!
- Ori ramai acolo ori vi aici, alegerea ta!
- Maryy!!! Dar nu a mai raspuns deloc era doar o muzica in fundal si ne avand ce face ma duc usurel in sufragerie cu hainele acoperindu-mi pula, oricum ce putea sa se intample, probabil Ruxy era in dormitor sau urmau sa rada de mine, din nouu, Ceeee ?????
Am reacționat asa pentru ca fetele renunțaseră de tot la haine si se sarutau in pat, Mary era intinsa pe pat iar Ruxy o saruta pe sani iar cu mana o mangaia la pasarica.
-Nu sta acolo prostutule, hai si ajut-o pe Ruxy, dar mai intai trebuie sa iti ceri scuze pentru ca ți-ai dat drumul si nu te puteai dezlipi de la sanii ei.
- Te rog iartă-mă Ruxy!
-Nu asa se cere scuze unei fete, ci vino langa mine si linge-mi sanii am vazut ca iti plac, dar arătă-ne ce ascunzi tu acolo de zor, app la terasa radeam ca ai venit cu puta scualata, se vedea clar asta.
-‚Aici eu sunt de vina recunosc, Verișoara mea era un dracusor, e posibil sa il fi supt acasa si sa ii promit ceva frumos daca vine asa la terasa.
-Vai ce curva estii, sa ii sugi pula verisoruluiiiii tauu, Mary dar ce pula frumoasa aree, wtf acum înteleg de ce l-ai supt... Da am renuntat la haine si stateam gol in fata lor cu pula sculata efectiv.
- Vezi stiu sa ma distrez si pana la urma imvata, nici nu sufera are doar de caatigat.
-Sa știți ca sunt aici, aud tot.!!
-Asta vedem dar nu faci ce ți-am zis,Ruxy era puțin ironica, vrei o invitatie speciala sa imi sugi sanii si sa iti ceri iertare?
Nu am mai a...



    Login