Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nu poti sa reusesti singura
Autor : alenaaa - 2022-01-04
Citita de 12824 ori - Nota 6.54 (57 voturi)
Fiind fara un loc de munca si cu o facultate facuta doar ca sa fie, Bucurestiul poate sa fie o jungla. Nu cunosteam absolut pe nimeni in afara de un verisor de gradul 3, care este cu 15 ani mai mare decat mine, casatorit si cu doi copii. Lucrand in IT si castigand suficient de bine, ma gandeam din start ca poate gasii un job si pentru mine.
Ii scriu sotiei lui pe Facebook, deoarece el era total impotriva retelelor sociale, si imi raspunde ca o sa vorbeasca cu el cand vine de la serviciu. A doua zi dimineata, aflu ca verisorul meu (Alin) m-a invitat la un suc undeva in centrul vechi pentru a vorbi mai multe, fiind dispus sa ma ajute. Fiind vara, ma imbrac in pantaloni scurti si un maiou si fug repede la metrou, ca sa ajung la timp. Ajung la terasa indicata de el, ma pun la masa si astept. In 15 minute isi face aparitia intr-un costum impecabil, cu ochelari de soare si o servieta.
-Buna, Alena! Nu te-am mai vazut de la majoratul meu. Toate fetele din clasa mea se jucau cu tine si le era super drag sa faca asta. Am agatat vreo cateva "pe spatele tau", zice el razand.
- Nu credeam ca o sa ajungi vreodata sot si tata, la ce povesti imi spunea mama despre tine, de cat erai adolescent.
-Fiecare varsta cu problemele ei. Dar lasa asta, spune-mi despre tine, mi-a zis nevasta-mea ca ai probleme.
-Of, da. Am terminat ASE-ul de cateva saptamani dar inca nu imi gasesc niciun job. Ma gandeam ca ma poti ajuta.
-Ce facultate din cadrul ASE?
-Marketing.
-Oh, zise el zâmbind, e perfect. Avem nevoie de un consultant pe marketing. Salariul este 2000 de lei la inceput, dar in timp ce faci experienta, el se va mari considerabil.
-Wow, super tare! Si de cand pot incepe?
-Pai, azi e vineri. Trec eu pe la tine deseara, iti las contractul sa il semnezi si de luni te asteptam.
-Ah, cat despre asta... Sa stii ca eu stau intr-o chirie intr-un apartament foarte mic care nu e prea luxos si nu stiu daca...
-Alena, stai linistita! Doar iti las contractul si plec, si chiar si daca nu ar fi asa, nu are rost sa iti fie rusine cu locul unde stai, nu toti am inceput in lux.
Continuam sa vorbim jumatate de ora, apoi el pleaca spunand ca are treaba. Ma intorc acasa si aranjez putin casa, cumparand 2 sucuri si 2 beri pentru a-l astepta. Fac un dus, iau o rochie casual si astept sa vina (ii dadusem adresa in partea a doua a conversatiei de la terasa).
In 10 minute se aude soneria, asa ca deschid usa.
-Hei, ti-am adus contractul!
-Buna, Alin. Te rog, intra, sa bem ceva.
- Ma omoara nevasta-mea ca si in seara asta ajung tarziu acasa dar nu pot sa te refuz.
Dupa ce bem cate un suc, pentru ca el era cu masina iar eu nu sunt mare bautoare de alcool, ii propun sa ne uitam la un film. Nu de alta dar altceva nu aveam ce face intr-un apartament atat de mic, si nu ii puteam spune sa plece acasa, ca nu avem ce face.
Ne punem in pat in timp ce incepe filmul.Simt ca trupurile noastre sunt apropiate, ba bhiar isi baga mana stanga sub mine tinandu-ma de mijloc. Dupa o ora de film, simt cum isi apropie mana dreapta de soldurile mele, punand-o pe rochie fix in locul unde sunt chilotii. Apoi isi face loc usor si ma mangaie pe chilotei, cat sa intre in pizda. Freaca din ce in ce mai tare, eu ma intorc spre el, deschid picioarele si il mamgai pe corp. Imi trage chilotii cu o miscare simpla si imi bage 2 degete in pizda, cu viteza. Ii deschid camasa, ma ia de gat si imi lipeste buzele de sfarcul lui pe care il sarut. imi desface fermoarul rochiei, o da jos si apoi imi freaca sfarcurile cu mana, eliberand si sutienul. Isi da jos pantalonii, imi ia mana si mi-o baga in chilotii lui. Ma conformez si incep sa i-o frec pana cand isi da chilotii jos si ma duce cu gura spre pula lui. O sug incet, folosesc si limba, totusi el vrea mai cu viteza asa ca isi mica soldurile in sus si in jos ca sa imi intre in gura mai cu viteza. Ma trage deasupra lui si vrea sa si-o bage in mine. Intreb, gemand:
-Ai prezervativ?
-Nu, dar nu ma intereseaza, iei si tu o past...



    Login