Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNevasta nefututa - Negocierea 2
Autor : daciana_l - 2020-02-20
Citita de 16760 ori - Nota 8.32 (74 voturi)
Nevasta nefututa devine curva (a cui e vina?)
(a se citi Captolul XIII inainte)
Capitolul XIV
Ii pregatisem si micul dejun, unul tarziu. Inca o dovada ca eram nora perfecta...
Eram?... Eram! Nu eram o nevasta buna dar ca si nora, nu-mi puteai reprosa nimic, nu? Putea depune marturie porcul. Putea sa zica ca nu a fost un socru satisfacut?
Aaaaaghhh! Il voiam plecat din apartament dar el tragea de timp.
Fiindca imi exploda vezica in mine si capul de nervi am incercat usa de la baie. Nu era incuiata.
M-am prabusit pe toaleta pregatita sa ma urlu la el. Dar nu aveam de ce, Costel dormea cu capul dus intr-o parte, in cada... Normal, nu?
In timp ce imi faceam treaba mi-am plimbat privirea pe corpul lui gol. Dormea sforaind usor cu capul inspre mine iar partea superioara a pieptului paros, nescufundata in apa acum, era uscata.
Prin apa transparenta ii vedeam parul generos de pe piept disparand abrupt usor mai jos de buric, practic sub burdihanul lui de socru, acolo unde lama de ras daduse iama in jungla de par. Daniela nu-l placea paros acolo jos. Stiam asta... da, da... stiam ce-i place Danielei.
Pula lui de tata-socru statea moale peste coaiele chele si m-am trezit umezindu-mi buzele, pofticioasa. Inca mai eram uda de la masturbarea de mai inainte, din bucatarie.
Imi era ciuda ca se urcase pe mine in timp ce dormeam. Mai facuse asta si alta data si m-am certat cu el...
Mi se paruse suspect faptul ca porcul nu fusese in stare sa se trezeasca odata cu femeia lui si cu Marian. Dar bause mult, e si asta adevarat. Toti bauseram. De asta am si adormit la loc cu usurinta.
Ei plecasera pana la Mall urmand sa revina sa-l ia gata pregatit, pe la ora 12 sau 1. Dar se trezise.
Se trezise sa ma futa chiar si cu japca.
“Scoala-te!” l-am plesnit peste cap, trezindu-l. “Te-a sunat Daniela de 2 ori deja”.
...
“Iubirea vietii mele!”... a inceput Costel convorbirea cu Daniela. “Nu, nu-s gata inca... sunt distrus, da... ce?... da... da... stiu ca am baut mult. Imi revin eu... ce?... nu intarziem... imi revin!....
Isi revenea. Se vedea pe el. Se spalase omu, se barbierise proaspat si... ce credeati, cu un prosop in jurul salelor aparuse in bucatarie sa isi manance mic-dejunul. Intrase mandru, cu burta lui paroasa la inaintare. Cred ca mersese si cu muschii incordati. Emana insa un miros placut de gel de dus...
Ma asteptasem sa sara pe mine din nou asa ca organizasem o “camera ascunsa” in bucatarie, cu telefonul. Prostovanul avea acum ceva de pierdut si aveam de gand sa profit. Am sa-l santajez asa cum si el o facuse.
Simteam ca trebuie sa castig “negocierea”. Imi simteam stomacul facut ghem.
Imi era teama.
Aveam o emotie ciudata.
Nu voiam sa mi-o mai traga porcul, doar sa-l compromit. Imi face avansuri iar eu ca o Doamna, il refuz socata. Si ma si enervez. Si totul filmat. Dar ma si pregatisem. Imi dadusem bluza in care dormisem jos si sanii mi se miscau liberi pe sub capotul gros. Ca sa aiba priveliste cand ma aplec, gen.
Dar eram si excitata. Si mai ales... eram recidivista. Si imi si placuse sa recidivez cu el. Ma futea bine si nu era extrem de gretos. Avea momentele lui cand nu-l suportam dar a fost si o perioada lunga in care ne-am inteles intre noi.
