Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Never say never 1
Autor : Arianna12 - 2015-12-30
Citita de 40883 ori - Nota 3.85 (89 voturi)
Niciodata n-am crezut ca , voi fii in stare de asa ceva . Uram incest-ul in familie , mai ales sa pic victima unuia . Aveam multe colege , prietene ce au incercat asa ceva impreuna cu fratii , tatii chiar si cu bunicii , insa nu eu .
Ma numesc Ariana in varsta de 18 ani , Bucuresti . Sunt studenta la liceu National de Arte .
Cum eram in vacanta de iarna , am decis sa ma apuc impreuna cu matusa mea de prajituri si mancarea pentru Revelion ,neavand mama sau cineva ce ma poate ajuta , am chemat-o pe sora tatalui meu pana avea de gand el sa vina acasa .


Am venit de la cumparaturi si ne-am pus pe treaba . Totul scos din plase si puse pe masa , farfuriile pregatite , cuptorul aprins tocmai bun pentru a primi in el o prajitura delicioasa . Nu ca m-as lauda , dar de cand a murit mama mea , am invatat sa fac niste prajituri delicioasa .

In fuga noastra dupa preparea mancarii , mai vorbeam cate o vorba doua impreuna cu matusa mea draga , ce culmea , este cu mult apropiata de varsta mea.


- Draga mea , vorba ca la femeie la femeie , ai iubit ? , zise ea.

- Deocamdata nu , n-as vrea sa primesc in viata mea un mitocan , nemeritandu-ma .

- Dar viata sexuala ai inceput-o cumva ? , zise ea deja cu tupeu .

- Sunt virgina ! , zambesc si plec in camera mea.


Nu ca as fii o persoana pudica sau rusinoasa , insa urasc sa ma intrebe cineva despre viata mea personala , indiferent ca se afla din familie sau nu . Faptul ca sunt virgina este un atu pentru mine la varsta mea , zic doar . In timp ce vorbeam cu propria mea persoana , am adormit . Un somn adanc , fara pic de vis .



Din perspectiva lui David ( tatal Arianei )

Ce zi obositoare ! Abia astept sa ajung acasa la scumpa mea fata pentru a ma linistii . Intr-adevar , de cativa ani am prins o pasiune si o obsesie sa fiu in preajma ei , dupa mult timp , ea ma face fericit , dorit , iubit , chiar daca sunt tatal ei .


Sunt un barbat in varsta de 33 de ani ce si-a pierdut sotia intr-un moment cumplit . Ce tragic ! Acum , mi-a mai ramas o frumoasa fiica ce o doresc inca de mic copil . Inca ma intreb , sa fiu nebun sau doar indragostit de propriul copil ?


Intrand in casa observ ca nimeni si nimic nu misca . Ma intrept spre camera Arianei , sigur vorbeste cu una dintre prietene sau citeste o carte . De ce am emotii mereu cand sunt aproape de ea ? Imi fac curaj si intru . Doarme , un inger frumos doarme .


Sta intinsa pe pat , intr-o camasuta de noapte fara pic de lenjerie pe ea . Ce pasarica frumoasa are . Vreau s-o gust , s-o patrund . La dracu , vreau sa o fut , tare , dur si adanc . Sa o fac a mea , sa imi fac teritoriul peste tot prin corpul ei .
Duc mana in dreptul pasaricii mari , pufoase si aproape ca se simte ud . Sper sa nu se trezeasca atat , vreau sa ma bucur de moment .

Se simte atat de bine in mana mea . Este atat de calda , cu mici firicele de par , un pic uda . Incep sa ii frec clitorisul din ce in ce mai tare , impingand un deget spre intrarea ei . E virgina . Oh Dumnezeule , da-mi putere sa rezist unei asemenea Rai - pasarica fetei mele .


- Tata , ce faci ? , zise Ariana .

- Ariana , fata mea , nu-ti dai seama cat de mult te doresc . Cat de tare vreau aceasta pasarica sa fie doar a mea . Sa o domin doar eu . Ariana , scumpa mea , vreau sa te fut atat de tare incat sa uiti de tine .

- Da tata , dar sunt fata ta , cum poti sa ...

- Te rog taci ! De azi vei fii a mea , ma vei simtii in pantecul tau . Vei fii femeia mea .


Fara sa primesc un raspuns , ma infruct din frumoasa pasarica . Are un gust divin . Fac cerculete pe clitoris , iar cu un deget o penetrez usor pana la baza himenului . Sug fiecare labiie in parte , ciupind cu degetul clitorisul erect .


- Ahh tata , te vreau !

- Acum nu vrei sa faci ceva cu gurita aceia ? Suge-i-o taticului tau , baby girl .


S-a napustit asupra pantalonului meu si cu o miscare au cazut pe podea ....



    Login