Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNopti fierbinti si vise cu extas -continuare
Autor : MiculMare - 2017-11-04
Citita de 26963 ori - Nota 7.53 (59 voturi)
Cand sa intors de la munca era rupta de oboseala,imi povestea despre ziua care a avut-o tragand din tigara nervoasa.
Era 8 deja,mancaram impreuna si dupa ce am strans masa si curatind bucataria amandoi, cautam mereu sa trec pe langa ea atingandui curu cu corpul meu.
Eram slabut prin a 8 a si nici nu ma inaltasem destul...asta sa intamplat la liceu cativa ani mai tarziu.
Dupa masa si strans si facut curat imi spune ca intra in baie la dus si daca am nevoie de baie sa intru ca ea o sa stea mai mult.
Intrase in dus pe la 9.30..dupa vreo 10 min mi-a venit idea de a ma uita pe gaura cheii...ma bag sa vad si inlemnesc cand o vad foarte slabut prin gaura aia mica cum statea goala cu curu rezemat pe chiuveta si cu mana intre craci...se freca cu placere,eram praf,pula mi-era piatra, se misca in alt unghi si nu mai reusii sa o vad,ma pun pat si ma uitam la tv...eram in pantaloni scurti si tricou...imediat ma schimbai, fara chiloti pe mine doar pantaloni subtiri de panza si maieu.
Iese din baie in halat se schimba cu camasa de noapte...subtire si scurta , era foarte cald.
Dupa ce ne uitasem la tv , pe la 11 dormea dusa sforaind.
O las putin poate ii trece, nimic, trag de ea putin, dormea cu fata in sus si se schimba cu curu la mine si timpinge cearceaful de pe ea lasandusi la vedere camasa trasa pana la jumatea bucilor rotunzii si mari si cu o culoare superba in lumina ecranului de la televizor.
Ima luase somnu cu ochii la curu ei si cu mana la pula,...peste noapte ma trezesc excitat maxim ,o aveam jumate afara din pantaloni si tare rau...mi-o frec putin o ud putin cu salia si ma intorc spre mama care dormea dusa cu curu la vedere si tanga albi cu dantela ii treceau printre buci si acopereau comoara pe care o visam in ultimul timp, rotunda su carnoasa , cracii ei carnosi stateu unul peste altul cu un genunchi indoit putin, o pozitie perfecta petru penetrare. Gafaind de emotii trag pantalonii de pe mine lasad o parte acoperita care era in sus si partea care era pe pat o trag si scot ciomagul tare afara pana la coaie,emotionat ma intind usor pana ajung langa spatele ei si o directionez exact intre buci si pizda, ma mai frec putin si ud capul tare lung si fierbinte ca sa intre putin intre buci, raman asa mult timp cu imagini in capul meu,du care adorm, dimineata ma trezesc si o priveam printre pleoape cand se trezi si simti pula tare la cur... se intoarse usor isi trage camasa de noapte inapoi pe ea si se uita incontinu la ciomagul meu mare si gros cum svacnea de tare ce era...se uita cand la el cand in altaparte, la un momet dat ma prefac ca ma intind si duc mana jos si o belesc strangand o cu putere exact in fata ei, mama privea inlemnita cariciu unui pusti de 14 de parca era speriata.
Pleca la munca buimaca cred.
Ma trezesc si ma intalnesc cu vlad si mihai i le spun tot.
Inlemniti si excitati isi faceau planu lor acum pentru acasa, poate le iese si lor.
Mergand spre casa mihai intra la el in bloc si eu cu vlad mergand pe drum ne oprim la el,urc sus ,mama lui era acasa,o bunaciune de femeie , parul lung si gri dar un corp bestial avea vreo 50 si parca, craci lungi si subtiri ca de gazela se ascundeau sub capotul portocaliu care il purta pe ea, sanii lungi se vedeau putin dar bine , foarte simpatica cu un ten bronzat si luminos ochi caprui si mari si buze mici si rotunde.
In camera la el imi arata ce a reusit sa faca rost, reviste porno cu poze de in prim plan, dupa putin timp eram deja cu cariciu afara frecand bine pula in timp ce rasfoiam revistele, maicasa il striga la un moment dat si tresarim bagand-o repede in pantalono, ne intreba daca vrem suc caci conoara la magazin.
Pleca sa cumpere una alta si noi din nou le frecam de zor, idee ce mi venise mie... cand se intoarce maicasa sa ne prefacem ca probam haine si sa ne prinda goi cu pula pe afara, timid la inceput dar de acord pana la urma,zis si facut,cu cariciu jumate sculat si belit stateam in maieuri scurte si cu pantaloni scurti in vine prefacandune ca ne inbracam, lasasem usa deschisa putin, stiam ca intra direct, si asa a fost.
Se intoarce masa lu vlad,se schimba in halat iar si veni cu sucu la noi, cu muzica la tv ne am facut ca nu auzim, cu pula la vedere, doua cariciuri mari carnoase si belite stateam sa tragem pantalonii in sus si hop intra Mirela peste noi si ramane blocata cu ochii pe pulele noastre.
Repede tragem pantalonii prefacandune ca nu am vazuto cand eram goi.
Ia iese din camera rosie si isi aprinde o tigara, vlad se rusinase si se pusese la tv, i am spus ca vb maine iesind din camera inchizand usa.
Ii spun Mirelei ca intru la baie si ca as mai dori un pahar de suc.
La baie scot chilotii si raman in pantalonii scurti albastri de fotbal cu care venisem , trag pula pe crac sa se vada si ma duc in fata ei sa beau sucul.
Savurand sucul o vedeam cum trage din tigara si se uite la forma ce reflecta din pantalonii mei, o simt ca ii place si ma pun in asa fel incat sa o vada prin pantalonii largi si scurti prin care se vedea perfect pulpa si pula rezemata cum se ridica usor.
Ochii i se marira si desfacu fara sa isi dea seama picioarele incat iam putut s vad pulpele subtiri si fine, mi se intarise si ea se uita incontinu, o ...



    Login