In felul nostru sucit si gresit moraliceste.
Practic invatase ca atunci cand voia sa ma porcaiasca trebuia sa-mi spuna din timp. Nu voiam dar cumva ma impacam cu ideea si cand imi spunea gen “marti am un job dar clientul poate doar dupa pranz”...
Iar “marti” rupeam monotonia cu sex pervers, usor incestuos. Macar taboo.
...” nu, nu e aici... am vorbit cu ea... da... nu... pai nu... nu prea... ce? A vorbit si el cu ea?”...
Pe cealalta parte a mesei de bucatarie, am tresarit vizibil si privirile ni se ciocnira. Vorbeau despre mine. Emotia generata fu prea puternica pentru mine si fata mi s-a schimonosit de nervi. Am intins mana catre el si i-am aratat degetul mijlociu. Am continuat sa i-l plimb prin fata ochilor strambandu-ma la el. Muie-muie-muie-muie-fuck you!
Mai ales Danielei.
Hmmmm... Nu vazusem nici o poza cu Daniela cantand la trombonul lui Costel. Nu o face sau... nu-i place sa faca poze cu gura plina?...
Parca ma vazuse picata pe ganduri caci cu o zvacnire de pradator ma prinse de incheietura mainii si-mi lua degetul ofensator in gura. L-a supt expert apoi l-a lins nedezlipindu-si ochii aia de porc de privirea mea. Mai supse odata si semnalul erotic trimis prin deget trecu prin vagin si prin lindic iar picioarele imi devenira moi ca taieteii in supa de aseara.
M-am tras in spate violent cazand in aceeasi miscare pe scaun iar capotul mi s-a desfacut suficient cat sa-mi iasa afara sanul stang in toata maretia lui. Cu o miscare rapida m-am acoperit dar raul fusese facut.
Ma vazuse in toata splendoarea.
Iesise mai bine decat planuisem eu, sa ma aplec pana se uita dar, ce fac acum? Planul era sa controlez eu miscarile pe cand el...
...”mai beau niste cafea din asta buna... ma pun pe picioare”...
Isi propti greoi calcaiul pe marginea coltarului si, astfel cracanat, imi arata fara vreo jena membrul semi-erect. Burta ii facea 2 valuri de grasime paroasa.
...”te pup si eu... da... ma suni, sunt aici... hai ca uite... a venit si ea... te pup, ceau”...
Statuse mereu cu ochii pe mine in timp ce eu incercam sa nu ma uit la sexul lui.
Ranjetul nu lasa loc de interpretari.
Arunca nepasator telefonul pe masa si se atinse intre picioare captandu-mi atentia. Carnea, inca molicioasa, simti actiunea degetelor groase ce pompau si se intari... si capata volum chiar in fata mea... hmmm...
“Buna cafeaua... parca se duce direct in pula. Ma simt ca la 22 de ani”...
Mai lua o gura mare de cafea in timp ce ma privea jucaus peste marginea cestii continuand sa se masturbeze in fata mea.
Stai calma, nebuno! N-are cum sa stie ca i-am bagat Uprima in cafea.
“Pai bea-o si du-te ca ai treaba. Te asteapta nevasta”... i-am spus incercand sa-mi pun ordine in ganduri.
“Si Daniela imi pune in cafea”...
Cred ca am facut o fata de caprioara cu farurile-n ochi caci pufni in ras arogant si incepu sa isi mangaie coaiele. Tragea de ele in jos, usor, apoi le impingea in sus facand pula aproape tare acum sa se miste... apetisant? Se misca amenintator, chiar. Iar eu... sincer, stateam ca proasta, cu pizda uda, ii aratasem deja o tata si nu mai eram in stare sa leg doua idei laolalta. Ma blocasem la faptul ca lasasem telefonul sa filmeze toata tarasenia. Nervoasa imi tot treceam degetele prin parul lung incercand sa gandesc limpede.
