Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO camera video si sora lui - introducerea
Autor : leodobre - 2014-01-21
Citita de 13605 ori - Nota 8.13 (88 voturi)
O camera video si sora lui

In curand Dorin, un pustan brunet cu ochii verzui-albastri schimbatori si un corp putin lucrat,urma sa implineasca 16 ani.La varsta lui,era pasionat de lumea cinematografica,filme, videoclipuri si clipuri,avea un telefon destul de performant ce inregistra HD,dar nu era suficient pentru ai satisface nevoile, el isi dorea un singur lucru de ziua lui, o camera video cu inregistrare HD pe card,dar ce isi dorea el avea un pret de 900 lei avea el ceva economii stranse pentru a-si indeplini dorinta, dar nu erau suficient.Isi dorea aceea camera cu orice pret,dar pentru un elev de liceu in clasa a 10, e o suma destul de mare,mai ales ca provine dintr-o familie cu venit moderat,care nu se lafaiau in bani ,dar nici lipsa lor nu duceau. Tatal lui,un barbat la 49 de ani, lucra ca sofer pe taxi ,iar mama lui,o femeie de 43 de ani la fabrica de paine, bani care intrau in casa erau luna de luna distribuiti in facturi, reparatiile taxiului, mancare si nu in ultimul rand pentru intretinerea celor doi copii in liceu.
Pe data de 21 ianuarie, Dorin urma sa-si sarbatoreasca ziua de nastere si se astepta sa primeasca ajutor financiar din partea parintilor pentru asi cumpara camera dorita,dar ultimele lui sperante disparuse cu o zi inainte,cand spre seara, in jurul orei 19, tatal lui intrase in apartament suparat si plin de nervi. Dorin fiind in camera lui ,auzea discutia aprinsa dintre parintii lui care se aflau in bucatarie,dar nu intelegea motivul discutiei lor apinse. Curiozitatea l-a facut pe Dorin sa se duca in bucatarie. De cum intrase in bucatarie,parintii lui se oprise din a se certa si se uitau la el.
Dorin - Mama, tata, ce se intampla, de ce va certati? Ce s-a intamplat?
Mama - Tatal tau are o problema,dar mai bine asculta-l tu ce are de zis !
Tatal - Hai sa-ti arat ceva !!! (tatal scoate din buzunar telefonu' si ii arata cateva fotografii in care era taxiu' lovit)
Dorin - Ai facut accident tata?!?
Tatal - Nu fiule !!! Eram la semafor si asteptam verde, cand un tampit a venit cu viteza si a intrat in mine!
Dorin - Ai patit ceva? Esti in regula?
Tatal - A !!! Nu-ti fa griji,nimeni nu a patit nimic, dar partea proasta e ca seful meu vrea sa bag taxiul in service pe banii mei !!!
Dorin - Stai putin,ca sa inteleg si eu ! De ce trebuie sa platesti tu? Daca ala te-a lovit, nu te-a dat asigurarea lui ?
Tatal - Cel care m-a lovit ,avea asigurarea expirata de vro 5 zile, nici el nu stia ,asa ca m-am inteles cu omul acela sa nu chem politia. Am facut amiabila cu el, apoi am fost la un servis si ca sa-mi repare porbabajul si sa cumpar o bara noua ,costa in jur de 650 lei, el mi-a dat azi 150 si mi-a promis ca peste o saptamana imi va da restul de bani plus ceva pentru deranj. I-am spus sefului ce s-a intamplat,dar el nu m-a inteles si maine trebuie sa bag taxiul in servis pentru reparatii, daca nu-l bag ....
Dorin - Da! o sa ai tu probleme cu seful tau...
Tatal - Acum ma intelegi de ce ma certam cu mama ta? Nu am de unde sa fac rost de bani pentru reparatii, a fost decembrie,toata lumea,concedii,sarbatori,revelion si s-au cheltuit banii si nu am gasit la nimeni sa ma imprumut,iar ce avem in casa nu e de ajuns....
Dorin - Tata, sti,eu am ceva bani economisiti pentru camera,daca vrei,iti pot da eu!
Tatal - Dar nu pot sa iau bani de la tine!
Dorin - Lasa tata,camera mea mai poate astepta, dar job-ul tau nu! De cati bani ai nevoie?
Tatal - De vro 500 lei !
Dorin - OK! asteapta un minut,ma duc in camera mea ca sa-ti aduc banii. (Dorin,in acel moment nu se mai gandea la camera lui dorita, se duce grabit sa-i aduca banii tatalui sau)
Sosise ziua cea mare pentru Dorin. La ora 6 dimineata Dorin a fost trezit de familia lui cantandu-i traditionalul "LA MULTI ANI" avand cu ei un tort de fructe facut de mama lui. Fiecare in parte il saruta, ii ureaza urari de bine si sanatate,iar cand v-a veni de la liceu isi v-a primi cadoul. In ziua accea Dorin avea 7 ore, destul de mult timp cand sti ca vei avea o surpriza ce te asteapta acasa.
Pustanul,termina cele 7 ore de curs. In drumul lui spre casa se opreste la magazinul de elecronice pentru a se mai uita inca o data la camera lui favorita. O priveste , o studiaza si ii citeste dotarile pentru a nu stiu cata oara,dupa 10 minute o aseaza inapoi in raft, inchide ochii, ofteaza si pleaca acasa putin intristat. Iesise din magazin, la inceput mergea incet, inca ramasese cu gandul in magazin, dar pe parcurs isi aminti ca il asteapta un cadou acasa,asa ca isi reveni, era din nou vioi si se grabi acasa.
Intrase in apartament,familia il astepta in bucatarie, cu cadourile,mama lui ii oferise un tricou, tatal sau o perechie de adidasi,iar sora lui o husa noua pentru telefonul lui. Le primeste zambitor, le multumeste pentru cadouri si pentru urari, dar in adancul inimi lui era dezamagit,minic din ceea ce primise nu era ceea ce isi dorea el cu adevarat.Isi i-a cadourile si se duce spre camera lui....intra in camera si de odata un tipat se aude in tot apartamentul
- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!! Dorin tipa de bucurie, in patul lui gasisera camera mult dorita, o i-a si se duce in bucatarie. In bucatarie parintii si sora lui il intamina cu zambete foarte, foarte mariiii
Dorin - Dar...cum...e posibil? incerca el sa afle un raspuns,dar ii era greu sa formuleze o intrebare, era inca uimit,surprins si inca nu realiza ca primise acea camera.
Tatal - Mai conteaza??? Ti s-a indeplinit dorininta, asa ca detaliile nu sunt importante !!!
Dorin isi mai revenise putin din vaporii fericiri si a extazului in care se afla,dar inca ii era greu sa ii adeseze tatalui sau o intrebare, dar cu greutate a scos :
-Dar, tata, tu...jobul tau...taxiu'....problemele cu...



    Login