Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO camera video si sora lui - partea a treia (fnal)
Autor : leodobre - 2014-01-25
Citita de 13498 ori - Nota 8.11 (76 voturi)
Ofta adanc facandu-si, intr-un final, curaj de-ai suge pula fratelui sau.Inchizand ochii, incepe timida lingand capulul acelui penis grandios cel avea la dispozitie.Limbuta Iuliei,parca era plina de magie,facandu-l pe Dorin sa tremure putin datorita "fulgerelor" ce il cuprinse.
Iulia - Norocul tau...ca in capul meu e dorinta continua de a suge un penis...o dorinta caruia nu ma pot opune!!! (...si fara alte cuvinte,Iulia uitase timiditatea).
Buzele moi si carnoase,acum sugea capul penisului,facand-o pe Iulia sa ofteze,iar pe Dorin sa "pluteasca". Gura ei pofticioasa incepea de a suge din ce in ce mai energic, buzele ajungand la baza penisului.O "batalie" incepuse, "Gura pofticiasa vs. Pula armasarului", o "lupta" in care avea sa aiba la final doar un singur invingator.Penisul, acum era captiv in acea gura calda,pofticioasa si nesatula,iar Iulia nu vroia deloc sa-l lase,vroia ca gura ei sa iasa invingatoare si sa guste din acel suc alb-galbui si dulce oferit ca premiu.
Sugea intr-un mod salbatic,miscari de dute-vino haotice...acum capul penisului era sarutat,iar in momentul urmator era "infulecat" pana la baza."Bietul" penis devenise in acea gura precum e un ghem de ata in ghiarele unei pisicute cu chef de joaca.Mainile Iuliei sarise in ajutorul guri,cu o mana ii masa tandru si finut scrotul ,iar cu cealalta face miscari "surubate" penisului.
Dorin era "pierdut" in lumea placerilor,... ,picioarele lui i se inmoise, mana in care tinea camera incepea a trebura din ce in ce mai tare, corpul lui era confuz cu ce se intampla,inima lui parca vroia sa iasa din piept, respiratia lui se accentua din ce in ce mai tare.Era asa de fascinat si pierdut in placere incat mintea lui ii juca feste,facandu-l sa creada ca e conectat la o sursa de curent,datorita fulgerelor ce ii strabateau corpul,dar ochii lui ii arata realitatea faptului ca acea "sursa de curent" este sora lui.Era clar, Iulia se pricepea la supt si ii ofera o placere imensa fratelui ei,il inebunea,il facea pe Dorin sa se simnta din ce in mai bine.
In trecut,Dorin avuse parte de sex oral din partea fetelor care il "laudase",dar nici cea mai buna muie pe care a dat-o nu-l facuse sa se piarda in placere atat de mult cum il facea Iulia in clipa aceea. Dorinta Iuliei de a suge,era mult peste limitele asteptate de Dorin,punand in evidenta faptul ca acea gura nu scoate doar un glas gingas,ci poate sa te "poarte" intr-un abis de placere.La randul ei, Iulia era fericita,era pentru prima data cand gasise penisul ideal la care visa de ceva vreme ca sa intalneasca,un penis si lung si totodata si gros.Dorinta ei de a savura acel penis,incet-incet se diminua pentru ca in mintea ei lua nastere o noua dorinta,vroia acel penis sa o patrunda,sa o faca sa tipe de placere....gura ei renuntase momentan la lupta pe care o ducea,penisul iesind triunfator din acea batalie.
Iulia - I-a zi fram!!! ma pricep sau nu? ...
Dorin inca "zbura" prin vapori de placere si de extaz,incerca sa-i de-a un raspuns Iuliei,dar nu a putut decat sa ii raspunda doar printr-un zambet.Iulia vazand acel zambet nu mai astepta un raspuns din partea fratiorului,acel zambet si acea privire a lui Dorin erau mult mai satisfacatoare Iuliei.
Iulia - Daca vrei sa ma futi,trebuie sa-mi juri ca nu-ti vei da drumul in mine...
Dorin - ...jur...
Iulia - ...nici macar o picatura....ahhhh....vreau sa ma faci sa tip de placere...vreau ca pula ta sa-mi "rupa" pasarica mea in doua....vreau ca sucul tau sa-mi umple gura la final
Iulia se apropie de marginea patului,se aseaza in pozitia caprei,Dorin se repede pentu a fute accea pizda,dar Iulia murea de nerabdare asa ca captureaza penisul in mana ei,il pozitioneaza intre labi si se impinge cu forta.Pizda fierbite a Iuliei era super lubrifiata asa ca penisul intra in ea fara probleme.
Cine pe cine fute? nu pot preciza pentru ca si Iulia si Dorin se miscau sincronizati.El pompa in ea,iar ea se impingea din ce in ce mai tare in el.Gemetele lor umpleau apartamentul de sunet.Placerea interzisa dintre frati era savurata de ei cu mare placere.Pizda ei rasa primea in ea o pula enorma facand-o sa tipe de placere...simntea ca o doare,dare placerea era mult mai mare decat durerea.
Iulia - I-a zi fram,pasarica mea e destul de stampta pentru tine?
Dorin - Da....e cea mai buna pasarica de care am avut parte!!!!
Iulia - Atunci fute-ma ca un nebun...ahhhhh......pompeaza in mine....ahhhh
Auzind aceste cuvinte,Dorin,pompeaza din ce in ce mai tare,iar Iulia avea orgasm dupa orgasm.Nesatula de pula,Iulia iese din pula lu' fratiso,il i-a de gat,il saruta fierbinte,il intinde pe spate,se urca pe el si incepe sa sara in pula ca o nebuna.Dorin devenise o trambulina pe sora lui.
Iulia - Spune-mi ca pizda mea e cea mai buna .....ca nu ai avut parte de pizda asa de fierbinte si de pofticoasa....
Dorin - Ai cea......
Iulia - SPUNE-MI ODATA !!!! (strigand dintr-o data)
Dorin - Ai cea mai buna si nebuna pizda din lume,iar tu esti cea mai formidabila.....
Iulia - Spune-mi ca sunt o curva, vreau sa te AUD !!!!!
Dorin - Esti cea mai buna curva din univers, nimeni nu te poate egala.
Iulia era din ce in ce mai fericita,era in pula,sarind ca o zapacita si ii se vorbea asa de murdar cum ii placea ...



    Login