Costel trase tacticos de prosop in timp ce se ridica in picioare dezvelindu-se complet in fata ochilor mei. Zambea increzator in timp ce se mangaia sub scrot, undeva intr-un loc probabil sensibil pentru el caci parca il invigora si mai tare. Sau doar mi se parea mie? Dar de ce continui sa ma uit la pula lui? Nu se va intampla nimic intre mine si pula lui... ma rog, intre mine si el... Mai e si camera video pornita...
“Nu vrei sa o atingi?” ma intreba el si am reusit sa imi ridic privirea hipnotizata din ochiul ciclopului... catre ochii lui de porc.
“NU! Ce tupeu ai! Dumnezeule.... ”
Eram socata cumva si nu jucam teatru pentru camera video. Dar si el fusese luat prin surprindere.
“Pai de ce mi-ai pus uuuuh... vitaminele in cafea atunci?”
Dar nu am apucat sa raspund. Socru-miu era obisnuit sa ia ce considera ca-i al lui asa ca veni in fata mea si se puse cu fundul gol pe marginea mesei de bucatarie.
Burtoiul paros ii facea pliuri la nivelul ochilor dar lungimea pulii ce impungea in directia fetei mele reducea distanta dintre mine si el. Era prea aproape. Mirosea placut a curat si a barbat. Iar ochiul ala din varful madularului ma fascina. Plus ca puteai da cu limba de sus din varf ... de-a lungul... pana jos pe oua si apoi sub, sub saculet. Si retur.
M-am tras in spate cu scaunul, vrand sa pun mai mult spatiu intre noi. Nu mai aveam incredere in mine dar el ma prinse de umar si ma tinu pe loc. Urmara apoi niste tentative libidinoase de a ma saruta. M-am luptat neconvingator iar in momentul in care eram pe punctul sa tip la el a reusit sa ma lase fara capot pe mine.
Rosie la fata de furie, doar cu pantalonii de pijamale pe mine, cu pieptul gol, am stat mandra in fata lui.
“Ce crezi ca faci aici?!” l-am intrebat nervoasa. “Crezi ca-s nevasta-ta? Sau ai filme ca sunt sclava ta? Huh?!”
Cu mainile in solduri, am ridicat retoric din umeri, intrebandu-l... dar nu am facut decat sa imi misc lasciv sanii grei. Iar el se uita direct la ei. Incepu iar sa ranjeasca pervers si sa se maseze sub oua.
Hmmmm, trebuie ca e foarte sensibil acolo.
“Dumnezeule, cat poti fi de frumoasa!”...
Du-te dracu’. Si daca-s cea mai frumoasa din Univers... ce conteaza pentru tine?
“E mai frumoasa Daniela decat mine”... l-am tachinat sustinandu-i privirea si continuand sa-l sfidez cu sanii mei mari si grei dantuind in fata ochilor lui atenti la cea mai mica miscare a mea.
Nu a muscat momeala sa raspunda si sa-l filmez dar a dat din nou sa ma inhate. M-am eschivat insa a reusit sa ma prinda. Atenta sa-mi acopar fara succes pieptul de palmele lui aspre si insistente mi-am neglijat partea de jos si m-am trezit brusc cu mana lui inauntrul pijamalelor. Mi-a rasuflat fierbinte pe gat in timp ce degetul lui mijlociu ma despica... Aaaaaahhhh.... Nu, nu... nu aveam chiloti pe mine...
A vrut sa zica ceva dar m-am zmucit si i-am taiat vorba:
“Scoate degetul din mine... Scoate-l!...
Dar el continua sa ma frece cu degetul ala in locurile unde stia ca-mi place iar asta ma enerva. Imi era ciuda ca degetul aluneca fara probleme in mine, fiind deja umectata. Eram suparata si pe mine ca indiferent de teatrul ieftin... cedasem deja. Dar eram si mai suparata pe un alt lucru de importanta maxima.
“Opreste-te si culca-ti puta... tu ai impresia ca iti bati joc de mine?”
