Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO camera video si sora lui - partea a doua
Autor : leodobre - 2014-01-23
Citita de 15139 ori - Nota 8.03 (97 voturi)
Pentru moment,el nu avea curajul sa intre si sa-si intrerupa sora in acel moment,hotarand sa mai astepte.In acel momet,era pentru prima data cand el isi vedea sora dezbracata.De-a lungul timpului,Dorin, isi admira sora cum se imbraca cu haine ce ii pun in evidenta acei sani apetisanţi si voluptosi,acel fund dragut,rotund si ferm,dar fara ca el sa de-a de inteles ca si-ar dori ceva cu sora lui.Avea fanteziile lui ascunse,dar niciodata nu prinsese o ocazie pentru a le indeplini,asa ca acum era momentul oportun...intr-un final se decida sa intre
Dorin - Wowwww, super dragut !!!
Iulia - Offfff.....la naiba....Dorin ce faci? raspude ea surprinsa
Dorin - AAA....IIII.... intrebare e ce faci tu de fapt aici?
Iulia - Nu e problema ta !!! Tu trebuie sa iesi imediat din camera mea !!! Nu poti sa intri pur si simplu fara sa ciocani la usa !!!.... Sti...avem reguli pe aici...reguli pentru respect si de bun simnt in casa....si in momentul de fata tu nu ma respecti deloc!!!
Dorin - Si ce ai de gand sa faci,sa-i spui parintilor?
Iulia - Da....poate ca da !!!
Dorin - Da,cum sa nu!!! si ce o sa le zici? ca am intrat la tine in camera,fara sa ciocan la usa in timp ce te masturbai,?.....daca ma gandesc mai bine,cred ca le-ar placea sa te auda zicand asta. Daca preferi pot sa le zic eu?!?!?
Iulia - ...Nu .... Nu ai indrazni!!!
Dorin - ...sti ca ca as indrazni...mai ales daca le-as arata ce am filmat in ultimele 10-15 minute!
Iulia - Ce dracu,Dorine?.....Nu...... Nu-mi vine sa cred!!!...Ce naibii!!!...esti fratiorul meu...ar trebui sa ma protejezi,nu sa ma scoti vinovata....te cred mai destept si de atat.
Dorin - Da,ai dreptate....dar...
Iulia - Nici un "dar"!!!...eu inca nu realizez ce se intampla.....tu in camera mea si pe deasupra......(Iulia incercand sa se scuze de acel moment si sa scape de fratele ei din camera, arunca o privide spre pantalonii lui Dorin)......tu.... o... ai.... sculata acum?
Dorin - Sti eu doar.....piciorusele tale sunt foarte frumoase si dragute.... (incerca el sa spuna ceva,in timp ce isi scoate penisul din pantaloni).
Iulia - AAA....acum inteleg eu de ce tot timpul tu te uiti la picioarele mele si incalamintele mele....sti cat de ciudat e?
Dorin - Poate ! Nu stiu...pana acum nu am facut nimc (in timp ce Dorin isi freca capul penisului de degetele piciorului stang al surorii)
Iulia - Ce crezi ca faci?
Dorin - Vreau sa fac asta!!! vreau ca sa fie doar secretul nostru!!! nu vreau ca nimeni sa afle de acest moment...numai daca....
Iulia - Aha...inteleg...fratelui meu ii trebuie o motivatie ca sa nu-si de-a in vileag sora!!! Asta incerci sa zici?
Dorin - Nu e chiar mare lucru...vreau doar ca talpile picioruselor tale sa-mi cuprinda penisul si sa faci cateva miscari....de fapt e ....cum mi-ai face o laba...dar in loc sa-ti folosesti mana,iti folosesti talpile!!!
Iulia - Ceea ce imi ceri tu e prea tabu...dar sti cum se numeste ceea ce vrei tu? ... se numeste INCEST...
Dorin - INCEST,este daca vom face sex, dar ceea ce te-am cerut nici macar nu este sex, practic penisul meu iti atinge doar picioarele.
Iulia - Deci, ca sa inteleg mai bine, nu vei spune nimanui daca piciorusele mele se vor juca cu pula ta!
Iulia,se face comoda in patul ei si incepe sa indeplineasca dorinta neobisnuita a fratului sau.Era stangace la ceea ce facea,era pentru prima data cand ii se cerea sa faca asa ceva,dar trebuia sa duca pana la capat acea sarcina,era santajata si nu avea alta optiune in momentul respectiv.
Santajul lui incepuse destul de bine,nici nu se astepta ca sora lui sa faca ceea ce ii ceruse. De fapt,Dorin,isi dorea sa-si futa sora,dar daca ii cerea acest lucru de prima data,in mod sigur ar fi fost refuzat sau cine-stie,asa ca a fost nevoit sa bata putin in retragere si sa ceara ceva nesemnificativ pentru ca mai tarziu sa obtina trofeul cel mare.
Dorin -Oare te-am spus vrodata ca esti cea mai cool,frumoasa,sexi si draguta sora?
Iulia -Multumesc...cred... (zambetul ei se transf...



    Login