Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nopti fierbinti si vise cu extas
Autor : MiculMare - 2017-11-04
Citita de 32926 ori - Nota 3.74 (31 voturi)
Totul a inceput cand m-am trezit noapte in timp ce tata io tragea bine.
Loredana,mama mea vitrega, ma crescut de cand aveam 5 ani,o mama de nota 10 pot sa spun,o vedeam ca pe mama mea de sange si o aveam la inima.
M-am speriat in seara aia , mii de emotii treceau prin corpul meu,aveam 12 ani abia imi iesisera flocii.ma gandeam la sex mereu cu pula sculata par dar nu simtisem emoti asa pana atunci,.am adormit dupa cateva minute de emotii intense.
Stateam intr-o garsoniera toti trei, un pat mare rau il imparteam cu ea la mijloc si noi la margine, o camera, o bucatarie micuta si o baie, dupa divort atat si a permis tata.
In acelasi an, am inteles ce e orgasmul dupa ce am facut laba prima data si am realizat cum e sperma dupa ce mi-a iesit putina in varful pulii.
Laba era la ordinea zilei,2 3 ori pe zi pe unde prindeam ocazia.
Aveam 2 colegi buni ..eram ca fratii,ne povesteam tampeniile din cap si fanteziile intre noi ajungand sa ne facem laba fara rusine toti trei impreuna cand eram acasa singuri .
Prin clasa a 7, martie parca se dadea inceputul unor ani spectaculari.
Tata primise oferta de munca in spania cu un salariu uimitor pe care il visa ca un nebun,iar la sfarsitul lui aprilie ma lasa singur cu Lore in garsoniera noastra mica pe care vroia sa o schimbe imediat cum ar fi strans ceva bani.
Totul era bine, Scoala ,acasa, Lore la munca si acasa,vara aproape venise, tata ne suna si mai trimitea bani din cand in cand,totul ok.
Era sfarsitul lui iulie, o noapte super calda , ma trezesc peste noapte simtind ceva greu peste piciorul meu...ma desmeticesc si realizes ca era cracul carnos al loredanei, un fior ma patrunse si nu ma puteam misca, pula se facu par instantaneu cand ii simtii pielea, m-am desmeticit si reusii sa adorm la loc.
A doua zi lore se imbraca subtire de vara sa plece la munca si eu pentru prima data ii priveam corpul carnos prin haine excitat ca un nebun.
Era o femeie foarte atragatoare pentru varsta ei de 48 de ani, o blonda carnoasa de vreo 60 si ceva de kg , o mare parte in cur si tate caci erau imense, ochii negri si buze carnoase si cu un contur superb, nasul putin iridicat in sus si forma fetei cu obraji carnosi te facea sa iti stea pula par numai cum te uitai la ea, parca iti spunea fute-ma ca sunt o scrofita in calduri.
Au trecut pe la mine vlad si mihai in ziua aia...le am povestit de seara precedenta si s au excitat si ei , cu pulile in mana faceam laba ca nebunii si eu am inceput sa vb despre mama mea Loredana imagind ca ma atinge pe pula, ei la fel au inceput sa se gandeasca la mamele lor imediat fara se le mai fie rusine dupa ce le am ...



    Login