Ma stranse si mai tare in brate dar degetul inceta sa ma frece pe lindic desi nu-si scosese mana de acolo. Corpul lui mare si fierbinte ma acoperea si ma innebunea cu mirosul ala de gel de dus barbatesc. Si mai era si pula aia sculata ce mi-o lipise de fese... ah pantalonii de pijama nu mai acopereau deloc fundul, erau trasi in jos, la glezne. Era atat de usor sa ma aplec pe masa si sa-l las sa ma scarpine acolo unde aveam o mancarime din ce in ce mai accentuata. Dar nu!
“Tu crezi ca ma scoti din apartamentul MEU?”
M-am mai zmucit odata fara mare folos dar el ma linse pe gat inspre ureche facandu-ma sa ma infior, parul ridicandu-mi-se pe grumaz si pe brate. Sfarcurile incepura sa se intareasca... Apoi spuse singurul lucru ce rezolva toate problemele mele:
“Nu vreau sa te scot de niciunde... tu vrei sa pleci... eu vreau sa stai...”
“Unde naiba sa plec?!” am tipat eu. “Si chiar daca plec... nu ma pacalesti la bani... e si al meu apart....aaaahhhhhh”.
Si-a bagat din nou degetul in mine surprinzandu-ma neplacut in mijlocul frazei si am incercat sa scap de el din nou. Nu era ca nu ma zbateam dar fu mai hotarat in miscari si in curand m-a sucit cu fata la el si cu spatele la aragaz. Mi-a dat cu usurinta mainile la o parte si a inceput sa-si umple gura cu sfarcurile mele. Cand unul, cand celalalt... sugand... lingand... sugand dureros pana in momentul cand voiam sa protestez, apoi parca stiind... ma lasa si ma lingea senzual pe areole, pe sfarcuri... pe sani... sub ei... apoi iarasi... Il trageam de par si de urechi sa ma lase dar incet incet am ajuns sa-l imping doar de forma iar cand a inceput sa ma sarute pe burtica in directia Sud deja il cautam prin parul rar din crestet impingandu-l sa-si bage botul intre picioarele mele. Dar nu inainte sa-i trag o palma peste chelie.
Nu fusese cuminte...
S-a uitat la mine cu gura plina de carne de lindic si continua sa suga si sa linga usor.
Aaaaaaaahhhh... aaaaaahhhhhhhhhh.... Dumnezeule!
Zambeam deja in interior. Gasisem cum sa ma impac cu mine insumi. Am sa mi-o trag cu el dar pot folosi doar cadrele care arata cat de porc e. Tai filmul cand incep eu sa fiu scrofita.
Cuvantul meu contra al lui.
Apoi discutam si de apartament. Aaaaah... aaaaahhhhhhh.... da, da... linge... baga limba acolo adanc.
Stii ce?! Hai sa discutam acum!
Ia da pula aia incoace, tata-socru! Dumnezeule, ce m-am udat!!....
M-am pus inapoi pe scaun fortandu-l sa stea iarasi cu curul lui gras pe masa, in fata mea si totoadata in prim-planul aparatului foto ce inregistra toata tarasenia. Am crezut ca mi se termina in palma cand mi-a simtit mana pe madular. Era fierbinte, tare...
“Pana vindem apartamentul”, am continuat eu negocierea, “am sa locuiesc in el”...
Cu susta, am tras o privire vinovata catre apartul ce inregistra orice miscare si am inceput sa-l frec pe membru. L-am belit incet, incet... placandu-mi cum tremura, adorand cum zvacnea madularul tare in palma mea. Era si el foarte excitat si asta ma infiora si pe mine.
L-am cuprins cu ambele maini, una deasupra celeilate, de la baza pana sub capatana vinetie, deja umeda in varf. Fara sa mai pierd timpul cu ezitari de mironosita l-am belit pompand cu ambele maini apoi am deschis gura si l-am lasat sa ma umple continuand sa-i frec baza pulii cu o singura mana.
Mi-a infipt-o bine in gat caci impinsese si el din bazin in timp ce il cuprinsesem cu gura si m-am inecat. Dar e in regula. E in regula da... aaah ce fain se simte pe limba. Ce mare e... ce tare e... mghhhhmmmmm...
Mi-o bagase iarasi prea adanc si ma inecasem din nou. Am tusit si am ras.
“Mai usor... lasa-ma pe mine!” l-am certat continuand sa-l lucrez cu mana.
Incepand din coltul gurii mi-am frecat obrazul de carnea tare cu vene groase, in jos, pana la coaie. Apoi am inceput sa le pup usor... sa le ling... sa le dezmierd cu buzele. Oooooh dar ce-i mai placea. Cred ca nu i-am luat coiul stang in gura decat 2 secunde ca m-a si impins, eliberandu-si zona intima super excitata de gura si limba mea.
Usor stingherita de gesturile lui usor violente m-am sters la gura cu dosul mainii. Dar il cunosteam bine, nu voia sa mi-o dea doar la cioc... voia sa ma si futa.
Nici n-am apucat sa mai respir adanc ca ma si lua intr-o schema de lupte si m-am trezit pusa capra deasupra mesei, cu coatele impingand farfuriile si cu sanii infiorati de musamaua rece e fetei de masa.
Degetele lui groase se insinuara intre fese si ma mangaiara pe buze si pe perineu intinzand sucurile intime pe lindic si mai incolo... la anus. Uuuuu... aaaaaaaahhhhhhh... picioarele mi se facura moi si m-am proptit in coate sa nu cad. Dar ma sustinea el.
Pula fierbinte si tare ma impunse iar intre picioare si aproape am juisat simtindu-l umplandu-ma. Oh, ce bine a intrat... ce bine se simte. Ah... ah... aaaaahhh... mmmmm.... da... acolo. Atenta la pula din mine am facut loc sa ma pot lasa cu burta pe masa, strivindu-mi sfarcurile excitate de fata de masa rece.
Mi-o tragea lent. O infigea pana la coaie, parca cu incetinitorul, lasand-o sa se frece de peretii vaginului, innebunindu-ma...
“Mai... mai tare.. iimmmm... repede... aaah... mmmm” am inceput sa ii dau indicatii mieunate.
Mi-a facut pe plac cateva secunde scurte dar s-a oprit brusc, facandu-ma sa intorc capul. Aproape iesit din mine continua insa sa ma futa superficial dar nelasand decat capatana sa ma patrunda. Capul pulii se freca bine de tot la intrare, acolo... da... da...
L-am simtit departandu-mi bucile cu ambele maini si am intors capul panicata. Ma penetra superficial dand usor din fund in timp ce se holba fascinat la gaurica mea ce mi-o umplea cu pula.
Incepu sa ma futa mai adanc si pizda mi se uda din nou dar urmatoarea lui miscare ma aduse in pragul orgasmului.
Am inteles atunci ce-l fascina intre bucile mele cand degetul lui mare ma impunse in rect. Brutal, invaziv... dureros... apoi isi ingropa pula in vagin pana la coaie. Degetul mare impunse din nou...
“Aaaaau!”
“Stiu”, ma anunta socru-miu scotandu-si degetul din cur. “Nu e umed”...
“Ce?” am strans din sfincter puternic in momentul in care degetul mi-a parasit gaurica.
Mai incercase sa mi-o bage in fund si alta data dar i-am facut niste crize de i-a trecut.
“Nu... nici nu incerca... unde te crezi? Scoate... SCOATE-L... LASA-MA!”
Degetul imi viola intrarea in anus folosind sucul din vaginul excitat de pula ce continua sa culiseze.
“Stiam ca vei vrea jumate din apartamentul MEU!” mi-a suierat socru-miu printre dinti la ureche. “M-ai innebunit aseara, imi venea sa te fut in gaoaza de fata cu taica-tau!”
CE?!
Ptiu! ma scuipa intre fese. Ptiu! Al doilea scuipat ma infiora pe carnea sensibila facandu-ma sa strang tare-tare din fundulet.
Degetul forta intrarea si desi strangeam din cur cat puteam, degetul impinse scuipatul inauntru.
“Opreste-te! NU!” am tipat incercand sa scap in lateral.
Forta cu care s-a suit pe mine tintuindu-ma de masa de bucatarie nu numai ca ma lua prin surprindere dar ma si facu sa capitulez pe moment.
Dar el nu a simtit cedarea mea. Cu exces de forta si-a potrivit capatana la anusul meu si a impins ca un barbar.
Fuuuck! A intrat!
M-a umplut... m-a... m-a.... uuuuuh... ce senzatie... imi vine la baie?
Apoi a inceput sa doara. Porcul planuia sa si-o ingroape toata in mine. In tentativele sale din trecut nu-l suportasem anal decat cu penetrari superficiale...
Crispata, am incercat sa intorc capul catre el dar ma tinea de ceafa, mana lui puternica parand o catusa.
“Nu te mai agita atat...”
“Ma doare, luate-ar dracu de bou!” am tipat la el. “Scoate-o! Lasa-ma.”
“Imediat, draga mea... imediat”, imi spuse el cu voce grohaita continuand sa ma futa in cur cu lentoare.
“Esti prea mare... scoate-o... ma doare... aaaagh”...
Iesise din mine si m-a luat prin surprindere. Am reusit sa ma sucesc cu fata la el. Puteam pune stop?
Nu puteam, se vedea pe fata lui. Era rosu de la efort dar in ochii lui se citea nebunia. Iarasi ma lua in bratele lui puternice si ma suci ca pe aluat pana am ajuns pe spate pe tablia mesei. Farfurii si cani cazura pe coltar si pe jos desi nu s-a spart nimic. Doar mizerie.
Imi bagase mana stanga-n beregata tinandu-mi corpul fix, abia lasandu-ma sa respir. Cu piciorul drept pe marginea mesei ma tinea cracanata in fata lui apasandu-si genunchiul peste piciorul meu.
Glezna piciorului drept imi era tinuta sus de catre cealalta mana a lui.
Pozitia il avantaja caci eram total expusa iar pula lui se balanganea pe langa labiile mele. Facu o miscare rapida in care imi lasa piciorul stang liber ca sa se prinda de pula.
Oricum nu mai protestam ci zaceam bleaga, cracanata in fata lui. Apoi ma impunse cu mataranga in perineu. Inca o data... inca o data... a gasit intrarea.... aaaaaughhhh!
Fara nici un fel de eleganta imi largi gaurica fundului cu capatana pulii. Mi-am schimonosit fata a durere desi am jucat si un pic teatru. Nu ma durea atat de tare dar era incomfortabil.
Aveam rabdare fiindca o mai facusem anal, putea fi bine daca erai pregatita bine, dar nu aveam deloc chef acum. Nu asa incepi, o bagi ca taranul.
“O bag un pic doar... un pic...” ma linisti el incecand sa intre tot mai adanc prin penetrari superficiale.
“Aaaau!... bag-o aici mai bine”... i-am cerut cu voce ragusita. “Aici”... i-am soptit bagandu-mi un deget intre labii.
Gaurica imi era fierbinte si inuman de uda. Iar cealalta gaurica era intinsa dureros de pula tare socru.
“Si e fierbinte si stramta”... l-am tentat din nou in timp ce cu ambele maini mi-am desfacut petalele aratandu-i rozul meu intim.
A grohait din gatlej si si-a scos-o din curul meu. A batut cu bastonul de carne peste lindic innebunindu-ma apoi a intrat in mine. In pizda. Aaaaahhhhhhh!...
“Asa... acolo... iiihmmmmmm.... iiiiiiiiiiiimmmmmm.... aaaaaahhhhhhhhhh... aaaahahhhhhh...”
Nici nu ma mai tinea prizoniera. Ma futea in forta pravalindu-si pula in adancurile mele iar eu ridicasem genunchii pana la piept sa-l primesc cum se cuvine. Se urcase deasupra mea si corpurile ni se frecau excitant iar in curand am inceput sa ne sarutam salbatic.
Faceam dragoste... what?! Masa se zguduia sub mine de zor.
Pasarica mi se udase grozav si plescaia atunci cand pubisurile ni se atingeau la puseurile adanci.Eram innebunita. Eram aproape... Aaah... aah... aaaggghh... ihhhim... mmmm... da... da... nu te opri!!!
Dar el se opri.
M-am fatait sub el sa-l fac sa se miste in mine. Am deschis ochii sa vad ce face si nu am inteles din prima. Intrase din greseala cu mana in cutia cu margarina.
Dar nu era nici o eroare in gestul sau...
Auuuughh!
Margarina rece imi atinse anusul si ma infiora, pielea facandu-mi-se de gaina pe tot corpul. Curul se strase ca un elastic pe degetul lui gros dar nu mai conta. Margarina devenise lubrifiant si curul imi fu futut cu usurinta cu mini-pula aia numita deget. Apoi degete isi facura loc in orificul meu intim. Senzatii... interesante... daaaar... iti iei ... penisul la purtare, vorba aia.
“Ce dracu faci, nebunule?!”
Am incercat sa ma dau jos de pe masa dar a parut sa-l scoata din minti instantaneu.
“Stai acolo!! Nu! “
“Lasa-ma!” i-am zis smucindu-ma iarasi.
Degetele din cur se infipsera acum in beregata mea si a strans cam tare, descumpanindu-ma. A profitat de secunda asta ca sa imi ridice picioarele sus expunandu-mi zona intima. Incercand sa-i desprind gheara din gat nu am dat atentie la ce face si l-am simtit iarasi impungandu-ma intre fese.
N-am avut nici o sansa. N-am opus nici o rezistenta.
Intrase nu ca-n branza ci ca in... margarina.
Cam jumatate de pula sculata mi-a alunecat cu usurinta in anus. Bagase mai mult decat reusise inainte sa ma lubrifieze si mi-am tinut rasuflarea incercand sa ma obisnuiesc.
“Prea mare... prea... aaaaghh... au... aaaah... stai... staaai.... aaaahhh... aaaaaaaahhhhh”...
Nici nu ma asculta.
Ma tinea fixata pe masa de bucatarie cu mana stanga-n gat iar cu cealalta pe prinsese de ambele glezne tinandu-mi picioarele sus de tot. Inaltimea mesei era perfecta pentru el caci ii ajungeam la fix cu bucile la pula lui belita. Cu ambele main pe burtoiu lui incercam sa-l tin sa nu intre prea adnac.
Fata buhaita de mahmureala ii era rosie si transpirata. Ochii lui de porc sorbeau imaginile dintre fesele mele si, fara sa realizeze, scotea varful limbii in timp ce se impingea cu atentie in curul meu.
Il simteam acum.... imi va rupe curul... oooooo... am pus mana intre picioare si am masurat cata erectie era afara caci ma simteam atat de plina incat ... aaah... nu stiu... oooooh... mai incet, prostule...
”Stai ... staaai... aaaah...”
Cu curul largit de pula lui lunga si groasa am evaluat ca mai e cam un sfert de erectie ramasa afara dar funduletul meu nu putea inghite mai mult. Dar senzatia... Isuse, ce senzatie... Ce bine aluneca pe margarina... hmmmm...
De la pubisul lui barbierit am ridicat privirea gradual la burtoiul paros, la sfarcurile lui maronii, acum tari, inconjurate de fire lungi de par, la parul lui incaruntit de pe piept si apoi la fata lui... Ma privea afectuos si se apleca peste mine incepand sa ma sarute pe sfarcuri. Imi lua mana din gat si o folosi sa ma maseze pe sani, innebunindu-ma.
Innebunindu-ma!!
Cand incepu sa se miste iarasi in anusul me...



    Login